Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a férfiak nagy (13 db)

Miért van az, hogy a férfiak nagy része elítéli a mümellet, de ha lóg az se tetszik?

Legjobb válasz: Mert a férfiaknak soha semmi sem jó. Azt akarják, hogy nagy legyen, fomrás és természetes.. a lányok nagyon kis részének van ilyen, de õk álomvilágban élnek. De legalább a mi mellünk nem határozza meg a szex minõségét. Nem úgy mint az õ kicsi vagy nem elég kemény farkuk.

Mert a férfiaknak soha semmi sem jó. Azt akarják, hogy nagy legyen, fomrás és természetes.. a lányok nagyon kis részének van ilyen, de õk álomvilágban élnek. De legalább a mi mellünk nem határozza meg a szex minõségét. Nem úgy mint az õ kicsi vagy nem elég kemény farkuk.
A kérdező hozzászólása: ez tetszett, köszi...:)
Pontosan! A férfiakba igen jól bele van kódolva, milyen az egészséges, szülésre legjobb nõ. A fiatal, megfelelõen telt, nem megereszkedett... Én azt mondanám, hogy inkább lógjon, minthogy mû legyen. Az borzalmas (mármint közelrõl. Messzirõl kieshet egy férfi szeme tõle). Vannak testhelyzetek, amikor jól mutat a "lógás" - de a mûmell közelrõl sehogy se mutat!
Ja igen ezért nem jók ezek a kapitális méretû tõgyek, már eleve megereszkednek, meg mi köze a mûmelleknek a lógáshoz, azok ugyanúgy megereszkednek tehát az egész kérdésnek semmi értelme, inkább legyen szép kézbesimuló mint egy nagy zsírcsomó szegény csajon!
Én srác létemre azt mondom: csak a természetes! Épp ezért verte ki nálam a biztosítékot az 1. válaszadó.. Akkor kárörvendj, amikor a TE szexed minõségére is kihat a mi puha pöcsünk!
mert a természetes szépségekre buknak!
A kérdező hozzászólása: Kedves fiú, aki válaszoltál:oké, hogy a természetes, de mégis kiakadtok, ha lóg valakinek a melle.ez a szöveg:jó csaj, csak kicsit lóg a melle.Nem?nincs olyan nõ akinek ne lógna egy idõ után. annak nem lóg, akinek nagyon kicsi melle, és nincs mi lógjon.
nem minden férfi.. az eset legtöbbsége nem. csak a fiatalok akinek semmi tapasztalata nincs.. ha szeret a párod elfogad ugy ahogy vagy nem az a fontos.. és nem sokan szeretik a csinált ciciket jobb az ha természetes és én szerelmes vagyok a barátnõmébe hiába kicsi de tetszik h formás és imádom és mindenkiében van valami szép ami megfoghat 1 fiút. és az 1. válaszadó elég.... sztem rosszul esne minden pasinak amit írt.
a mûmell egy becsapás te szereted ha becsapnak? gondolom nem a lógós mellek meg nem néznek ki jól pl ez nagyon csúnya >> http://www.sikos.hu/UserFiles/Image/galleries/Mellplasztika%..

Miért van az hogy a férfiak nagyon kívánják a szexet és képesek lennének naponta űzni a nők pedig nem?

Legjobb válasz: ad1: nem minden férfi kívánja naponta, mindenkinél változó ad2: a nõknél is így van, csak társadalmilag "ciki" felvállalni

ad1: nem minden férfi kívánja naponta, mindenkinél változó ad2: a nõknél is így van, csak társadalmilag "ciki" felvállalni
Hát nem tudom, hogy honnan vetted ezt, pl. nálunk én mint nõ többször szeretnék szeretkezni a párommal, õ viszont beéri kevesebbel is, ritka pillanatok egyike volt, hogy tegnap 2x is szeretkeztünk :D
Mi az , h a nok nem? Dehogynem!:D En legalabbis. Nemcsak naponta egyszer.:) Es sok no van ezzel igy, persze vannak, akik tenyleg nem kivanjak annyira, de ne altalanositsunk.
Az evolucio ugy gondolta, hogy jol kicsesz a ferfiakkal. Ha az embernek nincs allando partnere akkor ez inkabb atok mint aldas.
Van olyan, hogy vegig tudnam szeretkezni az egesz napot, de van, hogy semmi kedven aktusra. Max petting. Szoval ez valtozo szerintem.
Mert mindet potenciális barátnõjelöltnek nézel. Sush. Nem szabad.

Miért van az, hogy a nők nagy része messze nem olyan elnéző mind a férfiak nagy része?

Például:férfiak sokszor megelégszenek egy nehéztermészetü de vékony n?vel, lenyelik a hisztit és a hangulatváltásokat, mig egy n?nek akkora elvárási listája van, hogy sose érek a végére.Elnézést azoktól, akik nem ilyenek és sértve érzik magukat.

