Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a férjem nem (21 db)

Miért van az, hogy a férjemmel nem tudunk együtt gyereket nevelni?

4 éves a lányunk. Az alapprobléma az, hogy a férjem mindent megenged neki, nem büntet vagyis csak ígérgeti a büntetést, de SOHA nem tartja be. Én betartanám, de a végén én vagyok "leszavazva" és én vagyok a "kegyetlen anya" amiért próbálnék valami korlátot felállítani. Annyira elegem van már ebből! :( Persze aztán ő is ugyanúgy ki van akadva, ha a gyerek hisztis, akaratos. Ma példa: nem fogadott szót már sokadszorra. Nekem elegem lett és mondtam, hogy 5 mese helyett 4 lesz. A gyerek elkezdett sírni, az apja mindjárt kiakadt, hogy mindig veszekszünk. Nem érti, hogy ez már az utolsó csepp volt. Õ nem akarja hallgatni, ahogy sír a gyerek, inkább megcsinál neki mindent. Most úgy elmentek aludni, hogy azt válaszolta a gyerek azon kérdésére, hogy ugye 5 mese lesz, hogy "majd meglátjuk". Tuti, hogy ötöt mesél neki és megint nem lett betartva az ígéret. Bocsi, de annyira elegem van. Gyereknevelésen kívül mindenben azonos hullámhosszon vagyunk, de ebbe beletörik a bicskánk mindig. Amikor pici volt, akkor is állandóan fölkapdosta, csak hogy ne sírjon. Kb. másfél éves koráig ringatni kellett altatásnál és nem maradt el egyedül. Ezt már beismerte, hogy az ő hibája volt, de könyörgöm mit érünk azzal, ha mindig későn ismeri be, amikor már "el van rontva az egész". :( Nagyon el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: De igen, a büntetés jó. Mi ez már, elõször csak ráütni nem szabad, most már az is szemét szülõ, aki megbünteti a rosszalkodást? Valahogy muszáj belé nevelni a gyerekbe, hogy a feleselés tilos. Ha így elkényezteti a férjed, akkor megszokja a gyerek, hogy mindent megtehet következmények nélkül. Biztosan tudja, hogy rosszat tett, de azt is tudja, hogy ha sír, akkor elérheti, hogy ne kapjon büntetést. Ezen kellene változtatni. Lehet, hogy nehéz, de nem szabad foglalkozni vele, hogy sír, amikor büntetést kap, hiába hisztizik, akkor is be kell tartani a büntetést. Mit várhatsz el késõbb attól a gyerektõl, aki egész gyerekkorában azt látja, hogy a szülei ígérnek dolgokat (még ha negatív dolgokat is) és nem tartják be?

