Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a mobilomon (38 db)

Az miért van hogy a mobilomon heccettel nem tudok zenét hallgatni? Egyszerűen nem szól a zene pedig a heccet jó!

Legjobb válasz: heccet?????? ... egyébként nyilván a telefonnal van a gond, ha azt mondod, hogy a fülhallgatód jó. Nézesd meg egy szervizben.

heccet?????? ... egyébként nyilván a telefonnal van a gond, ha azt mondod, hogy a fülhallgatód jó. Nézesd meg egy szervizben.
Ha a headsetet mással kipróbáltad és mûködik, akkor vagy nem tolod be rendesen ütközésik a headset csatlakozóját a telefonba, vagy rossz a telefon csatlakozója.
A kérdező hozzászólása: De az érintkezés biztos jó mert rádiót meg tudok vele hallgatni és akkor szól igaz hangosan és nem a headsetben az akkor miért szól ?
Mert az a telefon saját hangszóróján jön......
A kérdező hozzászólása: jaa értem köszi
Szerintem le van védve a mobil hogy csak azt az egy kártyát fogadja el.

Miért van az, hogy a mobilomat a gép fényképezőgépként ismeri fel? Samsung Star II-es mobilom van. Csatlakoztatom a gépbe és kiírja, hogy képek másolása a számítógépre a GTS5260 fényképezőgépről.

Legjobb válasz: A beállítások menüben, a kapcsolatok beállításánál az USB-s dolgoknál elõször pipáld be a "háttértár" lehetõséget.

A beállítások menüben, a kapcsolatok beállításánál az USB-s dolgoknál elõször pipáld be a "háttértár" lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: kössz :)


Miért van az, hogy a mobilomon csak infra általi fogadás van? Miért nincs küldés is akkor?

Vettem egy infrát, be is instaláltam, de nem tudok a mobilomból egy nyomorult képet beküldeni vele a gépbe. Bluetooth portert akartam venni, de az nem volt.

Legjobb válasz: Van rajta küldés is.csak lehet hogy a másik készülékkel külön kel fogadtatni.vagy messze vannak egymástol az infra max 5cm.

Van rajta küldés is.csak lehet hogy a másik készülékkel külön kel fogadtatni.vagy messze vannak egymástol az infra max 5cm.
A kérdező hozzászólása: Már kiirta, hogy küldés infrán., de keresett, és küldés sikertelen. Miért? Fontos lenne. SOS.
A kérdező hozzászólása: Hogy kell külön fogadtatni, légyszi segits/etek, ha leirnatok részletesen, hálás lennék. USB háttérhely 0. Az baj ?
Amikor küldöd a másik készülékkel az adatot a telefon kérdezni fogja hogy fogadás igen vagy nem ha nincs automatára álitva a fogadás de lehet hogy a mentési helyet kell választani hogy hova mentsen de lehet hogy az adott fájl mérete meghaladja a készülék méretét ilyenkor a küldés sikertelen felirat lessz és szétkapcsol.

Miért van az, hogy a mobilomon (sony Ericsson) csak kb 80 karakteres sms-t tudok küldeni?

Nemrég vmi baja lett a mobilom egyik gombjának, elvittem megjavíttatni(meg is csinálták rendesen), viszont azóta csak rövid sms-eket tudok küldeni. Mindent beállítottam az sms menüpontban, a terjedelmet, szövegformát stb. de nem tudok hosszú sms-t írni, és ez nagyon idegesít?, ugyanis több pénzt fogyaszt, mert csak több sms-ben tudom elküldeni a mondandómat.... légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: ez így szokott lenni 1sms max X db. karakter ebben az esetben 80. rövidebbre kell fogni van engedélyzd az összefûzött sms-eket

ez így szokott lenni 1sms max X db. karakter ebben az esetben 80. rövidebbre kell fogni van engedélyzd az összefûzött sms-eket
Próbálj a kódolások (Unicode stb.) között váltani.
Nemzeti karaktereket szedd ki!!!!!!
Üzenetek-Beálittás-Szöveges Üzenen.-Max.Üzenethossz--ezt álits Maximális hosszra
nekem is ez volt a nókiámon: Beállítások, karakterkódolás, csökkentett mód
A kérdező hozzászólása: hát én már beállítottam a max. üzenethosszt, de nem változik. egy normál telónál egy normál sms 160 karakter, nekem meg itt cseszekszik... :( na mind1, köszi, próbálkozok :)
A kérdező hozzászólása: megvan, köszönöm! télleg a nemzeti karakterekkel volt a gond :) köszi még 1x!
Ha van a jelszavadban ékezetes betû, akkor lehet, hogy eltérõ karakterkódolás miatt nem jó a jelszó.
A kérdező hozzászólása: Van benne igen.Akkor most mi tévõ legyek?Irjam be ékezet nélkül vagy mit csináljak?Köszi elõre is a segítséged.
Változtasd meg a jelszavadat olyanra, amiben nincs ékezet, ez a legbiztosabb módszer :)
A kérdező hozzászólása: Hát ha csak ez maradt akkor ez lesz :) Köszi.:)

Miért írja ki a mobilom, hogy SD kártya nem létezik vagy le van választva?

A mobilomban (alcatel ot-995) van 2 gigás sd kártya, de amikor legutóbb meg akartam nézni a képeimet, azt írta ki, hogy: SD kártya nem létezik, vagy le van választva. Próbáltam ki-betenni, lefújtam (hátha poros és nem érzékeli rendesen), de egy ideig jó volt, aztán megint ezt írta ki. Mi lehet a baj? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Vagy tönkre ment az SD kártyád vagy szét cseszted a telefonod (leesik a földre....), de a legvalószínûbb hogy ki be pakolgattad a kártyát miközben a telód mûködött ami Qvára nem jó neki, najó ez még nem baj, hogyha kiszedés elõtt leválasztod csak ezt az emberek 99%-a elfelejti.

Vagy tönkre ment az SD kártyád vagy szét cseszted a telefonod (leesik a földre....), de a legvalószínûbb hogy ki be pakolgattad a kártyát miközben a telód mûködött ami Qvára nem jó neki, najó ez még nem baj, hogyha kiszedés elõtt leválasztod csak ezt az emberek 99%-a elfelejti.
van egy soft azt csinálja jh betölti a kártyáról a progikat képeket zenéket gyakorlatilag azt kezeli és ez meghal néha az én 995-ömbenis ha ritkán csinálja elviselhetõ de kaptamtippet dobd fel gépre másolj át mindent formázzad másolj rá vissza mindent és úgy próbáld meg. hátha üdv rem bejön
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek, kipróbálom, amit javasoltál!
web 'n' walk, ott tévé, ott mobiltévé, ott alapcsomag, és már nézheted is, nekem harminc órám van, de kihasználom! :)
Kérdezd meg a T-Mobile-t...:-)
Ehhez szerintem egy jó hosszas összehasonlítás kellene, amibõl úgyis az derülne ki mindhárom szolgáltató esetén, hogy valamiben jobb, mint a másik kettõ, de másban rosszabb...
ez hülyeség mert a pannon készülékei a legdrágábbak.Mégpedig azért, mert ott valamit még pakolnak bele eladás elõtt.
elõzõ vagyok.Én valami ilyesmirõl hallodtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!