Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a legtöbb (154 db)

csak betegebbek
Szerintem ez szimplán undorító, és senkitõl sem várom el. Értelme sem sok van. Miért kell úgy beszélni, mintha alapnak kellene lenni, hogy egymás seggét nyaldossuk?!
jó, mondjuk bennem fel sem merült a korábbi válaszom során, hogy nem frissen tisztálkodott felekrõl van szó. :) Egyébként a másik szájában több baktérium van, mint a frissen mosott ánusza környékén, a csókolózás mégis alap.
Azért az a "többség" kevesebb embert jelent, mint gondolnád. Nem mindenkit tölt ám el örömmel és izgalommal a kakaürítés helyét nyaldosni.
Mert a nõk sz-rás után kimossák a se.güket a bidében a férfiak meg kitörlik egyszer-kétszer a többit meg majd az alsó lepucolja. :D
Akkor én is az "elenyészõ" kategóriába tartozom. Szerintem csak annyi a különbség, hogy ez ebben a felállásban - korábban említett okok miatt is - valahogy intimebb tevékenység. Szerintem azon férfiak száma is elenyészõ, akik egy éjszakás kaland keretén belül is vágynának erre. Egy kapcsolatban, vagy tartósabb viszonyban szerintem tök normális. Még úgy is, hogy én nem szeretem, ha nekem csinálják. 25N
Én szívesen nyalom a partnerem popsiját és õ is szereti ha csinálom :) 37/N
ott mér nagy bajok vannak, ha egy lány undorodik a szõrtõl
Inkább arról van szó, hogy a heteroszexuális nõket és férfiakat figyelembe véve valószínûleg több nõ vágyik erre, mint férfi.
# 2 :D
A legtöbb nõ segge nem szõrös
Teljesen úgy tetted fel a kérdést, mintha tényleg alap lenne. A férfiak azért szeretik jobban, mert szeretik a szép feneket.Ezért vonzóbb számukra.

Az miért van hogy a legtöbb férfi a rossz nőkhöz vonzódik de élni nem élne vele?

Mert hát egy q..vásabb lányt mindenki megnéz meg még kíván is de 99% egy napot nem élne vele le senki. Pont ezért.. Ez mért van így? Mi ennek az oka.

Legjobb válasz: Mert olyan mint egy drága sportkocsi. Eleve nehéz megvenni, de aztán fent is kell tartani ,sokat fogyaszt és bármikor ellophatják így is, no meg nem is túl megbízható ..de azért egy két kört mindenki szívesen meghajtaná :D Mindennapos használatra meg egy megbízható jó középkategóriás való . Nõ és kocsi elég jól összehasonlítható dolgok.

Mert olyan mint egy drága sportkocsi. Eleve nehéz megvenni, de aztán fent is kell tartani , sokat fogyaszt és bármikor ellophatják így is, no meg nem is túl megbízható ..de azért egy két kört mindenki szívesen meghajtaná :D Mindennapos használatra meg egy megbízható jó középkategóriás való . Nõ és kocsi elég jól összehasonlítható dolgok.
A kérdező hozzászólása: Így már érthetõ nyelvezetû a mondanivaló. :D
Mert ki akarják sajátítani.Ha kvás, akkor meg más elõtt is teszi magát, és féltékenyek lennének.

Hisztek abban, hogyha valamire sokat gondoltok az bekövetkezik? Ennyi erővel mindenkinek meglehetne az amit akar, és az miért van, hogy a legtöbb hipochonder a végén tényleg megbetegszik, MERT sokat gondol rá?

Akkor akármire gondolunk az bekövetkezik? Remélem nem mert nemc csak jó dolgokra gondolok, nem akarom, hogy a rosszak megtörténjenek.

