Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a legyek (167 db)

Az miért van hogy a GTA San Andreas-ban amikor beírom hogy gyorsabb legyen a játék akkor nem gyorsul fel?

Mit csináljak vele? Vagy esetleg olyan is érdekel hogy a mappájában átírni vmit hogy mindig gyors legyen a játék! Ja és van amikor beírom és egy kicsit felgyorsul de egy idő után meg lelassul és annak meg nem szabadna!!

Miért van, hogy a "kortárs" vagy a mai alkotások, legyen az zene, könyv, vagy egyéb dolog, nem igazán maradandó?

Ezt úgy értem, hogy pl.: Máté Péter dalai szerintem sosem mennek ki a divatból, max átdolgozzák ?ket, közben a mai zenekarok zenéi van hogy 1 év után nem is játssza semmi és el is t?nnek.

Legjobb válasz: Ez szerintem par evtized mulva fog kiderulni. Regen is voltak olyan muveszek, eloadok, irok, koltok, stb, akik nem alltak meg a helyuket sajat korszakukban, majd nagyon is maradando lett beloluk.

Ez szerintem par evtized mulva fog kiderulni. Regen is voltak olyan muveszek, eloadok, irok, koltok, stb, akik nem alltak meg a helyuket sajat korszakukban, majd nagyon is maradando lett beloluk.
Igen, egyrészt. A másik meg, szerintem, hogy a maibb dalok a pillanatnak szólnak, mint a reklámok. Persze mondjuk egy Varró Dániel pár év múlva is marad...
Hogy valami maradandó-e vagy sem, azt majd az idõ dönti el. Persze nem az ilyen egynyári slágerekrõl van szó, ilyenek régen is voltak, késõbb is lesznek. De pl. a leggagyibb 90-es évek slágereket is egyre másra cibálják elõ mostanság, mert már nosztalgia egyeseknek.
A Quimby vagy Ghymes érdemes a maradandóságra. Költõk közül is sokan (mondjuk én nem Varró Dánielt említeném, de majd kiderül) nagyon jók. De természetes, ha valaki Vörösmarty nyomán ezt kérdezi: "Régi dicsõségünk, hol késel az éji homályban?" Szerintem mi "késünk le" sokszor a saját jelenünkrõl.
ez fura. ha szeret akkor legyen veled!
Az is lehet hogy más programja van amirõl nem szeretné hogy tudj .. vagy az is lehet hogy tényleg le akar koptatni ..:s szerintem érdeklõdj picit a barátaitól is hogy hol szilvesztereznek vagy hasonló.:)
Mi másért akarná ennyire lekoptatni?Nyilván lehet másik nõ is a dologban és ha vele van, akkor nem jönne neki össze a félrekacsintás.Mindenesetre nem hagynám annyiban a dolgot
Fúúúúúú kislány, téged h átbsztak..:S
Szerintem meg akar csalni és azért akar ennyire lekoptatni téged...És nem, nem normális, nekem legalábbis nem tetszene, ha ilyen nyilvánvalóan a tudtomra adná, h nem akar velem lenni
Barátod????
A barátodnál valami nem gömbölyû. :D
ki akar kapcsolódni ennyi az egész :D néha a haverokkal is kell lenni, lát téged eleget...:DD Teljesen normális.
Miért vagy te abban biztos, hogy meg akarja csalni?
Ez baj. Szerintem egyértelmû hogy a párok együtt töltik a szilvesztert. Összeszerveztek egy kis társaságot ennyi. Ha ennyire nem akarja veled tölteni, akkor valami baromságot terveztek a haverokkal..
Ez érdekes. Én mióta együtt vagyok a párommal, minden szilvesztert együtt töltöttünk. Hol az én barátaimmal, hol pedig az õ haverjaival. Sõt, alig várta, hogy bemutasson a barátainak. Valami nem stimmel vele! Én lehet nem mennék vele bulizni ha ez a véleménye. Menjen azzal, akivel akar.
Hát nem tudom, ez attól is függ mennyire közös a baráti társaságotok....nekem a párommal teljes mértékben közös, és ez nem is volt kérdés......de amúgy is, pont újévkor azért nem szakadna meg ha veled lenne .....
Én csak akkor mondanék a nõmnek ilyet, ha olyat akarnék csinálni, amit jobb ha nem lát....(nem feltétlenül megcsalás).....Ha együtt vagyok valakivel akkor alap h együtt is bulizunk amikor tehetjük.....vmi nem normális a kapcsolatotokban
Furak ezek a ferfiak ...
Nekem rosszul esne, bar nalunk is ez a helyzet :(
Kedves utolsó, ne is zavarjon, hogy hogy a 2 megcsalós választ nem ugyanaz adta:D nekem 76% a másik meg 38%.Nézz..:) )
# 13/14 Neked ez a rögeszméd?
Nekem rosszul esne, bar nalunk is ez a helyzet :(
megakar csalni és meg is fog
Szilveszterkor nélküled akar bulizni....
A kérdező hozzászólása: én biztos vagyok benne, hogy nem megcsalni akar. úgy néz ki, hogy együtt fogunk szilveszterezni, csak ez a véleménye róla. nekem meg ez nem esik jól. (de jogosan nem esik jól, vagy csak hisztizek?)
Ez nem túl jó jel. Az én exem is ezzel jött valamelyik évben, hogy õ nem akar most együtt szilveszterezni a szokásos barátainkkal (így velem sem) hanem a sajátjaival akar. És szerinte abban nincs semmi... Szerintem alap, hogy a párommal együtt köszöntöm az új évet, bennem sose merült fel, hogy külön szilveszterezzünk. Szerencsére ezt a jelenlegi párom is így gondolja. Vagy nem gondolja ténylegesen komolynak a kapcsolatot a pasid vagy ez már egy eltávolodási folyamat kezdete. Nálunk ez utóbbi volt exemmel.

