Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a jobboldali (12 db)

szia! miért nem mész el mammográfiára?
Az elõzõ válaszolónak igaza van ha nyugtalanít a dolog kérd ki orvos véleményét és menj el mammográfiára, de a két mellünk sohasem egyforma, nem ítrad hány hetes terhes vagy ilyenkor a mellbimbó érzékeny és megnagyobbodik.

Miért van az, hogy a jobboldalai kormányok képtelenek megoldani az árvízhelyzetet?

Elrendelték Győrújfalu kitelepítését - tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnök péntek este kevéssel 7 óra után az MTI-t. Talán akkor is kéne védekezni, és gátat építeni/magasítani amikor nincs árvíz, ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Ez nem párt kérdés! Sem az MSZP-SZDSZ, sem a Fidesz nem tudja megoldani ezt a kérdést. Egyszerûen nem lehet ezt ráfogni egyetlen pártra, kormányra sem. Sõt, ilyen idõkben össze kéne fogni, nem mutogatni a másikra. Neked meg idióta kérdések helyett, ajánlom, menj és segíts a gátakon.

"A balosoknak szerencséje van mert én nem emlékszem nagyobb árvízre a regnálásuk alatt." A 2002-es árvíz augusztusban volt, tehát már baloldali kormány volt. 2006-ban pedig a Tiszán volt rekord árvíz.
Ez nem párt kérdés! Sem az MSZP-SZDSZ, sem a Fidesz nem tudja megoldani ezt a kérdést. Egyszerûen nem lehet ezt ráfogni egyetlen pártra, kormányra sem. Sõt, ilyen idõkben össze kéne fogni, nem mutogatni a másikra. Neked meg idióta kérdések helyett, ajánlom, menj és segíts a gátakon.
Helyesen:Miért van az, hogy a magyar kormányok képtelenek megoldani az árvízhelyzetet?
Mit nem tudnak benne meg oldani? Hogy szikkadjon fel?
ma 19:58 Ilyen magas véd mûvet maradandót, véglegest, a teljes hosszon?Ezt te sem gondolod komolyan. Tehát akkor is védekezni kellene!
1 A balosoknak szerencséje van mert én nem emlékszem nagyobb árvízre a regnálásuk alatt. 2 Az ilyenekbõl nem csinálnak nagydolgot.
Nem azért de a fityesz meszelte el a gátfejlesztést pár éve.
Utoljára 2002-ben volt nagy árvíz. Na ki az aki azóta hitelbe verte az országot, aminek látszatja még gátakban sincs? Na ki?
Még is mit kéne tenni szerinted? :) Az egekbe emelni a töltéseket ezzel csak méginkább szûkítve a folyóink ár és hullámterét? Mobilgátakra kiadni milliárdokat, amikor 15 évente egyszer van akkora víz, hogy használni is kelljen? Megúsztatni "jelentéktelen" falukat, hogy Budapesten, csak az alsó rakpart legyen víz alatt? Mit kéne tenni? Magyarországon, a Dunai szakaszon nagyon korrekt védmûvek vannak és a vízügyi és katasztrófavédelmi szakemberek is abszolút a helyzet urai. Az, hogy a víz kiszámíthatatlan és nem lehet megmondani, hogy pontosan ennyi cm-vel fog tetõzni, vagy az, hogy egy gát nem bírja a nyomást és átszakad, arról az ég világon egy szakember sem tehet. Elég egy nyamvadt ürgelyuk a töltésen, hogy a víz megtalálja az útját. Akkor kire mutogatunk? Az ürgére? :)
Érdekes, én minden évben azt hallom a hírekben, hogy valahol Magyarországon árvìz van. Nem ekkora, mint idén, de van. Mégsem tesz soha senki semmit, csak a homokzsákokat kezdik el pakolni, amikor már az utca végén van az ár. Nem hiszem, hogy ez a töketlenkedés a fityisz hibája, ez a komplett szakértõhiány, meg tenni akarás hiányának a következménye.
