Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a barátom leggyakrabban (1 db)

Miért van az, hogy a barátom leggyakrabban 2hetente kivánja a szexet?

Ha kezdeményezni akarok akkor eltol. Nem értem! Nekem sokkal többre lenne szükségem... És ilyenkor a fejemhez vágja, hogy mániás vagyok és hogy menjek el orvoshoz. Holott szerintem ez nem mánia, csak egészséges szükséglet. Meghát szeretem, az a normális, ha kivánom.

Legjobb válasz: Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?

Ezt én sem értem.. Minden embernek más a szükséglete, de ha a helyedben lennék akkor nekem is furcsa lenne! Pláne, hogy pasi!! Nyugodj meg nem vagy másnis, tök egészségesek az igényeid!Amúgy ez mindig így volt vagy csak mostanában?
Valóban úgy van, ha valaki szeret valakit, akkor kivánja is a másikat.Kicsit furi ez, fõleg pasinál...Nem lehet az, hogy már nem talál esetleg olyan izgatónak vagy esetleg nincs más a képben nála?Beszélj vele újra szerintem és mondd meg neki, ha ez továbbra is így marad, más után nézel.Aztán meglátod mit lép rá.
a barátod tisztában van azzal, hogy emiatt elveszthet? beszéltél vele errõl komolyan? ha nem akar (vagy tud) változtatni, akkor - bár fájdalmas - de érdemes olyat keresni mindkettõtöknek, akivel egyezik az igény, vagy legalábbis közelibb.
Ez szomorú. Én is panaszkodom, pedig nálunk heti 2-3 alkalom van és engem nem tolna el. Igaz, hogy fõleg azért mert kereken megmondtam: meg fogom csalni, mert nekem több az igényem. Õ a nem egészséges!!! De így is lassan elmegy a kedvem, pedig szeretem. De csak egy ideig fiatal az ember! Én is nõ vagyok.
A 3. válaszoló vagyok. Ha nem lettünk volna házasok, én elhagytam volna a párom. Gondolkozz el azon, hogy miért vagy vele? Ha ragaszkodik hozzád, menjetek szakemberhez. Lehet, hogy pszihológus segíthet. Mi megpróbáljuk! Szoritok Neked.
Ó ha nekem ilyen barátom lenne... a pasim minden nap reggeltõl estig meg éjszaka is csinálná és soha nem akarja megunni. :D De szerintem nem normális.Lehet hogy nem kíván.
A kérdező hozzászólása: Nekem is azt kellene, hogy megmondom neki, hogy megcsalom... Azaz igazság, hogy már annyit rimánkodtam miatta, hogy már a kedvem is elmegy az egésztõl... állandóan csak a visszautasitás... nagyon bosszantó... Olyan rossz mindig nekem kezdeményezni és még abból sincs semmi... Már hanyatlik a kapcsoltat emiatt fõként... Nem sokáig fogom már bírni...
az elõzõ válaszadó vagyok, figyelj, valaki biztos meg tudja adni neked, amire vágysz, de úgy látszik, nem õ az. sajnálom
A kérdező hozzászólása: Jah!!! mÉg annyit, hogy õ a kapcsolatunk elején sem volt valami aktív szexuálisan... Csak akkor nem volt feltünõ, mert hetente csak a hétvégét tudtuk együtt tölteni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat!!! Sajnos, már nem hiszem, hogy megmenthetõ lenne a kapcsolatunk. Mert minden kiindult a szex témából és már csak gyötörjük egymást. Õ egyszerûen sosem értette, meg, hogy nekem vannak igényeim, ami szerintem egy 21éves lánynál nem meglepõ... De egy 25éves pasinál már igencsak meglepõ, hogy nem akar szexelni.... Én nem akartam, hogy vége legyen... Fõleg nem emiatt...
hát igen, valami gigszer van a dologban, egy normális hapsi azért másfél év alatt nem hiszem, hogy kéthetente vágyik a szexre.én valószínûleg tartom, hogy más van a képben, de ne haragudj, lehet, hogy már csak megszokásból van veled. beszélj vele mindenképp, ha kell, tényleg fenyegesd meg, hogy neked vannak igényeid, ha nem tudja megadni, akkor máshol fogod keresni. ha az mondja, hogy akkor menj és keress mást, akkor már nem szeret.
Sszia, gondolj csak bele, nem azt az embert keressük, akivel tökéletesen megértjük magunkat, és mindketten ugyanazt akarjuk? Ha ti nem akarjátok ugyanazt, és valóban különböztök, akkor jobb ezt minnél hamarabb bevallani magadnak! Ez nem egy olyan dolog, amirõl le kell mondanod, csak azért mert a pasi állandóan visszautasít, akit szeretsz. Nem tudom, hány éves vagy, de fitt, hogy találnál még pasit, normálisnak tûnsz, és kérlek, ne engedj! Ha nem vagytok egy hullámhosszon , akkor jobb minnél hamarabb erre rájönni! Hiába a fantasztikus kapcsolat, ez is a kapcsolat része, sztem 30-40 % a szex-szé!
*mániás
A kérdező hozzászólása: Mindig ilyen volt... de ez egyre idegesitõbb... mégiscsak másfél éve vegyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Már elmondta neki egy párszor szépen/kedvesen/csúnyán/kiabálva/... sehogy nem változott helyezet. Sõt még rám háritotta, hogy nekem állandóan csak ezen jár az eszem...:( :(
Nem fiatalság kérdése, a napi szex nem számít "mániásnak" még idõsebb korban sem. Én valamikor laktam albérletben, ahol az 52 éves háziasszonyt naponta meghágtam, és az neki (is) érzékelhetõen igencsak jólesett... Ennyit a "mániáról".