Mond meg a férjednek, hogy teljesen aláássa a tekintélyedet ezzel, amit csinál! Ne vétózza meg a Te döntésed, ha te büntetést igérsz, akkor ne a férjeddel tartasd be, vidd végig te az ügyet, a férjed vonuljon háttérbe ilyenkor. Ha vele akaszkodik össze a gyerek, akkor meg intézze õ a fegyelmezést. Ne várd meg, hogy hússzor szólj, hamarabb figyelmeztesd, hogy ha nem fogad szót büntetést kap, megmondani, hogy mit, következõ nemre bünti, rezzenéstelen arccal. Nem baj, ha orditva hisztizik. Nemsok idõ, és szépen javulni fog a helyzet. Csak a lényeg, ha veled kerül konfliktusba, te is fejezd ne a hadmûveletet, a párod vonuljon a háttérbe...és forditva!
Próbálj 1 hétvégére lelépni és hagyd a párodat és a gyerkõcöt ketteseben. Legyél te beteg vagy a nagyi valami ürüggyel lépj le ha a gyerek az apjának kezd el hisztizni magától rájön hogy a büntetés a nevelés része. Azt is lehet hogy hétköznap apa megérkezik te leszaladsz a boltba és 1-2 óráig vissza se mész.
De igen, a büntetés jó. Mi ez már, elõször csak ráütni nem szabad, most már az is szemét szülõ, aki megbünteti a rosszalkodást? Valahogy muszáj belé nevelni a gyerekbe, hogy a feleselés tilos. Ha így elkényezteti a férjed, akkor megszokja a gyerek, hogy mindent megtehet következmények nélkül. Biztosan tudja, hogy rosszat tett, de azt is tudja, hogy ha sír, akkor elérheti, hogy ne kapjon büntetést. Ezen kellene változtatni. Lehet, hogy nehéz, de nem szabad foglalkozni vele, hogy sír, amikor büntetést kap, hiába hisztizik, akkor is be kell tartani a büntetést. Mit várhatsz el késõbb attól a gyerektõl, aki egész gyerekkorában azt látja, hogy a szülei ígérnek dolgokat (még ha negatív dolgokat is) és nem tartják be?
Egy négyévest nem büntetéssel kell nevelni. Meg aztán a férjed nyilván sokkal kevesebbet van a kicsivel, ezért fontos neki, hogy ne a sírásról szóljon az együtt töltött idõ.
A kérdező hozzászólása: A sokadszori beszélgetésen is túl vagyunk már. Alapjáratban elismeri, hogy valóban nevelni kellene és ezt nem úgy kellene csinálni, hogy minden büntetést csak beígérünk, illetve mindent megcsinálunk, amit a gyerek szeretne, a gyakorlatban azonban mégsem akar menni. Én nem tagadom, nekem is vannak idegesebb napjaim, amikor türelmetlenebb vagyok, de nem szoktam mindenért rászólni a gyerekre.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is valahogy így gondolom. Most már abszolút nem vesz komolyan. Az érdekes egyébként a dologban, hogy ha ketten vagyunk a lányommal, akkor nagyon okosan viselkedik, meg lehet gyõzni arról, ha valami olyat szeretne, amit nem lehet, de ha hazaér a férjem, akkor kezdõdik az akaratoskodás, mert tudja, hogy apával együtt majd "ellenem tudnak fordulni". Csak az egészben az a baj, hogy a férjemnek ezt nem tudom elmagyarázni. :(
mutass nekem 1 pasit aki bírja a gyerek sírást, de még a nõk közül is sok nem.gondolom nem vagytok reggeltõl estig együtt mindhárman.kössetek kompromisszumot.te engedsz egy két dologból amiért szólnál amúgy õ meg bizony befogja a fülét ha te most azt mondod ezt már nem lehet büntetés nélkül megúszni, menjen el sétálni vagy vegyen fel fülhallgatót.magyarázd el neki ha nem akar egy önzõ, hisztis lányt magának muszály ezt végigcsinálnia.
A kérdező hozzászólása: Akkor kérlek, hasznos tanácsot is adj, hogyan neveljem, ha már az ötvenedik nemet hallom tõle? Én eddig mindig így csináltam, mint ahogy sok mindenki más is. Nem az elsõ nemre büntetem, hanem amikor már sokadszorra is akaratoskodik. Úgyhogy ha ezen kívül van hasznos tanács, akkor hallgatlak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazatok van, nekem kellene végigvinni a büntetést is, mondjuk ez a tegnapi pont olyan volt, amikor (este lévén) mást nem nagyon tudtam kitalálni ami éppen akkor büntetés lenne, csak azt, hogy kevesebb mese lesz. Tekintve, hogy este apa az altató mindig, ezért csakis õ tudta volna ezt betartatni. Az egész egyébként úgy zajlott, hogy öltözködésnél akaratoskodott, akkor mondta neki a férjem, hogy még egy szót nem fogadás és ugrik egy mese. De amikor ismét nem fogadott szót, akkor nem erõsítette meg, hogy akkor kevesebbet fog mesélni. Ekkor szóltam bele én. Ezt lehet, hogy nem kellett volna, de úgy éreztem, tartsuk már be, amit "ígértünk". Szóval ez a tegnapi ilyen szitu volt. Már ma is volt akaratoskodás. 3 szelet kalácsot kentem a férjemnek reggelire. A gyerkõc gabonapárnát kért tejjel, mint általában mindig. Amikor meglátta az apjánál a kalácsot, akkor azonnal elvett belõle egyet, hogy azt õ eszi, végül amikor megette, akkor közölte, hogy még egyet eszik, az õ reggelijét viszont nem eszi meg. A férjem próbált ugyan kicsit ellenállni, hogy elvegye elõle a kaját, de végül mégiscsak sikerült a lánynak. A saját reggelije meg ott maradt. Szóval megint egy olyan szitu volt, hogy a gyerek végülis bármit megtehet. Mondjuk én rögtön próbáltam keménykedni, mondtam neki, hogy akkor ma nem kap édességet. Én ezt be is fogom tartani. Lehet, hogy a leírtakból az jön le, hogy én meg nagyon szigorú vagyok, ez nem így van, csak 2 adott szitut írtam le, próbálnám megkeresni az arany középutat, csak így nehéz nagyon. Köszönöm még egyszer a válaszokat, ha van még valakinek tanácsa, szívesen fogadom.
A kérdező hozzászólása: 5-ös válaszolónak: A férjem többször volt már 1-1 napot a gyerkõccel egyedül, volt, hogy szabin volt, gyerkõc meg beteg, én meg dolgoztam. Nem volt probléma. Biztosan van egyébként benne egy jó kis féltékenység is, mert ha hárman vagyunk itthon, akkor ilyen a természete. Velem sem csinálja általában ezeket. Csak ilyenkor tudja, hogy én keményebb vagyok, mint az apja, ha valamit nem lehet, rögtön megy apához, hogy de mégis. És végül általában meg is van, amit szeretne, végül én érzem magam szarnak.
Ez egyáltalán nem túl szigorú. Nem próbálni kell "kicsit ellenállni", hanem határozottan megmondani, hogy nem, és ha felesel a gyerek, akkor büntetni. Éreznie kellene, hogy nem õ dirigál, nem õ a fõnök a házban, hanem anya és apa. A fejetekre fog nõni, fõleg a férjedére, ha ez így megy tovább. Szerintem mutasd meg ezt a kérdést a férjednek a válaszokkal együtt! Hátha tanul belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az lesz!

