Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a mostani (163 db)

Miért van, hogy a mostani tinédzserek egyszerűen SEMMI biológiai ismerettel nem rendelkeznek? Ész nélkül k*nek, azt se tudják, hogyan lesz a gyerek, ha pedig védekeznek (HA védekeznek), még akkor is alig van fogalmuk a szexualitásról, a nemi életről.

Olyan helyen dolgozom, ahol sokszor találkozom tinikkel, és elképeszt, mennyire tájékozatlanok, ostobák tudnak lenni. Az érzelmi életük sivár, szinte csak a hormonok hajtják ?ket. Alig van üdít?, ép esz?, értelmes kivétel. Mi történt az elmúlt néhány évben, mit?l lett ennyire 'hormonhajtásos' egy generáció? TISZTELET A KIVÉTELNEK.

Legjobb válasz: miért tudnák? most õszintén. eddig a gyereket alsó osztályokban (1-4-ig) nem lehetett megbuktatni. se írni, se olvasni és még számolni sem tudnak. a mai 13-16 évesek ezek akik ebbe a kategóriába tartoznak. alóban nem csináltak semmit, átengedték õket mert a törvény szerint nem lehetett buktatni. ha olvasni és írni alig tudnak (matekról inkább ne is beszéljünk. ott behalnának...) mégis mit vársz? naná, hogy nem tudják, hogy lesz a gyerek. vagy az óvszer mégis micsoda. a nagyrészük szerint menõ a szex meg a járás és aki nem szexel, vagy szûz vagy nincs pasija/csaja az egy lúzer. teljesen el vannak eresztve... senki nem volt aki megfegyelmezte (na nem a verésre gondolok XD) volna õket. fegyelem meg mindíg kell. nem a 100%-os mert azt sokan nem bírják. olyan 95%-os fegyelem kéne nekik. meg nézd meg. a mai diáknak kismillió joga van, és kötelezettsége semmi. a tanár meg max beírhat neki. és 18 éves korig tankötelesek a kölykök. addig csak áthelyezni lehet õket. az egész oktatási rendszer merõ szánalom (TISZTELET A KIVÉTELNEK mert van ahol jó). innentõl kezdve mit vársz? és még a szülõkbe bele sem mentemn. pedig az is egy hosszabb iromány lenne. és még a médiát sem említettem meg, pedig az hatalmas befolyással bír... L/18

