Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a fiúbarátságoknál (1 db)

Miért van az, hogy a fiúbarátságoknál ciki az, ha az ember kimutatja az érzelmeit, és miért ciki az, ha megölelem a legjobb barátomat?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki !!! (sõt nekem tetszik hogy valaki nem akar keménykedni, ugyanis általában a legtöbb férfi nem meri kimutatni az érzéseit ...ez gáz)

Egyáltalán nem ciki !!! (sõt nekem tetszik hogy valaki nem akar keménykedni, ugyanis általában a legtöbb férfi nem meri kimutatni az érzéseit ...ez gáz)
Ugyan már ebben semmi gáz nincs. Sõt örülj h ojan barátaid vannak akiket tudsz szeretni. Am meg én is pasi vok és öleltem már meg mindkettõ legjobb barátom:D senki nem röhögött ki
azért nem mindegy hogy ölelgeted:P tudjuk jól, hogy a társadalmunk sokkal jobban elitéli pl ha a fiúk ölelgetik egymást...vagy gondolj arra az esetre, hogy két lány kézenfogva megindul az úton...senki nem kezd el röhögni...ellenben ha két fiú???? vagy ha két lány egymás ölébe ül...ellenben ha két fiú??? szerintem ez csak azért van mert azt hiszik az emberek h két fiú között nem olyan a kötelék mint két lány között, és ebben van valami...nem akarok senkit megbántani de a lányok közelebb állnak érzelmileg egymáshoz...persze ez messze nem azt jelenti hogy nincs igaz barátság fiú és fiú között...SÕT dehogy is nincs...mig a lányok (tisztelet a kivételnek) állandóan új barátokra tesznek szert a fiúk általában "hûek" a régi barátaikhoz...szerintem nem gáz ha megölelted a barátodat...
Mert a médiából az jön le hogy a férfiak erõsek és kemények...és azt hiszik az emberek, hogy nem fér bele az ha esetleg elérzékenyülnek... szerintem
Nekem mindenképp az a férfiideál, aki kimutatja az érzelmeit a barátai iránt is-különben hogy várjam el, hogy majd felém is kimutassa? L18
A kérdező hozzászólása: Ez rendben is van, csak suliban nem merem csinálni, mert bizonyos elemek nem vélekednének túl pozitívan... értitek mire gondolok...
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert láttam pár indiai filmet, és abban látszott, hogy igenis kimutatják az érzelmeiket (néha talán európai embernek túlságosan is). Miért van az, hogy nálunk Európában a férfiideál az, ha nem mutatja ki az érzelmeit? Miért jó az?
A kérdező hozzászólása: Na, habár már régi a kérdés, de újabb tapasztalatokra tettem szert: nemrég voltam Görögországban nyaralni. Na ott tök általános hogy fiúk kézenfogva járkálnak az utcán, mivel ott ilyenek a szokások, nem nézik ki õket... csak a turisták némelyike nézi ezt rossz szemmel.
Nem ciki. F/34

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak szerintem mutat jól egy fiatal szőke lány egy néger férfival? 17/L

Néger barátot szeretnék, mert mostanában hozzájuk vonzódom. Mostanában közelednek is mivel nagyobb fenekem és cicim is van. :)

16

Fiúk, nálatok is így van?

A barátomon mindig azt vettem észre szex közben, hogy nem annyira élvezi mint én. Mindig kérdeztem, mindig igyekeztem, de ő mindig mondta azt hogy nagyon jó. Viszont nem rég szex közben be vallotta, hogy a szopást jobban szereti és a szex az neki annyira ér fel mint egy recskázás. Ez minden pasinál így van vagy csak szimplán hülye?

4

Pasik! Lehet érezni, ha orgazmusunk van?

Mármint lehet érezni azt a lüktetést olyankor? 18/L

6

Ti mit gondoltok Krasznai Tündéről? (x-factor)

Nincs rossz indulat a kérdésemben, mielőtt valaki félreértené.
A kérdésem lényege az lenne, hogy mi a véleményetek arról, hogy pornótott és arról, hogy bejutott az x-factorba.
Még érdekelne az is, hogy szerintetek hogyan néz ki.
(Szerintem azért nem kellett volna bejutnia az xfactorba, mert ezt majdnem minden gyerek nézi, és mint ilyen, követendő példát látnak benne a gyerekek)
Köszönöm előre is.

16

Miért kell egy lánynak ilyet csinálnia?

Ismerek egy csajt, aki alapjáraton normális, és nem is buta... De legutóbb elég érdekes dolgot mutogatott nekem. A telefonjában van egy lista, amiben összegyűjtötte a fiúkat, akikkel kevert már, vagy szexelt, vagy bármi... Mellesleg az én volt barátom neve is a listán volt.. De ez mellékes.
Lányok, ti mit tennétek ha egy ilyen listán a volt barátotok neve, vagy a fiú neve is ott lenne, aki tetszik?
És mit gondoltok erről? Miért csinálja ezt? Szerintem rohadt szánalmas :D

8

Miért jó az ha valakinek van barátnője?

11

Mit gondoltok, mit szólna hozzá az exetek vagy az a személy akinél megvolt a tetszdés mindkét oldalról, de nem lett semi, ha írnátok neki egy oylan üzenete, hogy "Hiányzol! "?

Semmi többet, csak ennyit :)

3

Lehetséges, hogy evéssel helyettesítem a szexet?

Lényeg a következő: még nem lakunk együtt a párommal, így egymáshoz járnunk kell. És amikor együtt vagyunk, alig eszem valamit, rengeteget és csodálatosakat szeretkezünk/szexelünk. :) Ellenben, amint elválunk vasárnap, elkezdek sokat enni. Sokszor úgy, hogy nem is vagyok éhes.
És azelőtt is folyton kajáltam, amikor még nem voltam vele együtt.
Már ő is megjegyezte, hogy evéssel helyettesítem a szexet, mert amikor a szexről beszélünk (vagy csak eszembe jut, hogy kívánom őt - ami veszettül gyakori), hamarabb mondom neki, hogy "éhes vagyok".

(Megjegyzés: az elhízásba ne menjünk bele, remek géneket örököltem, ehetek, amennyit akarok! :D)

5

Fiúk! Milyen bemutatásnak orulnetek?

Èn 19l ő 25f. Szüleim eltalálták, h elegáns retrodiszkoba vinnének minket,h ott megismerjék vmennyire. A másik véglet, h elhivjak ide, leultetik a nappaliba, ès beszélgetnek. Nem akarom elijeszteni a baràtom a szuleimmel.
Õ màr bemutatott az ő szuleinek, par szót váltottunk, semmi több nem volt.

4

Hogyan hordjam ott lent?

18/F vagyok és a kérdésem főleg a korosztályomban lévő lányokhoz szól. Ti hogy szeretitek vagy szerintetek milyen az ideális, hogy ha eredeti, ollóval igazított, csupasz vagy ha mintás (pl fordított háromszög stb)?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!