Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a makkom (20 db)

Miér van, hogy a makkomon belül (abõr belsejénél a makk hátulján) ilyenpirosas dudorok, (mintha pattanások lennenek) vannak? Illetve meg ki mit tud a farok phjának rendbetételérõl? Honnan tudom, merrre ment el (savay/lúgos) és mivel lehetvisszahozni?

Miér van, hogy a makkomon belül (a bõr belsejénél a makk hátulján) ilyen pirosas dudorok, (mintha pattanások lennenek) vannak? Segítsetek! Illetve meg ki mit tud a farok phjának rendbetételérõl? Honnan tudom, merrre ment el (savay/lúgos) és mivel lehet visszahozni?

Legjobb válasz: Ha a makk hátulján a makk peremét érted, akkor az lehet hogy egy PPP (Pearly Penile Papules) nevû jóindulatú, nem fertõzõ elváltozás.Elõször ennek nézz utána! Ha nem ilyen, akkor viszont érdemes lenne felkeresned egy bõrgyógyászt! Mibõl gondolod, hogy a péniszed bõrének PH-értéke nem megfelelõ?

Ha a makk hátulján a makk peremét érted, akkor az lehet hogy egy PPP (Pearly Penile Papules) nevû jóindulatú, nem fertõzõ elváltozás.Elõször ennek nézz utána! Ha nem ilyen, akkor viszont érdemes lenne felkeresned egy bõrgyógyászt! Mibõl gondolod, hogy a péniszed bõrének PH-értéke nem megfelelõ?
A kérdező hozzászólása: Rendben, utánna nezek, a phról pedig sokat olvastam, es nem tudom, hogy lehetne kideríteni, hogy milyen
A kérdező hozzászólása: Rákerestem googlen, igen aPearly Penile Papules rõl lenne szó
A kérdező hozzászólása: Menjek el vele dokihoz? Ha igen, melyik az a doki, amelyik ilyenekkel foglalkozik? Ha nem, akkor mit kellene vele tennem
Bõrgyógyászati szakrendelést keress fel vele .Beutaló sem kell, csak taj kártya.
Ha PPP, akkor azzal nem szoktak foglalkozni, mert nem betegség. De ha téged esztétikailag zavar, akkor magánrendelésen (tehát pénzért) eltávolítható. Szerintem a pénisz PH-ja ugyan olyan, mint a bõrnek a test többi részén. Ha rendesen mosod minden nap, akkor nagy baj nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, esztétikailag zavar, de szerintem kezdenek eltûnni, csak sima házi szappan segítségével.

Az miért van hogy a makk-ról nem húzódik vissza a bőr a makk alá?

14 éves korban már szokott.Nem? Mit kell csinálni hogy a makk alatt legyen a bőr? remélem tudjátok mire gondolok. :)

Legjobb válasz: Fitymaszûkületed van, fordulj sürgõsen urológushoz.

Fitymaszûkületed van, fordulj sürgõsen urológushoz.
Fitymaszûkület, inkább nézesd meg a dokival, mert ha erõlteted a hátrahúzást, akkor megrepedhet a bõr!

Az miért van, hogy a bőr alatt a péniszem (makk így hívják talán) érzékeny?

Amikor meg akarom mosni elég kellemetlen érzés.

Legjobb válasz: 8 évesen nekem is fájt

8 évesen nekem is fájt
balanitisz gyulladás.
A kérdező hozzászólása: Nem 8 éves vagyok... De kellemetlen érzés nem is kicsit, nem fáj, de egyszerûen rossz. És az a balinitisz gyulladás az mi? Mit lehet ellene tenni?
A kérdező hozzászólása: Utána olvastam, elvileg akkor mosni kell gyakrabban és minden oké? Volt a leírásban olyan, hogy felnõtteknél akiknek nehezebben húzható vissza az elõbõre gyakran elõfordul. Na nekem pont ilyesmi van, akkor ez miatt lehet?
Vegyél Bactrobant és amíg a blanitsiz nem múlik kenedgesd és tartsd tisztán. S No szex.
A kérdező hozzászólása: Ezt a Bactobrant hol lehet venni? Patikában adják ? Vagy valahol máshol?
nem a csalánosban kéne önkielégítened.
Sorry i don't speak hungarian i was used google translator
nekem is van ilyen néha, mindig is elõfordul, de nagyon ritkán, én se tudom miért. talán az utolsó válaszolónak van igaza.
nem feltétlenül fertõzés, lehet a dolog "hevességében" mikroszakadások keletkeztek a mûszeren és a kis nyílt sebek "csípnek"
A kérdező hozzászólása: magyarul nem tudz írni utolsó?
Shut up! Im not a gay...
valamilyen fertõzésed van. mindenképp menj ovoshoz mert a párodon komolyabb következményei is lehetnek.
Vedd le róla a medúzát!
:D hüvelygombád van
A kérdező hozzászólása: Ez ku.vára nem vicces, hülye bu.ik!
LOL!See the first comment!
Húzzál bõrgyógyászhoz kicsi csíra!!!!