Legjobb válasz: Mert általában a nõk vannak abban a helyzetben, hogy válogathatnak.

Mert általában a nõk vannak abban a helyzetben, hogy válogathatnak.
Benne van azért a kettõs mérce is. Ha egy férfi azt mondja, neki mindegy, milyen a nõ természete, csak vékony legyen, arra mindenki azt mondja, milyen kicsik az elvárásai. Ha egy nõ azt mondja, mindegy, milyen alkatú a pasi, csak magabiztos, biztonságot nyújtó legyen, akkor már hû de nagy elvárások! :D
A férfiak tényleg nagy része tényleg megelégszik egy bármilyen természetû, de vékony nõvel, aki azért ne legyen csúnya arcra és jó legyen az ágyban. De nem azért, mert elnézõek, hanem azért, mert vizuálisabb alkatúak és a külsõ jobban számít nekik. A nõknek inkább a biztonság számít, ezért inkább olyan férfit választanak, akikrõl úgy érzik, ezt tudja nekik és a leendõ családnak nyújtani. Nem kell rátromfolni, hogy ez nem mindig van így, tudom. Én is csak az emberek nagy részérõl beszélek, természetesen nem ritkán vannak kivételek is mindkét nem részérõl.
egyrészt az esetek többségében a nõ van döntési helyzetben, ezért tûnik úgy, hogy nagyobbak az elvárásai. azon kívül mindkét nemre igaz sztem, hogy mindenki kap, ahogy kérte. értsd: ha egy pasi elvisel egy hisztisp*csát, úgy kell neki. ezt kérte, ezt kapta. 29/N
Mert a férfiak nagy részét az érdekli, hogy jól nézzen ki a nõ és nagy ribi legyen :P ezért képesek eltûrni bármit xD
A kérdező hozzászólása: Én nem szidom a másik nemet, de üzenem hogy mindenki elösször nézzen magába, utánna jöjjön a hosszú listával.Mert ha én nagy magabiztos csödör vagyok, akkor õ is legyen szépen Miss Január de ez nem igy szokott lenni.Õ Miss Hétköznapi de keresi mondjuk Mr. Bruce Willist persze azt is csak csúcsformában...
Igen, sok nõ elvárásai között szerepel a kinézet is, mint ahogy sok férfi elvárásai között szerepelnek belsõ tulajdonságok is, nem mindenki elégszik meg egy utálatos, de vékony csajjal. De ezek szerint úgy gondolod, hogy az a jó, ha valaki csak a külsõségekre megy? Az lenne a jó, ha a lányoknak is csak külsõ elvárásaik lennének? Mindegy lenne, csak izmos, jóképû legyen a pasi akkor is ha rossz természetû? Mert ez lenne a megfelelõje annak, amit férfi részrõl írtál (mindegy, ha hisztis is, csak vékony legyen a nõ).
Aki meg megteheti, annak miért ne legyenek nagy elvárásai? Ha egy nõ, vagy férfi kaphat magának egy neki külsõleg, belsõleg is tetszõ valakit, akkor nem látom értelmét, hogy alább adja az elvárásait és válasszon egy neki kevésbé megfelelõt.
A kérdező hozzászólása: Rendben, elmondom, hogy lenne jó. Nem cipõ, ruha után itélnék meg a pasikat a nõk.Nem kisugárzás alapján itélkeznének(hiszen lehet rossz napja, periódusa az embernek, hanem az alapján, hogy milyen miután megismerték egy kicsit.Nem jó duma után meg fellépés után, hiszen sokan késõbb nyilnak meg és lazulnak fel.Ugyanezeket egy nötõl nem várják el általában a pasik.Egy szomorú csajhoz is odamennek a pasik, egy szégyelõs csajt se hagynak ott, 5 perc után mert nem oldodott fel, hanem megpróbálják feloldani, viccelnek vele stb és semmikép nem cipõ alapján döntöm el, hogy milyen a csaj... persze nem extrém esetekrõl beszélek.
A kérdező hozzászólása: "Aki meg megteheti, annak miért ne legyenek nagy elvárásai" Jól van , no comment.
ma 16:30 Na most én, amikor megismerkedtünk a párommal, nem abban a fázisban voltam, mikor nem kellettem volna már a pasiknak. Sõt pont hogy abban az idõben volt több férfi, aki irántam érdeklõdött, mint bármikor elõtte. Úgyhogy abban az idõben nem hogy lejjebb kellett volna adnom az igényeimet, hanem épphogy igencsak lehettek volna igényeim. Voltak is olyan téren, amiket én fontosnak tartottam. Fõleg belsõleg. De nem csak nekem, a páromnak is, neki sem volt elég, hogy csak vékony legyek. :D Szerintem nem jó, ha csak azért választunk valakit, mert olyat úgysem kapunk, amilyet szeretnénk. Csak idõvel jó esetben változik az értékrend és már nem a kigyúrt izmok (jó, nekem azok soha nem is tetszettek), a menõ kocsi, a márkás ruhák lesznek a lényeg, hanem inkább bizonyos belsõ tulajdonságok kinek-kinek igény szerint.
A kérdező hozzászólása: *pasik esetében, ha nem kell annyira a nõknek...hihi
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy egyetértünk viszont a "nagyon fiatalon"-nal nem értek egyet...A csajok is és egyes esetekben a pasik is el kell jussanak oda, hogy megtapasztalják azt milyen mikor már nem kell annyira a pasiknak...akkor kezd beállni a normál mentalitás.
Ebben egyetértünk. Ezért is mondom mindig, hogy egy kapcsolatnak idõt kell hagyni, hogy kibontakozzon, vagy nem. Elsõ pillanatra természetes, hogy csak a külsõt látja az ember. De mi sem az elsõ pillanatban szerettünk egymásba a párommal, azért egy kis idõnek el kellett telni, hogy megismerjük egymást. De szerintem nagyon fiatalon még hajlamosabb az elsõ benyomás alapján dönteni az ember. Bár én úgy tapasztaltam, hogy nemcsak a lányok, hanem a pasik is. Tényleg lenne értelme, ha az emberek megismernék egymást egy kicsit és csak aztán mondanának igent, vagy nemet.