Ezt nem pártokra kell fogni. Megdõltek az eddig mért legnagyobb szintek sorban szinte mindenhol. Azért, mert 50 vagy 100 évente kapunk egy ekkora vizet, tök fölösleges lenne ekkora gátakkal és töltés szakaszokkal felvértezni az egész országot. Szerintem példátlan az az összefogás, amit ennek az országnak a lakossága legalább ilyenkor, árvíz idején mutat. Az, hogy kint férfiak, nõk, sokszor még gyerekek is rendületlenül pakolnak meg naponta több ezer zsákot semmi másért, csak azért az érzésért, hogy segíthettek megvédeni a városukat, az elmondhatatlan érzés nekem, magyar állampolgárnak. Hát még azoknak, akiknek veszélyben a háza... Mi lenne ha csak egyszer nem mutogatnánk ilyenkor, hanem kimennénk ilyen helyekre, akár lapátot ragadnánk és bele szimatolnánk egy kicsit a jóba!? Abba, hogy lehet tragikus ez a helyzet, de igenis rengetegen próbálják ebbõl kihozni a legjobbat, felkészülten ért minket, mentünk mindent, amit csak lehet!! Hozzáteszem, ahol megcsúszik a töltés, ott rohadtul mindegy, hogy 5 méter az, vagy 8, 5... azt már csak a szent lélek tartja meg. Nagyon jól tették hogy kitelepítették az embereket. Anno Felsõzsolcán rengeteg ember zokogta el nekem, hogy milyen 80 éves létére arra ébredni éjszaka, hogy a szomszéd kiabál, hogy rohanjon mindenki, mert jön a víz. Nálunk (Duna alsó szakasza) már tolvajokat is fogtak "hál'isten" amint éppen a kitelepített részekre próbáltak bejutni, így azt mondom a rendõrség munkájával is abszolút elégedettek lehetünk.
Mert a baloldal 1972-ben frankón meg oldotta!?
Te mit neveznél MEGOLDÁSNAK? Idõben elkezdtek készülni, szervezett és elõvigyázatos a védekezés, nincs káosz. Ennél lényegesen jobban megúszni az árvizet már tényleg csak több pénzbõl lehetett volna - de ahonnan azt elvették volna, ott csak még jobban fel lettek volna háborodva érte, hiszen ismered a magyart.
Ez a kérdés, komolyan mit akartok még a kormányra fogni?
Errõl az árvízrõl most tényleg nem a fidesz tehet... Bár összességében azért nem ártana modernizálni kicsit. Ez: http://www.zebegeny.net/wp-content/uploads/2013/06/Ausztria-.. picit más, mint a homokzsák pakolás.
Ha átázik a gát, akkor teljesen mind1, ki kormányozz milyen magasra építették, mennyiért ... Annak a gátnak a sorsa az égiekre van bízva ... Megjegyzem a védekezést szakértõk csinálják ( ha vízügyesek kérik a speciális eszközösek, akkor a kormány feladata biztosítani ... szóval a kormány csak biztosítja a megfelelõ eszközöket és munkaerõt! ) minden más a szakértõk munkáján és az árvíz körülményein múlik ... a kormány a szakértõk tanácsára fogja kitelepíteni az embereket és inkább történjen ez nappal, mint vízben este kapkodva!
Ezen a szakaszon csinálták az új gátat csak nem sikerült befejezni az árhullámig.. Valamint senki se számolt az özönvíz szerû esõvel, ami lemosta a havat az Alpokból. Máskor az olvasni szokott, így pár hét helyett pár óra alatt elolvadt az a víztömeg!
Áh, elkezdtem írni a választ, de inkább mégse...
Most már lehet értékelni!Akkor megoldották, vagy nem??Lehet fröcsögni.