Miért van az hogy a legyek és egyebek csak befelé találják meg az utat, kifelé már nem?

Résnyire nyitom az ajtót és bejönnek, de kifelé már ugyanerre nem képesek, miért?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, viszon kiröhögtem õket ma... A nagyobbik ablakom sarkig nyitva volt, bejött rajta három légy, és a mellette lévõ, szúnyoghálós ablakon akartak kimenni... Próbáltam nekik segíteni, de majdnem összenyomtam, akkor sem ment ki az ablakon! :) Erre varj gombot! :)

Ezt én sem tudom, viszon kiröhögtem õket ma... A nagyobbik ablakom sarkig nyitva volt, bejött rajta három légy, és a mellette lévõ, szúnyoghálós ablakon akartak kimenni... Próbáltam nekik segíteni, de majdnem összenyomtam, akkor sem ment ki az ablakon! :) Erre varj gombot! :)
Pedig egyszerû... ahol bejött az a csapdába esésének helye. Nem hülye, hogy szándékosan újra arra menjen ahol rossz történt vele. :DD
mert nincsen legyirtod:D

Ha annyi elvárásom van, hogy a párom ne legyen túlsúlyos, mert én is vékony vagyok fiúként, akkor miért kell támadni, hogy milyen felszínes állat vagyok?

Szerintem nem egy nagy elvárás, hogy ne legyen igénytelenül kövér a párom. Sajnos minden normális súlyú lány foglalt, az a problémám vagy én nem vagyok az esete, pedig én annyi mindent elnézek a külsőben is. Kár, hogy sehol olyan lány, akit keresek jellemre.

Legjobb válasz: Nem nem nagy elvárás.Ki mondta h felszínes állat vagy? Ha nem vízilovakkal akarsz összejönni,akkor ne vízilovakkal gyere össze!De ezt ne nekik mond már bmeg. Innentõl kezdve érzelmi intelligencia hiánya,h tapintatlanul(ami nem egyenklõ az õszinteséggel!) megmondod valakinek ha azért nem(nem másért) mert túl kövér vagy.Ilyet nem leghet csinálni,mert nem tudod hogy éli meg,hogy reagál olyanon amirõl nem nagyon tehet mert pl. világ életében kövér volt,hajlamos a hízásra. Nem neharagudj aranyos vagy,de én nem érzek többet se most sem a jövõben.Kész,el van küldve,le van zárva és mégsem volt ledagattozva.Jé,lehet ember módjára is? Naugye.

