Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a nők nagyobbik (2 db)

Miért van az, hogy a nők nagyobbik része csak "esemény"után gondolkodik?

Legjobb válasz: mondhatom? nah...had én. szóval szerintem az a baj,hogy sok ember ugy gondolkodik mint egy 5 éves ( ne bántodjon meg senki,de ez igy van,mert egy 5 éves azt hiszi ha a problémárol nem veszek tudomást az a probléma nincs.) és szerintem ez a baj,hogy sokan nem vesznek róla tudomást,és ezzel azt hiszik minden megvan oldva,pedig evvel kezdõdik minden probléma. idézõjelbe téve a problémát.mert ha elmenne orvoshoz,vagy csinálna tesztet(ez nem csak a terhességre vonatkozik,hanem mindenre),ha elkezdené kezelni a problémát,(megint idézõjel)akkor lehet hogy többet tudna tenni és lépni,és amikor már késõ nem akkor kezdene el gondolkodni,hogy mit csináljon,mert avval csak rosszul jár.ez az én véleményem.

mondhatom? nah...had én. szóval szerintem az a baj, hogy sok ember ugy gondolkodik mint egy 5 éves ( ne bántodjon meg senki, de ez igy van, mert egy 5 éves azt hiszi ha a problémárol nem veszek tudomást az a probléma nincs.) és szerintem ez a baj, hogy sokan nem vesznek róla tudomást, és ezzel azt hiszik minden megvan oldva, pedig evvel kezdõdik minden probléma. idézõjelbe téve a problémát.mert ha elmenne orvoshoz, vagy csinálna tesztet(ez nem csak a terhességre vonatkozik, hanem mindenre), ha elkezdené kezelni a problémát, (megint idézõjel)akkor lehet hogy többet tudna tenni és lépni, és amikor már késõ nem akkor kezdene el gondolkodni, hogy mit csináljon, mert avval csak rosszul jár.ez az én véleményem.

A közhiedelemben miért az van elterjedve, hogy a férfiak a nagyobb megcsalók, mikor a nők is legalább annyiszor félrelépnek?

Ez más sokszor felvet?dött bennem. Minimum egálban van a két nem, ezt nem egy embert?l hallottam már, köztük n?kt?l is. Szóval, csak van benne igazság. viszont akkor miért így terjedt el a köztudatban?

Legjobb válasz: Igen, de az állatvilágban a hímek dolga a nõstények megtermékenyítése a fajfenntartáshoz (minél többet annál jobb), a nõstényeknek meg az h 1 erõd hímet találjanak, aki megvédi õt és az utódot (egyet, nem a fél várost!)...

