Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a nők az (258 db)

Az miért van, hogy a nők nem hiszik el azt, hogy ha egy férfinak valóban tetszik az alakja meg úgy mindene?

Oké, hogy a média agymosása...De azért vannak olyan fiúk,férfiak is akik nem a plasztik lányokra buknak vagy éppen amit az újságokban látnak. És amelyik n? meg nem úgy néz ki, pl van rajta egy kis felesleges vagy nem olyan szép, de a férfinak meg még is úgy tetszik ahogy van akkor meg nem hiszik el.:S

Legjobb válasz: Az is lehet, h elhiszik, csak ha úgy látod h nem hiszik el, többet fogod mondogatni :D

Az is lehet, h elhiszik, csak ha úgy látod h nem hiszik el, többet fogod mondogatni :D
És mi van akkor, ha megismerkedsz a pasival, és nem vagy cérnavékony, de a pasi azt mondja, hogy nem számít. Majd a kapcsolat komolyra fordul, hónapok telnek el, és eleinte csak mondogatja a pasi, hogy fogyni kéne, késõbb már fel is szólít rá, majd a súlyod miatt szakít veled, mondván, hogy mert nem vagy képes tenni magadért... Ezek után te el tudnád hinni, hogy van olyan férfi, aki úgy tudna szeretni, ahogy vagy? Nekem nem megy... :(
Aki kiegyensúlyozott, százkilósan sem problémázik ezen.
Utolsó: mert az elején nem is számított volna neki. Aztán valszeg megismert jobban, rájött h nem vagy olyan tökéletes belül, és így már zavarta.

Miért vannak felháborodva a nők azon, hogy ha sok pasival fekszenek le akkor k. váknak tartják őket?

Mondhatnátok azt, hogy azért mert ez igazságtalan. És az miért nem igazságtalan, pl. hogy a férfinak kell kezdeményeznie? Ha egyenl?ek vagyunk akkor miért kell nekem kezdeményeznem folyton csak mert férfinak születtem?

Legjobb válasz: Csak a buta, csapodár lányok lányok vannak felháborodva. A hûséges lányokat nem éri ez a vád és egyet ért vele. Az okos, csapodár lányok meg tudják hogyan kell ezt titkolni.