Nem nem nagy elvárás.Ki mondta h felszínes állat vagy? Ha nem vízilovakkal akarsz összejönni, akkor ne vízilovakkal gyere össze!De ezt ne nekik mond már bmeg. Innentõl kezdve érzelmi intelligencia hiánya, h tapintatlanul(ami nem egyenklõ az õszinteséggel!) megmondod valakinek ha azért nem(nem másért) mert túl kövér vagy.Ilyet nem leghet csinálni, mert nem tudod hogy éli meg, hogy reagál olyanon amirõl nem nagyon tehet mert pl. világ életében kövér volt, hajlamos a hízásra. Nem neharagudj aranyos vagy, de én nem érzek többet se most sem a jövõben.Kész, el van küldve, le van zárva és mégsem volt ledagattozva.Jé, lehet ember módjára is? Naugye.
Mert külsõ alapján válogatni csak a lányoknak szabad.
Ki támad kisszívem? Még jó hogy, ha nem tetszik, akkor nem velük fogsz összejönni. Azért az "adj lejjebb az igényeidbõl" az nem egyenlõ azzal, hogy bárki jó.
Teljesen felesleges ennyiszer leírni ezeket a hülyeségeket. Ha nem tetszik szó szerint szardle.Nem kell vele foglalkozni.Nem kell meséket költeni.Nem kell semmit csinálni!
Mert nyiszlett vagy és ronda, a macska is átmegy a túloldalra, ha meglát, minden normális alkatú lány menekül elõled, de még az igényes ducik is! Vannak, akik az elõnytelen külsejüket a viselkedésükkel, az intelligenciájukkal, a jellemükkel, a kisugárzásukkal kompenzálni tudják és találnak barátnõt, te közéjük sem tartozol. Ez akkor is így marad, ha hatszázadjára is felteszed ugyanezt a kérdést. Ha szerencséd van, találsz egy kóros önbizalomhiányban szenvedõ, sovány lányt, aki beéri veled.

Miért kéne hogy a monogámia követendő példa legyen, nektek is elegetek van abból hogy szinte mindenki ezt szajkózza?

Én inkább a nyitott kapcsolatok híve vagyok,minek egy emberre vesztegetni az összes id?det,mikor olyan gyorsan repül az id?? Azokat én is elítélem,akik csalják a párjukat,f?vel,fával,mert nem tudják mit akarnak,lusták kinyitni a szájukat,illetve ilyen partnert keresni,aki szintén vev? a nyitott kapcsira.

Legjobb válasz: Voltál te már szerelmes? Szerintem nem...

Voltál te már szerelmes? Szerintem nem...
Jogod van korlátoltnak lenni. :)
Nem is könnyû egy hozzátok hasonló erkölcstelen gondolkodású és ezt ösztönökre kenõ alanyt találni.Kizárólagosan a te felelõsséged ha ezt akarod, ilyen a lelked másnak meg más milyen és eszébe nem jutna, igénye sincs pusztán változatosság kedvért felrúgni egy boldog kapcsolatot.
16:53 vagyok ismét, és ne törõdj a trollválaszokkal. Nincs nagyobb érték egy emberi kapcsolatban az õszinteségnél, a legtöbb (ha nem az összes) probléma hazugságokból, elhallgatott vagy az agyunk mélyén önvédelembõl automatikusan eltemetett dolgokból lesz. És a vágy a változatosságra nem kivétel ez alól, csak kevesen intelligensek és érettek eléggé, hogy ezt egyáltalán saját maguk elõtt minden probléma nélkül beismerjék. Remélem, találsz valakit, akivel igazán képes leszel megélni ezt. Nekem eddig nem sikerült. :)
A kérdező hozzászólása: "ma 16:53" Köszönöm, vannak még intelligens emberek, nagy csoda! Aki írt hogy undorító vagyok! Te meg paraszt drágám, mivel egyáltalán nem érzem magam annak! Abban mi az undorító, hogy nyitott kapcsolatot kezdek valakivel, közös beleegyezés alapján, és nem hazudunk egymásnak? Inkább az az undorító, aki a külvilág felé azt mutatja, hogy harmonikus monogám kapcsolatban él, aztán orrba, meg szájba megcsalja a párját, mivel ahhoz gerinctelen, hogy bevallja másnak, no meg magának, hogy képtelen monogám kapcsolatban élni, mivel szereti a változatosságot!
"Csak azok szajkózzák, akiknek erre van igényük." Szerintem meg csak azok szajkózzák, akik szeretnék elhinni, hogy erre van igényük. Aki boldog évtizedeken át egy ember mellett, az nem szajkózik semmit, tökéletesen tudja, hogy jó helyen van, nincs meggyõzési kényszere. Ami az eredeti kérdést illeti, az emberekbe ez van belekódolva társadalmilag, és az emberek nagyrésze képtelen önállóan véleményt kialakítani valamirõl. Eközben, a társadalmi elvárásokkal szemben biológiailag totál nem vagyunk monogám lények. Ha így lenne, sosem kívánnánk meg valaki mást, sosem játszanánk a gondolattal, hogy milyen lenne az életünk valaki mellett, aki nem az aktuális kapcsolatunk. Elemi vágyunk van másokra, a változásra, az intenzitásra, de túl sok nehézségbe ütközik ez mind érzelmileg, mind társadalmilag, és az emberek nagyrésze nem tud ezzel mit kezdeni. Épp ezért, noha senki nem szorít fegyvert a fejedhez, nem is sok olyan férfit vagy nõt fogsz találni, akik érzelmileg elég érettek és stabilak egy nyitott kapcsolathoz. Még amikor azt gondolják magukról, hogy elegek hozzá, akkor is sokszor kiderül, hogy agyban megy csak a dolog, de összeomlanak, amikor érzelmileg próbára teszed õket. Nincs miért követned az általános példát, ha nem erre vágysz. De nem feltétlenül lesz egyszerû dolgod, mert kicsit árral szemben kell evezned.
Undorító ember lehetsz, te nem kapcsolatra vágysz! Egyedül a szex ami téged hajthat :SS Gondolom szerelmes sem voltál soha :SS
Nem kell. Mindenki azt csinál, amit akar. Keress olyat, aki úgy gondolkodik mint te. Ezen túl meg ne hõbörögj, más is megválasztja hogy miként akar élni.
Azért, mert ha szerelmes vagy, arra vágysz, hogy a párod is téged alarjon a legjobban, te tetszél neki, veled akarjon szexelni - emiatt van a féltèkenység. Ez tiszta kémia, semmi más, ilyen hormonok termelõdnek. A szzexkapcsolag lehet nyitott, de szerelmi nem errõl szól. De szerintem még nem voltál szerelmes, mert akkor a szíved megõrülne a gondolattól, hogy a szerelmed mással élvezkedik...
Szerintem nem szorítanak fegyvert a fejedhez, hogy légy monogám. Csak azok szajkózzák, akiknek erre van igényük. Ha te nem akarsz monogám lenni, az a saját magánügyed. :)
De most komolyan kérdezõ: téged kicsit sem zavarna ha azt az embert, akibe szerelmes vagy, más dugja? Ha közli, hogy bocsi, de ma XY-oz megyek, õt jobban kívánom? Ha tudod, hogy annak, akit mindennél jobban szeretsz, te csak egy vagy a sok farok közül?