Szerintetek miért van az, hogy a keresztények többsége jobboldali beállítottságú? A szegény ember oldalán soha nem állt jobboldali kormány.

Tudom, hogy a rendszerváltás előtti néhány évtizedben nem nézték jó szemmel ha az "elvtársak", vagy családtagjai templomba jártak, de a vallás gyakorlása (főleg mások számára)nem volt tiltott, tehát nem indokolható elnyomással.

Legjobb válasz: "A szegény ember oldalán soha nem állt jobboldali kormány." Hát Magyarországon a baloldalinak mondott pártok sem, legfeljebb szavakban. És hazánkban nincs is igazi hagyományos jobboldal-baloldal. A jobboldal hagyományosan jobban kötõdik a kereszténységhez, jobban támaszkodnak az egyházakra. A baloldal szerint az államnak és az egyháznak élesen el kell válni egymástól, az állam ne támogassa az egyházakat, ez a hívõk feladata, magánügye. Szerintük a nemzetiség, vallás, kultúra magánügy, õk inkább az internacionalizmus, multikulturalizmus hívei. És azért nincs éles elkülönülés, a baloldaliak között is sok keresztény van, és a jobboldaliak között is sok az ateista.

"A szegény ember oldalán soha nem állt jobboldali kormány." Hát Magyarországon a baloldalinak mondott pártok sem, legfeljebb szavakban. És hazánkban nincs is igazi hagyományos jobboldal-baloldal. A jobboldal hagyományosan jobban kötõdik a kereszténységhez, jobban támaszkodnak az egyházakra. A baloldal szerint az államnak és az egyháznak élesen el kell válni egymástól, az állam ne támogassa az egyházakat, ez a hívõk feladata, magánügye. Szerintük a nemzetiség, vallás, kultúra magánügy, õk inkább az internacionalizmus, multikulturalizmus hívei. És azért nincs éles elkülönülés, a baloldaliak között is sok keresztény van, és a jobboldaliak között is sok az ateista.
Milyen a szegény ember oldalán soha nem áll jobboldali kormány. A fidesz lehet hogy a gazdagokat támogatja, de a jobbik szerinted mit csinál, miért küzd. Elárulom hogy a szegénye mellett áll a JOBBIK.
Ez inkább a katolikusokra és reformátusokra igaz. A neo/protestánsok között van a legtöbb filoszemita és ballib köpönyegforgató.
Másodszor írod le, hogy a szegényeket támogatja. Ez a legocsmányabb dolog amit a szoclib kormányok mûvelnek és amit úgy néz ki a jobbik is átvett. A kormánynak a gazdagságot, az emberek jólétét, fejlõdési lehetõségét kell támogatni, Magyarország gazdagságát. Nem a szegénységet bebetonozni. A jobbik a legaljasabb demagóg szöveggel akar magának kiépíteni egy szegényekbõl álló bázist. Miben különbözik ez a Kun Béla féle patkánylázadástól?
A kérdező hozzászólása: Fasiszták a szegények pártján? D. Töri?
Ez olyan, mint a történelem tanárok. Amelyik egy kicsit is elhivatott, mind jobboldali. Egyébként én a Fideszt nem nevezném jobboldalnak. Lehet, hogy régen az volt, de ma már nem.
A kérdező hozzászólása: "Egyébként én a Fideszt nem nevezném jobboldalnak. Lehet, hogy régen az volt, de ma már nem." Õ a torzszülött.
Az elsõ évtizedekben ('56-ig) kiirtották a XII. Piusz földalatti papságát, és egy kommunista államegyházat hoztak létre békepapokkal (ezért van az Egyház ott, ahol; egyébként jobb a helyzet, mint nyugaton). Mindszenty József bíboros-érsek-hercegprímást két hétig kínozták, s valószínûleg õ volt az elsõ, akin tudatmódosító szereket is használtak. Utána meg hálából eltávolították, ugyanis akkor kezdõdött az Egyház balra tolódni IV. Pál pápasága alatt. Utódai se hálálták meg még kifejezetten Mindszenty eme vértanúságát.
Én kemény jobboldali vagyok , de a vallás és a vallásosság nagyon távol áll tõlem. Ennek oka, hogy gyermekkoromban rám volt erõltetve. Voltam elsõáldozó meg bérmálkozó is és minden vasárnap templomba kellett mennem. Nagyszüleim az egyik ágról, õk igen sokáig MSZP szimpatizánsok voltak, és vallásosak.

Miért van az, hogy az USAban a baloldal a liberális ideológiát képviseli, a jobboldal meg a konzervatívat, míg Magyarországon ez pont fordítva van?

Legjobb válasz: Mi van fordítva? A baloldal nálunk is liberális...sõt nincs is külön bal meg külön liberális oldal hanem egy 2in1 oldal van.. Társadalompolitikát tekintve , a magyar jobboldal konzervatív.

Mi van fordítva? A baloldal nálunk is liberális...sõt nincs is külön bal meg külön liberális oldal hanem egy 2in1 oldal van.. Társadalompolitikát tekintve , a magyar jobboldal konzervatív.
Nincs fordítva. Magyarországon a baloldal a libsi míg a jobb a konzervatív.
Ez szerintem nálunk is így van. Inkább a gazdaságpolitika van fordítva Magyarországon, ebben a baloldal inkább liberális, a jobboldal pedig sok szempontból inkább baloldali.
Nálunk két oldal van: Jobboldal-konzervatív (tekintélyelvû) és van a liberális oldal (amelyik a parlament bal oldalán ül). Utolsó jelentõs baloldali pártunk 1989-ben megszûnt, a libsik vitték a kasszát, a baloldal erõsen nézett, majd megszûnt, mint politikai tényezõ.

