Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a barátom leggyakrabban (1 db)

Miért van az, hogy a barátom leggyakrabban 2hetente kivánja a szexet?

Ha kezdeményezni akarok akkor eltol. Nem értem! Nekem sokkal többre lenne szükségem... És ilyenkor a fejemhez vágja, hogy mániás vagyok és hogy menjek el orvoshoz. Holott szerintem ez nem mánia, csak egészséges szükséglet. Meghát szeretem, az a normális, ha kivánom.

Legjobb válasz: Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?

Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?
Valóban úgy van, ha valaki szeret valakit, akkor kivánja is a másikat.Kicsit furi ez, fõleg pasinál...Nem lehet az, hogy már nem talál esetleg olyan izgatónak vagy esetleg nincs más a képben nála?Beszélj vele újra szerintem és mondd meg neki, ha ez továbbra is így marad, más után nézel.Aztán meglátod mit lép rá.
a barátod tisztában van azzal, hogy emiatt elveszthet? beszéltél vele errõl komolyan? ha nem akar (vagy tud) változtatni, akkor - bár fájdalmas - de érdemes olyat keresni mindkettõtöknek, akivel egyezik az igény, vagy legalábbis közelibb.
Ez szomorú. Én is panaszkodom, pedig nálunk heti 2-3 alkalom van és engem nem tolna el. Igaz, hogy fõleg azért mert kereken megmondtam: meg fogom csalni, mert nekem több az igényem. Õ a nem egészséges!!! De így is lassan elmegy a kedvem, pedig szeretem. De csak egy ideig fiatal az ember! Én is nõ vagyok.
A 3. válaszoló vagyok. Ha nem lettünk volna házasok, én elhagytam volna a párom. Gondolkozz el azon, hogy miért vagy vele? Ha ragaszkodik hozzád, menjetek szakemberhez. Lehet, hogy pszihológus segíthet. Mi megpróbáljuk! Szoritok Neked.
Ó ha nekem ilyen barátom lenne... a pasim minden nap reggeltõl estig meg éjszaka is csinálná és soha nem akarja megunni. :D De szerintem nem normális.Lehet hogy nem kíván.
A kérdező hozzászólása: Nekem is azt kellene, hogy megmondom neki, hogy megcsalom... Azaz igazság, hogy már annyit rimánkodtam miatta, hogy már a kedvem is elmegy az egésztõl... állandóan csak a visszautasitás... nagyon bosszantó... Olyan rossz mindig nekem kezdeményezni és még abból sincs semmi... Már hanyatlik a kapcsoltat emiatt fõként... Nem sokáig fogom már bírni...
az elõzõ válaszadó vagyok, figyelj, valaki biztos meg tudja adni neked, amire vágysz, de úgy látszik, nem õ az. sajnálom
A kérdező hozzászólása: Jah!!! mÉg annyit, hogy õ a kapcsolatunk elején sem volt valami aktív szexuálisan... Csak akkor nem volt feltünõ, mert hetente csak a hétvégét tudtuk együtt tölteni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat!!! Sajnos, már nem hiszem, hogy megmenthetõ lenne a kapcsolatunk. Mert minden kiindult a szex témából és már csak gyötörjük egymást. Õ egyszerûen sosem értette, meg, hogy nekem vannak igényeim, ami szerintem egy 21éves lánynál nem meglepõ... De egy 25éves pasinál már igencsak meglepõ, hogy nem akar szexelni.... Én nem akartam, hogy vége legyen... Fõleg nem emiatt...
hát igen, valami gigszer van a dologban, egy normális hapsi azért másfél év alatt nem hiszem, hogy kéthetente vágyik a szexre.én valószínûleg tartom, hogy más van a képben, de ne haragudj, lehet, hogy már csak megszokásból van veled. beszélj vele mindenképp, ha kell, tényleg fenyegesd meg, hogy neked vannak igényeid, ha nem tudja megadni, akkor máshol fogod keresni. ha az mondja, hogy akkor menj és keress mást, akkor már nem szeret.
Sszia, gondolj csak bele, nem azt az embert keressük, akivel tökéletesen megértjük magunkat, és mindketten ugyanazt akarjuk? Ha ti nem akarjátok ugyanazt, és valóban különböztök, akkor jobb ezt minnél hamarabb bevallani magadnak! Ez nem egy olyan dolog, amirõl le kell mondanod, csak azért mert a pasi állandóan visszautasít, akit szeretsz. Nem tudom, hány éves vagy, de fitt, hogy találnál még pasit, normálisnak tûnsz, és kérlek, ne engedj! Ha nem vagytok egy hullámhosszon , akkor jobb minnél hamarabb erre rájönni! Hiába a fantasztikus kapcsolat, ez is a kapcsolat része, sztem 30-40 % a szex-szé!
*mániás
A kérdező hozzászólása: Mindig ilyen volt... de ez egyre idegesitõbb... mégiscsak másfél éve vegyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Már elmondta neki egy párszor szépen/kedvesen/csúnyán/kiabálva/... sehogy nem változott helyezet. Sõt még rám háritotta, hogy nekem állandóan csak ezen jár az eszem...:( :(
Nem fiatalság kérdése, a napi szex nem számít "mániásnak" még idõsebb korban sem. Én valamikor laktam albérletben, ahol az 52 éves háziasszonyt naponta meghágtam, és az neki (is) érzékelhetõen igencsak jólesett... Ennyit a "mániáról".