A kérdező hozzászólása: "Értem én, hogy nem egyszerû dolog magabiztosnak lenne, de akkor ugyanúgy lehetne mondani, hogy lefogyni egy alapból hízékonyabb típusnak, helyesebbnek lenni egy alapból csúnyácskább lánynak ugyanúgy nem könnyû. " A kinézet is benne van a nõk elvárásai között...amellett, hogy mondjuk nem vagyok akcióhõs kinézetü és magabiztosságú pasas, még hozzáadódik a sok belsõ tulajdonságra irányuló elvárás is...
ma 13:36 Amit most leírtál az arról szól, hogy a férfiaknak "csak" külsõleg vannak elvárásaik, a nõknek meg inkább belsõleg. Értem én, hogy nem egyszerû dolog magabiztosnak lenne, de akkor ugyanúgy lehetne mondani, hogy lefogyni egy alapból hízékonyabb típusnak, helyesebbnek lenni egy alapból csúnyácskább lánynak ugyanúgy nem könnyû. Semmivel nem egyszerûbb a külsõ elvárásoknak megfelelni, mint a belsõknek. Vannak, akik könnyen magabiztosak, vannak, akik könnyen karcsúak és szépek, viszont vannak, akik nem. Most õk szidhatják nyugodtan a másik nemet, hogy miért ilyenek az elvárásaik. Csak éppen semmi értelme.
12:57 ez nagy hülyeség, egy fiú is válogathat csak külsõtõl függ :P Egyébként azért, mert nézd meg ált. a férfiak mindenféle kapcsolatban (barátság, munkahely) lazábbak, míg a nõk jobban észreveszik a másik hibáit, hisztisebbek, stb. Én is úgy vagyok vele hogy ha van egy fullos csajom sok mindent elnézek neki XD Persze vannak határok
Érdekes. Én pont mást tapasztalok.
Hát igen példát lehetne venni rólunk. 24/f
A nõknek egyszerûen csak mások az elvárásaik. Elvárják h a párjuk legyen magas, jóképû és gazdag, de az nem számít nekik, ha bunkó, hülye, és minden héten más ribivel csalja õket.
"Ha egy nõ azt mondja, mindegy, milyen alkatú a pasi, csak magabiztos, biztonságot nyújtó legyen, akkor már hû de nagy elvárások! :D" Pontosan. Ugyanez jutott az eszembe. Nem tudom ezek miért olyan nagy elvárások. Pedig amúgy egyáltalán nem. Sõt. Én azt írom, hogy minden férfit megszépít az, hogy ha tényleg férfiasan viselkedik, tehát, hogy ha magabiztos, határozott, kellõ önismerete van, lehet vele beszélgetni normálisan. Sokkal jobb ez, mint az, hogy most hány kocka van a hasán pl.
Még valami: Vegyük ugyanezt a szitut, csak fordítva: Mondjuk nekem nõként bejönnek a vékony pasik. Ezért inkább választok egy vékony, de arrogáns, bunkó, hülye, érzéketlen, buta, rossz természetû barmot egy kedves, aranyos, rendes, jóérzésû, gondoskodó, szeretõ, ám némi túlsúllyal rendelkezõ pasi helyett. Akkor az elsõ jelzõ, ami rólam az eszébe jut bárkienk, az az "elnézõ"? :D
A kérdező hozzászólása: A magabiztosság nem egy egyszerü dolog, egy olyannak akinek kevés sikerélménye van...és szégyenlõsnek született. napietus, nagyon igazad van de elmondom mégis, hogy miért látom ezt gondnak...Egy férfi általában megnézi, hogy a csaj tetszik-e neki és onnat tovább megpróbál türni, hogy a kapcsolat ne essen szét minden kis sz*ar miatt.Sok nõ viszont, ha nem úgy csinálod, ahogy õ akarja már egybõl szakitani akar, mert megsértetted a nõi büszkeségét...de lehet, hogy csak én fogtam sok ilyet ki, ezért mondom, nem minden nõre terjesztem ki a kérdésemet. A másik dolog a kapcsolat idõszaka elötti elvárások.Egy férfi akarja, hogy a csaj jól nézzen ki, egyesek bombázókat akarnak másoknak elég, ha a csaj édes.Sok nõ viszont kezdi sorolni:legyen figyelmes de legyen kemény is, cipõje után alakitanak véleményt egy pasiról, kisugárzás alapján választanak(ha rossz kisugárzása van szegény balfácánnak, mert sok baja volt utóbbi idõben, attól még lehet vagány ember) és igy tovább.Jó duma, ez jó kommunikációs készséget feltételez...és igy tovább.Férfias megjelenés stb stb. Sokan férfiak, megfelelnek egy pár pontnak, viszont elbuknak más pontoknál...javitsatok ki, ha rosszul látom a dolgokat.
Én megpróbáltam összejönni egy félénk, csúnyácskább lánnyal, aki teljesen hozzám illett, nem annyira tetszett de beértem volna vele is külsõre, mégis elkönyvelt barátnak... Most rámenõs leszek már tudom hogy kell csinálni, és iszok alkoholt, alkoholistás leszek, ez az egyik kiskapu, rájöttem F18
A kérdező hozzászólása: " Most rámenõs leszek már tudom hogy kell csinálni, és iszok alkoholt, alkoholistás leszek, ez az egyik kiskapu, rájöttem " Igen, rámenõsnek kell lenni, persze csak mértékkel...de ahelyett hogy alkoholizálnál inkább nõveld az önbizalmad és fejleszd a dumálókád.Csak abban az esetben nem kell rámenõsnek lenni, ha a csaj szeret vadászni és õ szeret rámenõsnek lenni és szereti a kevésbé rámenõs fiúkat.Akkor lehetsz az aki vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Miért van az hogy a férfiaknak inkább a kényes és magára nagyon adó nõk jönnek be?