Nem tudom miért van ez :/. A péniszem nagyon regota miota áló álapotban van nem egyenes . Ezért a 19, 8 cm helyet csak 18 cm es nagyon idegesit hogy van benne egy ilyen ugy mond "gőrbe". Mit tudok ezel csinalni hogy ne ilyen legyen? (tobbi lent)

19F Régota zavar ez engemet hogy nem egyenes a péniszem hanem a ugy mond gőrbe... Ez miert van??? Es mit lehet ezel tenni??? Mert nekem még azis eszembe jutot jogy amikor reggelente merevedésem van akkor a gatya visza ugy mond vissza szoritja es lehet hogy azért van ilyen alakja .. Legyszi valaki segitsen mit tudok vele tenni hogy egyenes legyen ... Komoly válaszokat legyszives

Legjobb válasz: Nem azért görbe, mert lenyomta a gatya, hanem azért mert úgy nõtt. Nem tudsz ellene semmit sem csinálni. Az meg hogy 19 helyett 18 nem utal nagy görbeségre. De ez ellen nem tudsz semmit csinálni. De a lányok 19 centit éreznek! ;)

Nem azért görbe, mert lenyomta a gatya, hanem azért mert úgy nõtt. Nem tudsz ellene semmit sem csinálni. Az meg hogy 19 helyett 18 nem utal nagy görbeségre. De ez ellen nem tudsz semmit csinálni. De a lányok 19 centit éreznek! ;)
#6 vagyok: nagyobb görbületnél!
00:40es qurva baromságot ír!!! Nekem is görbe a kéjgerendám azt mégis élek vele nemi életet:D
Még a vonalzót sem ismered..... Ha görbén mértél 18 centit, az annyi is lesz....nem 19, 8. 19 évesen használd magad értelmesebb dolgokra. Mûtéti úton talán, de egy orvos sem fog szóba állni veled.
kevesebbet foglalkozz esténként a farkaddal, aludj, és maradj ébren nyelvtanon, mert nagyon nagy szükséged lenne rá... -.-
Szia! Ez egy elváltozás ami attól alakul ki hogy egy pici bõrkeményedés nõ a péniszre és ettõl eldeformálódik a hímvesszõ. Keress fel minnél hamarabb egy urulógust, mert a "kiegyenesítéséhez" beavatkozásra van szükség. Azért fontos, mert így nem fogsz tudni nemiéletet élni.:c sok szerencsét!
Lehet kapni faszra szerelhetõ súlyokat, ha azzal vered, egy idõ után látszódni fog a javulás.
A kérdező hozzászólása: milyen kamu kérdés??:O nm értelek... Ebbe mi akarna lenni a hazugság?? Csak megkerdezetem hogy tudok e ezelen tenni...
Ne itt reklámozd a kamu kérdésed, szánalmas vagy...
Ez már azért fárasztó. Legalább a saját tested anatómiai tulajdonságaival legyél tisztában. Olvass utána.
ne aggódj semmit, a férfiak 80% -ának nem egyenes :) gondolkodtál már miért hívják a pornoszínészt pornószínésznek? a színészek a 20% :) amúgy is a nõk néha szeretik ha kicsit "görbe"
lehet azért mert haverodnak nincs rotere, neked meg van és router mögött nem lehet szervert csinálni
A kérdező hozzászólása: Ez ugy van hogy most elment oszt kirándulásra és tesója bekapcsolta a szervert az illetõ gépén ahol eddig is ment, csak nem tudunk felmenni rá. Aztán átkülde a szerver fájljait nekem az én gépemen se jó. Valami más van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Ja meg csak az tud felmenni a szeróra aki gépén van. És ip hez azt irja be hogy Localhost.
bundás kenyeret

