Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a nők (303 db)

Az miért van, hogy a nők nem hiszik el azt, hogy ha egy férfinak valóban tetszik az alakja meg úgy mindene?

Oké, hogy a média agymosása...De azért vannak olyan fiúk,férfiak is akik nem a plasztik lányokra buknak vagy éppen amit az újságokban látnak. És amelyik n? meg nem úgy néz ki, pl van rajta egy kis felesleges vagy nem olyan szép, de a férfinak meg még is úgy tetszik ahogy van akkor meg nem hiszik el.:S

Legjobb válasz: Az is lehet, h elhiszik, csak ha úgy látod h nem hiszik el, többet fogod mondogatni :D

Az is lehet, h elhiszik, csak ha úgy látod h nem hiszik el, többet fogod mondogatni :D
És mi van akkor, ha megismerkedsz a pasival, és nem vagy cérnavékony, de a pasi azt mondja, hogy nem számít. Majd a kapcsolat komolyra fordul, hónapok telnek el, és eleinte csak mondogatja a pasi, hogy fogyni kéne, késõbb már fel is szólít rá, majd a súlyod miatt szakít veled, mondván, hogy mert nem vagy képes tenni magadért... Ezek után te el tudnád hinni, hogy van olyan férfi, aki úgy tudna szeretni, ahogy vagy? Nekem nem megy... :(
Aki kiegyensúlyozott, százkilósan sem problémázik ezen.
Utolsó: mert az elején nem is számított volna neki. Aztán valszeg megismert jobban, rájött h nem vagy olyan tökéletes belül, és így már zavarta.

Miért van, hogy a nőknek ennyi elvárása van?

Nézem a társkeresőket is, és a legtöbb nőnek az egekben az elvárásaik. Legyen a férfi magas, érzékeny, de kemény is és keressen is jól. A probléma azzal van, hogy a nők nem rögzítik, hogy ők milyenek és ők mit adnak a kapcsolatban. Tehát úgy néz ki az egész, hogy adott egy 160 cm-es 80 kg-os (tehát molett) nő, akinek az elvárása, hogy a férfi legyen min. 180 cm és kisportolt, szemüvegesek meg ne is írjanak, közben meg ő kövér és alacsony. Ennyire nincs önkritikájuk? Lassan már ott tartunk, hogy minden nő azt hiszi, neki több diplomás, magas Brad Pitt jár, az átlagos férfi meg nem kell neki. Elég nevetségesnek tartom, de mitől alakulhatott ez így? azt is megfigyeltem, hogy a legtöbb nőnél az ad magára kimerül abban, hogy magára rak 10 kg sminket, és kihívóan öltözködik.

Legjobb válasz: Ez mind a két nemnél elõfordul, de az ilyenek meg is érdemlik.

Ez mind a két nemnél elõfordul, de az ilyenek meg is érdemlik.
Ugyanazért amiért a kövér, lusta, csóró férfiak modell kinézetû, mindenben kiválóan teljesítõ nõt akarnak maguknak. Egoizmus.
Olvasgasd a férfiak társkeresõ hirdetéseit: pont ugyanez fordítva. Legyen filigrán, nagy mellû, netán természetes vörös. Odaadó, házias, és a többi. Mellette a fényképen egy idõsödõ, csóró, jó esetben közepes pasi képe. Nincs az a hülye, aki úgy keres társat, hogy "még kinézzen valahogy, ne kelljen eltartani, idõnként mosogasson el, és ha nem túl nagy kérés, akkor évente egyszer legyen még képes szexelni". Azt írják le, amit szeretnének. Nem azt, amit "megérdemelnek", akivel össze is illenek. Nem véletlen, hogy egyedül vannak, és egyetlen reményük, hogy társkeresõvel megtalálják a herceget a fehér lovon. :D
A kérdező hozzászólása: "Olvasgasd a férfiak társkeresõ hirdetéseit: pont ugyanez fordítva. Legyen filigrán, nagy mellû, netán természetes vörös. Odaadó, házias, és a többi. Mellette a fényképen egy idõsödõ, csóró, jó esetben közepes pasi képe. " Férfiak adatlapján ezt láttad leírva, hogy legyen vörös és nagymellû? Aha.:) .
A kérdező hozzászólása: "Ugyanazért amiért a kövér, lusta, csóró férfiak modell kinézetû, mindenben kiválóan teljesítõ nõt akarnak maguknak. Egoizmus. " Lehet, hogy vannak ilyen férfiak is, de én meg pont azt látom, hogy a férfiaknak sokkal kevesebb elvárása van, mint a nõknek. Ez, h egy nõnek úgy kell kinézni, mint egy modell, meg ti hülyeségetek. Én sem, és férfi ismerõseim egyike sem vár el modell kinézetet a nõktõl. Viszont lassan már tényleg ott tartunk, hogy egy 170-175 magas férfinak esélye sincs barátnõt találni, mert elvárás, hogy min. 180 magas legyen. Ez azért elég nevetséges sztem.
Még hogy a férfiak elvárásai nem irreálisak. Ezen jót röhögtem. Egyébként az adatlapra nem írják rá de az elsõ három kérdésben a mellméret benne van. A 180 cm azért elvárás, mert a mai huszonéves nõk többsége 170-175 cm körül van és magasabb pasit szeretnének. Ha a barátaid olyanok mint te akkor nem az adottságaik miatt nem találnak párt hanem mert nem sok nõnek van türelme egy ilyen hisztikirálynõhöz.
A kérdező hozzászólása: Az volt a kérdésemben, hogy egy 160as miért akar minimum 180as férfit, erre leírod, hogy 170-175 azért keres 180ast, mert magasabbat akar. Szövegértés karó.
Akinek ilyen hülye elvárásai vannak, az nekem sem kéne.