Miért van az, hogy M. O. n a jobboldal baloldali, a baloldal meg jobboldali eszközökkel politizál?

Legjobb válasz: Azért, hogy neked legyen ilyesmin spekulálni és dühöngeni, és ne az életet élvezd helyette.

Azért, hogy neked legyen ilyesmin spekulálni és dühöngeni, és ne az életet élvezd helyette.
41-es! emigrálj már innen! Kérdezõ ez lassan egész európára kiterjed!
"jobbik = nemzeti kommunisták" Egyetértek. Mitõl is! De ne a szokásos baromságodat. Hogy tõke ellenes, mert ez nem igaz. Egyszerüen a valamit valamiért el. Pld Ha a multi nyavajog hogy nincs elég gépész vagy mûszaki, akkor hozzá kellene járúlnia a közterhekhez hogy lehessen. Vagy nincs elég egészséges munkabírású ember? Nem kellene úgy foglalkoztatni hogy a bõr csüngjön róla, miközben a fizuból semmi nem tellik ki. A Jobbik a szociális piacgazudaság híve, ami a tõkén és a magántulajdonon alapszik, de nem a monopól impériumokon! Képes vagy különbséget tenni?
"jobbik = nemzeti kommunisták" Egyetértek.
"Miért van az, hogy M. O. n a jobboldal baloldali, a baloldal meg jobboldali eszközökkel politizál?" Tudod, mi a jobb- és baloldal? Amíg ezekkel nem vagy tisztában, ne kérdezz butaságokat.
"41-es! emigrálj már innen!" Én szeretek Magyarországon élni, bár Ukrajna meg Románia is tetszik.
jobbik = nemzeti kommunisták
"Mitõl is! De ne a szokásos baromságodat. Hogy tõke ellenes, mert ez nem igaz. Egyszerüen a valamit valamiért el. Pld Ha a multi nyavajog hogy nincs elég gépész vagy mûszaki, akkor hozzá kellene járúlnia a közterhekhez hogy lehessen. Vagy nincs elég egészséges munkabírású ember? Nem kellene úgy foglalkoztatni hogy a bõr csüngjön róla, miközben a fizuból semmi nem tellik ki. A Jobbik a szociális piacgazudaság híve, ami a tõkén és a magántulajdonon alapszik, de nem a monopól impériumokon! Képes vagy különbséget tenni?" A nemzeti szocializmus vagy mai szebb szóval radikalizmus, a kisembert szólítja meg a "megoldásával", úgy, hogy közben nem is kommunista. Tuti recept volt akkoriban a kommunista ellenes német közhangulatban és a rendszerváltás utáni Magyarországon is, ahogy látod.

Miért lehet, hogy Magyarországon a jobboldal jogász, bölcsész diplomával rendelkezőket választ miniszterelnöknek, a baloldaliak pedig közgazdászok? Az USA-ban ez pont fordítva van.

Kínában pedig mérnökök állnak az ország élén, lehet ennek is köszönhet? az ipar hatalmas mérték? fejl?dése.

Legjobb válasz: Ez hülyeség, Nixon is jogász volt, Reagen színész, Eisenhower meg katona. Kínában meg ha olyan remek mérnökök vannak, akkor miért a Daimler meg az Apple termékeit gyártják?

Ez hülyeség, Nixon is jogász volt, Reagen színész, Eisenhower meg katona. Kínában meg ha olyan remek mérnökök vannak, akkor miért a Daimler meg az Apple termékeit gyártják?
Ez nem foglalkozással függ össze, ha csak kicsit is visszamennél az ország múltjába tudnád itt ez nem számít.
A kereszténységhez és a nemzetiséghez inkább a bölcsészek, teológusok köthetõek, ezért érthetõ, hogy miért a jobboldalon tömörülnek. MSZP kapitalizmusra épül, nincs szükség bölcsészekre például.
Ott fordított a maffia, ebbõl is látszik hogy a lényeg a bandaszellem, az tökmindegy mi a szolgen
Ez is csak azt jelenti hogy haveri alapon lehet bekerülni mindenhova :( Az egyik párt az egyik egyetemi haveri körbõl került ki, a másik a másikból. Az ELTE-TTK természettudományi karának össze kéne fognia a BME-vel és új pártot alapítani.
Mert a baloldal szeret a pénzzel foglalkozni (magyarul: lopni), a jobboldal meg szereti a emberi dolgokat, ezért õk humán tárgyakat tanultak. Ez tudományosan bizonyított tény, 2009-ben a Harvard egyetemenen 2000 fõs vizsgálattal igazolták, hogy ez így van, csak nálunk ugye felcserélõdött a bal meg a jobb.
A kérdező hozzászólása: Az is egy érdekes kérdés lenne, hogy a Corvinus azért olyan mszp-s, mert onnan kerülnek ki a baloldali miniszterelnökök, vagy azért járnak oda a baloldaliak, mert mszp-s az intézmény.
A kérdező hozzászólása: De Amerikában fordítva van. Ott a jobboldaliak a gazdasági szakemberek, a balliberálisok a jogászok, bölcsészek.