Legjobb válasz: hülye kérdés. az igénytelenség kinek jön be szerinted?

hülye kérdés. az igénytelenség kinek jön be szerinted?
póthaj meg a szolárium mióta szép?
az nem igényes, az mû. És sok férfinak nem is jön be.
Az ilyeneket kiküldeném a mezõre kapálni...
#3-assal értek egyet... és megint mi ez a nagy általánosítás? nekem nem a "kényes és a magára nagyon adó nõk" jönnek be...inkább szolidabb legyen :) fõleg a belsõ és a természetes arc, szép mosoly számít, persze fontos az igényesség is!
Én azokat a nõket szeretem akiket nem kell pátyolgatni és minden erõsebb széltõl óvni... akinek van két lába és állni is tud rajta és aki nem jajong attol ha összepiszkolta magát :) én a vagány nõket csipem :D
A kérdező hozzászólása: Hát persze hogy fontos az igényesség. A magára nagy adó alatt az olyat értem aki képes vagyonokat a saját szépségére elkölteni pl. szoláriumba jár, póthaja van, mûszempillája van, mûkörme van stb.
Az, hogy kényes és igényes nem függ össze olyan szorosan mint gondolod. Igényesség alapfeltétel, kényesség irritál
Nem mindenkinek!! Én nagyon utálom a kényes nõket!!
mert hülyék... persze a normális lány egynek se kell :P

MIért van az, hogy amíg például a fejlett Skandináviában teljesen elfogadott, hogy a férfiak is harisnyát hordanak télen, hogy ne fázzanak meg, addig ez a nagyon elmaradott magyarban még mindig ciki?

Esélyegyenlőség keretein belül a férfiaknak is joguk lenne arra,hogy ne fázzon a lábuk télen, nemcsak a nőknek,a jégeralsó kényelmetlen, és néha túl meleg.

Legjobb válasz: Benne van a valasz a kerdesedben. Egyebkent, ha itt is allandoan hideg lenne biztos maskepp allnanak a kerdeshez, de addig meg Magyarorszagon kb. 1 hetig van minusz....addig ne is remenykedj.