Miert van az, hogy a ferjem nem tud eljuttatni a csucsra?

Mar 5 eve vagyunk egyutt es meg nem mentem el soha ... :( Tudom, hogy ciki de mit tudok tenni ??

Legjobb válasz: Mert nem hegymászó, és nem is sherpa.

Mert nem hegymászó, és nem is sherpa.
magadnak tudtál orgazmust okozni?? beszélj vele, mutasd-mond hogy, mi jó neked segítsd be szex közben magadnak
Úristen!!! Ezt nem hiszem el... hogy komoly ez a kérdés. Még én voltam kiakadva, mikor az exem nem volt képes rá mert gyorstüzelõ volt, 2 hónap alatt.
Vannak nõk akinél nehezebben lehet elérni az orgazmust, és ez nem kifejezetten egy adott férfi hibája. Próbáld meg elõször magad kielégíteni, próbáld meg manálisan elérni az orgazmust, és ha egyszer megvolt, aztán a többi mr könyebben megy.
A kérdező hozzászólása: koszonom a segito valaszokat! Azt hittem, hogy vele van baj, fogalmam sem volt mire gondoljak.
Legtöbbször nem a férfivel van a baj, hanem a nõvel. Ezek pszcihés zavarok lehetnek. Magadban kell rendbe tenned a dolgokat, hogy orgazmusod legyen.

Miért van az, hogy a férjem nem fekszik le velem mióta megtudta, hogy babánk lesz?

Õ azzal takarózik, h fél, h nehogy a babának baja essen, és semmivel nem tudom meggy?zni, h semmi baja nem lehet. Sokszor nagyon elkeserít... Félek h megcsal, vagy h már soha nem lesz olyan a szexuális életünk mint azelött. Felajánlottam neki, h orálisan kielégítem és még az sem izgatta... Pedig azelött...

Legjobb válasz: Tudom, nehéz, de próbáld meg megérteni. Valószínû, hogy semmit vagy nem sokat tud a terhességrõl és valóban fél, hogy kárt tesz a piciben. Ha ez a helyzet, fel kell egy kicsit világosítani, ehhez ezt ajánlom: http://www.apafej.hu/negyhet.php Itt követheti az eseményeket, melyekbõl most esetleg kizárva érzi magát. Nagy változás elõtt áll a családotok, ezt neki is nehéz feldolgozni. Ha szeretitek egymást, az át fog segíteni a nehézségeken. Próbáld neki elmagyarázni, mennyire szükséged van most az õ támogatására és érintésére (nem mellesleg a második trimeszterben nagyon kívánósak tudnak lenni a kismamák...) Remélem, segítettem... Drukkolok!