Legjobb válasz: A vonzás törvénye. A hipochonder fél mondjuk a ráktól, álladóan a rák jár az eszében és a tünetei. Egy idõ után elkezdi produkálni akár a tüneteket is, úgy hogy közben nem rákos. Ha ez továbbfajul megtestesül a "gondolata", persze nem biztos hogy rák formájában, de valami betegsége valóban lesz. ha ezt a jelet sem figyeli meg és tanul belõle, akkor valóban nagyon elfajulhatnak a dolgok. A test a lélek betegsége, csak a testen ölt formát, hogy valamivel foglalkozni kell. Minden betegségnek megvan a lelki eredetû oka, errõl van könyv is. Mindezt az is bizonyítja, hogy aki pl. súlyos áttétes rákos betegségbõl épül fel, csupán mert azt tartja szem elött, hogy élni akar és élni fog. Azért példálózom a rákkal, mert az egy rettegett betegség. Van egy film is a vonzás tövényérõl: A Titok az a címe, nézd meg szerintem.

A vonzás törvénye. A hipochonder fél mondjuk a ráktól, álladóan a rák jár az eszében és a tünetei. Egy idõ után elkezdi produkálni akár a tüneteket is, úgy hogy közben nem rákos. Ha ez továbbfajul megtestesül a "gondolata", persze nem biztos hogy rák formájában, de valami betegsége valóban lesz. ha ezt a jelet sem figyeli meg és tanul belõle, akkor valóban nagyon elfajulhatnak a dolgok. A test a lélek betegsége, csak a testen ölt formát, hogy valamivel foglalkozni kell. Minden betegségnek megvan a lelki eredetû oka, errõl van könyv is. Mindezt az is bizonyítja, hogy aki pl. súlyos áttétes rákos betegségbõl épül fel, csupán mert azt tartja szem elött, hogy élni akar és élni fog. Azért példálózom a rákkal, mert az egy rettegett betegség. Van egy film is a vonzás tövényérõl: A Titok az a címe, nézd meg szerintem.
Én szeretném, ha mûködne. Hiszek is benne, mert mit veszíthetek:D
Hiszek és már többször be is jött.
ez baromság.
Állítólag csak az indigógyerekeknek megy:D
Sziasztok! Szerintem az nagyon lényeges ebben a "teremtésben", hogy mennyi érzelmet viszel bele. Két lábon járó mágnesek vagyunk és az hogy mit vonzunk attól függ, hogy mit érzünk és érzéseink által milyen rezgést bocsátunk ki, mert ugyanolyan rezgést fogunk bevonzani. Pl. ha valaki nagyon erõsen gondol a lottó 5-re , DE! közben reménytelennek érzi azt hogy õ valaha is nyerjen , hiszen úgy véli, hogy neki nem lehet ekkora szerencséja...stb., akkor az életben nem lesz 5-ös találata. Hatékonyan "teremteni" pozitív dolgokat meg kell tanulni és gyakorolni kell, mert sajnos a mai világban a negatív teremtések vannak túlsúlyban. Sajnos az zökkenõmentesen megy szinte mindenkinek, hiszen csak meg kell nézni , milyen gondolatok vannak az emberek fejében, mitõl félnek ...stb. Akit érdekel szívesen ajánlok pár könyvet a témában , írjon privit, van olyan amit el is tudok küldeni. Szép napot!
Én nem hiszek benne, hülyéség. Jó lenne, ha így mûködne, aki a föld felett akar járni 6 méterrel, az biztos elhiszi ezt a marhaságot is, csak ez sajnos nem így mûködik. Vannak dolgok, amiket nagyon szeretnénk, mégse fognak soha bekövetkezni. Such is life
Ennek a szabálynak 3 pontja van: 1.kérd! 2.Hidd el hogy megkapod! 3.fogadd be! Én hiszek benne valamennyire, pl segített a felvételimnél is és most hova járok? Eltaláltad oda ahova felvételiztem:)
Szerintem részben igen, mert pl. ha én arra gondolok, hogy nekem wc-re kell mennem, akkor 10 percen belül rám is jön a ... Vagy ha arra, hogy melegem van, akkor tényleg úgy érzem, mint ha melegem lenne.
A kérdező hozzászólása: igen az okés hogyha valaki saját magával kapcsolatos dolgokkal van így, mert részben a testünk a milyenk és mi irányítjuk. De ha pl csak elképzeled h mondjuk találkozol egy híres szinésszel, és foylotn erre gondolsz, akkor az nem feltétlen igaz sztem..
Konkrétan milyen konfigod van?
A kérdező hozzászólása: Processzor: AMD Phenom X4 9550 Memória: DDR2 2x 2GB Videókártya: GIGABYTE 450GTS 1GB OC2 értem én hogy nem egy csucs konfig de regebben nem volt igy most meg elegé zavaro h 60fps nel is szagat minden majdnem
Mikor volt újratelepítve az operációs rendszer? Elõfordulhat, hogy teli van sok "szeméttel", esetleg vírus. Akár CPU vagy VGA túlmelegedésrõl is szó lehet, vagy túl poros maga a ház esetleg a ventilátorok, ezért nem hûtenek kellõen. Emellett gondoskodni kell a jó légáramlatról és a jó szellõzésrõl a gépházban. Ezekre tudok tippelni.
A kérdező hozzászólása: Rasta koszi h irtál! Igen a porosodásra énis gondoltam most szedszedtem a gépet egy csomo port szedtem ki a proci ventibol tobbi viszonylag ok volt. Virus: Avast+Comodo van fent nem jelzett semmit illetve viruskeresés egy virust talal a Dirt 3 mappába de ugye az nem eredeti es szerintem a cracket nezi annak mert ha torlom akkor nem indul el a game (Skidtrow szoval nem szabadna virusosnak lennie ncorerol) illetve gép feltettem windows 8 at rájottem hogy nem nekem valo es utana lett viszatévi a win 7 azaz kb nyáron