Csak a buta, csapodár lányok lányok vannak felháborodva. A hûséges lányokat nem éri ez a vád és egyet ért vele. Az okos, csapodár lányok meg tudják hogyan kell ezt titkolni.
Aki nem bírja elviselni, hogy könnyûvérûnek tartják ne feküdjön össze fûvel-fával.
Nem tudom ki van ezen felháborodva. Ha nõként sok pasival fekszel le számolj a következménnyel: könnyûvérûnek néznek majd!
Akkor én kezdeményezek, te meg szülsz.Így jó?
Nõ vagyok. Ez azt jelenti, hogy ha valamit nekem nem szabad, vagy erkölcsileg elítéled, akkor diszkriminálsz, és szûk látókörû vagy. Legyél tisztában vele, hogy én pl. igen is bemehetek a férfi wc-be és pisilhetek a piszoárba. Ettõl egyébként is csak egyenlõ, menõ humoros és szexi vagyok. Ha megcsalom a férjemet, az a [email protected]ék elhanyagolt, és én csak a sarkamra állok. De ha te próbálsz olyasmit tenni, amit többnyire nõk csinálnak, vagy nem vagy velük elõzékeny, és nyitod ki az ajtót elõttük, vagy segíted le a kabátot, akkor töketlen vagy, neveletlen, és tapintatlan. Ha eltévedsz, és férfi létedre bemész a nõi wc-be, perverz vagy. Ha megcsalod a feleségedet, élvhajhász vagy. A nõi egyenjogúság lényege az, hogy mindent szabad, nekem, mert én nõ vagyok. Imádok nõ lenni. 21/L
Azért mert ezek a ribizlik azt gondolják, hogy pin*val a lábuk között születtek, és ez mindenre feljogosítja õket :D De kurv*ra tévednek, egyszer majd belátják, ha több lenne az igazi férfi, ez hamar megtörténne...
Mert fáj az igazság. A 7-es meg valószínûleg troll, és közel sem biztos, hogy tényleg nõnemû, tehát kezeljétek fenntartásokkal.
Utolsó, nem éppen, ha nem kérek pénzt, nem?
Ki mondta h nem élvezheted? Annyi, h a tevékenységed erõsen fog hasonlítani egy mai napig megvetett szakmára.
Egyszerû, azért mert igazságtalan. Ha egy férfi fekszik le több nõvel az menõ, míg fordítva ti férfiak rámondjátok, hogy rib*nc. Egy nõ miért ne élvezhetné úgy a szexet mint ti férfiak???
a 21 éves lányra ráférne egy kiadós hancúr úgy látom ... :) )
Azért, mert a sok agyatlan szerint a qurva pénzért csinálja. Csak sokan elfelejtik, h azért qurvazzák az ilyen nõket, mert h olyan gyakorisággal váltják a partnert nem pedig azért, mert h pénzért csinálja. Szal ez semmi több, csak kétségbeesett kifogás keresés. Szánalmas.
8 Te melyik bolygón élsz?
Azért vannak felháborodva jogosan mert ez egy rosszindulatú marhaság! A prostik pénzért nyújtanak szexuális szolgáltatást. Az elevenebb csajok meg csak élvezik az életet úgy hogy egyik fújoló tahónak sem árt vele! Valamiért a tahók érzik maguknál a jogot megbélyegezni másokat és megmondani nekik hogy hogy éljék az életüket! Az irigység szánalmas dolog! 28F
Egyébként meg nem muszáj kezdeményezned, ha képtelen vagy rá, provokáld ki, hogy a nõk kezdeményezzen! Sõt, ezt általában õk teszik meg, csak nem olyan feltûnõen, ezért a legtöbben nem veszik észre - persze, ha feltûnõen csinálnák, akkor a sok okos ismét lek.urvázná õket miatta...
Az én felfogásom szerint, nemtõl függetlenül az a k.rva (illetve Csernus szavait idézve "szeretetk.rva"), aki elismerésért vagy egonövelés miatt fekszik le másokkal, mert önzõ módon ebbõl meríti az önbecsülését (lásd apakomplexusos nõk vagy a Barney Stinson-hoz hasonló férfiak). Ha valakinek - nemtõl függetlenül - az átlagosnál sokkal több partnere van, de ezt élvezetbõl, nem pedig beteges megfelelési kényszerbõl csinálja, törõdik az éppen aktuális partnerével, hogy neki minél jobb legyen (egyéjszakás kapcsolatban is, nem egy tárgyként tekint rá, amit a saját kielégülésére használ, és utána eldob), az az én szememben teljesen normális - bármit is írjanak az önjelölt erkölcscsõszök.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de odáig azért ne menjünk, férfiak vagyunk, nem barbárok. :D Elég lesz neki egy tasli.
abszolút igazad van kérdezõ a 21/L-nek meg egy tarkónrugás jár
A kérdező hozzászólása: 16:52 Ezeket most tényleg komolyan gondolod, vagy csak bosszantani akarsz? Nem biztos, hogy el tudom dönteni, melyik a szánalmasabb...
Ebbe ne menjünk bele, mert akkor jogod van bányában dolgozni is.
A kérdező hozzászólása: Banánoskeksz Jóformán minden nõnemû lény fel van ezen háborodva, néhány apácát és fiatal szûz lányt kivéve.
A kérdező hozzászólása: 16:20 Ha majd átoperálom magam nõvé, és képes leszek rá biológiailag, lehet róla szó. És ha netán ku.válkodni kezdek le is ribizhetsz érte. De amíg férfi vagyok mások a jogaim és a kötelezettségeim mintha nõ lennék. Amit írtál azzal csak az én véleményemet támasztottad alá, holott a nyilván az ellenkezõje volt a szándékod.
Egy másik kérdésben pont egy csaj háborgott azon hogy k.rvázzák amiért 19 évesen már 6 pasival lefeküdt. 4 hónap alatt. Hogy ettõl õ még nem r.banc és lehet normális párkapcsolata. Persze gondolom a barátja biztosan örül neki hogy a barátnõje több f.szt fogott mint kilincset. Amúgy én lány vagyok de én is így gondolom. Egy nõnek legyen tartása.

Az miért van, hogy a nők szerint fontos a belső, de gyakran a külső miatt nem is kíváncsiak rá? Akkor mégse fontos?