Tudom, nehéz, de próbáld meg megérteni. Valószínû, hogy semmit vagy nem sokat tud a terhességrõl és valóban fél, hogy kárt tesz a piciben. Ha ez a helyzet, fel kell egy kicsit világosítani, ehhez ezt ajánlom: http://www.apafej.hu/negyhet.php Itt követheti az eseményeket, melyekbõl most esetleg kizárva érzi magát. Nagy változás elõtt áll a családotok, ezt neki is nehéz feldolgozni. Ha szeretitek egymást, az át fog segíteni a nehézségeken. Próbáld neki elmagyarázni, mennyire szükséged van most az õ támogatására és érintésére (nem mellesleg a második trimeszterben nagyon kívánósak tudnak lenni a kismamák...) Remélem, segítettem... Drukkolok!
Szia.Ez nálunk is így van.Már 2.hónapja egymáshoz sem nyúlunk szex tere´n.amu´gy nagyon kedves velem.Csak nekem is hia´nyzik.jó ma´r nincs is kedvem hozzá, de ezelött..nekem azt mondta, hogy zavarja, hogy ott a baba.valamilyen szinten el is hiszem, de nehéz.Jó mi ma´r a vége felé ja´runk.Ne fe´j, gyorsan el megy a szex mentes idö. 34hetes kismama.
ezt a kérdést csak én nem értem? mi az hogy elcsöpög? írd már le érthetõen.
gondolom elélvezésre gondolt a csöpögés alatt... és hogy a kérdésedre választ adjak.. elég furcsa egy helyzet.. ilyenrõl még nem hallottam.. de mér pont reggel bújik oda? min van a hangsúly?

Miért van, hogy szülés óta (15 hónap) nem kívánom a szexet? Én ellenék nélküle hónapokig, de a férjem nem. Már egyre több vitánk is van emiatt. Mit tegyek, hogy olyan legyen mint régen?

Legjobb válasz: Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.

Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.
Hogy olyan legyen mint régen? Hát tégy úgy mint régen. Anyának, feleségnek, nõnek lenni egyszerret nem egyszerû, de van remény, sokaknak sikerült már. :) Ha nem elégíted ki minden téren a férjedet, hamar egyedül találhatod magad a babóddal és az hosszú távon nem lenne egészséges, pedig gyerkõccel nagyon nehéz ismerkedni. No, de ne szaladjunk ennyire elõre. Néha tedd le nagymamánál a picit és csak a párodra figyelj, kényeztesd. Ha szereted, ennek nem kéne áldozatnak lennie a részedrõl, reméljük nem is az. Ha érzed, hogy szereted, de valahogy mégse kívánod, beszélj vele a dologról, ha ezután se mûködik nem árt felkeresni egy szexuál pszichológust. Sok sikert!
Szia! Ne felejtsd el h nem csak anya vagy hanem feleség! Törõdj a férjed szükségleteivel is, ilyen miatt már nem 1 kapcsolat romlott meg.
Magyarázd el neki, hogy még nem kívánod a szexet annyira, de légy nyitott, had kényeztessen kicsit, de csak ameddig jól esik. Ha a szexet még nem kívánod, kielégítheted kézzel, szájjal, esetleg anál, ha nem áll tõled távol. Légy kreatív, nyitott, de ne hagyd, hogy bármit is ráderõltessen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! A nagymamás verziót már próbáltuk. A vacsiig és a moziik minden rendben volt. De mikor elértünk az ágyig, inkább csak hagytam magam és azt vártam, hogy mikor lesz vége. Pedig arról szó sincs, hogy azért mert nem szeretem. Imádom õt és szülés elõtt nagyon jókat szeretkeztünk, sõt terhesség alatt is. A technikája most sem változott, Szerintem velem vannak komoly bajok. Próbálok ezen változtatni, de eddig nem sikerült!:((

Miért van az, hogy a férjek, idegen nőt jobban kívánnak, mint az asszonyt, vagy csak nem bírnak a hormonjaikkal?