Miért van, hogy a nők annyira akarnak eljegyzést, de nem is inkább maguknak, hanem a külvilágnak? Ismerőseim között is van, aki frissen van eljegyezve és iwiwen, msnen. Stb szinte "hirdeti" képekkel, kiírásokkal. Nem visszatetsző ez?

Az eljegyzés nem pont arról szól,hogy egymás felé mutatjuk ki a párunk iránti komoly szerelmünk,melyet szeretnénk kés?bb házassággal megpecsételni?

Legjobb válasz: Én akartam magamnak eljegyzést. Annyira a mienk volt, hogy csak ketten voltunk, felhúztuk a gyûrûket. Semmi buli, semmi család, semmi fotó. Szerintünk az a kettõnk dolga.

Én akartam magamnak eljegyzést. Annyira a mienk volt, hogy csak ketten voltunk, felhúztuk a gyûrûket. Semmi buli, semmi család, semmi fotó. Szerintünk az a kettõnk dolga.
En magam(magunk) miatt szeretnek eljegyzest, nem azert, hogy a kulvilagnak villogjak. Es nem tobb 10000 ft-os gyuruvel, egy aranyos ezust koves gyuru pontosan megfelel...tovabba a szuleim es a parom szulei fele lenne jelzeserteku, hogy lassak O nem "csak" a baratom, hanem a jovendobeli ferjemkent tekintek ra... szoval az altalanositas nem kell!
Az eljegyzés és különösen az esküvõ egy óriási színházi elõadás, ami természetesen nem az ifjú párról, hanem a nõ státuszáról szól. Sok nõ évekig készül az esküvõjére, és utána évekig a hatása alatt van. Azon ábrándozik, hogy azon a bizonyos "nagy napon" a jelenlévõ barátnõire milyen hatást tesznek a ruhák, a kibérelt helyiség, a jelenlévõ rokonság stílusa stb. stb. Gyakran semmi személyes nincs az egészben, csak nõk nõkkel versenyeznek a státusz és stílus területén. A férfiak ezt gyakran nem értik, nem tudják átélni. De kénytelenek együttélni a problémával. Túl kell esni ezeken a dolgokon, mint a gyermekkori mumpszon.
de arrol szol DE attol még a külvilágnak (és az egész világnak) is jó "kikürtölni" hogy menynire boldogok vagyunk...
szia! Igazad lehet. Az eljegyzés ígéret ugyan, de még bármi lehet belõle. Akár elválás is. Általában azok szokták eljátszani a "gerlicepárt" a gyûrû mutogatással, akik nem kis értékû ékszert hordanak. Mert azt lehet mutogatni, hogy bibibi.... :) Ha valaki esküvõi vagy babafotókkal "teszi tele" az oldalát azzal vixont egyetértek! Az már jelenti a boldogságot, elégedettséget!:)
Elõször is:mi magunk miatt szeretnénk eljegyzést(még nem volt), nem a külvilágnak úgymond mutogatni a gyûrût.De én ettõl függetlenül nagyon büszkén meg fogom mutatni bárkinek az errõl készült képeket, mert ezt egy jelentõs eseménynek tartom és szeretném megosztani mindenkivel a boldogságunkat, nem pedig kérkedni vele!
Mert boldog és büszke a párjára. Mi a baj ezzel???? H agyerek születik miért "kürtölik " szét. Ugyanezért. Én a hétköznapokon is tök boldog vagyok.Ki is nyilvánítom. És olyan furcsán néznek sokan. Mert befásultak és ritka a boldog ember fõleg aki ki is nyilvánitja. Nem szokás.SAJNOS!!!!
Mert a csajok ilyenek. Valószínûleg akkor az a lány a külvilágnak él és nem magának ez pedig már az õ problémája.
Azért van, mert a nõk versenyt vívnak egymással 26-32 között, hogy kit jegyeztek el, ki terhes, stb. Náluk ez státusz szimbólum.