Legjobb válasz: Mert ha egy férfi ápolatlan,nem fürdik, koszos, nem mossa a fogait, akkor aztán gyönyörû lehet belsõleg, nem lenne gusztusom megcsókolni.

Mert ha egy férfi ápolatlan, nem fürdik, koszos, nem mossa a fogait, akkor aztán gyönyörû lehet belsõleg, nem lenne gusztusom megcsókolni.
Sokan csak úgy mondják... Merthogy sokan oda se mennek valakihez, aki nem vonzó külsõleg. De nem mindenki ilyen. Én például úgy vagyok, hogy szeretek új embereket megismerni, és nem érdekel, hogy néznek ki. Ha egy társaságban vagyok, ugyanúgy szóba elegyedek "csúnyább" fiúkkal is, mint a helyesekkel, és ugyanúgy beszélgetek velük. Így már kiderülhet, hogy melyik a szimpatikusabb belsõre, és onnantól meg már abszolút nem számít a külsõ. 20/L
Nem az, hogy akkor mégsem fontos, de miért érdekeljen ha egyszerûen taszít valaki a külseje miatt. Nyilván senki nem lenne olyannal aki taszítja. Egyformán fontos a külsõ is és a belsõ is. Valamelyik nem jó akkor abból nem lesz valamire való párkapcsolat. 20/l
A kérdező hozzászólása: Nem az ápolatlan, koszos, büdös emberekre gondoltam, hanem a küsõ azon részére, amit az illetõ már nemnagyon tud befolyásolni.
Pontosan mire gondolsz? Én is vissza taszítónak találok egy ápolatlan embert! Hiába a telefonban a gyönyör meg az érzés, ha a külleme nem jön be, mikor randizunk! Fontos a belsõ, de csak a külsõ után! Mindenkinek más az ízlése és ezért is jó! Minden embernek meg van a megfelelõ párja-e világban! Szóval milyen a külsõd????Mi a gond???
A kérdező hozzászólása: Átlagos kinézetû pasi vagyok. Nem is magamról írtam, csak úgy általában. És igen, én is úgy vagyok vele, hogy ha vki külsõre nem jön be, már nem is vagyok kiváncsi rá. Ez nem igazságos, de sajnos van ilyen, és annak, akivel történik, jogosan esik rosszul.

Miért van az, hogy a nők az aktuális pasijukat büntetik az ex barátjuk által elkövetett szemétségek miatt?

Legjobb válasz: Mintha a férfiaknak nem lennének "minden nõt utálok mert egy már átvert" és "minden nõ anyagias férjvadász manipulatív ribanc" korszaka...Hány ilyen kérdés van ezen az oldalon is.

Mintha a férfiaknak nem lennének "minden nõt utálok mert egy már átvert" és "minden nõ anyagias férjvadász manipulatív ribanc" korszaka...Hány ilyen kérdés van ezen az oldalon is.
Én sosem tettem ilyet. Nem tudom hogy létezik, hogy az ilyen elviselhetetlen, hisztis csajoknak mindig van pasijuk. Lehet, hogy nem is a lányok a hülyék, hanem a pasik, mert nekik ez kell?
Igen, és minden nõ ezt teszi, kivétel nélkül.
Az én környezetemben meg nem volt. De azért csak általánosíts. Meg ne is gondolj arra, hogy a nõkkel lenne a baj.
Mert a pasik már csak ilyenek. Mindegyik, kivétel nélkül!!!
Hidd el nekem, ezek a nõk nem normálisak.. Én nem bántottam vagy vetítettem ki az elõzõ párkapcsolatban elszenvedett sérelmeket a páromra, szóval ne általánosíts. 20N
A kérdező hozzászólása: Általánosítok, mert a környezetemben élõ nõk nagy többségének volt már "szemét leszek minden pasival" korszaka.
Sajnos nem olyan egyszerû egyedül lerendezni, mert az iskolában nem tanítanak semmit az érzések kezelésérõl. Pedig nagy szükség lenne rá. Meg ezen kívül még egy csomó más tantárgyra is, pl erkölcstanra.

Miért van hogy a tőlem 1, 2 évvel idősebb vagy korombeli fiúk mellett az idősebb (20-30) nők vonzanak? 15/L

lányok veletek nem volt még ilyen? ez elmúlik majd ugye?:S:D

Legjobb válasz: El.

