Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a négerek (11 db)

ma 16:18 Nem csak azokat támadhatják meg, akiknek más nemzetiségû a párjuk. Nem egy embert ismerek, akiket csak azért támadtak meg cigányok, mert magyarok.
Mert a Viván meg az MTV-n egész nap néger elõadók divatszámait nyomják
Mert a negerek nagy resze megy nagyobb link mint mi (tisztelet a kivetelnek) es a mai vilagban minel nagyobb segg vagy anal jobb erre mossak az agyakat, a sok party keves melo a trendi manapsag, ezert tartunk itt...
Sajnos ma divat négernek, sárgának, cigánynak, melegnek lenni. Ezért egyértelmûen a háttérbe szorulnak ilyen téren a fehérek
A feleségem néger (kenyai), és eddig csodásan mûködik a (vegyes)házasságunk, van egy gyönyörû lányunk. Talán van jogom hozzászólni a kérdéshez. A "mindegy csak fekete legyen" hozzáállású lányokat sem én, sem a feleségem nem csípjük igazán. Egy kicsit talán megértem, de megsúgok valamit, ezek 90%-a rövid "kapcsolat" lesz. Elsõre hû de trendinek fog tûnni, hogy 'hû de jó, külföldivel járok, mindenki megnéz érte', de kíváncsi vagyok hol lesznek, ha két részeg kopasz beleköt éjszaka a párjába (jó nyilván nem a lánynak kell fizikailag megvédeni a fiút, de lelkileg mellette állni, stb) tudniillik, minket két év együttjárás után két részeg kopasz megtámadott, és én ökölre mentem a barátnõmért (amatõr ökölvívó voltam, a két hatvankilós neonáci balszerencséjére). Aztán három nap múlva, ha éjjel háromkor csörgött a telefon is felvettem, hiába anyáztak az egyetemen a kollégiumi szobatársak és elbeszélgettem vele, arról, ami történt, sokadszor is. De tegyük fel, hogy ezek a lányok, a párjukkal nem kerülnek ilyen szituációba. Vajon a tartozkodási engedélyek meghosszabításánál végigülik a bevándorlási és állampolgárságiban a sok órás sort? Elmennek a pasijuk országának nagykövetségére, ha valami gond van? Mert kenyai nagykövetség legközelebb Bécsben van és én két napot rászántam, mikor a barátnõmnek dolga akadt, az útlevelével. Lesz bátorságuk kimenni Afrikába? (Én azért az elsõ kenyai utam elõtt eléggé izgultam, bár kellemes csalódás volt.) Hogy a házasságról ne is beszéljek... (Háromszor mentünk a nagykövetségre, plusz egyszer kirepültünk Kenyába, ahol végigültük a Kenyai Családjogi Hivatal folyosóján a sok órás sort, a negyven fokban, mert az afrikai hivatalok még a magyaroknál is szörnyûbbek.) Tudja, ideig-óráig nagyon jól néz(het) ki a külföldi társ, de hogy ezeket a dolgokat, valaki hosszútávon vállalja, igazán SZERETNI kell a párját végig nagybetûvel (mint én és a feleségem), a "hirtelen fellángolás a másik szín iránt" fél évnél tovább nem tartható állapot. Nem várható el egy lánytól, aki nem a fiút nézi, hanem a barátnõi véleményét, sem a fiútól, akit nem a nõ, hanem a vízum érdekli (igen van ilyen is és ezt egy kenyai nõ férjeként mondom), az ilyen jellegû áldozat, mert azért egy ilyen kapcsolatban az mindig van.
nagy a farkuk ... elméletben
Ez is csak egy divat, ami el fog múlni. Ami meg a fehér embert és Európát illeti... Gondolj bele, hogy az nem fájt a fehér ember pici szívének, amikor Európán kívül ment hódítani. Vagy nézd meg a magyar történelmet. Tatárjárás, török uralom, osztrák-magyar monarchia. Létezik szerinted tiszta magyar?
és nem is olyan lassan......
Kicsit rasszista itt pár ember..MINDEGY H VALAKI FEHÉR FEKETE VAGY SÁRGA AZ A LÉNYEG H AZ EMBER BELÜL MILYEN, ÉS MIT RAKOTT LE AZ ASZTALRA.Ja és az elsõ válaszolóval értek egyet sok ilyennel találkoztam