Miért van az, hogy a makkom elviselhetetlenül fáj?

A b?rt hátra tudom húzni de ha hozzáérek a makkom hoz elviselhetetlenül fáj. Eléggé éles éget? fájdalomra gondolok. Merev állapotban hátra tudom húzni de egy kicsit fáj. El kéne mennem orvoshoz vagy rendbe jön?

Legjobb válasz: Ez már nem játék... menj orvoshoz!

Ez már nem játék... menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nincs erre valami házi praktika?
Ne várj vele, komolyabb bajod is eshet, egy életre elintézed a farkad. Szólj muternek-faternek aztán irány az urologus.
Az otthon kísérletezgetésnek és az öndiagnózis felállításának komoly veszélyei vannak. Urológus, bõrgyógyász tudnak neked segíteni. Nem kell félned, nem fognak megenni.
A kérdező hozzászólása: Ok elmegyek.
egy férfi pénisze ugyan olyan mint az ujjlenyomata, mindenkinek egyedi, nincs két egyforma...
Elõfordulhat, hogy a pubertáskor alatt amikor a pénisz növekedni kezd, a pénisz bõre és természetesen az azon lévõ fityma nem tudja követni a pénisz növekedésének ütemét, ezért kezd el "rövidülni". Persze alapesetben is lehet rövid, mint ahogy az elsõ is írta, hiszen mindenkinek egyedi. Szerintem nincs benne semmi ciki. 26/F
Szerintem sincs, nem értem miért gondolod ezt így!? Egyébként most serdülsz? Vagy hány éves vagy?
hát bocsi de ez nem normális.menj dokihoz
ki vagy száradva, vagy valami komolyabb gond lehet. Orvoshoz most!

Miért van az, hogy néha nagyon túrós a makkom? Mivel szedhetném le? Várom az öteleteket.

Naponta 2x fürdök, pisiléskor nem húzom hátra a fitymát. Direkt a túró eltüntetésére vettem egy külön fogkefét, és azzal szoktam dörzsölni, ígyis van, amikor le se jön. Próbáltam már fürd?szivaccsal, de az sem vált be. Idáig a fogkefe a nyer?. És lehet?leg valami gyors megoldás kellene!

Legjobb válasz: SZMEGMA = fitymatúró Ez az a jellegzetes szagú túrós állagú fitymafaggyú, amit takarítasz. Sárgás-fehéres színû, a makkod és a fitymád találkozásánál (a makkárokban) és felette a makk peremén lévõ kis pici faggyúmirigyek termelik. Az a célja, hogy a makkod ne száradjon ki. Ha felszaporodik, kiegészül a makk és a fityma elhalt hámsejtjeivel, ill. a hátrahúzás hiánya miatt alárekerdt vizeletcseppekkel, ez alakítja át túrós állagúvá, SZMEGMÁVÁ, ugyanis ez is zsiradék, úgy is viselkedik, akár a zsír: sütés után megszilárdul, késõbb megkövesedik, megszilárdul. Egyik spanom is így járt, ráadásul nem is tudta. Fitymaszûkülettel keresett meg, és teljesen tanácstalan volt. Megmutatta, de nem merte hátrahúzni. Hátrahúztam neki (nem vagyok meleg), és elmond6om, elképesztõ mennyiség volt, amit láttam, a szagáról nem is beszélve... (hányinger kerülgetett). De nem hibáztatom miatta, mert neki ennél jóval gondjai voltak, már eleve a hátrahúzhatósággal, ami miatt nem merte TELJESEN lehúzni, félt, hogy spanyolgallérrá alakul a fitymája, ami igaz, csak nem petyhüdt állapotban. A szüleitõl meg egy ideig elválasztották, és olyan közegbe került, hogy nem merte megkérdezni. Igaz más eset ez, de mégis hasonló. EE