Srácok, miért van az a legtöbb esetben, hogy egyéjszakás kaland után menekülni akartok a lány mellõl, és többet soha nem is látni az illetõt?

Egy fiú ismerõsöm mesélte, mikor kérdeztem, hogyan érez közvetlen szex után, és azt mondta, leginkább menekülne.

Legjobb válasz: Én nem menekülnék, hacsak nem annyira rossz volt a szex veled. :D

Én nem menekülnék, hacsak nem annyira rossz volt a szex veled. :D
Nem tudom, nem volt még egy éjszakás kalandom...
Azért mert amíg kangörcsös az ember addig szépnek lát ronda nõket. Ejakuláció után pedig meglátják a valóságot:D Én is ha nem vertem volna ki, akkor biztos meg dugtam volna egy csomó ronda nõt a gyors kielégülés céljából aztán megbántam volna. Szerencs, hogy mindig ott volt a kezem:D
Mert kiürült a pia belõlünk és meglátjuk õt smink, push up melltartó és fenékformáló bugyi nélkül.
akivel jó, ott nem egy alkalmat tervezünk
az a lány, aki egyéjszkásban benne van, vlsz nem igazán jó barátnõnek, hosszútávra, túl könnyen kapható
Mert a legtöbb nõ éjszaka rohadt büdöseket fingik, amit nem akarunk egész életünkben szagolni. Ezért menekülünk.
nos, én nem tudom az átlag baromságot hozni... eddig ugyan csak két kalandom volt, az elsõnél én akartam volna kapcsolatot, a lány mondta, hogy nem élte még ki magát... a másodikat szexkapcsolatnak terveztük, de nem tudtuk többet összehozni még... most a két ünnep közt lesz rá esély, de még ez sem 100% vele nem akarnék kapcsolatot ennél többet, mert nem illünk össze. de ha valakivel jól kijövünk, én örülnék, ha több is lehetne belõle. Csak önként jelentkezõ nincs, én meg elég nehezen találtam eddig alkalmi partnert.. lehet túl igényes lennék? bár az nem baj szerintem :D
éppen ezért nevezzük EGYéjszakásnak!