Majd kiábrándul.Remélhetõleg megússza komoly sérülés vagy nemi betegség nélkül.
tegnap 18:27 Snoop Dogg az jó. A mai lányok Flo-Rida-ért, meg a hasonló szennyekért vannak oda.
Vannak rendes négerek azt aláírom, de sajnos az pont nem a többség.
A kérdező hozzászólása: ma 18:59 én viszont nem alaptalanul féltem a húgomat ugyanis láttam együtt néger fickókat Debrecenben jó pár valóban kislánnyal, akik nem lehettek többek 14-16 évesnél ezek a négerek csak kihasználják ezeket a buta kislányokat és ez a legrosszabb az egészben, hogy a hülye média is azt neveli beléjük, hogy az a menõ, aki négerrel jár meg a pornóbnan is ezt látják, hogy mekkora nagy pénisze va a négernek az a jó, az kell nekem is
ma 16:18 ezt a történetedet már máshol is olvastam :') hogy a kérdésre is válaszoljak: Debreceni vagyok, és igen élnek itt feketék de a legtöbb egyetemista és nemhiszem hogy pont egy 14 éves kislány fog nekik kelleni egyetem is tele van jó, csinos lányokkal. nekem vannak félvér ismerõseim nem is egy, olyanok akikenk anno az édesapja tanult az egyetemen és itteni házasságból született. Õk rendesek jó tanulók és nem olyanok mint akiket ti itt leírtatok... Bõrszín alapján meg tényleg nem kellene megítélni valakit... Nem tudhatod kiben milyen értékek rejlenek, oké lehet a többségük nem való a hudoghoz de lehet késõbb egy félvé, vagy egy néger srác különb párja lenne egy fehérnél...
17:07, tudom. De úgymond kiemelt kockázatot vállalsz, ha erre az útra lépsz és komolyan gondolod. Nem csak rasszista fehérek vannak, érvényes jeggyel utaztam Kenyában a vonaton, mikor a kalauz megbüntetett 300 shillingre, én elkezdtem neki reklamálni, hogy van jegyem, mire eltépte és megemelte ezer shilling-gel a büntetés összegét (1 shilling~2-3 forint). Mikor megkérdeztem miért ette vigyorogva közölte, hogy "nézzek az ujjamra". Rajtam volt a jegygyûrûm és a feleségem ült mellettem. Volt pár élményben részem. Ilyesmikre gondoltam, aki mint nagy Snoop Dogg rajongó (van pár jó száma kétségtelenül) lányka az elsõ fekete férfi karjaiba ugrik, az vállalna ilyen dolgokat? Tudod én kitartok a feleségem mellett, ha kapnék egy A4-es lapot teleírnám az elejét-hátulját, ami eszembe jut róla és a fekete szó nem biztos hogy szerepelne a lapon. Teszem hozzá én nem bõrszín alapján választottam párt magamnak... A húgod pedig lehet, hogy becsületes feketét fog ki, lehet, hogy nem. Fehérrel is megvan a sansza a dolognak.
A kérdező hozzászólása: igen, õ is azt mondta, hogy nagy farokra vágyik a második válaszolóval is egyetértek, a média sokat gyakorol ezekre a fiatal lányokra, ráadásul itt fog tanulni Debrecenben, ahol sok néger van sajnos, szóval a veszély itt van a nyakunkon nem bírnám elviselni, ha õt is kihasználná egy ilyen néger, mert látom, hogy õk csak kiélvezik az európai lányokkal a helyzetet, szomorú, hogy egy fehér pasi ma már kevesebbet ér, mint egy néger komolyan mér kisebbségi érzésem van a néger fickók mellett úgy érzem én már labdába sem rúghatok a lányoknál
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is erre jutottam, ma már átlagos és unalmas fehér férfivel lenni párkapcsolatban a mai nõk számára. A cigányokról jutott eszembe, hogy tényleg egyre több szép lányt látok cigány pasi mellett, ez is nagyon elszomorító, mi lesz itt pár év tizeden belül már bele se merek gondolni. Lassan tiszta fehér ember sem lesz Európában.
tegnap 23:41 Sok nagyfarkú négerrel találkoztál? hát...szép kis nõ lehetsz