Legjobb válasz: Genetikai kód. Anno pszichológiából tanultam, hogy az ember minél jobban megismer valakit, annál kevésbé kívánja szexuálisan. A nõknél tovább tart, mert õk hordják ki az utódot, de alapvetõen õk is ugyan úgy hajlamosak rá. Ok:ezzel akadályozható meg a családon belüli szaporodás. Ha nem lenne ez egészen ösztönszerû, apa is kefélne a lányával.

Genetikai kód. Anno pszichológiából tanultam, hogy az ember minél jobban megismer valakit, annál kevésbé kívánja szexuálisan. A nõknél tovább tart, mert õk hordják ki az utódot, de alapvetõen õk is ugyan úgy hajlamosak rá. Ok:ezzel akadályozható meg a családon belüli szaporodás. Ha nem lenne ez egészen ösztönszerû, apa is kefélne a lányával.
Az ilyen férjek nem igazi férfiak. Ennyire egyszerû.
5-ös Az általánosítás is genetikai, segíti a helyzetfelmérõ képességeidet, és felszabadítja az agyadat, hogy ne kelleje mindig mindenen gondolkozni. Különben úgy le lenne terhelve az agyad, hogy nem jutnál egyrõl a kettõre. Aki nem általánosít, azt többnyire intézményben gondozzák.
Ez baromság, azon kívül újabb értelmetlen általánosítás. Ülj le. Egyes.
A nem igazi férfiak lepontoztak! :) Had mondjam el, hogy egy igazi férfiból igazi férj lesz, és nem egy látszat kukacmacsó, aki fél szemét más nõkön tartja. Nem a házassági fogadalom tartja vissza a félrekufirctól sem a nõt, sem a férfit. A házasság szép és hasznos ceremónia, és papír, de a tiszta lélek, a szeretet, az õszinteség az, ami nem löki más idegenek felé a házastársat.
Nõknél is így van egy idõ után, csak a hûségi fogadalom tartja vissza.
Eggyszerü biologia és szaporodási, "utódnemzési" ösztönés az ebböl fakadó szexuális kivánxsiság a másik után ami évezredek ota hajtja a férfiakat!
Hát nekem az a megérzésem ebben a témában, hogy talán a kiszámíthatatlanság, valamint a vadászösztön (hormonok) ugyanis termékenyíteni kellene a hölgyeményeket :DD De attól, hogy megnéz más nõket, esetleg pornót néz, még szerethet és kívánhat. F/16
Miért van az, hogy mindenki általánosít?
Hûségre esküdött, nem vakságra..
Ráunnak az asszonyra és izgalmasabb kivánatosabb lesz egy másik nõ.
Én nõ vagyok, és lepontoztalak. Egy férfi nem attól lesz férfi csak a feleségét néz meg. 20 év házasság után kifejezettem egészségtelen, ha nem néz meg más nõket is.

Miért van az hogy a férj minden este akarja, és a nő, nem mindig?

Tehát, én mindig, minden prcben tudnám csinálni a feleségem meg mikor milyen ing van rajta.

Legjobb válasz: hát mert a feleség fáradt,mos fõz takarít aztán jön a postás meg a szomszéd...