"engem is érdekel, milyen hatást tesz majd a többiekre az esküvõ, a ruha, stb.szerintem ez szinte minden nõben benne van" A nõk számára a státusz, a presztízs, a kívülrõl irányítottság fontosabb, mert a férfiakhoz képest nagyobb a szerepük a társadalom összekapcsolásában. A férfiak önállóbbak és magányosabbak, a társadalmat összetartó kötõanyag inkább a nõk. A nõk pozitív irányban a "jólértesültek" és "figyelmesek", negatív irányban az "irigyek" és "pletykások". "Mert boldog és büszke a párjára. Mi a baj ezzel???? H agyerek születik miért "kürtölik " szét. Ugyanezért." Nem "baj". Objektíve semmi sem baj és semmi sem jó. De itt nem arról van szó, hogy objektíve mi jó és mi rossz, hanem hogy a férfi szemszögébõl nézve mi a helyzet. A nõk társasági, összekötõ-szerepe jó és rossz is férfi szemszögbõl. Rossz, hogy pletykálnak, rossz, hogy az életük nagyon a látszatkeltés és másokhoz képesti önhasonlítgatás körül forog. Jó, hogy fejben bírnak tartani neveket, születés- és névnapokat és más olyan ökörségeket (pl. X. Y.-nak mi lehetne jó karácsonyi ajéndék), amire egy férfi alkatilag kevésbé képes.
rég nem jöttem rá, hogy is tudnám megfogalmazni, azt amit az elõzõ leírt.tökéletes..én nõ vagyok, de egyetértek.nagyon sok esetben pont igy van a dolog, ahogy leírta az elõzõ.és igazából engem is érdekel, milyen hatást tesz majd a többiekre az esküvõ, a ruha, stb.szerintem ez szinte minden nõben benne van, akárhogy is akarják tagadni.természetesen az esküvõ kettõnkrõl kell hogy szóljon, és nem maga miatt ami az egész körül van, e be kell valljam hogy ez is benne van a pakliban.
Szerintem azért "kürtöljük szét", mert hatalmas a boldogságunk. Nem tudom ki hogy van ezzel, de ha én valamiért nagyon, de nagyon boldog vagyok, akkor majd kiugrok a bõrömbõl, az égig fel tudnék ugrani és sikítani, kiabálni tudnék az örömtõl. És a boldogságomat mindenkivel meg szeretném osztani, leginkább azokkal akiket szeretek és fontosak nekem és viszont. Ezért hívja az ember õket az esküvõre is. Ez nem dicsekedés vagy verseny, csupán határtalan boldogság, és ahhoz méltó körülmények között akarja ezt az ember megélni, átélni.


Az miért van, hogy a nők szerint fontos a belső, de gyakran a külső miatt nem is kíváncsiak rá? Akkor mégse fontos?

Legjobb válasz: Mert ha egy férfi ápolatlan,nem fürdik, koszos, nem mossa a fogait, akkor aztán gyönyörû lehet belsõleg, nem lenne gusztusom megcsókolni.

Mert ha egy férfi ápolatlan, nem fürdik, koszos, nem mossa a fogait, akkor aztán gyönyörû lehet belsõleg, nem lenne gusztusom megcsókolni.
Sokan csak úgy mondják... Merthogy sokan oda se mennek valakihez, aki nem vonzó külsõleg. De nem mindenki ilyen. Én például úgy vagyok, hogy szeretek új embereket megismerni, és nem érdekel, hogy néznek ki. Ha egy társaságban vagyok, ugyanúgy szóba elegyedek "csúnyább" fiúkkal is, mint a helyesekkel, és ugyanúgy beszélgetek velük. Így már kiderülhet, hogy melyik a szimpatikusabb belsõre, és onnantól meg már abszolút nem számít a külsõ. 20/L
Nem az, hogy akkor mégsem fontos, de miért érdekeljen ha egyszerûen taszít valaki a külseje miatt. Nyilván senki nem lenne olyannal aki taszítja. Egyformán fontos a külsõ is és a belsõ is. Valamelyik nem jó akkor abból nem lesz valamire való párkapcsolat. 20/l
A kérdező hozzászólása: Nem az ápolatlan, koszos, büdös emberekre gondoltam, hanem a küsõ azon részére, amit az illetõ már nemnagyon tud befolyásolni.
Pontosan mire gondolsz? Én is vissza taszítónak találok egy ápolatlan embert! Hiába a telefonban a gyönyör meg az érzés, ha a külleme nem jön be, mikor randizunk! Fontos a belsõ, de csak a külsõ után! Mindenkinek más az ízlése és ezért is jó! Minden embernek meg van a megfelelõ párja-e világban! Szóval milyen a külsõd????Mi a gond???
A kérdező hozzászólása: Átlagos kinézetû pasi vagyok. Nem is magamról írtam, csak úgy általában. És igen, én is úgy vagyok vele, hogy ha vki külsõre nem jön be, már nem is vagyok kiváncsi rá. Ez nem igazságos, de sajnos van ilyen, és annak, akivel történik, jogosan esik rosszul.

