Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a négerek olyan (1 db)

Miért van az, hogy a négerek olyan gyorsan tudnak futni?

Atlétikai versenyeken a ghánai, kenyai stb. néger futók nagyon jól teljesítenek.

Legjobb válasz: mert õk alapból így közlekednek. pici koruktól kezdve gyalogolnak, ha sietni kell, akkor szaladnak. Erre csak kicsit kell rágyúrniuk és máris õk a világelsõk. ezen felül õk a nagy melegekhez vannak szokva, ami plussz megterhelést jelent a szervezetnek. A mérsékeltövi versenyek nyári hõségriadós állapota nekik enyhe nyári délután...

mert õk alapból így közlekednek. pici koruktól kezdve gyalogolnak, ha sietni kell, akkor szaladnak. Erre csak kicsit kell rágyúrniuk és máris õk a világelsõk. ezen felül õk a nagy melegekhez vannak szokva, ami plussz megterhelést jelent a szervezetnek. A mérsékeltövi versenyek nyári hõségriadós állapota nekik enyhe nyári délután...
de hány jó néger úszót látsz?:P:D ez is csak egy disney filmben valósulhat meg:DDD
Igazuk van az elõttem szólóknak, annyival egészíteném még ki, hogy a feketéknek általában véve is erõsebb a fizikumuk és strapabíróbbak. Nem véletlen, hogy az amerikai bevánorlók, ültetvényesek is inkább a távoli Afrikából "importálták" rabszolgáikat, minthogy a helyi indiánokat fogták volna munkára. A feketék egyszerûen sokkal jobb munkaerõt jelentettek.
Természetes szelekció. Az éli túl, aki elfut az oroszlán elõl. Amúgy meg van valahol egy cikk, ahol leírják, hogy más a combizmuk.
Nekem a baratom tanzaniai, bar nem vilagbajnok futo, de kosarazik, es elmondta, hogy 5-6 eves koruktol napi 5kmt futottak a suliba meg utana 5ot haza, mert ott ez igy megy.Amugy sztem az oroszlanokat meg hasonlokat mar nekik kell keresgelni manapsag :)
Mert kicsi korukban megtanultak futni az elefánt, tigris, orsozlán... elõl :D :P
azért mert a négereknek általában vörös izomszövet van a lábukon-fõleg rövidtávon jók-de hidd el verseny után ugy bevannak durranva hogy alig birnak állni, viszont ilyenkor a fehér emberek kevésbé fáradnak
A feketéknek más a testfelépítésük és ezért jobban pár dologban ezért olyan magasak kosárabdában megy futnak gyorsan meg stb
A testarányaik is mások. Egyszerûen hosszabbak a végtagjaik a törzsükhöz képest, mint az európaiaknak. Ugyan ez okból nem õk a súlyemelés bajnokai.
Azért jobbak mert a négereknek több izomrost található a lábukban ezért emelkednek ki a magasugrás, távolugráas, hosszú ill rövidtávú futásban.tudományos tény!
Általában pl.: a kenyi futók azért olyan jók, mert magas helyen élnek, ahol ritkább a levegõ. Ott is edzenek, de a hétköznapjaik során is sokat közlekednek futva. Így hozzáedzõdnek az oxigénhiányosabb levegõhöz, ami nagyon nagy elõny, ha normál levegõn kell futni! Ezt valahol olvastam még évekkel ezelõtt és a hosszútávfutókra vonatkozik.
Evolúció... amelyik nem futott elég gyorsan, azt elkapták az oroszlánok. :D
Én azt olvastam, hogy az életmódjuk miatt(vadászat meg ilyesmi miatt), és ezért teljesen más a lábizmuk felépítése.
az életmódjukban keresendõ a válasz, ugynaúgy nem csoda ez, minthogy az oroszok a legjobb birkózók, a japánok a legjobb judosok, ilyesmi.
olyan a test, izomzat felépítésük. ha megnézed más más típusu emberek más más sportban jók.
itt egy jó néger úszó: http://www.youtube.com/watch?v=C61CJR98ehA


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek Liuzzi több pontot szerzett volna a Williamsnek, mint Senna? (Bruno)

6

Szerintetek Kimi Raikkönen megtudja azt csinálni amit 2007-ben?

Nagyon hasonló a helyzet mint anno volt. Kb ugyanennyivel volt lemaradva, 2-en voltak el?tte, és mégis világbajnok tudott lenni.

5

A rally autóknál miért "pattog" a kipufogó?

Például ebben a videóban:

3

Szerinted kinek van a legnagyobb esélye a győzelme Indiában? (2012, F1)

7

Szerintetek is sokra viszi még a Nico Hülkenberg a Forma1-ben?

Szerintem nagyon tehetséges pilóta. Kés?bb biztos hogy a vb címekért fog harcolni.

8

Vettel szerintetek megdöntheti Schumacher 7-szeres világbajnoki csúcsát?

Még csak 25 éves de én már egyre biztosabb vagyok benne hogy idén 3x-os lesz. Szerintem amilyen formában van a legközelebbi 10 évben simán nyer 2-3 évente egy címet átlagba és az pont 7 cím. De ez az ami szerintem simán megvan. Aztán lehet 3 év és már 5x-ös lesz. És akkor még van vagy 7 vagy még talán több éve és 3-at kéne még begy?jtenie. Szerintem az is meglehet. Szerintetek? Az biztos szerintem hogy megfogja szorongatni.

23

Örülsz a TOP-3-nak? (2012, F1, Korea, futam)

1. Vettel

3

Szerinted a Redbulltól még elveheti bárki is mind a 2 VB-címet?

Az igaz, hogy még Alonso az éllovas, de már kicsi a hátránya Vettelnek, az autó pedig kezd összeállni...

1

Mit szólsz az első tízhez? (F1, 2012, Korea, időmérő)

5

Szerinted kik lesznek az elsõ sorban Koreában? (F1)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!