Benne van a valasz a kerdesedben. Egyebkent, ha itt is allandoan hideg lenne biztos maskepp allnanak a kerdeshez, de addig meg Magyarorszagon kb. 1 hetig van minusz....addig ne is remenykedj.
Talán meg kell egy kicsit védenem azt a kevés gyártót aki férfi harisnyát gyárt, nem a szívatás miatt drágább a termékük, hanem azért valljuk be a kereslet kisebb és így drágább az elõállítási költség.A nõi harisnya fazonja nem sokban tér el a férfiétõl , csak általában slicc is van az elején.A nõi is tud olyan kényelmes lenni.Én a gyulai Bokatex termékeit használom, de van olasz gyártmányú is nekem.
A kérdező hozzászólása: harisnyadiszkontból nem szeretnék rendelni, jobb ha látom személyesen, a méret miatt is.A coraba inkább kimegyek.A nõi pamutharisnya jobb mint a férfi?A férfi drágább és nem annyira jó? gondoltam hogy itt is a férfiakat szivatják. Egyébként remélem én is, hogy talán 10 év múlva, ha nem is divat, de legalább elfogadott lesz. Az a gond, hogy a magyar társadalom nagyon elmaradott. Nem akarok megfagyni csak azért mert ilyen peches vagyok, hogy magyarba születtem+férfinak.
Nagyon remélem, hogy 1-szer ez végre itt is divattá válik, mert én is harisnyát hordok és kényelmesebb is mint a jégeralsó, sõt az néha túl meleg.Én lábfej nélküli bordás pamutharisnyanadrágot viselek télen, és mindenkinek ajánlom mert nagyon kényelmes!Szürke, drapp, fekete, sötétkék, és piszkosfehér színben kaphatóak!
A cora áruházban lehet férfi harisnyát kapni a zoknikhoz van kirakva.Vagy a harisnyadiszkontból tudsz rendelni.Én a nõi pamut harisnyát is kipróbáltam természetesen a vastag fajtát, jelentõsen olcsóbb és a minusz 10 fokban is kellemesen meleg.A jégeralsó kényelmetlen mindig lecsúszik az ember derekáról.
A kérdező hozzászólása: Értem, és nem cikiztek még emiatt? én sem akarok jégeralsót felvenni, nekem is kényelmetlen.Mindenesetre én jobban örülnék, ha a férfiaknak is gyártanának jobban a farmer alá, nemcsak mindent mindig a nõknek. Én nem szeretnék nõi leggingset felvenni, én férfi pamutharisnyát szeretnék.Nem tudod, hol lehet ezeket beszerezni? mert mindenhol csak nõknek látok mindent, férfiaknak semmit.Mi csak arra vagyunk jók max.hogy a gyerekcsináláshoz mi is kellünk.Na emiatt sem lesz magyarban gyerekem.
Én évek óta hordok vastagabb 100 den körüli nylon és pamut harisnyákat is, de mindkettõbõl lábfej nélkülit. Nagyon beváltak, sose cserélném vissza a jégeralsóra, mert az kényelmetlen amikor összegyûrõdik a nadrág alatt. Ráadásul alá sem megy a ma divatos passzos csõnadrágoknak. Pamut harisnyaként nõi leggingset hordok, mivel ezek sztreccses anyagból vannak, ezért nagyon kényelmes és meleg is. És mivel teljesen rásimul a lábamra, egyáltalán nem zavaró még egy szûk sztreccsfarmer alatt sem. És mivel ma nagy divat a leggings, minden boltban lehet kapni ezer féle változatban, vastagságban. Ha nagyon hideg van, akkor pedig bélelt sztreccs biciklis nadrágot veszek a nadrág alá, ami még melegebb. 28F