Tulajdonképpen miért vállalnak a nők gyereket? Ez kódolva van hogy a nőknek szülni kell? És aki nem miért nem?

Vannak pasik is ezen az oldalon?

Legjobb válasz: Szia! ez számomra megdöbbentõ...5 hónapos a pici fiam, és el nem tudnám képzelni az életemet nélküle. Imádom! Persze nem vagyunk egyformák, van, akinek önmaga a legfontosabb, és félne, hogy a baba mellett nem lenne elég ideje / pénze magára. De én a magam részérõl ezt elképzelhetetlennek tartom. Viszont ha te szeretnél gyereket, akkor a helyedben 2x is meggondolnám azt az esküvõt. Minden jót!

Szia! ez számomra megdöbbentõ...5 hónapos a pici fiam, és el nem tudnám képzelni az életemet nélküle. Imádom! Persze nem vagyunk egyformák, van, akinek önmaga a legfontosabb, és félne, hogy a baba mellett nem lenne elég ideje / pénze magára. De én a magam részérõl ezt elképzelhetetlennek tartom. Viszont ha te szeretnél gyereket, akkor a helyedben 2x is meggondolnám azt az esküvõt. Minden jót!
Én is ismerek olyan nõket, akik saját bevallásuk szerint soha nem akarnak gyereket, de õk mind viszonylag fiatalok. Olyanokat is, akik 35 éves koruk körül rájöttek, hogy nekik mégis kell. Közülük egyiknek van egy tízéves lánya, akit imád, a másik, aki pár éve még közölte, hogy csak a hülyék szülnek, most a harmadik sikertelen lombikon van túl, de azt mondja, addig nem adja fel, amíg nem jön össze. Pedig elég fájdalmas dolog az. Persze erre nem alapoznék, mert lehet, hogy a Te menyasszonyod soha nem gondolja meg magát. Ha egyetértetek, nekem nem fáj, de ha gyereket szeretnél, szerintem ne vedd el, abban bízva, hátha meggondolja magát. Mert az esély nagy rá, de nem száz százalék.
Szerencsére a többség nem így gondolkodik, de nem minden nõ és férfi akar gyereket, ez tény. A gond csak akkor van ha a pár egyik tagja szeretne a másik pedig nem. Egy ilyen kapcsolatban a gyermekre vágyó mindenképp boldogtalan lesz és aztán vagy beletörõdik, vagy továbblép és máshol keresi a boldogságot. Ne haragudj, hogy ezt mondom de elég "önzõ" a párod és furcsa, hogy attól a férfitól nem akar gyermeket, akit szeret és akihez hozzámenni készül. Az a baj, hogy egy ilyen helyzetben nem nagyon van kompromisszum. Te, ha már most gyerekre vágysz, valószínû késõbb is így lesz, sõt lehet, hogy ez az érzés egyre erõsebb lesz. A párod véleménye ugyan változhat... de azért már 8-10 évig nem nagyon gondolkozhat mert nem 20 éves. Nem ismerlek és a párodat sem, de azt gondolom a történetbõl, hogy nem õ a Te másik feled. Az elõttem szólókkal pedig egyetértek, hogy egy kisgyermek teljesen megváltoztatja az életet és sok áldozattal, lemondással jár DE a legjobb, legcsodásabb dolog szülõnek lenni. Semmi nincs amihez ezt hasonlítani lehetne! Azt pedig nem várhatja tõled senki, hogy errõl lemondj, mert akkor nem szeret igazán. Minden jót!
Ha te mindenképpen szeretnél gyereket, akkor azt hiszem nincs értelme ennek a kapcsolatnak.Mi a férjemmel szoktunk néha azon gondolkozni, hogy mit csináltunk amig nem volt meg a kislányunk?Nem untuk szét magunkat?Most ez egy kicsit durva lesz, de miért éltünk?Tényleg õ a mi életünk értelme!És ha velünk bármi történne, akkor már volt miért élni, mert világra hoztuk ezt a kis tündért.Számomra felfoghatatlan, hogy valaki nem akar gyereket, fõleg egy nõ!És még 40 évesen is csak shoppingolni akar?Ha nem vállal gyereket, biztos vagyok benne, hogy pár év múlva nagyon-nagyon bánni fogja. 1 éves kislány 25 éves anyukája
30 éves vagyok. Nem akartam sosem gyereket. Pont azért amiért a menyasszonyod. Jól esett csak a magam urának lenni. MÉgis van egy kislányom . 10 hónapos. IMádom! Oda nem adnám semmiért. De most mit tagadjam? Bizony van hogy eszembe jut, h óó de jó lenne legalább egyedül csavarogni egy plázában. Utazni? Arra nem is merek gondolni. Dehát anyukák? Egy baba után ki nincs ezzel ugyanígy? Mégis. Ha õ nem akar, nem akar. Két ügy miatt tesz meg egy nõ mindent az életében! az egyik, ha akar egy babát, a másik ha nem akar. Ha te szeretnél, állj tovább. egy gyerekkel teljesedik ki az életed.