SZMEGMA = fitymatúró Ez az a jellegzetes szagú túrós állagú fitymafaggyú, amit takarítasz. Sárgás-fehéres színû, a makkod és a fitymád találkozásánál (a makkárokban) és felette a makk peremén lévõ kis pici faggyúmirigyek termelik. Az a célja, hogy a makkod ne száradjon ki. Ha felszaporodik, kiegészül a makk és a fityma elhalt hámsejtjeivel, ill. a hátrahúzás hiánya miatt alárekerdt vizeletcseppekkel, ez alakítja át túrós állagúvá, SZMEGMÁVÁ, ugyanis ez is zsiradék, úgy is viselkedik, akár a zsír: sütés után megszilárdul, késõbb megkövesedik, megszilárdul. Egyik spanom is így járt, ráadásul nem is tudta. Fitymaszûkülettel keresett meg, és teljesen tanácstalan volt. Megmutatta, de nem merte hátrahúzni. Hátrahúztam neki (nem vagyok meleg), és elmond6om, elképesztõ mennyiség volt, amit láttam, a szagáról nem is beszélve... (hányinger kerülgetett). De nem hibáztatom miatta, mert neki ennél jóval gondjai voltak, már eleve a hátrahúzhatósággal, ami miatt nem merte TELJESEN lehúzni, félt, hogy spanyolgallérrá alakul a fitymája, ami igaz, csak nem petyhüdt állapotban. A szüleitõl meg egy ideig elválasztották, és olyan közegbe került, hogy nem merte megkérdezni. Igaz más eset ez, de mégis hasonló. EE
csinálj belõle túróstésztát!
Elég furcsa, hogy 1xû hátrahúzás megoldotta a szmegmakérdést, amikor máskor rendesen körbemorzsolod, meg dörzsölöd az egész makkodat, és még úgy is elég nehezen jön le... (o.O)
A kérdező hozzászólása: oké, a fityma hátrahúzása megoldotta. köszönöm a fáradozást!
mi lenne ha orvoshoz fordulnál, mert lehet, hogy valami komolyabb dolog van a háttérben.
A kérdező hozzászólása: igen, vékony rétegben, de rá van tapadva én úgy vettem észre, hogy ha hátrahúzom, akkor erõsebben jön ki, ezálltal jobban fröcsög nincsen semmilyen bevérzésszerûség a fitymám hosszabb, túlmegy rajta semmi problémám a hátrahúzásával, nincs fitymaszûkületem, se fékproblémám gyerekkoromban nem volt erre szükség, csak mostanság jött elõ (kb 3-4 hónap) mindig hátrahúzom fürdéskor nem voltam orvosnál azt pedig megpróbálom, h mennyivel másabb ha hátrahúzom és végül fellibben a nagy titok: azért fürdök napi 2x mert izzadok, és meg szoktam morzsolni a makkot, és a makk peremét is, teljesen kõrben. köszi az eddigi segítséget, de én mára megyek. jóéjt. pápá!
Hali ismét! _ Azt mondod, egy nap alatt annyi termelõdik, ahogy vékony rétegben lerakódik a makkodra, és fogkefét vettél, hogy eltávolítsd? _ És az meg hogy létezik, hogy hátrahúzod, és akkor fröcsög mindenfelé? Éppen ellenkezõleg szokott lenni, vagyis, ha hátrahúzod, jobban tudsz célozni vele! >:-S >:-S <:-S A további kérdések közül is jó lenne ha válaszolnál, a kimaradt feltettekre, igaz, nem ennyire összefüggõen, hanem mjuk új sorba tördelve a válaszokat, mert így nehezebb kibogarászni elválasztani egymástól a dolgokat. Ok? _ Nincsenek bevérzésszerûségek a szmegma alatt a makkodon? _ A fitymád hosszabb, mint a makkod vége? Túlmegy rajta? _ Nincsen problémád a fitymád hátrahúzhatóságával akár petyhüdt, akár merev állapotban? Nincs fitymaszûkületed, esetleg fékproblémád? Gyerekkorban