Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a barátom leggyakrabban (1 db)

Miért van az, hogy a barátom leggyakrabban 2hetente kivánja a szexet?

Ha kezdeményezni akarok akkor eltol. Nem értem! Nekem sokkal többre lenne szükségem... És ilyenkor a fejemhez vágja, hogy mániás vagyok és hogy menjek el orvoshoz. Holott szerintem ez nem mánia, csak egészséges szükséglet. Meghát szeretem, az a normális, ha kivánom.

Legjobb válasz: Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?

Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?
Valóban úgy van, ha valaki szeret valakit, akkor kivánja is a másikat.Kicsit furi ez, fõleg pasinál...Nem lehet az, hogy már nem talál esetleg olyan izgatónak vagy esetleg nincs más a képben nála?Beszélj vele újra szerintem és mondd meg neki, ha ez továbbra is így marad, más után nézel.Aztán meglátod mit lép rá.
a barátod tisztában van azzal, hogy emiatt elveszthet? beszéltél vele errõl komolyan? ha nem akar (vagy tud) változtatni, akkor - bár fájdalmas - de érdemes olyat keresni mindkettõtöknek, akivel egyezik az igény, vagy legalábbis közelibb.
Ez szomorú. Én is panaszkodom, pedig nálunk heti 2-3 alkalom van és engem nem tolna el. Igaz, hogy fõleg azért mert kereken megmondtam: meg fogom csalni, mert nekem több az igényem. Õ a nem egészséges!!! De így is lassan elmegy a kedvem, pedig szeretem. De csak egy ideig fiatal az ember! Én is nõ vagyok.
A 3. válaszoló vagyok. Ha nem lettünk volna házasok, én elhagytam volna a párom. Gondolkozz el azon, hogy miért vagy vele? Ha ragaszkodik hozzád, menjetek szakemberhez. Lehet, hogy pszihológus segíthet. Mi megpróbáljuk! Szoritok Neked.
Ó ha nekem ilyen barátom lenne... a pasim minden nap reggeltõl estig meg éjszaka is csinálná és soha nem akarja megunni. :D De szerintem nem normális.Lehet hogy nem kíván.
A kérdező hozzászólása: Nekem is azt kellene, hogy megmondom neki, hogy megcsalom... Azaz igazság, hogy már annyit rimánkodtam miatta, hogy már a kedvem is elmegy az egésztõl... állandóan csak a visszautasitás... nagyon bosszantó... Olyan rossz mindig nekem kezdeményezni és még abból sincs semmi... Már hanyatlik a kapcsoltat emiatt fõként... Nem sokáig fogom már bírni...
az elõzõ válaszadó vagyok, figyelj, valaki biztos meg tudja adni neked, amire vágysz, de úgy látszik, nem õ az. sajnálom
A kérdező hozzászólása: Jah!!! mÉg annyit, hogy õ a kapcsolatunk elején sem volt valami aktív szexuálisan... Csak akkor nem volt feltünõ, mert hetente csak a hétvégét tudtuk együtt tölteni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat!!! Sajnos, már nem hiszem, hogy megmenthetõ lenne a kapcsolatunk. Mert minden kiindult a szex témából és már csak gyötörjük egymást. Õ egyszerûen sosem értette, meg, hogy nekem vannak igényeim, ami szerintem egy 21éves lánynál nem meglepõ... De egy 25éves pasinál már igencsak meglepõ, hogy nem akar szexelni.... Én nem akartam, hogy vége legyen... Fõleg nem emiatt...
hát igen, valami gigszer van a dologban, egy normális hapsi azért másfél év alatt nem hiszem, hogy kéthetente vágyik a szexre.én valószínûleg tartom, hogy más van a képben, de ne haragudj, lehet, hogy már csak megszokásból van veled. beszélj vele mindenképp, ha kell, tényleg fenyegesd meg, hogy neked vannak igényeid, ha nem tudja megadni, akkor máshol fogod keresni. ha az mondja, hogy akkor menj és keress mást, akkor már nem szeret.
Sszia, gondolj csak bele, nem azt az embert keressük, akivel tökéletesen megértjük magunkat, és mindketten ugyanazt akarjuk? Ha ti nem akarjátok ugyanazt, és valóban különböztök, akkor jobb ezt minnél hamarabb bevallani magadnak! Ez nem egy olyan dolog, amirõl le kell mondanod, csak azért mert a pasi állandóan visszautasít, akit szeretsz. Nem tudom, hány éves vagy, de fitt, hogy találnál még pasit, normálisnak tûnsz, és kérlek, ne engedj! Ha nem vagytok egy hullámhosszon , akkor jobb minnél hamarabb erre rájönni! Hiába a fantasztikus kapcsolat, ez is a kapcsolat része, sztem 30-40 % a szex-szé!
*mániás
A kérdező hozzászólása: Mindig ilyen volt... de ez egyre idegesitõbb... mégiscsak másfél éve vegyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Már elmondta neki egy párszor szépen/kedvesen/csúnyán/kiabálva/... sehogy nem változott helyezet. Sõt még rám háritotta, hogy nekem állandóan csak ezen jár az eszem...:( :(
Nem fiatalság kérdése, a napi szex nem számít "mániásnak" még idõsebb korban sem. Én valamikor laktam albérletben, ahol az 52 éves háziasszonyt naponta meghágtam, és az neki (is) érzékelhetõen igencsak jólesett... Ennyit a "mániáról".

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mivel védekeztek? Melyik a biztonságosabb?

óvszer v. tabletta?
Illetve tabletta mennyi ártalmas a szervezetnek.
Kort is írjatok légyszi.