Miért van az, hogy a legtobb ember akkor sem gondolkodik el a hibáin, amikor mar tobben is szolnak neki, hogy vannak dolgok, amik zavaroan hatnak a kornyezetere is?

Legjobb válasz: Nekem egyik osztálytársam olyan, hogy mindenkin élõsködik, és szívja a vérét, mint valami pióca, már legtöbb barátja elhagyta. Én meg is mondtam neki kereken, hogy mekkora idióta, erre meg kiakadt és elszidott engem mindennek, és engem utál mindenki - holott, még õ panaszkodott nekem arról, hogy õt utálja mindenki -, és szidta azokat is, akik szintén megszüntették vele a kapcsolatot. Mondtam neki, hogy ja, mindenki egy nagy s.eggfej rajta kívül, és õ a szegény ártatlan áldozat, akit mindenki bánt, és ekkor sem jutott el a tudatáig az, hogy változnia kéne, és nyomta a szövegét még, hogy õ mennyire büszke magára, és én mekkora idióta vagyok. Az emberek hülyék, plusz a büszkeségük sem engedi, hogy beismerjék hibáikat, és amíg õket nem zavarja a dolog... Mindig a másik a hülye, és a hibás. Ehhez persze kell megfelelõ méretû egó is.

Nekem egyik osztálytársam olyan, hogy mindenkin élõsködik, és szívja a vérét, mint valami pióca, már legtöbb barátja elhagyta. Én meg is mondtam neki kereken, hogy mekkora idióta, erre meg kiakadt és elszidott engem mindennek, és engem utál mindenki - holott, még õ panaszkodott nekem arról, hogy õt utálja mindenki -, és szidta azokat is, akik szintén megszüntették vele a kapcsolatot. Mondtam neki, hogy ja, mindenki egy nagy s.eggfej rajta kívül, és õ a szegény ártatlan áldozat, akit mindenki bánt, és ekkor sem jutott el a tudatáig az, hogy változnia kéne, és nyomta a szövegét még, hogy õ mennyire büszke magára, és én mekkora idióta vagyok. Az emberek hülyék, plusz a büszkeségük sem engedi, hogy beismerjék hibáikat, és amíg õket nem zavarja a dolog... Mindig a másik a hülye, és a hibás. Ehhez persze kell megfelelõ méretû egó is.
Mikre gondolsz konkrétan?
Mert mindenki más hibás, csak õk nem. Emlészem egyszer volt egy lakótársnõnk, valami iszonyú rendetlen- véres betét otthagyása több napig, nyitott fürdõszobai szekrényben, hús kint hagyása egy hétig a pulton, míg egyedül volt az albiban, és hasonló finomságok-volt. Szóvá tettük, kiakadt, elment berúgni és kipletykálni minket, mekkora szemetek vagyunk. A pohár betelt, mikor észrevettük, hogy lop is. Érdekes, elõtte õ gyanúsítgatta a barátnõmet. Kirúgtuk az albérletbõl. Nem akart elmenni, megsértõdött, mindenkinek elõadta a drámát, gyönyörûen kibeszélt minket-tehát pl. egészségügyi, családi titkokat. Komolyan mondom, olyan gyalázatos emberrel még nem találkoztam. És soha nem ismerte be a hibáit. Mindig õ volt az áldozat, a nagypofájú, vagány csajszika, akit ok nélkül bántanak. Irigylem néha az ilyen emberek magabiztosságát. És tudod mit? Baromi jól elevickél így az életben, mindig talál magának balekokat, kihasználni való embereket. :/
A kérdező hozzászólása: Konkrétan pont az ilyen dolgokra gondolok, mint amilyet a 2. válaszoló írt. Ami egy normális ember számára szembetûnõ es zavari. az ilyeneknek miert nem tunik fel? es miert nem ismerik be a hibaikat. miert fogjak mindig masra? es nincs olyan, hogy tokeletes ember, de meg ok kritizalnak masokat...
Azért, mert ezek az emberek ritka beképzeltek, és azt hiszik, bármit megcsinálhatnak, és tökéletesek - és vagy nem értik meg, hogy másokat zavar, amit csinálnak, vagy egyszerûen azt hiszik, hogy a "vagányságuk" a többi ember fölé emeli õket, és nekik mindent el kell viselniük, amit csinál, mert õ a király/nõ. Nálunk lépcsõházi lakóközösségben voltak ilyenek, majdnem felgyújtották a linóleumot égõ csikkel, cuccokat hajigáltak le az ablakból (vicces volt, amikor tanulni próbáltam az ablakkal szembeni íróasztalomál, és fél szemmel azt láttam, hogy 10percenként elsötétül minden, mert épp ledobtak vmi szart, ami lement az ablakom elõtt), az ajtónk elõtt hugyoztatták a kutyájukat, alsó szomszédjuk lement szólni, hogy legyenek halkabbak, az ovis gyereke nem tud aludni, és erre megverték... és még nekik állt feljebb, amikor lakóközösségileg megmondtuk nekik, hogy viselkedjenek normálisan, hogy mi hogy merészeljük...