Szia! Igen, van ismerõsöm aki ugyanígy gondolkozik, nõ is és férfi is. Én ezt is el tudom fogadni, végül is miért lenne kötelezõ gyereket vállalni, vagy akár csak elolvadni is egy kisbaba láttán. Régen is voltak akik így gondolkoztam, az én családomban is van olyan 70 éves nagyi, aki a közelmúltban mesélte nekem, hogy ha rajta múlt volna, õ biztosan nem szül, csak nagy volt akkoriban a családi nyomás. Manapság már mindenki önállóan dönthet a maga sorsáról (szerencsére), nincs akkora társadalni nyomás. Nem vagyunk egyformák. Ha Te gyereket szeretnél mindenképp, és ez a vágyad erõsebb mint a menyasszonyod iránt érzett szerelem, akkor nincs mese, tovább kell lépned!
Elõször is örülök hogy férfiak is irnak ide. Azt tudom mondani hogy még most az esküvõ elött kell eldöntened hogy valóban ezt szeretnéd-e. Hogy tényleg nem szeretnél-e babát. Mert ha Te szeretnél és a kedvesed biztos nem akkor mást kell választanod. Szerintem a nõk / hölgyek/lányok többsége igen is szeretne babát és gyermeket. Én pl. nem ismerek olyat akinek nincs v. kategórikusan kijelentené hogy soha nem akar. Te döntsd el hogy milyen irányba menjen az életed de annyi tudok mondani hogy a gyermek hatalmas öröm egy pár életében. Kár kihagyni....
sajnos jól kifogtad..keresned kell egy feláldozósabb típust..a gyerek a szíved ami a testeden kívül dobog nem pótolja egy szép kabát vagy egy cipõ..
nõ vagyok. 28 éves . Van egy 21 hónapos kisfiam. 18 éves koromba már szültem volna, ha lett volna rá lehetõség. vannak ilyenek is. Sosem voltam nagy bulis, és csavargós. Imádom a fiamat, nem hiányzik semmi az életembõl, de õ nagyon hiányozna.
Hat en elgondolkodnek, hogy biztos ez az a no aki neked kell?aki igy gondolkodik annak nem hiszem hogy meg fog valtozni a gondolata e teren!34 evesen ilyet mondani, lassan mar keso neki, az ido csak megy. te meg meg ferfi letedre fiatal vagy, raersz meg keresni egy olyat akinek masmilyen a nezete e teren. De te tudod! Ettol a csodatol nem szabad megfosztania az embernek magat!legyen penz, utazas, buli a gyerek mindennel tobbet er!50-60 evesen majd ha megy a gyereked hozzad haza latogatoba, az milyen jo lesz karacsony egyutt. Es o kivel lesz egyedul dejo, mert elbulizta az eletet es nincs senki akire szamithat! hat ez az en velemenyem akinek 11 honapos a babaja!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Hát igen, még változhat a véleménye, de ha mégsem? Nekem még az a furcsa hogy nagy családban nõtt fel és mégis egyedül akar maradni. Vannak körülötte gyerekek sok is szerinte, és látta a családban sõt végig kísérte a terhességet és az elsõ heteket hónapokat és köszöni szépen de nem kér belõle. Ez tényleg ilyen nehéz? (Tényleg akinek már van két gyereke gondolhatja hogy mégegyszer nem szülne?) Nem akar kiesni a munkából még fél évre sem. Õ azt mondja hogy nem tart vissza ha menni akarok, lefújhatjuk az esküvõt is. Teljesen kivagyok, lehetek még boldog?
Hali! 37 évesen szültem az elsõ, és valószínûleg utolsó babómat (most 1, 5 éves). Amikor összeházasodtunk a férjemmel (15 éve), úgy gondoltuk majd 1x lesz gyerek, de még bõven ráér. Azután, ahogy telt az idõ, és megteremtettünk mindent, ami az élhetõ jövõhöz kell, már olyan jól elvoltunk, hogy elbizonytalanodtunk, biztos, hogy fel akarjuk rúgni az eddigi gondtalan életünket?! Végül, mégis a baba mellett döntöttünk, mielõtt késõ. Nem bántuk meg. Persze az életünk fenekestõl felfordult, de megérte. Viszont megértem a barátnõd álláspontját, érzéseit. Nem mindenki születik anyának. Pl. a húgomék soha nem akartak gyereket (már 18 éve házasok), náluk a pasi annyira egoista, hogy nem tudja elképzelni, hogy akár a saját gyermeke kedvéért lemondjon bármirõl is.
Sajnos az a tapasztalatom - környezetemben van néhány - hogy minél idõsebb az ember, annál nehezebben képes alkalmazkodni, lemondani arról az életrõl ami van. Lehet, hogy a menyasszonyod még meggondolja magát, de lehet, hogy az idõ múlásával, ahogy idõsödik még kevésbé akar ilyan nagy változást az életében. Én 33 évesen szültem , nem volt tervezett a babó, hanem úgy voltunk vele, ha jön örülünk neki, élvezzük az életet. Nagyon friss volt még a kapcsolatunk a párommal (én akkor már túl voltam egy váláson, ott nem lett baba) és pillanatra én is megijedtem, mi lesz, hogy lesz de fel sem merült bennünk, hogy nem akarjuk. Azóta sokminden megváltozott, megváltoztatta a kisfiúnk... de egy pillanatig sem bántam. Sõt... a legjobb ami velünk történ, hogy õ van nekünk!