akkor sem tanítottak meg a szüleid? Anyukád sem? _ Tulajdonképpen az, hogy ennyire túrós vagy, mikor kezdõdött? Mióta kényszerülsz ennyire "kitakarítani" és gyerekkorban mi volt a helyzet? _ Mindigis hátrahúztad a fityeszt? _ Orvosnál voltál már vele? _ Nem glod, ha csövelés közben hátrahúzod, ill. utána megtörlöd (lemorzsolod) a makkod és a fitymád WC-papírral vagy papírzsepivel, akkor nem kéne annyit szenvedned a nap végén? _ Miért fürdesz napi 2x? Ezt még mindig nem árultad el... Mikor fürdesz egy nap? Ekkor nem szoktad átmorzsolni a fogó kezed hüvelyk-és mutatóujjával ill. némi tusfürdõvel a makeszt? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: arról meg gõzöm sincs, hogy mi a szmegma
A kérdező hozzászólása: ember, írtam, hogy naponta 2x fürdök! és addig dörzsölöm amíg le nem jön... csak már unom, hogy erre 10-20 percet baszok el.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok, csak a makkon van, rá van tapadva, egy nap annyi, hogy az egészet befedi vékonyan, a makk nem érzékeny, nem dudorodnak ki a mirigyek, teljesen hátrahúzok, és amikor pisilek, azért nem húzom hátra, mert akkor mindenfelé megy. sajnos apám nem él velünk, és egy nõvel ilyen téren nem sokra megyek.
Néha fürdeni is kell.Remélem nincs barátnõd.
Hali! Elõször is, mondanál egy életkort? Mennyire vagy szmegmás? Ez konkrétan csak a makkodat fedi le, vagy a fitymádat is? Mi a helyzet? Rá van tapadva és úgy nem jön, vagy folyton annyira beszmegmásodik, hogy a tisztítás neccessé válik? Mennyi túró rakódik le rád odalenn és mennyiben tapasztja egymáshoz a fitymádat és a makkodat? További kérdéseim: _ Nem érzékeny a makkod? _ Nincsenek bevérzésszerûségek a szmegma alatt a makkodon? _ Nem düdörödnek ki jobban a faggyúmirigyek a makkod peremén? _ Teljesen hátrahúzod a fitymát? _ Csöveléskor miért nem húzod hátra a fityeszt? _ A fitymád hosszabb, mint a makkod vége? Túlmegy rajta? _ Nincsen problémád a fitymád hátrahúzhatóságával akár petyhüdt, akár merev állapotban? Nincs fitymaszûkületed, esetleg fékproblémád? _ Szüleid sosem tanították meg neked, hogyan tartsd tisztán a nemi szerveidet? Mert hiába a napi két fürdés (nemtom miért, glom, talán sportolsz vmit, azért...), ha a lényegrõl teljesen megfeledkezel. Várom a válaszaidat! Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Kösz...
A kérdező hozzászólása: valszeg mivel nem pangott a fityma alatt a pisa?

Miért van az, hogy valaki makinak érzi magát? Ez mit jelent? Honnét lehet tudni, hogy kik a makik?

Ismerek egy fiút, aki azt mondja, hogy ? egy maki. Ezért kérdezem, hogy miért érzi magát valaki makinak? Lehet, hogy én is az vagyok? Sokszor mondja, de én nem érzem így...

Legjobb válasz: Kérdés rossz helyen, Humor-ba kéne mennie, bárcsak jelenthetném. :(

Kérdés rossz helyen, Humor-ba kéne mennie, bárcsak jelenthetném. :(
A kérdező hozzászólása: nem humornak szántam...
te lenni magyar embör
mert ALVAEMOJÁRÓ VAGY
Fogazott a Succubus.
Gondolom a sok hokizás
nekem is hasonló..
nem meteltek korul ? xD
Legközelebb ne a rottweilert...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!