Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a mellemen a (129 db)

Az miért van, hogy a bal mellemen, nem nagyon látszik a bimbó, a jobb mellemen meg igen?

21 vagyok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne szégyeld magad! Ilyen a természet. Valószinû festékhiány az oka. Nekem mind a két mellbimbóm halvány, ráadásul a mellem is kicsi és a párom igy fogad el. BOLDOGOK VAGYUNK!

Ne szégyeld magad! Ilyen a természet. Valószinû festékhiány az oka. Nekem mind a két mellbimbóm halvány, ráadásul a mellem is kicsi és a párom igy fogad el. BOLDOGOK VAGYUNK!
szia! Nekem is ilyen. Engem mondjuk annyira nem zavar, elfogadtam h ilyen.De hideg víz, v hideg éri, akkor meg simán látszik. Próbáld ki. Annyira meg nem is kell ám szégyelned ezt sztem, nyugi, másnak is van ilyen, ez legyen a legnagyobb problémád.
Senkinek sem teljesen egyforma a 2 oldala. A fiúknak sem. Van olyan lány, akinek 3 mellbimbója van (a 3. a melle alján ráadásul) - és õ is talál párt. Úgyhogy ne foglalkozz a dologgal sokat. Amikor a fiúd elkezd felderíteni, mielõtt meglátná, mondd el neki. Szerintem olyan kívácsi lesz, hogy azonnal meg kell néznie :-) Utána meg már nem lesz gond :-)
Menj plasztikai sebészhez. Menj pszichiáterhez, aki segít önmagadat úgy elfogadni ahogy vagy.

Miért lesz eres a mell a terhességnél? Nekem amúgy is eres szokott lenni ezért nem tudom eldönteni, hogy a mostani vastag, sötétkék erek a pitvarban attól vannak-e vagy sem. Szerintetek?

Legjobb válasz: Koraterhességben még nem nagyon erezõdik, inkább úgy a 4-5. hónap tájától. Oka: a tejgyûjtõ csatornácskák illetve a mirigyek készülõdnek a szoptatásra, felületüket növesztik, ehhez pedig sok- sok oxigénre van szükség. Maguk az erek a mell egészén látszódnak. Illetve a "pitvart" a szívnél használjuk. Mellbimbó-udvar. Így egy kicsit helyesebb (bocsi, ne vedd kioktatásnak, csak jobban is hangzik)

Koraterhességben még nem nagyon erezõdik, inkább úgy a 4-5. hónap tájától. Oka: a tejgyûjtõ csatornácskák illetve a mirigyek készülõdnek a szoptatásra, felületüket növesztik, ehhez pedig sok- sok oxigénre van szükség. Maguk az erek a mell egészén látszódnak. Illetve a "pitvart" a szívnél használjuk. Mellbimbó-udvar. Így egy kicsit helyesebb (bocsi, ne vedd kioktatásnak, csak jobban is hangzik)
A kérdező hozzászólása: ok, köszi

Miért van hogy a mai 12-13 éveseknek nagyobb mellük van mint egy felnőtt nőnek?

Megdöbbenek mindig hogy a 12-13 éveseknek nagy melleik vannak,a szó szoros értelmében!

Legjobb válasz: Igen,ez nekem is feltûnt már.Sokkal korábban érnek a lányok,mint ötven éve,minden szempontból,egy 11 éves lány már kétségbe van esve,ha nem menstruál... A fiúk meghát azt hiszem,hogy fordított arányban fejlõdnek a lányokhoz képest,egyre késõbb,egy 18 éves fiú,még bõven gyerek.