El.

Az miért van hogy a legtöbb férfi a rossz nőkhöz vonzódik de élni nem élne vele?

Mert hát egy q..vásabb lányt mindenki megnéz meg még kíván is de 99% egy napot nem élne vele le senki. Pont ezért.. Ez mért van így? Mi ennek az oka.

Legjobb válasz: Mert olyan mint egy drága sportkocsi. Eleve nehéz megvenni, de aztán fent is kell tartani ,sokat fogyaszt és bármikor ellophatják így is, no meg nem is túl megbízható ..de azért egy két kört mindenki szívesen meghajtaná :D Mindennapos használatra meg egy megbízható jó középkategóriás való . Nõ és kocsi elég jól összehasonlítható dolgok.

Mert olyan mint egy drága sportkocsi. Eleve nehéz megvenni, de aztán fent is kell tartani , sokat fogyaszt és bármikor ellophatják így is, no meg nem is túl megbízható ..de azért egy két kört mindenki szívesen meghajtaná :D Mindennapos használatra meg egy megbízható jó középkategóriás való . Nõ és kocsi elég jól összehasonlítható dolgok.
A kérdező hozzászólása: Így már érthetõ nyelvezetû a mondanivaló. :D
Mert ki akarják sajátítani.Ha kvás, akkor meg más elõtt is teszi magát, és féltékenyek lennének.

Az miért van, hogy a férfiak egymás előtt kell pisiliük, a nőknek meg van rendes zárható wc?

Szóval az ilyen nyilvános helyeket a férfiaknak mindig ilyen piszorár van, sok egymás mellett, meg iskolában is... Szerintük ez nem undorító? :S És akkor mondjuk a n?k miért nem pisilhetnének egymás el?tt, a férfiak meg miért igen? :D Ez olya fura... A n?k szégyell?sek a férfiak meg nem? Pedig amikor a férfiak pisilnek az sokkal gusztustalanabb mer el? kell venni meg láccik a pisájuk... :S:S A n?k meg csak leülnek pisilnek és felállnak... Bocsi, ha esetleg valakinek sérti a jóízlését a kérdés :D

Legjobb válasz: a pasik csak elõkapják, kiengedik és kész... de a nõknek van, h tampont meg véres betétet kell cserélgetniük, és sztem senki nem akarja nézegetni a másikét

a pasik csak elõkapják, kiengedik és kész... de a nõknek van, h tampont meg véres betétet kell cserélgetniük, és sztem senki nem akarja nézegetni a másikét
Ez azért van, mert a férfiak a vizelést egy lehetõségnek látják, hogy megmutassák a többi konkurens férfi társnak, hogy " Ó, nem szándékosan láttad meg a péniszemet, de mégis látod, sokkal nagyobb, mint a tiéd". Tehát itt is versenyezni akarnak a férfiak, míg a nõknél nincs mivel versenyezni...
Nem ciki.Ez ugyanúgy megszokott mint hogy a férfiak felsõbbrendûek mint a nõk.:)
gondolom nem egymás himbilimbijét nézegetik közben a fiúk.de ez számomnra is rejtély, h.nem találják-e cikinek... jó h.lány vagyok:?:D
A kérdező hozzászólása: mind1 amúgy :) ) Istennek hála hogy nõnek születtem!!!! :D:D
A kérdező hozzászólása: amikor a férfiak mást csinálnak pisilésen kívül, õk is a zárt wc-be mennek... én csak sima pisilésrõl beszéltem
Hány éves vagy?
MI lenne benne undorító? nekem többet jelent az, hogy férfiként nem kell negyedórákat sorban állnom a wc-k elõtt, mint, hogy valami férfipajtás megcsodálhatja a szerszámomat - amit egyébként úgyse nagyon látna, hiszen ott van a kezeim között miközben a fal felé vagyok fordulva.
Van olyan férfi aki letolja a nadrágját és úgy pisil piszoárba? Hát az elég röhejes lehet, legalább annyira mintha ráülne a vécére és úgy pisilne. Egyébként pedig az angol vécé esetén van így. Az oroszoknál és szerintem délen is sima lyukak vannak a földben és fölé guggolnak a nõk. Egymás elõtt.
Pasi vagyok és ülve szoktam pisilni én is. Mi az oka ennek? Pár éve le kellett cserélnem az elhasználódott wc deszkát (ami mûanyag) és a csavarokon hátul áldatlan állapot volt az odacsapodó cuccostól, mert azokat ugye nem takarítja az ember. Na én azóta otthon csak ülve végzem ezt a dolgot.