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm.Akkor pamutharisnya lesz, majd õsszel nyitok 1 újabb topicot, amelyben megkérdezem, hol lehet hozzájutni egy jobb minõségû pamutharisnyához.Illetve, hogyha már feltettem a mostani kérdésemet illetve amúgyis minden üzletben sokkal inkább csak nõi cucccok vannak, ha van valakinek tippje addig is, hogy tudok beszerezni pamutharisnyát azt megköszönöm.lehetõleg olyan helyet, ahol az eladók már felvilágosultak, és nem néznek rám ferde szemmel, ha pamutharisnyát veszek.Télen sem találtam nagyon ilyen helyet, mindenhol csak nõi pamutharisnyát láttam.
Én hordom, évek óta. Teljesen jó és kényelmes, csak találd el a jó méretet. A vastag (50-80DEN) miért lenne ciki?
ember, hordjál amit akarsz, ki a franc látja, hogy mi van a gatyád alatt? Fagyjon meg a sok h.lye, aki szerint ciki hidegben a harisnya.
Pamutharisnyát senki nem tartja cikinek. Jégeralsó sem kényelmetlen. Aki nem akar fázni, az nem fázik. Azzal van a gond, aki a jújfázok jelszó alatt nejlonharisnyát akar a faszikra adni, így akarja igazolni a saját vágyait, amikbe jókora szexuális töltet jut. Ami nem baj. Csak ne próbálja úgy beállítani, mintha nem lenne. A nejlonharisnya nõies ruha, pont. Fejlett nyugati/északi államok meg egy elég durva sztereotípia, ott minden jobb, és egyszerûen csak jobb. Pedig nem, csak más.
A kérdező hozzászólása: Kedves VaniliaHime! Örülök, hogy vannak felvilágosult nõk ebben az országban.Az tény, hogy sokszor a pamutharisnya felvételétt a férfiak cikinek, a sok régi, rossz beidegzõdés miatt.Én is csak a pamutharisnyát érzem elfogadhatónak, de sok helyen olvasom az interneten is, hogy sokak számára ez még mindig ciki, ha a férfi harisnyát hord télen.Én is szívesebben viselnék pamutharisnyát, mert a jégeralsót én sem szeretem, és a következõ télen mindenképp szeretnék változtatni!
Idén télen, a -20°C-ban végre sikerült rávennem a barátomat, hogy vegyen fel egy lábfej nélküli pamutharisnyát. Nem tartom cikinek, és férfiatlannak, az egészség fontosabb. Mellesleg a harisnya olcsóbb, mint a jégeralsó, manapság már ez is szempont.
Mert MO-on az emberek a középkori "férfias" "nöies" fogalmakhoz ragaszkodnak. Nyugaton már elfogadták, hogy mindkét csoport ember, és egyenjogúak. Ez ugyanaz, mint hogy MO-on még mindig mondanak olyanokat, hogy a férfi a CSALÁDFENNTARTÓ, neki kell eltartani a családját. EZ egyrészt sehol sincs igy MO-on, mert gyakorlatilag mindenhol legalább két kereset szükséges, másrészt a nö NEM eltartott. Nyugaton nincs "családfenntartó", hanem közösen keresik meg a család megélhetését. Azon sem problémaznak, ha a nö keres többet, mert ott már rájöttek, hogy ez egyáltalán nem lényeges, hanem az, hogy EGYÜTT mennyire tudnak megélni.
A kérdező hozzászólása: Azért szerintem télen itt is hideg van, ha nincs is olyan mint Skandináviában, viszont az tény, hogy a mostani az kb 2 hét nagyon hideg idõszak kivételével enyhe volt.
nincs a jégeralsóval semmi baj, én is hordtam télen és jó volt, fel se tûnt a viselete, viszont nem fázott a lábam, sõt a lábam a felsõ testemhez képest kicsi, így még optikailag és +-ba hozzáadott, azzal az egy réteggel
Én egyszínû nõit veszek piacon, sokkal olcsóbb, mint a "férfi", és szinte semmi különbség.