Azért ne jelentsük azt ki, hogy 13-17 éveseknél van ez, mert nálunk, vagis az én koroszáltolyomban nincs ez, pedig 92-es vagyok, még 17 éves.Viszont az eggyel alattunk lévõk általánosban mindig is tudatlanabbak voltak, már 5-6.-osak voltak de már lefeküdtek srácokkal úgy hogy azt se tudták mire jó, de menõk voltak, mert már nem szüzek stb.Nálunk még nem így volt.Ez nem szülõi felvilágosításon múlik, hanem a tudatlanságon.Azért alapvetõen a net miatt terjednek az információk, mégse értik meg hogy hoyg lehetnek terhesek vagy betegek stb.Nekem nem nagyon mondták el a dolgokat, mégis tisztában vagyok vele.Mondjuk mosmtár munkám része is, mivel ápolónõnek tanulok.Egyszer elmentünk gyerek "nõ"gyógyászatra..A falat tudtam volna kaparni a butaság miatt, olyan kérdéseket kaptunk a 14 évesektõl, akik közül jó néhányan terhesek voltak, de még azt se tudták mennyi ideig növekszik bennük a baba.Szóval vannak dolgok.Talán a suliban is többet kéne tanulni róla általánosban, mert elég csekély dolgot mondanak el ott, azt is 8-ban, addigra meg már a legtöbb lány át is élte a dolgokat sajnos.
Ezen én is ki akadok pedig még én is "tini" vagyok ha úgy vesszük.Volt nem egy, nem kettõ lánnyal dolgom szerencsére õk a normális emberek körébe tartoznak.17 éves korom óta élek nemi életet folyamatosan pedig Férfiból vagyok én is. és nem szégyenlem.Véleményem szerint azért vannak így elfajulva a mai 13-17évesek mert õk még más nevelést kaptak, sajnos már elég keveset töltenek a szülõk a gyerekük felvilágosításával, pedig 80%-ra nagyon rá férne , mi még szerencsére kaptunk a szülõi fejmosásból:) Véleményem szerint nevelés kérdése az egész. reméljük a mi gyerekeink már más eszmével nõnek fel majd.
miért tudnák? most õszintén. eddig a gyereket alsó osztályokban (1-4-ig) nem lehetett megbuktatni. se írni, se olvasni és még számolni sem tudnak. a mai 13-16 évesek ezek akik ebbe a kategóriába tartoznak. alóban nem csináltak semmit, átengedték õket mert a törvény szerint nem lehetett buktatni. ha olvasni és írni alig tudnak (matekról inkább ne is beszéljünk. ott behalnának...) mégis mit vársz? naná, hogy nem tudják, hogy lesz a gyerek. vagy az óvszer mégis micsoda. a nagyrészük szerint menõ a szex meg a járás és aki nem szexel, vagy szûz vagy nincs pasija/csaja az egy lúzer. teljesen el vannak eresztve... senki nem volt aki megfegyelmezte (na nem a verésre gondolok XD) volna õket. fegyelem meg mindíg kell. nem a 100%-os mert azt sokan nem bírják. olyan 95%-os fegyelem kéne nekik. meg nézd meg. a mai diáknak kismillió joga van, és kötelezettsége semmi. a tanár meg max beírhat neki. és 18 éves korig tankötelesek a kölykök. addig csak áthelyezni lehet õket. az egész oktatási rendszer merõ szánalom (TISZTELET A KIVÉTELNEK mert van ahol jó). innentõl kezdve mit vársz? és még a szülõkbe bele sem mentemn. pedig az is egy hosszabb iromány lenne. és még a médiát sem említettem meg, pedig az hatalmas befolyással bír... L/18
Sejtem mirõl beszélsz! A múltkor egy olyan kérdés volt: "Szex beszíva?" És képzeld el 14-16évesek írtak arról, hogy milyen jó fûvel, "bedrogozva" szexelni... Azt hittem eldobom az agyam! És amikor olyat mertem írni, hogy egy 16évesnek nem hogy drogozni, de még szexelnie sem kéne rám förmedtek... Felháborító és szánalmas!!!
mondhatnám hogy értem, de erõs túlzás lenne... Eként a felnõtt korosztályba is találkoztam én már teljes tudatlansággal... Roma kisebbségi házaspár bejön a nõgyógyászatra, hogy a nõci nem tud teherbe esni, vajon mitõl... Teljes kivizsgálás minden megvolt, és nem volt semmi oka, hogy ne eshessen teherbe. Vki gondolt egy merészet és megkérdezte hogyan élnek szexuális életet... kiderült hogy az aktusuk mindaddig anális volt... És 30 körüliek voltak...
Heh volt már egy pár ilyen generáció... sõt rosszabb is. Láttad a Hair c. filmet? Szerintem ugyanez ment ott is. A válasz egyébként egyszerû. Unatkoznak, a gyerekes dolgok már a felnõttes dolgok még nem érdeklik õket. Vonzza õket a felnõtt világ tiltott része, ugyanakkor cigit, drogot, piát szerezni nehezebb mint összeütni egy numerát.
Tuti az mszp hibája... :D
elöbb bocs:D*
ájj már le azzal a k*va politikás magyar p*csáddal. Amúgy teljessen igaza van a kérdezõnek elböbb b*nak a mai inkább csajok mint tudtáj mi is az DEBRECEN itt van a legtöbb ilyen az 100
A kérdező hozzászólása: Gyurcsány tehet róla :)
Én most vagyok 16.Nem mondanám magam egy géniusznak ilyen téren, de fejbõl le tudom rajzolni a nõi és férfi ivarszerveket, mmint úgy értem, hogy tudom, hogy néz ki a méh, a here, stb belülrõl.Azt is tudom, hogy mitõl kaphatok fertõzést, hogyan lesz baba, mik a fejlõdési szakaszai. Egyébként van egy barátnõm, 11 éves kora óta nem szûz.14 évesen nem tudta, mi az a here és hol van, tehát találkoztam reménytelen esetekkel én is.:D
18 éves vagyok és szintén 92-es, ahogy már elõttem is említették, az alattunk lévõ évfolyamok, korosztályok teljesen meg vannak gágyulva, de persze azért a mi korosztályunkat se kell félteni nálunk a suliban mire jöttek ezek a felvilágosító órák (kemény 2 db 8 év alatt) többet tudtam, mint amit ott elárultak, ott is csak olyanokat mondtak hogy mi hol van, hogy néz ki, higiénia és néhány mondat a védekezésrõl, de semmi több, szánalomra méltók a felvilágosító órák, anyukámmal se nagyon firtattuk a témát, mondta hogy ez egy nagyon kellemes dolog, meg akkor csinálják, mikor szeretik egymást az emberek (egy férfi meg nõ :D) és hogy mindig védekezni kell, de a téma ezzel kifulladt, a többinek meg én néztem utána, és persze figyeltem bioszon..., tudom mi hol van, szinte az összes fogamzásgátlási módszert ismerem (bár a pesszáriumot meg a hüvelygyûrût és a spirált nem tudom elképzelni hogyan helyezik fel), hogy hol jön ki a baba és még sok mást (persze gondolom még sok minden van amit nem tudok :D) szerintem azért a szülõi nevelés hiánya is nagyon sokban befolyásolja a tetteiket, meg persze a média és a "felvilágosító órák" bocsi ha hosszú lett