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintek ha egy fiú most (2 hónapja) szakított a 3 éves kapcsolatából (15-18 éves korig), akkor van rá esély, hogy a köv. Kapcsolatában ugyanúgy tudjon szereti/szerelmes lenni, anélkül, h a másik csajra gondolna?

3

Hüvelygomba kikezelése után fehér folyás?

Visszatérő hüvelygombával mentem orvoshoz, már sokadszorra. Irt fel kúpot, krémet, gyógyszert, a kellemetlen tünetek meg is szűntek viszont szex közben fehér, elég sűrűnek mondható váladék folyt ki a hüvelyemből. Nem olyan mint amikor gombás , nem darabos, inkább olyan kefír szerű :D Lehet ez esetleg hormonváltozás miatt? 72 órás bogyót kellett bevennem 1 hónappal ezelőtt, azóta óvszert használunk.(tudom, tudom...hülye voltam.) Van valakinek hasonló tapasztalata?

1

Az emo fiúk nagyobb arányban melegek, vagy biszexek a többi tini sráchoz képest szerintetek?

Mindig mikor meglátok egy feminin emo fiúkát, elképzelem hogyan csinálnék belőle egy engedelmes kislányt. Szinte mindegyik emo fiúról el tudom képzelni, hogy élvezettel nyögdécselne egy olyan igazi férfi alatt, mint én. Vagy a lányosabb külső nem jelenti, hogy a fiúk is nagyobb valószínűséggel bejönnek nekik?
F26, bi

8

Holnap lesz egy hónapja hogy a barátommal úgy szexeltünk hogy mikor elélvezett kihúzta és utána pár perc múlva újra csináltuk. Lehetek terhes?

a menstruációs ciklusaim nem pontosak mert múlthónapba 22 napra jött meg előtte 30 napra.. de most kéne megjönni a napokba ma van a 28 nap..lehet hogy azért nem jön meg mert annyira rá streszelek vagy ettől lehetek terhes?peteérésem szerintem nem volt mert október 1.én jött meg és 9-én voltunk együtt akkor még nincs peteérésem..úgy tudom rá egy hétre volt..

13

Milyen szempontok alapján irassak fogamzázgátlot?

10

Egyre többet látni olyan társkeresőket akik a házaséletükbe egy harmadik félt vonnának be. Erkölcstelen, családromboló, vagy izgató ez szerintetek?

A pornófilmek vagy az elszürkült házasság is lehet oka ennek?

7

Lányok, izgató tilosban járni és elcsábítani egy kapcsolatban élő fiút?

16

Fiúk, nektek fel tudna állni olyan lányra, aki nem is tetszik?

14

A lányok többsége 20 éves koráig kipróbálja a 3as szexet?

Mostanában az utolsó 4 lány akivel voltam, mimdegyik volt már két férfival egyszerre, ezért merült fel bennem a kérdés...

15

Hogy érhet el egy olyan nő orgazmust a szexben, akinek csak párnás módszerrel volt eddig orgazmusa?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!