Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a nod32 (7 db)

Az miért van hogy a Nod32 v5-höz akármilyen frissítési kódot írok be nem jó mert nem bír frissíteni?

Legjobb válasz: Szia. Azért mert az "Eset" a netre "kitett" kódokat törli az adatbázisából. Igy azokkal a kódokkal már nem érsz semmit. Üdv.

Szia. Azért mert az "Eset" a netre "kitett" kódokat törli az adatbázisából. Igy azokkal a kódokkal már nem érsz semmit. Üdv.
Azért, mert a NOD fizetõs program! Vagy vedd meg, vagy használj ingyenest: pl Avast! Mellesleg a NOD a hírneve ellenére nem is olyan jó.
mert a spyware sokkal jobb, alaposabb.szerintem...
Ez leginkább magától a keresési algoritmustól függ. Ezek szerint a Spywarenek sokkal gyorsabb keresési algoritmusa van, mint a nodnak, de ez nem feltétlenül jelenti azt is, hogy alaposabb. Olvass egy kicsit utána a programozási alapfogalmaknak (tényleg nem kell sokat), és rájössz, hogy mirõl beszélek.
A spyware program a registry-t is átvizsgálja.

Miért van az hogy mások nem kapják meg Windows Live Messengeren küldött szöveges üzeneteimet? A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos, Windows Vista van rajta, és Mozilla Firefoxot használok. Miért nem kapja meg senki az üzeneteimet?

Legjobb válasz: Elõször is: Lehet a te gépeden akármi,attól még kaphatsz vírust,bár nem hiszem,hogy most ez a probléma. Arra gondolok,hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet,hogy tanuló módra van állítva,és te nem engedélyezted az msnt,amikor rákérdezett a tûzfal,hogy mehet-e.

Elõször is: Lehet a te gépeden akármi, attól még kaphatsz vírust, bár nem hiszem, hogy most ez a probléma. Arra gondolok, hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet, hogy tanuló módra van állítva, és te nem engedélyezted az msnt, amikor rákérdezett a tûzfal, hogy mehet-e.
sztem telepítsd újra az msnt. A tûzfalas dologban van ráció, de sztem ha az lenne a baj akkor már bejelentkezni se tudnál a programba, de próbáld meg. "A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos" ez azért kicsit erõs nekem. Hidd el az enyémen is volt nod32 és elárulom: vírus is:D Ne higgy el minden marhaságot. A firefoxhoz meg nincs köze
A firefoxhoz annyi köze lehet az egésznek, hogy azon keresztül nehezebben jön át vírus.De más köze tényleg egyáltalán nem lehet az msnhez.Újratelepítés nem rossz ötlet.Abban is van ráció, amit a második válaszoló ír:)


Az expektről a pokerprogramot nem engedi megnyitni a gépem. NOD32 vírusirtom van, Miért van ez? Lehet hogy vírusos az oldal?

Vagy hogyan lehet a NOD-ot kikapcsolni?

Legjobb válasz: másold be az weboldal címét ide és megtudod, hogy veszélyes-e! http://safeweb.norton.com/

Ide töltsd fel, ki fog derülni, vírusos-e? Én a helyedben nem erõltetném a dolgot. http://www.virustotal.com/index.html
másold be az weboldal címét ide és megtudod, hogy veszélyes-e! http://safeweb.norton.com/
a biztonság kedvéért, ide is feltöltheted az indító fájlt, (egy másik ingyenes, vírusellenõrzõ oldal) http://virscan.org/
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..inkább békén hagyom:)
43 víruskergetõbõl, 5 találta veszélyesnek! na már most, nem mind 1, hogy melyik volt ez az 5 kergetõ! ert, ha köztük volt a Kaspersky, meg még pár nagy nevû, akkor én bíztosan nem Futtatnám, ill telepíteném!!! (de úgy tûnik, Te nem vizygáltattad meg, csak régebbi vizsgálatokra hagyatkoztál! nem biztos, hogy az utolsó vizsgálat óta, nem fertözõdött-e felül!?
A kérdező hozzászólása: MD5: f9131a16e26ed856088440ead8370af1 Date first seen: 2009-12-22 10:22:40 (UTC) Date last seen: 2010-09-27 01:36:29 (UTC) Detection ratio: 5/43 ezt irta ki akkor most ez virusos vagy nem?:)
a játéknak az indító (.exe, stb.) fájl-ját töltsd fel erre az oldalra: http://www.virustotal.com/index.html 42 víruskeresõ programmal nézik át és a végeredményt kilistázzák!
valszínû, más NOD-32 verziód van! nálam így lehet: http://imagerz.com/QEJDXktvAwMEUglFEwVT a NOD Vezérlõközpont panelt keresd meg a Te verziódban, ott lehet kilépni!
A kérdező hozzászólása: az oldallal semmi gond csak amit letöltök onnan program amivel lehet játszani azt nem engedi megnyitni... elsõnek:ráklikkelek jobb egérrel és csak olyan van h.:számítógép ellenörzése, frissítés, névjegy...:(
jobb klikk a tálcán lévõ ikonon, és az Elrejtés helyett, a >KILÉPÉS< -re Klikk!