Miért van az, hogy a nyugati országokban ott béke van, mert tökmindegy, hogy a baloldal vagy a jobboldal kormányoz éppen, az se érdekli az embereket, hogy a konzervatívok vagy a liberálisok vannak-e hatalmon, míg Magyarországon egyik se jó? !

Ha az egyik nap az MSZP van, akkor az nem jó, ha a másik nap a Fidesz van, akkor meg az nem jó, és így tovább... Hogyan lehetne ezt megoldani?

Legjobb válasz: A nyugati országokban szerinted nincs politikai harc? Ó de kis naiv vagy :) Az miért lenne jó ha a népet nem érdekelné ki van a kormányon? Ne legyünk már agyhalott zombik akiket bárki vezethet. Magyarországon egyik sem jó. Ez így igaz. De errõl nem a nép tehet hanem a politikai elit akik körül "egyik sem jó".

A nyugati országokban szerinted nincs politikai harc? Ó de kis naiv vagy :) Az miért lenne jó ha a népet nem érdekelné ki van a kormányon? Ne legyünk már agyhalott zombik akiket bárki vezethet. Magyarországon egyik sem jó. Ez így igaz. De errõl nem a nép tehet hanem a politikai elit akik körül "egyik sem jó".
Pl:Olaszoknál miért szidták Berluszkonit?Vagy az állam fõ ellen elkövetett merényletek?Puccsok?Te sem sok híreket olvasol!!
"Te sem sok híreket olvasol!!" Helyesírás
Magyar helyesírás szabályait nézem, keresem, de nem találom az olasz neveket, írás módokat. Hol van leírva, te biztosan tudod.
Magyarországon viszonylag nyugalmas a politikai élet. Mondj még egy olyan európai, ahol az elmúlt 23 évben nem kellett rendkívüli parlamenti választásokat kiírni. Az emberek 80-90%-nak nincs kialakult értékrendje, ha valami miatt szavaz is az egyik pártra, fél év múlva már azt szidja, mert õ maga se tudja mit akar, csak azért foglalkozik politikával, hogy a saját lúzerségét legyen mire fogni. Na, ennek a lúzer 80-90%-nak szólnak a politika külsõségei, elõttük húzogatja minden párt a különbözõ szagú mézesmadzagot. Mindenhol, ahol demokrácia van.
Na, te sem emlékszel a franciák Sarkozy elleni tüntetéssorozatára...
Nem tudja leírni Berlusconi nevét nagy ügy. Én pl Ceausescu nevét képtelen vagyok magamtól leírni ( most is csaltam). Ettõl függetlenül tökéletes választ adott a delikvens. Az olasz helyzettel megindokolta, hogy igenis van nyugaton is politikai harc. Hogy adjunk olyan valaki véleményére aki pusztán helyesírásilag tud kötekedni de az elhangzottakkal nem tud vitába szállni?
"Berluszkoni" Basszus, hûha.... Szerintem ezek után inkább te is a Magyar helyesírás szabályai címû könyvet olvasd. :) ))))) Tudod, már alsóban is ajánlott olvasmány, úgy második osztály körül. :D :D :D És ilyen embernek vajon mennyit érhet a véleménye, hozzáértése...?
Olvassál már egy-két amerikai fórumot - ugyanaz a sárdobálás megy náluk is, csak a két oldal között. Semmi különbség nincsen, ugyanaz az utálkozás, gyûlölködés, és kárörvendõ röhögés, ha az utált épp elront valamit.
Azért ott is vannak belharcok ám. Csak másként csinálják. Biztosra veheted , hogy a következõ amerikai választásokon az ellenzék felhasználja Obama ellen ezt az adatgyûjtéses dolgot.
Pontosan a távolság mindent megszépít. Tudok egy távoli országot ahol nincs politikai harc, az embereket nem érdekli a politika. Ez az ország a mesés és varázslatos Észak-Korea. :D Na jó elnézést a trollkodásért csak már a kérdés elsõ olvasása után ez jutott eszembe és a távolságos válasz után már kénytelen voltam leírni. Örülj hogy vannak politikai harcok, ha nem lennének nem beszélnénk az amúgy semmit sem érõ demokráciáról.