Miért van az, hogy a férfiak szinte kivétel nélkül nagy kannak képzelik magukat, de amikor tettekre kerül a sor, akkor általában becsődölnek? Nem csak a merevedési zavarokra gondolok, hanem a szexuális nyitottságra is.

Előadják a macsót, aztán amikor valami újdonságot, izgalmasat akarok a szexben, akkor húzzák a szájukat. Pornón nézik a gang banget, leszbiket, bi csajokat, de élőben már nyuszik az ilyesmihez. Meg ki akarnak sajátítani, még akivel kipróbáltuk a többes szexet, az is elkezdett ellenőrizni, számon kérni, féltékenykedni. 23/N

Legjobb válasz: Nem tudom. Én akikkel eddig szexeltem pont és annyit vállaltak be szexuálisan, mint amennyit mondtak. Nem volt nagyzolás, amit mondtak, azt szívesen kipróbálták, és nem is állítottak annál többet. Szerintem rossz emberekkel kezdtél. Egyébként a gangbang még a pasik számára is extrém kategória, nem szimpla perverzió. Sajnos. :D Mert én is ki akarom próbálni, de nem találtam még rá olyat, aki hajlandó lett volna.

Nem tudom. Én akikkel eddig szexeltem pont és annyit vállaltak be szexuálisan, mint amennyit mondtak. Nem volt nagyzolás, amit mondtak, azt szívesen kipróbálták, és nem is állítottak annál többet. Szerintem rossz emberekkel kezdtél. Egyébként a gangbang még a pasik számára is extrém kategória, nem szimpla perverzió. Sajnos. :D Mert én is ki akarom próbálni, de nem találtam még rá olyat, aki hajlandó lett volna.
Illetve tegyük még hozzá, hogy a szex nem csak a testiségrõl szól...
1) mert a nõk a magabiztosságot várják el a férfiaktól, ezzel lehet felszedni õket 2) arról senki nem tehet ha nincs elég tapasztalata
Azért mert neked bejön ha többen beverik neked egyszerre, viszont megsértõdsz ha féltékeny lesz az egyik palid a másikra. Gyengeség.
A nõk sem másabbak, csak annyival, hogy õk közvetlenül az "akció" elõtt, vagy az elején hátrálnak meg.
És miért van az hogy egy nõ se tartja magát k.rvának de 2 vodka után már magától ledobja a felsõt?
Más lányok meg azért panaszkodnak, merthogy állítólag minden pasinak a ribancok kellenek. Vedd fel egy ilyennel a kapcsolatot, és kérd meg, h mutasson be 1-2 férfi ismerõsének!
#6 Azért találsz erre nehezen pasit mert egy csomó gátlás van bennünk, mivel ez nem hagyományos 1/1 felállás, hanem sok pasi-1 nõ: - mi van ha nem áll fel, mert néznek? - mi van ha gyorsan (gyorsabban, mint a többi) elmegyek? - mi van ha az elõzek miatt+testalkatom, farkam, kinevetik, kigúnyolják? -mi van, ha nem áll fel újra annyiszor, mint a többinek? stb...
én pl sose akarnám hogy más is dugja a csajom õ csak az enyém én se dugók mást valaki nyitott erre valaki nem
Aki tudja csinálja, aki meg nem az beszél róla, és amelyik kutya ugat, az nem harap.
A kérdező hozzászólása: Nekem bejön, ha többen vagyunk az ágyban kettõnél, de nem is elvárás ez a pasi felé, csak ha elõadja a lazát, felcsillan a szeme, akkor utána miért akar mégis mást? Miért akar kisajátítani? Mert felkeltik a vágyat, meg kialakítanak magukról egy képet, hogy lazák, nyitottak, potensek, közben meg féltékeny, hisztis kisgyerekek.
"általában becsõdölnek" - azért ez erõs túlzás. Mondjuk valamennyi tapasztaltság alatt nyilván meghökkennek dolgoktól, de hát egy idõ után nem kacérkodik az ember olyan ötlettel, amitõl késõbb visszatáncolna. Az nevetséges, kétségtelenül
mert az érzelgõssége ellenére azért rendesen megdug. ezért.
ha hiszed ha nem az utolsónak igaza van. nem tudom viccbõl szánta-e a választ, de igy van. vagy mert jól néz ki. ezen most ne háborodj fel, felületesség, állati ösztön, de ez van. az igazság néha fáj.
A kérdező hozzászólása: még nem feküdtünk le és nem éppen egy don juan külsõleg..

Miért van az, hogy a magyar nőknek kivétel nélkül csak a nagy darab/kigyúrt férfiak kellenek?

Legjobb válasz: Senkinek nem kell olyan férfi aki rinyál meg sajnálja magát. Ha szerinted csak kigyúrt férfi kell a nõknek akkor te miért nem vagy ilyen? Ne tartsd vissza magad. Ja, vagy tenni már lusták vagyunk érte? Amúgy meg ez egy baromság. 23/F-ként mondom. 173 centi vagyok és egyáltalán nem kigyúrt. Nehogy már a víz legyen a h*lye ha a kacsa nem tud úszni.