Miért van az hogy a gép 1-2percenként mindig ujraindul, az xp telepítő lemezt nem ismeri be nem is reagál rá, illetve a NOD32 vírusirtónál a DMON piros?

Megpróbáltam ujratenni,de semmi esély : / nem érzékeli be no meg azonnal ujraindul ha pl.a sajátgépre is ha rákattolok.

Legjobb válasz: Valószínûleg leszedtél egy jókora nagy vírust!

Valószínûleg leszedtél egy jókora nagy vírust!
A kérdező hozzászólása: És ilyen esetbe mit tudnék tenni, ha az xp lemezt se ismeri be...vagyis nem inditja el magátol , viszont ha a sajátgépnél gyors elinditom a lemezt akkor is automatikusan ujraindul... : /
Ezt töltsd le és azonnal futtasd le, megtalálja a trójaidat. http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/76133/

Miért van az hogy amikor bekapcsolom a gépet egy csomó időt vár a nod32-nél mire betölt?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok: azért "fikázom" a nod-ot, mert nem egyszer láttam már, hogy hivatalosan megvásárolt, napi frissítésû nod (!) szépen elvolt a gépen, csak a gép lassú volt. Amikor rá lett téve a gépre az avast, vagy más, 20-30 vírust jeleztek ki, amire a nod meg se nyikkant! Ennyi...

Elsõ vagyok: azért "fikázom" a nod-ot, mert nem egyszer láttam már, hogy hivatalosan megvásárolt, napi frissítésû nod (!) szépen elvolt a gépen, csak a gép lassú volt. Amikor rá lett téve a gépre az avast, vagy más, 20-30 vírust jeleztek ki, amire a nod meg se nyikkant! Ennyi...
Évente meg kell újítani a reg. kódot az avast honlapján, de nem kerül semmibe. Ugyanúgy ingyenes marad - már ha a home verziót raktad fel.
Mert a nod32 egy tetû.lassú, megbízhatatlan sz*r. És még mielõtt bárki pampogna emiatt: ez valós tapasztalat!
Én is láttam már ilyet, de AVG-nél is, avast!-nál is ez van. A vírusirtók (meg amúgy az elején más progik is) lassítanak. Én mindig kimegyek inni, stb., miután bekapcsoltam a gépet. Elsõ válaszoló... miért f-kázod már megint a NOD32-t? Már irritáló... Mindenki azt f.kázza (vagy dicsõíti). Egyébként olyan helyeken (is) használják, ahol rettentõ fontos a gépek biztonsága. Na?
Én nod32-öt használok és nálam kb. 5 másodperc alatt eltûnik a nod felirat, viszont a szüleimnél hasonló a helyzet mint Nálad. Megfigyeltem, hogy nálam azért gyorsabb, mert én wifivel netezek és a wifi routerem állandóan be van kapcsolva, ezért amint bekapcsolom a laptopom, egybõl lesz internetkapcsolat (mármint az oprendszer betöltése után). Szüleimnél asztali gép van (1db), ami közvetlenül a modemre van csatlakoztatva. Mivel felhasználónév védi az internetet, ezért addig nincs net, még nem engedélyezik a felcsatlakozást. Viszont addig még a nod felirat el nem tûnik, a gép nem hajlandó elõhozni azt az ablakot, amivel ez lehetséges lenne. Náluk is legalább egy percig látható a kis zöld ablak mire eltûnik. Szóval ez valószínûleg azért van, mert a gép bekapcsolása után a nod megpróbál felcsatlakozni a nod szerverére, de bizonyos esetekben ez nem megy gyorsan, végül gondolom meg van adva egy idõ, amit ha túllép, akkor nem próbálkozik tovább és befejezi a program betöltését.
A kérdező hozzászólása: Egyikõtök tanácsára telepítettem az avast.Igaza volt már nem kell egy csomó idõt várni mire használhatom a gépet.Csak nem tudom ha megküldik a reg. kulcsot elfogadja e?
Akkor már az 5-öst kellett volna... Ott progin belül lehet regisztrálni. De ezzel is egy idõ után várni fogsz, mire használhatod a gépet. Fokozatosan fogja egyre jobban lassítani.
69%-os, még a 4.8-ast használod?? (Úgy tûnik az írásodból)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!