Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a barátom leggyakrabban (1 db)

Miért van az, hogy a barátom leggyakrabban 2hetente kivánja a szexet?

Ha kezdeményezni akarok akkor eltol. Nem értem! Nekem sokkal többre lenne szükségem... És ilyenkor a fejemhez vágja, hogy mániás vagyok és hogy menjek el orvoshoz. Holott szerintem ez nem mánia, csak egészséges szükséglet. Meghát szeretem, az a normális, ha kivánom.

Legjobb válasz: Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?

Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?
Valóban úgy van, ha valaki szeret valakit, akkor kivánja is a másikat.Kicsit furi ez, fõleg pasinál...Nem lehet az, hogy már nem talál esetleg olyan izgatónak vagy esetleg nincs más a képben nála?Beszélj vele újra szerintem és mondd meg neki, ha ez továbbra is így marad, más után nézel.Aztán meglátod mit lép rá.
a barátod tisztában van azzal, hogy emiatt elveszthet? beszéltél vele errõl komolyan? ha nem akar (vagy tud) változtatni, akkor - bár fájdalmas - de érdemes olyat keresni mindkettõtöknek, akivel egyezik az igény, vagy legalábbis közelibb.
Ez szomorú. Én is panaszkodom, pedig nálunk heti 2-3 alkalom van és engem nem tolna el. Igaz, hogy fõleg azért mert kereken megmondtam: meg fogom csalni, mert nekem több az igényem. Õ a nem egészséges!!! De így is lassan elmegy a kedvem, pedig szeretem. De csak egy ideig fiatal az ember! Én is nõ vagyok.
A 3. válaszoló vagyok. Ha nem lettünk volna házasok, én elhagytam volna a párom. Gondolkozz el azon, hogy miért vagy vele? Ha ragaszkodik hozzád, menjetek szakemberhez. Lehet, hogy pszihológus segíthet. Mi megpróbáljuk! Szoritok Neked.
Ó ha nekem ilyen barátom lenne... a pasim minden nap reggeltõl estig meg éjszaka is csinálná és soha nem akarja megunni. :D De szerintem nem normális.Lehet hogy nem kíván.
A kérdező hozzászólása: Nekem is azt kellene, hogy megmondom neki, hogy megcsalom... Azaz igazság, hogy már annyit rimánkodtam miatta, hogy már a kedvem is elmegy az egésztõl... állandóan csak a visszautasitás... nagyon bosszantó... Olyan rossz mindig nekem kezdeményezni és még abból sincs semmi... Már hanyatlik a kapcsoltat emiatt fõként... Nem sokáig fogom már bírni...
az elõzõ válaszadó vagyok, figyelj, valaki biztos meg tudja adni neked, amire vágysz, de úgy látszik, nem õ az. sajnálom
A kérdező hozzászólása: Jah!!! mÉg annyit, hogy õ a kapcsolatunk elején sem volt valami aktív szexuálisan... Csak akkor nem volt feltünõ, mert hetente csak a hétvégét tudtuk együtt tölteni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat!!! Sajnos, már nem hiszem, hogy megmenthetõ lenne a kapcsolatunk. Mert minden kiindult a szex témából és már csak gyötörjük egymást. Õ egyszerûen sosem értette, meg, hogy nekem vannak igényeim, ami szerintem egy 21éves lánynál nem meglepõ... De egy 25éves pasinál már igencsak meglepõ, hogy nem akar szexelni.... Én nem akartam, hogy vége legyen... Fõleg nem emiatt...
hát igen, valami gigszer van a dologban, egy normális hapsi azért másfél év alatt nem hiszem, hogy kéthetente vágyik a szexre.én valószínûleg tartom, hogy más van a képben, de ne haragudj, lehet, hogy már csak megszokásból van veled. beszélj vele mindenképp, ha kell, tényleg fenyegesd meg, hogy neked vannak igényeid, ha nem tudja megadni, akkor máshol fogod keresni. ha az mondja, hogy akkor menj és keress mást, akkor már nem szeret.
Sszia, gondolj csak bele, nem azt az embert keressük, akivel tökéletesen megértjük magunkat, és mindketten ugyanazt akarjuk? Ha ti nem akarjátok ugyanazt, és valóban különböztök, akkor jobb ezt minnél hamarabb bevallani magadnak! Ez nem egy olyan dolog, amirõl le kell mondanod, csak azért mert a pasi állandóan visszautasít, akit szeretsz. Nem tudom, hány éves vagy, de fitt, hogy találnál még pasit, normálisnak tûnsz, és kérlek, ne engedj! Ha nem vagytok egy hullámhosszon , akkor jobb minnél hamarabb erre rájönni! Hiába a fantasztikus kapcsolat, ez is a kapcsolat része, sztem 30-40 % a szex-szé!
*mániás
A kérdező hozzászólása: Mindig ilyen volt... de ez egyre idegesitõbb... mégiscsak másfél éve vegyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Már elmondta neki egy párszor szépen/kedvesen/csúnyán/kiabálva/... sehogy nem változott helyezet. Sõt még rám háritotta, hogy nekem állandóan csak ezen jár az eszem...:( :(
Nem fiatalság kérdése, a napi szex nem számít "mániásnak" még idõsebb korban sem. Én valamikor laktam albérletben, ahol az 52 éves háziasszonyt naponta meghágtam, és az neki (is) érzékelhetõen igencsak jólesett... Ennyit a "mániáról".