Miért van, hogy szülés óta (15 hónap) nem kívánom a szexet? Én ellenék nélküle hónapokig, de a férjem nem. Már egyre több vitánk is van emiatt. Mit tegyek, hogy olyan legyen mint régen?

Legjobb válasz: Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.

Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.
Hogy olyan legyen mint régen? Hát tégy úgy mint régen. Anyának, feleségnek, nõnek lenni egyszerret nem egyszerû, de van remény, sokaknak sikerült már. :) Ha nem elégíted ki minden téren a férjedet, hamar egyedül találhatod magad a babóddal és az hosszú távon nem lenne egészséges, pedig gyerkõccel nagyon nehéz ismerkedni. No, de ne szaladjunk ennyire elõre. Néha tedd le nagymamánál a picit és csak a párodra figyelj, kényeztesd. Ha szereted, ennek nem kéne áldozatnak lennie a részedrõl, reméljük nem is az. Ha érzed, hogy szereted, de valahogy mégse kívánod, beszélj vele a dologról, ha ezután se mûködik nem árt felkeresni egy szexuál pszichológust. Sok sikert!
Szia! Ne felejtsd el h nem csak anya vagy hanem feleség! Törõdj a férjed szükségleteivel is, ilyen miatt már nem 1 kapcsolat romlott meg.
Magyarázd el neki, hogy még nem kívánod a szexet annyira, de légy nyitott, had kényeztessen kicsit, de csak ameddig jól esik. Ha a szexet még nem kívánod, kielégítheted kézzel, szájjal, esetleg anál, ha nem áll tõled távol. Légy kreatív, nyitott, de ne hagyd, hogy bármit is ráderõltessen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! A nagymamás verziót már próbáltuk. A vacsiig és a moziik minden rendben volt. De mikor elértünk az ágyig, inkább csak hagytam magam és azt vártam, hogy mikor lesz vége. Pedig arról szó sincs, hogy azért mert nem szeretem. Imádom õt és szülés elõtt nagyon jókat szeretkeztünk, sõt terhesség alatt is. A technikája most sem változott, Szerintem velem vannak komoly bajok. Próbálok ezen változtatni, de eddig nem sikerült!:((

Miért van, hogy az egyik nap elég a tejem. , a másik nap kevés? Tehetek valamit azért, hogy mindíg elég legyen?

Legjobb válasz: Leírnád, hogy hogyan szoptatsz (idõre, igény szerint, ha idõre mikor), mennyi idõs a babád, és mibõl gondolod, hogy nem elég bizonyos napokon a tej? Ilyen kevés infóból nehéz okosat mondani.

Leírnád, hogy hogyan szoptatsz (idõre, igény szerint, ha idõre mikor), mennyi idõs a babád, és mibõl gondolod, hogy nem elég bizonyos napokon a tej? Ilyen kevés infóból nehéz okosat mondani.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos. Igény szerint szopizik, 120 az átlag. Sokszor alig bír ki 3 órát. Van, hogy csak 80-at eszik meg és még sír, de a cicimben nincs több, akkor kap fagyasztottat pótlásként. Más napokon viszont érzem , hogy szépen tele vannak a cicik.
Detto ugyanígy vagyok, sajnos a megoldást nem tudom, már próbáltam tejszaporító teát, sok folyadékot, fejést, semmi nem segített az állandó hullámzáson. Én arra jutottam, hogy valami hormonális ingadozás lehet és semmit nem lehet csinálni :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!