Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a kielégulésemkor (2 db)

Ez a G pont orgazmus
2.válszoloval értek egyet egy G pontos orgazmus volt.örülj neki ritka.ez egy sikosito váladék ami kijön.
DE jó neked!!!!!!
én nem foglalkoznék a tócsával, örülnék ha lenne g ponton orgazmusom...mert nekem nincs....
Nemfoglalkoznál a tócsával?! Nekem nemvolt olyan, de ágyat csaknem cserélhet minden alkalommal, és gondlom nem akar zacskón feküdve szexelni. Hááát... Talán lehetne egy jóötlet, hogy kádban csináljátok. De mindig az se kellemes:( esetleg ... törülközõ?
Írd a keresõbe a spricc tv-t, megfogsz lepõdni!!!!!! Irigyellek......mert sajna nekem nincs ilyen!!!!!!
talan en vagyok a hulye, de ezt akkor sem ertem :( mi az, hogy rengeteg "VIZ"??
A kérdező hozzászólása: DE JÓ NEKED!!!-? hidd el bonyolult ez így, mivel vizet hagyok magam után. képeldd bele magad egy picit(szeretkezel pl. ágyikóban és egyszercsak alattad méteres tócsa terem)

Miért van az hogy ha egy jó hétig nem élvezek el és nagyon várom már a kielégülést, valahogy nincs akkora orgazmusom? Nem szoktam kiverni, mindig a párom csinálta.

Legjobb válasz: Ha hetekig nem edzel (pl. futsz), akkor is várhatod a következõ edzést... de rosszabbul teljesítesz majd, mintha idõnként szinten tartanád magad 1-1 kocogással. Konkrétabban: Az ejakulátumnak kis részét teszik ki az ondósejtek, a nagyobb része a prosztata váladéka. A férfi ivarsejtek termelõdése nem ciklikus,hanem folyamatosan zajlik (nem úgy, mint a nõknél). Adott idõpontban sok-sok különbözõ fejlettségi szinten álló hímivarsejt van a herékben: ez ELVBEN nem befolyásolja az orgazmus intenzitását, de ezt az elméletet a gyakorlat néha cáfolja. :-) Mindenesetre a hosszabb és gyengédebb elõjátékra szavaznék 1 hét után.

Ha hetekig nem edzel (pl. futsz), akkor is várhatod a következõ edzést... de rosszabbul teljesítesz majd, mintha idõnként szinten tartanád magad 1-1 kocogással. Konkrétabban: Az ejakulátumnak kis részét teszik ki az ondósejtek, a nagyobb része a prosztata váladéka. A férfi ivarsejtek termelõdése nem ciklikus, hanem folyamatosan zajlik (nem úgy, mint a nõknél). Adott idõpontban sok-sok különbözõ fejlettségi szinten álló hímivarsejt van a herékben: ez ELVBEN nem befolyásolja az orgazmus intenzitását, de ezt az elméletet a gyakorlat néha cáfolja. :-) Mindenesetre a hosszabb és gyengédebb elõjátékra szavaznék 1 hét után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!