hát mert a feleség fáradt, mos fõz takarít aztán jön a postás meg a szomszéd...
A férfiak alapvetõen szexmániások, azért. :) Gondolj arra, hogy ha minden nap minden percben csinálnátok, egy idõ után már elég uncsi lenne, nem? :P Nem tudnátok mit kitalálni.
csináld meg helyette a házimunkát, pihentebb lesz és több energiája lesz Veled henkipenkizni!!!!! :) (tapasztalatból tudom!!!!) Ha ez sem segít: van sok cekchiányos nõ, aki nem akarja szétbombázni a házasságodat.... szóval Te sem mész le a boltba ha tele a spajz, ha esetleg a nejed mégis a szívére venné a dolgot (de csináld úgy, hogy ne tudja meg, mert akkor nem fáj neki) :) ))
...és te ténleg azér veszel feleségül egy nõt mert terhes?...ez tiszteletre méltó, de ha nincs a szerelem csak a sexuális vonzalom akkor válljatok el, magyarázd el neki mi a helyzet, jobb lenne mind2ötöknek...nkd mert ha megkapod azt akibe majd szerelmes leszel nem kell parázz h nem lehet a tiéd, neki meg azért mert rátalálhat arra aki szerelembõl szereti, nem vágyakozásból ha meg valamit félre értettem, és szerelem is van akkor bocsi
A kérdező hozzászólása: Ne harizz de kicsit félre értettél, nálunk a szerelem 7 éve megvan. És a férjem kérdezte hogy miért van az h õ szinte mindig kívánja, de én nem, és erre irtam h terhes. lehet mostanában, azért nem megy úgy. szóval nem azért vett el mert terhes lettem tõle! Félreértettél!!
jah értem...bocsi h félre értettem a dolgot, ám ebben az esetben a férj kéne eleget tegyen h a feleség kivánja...vélleményem szerint, vagy egyszerûen elfogadja:)
Nálunk fordítva van... Ez van...
Ez nemek is félreérthetõ volt. Házimunkát hogyan, milyen arányban szoktátok megosztani? Én úgy látom, és sokak tapasztalata ezt igazolja, hogy ennek igenis szerepe van abban, hogy este van-e szex.
nemek= nekem
A kérdező hozzászólása: talán azért mert terhes /feleség/
Miért vetted feleségül?A házasság nem a sexrõl hanem a szerelemrõl szóljon.
Segíts be a házimunkába, nem szentírás, hogy a férfi otthon lebzseljen.
Segíts neki a házimunkában.
meg a villanyszerelõ, a handlé, a gázos és a díjbeszedõ :) ......
A kérdező hozzászólása: jó neked /az elsõ válaszolónak/
kinem mikor hogy, en pl ffi vagyok es megse kivanom minden nap, csak amikor olyan hangulatom van hogy ugy erzem hogy jo is lesz. gondolom ezzel a nok is igy vannak
A kérdező hozzászólása: Kösszke a véleményeket! Általában szokott segíteni, ha itthol van, ha dolgozik akkor nem is várom el tõle. Amugy lehet sztem még azért is mert túl sok teher szorul rám amit õ nem mindig vesz figyelembe, pl: most ha minden igaz ikreket várok tõle, meg a rendszeres rosszullétek, amire õ már azt hiszi, hogy csak mondom, de nem , mert mikor az ágyban alapból lefekszem akkor hányinger és szédülés fog el, de minden este. de õ azt hiszi csak mondom. azt kivánom egyszer csak egyszer adja meg a jó isten, hogy vigyen végig egy terhességet, mert nem mindegyik férfi vszi figyelembe, hogy ez mekkora súly 9 hónapig, de ennek ellenére a világon mindennél jobban szeretem még akkor is ha nem minden esetben csak engem néz

Miért nem képes belátni a férjem, hogy hibázott? Miért ő van megsértődve és felháborodva?

A férjem szülei élősködők voltak és azok is maradnak. A kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy támogatjuk őket, de csak egy egészséges határon belül. A férjem viszont a megkérdezésem nélkül még a házasságkötésünk előtt vett nekik egy lakást, persze hitelre. Ez csak néhány hónapja derült ki, mikor a férjem munkahelye megszünt, a bank pedig követelte a részleteket. Mi épp egy építkezés közepén vagyunk, de félbe kellett hagynunk, mert ez és a törlesztés nem megy egyszerre. A szüleim rengeteget segítettek és segítenek nekünk, most például befogadtak minket, csak az az egy kikötésük volt, hogy a férjem nem cigarettázhat, mert zavarja őket. A férjem pedig ahelyett, hogy hálás lenne, esetleg segítene nekik csak dúl-fúl, mindenen felhúzza magát és olyan mintha haragudna a szüleimre, rám, mindenkire a szülei kivételével, pedig miattuk alakult így ez az egész.

Legjobb válasz: Ez durva. De eddig nem vetted észre, hogy havi sok tízezer forint nyomtalanul eltûnt? Hogyan tudta a férjed a szülei törlesztõjét úgy fizetni, hogy te nem tudtál róla?