a távolság mindent megszépít
Ez sehol sem így megy. Maximum annyi a különbség hogy normális helyeken a pártok érdemben segítik is egymást, nem pedig ott tesznek egymásnak keresztbe ahol tudnak.
Azt hiszed ott fenékig tejfel?Itt háború van?
"Te sem sok híreket olvasol!!" "Helyesírás" Az nem helyesírás, hanem nyelvhelyesség... ha már mindenáron nyelvtannácik vagyunk.
Mert Ganxtsa egy divatrepper.Szerintem.
Hát, azt nem tudom, hogy a fehér-nigger gangxsta zoli mennyire tud "átállni a jobboldalra", de az biztos, hogy akármit hord, ezt maximum azért teszi, mert látta valahol... Egyébként miért ilyen fontos ez? "...eszméket valló ganxsta zolle" ?! Ne viccelõdjünk kérem.
mindenki tudja ganxsta zolinak mennyi esze van....:|
Amúgy meg az ACAB-ot kommunisták is használják...
A kérdező hozzászólása: hát ettõl nem lettem okosabb, de azé köszi a véleményed
Attól sem leszel okosabb ha idejön Ganxta és elmondja neked. Nagyon fontos kérdés....
Nem tudom, nyilván akkora barom hogy azt se tudja mit visel.
Utolsónak igaza van! Az ilyenek mint Ganxsta Zoli olyan eszméket vall amiket amit a hallgatói akarnak. A gettóharcos... Hagyjuk már.
Honnan véled tudni, hogy a Ganxsta milyen elvekett vall? Te csak azt hallod amit a tévében mond.
Ki nem szarja le, hogy mi van zolival? Ezért nem nézek tv-t sem mert qrvára nem érdekel, ajánlom nektek is ^^
A kérdező hozzászólása: koszi a sok hasznos valaszt, egyesek muszaj mindenhova irjanak meg akkor is ha azt se tudjak mirol van szo...
A kérdező hozzászólása: en se nezek tvt, csak azon gondolkoztam, hogy most jó üzlet "nácinak" lenni ?
Kérdésre válaszolva: Ha jobban megnézed a figurát(ganxtát)akkor észreveszed hogy van rajta mindenféle tetkó, kommunistától-náciig, muzulmántól-buddhistáig, indiántól-spongyabobig. Pl:Jobb mellén sarlókalapács tetkó van, bal mellén pedig birodalmi sas+Mein Ehre Heisst Treue(SS jelszava)tetkó. Ganxtától távol esnek a politikai ideológiák, õ csak "eljátszik egy szerepet", polgártpukkaszt, és ezzel felhívja magára a figyelmet hogy õ milyen rosszfiú.Így hitelesebbé tudja tenni azt a képet ahogy a médiába be van állítva(alkoholista maffiózó aki megkúr minden nõt, megver minden keményfiút és fegyverrel kereskedik). Talán nem árulok el neked nagy titkot ha elmondom hogy Magyarországon a médiában nagy a zsidók befolyása. Ha náci lenne akkor nem szerepeltetnék a TV-ben, nem írnának róla az újságok, a számait nem játszanák a rádióban, a nagy lemezkiadó cégek nem kötnének vele szerzõdést...stb.(Ahogy nemcsak a náci de még a nemzeti radikális zenekarokat is elhallgatja a média...Kárpátia, Hungarica, Romatikus Erõszak, Titkolt Ellenállás) Egyébként érdekes lenne ganxta náciként, már csak a zsidó édesanyja miatt is.
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsó választ
Ganxsta az több punk bandába is játszik/ pl:Jack Jack;Sex Action a Skrewdriver meg megalakulásakor még punk banda volt.Ian Stuart az énekes szerette a punk zenét mert ez egy új zenei stilus volt gyors;"erõteljes"és a 70es évek végén alakult ki (ajánlom a A ROCK AND ROLL KITASZÍTOTTJAI címû könyvet ami a Skrewdriver-rõl szól)Kezdetben a punkok és a kopaszok együtt lógtak csak aztán politikai okok miatt szétváltak

Miért van az hogy az un. Jobboldali értékrendű vélemények szinte teljesen eltűnnek a honlapról? Nem erről szól a honlap, hogy ez emberek érveljenek, és vitatkozzanak?