Miért van az, hogy a négerek csontváza jobban hasonlít egy emberszabású majoméra, mint amennyire a fehér embereké?

Legjobb válasz: Küldj légyszi egy linket, hogy ezt hol láttad/olvastad. Ha a dolog "tény" akkor biztosan tudnál róla valami tudományos munkát idézni. Nagyon megköszönném.

Küldj légyszi egy linket, hogy ezt hol láttad/olvastad. Ha a dolog "tény" akkor biztosan tudnál róla valami tudományos munkát idézni. Nagyon megköszönném.
Próbálom összerakni: szóval tény, hogy "a négerek csontváza jobban hasonlít az emberszabású majmoméra" (itt megjegyezném, több emberszabású majom létezik, EZ tudományos tény) mivel "a farokcsontnál van valami eltérés, ami ilyen jellegû"???? De ha az unokaöcséd a sotén tanít anatómiát, ugyan kérdezd már meg tõle.
A válasz valószínûleg, mint amiért egyesek agyilag jobban hasonlítanak az emberszabású majmokra...
Igen tény, hát aki netán ismeri a négerek felosztását is, az tudja a különbözõ és igen eltérõ alkati adottságaikat is (pigmeusok, szudániak, nilóták ..stb). Nekem pl. a nilóták kifejezetten bejönnek a 2 m feletti és igen atléta alkatukkal és iszonyú sötét már lilásan fekete bõrükkel :-) Ugye állítólag õk voltak elõbb a törzsfejlõdés során ..., akkor viszont nem is olyan nagy csoda amit kérdezel, és ezt minden peyoratív szándék nélkül mondom. Hát az is ismert tény, hogy a négerek jóval strapabíróbbak (gondolj a rabszolgaság idõszakára), itt fizikai terhelhetõségre gondolok, az más kérdés, hogy aztán európai vírusokra lehetnek persze jóval érzékenyebbek. Hát összetett egy kérdés .....
Ha valóban tény... Egyébként az ok: azért hasonlít rá jobban, mert külsõleg több megegyezést mutat. Most Te ennél komolyabb választ várnál?
Tény??? Ezt meg honnan vetted?
már ne is haragudj de hogy a p*csába modhatsz ilyet, ráadásul ilyen formában?
Szerinted???
A kérdező hozzászólása: Az unoköcsém anatómiát tanít a sotén, õ mondta. Ha jól emlékszem a farokcsontnál van valami eltérés, ami ilyen jellegû.
A kérdező hozzászólása: :) Nem tudom. Érdekel, kinek mi a véleménye errõl a tényrõl. Mert tény. Amúgy semmi gondom az emberszabásúakkal.
A kérdező hozzászólása: Az öcsém anatómiát tanít, nem ért az evólúciós elméletekhez. Persze megvan a véleménye errõl de azért kérdeztem meg itt is, mert kíváncsi vagyok mások véleményére is. Mellesleg valóban tényszerû a dolog, vicces lenne ha nem mondhatánk ki az igazat, csak mert hülyén hangzik.
Mert késõbb jöttek le a fáról, mint a fehérek
Ez is egy értelmes kérdés...Te melyik állatra hasonlitasz??Sztem orángután....
Sajnos nem csak a csontvázuk hasonlít az emberszabású majmokéhoz, hanem a külsejük és a kultúrájuk is...
Birom, hogy megintcsak törikönyvet ki nem nyitott senki, se semmilyen könyvet. Evolució egy olyan folyamat (DÁÁÁRVINI szerint) amiben lehetnek visszafejlödések, ha utána akartok nézni nézzetek. Nos, ebbe ha jól belegondolunk, akkor rájövünk, azt kimondani, hogy felsöbbrendü valami, elég butaság, ennyi erövel kinai felsöbbrendü.
felsöbbrendü mint az europid* ezt hihagytam

Miért van az, hogy a négerek olyan gyorsan tudnak futni?

Atlétikai versenyeken a ghánai, kenyai stb. néger futók nagyon jól teljesítenek.