Miért van, hogy a párom, mostanába elalszik?

Kiderült kb. olyan másfél hónapja volt egy harmadik fél,akivel beszélgetett,telefonált!De amióta kiderült alig tud felkelni,és majdnem mindig elalszik munkából is?Miért van???

Legjobb válasz: Mert nyilván fáradt!!! -.-

Mert nyilván fáradt!!! -.-
nem tudom, szerintem szarnia kell. Ilyen hülye kérdést...
na ezt most nem igazan ertem.. annyit szurtem le hogy volt egy 3. fel a kapcsolatotokban, ami ki is derult es miota kiderult folyton alszik es kerul minden kapcsolatot?!

Miért van hogy a környezetemben mindig mindenki vidám és mostanában ugyan azt hozomki mindenkiből?

Én mindig is vidám voltam, de mostanában még a környezetem, a barátaim is visámak lesznek a környezetemben. És valahogy ugyan azt hozom ki bel?lük. Általában nevetnek és még különösebben meg se kell magam er?ltetni arra gondoltam h lehet ha kisugérzásom miatt v vmi ilyesmi. szerintetek????

Legjobb válasz: szerintem csak kiröhög mindenki

szerintem csak kiröhög mindenki
A kérdező hozzászólása: a leírás úgy tûnhet de az biztos ki van csukva és ne kérdezd h miért CSAK MERT
A kérdező hozzászólása: igazából max velem nevethetnek mert én olyan tipus vok h ha pofára esek akk én röhögök a legkobban magamon meg nem vok hülye meg nem csinálok olyat amit ki lehetne röhögni

Az miért van hogy a barátnőmmel kapcsolatban mindent túlkombinálok mostanában?

Legjobb válasz: Visszaüt a múlt. Nem ejtettek át a nõk elõtte?

Visszaüt a múlt. Nem ejtettek át a nõk elõtte?
A kérdező hozzászólása: de igen az elõzõ barátnõm aki az elsõ volt õ a második és hát az is lehet h félek?
Persze, normális. Adj bizalmat neki, és ne agyalj folyton. Nekem is ez volt a hibám egyszer, vége is lett a kapcsolatnak... Mostmár látok, és nem nézek, ennyi a külömbség :)
A kérdező hozzászólása: Akkor most mit tegyek legyek laza vagy hogy érted?
Ne agyalj !! Ennyi. Ezen gondolkozz, amit írtam, és ne a barátnõdön. Rá gondolhatsz, hogy de szép, de okos, de szereted, de máson ne agyalj :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi szépen a segítséget most már nem fogok semmi kombinálni nyugodt leszek! :)

(feljelentő jelecske) Kinek kell a pont a feljelentőnek vagy annak akit fel akarnak jelenteni? És miért tűnt el ez a funkció? És miért van hogy eddig néha volt ott mostanában meg szinte eltűnt? És miért csak tesztüzemben működik (már amikor működik?

- Segítheted moderátoraink munkáját azzal, hogy ha fórumszabályzatot vagy netikettet sért? választ látsz, jelented felénk. Köszönjük! Ez bizonyos számú ponttól lehetséges. A funkció jelenleg tesztüzemben m?ködik.