Miért van az, hogy a nők azt hiszik, hogy a férfiak nem bíznak bennük?

Kérdezem, mert ismer?söm megkérdezte a barátn?jét?l hogy bevette-e, erre jött a "Te nem is bízol bennem, minek vagyunk együtt" c. szöveg.

Legjobb válasz: Ebbõl a konkrét esetbõl nem kell általánosítani. Bízunk akiben lehet, akiben nem, abban nem. Ez a férfiaknál is így van, nem csak a nõknél... (Nõ vagyok)

Ebbõl a konkrét esetbõl nem kell általánosítani. Bízunk akiben lehet, akiben nem, abban nem. Ez a férfiaknál is így van, nem csak a nõknél... (Nõ vagyok)
Azért mert a barátod barátnõje egy nem odaillõ válasszal reagált még nem jelenti h a nõkre ez a viselkedés a jellemzõ. És most nagyon nem akartam minõsíteni azt a csajt...Egy jó tanács: sose általánosíts!! minden helyzet más és minden ember más!
Jah és ha a férfiak ennyire aggódnak :) szedhetik õk is nyugodtan a fogamzásgátlót, ez nem kizárólagosan a nõ feladata.

Miért van az, hogy a nők az idősebb férfiakkal akarnak leginkább járni?

Legjobb válasz: Ez személyfüggõ. Nekem például még nem volt jóval idõsebb barátom (csak 1-2 évvel), mert inkább a hozzám hasonló korú férfiak társaságát kerestem mindig. De nyilván ízlés kérdése lehet, meg vannak nõk, akik "anyagi" szempontból keresik a náluk idõsebb férfiakat, akik már "megállnak a saját lábukon", nincsenek lakásszerzési és egyéb problémáik. De mondom: szerintem az igazi ok inkább az egyéni ízlés lehet.