Tényleg van, hogy a nők bekombinálnak olyan dolgokat, ami nincs is? A pasik annyira nem figyelnek a részletekre, hogy mit miért tesznek?

Csak teszik, és jól érzik magukat minden hátsó szándék nélkül. Erre a nő azt hiszi, hogy van valami a dolgok mögött. Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.

tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.
Na hát errõl tudnék mesélni... xD Tegnap tudtam meg például, hogy csak alkalmi kapcsolataim vannak, és olyan rendesek voltak, hogy még azt is elkotyogták nekem, hogy kivel. :)
Én fiú vagyok, de néha én is gondolkozom mi van a dgok mögött, miért gy fejezte ki magát vki. stb. furcsán néz. ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Ha vele vagyok, akkor nem bomlanak utána a nõk.Furcsa, mert vagy a nagyon fiatalok vannak oda érte, vagy a jóval idõsebbek.Nem tûnt úgy, hogy nagyon komolyan is venné bárki, mert ahogyan mesélte azt vettem ki, hogy szeretõnek gondolták inkább.
Igen, mi kombinalunk. De gyakori eset, hogy a lanynak tetszik egy srac mar egy ideje, majd egy buliban talalkoznak, fiu vele van, tancolnak, letapizza, csokoloznak, a lany orul, hogy vegre, beteljesedett, majd nem erti a lany, miert nem keresi a fiu. Mert a srac szorakozni ment, nem csajozni… De jartam mar ugy, hogy egy fiu leitatott jo forman, majd lesmarolt, szerelmet vallott, aztan neten zaklatott, hogy o komolyan gondolta az estet… De hazibuli volt, es ott ismertem meg, igy o kombinalt tul mindent. :D
jogosak ezek a dolgok. nézd, ha akkor is bomlanak utánna a csajok, amikor veled van, akkor szted mi lehet amikor nem vagytok együtt?! ezt sakkozd ki. ha olyna jo pasi, több vasat tart a tûzben. és te csak az egyik vagy. ha kihajítod, histizik egy kicsit, de megy majd a másikhoz.
Én nõként mondom, hogy sajnos van ám és én sem vagyok kivétel, a párom néha szóvá is teszi, amit nem csodálok. De igyekszem pozitív irányba változni, bár ez a nõi agynak sajátossága :) 27/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Errõl beszélek én is.Hogy hasonló szituációban vagyok.A pasi számomra nagyon jól néz ki, oda van értem meg minden.Mégis nehezen bízom meg benne, pont ezért.És látom is, hogy oda vannak érte a nõk.Köztünk távolság is van, és lehet emiatt még inkább begondolok dolgokat.Legalábbis õ azt mondja, hogy túlkombinálom.
Hajaj :S elég sokat kombinálnak.
ha meg így jön le, gyere vele össze, és meglátod. (de ezt magadban már eldöntötted, szal neéértem a kérdést)

Miért van ez? A pasik miért tartanak a határozott nőktől, akiknek konkrét elképzeléseik vannak? Miért igényük, hogy a nők folyamatosan kényeztessék, a kedvében járjanak?