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak a mell izgatásával el lehet élvezni?

12

Lehet véletlen, hogy ennyiszer megérint? Csak véletlenül alakul így, vagy van valami különösebb oka?

Tudom hogy nem vagytok se látnokok, se jósok, de kíváncsi lennék hogy első blikkre mit mondanátok.
Fél éve elkezdtem egy tanfolyamot, még ugyanennyi ideig fog tartani.
Az egyik "oktatóm"/gyakorlatvezetőm részéről nem igazán tudom hová tenni a jelzéseit(?).
Mikor velünk van bemutató órája, nagyon sokszor néz, hosszan, a másik 7 társamra együttvéve sem figyel annyit mint rám. Ha meglát, mindig szívesen, mosolyogva üdvözöl, megkérdezi hogy vagyok, ilyen-olyan ürüggyel szóba elegyedik velem. Mintha látnék valamit a tekintetében, olyan huncut játékos szemekkel szokott rám nézni.
Többször kaptam azon hogy tetőtől talpig végig mér.
Úgy voltam vele, hogy férfiból van és bámészkodik, ennyiről van szó.
Na de az utóbbi időben kerül fordul megérint. Mintha véletlen történne, teljesen természetesen megérinti a karomat vagy a kezemet gyengéden. Többször volt már ez.
Néhányszor bókot is kaptam tőle.

Eddig nem tapasztaltam, hogy másokkal is ezt csinálná.

Mit gondoltok, ez a sok érintés véletlen lehet? Vagy tudatni akar vele valamit?
Mivel tanárom, így nem lehet köztünk viszony, ezt biztosan ő is tudja.

De mire véljem az érintéseit? Lehet hogy teljesen természetes és semmi különösebb oka nincs? Vagy vonzódik hozzám?

1

Miért nem szeret velem beszélgetni Tóth Gréta?

szerintem full utál, mert túlságosan sok vagyok néha, szerintetek?

9

Ez a dögös csaj a clippe mennyire sexys?

Megláttam ezt a clippet és azt montam, ejha ! Szerinted?

17

Fiúk nektek milyen punci tetszik a legjobban? A baba punci vagy amelyik lógós (nagyobb szeméremajkak. )?

17

Hol ismerkedhetek leszbi, biszex lányokkal? Honnan lehet felismerni, h lányokhoz is vonzódik?

Fiatalokra gondolok, mert én is az vagyok.

5

Miért nem sikerül elélveznem hüvelyen keresztül? Csak csikló orgazmusra vagyok " képes". Az is nagyon jó, de azért izgat a kérdés.

7

Szerintetek egy kb 55 éves pasi hogy szexel a szintén ennyi idős feleségével?

Ugy értem ugyanúgy kielégíti orálisan, megújazza stb? Hány percig bírja a szexet egy ilyen korú pasi. Tapasztalatok???

16

30-as nők (főleg anyák véleménye érdekelne). Mit esznek a 20-on éves "gyerekeken"?

Nem egy ilyen nőt ismerek, akinek ráadásul gyereke is van, mégis alig 20-on éves srácnak nyitja szét a lábait.

6

Fiúk! Visszafogadna vagy hagyjam?

az első barátommal lényegében azért szakítottam mert nem mertem vele lefeküdni, féltem és gyerekesen viselkedtem.
Most azonban lefeküdtem az egyik haverommal. Felkeressem újra hogy kész vagyok már a kapcsolatra?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!