Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a barátom leggyakrabban (1 db)

Miért van az, hogy a barátom leggyakrabban 2hetente kivánja a szexet?

Ha kezdeményezni akarok akkor eltol. Nem értem! Nekem sokkal többre lenne szükségem... És ilyenkor a fejemhez vágja, hogy mániás vagyok és hogy menjek el orvoshoz. Holott szerintem ez nem mánia, csak egészséges szükséglet. Meghát szeretem, az a normális, ha kivánom.

Legjobb válasz: Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?

Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?
Valóban úgy van, ha valaki szeret valakit, akkor kivánja is a másikat.Kicsit furi ez, fõleg pasinál...Nem lehet az, hogy már nem talál esetleg olyan izgatónak vagy esetleg nincs más a képben nála?Beszélj vele újra szerintem és mondd meg neki, ha ez továbbra is így marad, más után nézel.Aztán meglátod mit lép rá.
a barátod tisztában van azzal, hogy emiatt elveszthet? beszéltél vele errõl komolyan? ha nem akar (vagy tud) változtatni, akkor - bár fájdalmas - de érdemes olyat keresni mindkettõtöknek, akivel egyezik az igény, vagy legalábbis közelibb.
Ez szomorú. Én is panaszkodom, pedig nálunk heti 2-3 alkalom van és engem nem tolna el. Igaz, hogy fõleg azért mert kereken megmondtam: meg fogom csalni, mert nekem több az igényem. Õ a nem egészséges!!! De így is lassan elmegy a kedvem, pedig szeretem. De csak egy ideig fiatal az ember! Én is nõ vagyok.
A 3. válaszoló vagyok. Ha nem lettünk volna házasok, én elhagytam volna a párom. Gondolkozz el azon, hogy miért vagy vele? Ha ragaszkodik hozzád, menjetek szakemberhez. Lehet, hogy pszihológus segíthet. Mi megpróbáljuk! Szoritok Neked.
Ó ha nekem ilyen barátom lenne... a pasim minden nap reggeltõl estig meg éjszaka is csinálná és soha nem akarja megunni. :D De szerintem nem normális.Lehet hogy nem kíván.
A kérdező hozzászólása: Nekem is azt kellene, hogy megmondom neki, hogy megcsalom... Azaz igazság, hogy már annyit rimánkodtam miatta, hogy már a kedvem is elmegy az egésztõl... állandóan csak a visszautasitás... nagyon bosszantó... Olyan rossz mindig nekem kezdeményezni és még abból sincs semmi... Már hanyatlik a kapcsoltat emiatt fõként... Nem sokáig fogom már bírni...
az elõzõ válaszadó vagyok, figyelj, valaki biztos meg tudja adni neked, amire vágysz, de úgy látszik, nem õ az. sajnálom
A kérdező hozzászólása: Jah!!! mÉg annyit, hogy õ a kapcsolatunk elején sem volt valami aktív szexuálisan... Csak akkor nem volt feltünõ, mert hetente csak a hétvégét tudtuk együtt tölteni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat!!! Sajnos, már nem hiszem, hogy megmenthetõ lenne a kapcsolatunk. Mert minden kiindult a szex témából és már csak gyötörjük egymást. Õ egyszerûen sosem értette, meg, hogy nekem vannak igényeim, ami szerintem egy 21éves lánynál nem meglepõ... De egy 25éves pasinál már igencsak meglepõ, hogy nem akar szexelni.... Én nem akartam, hogy vége legyen... Fõleg nem emiatt...
hát igen, valami gigszer van a dologban, egy normális hapsi azért másfél év alatt nem hiszem, hogy kéthetente vágyik a szexre.én valószínûleg tartom, hogy más van a képben, de ne haragudj, lehet, hogy már csak megszokásból van veled. beszélj vele mindenképp, ha kell, tényleg fenyegesd meg, hogy neked vannak igényeid, ha nem tudja megadni, akkor máshol fogod keresni. ha az mondja, hogy akkor menj és keress mást, akkor már nem szeret.
Sszia, gondolj csak bele, nem azt az embert keressük, akivel tökéletesen megértjük magunkat, és mindketten ugyanazt akarjuk? Ha ti nem akarjátok ugyanazt, és valóban különböztök, akkor jobb ezt minnél hamarabb bevallani magadnak! Ez nem egy olyan dolog, amirõl le kell mondanod, csak azért mert a pasi állandóan visszautasít, akit szeretsz. Nem tudom, hány éves vagy, de fitt, hogy találnál még pasit, normálisnak tûnsz, és kérlek, ne engedj! Ha nem vagytok egy hullámhosszon , akkor jobb minnél hamarabb erre rájönni! Hiába a fantasztikus kapcsolat, ez is a kapcsolat része, sztem 30-40 % a szex-szé!
*mániás
A kérdező hozzászólása: Mindig ilyen volt... de ez egyre idegesitõbb... mégiscsak másfél éve vegyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Már elmondta neki egy párszor szépen/kedvesen/csúnyán/kiabálva/... sehogy nem változott helyezet. Sõt még rám háritotta, hogy nekem állandóan csak ezen jár az eszem...:( :(
Nem fiatalság kérdése, a napi szex nem számít "mániásnak" még idõsebb korban sem. Én valamikor laktam albérletben, ahol az 52 éves háziasszonyt naponta meghágtam, és az neki (is) érzékelhetõen igencsak jólesett... Ennyit a "mániáról".