Legjobb válasz: Még mindig ott van, legalábbis nekem mindig, mindegyik kérdés mindegyik válaszánál (kivéve amit pontoztam)... Szerintem ha jelenteni akarsz egy választ, akkor neked kell elég pontodnak lenni, hiszen akinek a válaszát jelenteni akarod, lehet hogy nulla pontja van, csak bejött "hangulatot" csinálni az értelmes válaszával, szóval az õ pontjától ez szerintem teljesen független...

Még mindig ott van, legalábbis nekem mindig, mindegyik kérdés mindegyik válaszánál (kivéve amit pontoztam)... Szerintem ha jelenteni akarsz egy választ, akkor neked kell elég pontodnak lenni, hiszen akinek a válaszát jelenteni akarod, lehet hogy nulla pontja van, csak bejött "hangulatot" csinálni az értelmes válaszával, szóval az õ pontjától ez szerintem teljesen független...
A kérdező hozzászólása: Most pl. a te válaszod mellet ott van az aranyos ujjacskák mellett, de máshol vagy más idõben nem mindig!
Lehet, hogy ahol nincs ott, azt a választ moderátorok írták :P
A kérdező hozzászólása: Akkor az oldal háromnegyedét moderátorok írták! xD
Régebbi bejegyzéseknél nem található meg a stoptábla. Valamint ha egyet már ellenõriztünk, akkor amellett sincs.

Miért van hogy idáig imádott kislányom sétálni hogy a kezét fogom, mostanában meg ha fel akarom állítani leül?

10 hós múlt és már pár másodpercre megáll egyedül, de ahogy elindulna 1 lépés és leül. Lusta lenne? Vannak rá praktikák hogy "noszogassam" hogy ne csak másszon? Lassan kikopik a térde :)

Legjobb válasz: Miért sietteted??? Ha csak pár másodpercre áll meg, akkor miért akarnád, hogy járjon? Ráér még. Szerintem majd õ eldönti mennyi a fárasztó neki, mennyit bír. Nincs lemaradva semmirõl. Az én kislányom 9 hónapos kora óta jár segítség nélkül. Soha nem segítettem neki, nem erõltettem. :)Ez persze csak az én véleményem....

Miért sietteted??? Ha csak pár másodpercre áll meg, akkor miért akarnád, hogy járjon? Ráér még. Szerintem majd õ eldönti mennyi a fárasztó neki, mennyit bír. Nincs lemaradva semmirõl. Az én kislányom 9 hónapos kora óta jár segítség nélkül. Soha nem segítettem neki, nem erõltettem. :) Ez persze csak az én véleményem....
szerintem ha nem õ akar járni, akkor egyszerûen nem áll készen rá még. most neki az ülés tök jó, és valószínûleg õ egyedül akar felállni, és elindulni majd. ne vezetgesd szerintem, mert nemfogja egyedül megtanulni. majd õ megtalálja az egyensúlyát a lépésekhez, és az erõt is õ fogja érezni, hogy mikor akar menni. lesz majd laposkúszás a fal mellett:-))

Miért van az hogy a mostani okos telefonok 2 nap alatt lemerülnek? Régebben egy hétig is kibírta. Most akkor miért nem? Ha a technika fejlődik akkor az akkumulátoroknak is fejlődnie kéne. Vagy nem?

Ezt csak azért kérdezem mert anya vett egy ilyen okos telefon,és 2 naponta tölti.Az én telefonom csak egy sima telefon(2 éves)és hetente töltöm.Pedig anya nem csinál sok dolgot rajta(letölt egy-két zenét,meghallgatja párszor,telefonál,megnéz néhány dolgot a neten.Én is használom néha,de ettől még nem kéne lemerülnie.)vagy igen?

Legjobb válasz: De, ez törvényszerûen így van. A telefonban lévõ hardver már jóval többet eszik mint egy régi telefon. Hogy akkor miért nem fejlesztik az akkut? Egyfelõl kartellezés, másfelõl már a technológia végén tartanak. De a fõ ok, hogy kis akkut tesznek a telefonokba 80%-ban. Amúgy az a 2 nap bõven jó, van olyan telefon ami 1 napot sem bír.