Miért van az, hogy a legtöbb roma neveletlen?

Mármint, mindenki lenézi ?ket. Gondolom, a viselkedésük miatt. Akkor ?k miért nem akarnak "jól" viselkedni? Meg a legtöbb rossz tanuló, rossz ember, esetleg szegény. Én nem utálom ?ket, nekem van is több roma barátom, de ?k se kultúráltak.

Legjobb válasz: Mert õket ilyennek nevelték, ezt a példát látták otthon, számukra az a normális, amiben felnõttek. Nekik mi vagyunk a furák, hogy pl. miért megyünk el a szeméttel a kukáig, amikor simán le lehet dobni a földre, miért megyünk oda a másik emberhez, ha mondani akarunk valamit, amikor lehet ordibálni is, miért dolgozunk meg a megélhetésért, amikor lehet lopni, csalni... Õk azt látják, hogy így könnyebb az élet, és nem értik, a sok hülye ember miért a nehezebb utat választja. De persze ez nem csak romákra vonatkozik, van sok nem roma származású ember is, aki nem érti ezeket a dolgokat, mert nem tanították meg a szülei. Ismerõsöm amúgy gyermekotthonban dolgozik, és mesélt egy roma kislányról, amikor hozzájuk került, kb. 9-10 éves volt, és nem bírta felfogni, hogy miért baj az, ha a boltban elvesz valamit és nem fizeti ki. Egyszerûen hiába magyarázták neki többször is, nem értette, mert õt teljesen máshogy nevelték.

Mert õket ilyennek nevelték, ezt a példát látták otthon, számukra az a normális, amiben felnõttek. Nekik mi vagyunk a furák, hogy pl. miért megyünk el a szeméttel a kukáig, amikor simán le lehet dobni a földre, miért megyünk oda a másik emberhez, ha mondani akarunk valamit, amikor lehet ordibálni is, miért dolgozunk meg a megélhetésért, amikor lehet lopni, csalni... Õk azt látják, hogy így könnyebb az élet, és nem értik, a sok hülye ember miért a nehezebb utat választja. De persze ez nem csak romákra vonatkozik, van sok nem roma származású ember is, aki nem érti ezeket a dolgokat, mert nem tanították meg a szülei. Ismerõsöm amúgy gyermekotthonban dolgozik, és mesélt egy roma kislányról, amikor hozzájuk került, kb. 9-10 éves volt, és nem bírta felfogni, hogy miért baj az, ha a boltban elvesz valamit és nem fizeti ki. Egyszerûen hiába magyarázták neki többször is, nem értette, mert õt teljesen máshogy nevelték.
Genetika. Mutass egy országot, ahol sikerült felzárkóztatni õket, vagy ahol hasznos tagjai a társadalomnak. Nem tudsz? Na látod. És itt nem kell ezzel a neveltetés maszlaggal jönni, õk egyszerûen ilyenek, más kultúra, képtelen beilleszkedni a mi társadalmunkba.
Nem véletlenül nincs országuk. Képtelenek fenntartani magukat, csak úgy tudják, ha másokon élõsködnek. Persze vannak kivételek, de én most az általános helyzetet vázoltam.
A kérdező hozzászólása: uhh! köszönöm!!