Igen, de az állatvilágban a hímek dolga a nõstények megtermékenyítése a fajfenntartáshoz (minél többet annál jobb), a nõstényeknek meg az h 1 erõd hímet találjanak, aki megvédi õt és az utódot (egyet, nem a fél várost!)...
ha egy lány 5 pasival volt k.rva, ha egy pasi 10 lánnyal az menõ, na ha ez így van, akkor az legyen úgy :D
"‎1. A férfi leissza magát, a nõ csak be van csiccsentve. 2. A férfi megcsal, a nõnek kalandja van. 3. A férfi, amikor elválik, tönkre teszi a családot, a nõ befejezi a jövõ nélküli kapcsolatot. 4. A férfi kiabál, a nõ csak hangsúlyozza" Szerintem ez jól szemlélteti...
Ha egy zárat nyit minden kulcs, akkor az egy [email protected] zár. Ha egy kulcs nyit minden zárat, akkor az egy [email protected] kulcs. Hát kb. ennyi, elõítélet az egész.
egyébként ha már állatiaskodunk, és vadászösztön: kérm, az mindnekiben meg van. úgy nevezik hogy reprodukció utáni vágy. semmi köze ahhoz hogy férfi vagy vagy nõ, ösztönösen arra törekszünk hogy minél több utódot hozzunk létre, minél jobban megörökítsük a génállományunkat. másrészt miután tudatunkra ébredtünk nekem egy pasi se próbálja bemagyarázni hogy csak a vadászösztön miatt csalt meg.
A kérdező hozzászólása: 22, 12 Mert már 20 000-ik alkalommal írjátok ki ezeket a sablondumákat. Nem a társadalmi megítélésrõl volt szó, hanem arról, hogy miért hiszi azt mindenki, hogy többször annyi férfi csalja meg a párját, mint nõ?
Igazából nekem aztán tökmindegy, hogy ki mit gondol, hogy ki csal meg többször kit, a lényeg, hogy én nem csalom meg a páromat és tudom, hogy õ sem engem, a többi meg nem érint.
Utolsó! Majd rájössz! Egyszer megfog úgyis.
22:51 Ehhez semmi köze a reménynek. Hogy mondjuk tíz év múlva mi lesz, arra persze nincs garancia, de nem mindenkit csalnak meg a világon és ez nem csak szerencse kérdése. :)
ha a csalódott emberek félreteszik az ellenkezõ nemmel szembeni rossz érzéseket és higgadtan gondolkozunk akkor rájövünk, hogy szimplán sza*r és nem sza*r emberekrõl van itt szó, nem nemekrõl. márpedig sok kétszínû, öntelt, csak magával törõdõ sza*r ember van! csak hát nincs ráírva senkire se, hogy "vigyázz úgy is a szívedbe taposok!" az ember hajlamos egy gyönyörû szempár és egy szép mosoly gazdájáról azt hinni, hogy nem kell tõle tartani, de sokszor báránybõrbe bújt farkasok... "a látszat mindig csal, de a csalás sosem látszat"
jajj mindig ezzel a vadászösztön dologgal jönnek. Érdekes, sok férfi ezzel hárít és magyarázkodik, mert ez bejövõs ez az elmélet. De számtalan más ösztön is maradt ránk az állatvilágból mégis tudjuk az elménkkel kontrollálni. Csak azt nem lehet amit nem akarnak. Ennyi. A kérdésre meg pofon egyszerû a válasz. Ha a nõ csal, akkor a köztudatban rögtön az lesz, hogy a ribancának semmi sem elég, ha a férfi, akkor meg szegényke nem kapta meg a párjától amire szüksége volt. A társadalmi megítélés miatt van az egész. Több nõ is felvállalná, ha ugyanolyan megítélésben részesülne, mint férfi.
ennek azért még midnig van társadalmi háttere, ami a pironkodó rib*ncokat illeti. hiába tudja mindneki hogy mennyire szét vannak kefélve, ha ezt fel is vállalják és akár úgy nevetnek ezeken a vicceken mint bármelyik pasi, akkor kinézik õket. egyébként nem feltétlen. de ez független is attól hogy ki mennyire van szétkúrva. ha megnézed még mindig vannak dolgok amit egy lánynak nem illik egy fiútól meg vicces. ilyen dolog poénkodni a tegnap esti trófeákon is.
Nem tudom, hogy ha ebbõl hiteles statisztika készülne, mi lenne az eredmény, állítólag még az õskorból eredõen a nõk ösztönösen monogámabbak, a férfiakban meg bennük van a vadászösztön, hogy minél több nõt megtermékenyítsenek. De azóta már sok idõ eltelt az emberiség életében, sok minden változott, szóval lehet, már az ösztönök sem ugyanazok. Én is hallottam már nõrõl is, férfirõl is aki megcsalta a párját.
Az én meglátásom hogy míg a férfi felvállalja hogy ennyi meg annyi nõje volt házasság elõtt vagy aközben addig a nõ sunnyog ezekrõl. Furcsa volt már középiskolában is hogy az ilyen malacvicceknél még azok a lányok is pironkodtak és adták az értetlent akiket már rojtosra kefélt boldog boldogtalan(ha nem lett volna fejlett a pletykahálózatt mifelénk még el is hittük volna a színészkedést)
szerintem a nõk sokkal undorítóbbak ebbõl a megközelítésbõl is!
Kifejtenéd miért is volt felesleges? Csak mert nem értesz vele egyet? Akkor minek írod ki a kérdést?
A kérdező hozzászólása: A második-harmadik hozzászólás teljesen felesleges volt.
elsõnek tökéletesen igaza van :) ) egyébként a történelem miatt. mert nagyon sokáig a nõk nem csalhatták meg a férjüket, a férjek pedig lényegében legálisan csalták akár k*rvákkal is a feleséget. kultusza volt hoyg a feleség mellett legalább 1 szeretõt midnen férfi tartott, amirõl mindenki tudott, csak éppen beszélni nem volt illendõ róla. ellenben abban a korban a nõ errõl nem is álmodhatott, de általában nem is álmodott a modern kor nõtípusai nem ezek voltak. aki feleség volt, annak ez áltlában kitöltötte az életét, és nem is akart más lenni, aki pedig szeretõ volt az csak seretõ volt. innen jött. mára már nem igaz, de hát nem értük utol gondolkodásban a kort:)
én azt mondom a lányoknak akik a megcsalós pasikra vannak kiakadva...mitöbb a fiúknak is ugyanezt akik a félrekettyintõ nõcikre neheztelnek hogy: Ha tudjátok hogy az elõzõ Xszámû partnerét megcsalta akkor honnan a búbánatosból veszitek hogy majd pont titeket nem fog?!Akkor kerüljétek el messzirõl!Ja igen amíg epekedtek utána és épp mással van addig szurkoltok hogy csalja meg a párját-lehetõleg mondjuk pont veletek- aztán mikor ti jöttök vele össze akkor honnan feltételezitek azt hogy titeket tisztelni fog?! Ha utáljátok a megcsaló pasikat nõciket akkor vagy kerüljétek õket(hátha megemberelik magukat) vagy annak tudatában kezdjetek velük hogy sok jóra nem számíthattok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!