Ez durva. De eddig nem vetted észre, hogy havi sok tízezer forint nyomtalanul eltûnt? Hogyan tudta a férjed a szülei törlesztõjét úgy fizetni, hogy te nem tudtál róla?
5-ös - Mit értsen meg? Hogy anyagi csõdbe döntötte a családját a szülei miatt? Hogy emiatt kényszerülnek a lány szüleihez? Remélem gyerekeik nincsenek, mert akkor még õk is szenvednének emiatt. És akkor a kedves férj meg morog, ahelyett, hogy örülne, hogy van tetõ a feje felett? Szépen hangzik, amit te leírsz, de az is kitûnik, hogy nem vagy egyenrangú kapcsolatban, és a férjed azt csinál, amit akar. Ha a saját családod helyett a szüleire költi a pénzt? Ó, az is jó, hisz neki ez a minta, és szeretni kell ezt. Inkább taníts neki egy új mintát esetleg. A normálisat.
Gyönyörû férjed van. Én simán elhagynám a párom, ha ilyet hazudna és utána még neki állna feljebb...
Belátja õ hidd el, és szégyelli is magát, csak a "legjobb védekezés a támadás" alapon kezeli a helyzetet, ami nem jó sajnos :(
Uhh... Én biztos kiakadnék rá. Nem ártana felvilágosítani, hogy örüljön, hogy van hol laknotok. A szülei meg szálljanak be a részletbe, amennyivel tudnak.
Teljesen jóindulatú a válaszom, de elõször is, nem kéne így beszélj a Férjed családjáról BÁRMILYENEK is Õk, el kell Õket fogadni olyannak amilyenek és így SZERETNI Õket és ezek után kaphatnád ezt visszafelé a Férjedtõl is! Hidd el ez így van. Neki az a "normális család" Neked a Te családod az, így tudom, hogy nehéz (Én is voltam ilyen helyzetben), hogy más a minta, de nem lehetetlen amit írtam és hidd el, ha ezen változtatsz, könnyebb lesz minden.... Meg kell értened Õt....
A gyökereket nem tudod megváltoztatni, Mindenki jött valahonnan és úgy kell elfogadni és szeretni amilyen. Empátiával kezelni az ilyen helyzeteket bármennyire is mást hoztunk/más gyökerekkel fejlõdtünk. Természetes, hogy a Mi családunk (az új minta amirõl beszélsz) más mint az Én családmintám vagy mint az Õ családmintája, mert (bár ezekbõl, de) közösen alkottunk egy újat. De egyébként alapjában véve más az agyunk mûködése is Nõknek és Férfiaknak, tehát az ilyen jellegû különbségeket tekintve is kell az empátiás készség. Ez a feltétel nélküli szeretet, kevesünknek adatik meg ez az érzés, de törekedni lehet rá.
A kérdező hozzászólása: Hirtelen haragomban nekem is megfordul a fejemben a válás gondolata, de van 3 kicsi gyermekünk, ezért nem szeretnék elhamarkodott döntést hozni. Nem, nem tûnt fel, hogy kevesebb a pénz, mert az építkezés is sokat visz és mivel mindketten vettünk alapanyagokat, fizettünk ki munkásokat, nem tûnt föl a hiányzó összeg, ami amúgy nem kiemelkedõen nagy, de most egy fizetéshez mégis rengeteg. Nem ellenõrizgettem forintra a számlát, mert eddig megbíztam benne. A szülei segélyen élnek, várják, hogy nyugdíjasok legyenek. Ledolgozott évük alig van, akkor sem voltak rendesen bejelentve. Nem tudnak semmit hozzáadni a törlesztõhöz. Ha nem adtunk volna havonta valamennyit (errõl tudtam), akkor a rezsit sem tudták volna kifizetni. Már most is minden a kikapcsolás szélén van. A lakást nem lehet eladni, mert annyira lelakták, hogy a negyedét sem éri annak amiért vette a férjem. Sajnálom, de nem tudok a férjem szüleirõl más módon nyilatkozni, már ez is egy erõsen cenzúrázott véleményem róluk.

Miért van az, hogy ha a menzim előtti napokban szeretkezünk a férjemmel akkor menstruáciokor mindig nagyon rosszul vagyok. Ha nem, akkor nem. 7 hónapja próbálkozunk babával. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Pánik és stresszreakció. Görcsösen nagyon akarod a kisbabát, és mikor közeledik a mensid félsz hogy nehogy emiatt menjen el a baba, ha mégis megtermékenyült, és ha hiszed, ha nem, tudat alatt nem is szeretkezel szívesen azokban a napokban a férjeddel.

