Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a négerek olyan (1 db)

Miért van az, hogy a négerek olyan gyorsan tudnak futni?

Atlétikai versenyeken a ghánai, kenyai stb. néger futók nagyon jól teljesítenek.

Legjobb válasz: mert õk alapból így közlekednek. pici koruktól kezdve gyalogolnak, ha sietni kell, akkor szaladnak. Erre csak kicsit kell rágyúrniuk és máris õk a világelsõk. ezen felül õk a nagy melegekhez vannak szokva, ami plussz megterhelést jelent a szervezetnek. A mérsékeltövi versenyek nyári hõségriadós állapota nekik enyhe nyári délután...

mert õk alapból így közlekednek. pici koruktól kezdve gyalogolnak, ha sietni kell, akkor szaladnak. Erre csak kicsit kell rágyúrniuk és máris õk a világelsõk. ezen felül õk a nagy melegekhez vannak szokva, ami plussz megterhelést jelent a szervezetnek. A mérsékeltövi versenyek nyári hõségriadós állapota nekik enyhe nyári délután...
de hány jó néger úszót látsz?:P:D ez is csak egy disney filmben valósulhat meg:DDD
Igazuk van az elõttem szólóknak, annyival egészíteném még ki, hogy a feketéknek általában véve is erõsebb a fizikumuk és strapabíróbbak. Nem véletlen, hogy az amerikai bevánorlók, ültetvényesek is inkább a távoli Afrikából "importálták" rabszolgáikat, minthogy a helyi indiánokat fogták volna munkára. A feketék egyszerûen sokkal jobb munkaerõt jelentettek.
Természetes szelekció. Az éli túl, aki elfut az oroszlán elõl. Amúgy meg van valahol egy cikk, ahol leírják, hogy más a combizmuk.
Nekem a baratom tanzaniai, bar nem vilagbajnok futo, de kosarazik, es elmondta, hogy 5-6 eves koruktol napi 5kmt futottak a suliba meg utana 5ot haza, mert ott ez igy megy.Amugy sztem az oroszlanokat meg hasonlokat mar nekik kell keresgelni manapsag :)
Mert kicsi korukban megtanultak futni az elefánt, tigris, orsozlán... elõl :D :P
azért mert a négereknek általában vörös izomszövet van a lábukon-fõleg rövidtávon jók-de hidd el verseny után ugy bevannak durranva hogy alig birnak állni, viszont ilyenkor a fehér emberek kevésbé fáradnak
A feketéknek más a testfelépítésük és ezért jobban pár dologban ezért olyan magasak kosárabdában megy futnak gyorsan meg stb
A testarányaik is mások. Egyszerûen hosszabbak a végtagjaik a törzsükhöz képest, mint az európaiaknak. Ugyan ez okból nem õk a súlyemelés bajnokai.
Azért jobbak mert a négereknek több izomrost található a lábukban ezért emelkednek ki a magasugrás, távolugráas, hosszú ill rövidtávú futásban.tudományos tény!
Általában pl.: a kenyi futók azért olyan jók, mert magas helyen élnek, ahol ritkább a levegõ. Ott is edzenek, de a hétköznapjaik során is sokat közlekednek futva. Így hozzáedzõdnek az oxigénhiányosabb levegõhöz, ami nagyon nagy elõny, ha normál levegõn kell futni! Ezt valahol olvastam még évekkel ezelõtt és a hosszútávfutókra vonatkozik.
Evolúció... amelyik nem futott elég gyorsan, azt elkapták az oroszlánok. :D
Én azt olvastam, hogy az életmódjuk miatt(vadászat meg ilyesmi miatt), és ezért teljesen más a lábizmuk felépítése.
az életmódjukban keresendõ a válasz, ugynaúgy nem csoda ez, minthogy az oroszok a legjobb birkózók, a japánok a legjobb judosok, ilyesmi.
olyan a test, izomzat felépítésük. ha megnézed más más típusu emberek más más sportban jók.
itt egy jó néger úszó: http://www.youtube.com/watch?v=C61CJR98ehA


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az Erdei Zsolt kontra Denis Grachov meccset ki nyerte?

Azt tudom,hogy először az oroszt hozták ki de nagyon bunda gyanús volt.Nemrég pedig valaki azt mondta,hogy a Nemzetközi Boksz Szövetség megváltoztatta a döntését és Erdeit hozta ki győztesként.Most végül ki nyert?

6

"B" kategóriás szertorna versenyen miért vonnak le pontokat?

A Diákolimpia oldalán tudom hogy fent vannak a gyakorlatok és néhány dolog amiért pontot vonnak le, de ilyeneket nem írnak pl hogy gerendán egyensúlyvesztésnél mennyit vonnak le...

4

Márcuis 4-én lesz egy judoverseny az Újpesti sportcentrumban. Hol lehetne megnézni hogy ki mikor ki ellen játszik?

Normális válaszokat és linkeket kérnék,előre is köszönöm

1

Egy 9 éves gyerek kb. mennyit tud ugrani nekifutásból?

4

Titeket nem zavar hogy az Forma 1 1gyre inkább hajlik amerika felé?

Már a 3. amerikai pályát tervezi berakni Ecclestone a naptárba, amúgy is az F1 európai, európaiak nézik az amerikaiak meg szarnak a fejünkre a Nascarral meg az Indycarral. Ennyi erővel mért nincs 2 vagy 3 futam Németországban vagy Spanyolországban, ahol minden adott ehhez és még nézik is az F1-et.
E helyett a németek váltogatják a 2 pályájukat, a spanyolok eddig elfoglalták az európai nagydíjat, de ezen túl ez sem lesz így valószínűleg.
Amerikában meg az az 1 futam is sok

5

Ki volt a 2012-esolimpiában a kedvenc férfi sportolótok?

olimpi, kedvenc, férfi, sportoló

2

Holnap lesz tesi versenyem. Ma még mozogjak v ne?

futáss, távol ugrás, labda hajítás. az jót tenne ha még ma egy kicsit rádolgoznék? és mit tegyek, h ne izguljak annyira. tudom, h ott már nem fogok, de most valamiért nagyon rám jött a para

3

Ki várja már monacot?

6

Innen jön valaki a Hungaroringre WTCC-re?

Van valamelyikötöknek közös képe Norbival? Mikor lehetne találkozni vele a paddockban, vagy esetleg versenyeken kívül?
Én most megyek harmadszor, imádom, de még egyszer sem találkoztam vele sajnos, és most lehet, h veszek paddockbelépőt is és akkor már jó lenne egy fénykép vele.

1

Hogyan lehetek Forma1-es pilóta?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!