Ez személyfüggõ. Nekem például még nem volt jóval idõsebb barátom (csak 1-2 évvel), mert inkább a hozzám hasonló korú férfiak társaságát kerestem mindig. De nyilván ízlés kérdése lehet, meg vannak nõk, akik "anyagi" szempontból keresik a náluk idõsebb férfiakat, akik már "megállnak a saját lábukon", nincsenek lakásszerzési és egyéb problémáik. De mondom: szerintem az igazi ok inkább az egyéni ízlés lehet.
Szerintem azért mert a fiúk ugye késõn érnek és a lányokhoz hasonló szinten lévõ fiú idõsebbek és ezért.
Nekem 5 évvel fiatalabb a párom. Az elözõ házasságomban pedig 4 évvel idõsebb volt mint én. Nah így utólag kiderült hogy jobban is jártam a mostani párommal. A fiatalabb pasik szerény véleményem szerint sokkal odaadóbbak. És ahogy az elöttem szóló mondta több türlemûk is van. Arról nem beszélve hogy hozzá fiatalodtam felfogásilag.
Ez teljesen típus függõ.Bár nekem is eddig csak idõsebb barátaim voltak mert úgy éreztem õk többet tudnak nekem mutatni. A mostani barátom is 6évvel idõsebb nálam. De viszont vannak olyan érett és idõsebb hölgyek is akik pont a fiatal tapasztalatlan fiúkra buknak.Tehát teljesen típusfüggõ. Kinek mi jön be
Hát ez nem éltalános a férjem 3 évvel kissebb mint én és állitom hogy egy idosebbnek nem lenne ennyi turelme hozzám a lelkesedésröl nem is beszélve én ugy érzem fiatalodok mellette.
Nekem 21 évvel idõsebb a férjem és nem a pénzért választottam Õt.Szerintem is a tapasztalat miatt választanak a nõk idõsebb párt maguknak. Üdv.Tünde.
ez azért van mert a fiuk lassaban lesznek éretek minta a lányok kb 1-2 év.
Vannak lányok, mint én is, akik szeretik a tapasztaltabb férfiakat, akikre fel is tud nézni.
Álatlában azért, mert a lányok hamarabb érnek és komolytalannak látják a korosztályuk beli fiúkat.
Mert azt hiszik, hogy tapasztaltabak, pedig ez nem igaz!
Én egy 18évvel idõsebb pasiba szerettem bele 5éve és 5éve vagyunk együtt:D
Velem volt már olyan hogy megláttam valakit és elsõ látásra "belé szerettem" (persze nem, csak.. értitek..) megvolt a vonzalom.. 17/L vagyok, õ 26/F nem jártunk meg semmi, de még mindig nagyon vonzónak találom. :-) Biztonságot sugároz és egyszerûen jó lenne a karjaiban lenni. Ezt nem minden korombeli tudná megadni.. tisztelet a kivételnek. De mostanában valaki vagy éretlen, vagy csak a szexre megy. Nem értem én ezt.
egyszerû, a nõk jobban szeretik (általában érzelmi)biztonságban érezni magukat mert úgy gondolják hogy az idõsebb férfiaknak stablilabb az érzelmi állapota, a nõk a határozott férfiakat szeretik, mert a nõk érzelmi álapota sokkal instabilabb mint a férfiaké a nõk sokszor nem tudják mit akarnak ezért kell nekik egy férfias férfi aki tudja mit akar
nem mindenik nõ!!..amugy mi nõk szeretjük az olyan férfiakat akik érettek, tapasztaltak..vais akik értik a dolgukat:D..de van 1 ilyen elmélet is, h. a férfiak érettségi szempontból 2 évvel hátrább vannak mint a nõk..:P:D
Az idõsebb férfiak úgymond már "kiszórakozták magukat"(fiatalabb korukban).Éppen ezért inkább már hosszútávú kapcsolatot szeretnének.Sok nõ viszont hamarabb szeretne hosszútávú kapcsot. mint a velük egykorú férfiak.
Nekem 12 evvel idosebb baratom van es nagyon jol meg vagyunk, de volt 2 evvel fiatalabb is.Szerintem aki a fiatal pasikat valasztjak az csak azert van mert fel neznek a nokre es a pasik buszkek hogy idosebb novel vannak es tapasztaltabbak.
nem mindenki ilyen. de az ilyen nõk szeretik azéretteb férfiakat mett pl 1 13 éves fiútó csak éretteb egy 16 éves srác és normálisabnak i mondhatól. az ilyenekbe szerelmeek általában a 13-14 éves lányok.

Miért van hogy a tőlem pár évvel vagy velem egyidős fiúk mellett az idősebb (20-30) nők is vonzanak? 15/L

veletek nem volt még ilyen? lányok!

Legjobb válasz: kíváncsi vagy. ami nem rossz. én 15 évesen el tudtam volna képzelni én is egy 20 - 30 év körüli nõt. sõt 45 - 50 évig is elmentem volna ezen a téren. nem tettem , illetve biztosan nem is kaptam volna meg. de ha megkaptam volna , lehet hogy nem is lett volna annyira fullos érzés. igy megvagyok abban a hitben , hogy az jó. én azt mondom : a szex szép. próbáld ki! de csak addig a határig amig nem megy a saját károdra. pl kihasználnak , vagy ilyesmi. (amúgy én pasi vagyok.)

kíváncsi vagy. ami nem rossz. én 15 évesen el tudtam volna képzelni én is egy 20 - 30 év körüli nõt. sõt 45 - 50 évig is elmentem volna ezen a téren. nem tettem , illetve biztosan nem is kaptam volna meg. de ha megkaptam volna , lehet hogy nem is lett volna annyira fullos érzés. igy megvagyok abban a hitben , hogy az jó. én azt mondom : a szex szép. próbáld ki! de csak addig a határig amig nem megy a saját károdra. pl kihasználnak , vagy ilyesmi. (amúgy én pasi vagyok.)
A kérdező hozzászólása: én már voltam egy 26 éves nõvel együtt..köszönöm a választ amúgy!
az szép..
"...n már voltam egy 26 éves nõvel együtt..k" azaz biszex vagy?
A kérdező hozzászólása: mikor vele voltam még úgy gondoltam biztos kíváncsiság, de mikor már minden 10. ilyen korú lány/nõ bejön komolyan foglalkoztat hogy miért van. Igen amúgy biszexuális vagyok, de nem értem hogy ha tetszenek a lányok akkor már miért nem a korombeliek tetszenek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!