Pánik és stresszreakció. Görcsösen nagyon akarod a kisbabát, és mikor közeledik a mensid félsz hogy nehogy emiatt menjen el a baba, ha mégis megtermékenyült, és ha hiszed, ha nem, tudat alatt nem is szeretkezel szívesen azokban a napokban a férjeddel.
Sajnálom én ilyet még nem hallotam! Szerintem beszélgess el a próblémáidról a nögyógyászoddal...Ö biztosan tudd segiteni!Illetve tud felirni gyógyszert ami segit hogy hamarabb terhes legyél!!drukkolok a babához!
Szia! Csatlakoznék az elsõ hozzászólóhoz, szerintem is errõl lehet szó. Mi 8 hónapig próbálkoztunk és akkor sikerült teherbe esnem amikor már nem gondoltam folyton arra, hogy sikerüljön. Egyszerüen csak szeressétek egymást a pároddal, kapcsolodjatok ki és meglátod sikerüln fog.

Ferjem alandoan pornozik, interneten ismerkedik nokkel, megcsal, nem foglalkozik velem! Miert van az, hogy hazudik alandoan, , , nem lenne konnyebb a valas? Foleg ferfiak magyarazatat varom, akik ugyanezt teszik a felesegeikkel, , , hogy miert?

Legjobb válasz: Nem szeret,nem tisztel,nem te kellesz neki. A kapcsolatotok ellaposodott és kiszeretett belõled. Lehet durván fogalmaztam meg,de szerintem ez a helyzet. Válj el tõle minél elõbb,csak fájdalmat okoz neked.

Nem szeret, nem tisztel, nem te kellesz neki. A kapcsolatotok ellaposodott és kiszeretett belõled. Lehet durván fogalmaztam meg, de szerintem ez a helyzet. Válj el tõle minél elõbb, csak fájdalmat okoz neked.
A férfiak többsége nem szereti feladni az otthon kényelmét mindenféle kalandozásokért, ezért is nem válnak. De miért nem válsz el te?
Inkabb visszakerdezek. Az ilyen nok akik tudjak h folyamatosan megcsalja oket a parjuk, nem foglalkoznik veluk es hazudnak nekik miert hadjak magukat megalazni, miert nem lepnek es valnak el? Miert jonnek ide az ilyen kerdeseikkel ha tudjak ra a valaszt?
Sajnállak , de az a véleményem sürgõsen válj el, és ha erre nem vagy képes tarts szeretõt.Kezdj el magadra jobban adni, wellness kozmetikus, fogyj le , más haj, ruha stb.Azzal ne is áltasd magad , hogy jobb lesz majd valamikor a kapcsolatod.Minden nap elfecsérelt amit egy ilyen emberrel töltesz.
Mert önzõ barmok és megtehetik.
miért nem válik el tõle? mert szereti!! mi hülye nõk ilyenek vagyunk..
9 Nem vagyunk ilyen hülyék. Csak sokaknak nincs önbizalmuk és erejük ahhoz, hogy kilépjenek egy rossz kapcsolatból.
Nem minden nõ ilyen hülye már bocs.Az akinek nincs elég önbizalma hogy még tud magának más partnert találni.És ha valaki ezek ellenére tud valakit még szeretni az magára vessen és ne kérdezgessen minket.És azok a férfiak itt akik pont ezt teszik nem hiszem hogy válaszolni fognak.Nem hiszem hogy a kérdezõ leköti a párja igényeit, és azért teszi azt amit.A szex óhatatlanul unalmassá válik egy idõ után egy partnerral, ellaposodik és õde rutin lesz belõle.Ez nemcsak a férfiakkal van így nagyon sokszor a nõk unnak rá a partnerükre.
Nem járok ebbe a cipõbe. Miért van még veled? Azért csinálja mert te nem kötöd le. -ez lehet azért is mert irreálisak az igényei
Ha ezt teszi akkor már rég lépned kellett volna, nem végig nézni hogy csal fûvel fával.
Nem, mert akkor elvesztene sok mindent, ami az övé. Ezért kéne kidobni, hogy vegye észre magát.
Az ilyen férfiakkal nem kell törõdni. Hagyd el, költözz el. Tudom hogy bánt, de elõbb utóbb túl leszel rajta. Találj magadnak mást, akivel boldog leszel.
Miért nem válsz el te? Neki így kényelmes.
kérdezõõ merre vagy??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!