Igen, ez nekem is feltûnt már.Sokkal korábban érnek a lányok, mint ötven éve, minden szempontból, egy 11 éves lány már kétségbe van esve, ha nem menstruál... A fiúk meghát azt hiszem, hogy fordított arányban fejlõdnek a lányokhoz képest, egyre késõbb, egy 18 éves fiú, még bõven gyerek.
A sok hormon alapú gyógyszer amit beszednek az emberek az a vizelettel távozik és ezeket a hormonokat meg egyes gyógyszer alapanyagokat nem tudják a víztisztítót berendezések szûrni/tisztítani így ez akaratlanul is a szervezetükbe kerûl.
Naigen... én is észrevettem. Én magam meg vagyok elégedve a melleimmel, de ha meglátok egy kislányt, akinek D kosaras melltartó kell már, akkor eléggé elképedek, hogy ezek a kislányok... szóval mi lett velük? Mert ez nem egészséges, hogy valaki 10 évesen menstruál, mikor még a szorzótáblát sem tudja. Eléggé megdöbbentõ. Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, nekem ugyanis 15 évesen jött meg, és úgy érzem semmit nem szalasztottam el. :)
Nagyon sokan nem tehetnek ám arról, hogy 12-13 évesen nagy melleik vannak.Az én családomban mindenki erõs alkatû, és én is ez vagyok, és 13 évesen már nekem is hatalmas melleim voltak.Igen, nagyobbak voltak mint némely tanárnõmnek.És ez téged miért háborít fel vagy döbbent meg?Mert a kérdésedbõl kicsit ellenszenvséget látok.Jól látom?
hát megdöbbentõ ... 15 éves vagyok, de 13 éves csajok mellett néha kislánynak érzem magam.. =(
utolsó válaszadóval egyetértek
nekem D kosaras kellett 13 évesen és azóta nem nõtt olyan nagyot a cicim. akkor 16-17-18 éves fiúknak is tetszettem mert vékony voltam és nagy volt a cicim
Érdekes ilyenekkel nem sûrûn találkoztam, de egyszer a boltba menet találkoztam egy olyan 10-11 éves forma lánnyal, megdöbbentem, hogy mekkora melle van, egyáltalán nem volt kövér, sõt kifejezetten vékony, de vagy c-kosaras melltartó kellett rá.
16:26 Ez a válasz kb. úgy hangzott, mintha a 12-13 éves lányok tehetnének arról, hogy fejlettebbek, pedig nem tehetnek semmirõl egyszerûen ilyenek a hormonjaik. Egyébként nekem is 11 évesen jött meg (most 16 vagyok) és már 12 éves koromban jóval nagyobb volt a mellem mint az átlagos lányoké pedig soha nem szedtem semmit..sõt még irigyeltek is miatta. Szóval ez van a mai fiatalok jóval fejlettebbek mint a régi idõkben
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És tényleg annyira fura.Nekem 13 évesen jött meg. de mégsem rendelkezdtem 12-13 éves koromban nagy mellekkel. És sajnos ilyenkor ezek a kislányok azt hiszil felnõttek, érettek mindenhez...hát tévednek.
A kérdező hozzászólása: Nem. Engem csak az bosszant hogy az ilyen kislányok mutogatják magukat myvip-en és további oldalakon. Sõt, nagyon kihívóan viselkednek. Azt hiszik ha nagy mellük van akkor egybõ szexelhetnek, mert érettek, de ez tévedés.
Hát nem tudom... 12 éves vagyok, még nem nõtt egy picit sem a mellem, ami nem zavar, mert tudok póló nélkül menni :-)... De vannak olyan osztálytársaim akiknek óriási mellük van, már megjött nekik, festik magukat, cigiznek. Szerintem eléggé rosszul teszik :) Mivel nekem otthon még nagyon sok babám van :)

Üdv! (BETTA SZAPORÍTÁS) Miért van, hogy a Betta hím már meg csinálta a habfészket és be tettem mellé az ivar érett nőstényt, és állandóan támadja a hím a nőstényt?

Legjobb válasz: Még nem. Van ilyen, elég gyakori. Valami kisebb átlátszó edénybe kell tenni a nõstényt, és azt az akváriumba, hátha úgy megszokják egymást. Naponta kiteheted a nõstényt, megpróbálni, hogy párzanak e. De hagyd ott egy ideig, lehet hogy a kergetésbõl kialakul valami. Amúgy a hímen is sok múlik, azok fújják a habot, ha kell, ha nem, de ez nem jelenti azt, hogy párosodnának, sõt olyan is van, (ezt még a színük is befolyásolja) hogy egyáltalán nem párzik, alkalmatlan tenyésztésre.