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pasik! Mit szóltok egy ilyen képhez?

http://www.dsskcorp.com/ibidem/fotographia/misc/used-condom-..

17

Pasik! Ti is élvezitek ahogy a csajotok kínozza a péniszetek?

Az enyém sokszor könyörög érte hogy legyek durva

4

Lesz valami bajom, ha zuhanyrózsával, azaz vízsugárral izgatom magam?

Azt olvastam most,hogy ha hozzá szokok akkor egyáltalán nem fogok tudni pasi által elélvezni. kb 1 hónapja csinálom heti 2-3szor. Ha abba hagyom az önkielégítést huzamosabb időre akkor nem lesz baj?

3

A lányok olyanokkal is szemeznek, akik nem is tetszenek nekik?

2

Mindenre benedvesedek. Mit tegyek?

már egy ideje minden egyes perverz vagy csak arra, hogy szex mint szó benedvesedek mi lehet ennek az oka szerintetek?

8

Miért csinálja ezt? Csak a sexre kellek? Hányszor sexeltek egy héten a párotokkal?

Barátom ha már nem tudunk a sulin kívül találkozni, teljesen idegbeteg lesz meg bevágja a sértődöttet.
Mondtam neki h úgy érzem a kapcsolatunk a sexre épül; a válasza az volt, hogy a kapcsolatunk egy fontos része a sex.

10

Csajok, miért vagytok ilyen idióták, vagy utána miért sír a szátok?

Most leveleztem egy idióta csajjal, aki csak a menő srácokra bukik, akik persze kihasználják, h kis r*bik rájuk másznak, pár menetet lenyomnak, utána kidobják őket.
Ez a csaj azt mondta, h nem tudja elképzelni magát egy normális, sima, vicces sráccal, ő ezekhez a híresekhez, rosszfiúkhoz, menőkhöz vonzódik, s csodálkozik, meg sír a szája nekem is, h milyen rossz neki, sose találja meg az élete szerelmét. Én meg kicsit sajnáltam is, h az én f**zomat nem akarja leápolni, de más szempontból vhogy nem tudom sajnálni az ilyen hülyéket, mert ehhez nem csak egy szemét srác kell, hanem egy idióta csaj is sztem, s itt utóbbi jelen volt, kár, h nem laktunk közelebb, lehet, h meg tudtam volna vigasztalni egy kis szexszel, na mindegy. :)
Ez kell nektek, komolyan?

23

Hogy fogadjam el párom BDSM életét?

Párom élete része a BDSM persze tölem nem várja el a dolgokat mert én nem vagyok ilyen beállítotságú nő, de ő fent van egy ilyen ismerkedős oldalon és beszélget meg akar találkozni onnan csajokkal. Igaz megigérte hogy csak ezt a vágyát éli ki és semmi más nem lesz közötük. De nekem ez annyira rosszul esik hogy egy más nő mégis! Bár most megigérte hogy akkor nem talizik csajokkal mert fontosabb vagyok neki, de attol még mindig fent van az oldalon folyton. Szerintetek mit tegyek hogy nyugotan megszokjam ezt a helyzetet?

5

Lányok, ti mit szólnátok?

Ha egy közeli fiú ismerősötök csak rátok írni, hogy nincs-e kedvetek vele lefeküdni? kort is légyszives.

5

Olyan 1-1, 5 méterre szoktam lőni recskázáskor. Az jónak számít? Lehet ezt még növelni? Ti mekkorát szoktatok spriccelni recskázáskor?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!