Miért van az hogy a legtöbb pasi akinek bejövök az huszonéves? Persze van pár velem egyidős is de a legtöbb 20 körül van.16L

Legjobb válasz: Ne izgulj ezen!Pont jó a korkülönbségnek az a 4 év.Nem számit semmit a kor.Ismertem 16 éves lányt 23 éves pasival!Hozzáteszem a srác tanulhatott a csajtól egy-smást!

Ne izgulj ezen!Pont jó a korkülönbségnek az a 4 év.Nem számit semmit a kor.Ismertem 16 éves lányt 23 éves pasival!Hozzáteszem a srác tanulhatott a csajtól egy-smást!
én tudom. azért mert olyan ribancosan öltözködöl és viselkedsz ja és a kinézeteden is látszik, hogy 1 kiélt 20 körüli ribanc vagy.
Talán komolyabb vagy a többi 16évesnél. Ezért jössz be a 20körülieknek és ezért nem jössz be a korodbelieknek.
az pont normális, hogy egy majdnem diplomás korú férfi egy 9-es lánnyal járjon?:) jóesetben 10-es.
A kérdező hozzászólása: nem zavar csak furcsának tartom
De ez miért probléma? Zavar, hogy a huszonévesek érdeklõdnek irántad?:)
A kérdező hozzászólása: nagy része 18-nak szokott nézni
egy 16 éves fejlett, szép lányra felfigyel az idõsebb korosztály is! plusz lehet hogy simán többnek nézel ki.
mert a 20asok lemernek szolítani a korosztályod nagyrésze még nem. aki meg igen annak már van valakije. 20asnak meg még a családalapítás elõtt jol jön egy kis játékékos ficánka tizenéves h ez is megvolt.(de persze lehet h akit te választasz az veled akar hosszu komoly kapcsolatot 3 gyerekkel meg egy kiskutyával) csak ez a ritkább viszont mindeki kivételnek érzi magát
A kérdező hozzászólása: 10.es
Bejössz a tiniknek is, de õk még félõsebbek, mint a 20-asok.
ne parazz, en is igy vagyok ezzel :) 16 eves vagyok, es a baratom 23 :) de a kapcsolatunk komoly, sot, miota egyutt vagyunk sikerult neki egy tanari posztot is elfoglalni, es igeni sbuszke vagyok, hogy o szeretet meg, s en is bele lettem szerelmes, nem egy korombelibe:) ha osszeilletek, es jol kijottok, akkor minden rendben, nincs miert aggodni :) Remelem segitett a valaszom :)

Miért van az hogy a legtöbb vezetői pozíciót a férfiak töltik be (pl. cégvezető, elnök)?

miért van az hogy a családban általában a férfi vezeti az autót? és miért van az hogy matematikus, fizikus pályára inkább fiúk mennek? és ha autótervez? szeretnék lenni lány létemre valószín? hogy kevésbé érnék el nagy sikereket hasonló tehetség? férfiakkal szemben?

Legjobb válasz: Miért van az, hogy világ életükben a lányok a jobb tanulók? És miért van az, hogy az egyetemekre is összességében több lány jár, mint fiú?

