Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a cicám néha (2 db)

Miért van az hogy a cicám néha belenyúl a tányérjába, lábbal veszi ki a kaját és úgy eszi meg?

Legjobb válasz: Minden cicus ezt csinálja, a mieink is. Ez azért van, mert a macsek ragadozó, az õsei vadásztak, elejtették a karmaikkal a zsákmányt, és ilyenkor elõjönnek az õsi ösztönök. Nekik a tányér csak egy "vadászmezõ"

Minden cicus ezt csinálja, a mieink is. Ez azért van, mert a macsek ragadozó, az õsei vadásztak, elejtették a karmaikkal a zsákmányt, és ilyenkor elõjönnek az õsi ösztönök. Nekik a tányér csak egy "vadászmezõ"
A kérdező hozzászólása: ó, ez vicces!köszi! az elõzõ macsekom nem csinálta ezt, Daffney meg olyan emberi amikor így eszik:)
Nekem is vannak macskáim de csak az egyik csinálja nálam.Általában akkor csinálja ha tejet adok neki belenyúl a tejbe vagy ha épp levest kap akkor abba és a mancsáról nyalogatja le már tiszta pancsot csinál a lakásból nemgyõzöm utána takarítani a padlót. :)

Miért van az szopizás vége felé néha azt csinálja, hogy elkezd sírni és rúgkapálni felemelem böfizik és a kezét szopja, ha visszateszem cicire megint sír és rugdosódik?

Legjobb válasz: szia! az én babám is ezt csinálja. Az enyémnek a hasa fáj. Ha evés után jön a kaka, utána megint tud cicizni. De van amikor a kaka nem jön, akkor simizem a pociját, vagy a mellkasomra fektetem aztán megnyugszik.

szia! az én babám is ezt csinálja. Az enyémnek a hasa fáj. Ha evés után jön a kaka, utána megint tud cicizni. De van amikor a kaka nem jön, akkor simizem a pociját, vagy a mellkasomra fektetem aztán megnyugszik.
Az elsõ válaszolónak igaza lehet, nálunk is volt ilyen. Valószínûleg sok levegõt nyelt és fáj picit a pocija. Az öklét pedig nem hiszem, hogy azért rágja mert éhes...
Nálunk is ez van, de csak akkor ha nagyon fáradt, már jóllakott, és szeretne egy kicsit cumizni, de idegesíti, hogy folyik a szájába a tej. Ilyenkor leteszem a kiságyba és adok neki cumit, ettõl rendszerint megnyugszik. Tudom, hogy sokan cumiellenesek, de nálunk ez bevált, csak este használjuk, és azt sem mindig. Mennyi idõs a kisbabád? Az enyém fél éves, és 3 hónapja mindig szopja a kezét (és minden mást), akkor is ha nem éhes.
Szia nekem a lányom akkor csinálta mikor elkezdett apadni a tejem
A kérdező hozzászólása: Most múlt 2 hónapos.
Lehet, hogy a hasa fáj, lehet böfizni akat, lehet túl álmos ahhoz, hogy szopizzon. Lányom 12 hetes, de õ is csinálja. Néha már jobb neki a kiságyban, vagy a vállamon, mint cicin..
Szia! Az is lehet, hogy elékezett egy növekedési szakaszba és ilyenkor több tejcsire van szüksége. Ha kiszívta a tejet az egyik melledbõl próbáld meg áttenni a másikra. Ha ez nem válik be akkor csak cumizni akar.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!