Még nem. Van ilyen, elég gyakori. Valami kisebb átlátszó edénybe kell tenni a nõstényt, és azt az akváriumba, hátha úgy megszokják egymást. Naponta kiteheted a nõstényt, megpróbálni, hogy párzanak e. De hagyd ott egy ideig, lehet hogy a kergetésbõl kialakul valami. Amúgy a hímen is sok múlik, azok fújják a habot, ha kell, ha nem, de ez nem jelenti azt, hogy párosodnának, sõt olyan is van, (ezt még a színük is befolyásolja) hogy egyáltalán nem párzik, alkalmatlan tenyésztésre.
Elsõsorban azért, mert se az nem jelent semmit, hogy a hím habfészket épít, hiszen állandóan építi, se z, hogy a nõstény ivarérett. A nõstény egész felnõtt korában ivarérett, mégsem áll készen mindig a párzásra. Elõbb össze kell szoktatni õket, Egymás mellé tenni, úgy, hogy lássák egymást, de ne tudják bántani egymást. Aztán ha a nõstény függõlegesen becsíkozódik, akkor lehet próbálkozni az összeeresztésükkel. Párzás után, ha a nõstény kiengedte az ikrákat, és a hím elkezdte õket belepakolni a habfészekbe, akkor a nõstényt (ha kicsit pihent) ismét el kell távolítani onnan.
A kérdező hozzászólása: A nõstény függõlegesen be csíkozódott és a hím ezután kezdte támadni.Ez vajon mitõl lehet? A hím nem fogadta el a nõstényt??
Sziasztok, nekem olyan problémám van hogy, a habfészek kész, és eleinte a fiu is elfogadta a lányt, 2.nap viszont veri, lehetséges hogy már leikrázott a lány és azért, mert a fiu nagyon õrzi a habfészket.

A fiúk miért írják, hogy a kis mellek tetszenek nekik és a műmelleket utálják, amikor a pornóban csak szilikonok vannak és bőszen verik rá a péniszüket?

Miért kell egy névtelen oldalon is kamuzni nem értem.

Legjobb válasz: Mivel valamire verni kell és a pornóban csak olyanok vannak... De ha kis mellûek lennének benne, akkor is vernénk! :D

Mivel valamire verni kell és a pornóban csak olyanok vannak... De ha kis mellûek lennének benne, akkor is vernénk! :D
XD Az a nem mind 1 hogy csak nézed tv-be vagy vele vagy és õt szereted :)
A pornónak kevés köze van a valósághoz... A reklámban is frissebb a paradicsom, mint a valóságban, zamatosabb a kávé, szebben habzik a sör.... kit érdekel, hogy a pornóban a beviagrázott tenyészkanok milyen mûmellekre verik.....
Ne legyél már te is ilyen hülye általánosító piccs. Honnan tudod, hogy én mire verem?
Nekem személy szerint a temészetes nagy mell tetszik!
Szeretünk kamuzni, ahogy ti is. :DD Ti meg minek mondjátok, hogy nem ribik vagytok csak keresitek az igazit :D pffff
Azert mert az csak porno, csak szemet, amire mindenki kielheti a perverz vagyait, de eloben senkinek sem kell egy kielt [email protected], aki mar olyan, mint egy muanyag babu.
olyan mint a zsiráf. szép-szép, de otthonra nem kéne
Ugy van! Ez legalabb olyan, mint hogy a lanyoknak nincsenek nagy elvarasaik a fiukkal szemben csak egy csendesebb hazias fiut keresnek aki csk szereti oket. Amugy nekem fontos a mell-meret. Legyen minimum b kosar. Testepito vagyok s baromi szarul ereztem magam amikor nagyobb mellem volt a csajomnal.
Meg is válaszoltad a saját kérdésed. Utálhatjuk mi a mûmelleket, de ha a pornóban csak az van szinte kivétel nélkül...
Azért mert hazudnak a fiúk amikor azt mondják, hogy a kis mellek tetszenek nekik. A pasik 99%-a a nagy melleket szereti !!
Igen, ahogy az utolsó írta, és mindig figyelj, hogy egyszerre csak 2 legyen nálad (ha lehet ne több ne kevesebb)
A pornóban arra verik amit mondanak nekik. Ha egy kacsára kellene verni akkor azt csinálnák azok a majmok :D Tudod, ott is van egy rendezõ, aki néha elmebeteg is, és kitalálja a tuttit. Ennek semmi köze a valósághoz, nyugi!
Ez is egy "pornóhazugság". Csakúgy mit az, hogy nem kap valaki fertõzést, ha popsiból punciba/szájba tunkol közvetlenül, mindenkinek 50 centis bájgerendával kell rendelkeznie, az hogy a csajok élvezik a mélytorkozást, hogy a segglyuknak eperíze van, és még sorolhatnám, hosszú lenne a lista.
Ízlések és pofonok, persze mindenki jobban örül a nagyobbnak, de a túl nagy szerintem nem túl vonzó. A filmekrõl csak annyit, hogy gondolod el ha például a Halálos iramban Suzukik és Astrák szerepelnének kit érdekelne?A filmet fel kell dobni vhogy
és szerinted aki pornót néz, az a csöcsök miatt nézi?:D csak gondolkozz.ráadásul az sem mindegy melyik pornóstudió filmjeit nézi , mert eléggé változó kategóriájúak a szinészek.az én eddigi barátnõimnek sem voltak hatalmas szilikon cicijeik és imádtam õket, az meg hogy a pornófilmek többségében nagy, szilikonos nõk vannak, igazán nem a mi hibánk.de még egyszer mondom, szerintem a férfiak 99%-a nem a mellekre figyel:)
Mert ez pornó, és különbözik a valóságtól. A képernyõn neked is az tetszik, ha egy 20-22 centis farokkal kefélik meg, ráadásul jó keményen a csajt, a valóságban ugyanakkor valószínûleg magadba se mernél ekkorát engedni. Nem? ;)
A közepes, formás, aranyos melleket szeretem, a nagy szerintem undorító, ahogy a nagyon kicsi is :D.
én is a természetes nagy melleket szeretem de attól h egy csajnak nem nagy attól még úgyan úgy megdugnám ha bejönne szóval enm kizáró tényezõ h kicsi v nagy...
Jó a kérdés. Tegnap volt fent a kérdés: "A fiúk csak a nagy melleket szeretik?" Erre csomóan írták, hogy nem, õk a kis melleket szeretik. Szerintem is kamu...
Nekem valóban nem tetszenek a mûmellek, és pornóban sem nézek szilikonos csajokat, az, hogy a "pornóban csak szilikonok vannak", súlyos tévedés.