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a probléma?

Párommal már több, mint két éve együtt vagyunk, de általában csak havonta egyszer fekszünk le egymással. Õ minden nap szexelne velem, folyton mászna rám fele, de nekem egyszerűen nincs hozzá kedvem, ezért mindig elutasítom szegényt. Nagyon sajnálom, szeretnék az érdekében tenni, de az se jó, ha valaki kedvetlenül szexel. Borzasztóan szeretem Õt, harmonikus, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, el sem tudom képzelni nélküle az életem, de a szex mégis ritkán jut eszembe. Annyira szeretnék változni és látni, hogy boldog! Mi lehet velem a baj? :( L/23

4

Mitől másabb az ondó állaga éjszakai magömléskor, mint maszturbáláskor?

2

A párom nagyon nehezen tudja el fogadni, illetve inkabb sehogyan sem hogy én bdsm mester vagyok. Eddigi életem folyamán soha egyik polgári páromnak sem mondtam el mindig titokban tartottam, hogy fogadtassam el vele?

Tudni kell rólam, hogy a világ azon kevés emberei közé tartozom akik szadista jelmezek, ezen belül is a legkeményebb bdsm technikákat használjuk. Orvostanhallgató vagyok egyébként. Hogyan fogadtassam el a párommal, hogy ez vagyok én? Hazudjak? Nem! Õszinte legyek? Nem tudom! Szívesen olvasnék értelmes tanácsokat, esetleg tapasztalatokat is. Köszönöm. Üdv:doki f24

12

Nem úgy vágyik már rám, vagy miért?

Barátommal elég komolyan együtt vagyunk , és a múltkor szex után kimentem zuhanyozni , aztán pedig folytatuk (mert hamar elment) de míg én kimentem , nem állt le neki... Mire visszajöttem peddig pornot nézett. Max 3 percet voltam zuhanyozni. Lehet hogy már nem úgy kíván ? Vagy ez normális dolog? 20L

1

Mit csináljak hogy ne ilyen gyorsan intézzem el a maszturbálást?

Sajnos nem sok időm van erre mivel Egyetemre járok, rengeteg a tanulnivaló, és emellett még részmunkaidőben dolgozom egy számítástechnikai boltban.
Amikor sikerül időt szakítanom maszturbálni akkor kb 2-3 perc alatt meg is van az orgazmus. Hiába akarnám tovább csinálni egyszerűen nem megy, mivel ahogy meglátom a videóban a női testet nem tudom megállni.
Fél éve van egy barátnőm akivel már szeretnék lefeküdni, de félek hogy az ágyban is 2-3 perc lesz az egész és az meg elég kellemetlen lesz mindkettőnknek.
Szerintetek most mi legyen? Élesbe lehet hogy nem lenne ilyen gyors?

U.i : Mielőtt bárki megkérdezné, igen, 22 éves létemre még sohasem csináltam élesbe.

8

Rávertem a faszomat egy disztárcsára. Már régóta vonzódom a kocsikhoz. Ez normális?

Más is van vele így?

14

Lányok, van itt valaki, aki bele menne egy barátság extrákkal típusú kapcsolatba? Vagy ezt csak ismerősökkel tennétek meg?

Amíg valamelyik fél nem talál valakit. Vagy a lányok nem nyitottak ilyenre? Tudom, hogy vadidegennel már kevésbé tudnák elképzelni, de hát lehet találkozni is előtte megismerni...

F/26, Szeged

2

A pénisz alakja mennyire befolyásoló tényező egy jó együttlét szempontjából?

Az én péniszem nem az átlagos felfelégörbülő típus, az enyém ha állok, akkor inkább kicsit lefelé ível, ha fekszek hanyatt, akkor meg egyenesen égnek áll. Számomra a spontán merevedés is ciki, mert nem tudom felcsapni az alsógatyában, nagyon látványossá válik. Amúgy volt már barátnőm több évig jártunk, neki nem volt vele gondja, de ő csak egy. Szerintetek lehet olyan akinek emiatt nem lenne jó?

3

Szeretitek a 69-es pózt? Vélemények?

Még sosem próbáltuk ki a barátommal. Kicsit tartok tőle (különböző szagok miatt :D).

6

Szerintetek ezek a ruhák és viselői közönségesek vagy szexisek?

http://www.life.hu/i/1310/20131029-kipakolta-melleit-szabo-z..

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!