egy tény: egyszerûbb azt hinni, hogy csak a külsõségek miatt nincs nõd és nem a személyiségeddel van baj.
Senkinek nem kell olyan férfi aki rinyál meg sajnálja magát. Ha szerinted csak kigyúrt férfi kell a nõknek akkor te miért nem vagy ilyen? Ne tartsd vissza magad. Ja, vagy tenni már lusták vagyunk érte? Amúgy meg ez egy baromság. 23/F-ként mondom. 173 centi vagyok és egyáltalán nem kigyúrt. Nehogy már a víz legyen a h*lye ha a kacsa nem tud úszni.
Szerintem ez badarság.Már az is nagy szó, ha 180 cm fölött van egy férfi és nem pálcikaember, hanem arányos és abszolút normális testalkatú.A kigyúrt pasik gázok:)
Én is akartam írni amit írtak. Hogy ne nyafogj, az önsajnáltatás nem mûködõ képes, fõleg így netre kiírva ^^. Inkább ha egy buliban vagy akárhol beszélgetésbe bonyolódtok, oooh én már annyi mindent átéltem "aah te olyan intelligens és mély érzésû srác vagy xoxo, lol. Egyébként is gondolom nem sok lány ismerõsöd lehet ha így gondolod, mert tényleg ne inden lánynak jönnek be az iylenek. Azt meg még sértõnek is találhatják egesek hogy mondod neki "jaa persze ahogy jönne egy ilyen csávó itt hagynál!" Szóval nem minden lány izom állatokra bukó agyatlan urva, én például szerencsésen szerezhettem visszaigazolást errõl , errõl beszéltem egyik lánnyal, õ meg visszakérdezett hogy mert??? és lett egy kisebb vita de semmi komoly pfh
ez egyáltalán nem igaz, inkább az ilyen meleg, sminkelõs selyemfiú sp szerüségek....
Persze ezzel vigasztalod magad mi? A csajok a hibásak véletlenül se veled van a baj, történetesen az én párom se kigyurt állat, sportoló és egészséges arányos izomzata van, miért kellen akkor egy fogpiszkáló?
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen utolsó, ez kedves volt. Inkább meg se szólaltál volna...
A kérdező hozzászólása: A te jó k*rva any*d a fogpiszkáló, az!
A kérdező hozzászólása: Én is sportolok ám, mégis vékony vagyok.
A kérdező hozzászólása: Csak hogy egy kicsit el tudj képzelni, nem vagyok az a tipikus mai lányfiú keskeny vállal, görbe testtartással és lányos hajjal, csak egyszerûen vékony az alkatom.
Akkor keress magadnak, egy testben hozzád illõ lányt, és meg van oldódva a gondod! Vannak, akiknek a vékony testalkatú fiúk tetszenek.
Ha a kigyúrt állatokon kívül csak a te fajtád létezne, akkor inkább a kigyúrtat választanám..
Miért van az, hogy a magyar pasiknak kivétel nélkül csak a [email protected] kellenek? Általánosíts barom...
Nekem tetszik, ha egy férfi finoman izmos, még egy kis poci is belefér, de a kigyûrt kétajtós szekrényektõl inkább megijedek, mint vonzódok hozzájuk. Szóval ne általánosíts!
Ez csak akkor lenne így ha csak és kizárólag nagy darab kigyúrt férfiak lennének... annyi párt láttam ahol a pasi nem ilyen.
A kérdező hozzászólása: A vékonyak is gázok, mert én jómagam az vagyok, és ezt tapasztalom. Aki hozzám hasonló, csak pénzzel tud nõt szerezni. Már egy jó ideje nem is próbálkozok senkinél, mert tudom, hogy a nagyobb darabokhoz vonzódnak a nõk, így semmi értelme próbálkoznom. Bõven idõs is vagyok már ahhoz is, hogy elkezdjem az ismerkedést, és ez pluszba hátráltat. (24)
teljesen igazad van! nincs kivétel!! minden nõ ugyanolyan. jöhetnek még az általánosítások...
A kérdező hozzászólása: Ez nem általánosítás, hanem tény.
zárj vitrinbe, nekem nem azok kellenek.
Nekem csak is 180cm ALATTI átlagos/vékony pasik asik jönnek be... UI: NE ÁLTALÁNOSÍTS KÉRLEK! (:
A kérdező hozzászólása: Ha ilyen barátod van pillanatnyilag, majd dobnád egy nagydarab macsóért, ha adódna alkalom rá...
Nekem nem tetszenek a kigyúrt férfiak. Azt szeretem, ha valakin látszik, hogy sportol, nem dagadt, nem görnyedt nem is egy csontváz. De a nagydarab gyúrósoktól feláll a hátamon a szõr :) 21/L
A magyar férfiak kövérek, nagy darabok, vagy kigyúrtak, de inkább azt mondom hogy sokan kövérek. Nekem egyáltalán nem tetszenek :/ Szerintem undorító ha egy férfi mackós alkat/kövér. Persze csak akkor az, ha nem tesz a testéért és egészségéért semmit és rengeteget eszik, de sajnos ez elég sok magyarról elmondható.

Miért van az hogy azokat a lányokat tisztelik a legjoban akik csinosan öltöznek vagy márkás cipőkben járnak? Tudom hogy egy férfi szemében nagyon fonto de vn amikor nem a férfiaknak akarunk tetszeni hanem saját magunknak! Azzal mi van?

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan hogy azokat tiszteljek akik markas ruhakban jarkalnak szerintem inkabb abban van valami hogy aki ad magara es ez attol fugettlen hogy markas-e szoval ha csinosan feloltozol nem markas cuccba akkor is tisztelni fognak csak a fo hogy apolt legy

Szerintem nincs olyan hogy azokat tiszteljek akik markas ruhakban jarkalnak szerintem inkabb abban van valami hogy aki ad magara es ez attol fugettlen hogy markas-e szoval ha csinosan feloltozol nem markas cuccba akkor is tisztelni fognak csak a fo hogy apolt legy
az elõzõnek igaza van!:) bár igaz, hogy amikor converse cipõbe kezdtem járni akkor az összes nagyobb a suliban elkezdett haverkodni velem. Azt viszont nem várhatod el az emberektõl, hogy egy topis lepukkant csajjal olyan jóba legyenek.azért egy lány/nõ adjon magára...:) amugy szerintem mindenki jobban érzi magát ha csinos.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!