Miért van hogy az egyik mellem joval nagyobb mint a másik azért mert nől?

Az egyik mellem nagyobb mint a másik tudom hogy eleve nagyobb az egyik mint a másik,csak hogy ez picivel jobban nagyobb,megtapogatom akkor oldalt kicsit fáj amugy nincs rá panaszom meg ilyenek.Nem éreztem benne csomot vagy valamit.Ez mitöl lehet az lehetséges hogy csak n?l? 18éves lány.

Legjobb válasz: elméletileg 23éves korig nõhet a mell.nekem is kisebb a jobb,mint a bal.szerintem ne izgulj,de ha zavar,inkább nézetsd meg.

elméletileg 23éves korig nõhet a mell.nekem is kisebb a jobb, mint a bal.szerintem ne izgulj, de ha zavar, inkább nézetsd meg.
A kérdező hozzászólása: Aha értem.Amugy nem zavar csak ilyenre jo ha oda figyel az ember.Köszönöm.

Az miért van, hogy nem élvezem ha a mellemet nyalogatja/fogdossa/simogatja a barátom?

Elég sok mindent szokott vele csinálni, nyelvvel, fogakkal, kezével, persze finoman, de egyáltalán nem esik jól. S?t sokszor csikis vagy sokszor pedig ideges leszek t?le :S El?fordult már veletek ilyen? Ez normális?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele. Mindenki mást szeret. Nekem egy sima snassz érzés, vagy olyan furcsa érzés fog el, mindha ideges lennék. De ezt a barátomnak nem mondom, mert szereti, és ha leljebb indul el is felejtem. Vagy közbe simogatom magam míg ö a melleimmel foglalkozik.

Én is így vagyok vele. Mindenki mást szeret. Nekem egy sima snassz érzés, vagy olyan furcsa érzés fog el, mindha ideges lennék. De ezt a barátomnak nem mondom, mert szereti, és ha leljebb indul el is felejtem. Vagy közbe simogatom magam míg ö a melleimmel foglalkozik.
nemtudom ez ezek szerint ízlés és szokás kérdése
de fura :/.. énis olyan "ideges" leszek tõle , és legszivesebben "ellõkném" magamtól h hagyja már abba .. mondjuk engem csak az zavar a mellbimbómmal foglalkozik ..azt naon nem szeretem és nem is nagyon hagyom , hanem finoman elhúzom onnan :/ . a többi meg semleges .
nyugi én is ideges leszek tõle meg lököm el ha már unom.. Alapba mell komplexusom van h nem elég nagy ezért is.meg csikiis :P
nekem sem okoz örömet..igazából semmi különös, kb olyan érzés, mintha a karommal vagy akármi mással foglalkozna.