Miért van az, hogy világ életükben a lányok a jobb tanulók? És miért van az, hogy az egyetemekre is összességében több lány jár, mint fiú?
A lányok nem rosszabbak matematikából, de a nyelvek és az emberek jobban érdeklik õket, mint a fiúkat, ezért is választanak inkább más pályát. A gyógypedagógusok között például nagyon kevés a férfi. Karrier szempontjából a nõ egyrészt azért van hátrányban, mert el kell mennie szülni, másrészt otthon õ végzi a házimunka nagyobb részét. Ráadásul a férfiak ambiciózusabbak. Autótervezõként nehezebb lesz elindulnod, de ha elég kitartó vagy, és megküzdesz mindenért, akkor lehet sikered.
Ajánlom Allan és Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nõ? címû könyvét. Ebben minden benne van.
Mert ez egy ilyen xar világ....:S Én is gondolkoztam már ezen, és ugyan arra jutottam, mint te. Ezzel az autóversenyzõs témával is. Szeretem a kocsikat, meg a gyorsaságot, de aligha lehetek versenyzõ, mert: 1. Már túl idõs vagyok a kezdéshez. 2. Mert nõ/lány vagyok. A matematika és fizika pályára azért megy több fiú, mert az agyuk miatt õk ezekbõl jobbak, mint nyeltanból és irodalomból. A lányoknál pont fordítva van. Viszont a vezetés az szerintem sem nemtõl függ, mert vannak rossz férfi sorfõrök, és rossz nõ sofõrök is. Van egy Top Gear c. mûsor, ott minden évadban tesztelnek sztárokat, hogy ki tud a legjobb idõ alatt végigmenni ugyanazzal a kocsival ugyanazon a pályán. Az elsõ évadban nõ volt a leggyorsabb sztárvendég.;)
Mellesleg egy férfi nem menstruál, nem megy szülni/GYES-re, és általában nem õ marad táppénzen a gyerekkel ha beteg. Szóval kevesebbet hiányzik a melóból, így biztosabb munkaerõ.
"Mert ez egy ilyen xar világ" Nem azért, hanem mert a barlangban a nõ nevelte az utódokat, a férfi pedig vadászott. Néhány faj kivételével az állatvilágban ez így mûködik.
Csak éppen el kéne fogadni, hogy az a 21. század, drága elöttem válaszoló. Az embernek meg kéne próbálnia "elválni" az állatvilágtól. Egy nõ mért nem teheti meg azt, amit egy férni...? Még mindig fenntartom azt az állításom, hogy ez egy xar világ, és az emberek tették azzá....
"Csak éppen el kéne fogadni, hogy az a 21. század, drága elöttem válaszoló." Aha. Feltaláltuk az internetet, a rock'n'rollt és a vadkapitalizmust, van oltásunk a H1N1 ellen, felhúztunk pár baszott nagy épületet... nesze neked, áldott 21. század! Ha nagyban nézed, alig különbözünk az állatoktól. "Egy nõ mért nem teheti meg azt, amit egy férni...?" Mert a nõ az nõ, a férfi pedig férfi. Sosem lesz abszólut értelemben vett egyenlõség, már csak a biológiai különbségek miatt sem (a nemi szerepekrõl már nem is beszélve). Egyébként én is kérdezhetném ugyanezt: egy férfi miért nem teheti meg ugyanazt, mint egy nõ? Ha belegondolsz, valahol azért mégis csak egyenlõség van...

Miért van az, hogy a legtöbb ember tettlegességhez fordul az elõtt, mielõtt egy normális körülmények között lerendeznék a dolgot beszélgetésben, és tisztáznák a félreértéseket?

Pl. van egy barátom, 6 éve ismerem, nagyon jóban vagyunk, teljesen intellektuális, normális ember és kerüli a problémát, és lett egy olyan dolog az életében (egy barátnõ) amiatt sok az irigy ember. nem sült el jól a kapcsolat, a barátnõje átvágta, biztattam a palit, hogy semmi probléma, erre üzennek neki, hogy (idézem) "csicska vagy, egy ütésbõl leütnélek"

Legjobb válasz: (szerencsére) NEM a LEGTÖBB ember, csak a hülyébbek.