11

Miért elsődleges céljuk a lányoknak lefeküdni egy feketével?

20

Pasimmal járunk 2 hónapja és most jutottunk el oda hogy szexelünk és le is feküdtem vele de szex után közölte hogy ő szadista csak ezt eddig nem merte elmondani és szeretné ha néha megengedjem neki hogy megbüntessem! Van valakinek ilyen párja?

erre mit mondjak? mert fura de nem akarom hogy rossz legyen neki....

10

Egy kis tanácsra lenne szükségem. Férfi témában. Ki az aki szívesen segítene?

Inkább párkapcsolati, illetve annak kialakulásával kapcsolatos a kérdésem. Mit hogyan érdemes értelmezni a pasiknál stb. Jelezze, aki ellátna pár tanáccsal. Köszi :)

6

23 éves lány vagyok, de még mindig zavarban vagyok ha egy új pasival oda kerül a sor. Ez normális?

A férfiak miért tudnak gátlás nélkül egyből úgy mutatkozni egy nő előtt, mintha már 1 éve együtt lennének? Persze, kevés idő kérdése, és "megszokom" én is a másikat, de volt már, hogy srác azt hitte, hogy még szűz vagyok. :) Mondjuk én sosem voltam ez a kalandvágyó típus, lehet, hogy aki több 10 strigulát behúzott, annak ugyanúgy megy elsőre egy új emberrel, mintha már régóta ismerné.

23

Lányok, mekkora az a méret amit már szerettek orálisan kényeztetni?

Van aki aztmondja,hogy csak a nagyot van pedig azt aki a normált mert azt lehet normálisan ,a kicsit pedig nemstb.
Csak kiváncsiság,írjatok méretet és kort :)

10

Vannak orosz anya fia amatőr szex azok valódiak?

8

Akinek van tapasztalata lakásos prostikról leírná részletesen hogy hogy zajlik a dolog?

Tehát pl. kell-e számítanom arra hogy nem egyedül lesz a lakásban, mikor kell fizetni, meg úgy általában hogy zajlik le az egész dolog? Ha kérhetem olyan írjon akinek saját tapasztalata van, mert találgatni én is tudok.
Minden részlet érdekel, most mennék először és fogalmam sincs mire számítsak.

12

Kedves fiúk, miért izgultok ennyire a farok méretetek miatt? Módosítva az előzőtől

Na gondoltam újra kiírom, mert lebombáztak az értelmiségiek sok levéllel, mert egyszerűen képtelenek értelmezni.

És remélem ezzel egy kicsit megszűnik az (eléggé nagy a farkam he? kérdés)

Na akkor belekezdek.
Egy dolgot tanuljatok meg, de mielőtt elkezdem, azért mondom ezt és azért tudom mert az összes pasim megkérdezte tőlem, hogy elég nagy e a farkam. Igen elég nagy!!! Mi nők többsége nem vagyunk tisztában a centikkel, mi szemre mérünk, én onnan tudom a centiket mert pár pasimét nekem kellet meg mérni, hogy megnyugodjon.

Szedem pontokban és ezt tapasztalatból mondom és nagy részt más nő társaimtól hallott tapasztalat alapján.

Kedves fiúk, miért izgultok ennyire a farok méretetek miatt?

Na akkor belekezdek.
Egy dolgot tanuljatok meg, de mielőtt elkezdem, azért mondom ezt és azért tudom mert az összes pasim megkérdezte tőlem, hogy elég nagy e a farkam. Igen elég nagy!!! Mi nők többsége nem vagyunk tisztában a centikkel, mi szemre mérünk, én onnan tudom a centiket mert pár pasimét nekem kellet meg mérni, hogy megnyugodjon.

Szedem pontokban és ezt tapasztalatból mondom és nagy részt más nő társaimtól hallott tapasztalat alapján.

- Kicsi(10-13 cm)
- Nagy (14- 17)
- Nagyon nagy (18-tól felfelé)

IGEN NINCS BELE ÍRVA AZ ÁTLAG!!! (ezzel kapcsolatban kaptam sok levelet, hogy milyen hülye vagyok mert nincs benne átlag, meg kicsi után nagy jön, ami gyakorlatilag relatív mert tényleg az jön utána)

Kedves férfiak, azért nincs benne az átlag mert lövésünk sincs hogy az mekkora, elmondom még 1x, SZEMRE MÉRÜNK NEM CENTIRE

Mi így mérjük szemre, csak azért irtam centit mert én tisztában vagyok vele, mert sok pasim lemérte mutatta, és csak, hogy tisztában legyetek vele, nálunk ez hogy megy.
A másik, sok csaj meg tudja mondani szemre, hogy jaj ez vastag vagy hosszú lesz nekem mert tudja sacra a hüvelye mit képes bevenni.
Az amelyik csaj (ezt nőként mondom) hangoztatja, hogy nagy kell az esetek nagy százalékában csak a szája nagy, vagy már úgy szét van dugva, hogy egyéb méret harangozik benne, kis százalékban meg tényleg nagy kell neki mert a testi adottságai olyanok.

A másik, ne a pornohoz viszonyítsatok már könyörgöm, sok hülye férfi azt hiszi a pornó miatt, hogy a nőknek nagy kell, nézz meg egy pornót egyszer, nem úgy hogy jaj ehhee pornó, ha nem a csaj arcát, próbálja úgy mutatni, mintha élvezné a nagy péniszt de amúgy meg szenved, ennyi.

Köszönöm
L/24

16

Fiuk mikor vertétek ki utoljára?

kort írjatok

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!