De, ez törvényszerûen így van. A telefonban lévõ hardver már jóval többet eszik mint egy régi telefon. Hogy akkor miért nem fejlesztik az akkut? Egyfelõl kartellezés, másfelõl már a technológia végén tartanak. De a fõ ok, hogy kis akkut tesznek a telefonokba 80%-ban. Amúgy az a 2 nap bõven jó, van olyan telefon ami 1 napot sem bír.
A telefon hardverei sokkal gyorsabban fejlõdtek mint az akkumlátor technológia. A mai okostelefonok nagyobb kijelzõje, a WiFi, mobilnet, GPS, mind több energiát igényel mint egy régi hagyományos telefon. A két nap nagyon is jó, nekem 1 napig sem bírja az aksi, ha használom.
Tévedés, fejlesztik az akkukat. Eleve már minden telefonban LiIon cellák vannak, és azok is egyre jobbak. De s fogyasztás sokkal durvábban nõtt, mint az akkumulátorok fajlagos kapacitása. Abban tényleg van igazság, hogy szükség lenne valamilyen technológiai áttörésre, éppen a fent említett hatalmas igénynövekedés kezelése miatt.
Az Li-Ion és az Li-Polymer akkuk már szinte elérték a maximális sûrûségük határait néhány telefonban. Ezeket már csak nagyobb méret árán lehet nagyobb kapacitásúvá tenni. De a fõ gond az, hogy a rendszer nem elég intelligens a megfelelõ energiamegtakarításhoz. Nincs optimalizálva rendesen, és pl az Android esetében lehetetlen is lenne. Annyi féle hardver van már, hogy lehetetlen. Ha kevésbé lenne fragmentált a piac, simán lehetne sokkal jobb üzemidõt kihozni.

Miért van az, hogy a mostani 15-20 korú fiuk a r. cokra buknak? Elnézést hogy nem iszom le magam a sárga földig minden héten. és miért a fiúk nagy része páwa" beképzelt?

:((.teljesen elvesztettem a reményt gyerekek:D 16/l

Legjobb válasz: Nem kell általánosítani és már jó is. Másrészt.TE észreveszed az átlagos fiúkat?Van belõlük bõven.