(szerencsére) NEM a LEGTÖBB ember, csak a hülyébbek.
Azért ilyenek, mert lusták gondolkodni, mert ahhoz idõ is kell, sõt az is kiderülhet, hogy nincs igazuk. így meg azonnal támadni lehet és tudod: legjobb védekezés a támadás.
Az ilyen emberek csak a tettlegességbõl értenek vagy a pusztításuk utáni eredménybõl. Van aki a társai illékonyságát észrevéve észhez tér. Van aki nem. Ez utóbbit széles ívben ajánlott kikerülni. A facebook meg egy felesleges dolog és megvéd a hiánya ezektõl is.
Az ilyen emberek nemes egyszerûséggel primitívek. Nem akarnak gondolkodni, normális érvük úgysincs, vitában biztos alul maradnának, így próbálnak kompenzálni a fenyegetésekkel, hogy megmutassák, hogy "õk aztán valakik".
A legtöbb ember nem ilyen, bár vannak sajnos ilyen alakok is. Egyesek csak akkor, ha igencsak begõzölnek, vagy sokat ittak. Mások sajnos alapból is. Egyes népcsoportok tagjai meg szinte csak ezt, meg a hangos ordibálást ismerik, és a diplomatikusabb megoldásokat nem!
Mondanám példámat, én is hasonló dolgokkal kellett szembenézzek sokszor. Olyan országban élek, ahol sok a pofátlan bámul, miután még ránézek mérgesen, hogy mit bámul, homos vagy mifene. Mikor 3 csajjal voltam a reptéren, hátammögött egy lány mondta a pasasnak akivel volt, hogy nézd meg 1 srác 3 csajjal, csak ne akadályozzák a csajok( más csajok felszedésében például ) mire a srác rögtön rávágta, hogy csak ne akadályozza ez a csajokat. Magas vagyok és relativ jóképü, de ez mindig szurta idegenek szemét. Mind a kisördögök nem férnek a börükbe, pedig én aztán tényleg békés személy vagyok, nem versengek senkivel. Mikor volt szép barátnõm ilyen megjegyzések hangzottak el az utcán, hogy ennek a h. b*zinak hogy van ilyen barátnõje? Egyfolytába mérik magukat hozzám és gondolom másokhoz mindenféle alak, pedig ahogy mondtam én nem vagyok versengõ, nem vágok fel, de õk azok, folyton feljebb akarnak lenni mint a másik személy, irigyek mindenért ami nekik nincs és nem tesznek érte és kiröhögik és lenézik azokat akiknek nincs annyi mind nekik. Hol van itt középút, mert szerintem nincs. Nekem az a véleményem hogy a mai világban agresszivnek kel l lenni, mert elvadult a világ, másképp eltaposnak.
nem kell az ilyen primitiv emberek irogatásaira vagy üzengetéseire reagálni. jobban teszi a barátod, ha nem reagál az ilyen emberekre. A barátnõt majd valaki szintén átveri.Majd visszakapja amit tett.
Azért csinálják ezt, mert tudják, hogy nincs igazuk. De mivel ezt a világért sem ismernék be (nehogy beégjenek a "haverok" elõtt), ezért fenyegetéshez, tettlegességhez folyamodnak, keménykedni kell nekik a haverok elõtt, hogy bizonyítsák, hogy érnek valamit. Igazából az ilyen emberek többsége meglehetõsen primitív, mûveletlen és egyszerû. A legjobb amit tehetsz, hogy le se kakálod õket. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, mert csak lesüllyedsz a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal. Nekem ilyen osztálytársam is volt gimiben. Se érvelni, se problémát megbeszélni nem tudott, így hát fenyegetõzött. Az elsõ szó ami eszembe jutott róla, az az, hogy szánalmas. Én az ilyen emberekkel õszintén szólva szóba sem állok, kerülöm õket. A fenyegetõzés csak a gyengeséget mutatja.
Biológiai okai vannak: az emberi agynak ha hirtelen reagálni kell valamire, még mindig az a része dominál, amelyik már a hüllõknél is jelen volt. Egy megijedt vagy dühös ember agyi reakciói azon a szinten vannak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!