Legjobb válasz: mert õk alapból így közlekednek. pici koruktól kezdve gyalogolnak, ha sietni kell, akkor szaladnak. Erre csak kicsit kell rágyúrniuk és máris õk a világelsõk. ezen felül õk a nagy melegekhez vannak szokva, ami plussz megterhelést jelent a szervezetnek. A mérsékeltövi versenyek nyári hõségriadós állapota nekik enyhe nyári délután...

mert õk alapból így közlekednek. pici koruktól kezdve gyalogolnak, ha sietni kell, akkor szaladnak. Erre csak kicsit kell rágyúrniuk és máris õk a világelsõk. ezen felül õk a nagy melegekhez vannak szokva, ami plussz megterhelést jelent a szervezetnek. A mérsékeltövi versenyek nyári hõségriadós állapota nekik enyhe nyári délután...
de hány jó néger úszót látsz?:P:D ez is csak egy disney filmben valósulhat meg:DDD
Igazuk van az elõttem szólóknak, annyival egészíteném még ki, hogy a feketéknek általában véve is erõsebb a fizikumuk és strapabíróbbak. Nem véletlen, hogy az amerikai bevánorlók, ültetvényesek is inkább a távoli Afrikából "importálták" rabszolgáikat, minthogy a helyi indiánokat fogták volna munkára. A feketék egyszerûen sokkal jobb munkaerõt jelentettek.
Természetes szelekció. Az éli túl, aki elfut az oroszlán elõl. Amúgy meg van valahol egy cikk, ahol leírják, hogy más a combizmuk.
Nekem a baratom tanzaniai, bar nem vilagbajnok futo, de kosarazik, es elmondta, hogy 5-6 eves koruktol napi 5kmt futottak a suliba meg utana 5ot haza, mert ott ez igy megy.Amugy sztem az oroszlanokat meg hasonlokat mar nekik kell keresgelni manapsag :)
Mert kicsi korukban megtanultak futni az elefánt, tigris, orsozlán... elõl :D :P
azért mert a négereknek általában vörös izomszövet van a lábukon-fõleg rövidtávon jók-de hidd el verseny után ugy bevannak durranva hogy alig birnak állni, viszont ilyenkor a fehér emberek kevésbé fáradnak
A feketéknek más a testfelépítésük és ezért jobban pár dologban ezért olyan magasak kosárabdában megy futnak gyorsan meg stb
A testarányaik is mások. Egyszerûen hosszabbak a végtagjaik a törzsükhöz képest, mint az európaiaknak. Ugyan ez okból nem õk a súlyemelés bajnokai.
Azért jobbak mert a négereknek több izomrost található a lábukban ezért emelkednek ki a magasugrás, távolugráas, hosszú ill rövidtávú futásban.tudományos tény!
Általában pl.: a kenyi futók azért olyan jók, mert magas helyen élnek, ahol ritkább a levegõ. Ott is edzenek, de a hétköznapjaik során is sokat közlekednek futva. Így hozzáedzõdnek az oxigénhiányosabb levegõhöz, ami nagyon nagy elõny, ha normál levegõn kell futni! Ezt valahol olvastam még évekkel ezelõtt és a hosszútávfutókra vonatkozik.
Evolúció... amelyik nem futott elég gyorsan, azt elkapták az oroszlánok. :D
Én azt olvastam, hogy az életmódjuk miatt(vadászat meg ilyesmi miatt), és ezért teljesen más a lábizmuk felépítése.
az életmódjukban keresendõ a válasz, ugynaúgy nem csoda ez, minthogy az oroszok a legjobb birkózók, a japánok a legjobb judosok, ilyesmi.
olyan a test, izomzat felépítésük. ha megnézed más más típusu emberek más más sportban jók.
itt egy jó néger úszó: http://www.youtube.com/watch?v=C61CJR98ehA
WTF? Én egy iylet se láttam, és úgy kérdezed mintha a négerek eloroznák az összes csajt
Úgyis hiányzott már egy kis négerezés így este...
Én eddig csak olyat láttam, h fehér pasik csinálták fel a nõket, és otthagyták õket fehér gyerekekkel, akikre aztán többet rá se néztek....
Hol laksz te Szomáliában?
Én akiket látok fekete pasikkal, azok gyerekszületés után is együtt maradtak :D. Meg egyébként is, nem kéne úgy tenni, mintha a fehér férfiak olyan tökéletesek és becsületesek lennének. Hány kérdés van kiírva csak itt, gyakorin, arról, hogy teherbe estem (védekezés mellett vagy megszakításos védekezéssel vagy úgy, hogy egyikünk sem védekezett, és nem is volt róla szó, hogy vmelyikünk védekezne), a pasim meg elhúzott a fenébe, mert nem akarja???... meg hogy terhes vagyok/2hójapos kicsivel vagyok itthon, a férjem meg megcsalt? Azok is nyilván minden négerek, gondolom -.-. Egyébként meg miért járnak színesbõrûekkel? Egyszerûen az jön be nekik, mert egzotikus meg különleges, ennyi.
mert biztos, hogy minden néger olyan ugye....
Ettõl még nagyon szeretjük.
Nekem ilyen a családban van. Ott is hagyta a srác tényleg.
Inkább a hülye kis p icsák buknak a makikra, normális nõk aligha.
faszomat, nem unod még?
Mivan ??? XD
Az én lányismerõseim mind-mind fehér pasival járnak.
Ugyan már, kinek kell a nigga pasi? :P De azért örülök hogy a többi nõnek a feketék kellenek legalább nekem megmaradnak a helyes fehér pasik :D
GYakoribb alfajok a kolompár, orsós, oláh; az összes fajt vonzza a színesfém, elég gyakoriak sajnos
Csak épp a réti négerek nem teheneket, hanem fémet lopnak.
Na most a "réti néger" az egy nagyon-nagyon veszélyes faj és igen, õk is csinálnak gabonaköröket. Azt kell még tudni róluk, hogy a szürkéknek és a réti parasztuszoknak az ellenségei.
Érdekes én réti cigányoknak ismerem õket és nem függetlenül gabonaköröket hagnyak, lehet négyszög alakú is éppen hogy lopják más földjérõl a kukoricát.
Nem.Õk azok akik Endek hátán endelnek egész nap, és összeb*sszák a kukoricát.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek veszélyesebbek mint a szürkék.
A kérdező hozzászólása: Akkor itt is ezek a lények pusztítanak igaz?http://pannonrtv.com/web/?p=20992
Gázsi há mohree lebuktunk!
Nem, azok a kukoricaköröket csinálják! Még pár színesfém vonzó rétinéger alfaj: Bangó, Báder, Lakatos