Legjobb válasz: Amennyire én észrevettem az ilyen határozott konkrét elképzeléssel rendelkezõ nõk könnyen átmennek a gátlástalan mindenkin átgázolok világba. Ami szerintem nem nõies... Akit szeretünk azt szeretjük kényeztetni és még mindig a nõ a törékenyebb a hétköznapi felfogásban és nem a férfi...

Amennyire én észrevettem az ilyen határozott konkrét elképzeléssel rendelkezõ nõk könnyen átmennek a gátlástalan mindenkin átgázolok világba. Ami szerintem nem nõies... Akit szeretünk azt szeretjük kényeztetni és még mindig a nõ a törékenyebb a hétköznapi felfogásban és nem a férfi...
Mert jól esik nekik hogy mindig hozzájuk fordulnak Vagy alfahím majomösztön
A társadalomban vannak kialakult férfi és nõi szerepek. Ez nem véletlen, hanem egy hosszú fejlõdési út eredménye. Nincs értelme feltenni azt a kérdést, hogy MIÉRT van ez így. Így van, mert így fejlõdött ki. Ha NEKED van ezzel gondod, akkor fogalmazd meg úgy a kérdést, és akkor tudsz rá jó választ találni... Azon kívül ez egy olyan általánosítás, ami nem is állja meg a helyét, mert nem minden férfi tart az ilyen nõktõl. Egyszerûen, csak megfelel nekik a hagyományos férfi szerep és nem akarnak ilyen nõt maguk mellé. Ez nem jelenti azt, hogy tartanak tõle; azt jelenti, nem akarják, hogy az életük egy folyamatos feminista harc legyen. :P Innen nézve ez nem az Õ problémájuk, hanem az illetõ "határozott" nõé. ;)
Én nem 'tartok' tõlük, egyszerûen nem jönnek be, vagy ha mégis, nem tudnám elképzelni velük hosszútávon-komolyan... Elég egy egoista a házban, kettõ már sok.

Miért van hogy a tőlem 1, 2 évvel idősebb vagy korombeli fiúk mellett az idősebb (20-30) nők vonzanak? 15/L

lányok veletek nem volt még ilyen? ez elmúlik majd ugye?:S:D

Legjobb válasz: El.

El.

Az miért van hogy a legtöbb férfi a rossz nőkhöz vonzódik de élni nem élne vele?

Mert hát egy q..vásabb lányt mindenki megnéz meg még kíván is de 99% egy napot nem élne vele le senki. Pont ezért.. Ez mért van így? Mi ennek az oka.

Legjobb válasz: Mert olyan mint egy drága sportkocsi. Eleve nehéz megvenni, de aztán fent is kell tartani ,sokat fogyaszt és bármikor ellophatják így is, no meg nem is túl megbízható ..de azért egy két kört mindenki szívesen meghajtaná :D Mindennapos használatra meg egy megbízható jó középkategóriás való . Nõ és kocsi elég jól összehasonlítható dolgok.

Mert olyan mint egy drága sportkocsi. Eleve nehéz megvenni, de aztán fent is kell tartani , sokat fogyaszt és bármikor ellophatják így is, no meg nem is túl megbízható ..de azért egy két kört mindenki szívesen meghajtaná :D Mindennapos használatra meg egy megbízható jó középkategóriás való . Nõ és kocsi elég jól összehasonlítható dolgok.
A kérdező hozzászólása: Így már érthetõ nyelvezetû a mondanivaló. :D
Mert ki akarják sajátítani.Ha kvás, akkor meg más elõtt is teszi magát, és féltékenyek lennének.

Miért van, hogy a családi pótlékot a nők bevételének tekintik?

A tgyás/gyed/gyes természetesen a nő bevétele, a kiesett fizetést pótolja? De a csp? Az a gyerek után jár, ugyanúgy az apa bevételének is tekinthetjük. Miért van ez így?

Legjobb válasz: Ez elvileg egy család centrikus ország. Feltételezik, hogy mindenki tökéletes házasságban él, így nem fognak leragadni egy ilyen, számukra lényegtelen kérdésen.