Nem kell általánosítani és már jó is. Másrészt.TE észreveszed az átlagos fiúkat?Van belõlük bõven.
Na most majd dõlnek a privik. :D Ide is, fiúk! :D 16L (Nehogy, csak vicceltem!!)
A kérdező hozzászólása: én utálok neten ismerkedni:D sõõt. maradok az élõnél de azért köszönöm:D..
Nézõpont kérdése
"Akkor ismerkedjünk és úgy már nem leszek idegen :) " Te hülye vagy, vagy csak úgy teszel?:)
Akkor ismerkedjünk és úgy már nem leszek idegen :)
Ember vagyok, küldjed nyugodtan:P
A kérdező hozzászólása: áá idegennek nem merekXDbocsi:D
Küldj egy képet, õszinte leszek.
Írj egy idõpontot és helyszínt :D
Öreg, ne égesd magad tovább:D Én se ismerkedek neten, csak érdekelt a kinézeted. Kaptál volna egy építõjellegû kritikát.
Nem tudom hol élsz de ez a próbálkozásnak is az alja.Ez égetés?
A kérdező hozzászólása: fogadok van vagy 40._.vagy nemtudom.. de köszi nem.
"Nem tudom hol élsz de ez a próbálkozásnak is az alja.Ez égetés?" Nekem mindegy mit csinálsz, de rossz olvasni...:)
Tõlem is õszinte kritikát kaptál volna, de tudtam elõre a válaszodat, ezért nem ajánlottam én a képet :) (egyáltalán nem ismerkedem amúgy sem)
Jaj de jó hogy ekkora az általánosítás, páwa... nagy része, és aki kopasz azt is le kel ugatni mert rasszista???? A páwák sz.pják le magukat aztán a saját nacijukkal kössék fel magukat, Te pedig ne próbálj emberibb lenni ha ismerkedni akarsz...
Nos... Egyéni vélemény, ha valaki kivetnivalót talál benne "meghallgatom" Nõk: -normális, mások által visszahúzódónak, furának titulált egyed -rib'nc, a normális egyedek gátlástalannak, kétszínûnek, könnyûvérûnek tekintik a fiúk többsége valóban a rib'ncokra hajt mivel a hormonàlis változások eredmenyeként a központi gondolat a sex egy normál lánynak udvarolni kell ami idõigényes míg a rib'ncot még vetkõztetni sem kell az általa hordott öltözéknek köszönhetõen csak meg'ugni otthagyni csõ A normál hímnemûek normál leány után epekedve mégis rib'ncot találnak aki átveri õket így félénkké válnak (lúzer) A normál lány ill a normál fiú sem mer kezdeményezni így az ismerkedés nem kezdõdik el a kapcsolat nem jön létre
ma 22:17! Jól megfogalmaztad, ez így szokott lenni. Csak azt felejtetted ki, hogy vannak kivételek.
A kérdező hozzászólása: hát mindenki azt mondja szép vagyok..bár én annyira nem látom magam annak..:)
Nem tudom. Ezért írtam, hogy a két lehetõség közül valamelyik. Jól nézel ki?
Oké, hogy kb átlagos lánynak tûnsz.De örülj, hogy nem akarnak kihasználni téged is mint a "ribiket" Majd akad normális srác aki kezdeményezni fog nálad.Addig meg tanulj
-Nem bukok a r*bancokra -Nem iszok csak néha, és akkor se sokat -Nem vagyok páwa -Nem cigizek -Néha megyek csak buliba 17/F
A kérdező hozzászólása: persze csak..azok vagy foglaltak vagy õk is az ilyen lányokra buknak ><de persze VANNAK KIVÉTELEK..csak kevés.
Én menekülök a r.bancok elõl és én se vagyok alkesz..páwa végképp nem, rossz helyen keresgélsz, fogsz találni normális fiút 16F
A kérdező hozzászólása: nem itt keresek:D csak na..már eléggé ki vagyok..
Vannak még bõven rendes srácok.
A kérdező hozzászólása: reménykedek!:D
Hol laksz hogy nem találtál még normális fiút ? :D Nekem most 2 lány tetszik akik normálisak szerintem. Biztos te is tetszel valakinek. :)
Azért, mert még szinte gyerekek, és nulla élet- meg párkapcsolati tapasztalattal rendelkeznek. Mivel korukból, és ebbõl a tapasztalathiányból adódóan nincs önálló akaratuk vagy véleményük, többnyire mennek birka módon a többiek után, mert csak így fogadja be õket a társaság. Ennyi, majd eltelik néhány é, szereznek néhány tapastalatot, és kinövik.
Két problémám van ezzel. Egyrészt a GYK ilyen kérdésekkel is tele, néha elég hosszú szálakkal. Másrészt ne általánosits, mert nem mindenki ilyen. A nemek között nagyjából ugyanannyi az ilyen, a "szemét férfiak", és "ócska ribizlik" kb: ugyanakkora arányban fordulnak elõ. :) Sokan vannak, de közel sem mindenki ;)
A rendes srácok meg fõleg a szemét nõkkel vannak, vagy inkább egyedül élnek. Elenyédzõ hányaduk véletlen normális nõvel van:)
A kérdező hozzászólása: jólvan szivem nem kell felháborodni írtam az eggyik kommentben hogy vannak kivételek..
Miért, te a csúnya/nyomi srácokra buksz? Na ugye. 17/f Egyébként olyan vagyok mint a 3-as válaszoló.
"teljesen elvesztettem a reményt gyerekek" Mitõl vesztetted el a reményt? :)
A kérdező hozzászólása: jólvan. de nem vagyok r.anc de ronda se elvileg..
Kérdezõ, te vagy ronda vagy... vagy csak nincs szerencséd és mindig az ilyen "páwataknyokba" botlottál. Megsúgom, a fiúk 90%-a nem a r.bancokra, hanem a normális lányokra bukik. /F
A kérdező hozzászólása: mert te már csak tudod hogy hogy nézek ki:( nemtudom..:D
de az a baj hogy a kivétel is kevés

Az miért van hogy mostanában minden program azt írja ki hogy a ". exe mûködése leállt?

Windows 7 64bit! Általában ilyen programok hogy skype, bittorent!

Legjobb válasz: lehet vírus, rendszerhiba, stb.

lehet vírus, rendszerhiba, stb.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet ezt megoldani ?
erre nincs egyértelmû válasz, de a windows újratelepítés megoldja ha nem hardverhiba. Memtestet érdemes elõtte lefuttatni, az is produkálhatja ezt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!