Miért van az hogy megvan a menstruációm de mégis olyan érzésem van mintha terhes lennék? Szédülök, többet járok pisilni a megszokotnál, ég a gyomrom, és még a mellem is nőtt! Stb. ! és ilyenek még nem nagyon voltak velem! Pedig nem beképzelem!

egyépként a menstruációm is eltér? a megszokotnál!!menszesz el?tt 2 napal csak pecsétel? vérzésem és barnázgatás volt!!pedig el?te nekem soha nem volt ilyen!!

Legjobb válasz: nem stresseled rajta magad? akkor észre sem vetted volna, és nem írtál volna ide. azt mondtad volna biztos valami lappang bennem, lehet elkaptam valamit. amit leírtál sok sok másnak lehet a tünete. pl hormon probléma. felfázás, a melleid a felvizesedéstöl is nönek. a hormonzavart sok minden elöidézheti, pl stress.

nem stresseled rajta magad? akkor észre sem vetted volna, és nem írtál volna ide. azt mondtad volna biztos valami lappang bennem, lehet elkaptam valamit. amit leírtál sok sok másnak lehet a tünete. pl hormon probléma. felfázás, a melleid a felvizesedéstöl is nönek. a hormonzavart sok minden elöidézheti, pl stress.
Szia! Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: még nem!!és nem tom hogy csináljak-e!!???
Pszichológus! Régóta akarsz már babát? Mert akkor lehet produkálni a tüneteket simán anélkül, hogy terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: nem!!én nem stresszelek rajta!!ezért nem értem a dolgot!

Az miért van hogy az egyik mellem kisebb sokkal mint a másik és felette ott a hónaljamnál nagyobb a bőr?

Nem tudom hogy magyarázzam el hogy értsétek. Tehát mikor leteszem a kezemet a mellem és a vállam közti rész ott ilyen husi, mintha egy zsírpárna lenne ott. és ugye a kisebb mellemnél ez ez ott sokkal nagyobb. nekem tök ciki mert ha mondjuk felveszek egy pánt nélküli melltartót vagy egy body-t akkor az ott úgy kibuggyan :( és nem elég hogy jóval kisebb a mellem még az is ott van. Utálom a testem emiatt. pedig egyáltalán nem vagyok kövér (csíp?t?l felfelé...) Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Legjobb válasz: Nem csak te vagy ilyen. A nõk 90 %-ának az egyik melle nagyobb mint a másik.

Nem csak te vagy ilyen. A nõk 90 %-ának az egyik melle nagyobb mint a másik.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de itt nem arról van szó, hanem hogy miért van a mellem és a hónaljam között olyan kis zsírpárna? mint ezen a képen: http://egeszseg.origo.hu/res/img/0817/mell_asszimetria_2_500.. hónaljnál neki is látszik mindkettõ képen. csak nekem látványosabb :(
Felesleg oda is tud rakódni, ha fogysz, akkor lemegy onnan is.

Az miért van hogy ha a lányomat megetetem akkor görcsöl a másik mellem, meg utána is kb 1 óra után és folyik belöle a tej?

Normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Azért mert a baba szopizásától a másik mellben is elindul a tejleadó reflex. Ez teljesen normális, csak kicsit kellemetlen.

Azért mert a baba szopizásától a másik mellben is elindul a tejleadó reflex. Ez teljesen normális, csak kicsit kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. De akkor miért folyik mikor nem szopizik? Meg miért görcsöl?
Nem olyankor érzed ezt, amikor közeledik a szoptatás ideje? Mert akkor lehet attól, hogy nagyon megtelik. Nem akarok hülyeséget írni, de lehet, hogy még nagyon erõs a tejleadó reflexed és ezért fáj és "csöpög" szoptatások között is. Ha ettõl van, akkor idõvel meg fog szûnni, minél többet szopizik a babád. Nekem kb. az elsõ 3 hónapban volt ilyen, aztán lassan megszûnt, bár néha-néha még akkor is görcsölt a másik mellem, amikor a 14 hónaposom esténként még szopizott. Persze addigra a másik mellbõl már nem folyt a tej.
A kérdező hozzászólása: Nem csak akkor görcsöl mikor jön a szopi ideje hanem mikor eszik is csak akkor nem az amelyiket szopizza hanem a másik. Amugy nagyon sokat eszik, nem birja ki a 3 órát

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!