Ez elvileg egy család centrikus ország. Feltételezik, hogy mindenki tökéletes házasságban él, így nem fognak leragadni egy ilyen, számukra lényegtelen kérdésen.
A család nem arról szól, hogy mindent megosztunk egymással? Akkor meg nem mindegy, kinek a bevétele? Nem tudom elképzelni, hogy olyan családban éljek, ahol külön pénzem van és felezgetünk.
Ki tekinti annak? Te? Igényelheti az apa is. Nálunk én igényeltem (anya), de a közös bankszámlánkra érkezik, amihez mindkettõnknek van bankkártyája.
Én félreteszem és a gyerek pénzeként kezelem, azaz rá költöm.
Az apa nevére is lehet kérni. Ennyi erõvel a gyerek bevételének is lehet tekinteni.
Én a CSALÁD bevételének tekintem, a nevében is benne van! A gyest, gyedet, stb.-t sem a saját bevételemnek tekintem nõként, hanem közösnek, amit a "gyermekünk után kapunk" és nyilván javarészt rá is költünk! Ha a párom ennek fejében közölné, hogy az õ fizetése csak és kizárólag az övé, az nyilván gáz lenne. Szerencsére mi mindketten családcentrikusak vagyunk és nem veszünk össze az utolsó ezer forinton is, hogy melyik kinek a bevétele volt, ki költheti el.
Azért bakker, mert én pl ebbõl fizetem a rezsit. Na, ezért bevétel. Sõt, néha még kaját is veszek belõle.
Mi külön kasszán vagyunk a férjemmel, és megfelezzük a családi pótlékot.
Megérkezik a családi pótlék, és úgy ahogy van viszem be az óvodába és fizetem be az ebédet, meg a zeneovit, a csoportpénzt a két gyerekre. Szerintem ezt az összeget rád is simán elköltik a szüleid. Csp ugyanis a gyerekkel járó megnövekedett kiadásokhoz járul hozzá, és nem a kamaszok szeszélyeinek finanszírozására van.
Nálunk is minden bevétel közös. Ugyanígy volt, mikor hónapokig nem dolgozott (munkanélkülire még nem volt jogosult - külföld), ugyanígy volt, mikor én nem dolgoztam, ugyanígy van most is, hogy még picivel többet is keresek mint õ. És ugyanígy lesz a családi pótlékkal, a gyes-sel (karenz) is, sõt, szülés után pár hónapig nem kapok karenz-et, (késõbb utalják majd) akkor a férjem fizetése is közös lesz.
Nem tudom, nálunk minden közös. Van x jövedelmünk, ebbõl z összeget hozzám utalnak, y összeget pedig a páromnak. Aztán itthon szépen egy dobozba kerül bele minden és nincs ráírva a bankjegyekre, hogy ki kapta.
Most elgondolkodtam, mert én is szoktam úgy fogalmazni, hogy X Ft a fizetésem, Y Ft a férjemé és van Z Ft bevételünk lakáskiadásból. De az a lakás a férjemé. Ha továbbgondolom, akkor mi ketten pedig az én lakásomban élünk (ha nagyon akarnánk, lehetne fordítva is), talán ezért tekintem közös bevételnek a bérleti díjat. A csp is közös bevétel, mert jó esetben közös a gyerek.
Nálunk a férjem igényelte, a közös számlára megy, nem tekintem saját bevételemnek mivel minden közös. Azért mert itt van aki a saját bevételének tekinti az nem jelenti azt, hogy globálisan is így gondolkodnak róla az emberek.
Szia nalunk sincs enyem-tied a mienk ill. a gyerekeke hiszen elsosorban nekik kell meglegyen mindenuk es utana jovunk mi.
A kérdező hozzászólása: Ha családon belül kérdezi valaki, hogy mennyi apuka fizetése és mennyi anyukáé, akkor szokták mondani a nõk hogy "nekem a fizetésem x, de erre jön a csp". Apukám pontosan tudja, mi a kedvenc ételem, mert õ készíti a legjobban a világon :-)
Az apák nevére is mehet a csp, de álltalában a nõk intézik a gyerekek dolgait így õk osztják be, kérdezd meg apukádat hányas méretet hordasz, vagy mi a kedvenc uzsid valószinû nem fogja tudni, az ilyeneket az anyák veszik meg többek közt a csp-ból de ne legyenek illuzoink a csp ló'ara se elég.
A tegnapelõtti "Mennyit keres a férjed?" kérdés miatt kérdezed? Ott rögtön az elsõ válasz, hogy "Nettó 90-100 között. Én csak 1 családi pótlékot kapok, augusztustól gyest is, plusz még egy családit." Majdnem be is írtam neki, hogy vajon a férje hogy viseli, hogy folyton más paliktól esik teherbe, mert ezek szerint nem közös a gyerek :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!