Õk kevesen vannak,vagy már nem lépnek be,vagy nem ismerik a honlapot,vagy ? nekik nincs idejük arra,hogy egész nap egy laptop el?tt üljenek és blogokat írogassanak?

Legjobb válasz: Nem, nem errõl szól. Elvileg arról szól, hogy gyakorikérdésekre adjunk választ. Más dolog hogy itt a legtöbb topik vitafórumként mûködik(:

Nem, nem errõl szól. Elvileg arról szól, hogy gyakorikérdésekre adjunk választ. Más dolog hogy itt a legtöbb topik vitafórumként mûködik(:
Nincs min vitatkozni. Õk rosszul érzik magukat az országban én jól. Szerintem elfogadhatóan mennek a dolgok és úgy gondolom jó irányba, szerintük nem. Az értékrendünk sem mindig találkozik, úgyhogy nem érzem fontosnak, hogy egyfolytában kommenteljek és nincs is rá idõm. A másik dolog, hogy nem tartom élet szerûnek, hogy valakinek olvasgatás közben megváltozzon a politikai nézete.
Bolsevista klub?:D Mitõl lenne az bolsevista aki nem jobb oldali?
Általában törlik a válaszaimat, pedig nem szokásom gyûlölködni meg uszítani.
Mindig az aktuális kormányt divat szidni.
Most látom, hogy én meg rosszul olvastam a kérdést, ezért nem adekvát választ adtam. (4. voltam.) Úgy olvastam, hogy jobbikos értékrendû, de itt jobboldali van. A tévedésemben az is közrejátszott, hogy a kérdezõ hibásan nagybetûvel írta a jobboldalt. Ha így nézzük a kérdést, azt hiszem abban igaza lehet, hogy a jobboldali vélemények is visszaszorultak, legalábbis ha jobboldalin azt értjük, hogy fideszbarát. Ez kifejezi azt a társadalmi tendenciát, hogy a FIDESZ vesztett a népszerûségébõl, különösen a fiatalok körében.
Érdekes itt mennyi jobboldali feltûnik, de mikor olyan kérdés van, hogy akkor most hogy is van az, hogy anno nem kellett tandíj, most pedig kell, vagy hogy a CÖF honnan szedte a 200 milliót, akkor érdekesmód eltûntök.
A kérdező hozzászólása: Végre valami pozitiv vélemény.Már azt hittem, hogy itt minden ennyire rossz lenne. Jó mi ?
A kérdező hozzászólása: Kedves 6. Teljesen igaz.Én vagyok rossz helyen. Bocs hogy leléptem. Ennyi sértõdött, önelégedetlen embert még nem láttam. Igaz, aki nem az, az nincs itt.
Nézd, ezt az oldalt - hogy is fogalmazzak finoman - többségében nem tudósok látogatják. Így ha mélyenszántó vitákat akarsz folytatni, rossz helyen jársz.
A kérdező hozzászólása: Én azt vettem észre, hogy a jobboldali véleményû embereket mindíg durván lehordják, az a legfinomabb szó, hogy "hülye". Emiatt ezek, mivel nem ezért írnak be, hogy ezt állandóan megkapják, már egyszerüen nem lépnek be a politikai mezõbe. Más mezõket látogatnak, mert értelmesen vitatkozni úgysem tudnak, ezért inkább nem írnak be semmit. Egyre jobba el fog tûnni a más vélemény és ezért kialaku a honlapon belül egy ".bolsevista klub". Ez egy panel mindíg ugyanazok, mindig mindenre ugyanazt írják.Már elõre tudom lassan, ki mit ír! Ebbõl látszik, hogy teljesen tájékozatlan, ostoba emberek. Nincs érvelés, de ugyanaz a PANEL jön elõ."Parasztvakítás"- ez a kedvencem! Tehát "belterjesedik" a politikai rovat.
A kérdező hozzászólása: Igen ha valaki jobboldali értékrendû, az nem biztos hogy Fideszes. Az mindenképpen igaz, hogy a Fidesz veszített a népszerûségébõl a fiataloknál..A nyugdijasok körében viszont nõtt a népszerûsége, ami nem is csoda a folyamatos emelések miatt.A fiataloknak mag alig van munkahely. A Fidesz most már nagyon figyel a nyugdíjakra, mert 2002-ben ezért veszített választást.