Miért van az, hogy fehér ember létemre a négerek közt érzem jól magam?

Velük sokkal jobban kijövök, jobban el tudok lazulni. Abszolút nem voltam erre nevelve, mivel apum utálja a négereket. De egyszer?en el nem tudom képzelni, hogy nekem fehér férjem legyen. Imádom a zenéjüket, a kultúrájukat, egyszer?en mindent. A barátaim mondták is, hogy szerintük én belül néger vagyok, fehér küls?vel :D Egyébként elég visszahúzódó vagyok, nem sokat beszélek, de köztük viszont ez teljesen megváltozik. Miért lehetnek rám ilyen hatással?

Legjobb válasz: Nem utálod véletlenül "apudat"? Egyébként meg lehet, hogy sokat tájékozódtál afrikai kultúrákról, esetleg az dél- és észak-amerikai afrikai származásúak történelme tetszett meg. Az is lehet, hogy valamiért "fehér" társaiddal nem jössz ki jól, de afrikai barátaid könnyebben elfogadtak és ez pozitív érzelmekkel töltött fel feléjük nézve. Azonban vannak olyanok is, akiknek feltûnési viszketegségük van vagy sok mindenben nem tudnak sok eredményt felmutatni, ezért keresnek valamit, amivel kitûnhetnek. Az utolsóért bocsi, nem ismerlek, hirtelen ezek jutottak eszembe.

Nem utálod véletlenül "apudat"? Egyébként meg lehet, hogy sokat tájékozódtál afrikai kultúrákról, esetleg az dél- és észak-amerikai afrikai származásúak történelme tetszett meg. Az is lehet, hogy valamiért "fehér" társaiddal nem jössz ki jól, de afrikai barátaid könnyebben elfogadtak és ez pozitív érzelmekkel töltött fel feléjük nézve. Azonban vannak olyanok is, akiknek feltûnési viszketegségük van vagy sok mindenben nem tudnak sok eredményt felmutatni, ezért keresnek valamit, amivel kitûnhetnek. Az utolsóért bocsi, nem ismerlek, hirtelen ezek jutottak eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) nem, nem vagyok olyan felhajtós fajta, nem szeretek a figyelem központjában lenni. persze vannak fehér barátaim is, mivel a környékünkön nincsenek feketék, de amikor találkozok velük, akkor sokkal felszabadultabb vagyok, mint a fehér barátaim körében
Eminem:D
Ismerem az erzest, nekem is volt ilyen. Volt fekete baratom is. Masok, van bennuk valami ami a feher emberekben nincs meg. Aztan egy ido utan megis folytogatonak kezdtem erezni a kozeget, nem tudom miert. Nalad lehet ez orokke igy marad, szerintem semmi baj nincs ezzel.

