Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a ciklusom második (2 db)

A menzi elõtt sok nõ ilyen. Ez normális, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: vagyis gondolom megint nem vagyok terhes:(
Elsõ vagyok. Ettõl még lehetsz terhes. A menzi elõtti terhességi tünet nem igazán jelentkezik, ha igen, akkor szinte megegyezik a menzissel. Amíg nem késik ezek kétes dolgok lehetnek: puffadás, pisilés, ingerlékenység, farkaséhség, megjönérzés vagy szurkálás a méhben, cicifájdalom... Ha már késne és ezek közül fennáll valamelyik akkor már azt mondanám hogy valószínû baba. De menzi elõtt nem lehet tudni. A folyásra meg abszolút nem lehet adni, van akinek nincs folyása és az babát jelent (mint nekem) és van akinek krémes és az jelent babát míg másnak menzit (mint nekem). Na ezt jó kacifántosan írtam. :) Drukkolok hogy kisbabád legyen! A nem várt napján akár tesztelhetsz ha úgy érzed! 10 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: gratulálok!!!!! :)

Miért van az, hogy a ciklusom második felében tesi órán mindig jóval erősebb a folyásom? Néha túrós állagú.

Legjobb válasz: Szerintem meg normális. a ciklus így váloztatja meg a folyást. Félidõ után elkezd sûrûbb fehérebb folyás lenni, ami erõsödik mensiig, aztán megszûnik, és ez így van minden hónapban. De ha gondolod, nézesd meg magad, de nálam és sok másnál is így van ez normálisan. Használj tisztasági betétet a jobb érzetért.

Szerintem meg normális. a ciklus így váloztatja meg a folyást. Félidõ után elkezd sûrûbb fehérebb folyás lenni, ami erõsödik mensiig, aztán megszûnik, és ez így van minden hónapban. De ha gondolod, nézesd meg magad, de nálam és sok másnál is így van ez normálisan. Használj tisztasági betétet a jobb érzetért.
A túrós folyás utalhat fertõzésre is, más tüneted nincs?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!