Ha ma kampánycsend van, akkor miért csörgött a telefonom délelőtt és kezdte el mondani egy gép, hogy "kedves jobboldali barátom. "?

Legjobb válasz: Index.hu hír 12:14-kor Automata telefonhívások buzdítanak két párt támogatására Az egész országból érkeztek bejelentések, hogy automata telefonhívásokkal egy gépi hang két párt támogatására buzdítja a választókat. Az Országos Választási Irodához (OVI) eddig közel száz bejelentés érkezett errõl, mondta az Indexnek Rytkó Emília, az OVI vezetõje. Az Országos Választási Bizottság délután négy órakor ül össze, a testület hatásköre annak megállapítása, hogy történt-e kampánycsendsértés. Azt õk nem írják, hogy melyikek, téged melyik hívott? Ide még nem érkezett hívás.

Index.hu hír 12:14-kor Automata telefonhívások buzdítanak két párt támogatására Az egész országból érkeztek bejelentések, hogy automata telefonhívásokkal egy gépi hang két párt támogatására buzdítja a választókat. Az Országos Választási Irodához (OVI) eddig közel száz bejelentés érkezett errõl, mondta az Indexnek Rytkó Emília, az OVI vezetõje. Az Országos Választási Bizottság délután négy órakor ül össze, a testület hatásköre annak megállapítása, hogy történt-e kampánycsendsértés. Azt õk nem írják, hogy melyikek, téged melyik hívott? Ide még nem érkezett hívás.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg az adott pártok sértettek szándékosan kampánycsendet, vagy pedig ellenfeleik próbálják így lejáratni õket. A hívások eredete lenyomozható, nem?
Nem provokáció, hanem igaz. Nálunk is ez volt, az egyik szomszédunkat hívta fel ennek a pártnak a képviselõje reggel, ugyanezzel a szöveggel, amit a kérdés írója mond. (Nógrád megyében lakunk.) Remélhetõleg lesznek következményei.
Azért mert megszegték a kampánycsendet. Ennyi. Magadtól nem jöttél rá?
ismét index.hu: 13:06 Tolnából és Gyõr-Sopronból jelentettek kampánycsendsértõ telefonhívásokat Eddig a Tolna megyei Bonyhádról és Faddról, valamint Gyõrbõl és Csornáról érkezett írásos bejelentés arról, hogy vasárnap reggel két párt nevében telefonon buzdították a választókat szavazásra. A kifogásokat kivizsgálja a területi választási bizottság. 14:15 Vasban, Somogyban és Fejér megyében is csörög a telefon Vas, Somogy és Fejér megyébõl is jelezték, hogy automatikus telefonhívásokkal buzdítják a választópolgárokat a szavazásra, illetve két párt támogatására. Vas megyébõl azt jelentették, hogy egy gépi hang részvételre buzdít, és arra kéri a választókat, hogy telefonjuk nyomógombjai segítségével tudassák, részt vettek-e már a szavazáson. Fejér megyében egy géphang két párt nevében ösztönöz szavazásra. Kádár György, a Vas megyei területi választási bizottság elnöke azt mondta, hogy eddig szabályos írásbeli bejelentés nem érkezett, így bár tudnak az állítólagos kampánycsendsértésekrõl, még nem tárgyaltak azokról. A bejelentéseket a választási bizottságnak kell megvizsgálnia, de a kampánycsendsértést nem elég telefonon jelezni, a kifogást írásban is be kell nyújtani.
index.hu 14:23-as hír Több tucat kampánysértést jeleztek Csongrád megyében Harmincnyolc esetben telefonon, két esetben pedig írásban tettek bejelentést kampánycsendsértésrõl a választók Csongrád megyében. A bejelentõk szerint telefonos kampánycsendsértések történtek az európai parlamenti választás napján. Ezek a hívások három párthoz köthetõk. (MTI) Érdekes lesz :-)
Nem értem mit kell ilyen ügyet csinálni. Ha nincs jobb, csak a telefonálás akkor telefonáljanak. Nem az én számlámra megy a dolog
Vigyázat, PROVOKÁCIÓ!!!
A kérdező hozzászólása: Nem provokálok, semleges vagyok és utálom az egészet. De amint látod meg is erõsítettek. Szó szerint ezt mondta amit leírtam, de csak eddig vártam, aztán lecsaptam. Bocsánat ha valakinek a nézeteit sértem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!