Miért van az, hogy a pornófilmekben a négereken mindig fehér zokni van vagy cipő?

Sosem látni őket mezítláb. Miért?

Legjobb válasz: Szabadkõmûves összeesküvés

Szabadkõmûves összeesküvés
Rohad nekik a sok csodaszertõl.
h lássuk azt h melyik az alja és melyik a teteje.
Bizonyítékgyûjtés céljából rákerestem, az elsõ néger pornóban nem volt a csávón cipõ. Ennyit errõl...
azért mert a talpadon adod le a hõ nagyrészét aszem valami ilyesmi szexelj zokniba nehezebben élvezel el tovább bírod de zokni nélkül elmész mint a szél
Mert egyik forgatásról, a másikra mennekDDDD
Ha megpróbálsz egy értelmes kérdést feltenni megpróbálok egy értelmes választ adni!

Miért szivatnak az osztályomban a fiúk, hogy egy néger pasim van?

Nem mindegy nekik,hogy fekete vagy fehér a bőrszíne az embernek? Ugyan olyan emberek ,mint mi.

Legjobb válasz: lehet, de ilyenkor én is arra gondolok hogy a méret a lényeg http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/large/neutral-if-yo..

lehet, de ilyenkor én is arra gondolok hogy a méret a lényeg http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/large/neutral-if-yo..
AIDS-testen voltál már ? De ne izgulj, már nem halálos annyira. Amúgy ha objektív választ szeretnél, próbáld meg értelmezni ezt az irás: http://harcunk.info/index.php/elemzesek/394-100-teny-az-embe..
mert ha egy hosszú, kivilágítatlan alagúton mentek végig, lehet, h nem fogod látni. és ez szívatást generál.
Irigykednek, mert szereztél egy jó kerti munkagépet.
Valakinek a szerelmes vers jön be, valakinek meg a nagy néger dákesz na. Érthetetlen miért szivatnak ezért:D
mivel szünet van ez lényegtelen, amúgy majd rájössz, néha szelektálva kell beszélni némelyik embernek, ez vonatkozik az osztálytársaidra is N
Mert gyerekek, sõt hülye gyerekek. Remélhetõleg kinövik.
Irigyek.:)
Mert szimplán idióták? Vagy kiváncsiak lennének õk is hogy esetleg milyen lehet egy szinesbõrû pali/palival? Sok oka lehet.
lol, és mennyire igazad van elsõ
Igen belül ugyanolyanok, de az ember színe mégis csak fehér... Na jó ez egy rossz poén volt, nem vagyok rasszista, az osztálytársaid viszont gyerekek... Nem képesek felfogni a felnõttebb logikát. Ezért szekálnak...
Mert nem tudják elfogadni, hogy te kellettél valakinek és õk meg nem VAGY szimplán rasszisták de akkor én felképelném õket!
Egy fehér, és egy néger horgászik a tóparton, közben lógatják a farkukat a vízbe. Megszólal a fehér: - Hú, de hideg ez a víz ! Mire a néger: - És milyen kavicsos az alja !

A porno filmekben miert van az, hogy mindig a neger szurja a feher nöt/nöket?

Ez veletlen vagy direk van igy ? es miert ?

Legjobb válasz: Ahol a fehér nõ szúrja a fekete palit? Pedig olyan is van bõven.

Ahol a fehér nõ szúrja a fekete palit? Pedig olyan is van bõven.
mert nekik nagy a farkuk
mert van nekik monszter kukijuk, azt szeretik a lanyok.
ember tanulmányozd jobban az ilyen helyeket. kezdésnek ajánlom a tubekitty.com-ot
Van olyan is. Az alkar hosszúságú nemiszervek meg mûkukik, ha az telítõdne vérrel, akkor elájulna a tulajdonosuk.
A kérdező hozzászólása: nem hanem olyan ahol egy feher pasi szur egy fekete nöt
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy van mas fajta is de több olyan porno van ahol egy neger egy feher nöt "szur".Keves olyan porno van ahol ez forditva van.
Próbáld ki a kölcsönzõ többi polcát is!
hogy élvezze fehér csaj
mindenféle pornófilm létezik, ez épp interracial.
redtube.com. Csomó féle pornó van.
mert úgy van beállítva , hogy a négereknek nagy van. és ezért érdekes, és ezért csinálnak több ilyen videót.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!