Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a barátom, amikor (59 db)

Miért van, hogy a barátom mindent utál amit én szeretek?

Mindig felidegesítem ezen magam, pl. mondom hogy dejó volt ez meg az a film, erre ? elmondja minden szarnak. Szeretem az RPG játékokat, ? persze hogy csak az olyanokat utálja. Vagy például mikor meséltem neki a külföldi utazásaimról, hogy milyen jó volt ott, egyszer elmennék oda vele is, ? rögtön rávágta hogy fujj de ? gy?löli azt az országot, sose menne oda. Kérdezem miért, erre az a válasz hogy "csak úgy". Fogalma sincs az egészr?l, sosem volt ott mégis utálja. Nem értem miért ilyen, miért utál mindent amit én szeretek?

Legjobb válasz: Nem írtad, mióta tart a kapcsolat. Biztos, hogy nektek egymás mellett van a helyetek? Talán nem olyan szoros már ez a kapcsolat mint kellene. Lehet, hogy unja, csak ezt még kimondani nem meri? Bocsi, de nekem ez úgy tünik.

Nem írtad, mióta tart a kapcsolat. Biztos, hogy nektek egymás mellett van a helyetek? Talán nem olyan szoros már ez a kapcsolat mint kellene. Lehet, hogy unja, csak ezt még kimondani nem meri? Bocsi, de nekem ez úgy tünik.
Biztos volt neki tesója, akivel állandóan csesztették egymást, és bármit mondott az egyik, a másik mindjárt fikázta vagy rákontrázott. Anyám is ilyen, pedig már 67 éves. Tudod mit, próbáld ki, õ mit szólan, ha Te így viselkednél vele.
nemtom, 25 évesen azért elgondolkozhatnál, hogy egy ilyen infanitilis férfitõl mit vársz... ennyi erõbõl gyereket is nevelhetnél, de ha úgy érzed, akkor legyél a pótmamája, aki kezeli az ilyen gyermeki kitöréseket. gonosz vagyok? lehet, de ha belegondolok, ez belõlem kb azt váltaná ki, hogy takarodj-vagy-fejbeb.szlak-te-barom. :D sõt... ez a viselkedés kicsit még téged is lekicsinyít, mert azt sugallja, hogy minden amit te szeretsz, ami érdekel, stb (ami tulképp TE vagy) egy [email protected], és nem lehet jó. szerinted?
Próbáld meg rávenni egy két dologra, hogy a kedvedért próbálja ki. Az nem jó, ha csak te kötsz csak kompromisszumot, igen is neki is kell. A "csak úgy" meg nem válasz. Szeret téged és nem akar elveszíteni még egyszer, az a minimum, hogy ha megnézi azt a filmet, amit szeretnél, vagy elvisz oda ahova szeretnél menni. Lehet nem ártana néhány nõi praktikát is bevetni, nekem be szokott jönni a hízelgés és a csókok. Vagy ha õ akar valami, akkor te ne egyezz bele, végül is ha õ megteheti, hogy utáljon valami, te is megteheted. Aztán majd csak rájön a dolgokra. Az én barátom is kicsit csökönyös pár dologban és vannak szilárd meggyõzõdései, de igyekszem meggyõzni. Régebben nagyon nehezen ment, viszont mióta tudom körülbelül meddig mehetek el abban, hogy hogyan vágjak vissza neki kevesebb a problémánk. Eleinte nem akartam megbántani ezért nem szóltam, de késõbb rájöttem nyugodtan szólhatok neki, ha valami nekem nem tetszik.
Lehet h valamiért irígy rád, azért nem örül annak aminek te, azért nem tetszik neki az ami neked igen. Vagy ahogy írták elõttem, lehet már nem is olyan jó neki ez a kapcsolat, és így akar elüldözni. Vannak olyan pasik akik nem merik a szemedbe mondani az igazságot. Ez nem normális dolog egy szerelmi kapcsolatban! Beszélj vele errõl, csak így mehetsz biztosra!!!
az ellentétek vonzák egymást
Mióta vagytok együtt? Ha már régóta együtt vagytok nem kell törõdni ezzel, különbözõ az izlésetek, mégis van valami, ami összetart titeket. Viszont, ha még csak randizgattok, akkor gondolkozz el azon, hogy õ e az igazi.
Valószínû hogy rosszul választottál.
Sírva? :DDD 29 évesen? De ciki!!! xD hahahaha
A kérdező hozzászólása: Lassan 9 hónapja tart a kapcsolat, és egyszer már elhagytam emiatt, de sírva könyörgött hogy fogadjam vissza mert neki soha nem kell senki más, és én is tudom hogy szeret, csak ezt a viselkedést nem tudom hova tenni. Már az elejétõl fogva ilyen hogy semmit nem szeret amit én igen. Vagyis szerintem csak rámondja dolgokra hogy nem szereti, csak nem értem miért...?

Miért van az, hogy a barátom, amikor ketten vagyunk nagyon aranyos velem, meg lehet vele normálisan beszélni, de ha társaságban vagyunk, más lesz?

AMikor ketten vagyunk otthon akor nagyon jo vele lenni meg érzem h nagyon szeret deh ha társaságban avgyunk akor mintha ott selennék... Meg amikor telefonálunk is felhívom öt akkor is amikor egyedül van nagyon aranyos deh ha van ott valaki akkor olyan flegma kicsit nem teljesen deeh sok szünetet hagy a mondatok között és olyanunott egy kicsit a hangja:S Mért van ez? Nem szeret?:S

Legjobb válasz: Az én barátom is ilyen. Ilyen a jelleme. Ha valaki más is a társaságotokban van, akár legyen ez élõben, akár csak telefonon, õ meg akar felelni, nem akarja hogy lássák az úgymond gyenge pontját. Ez nem baj. De mondd neki, hogy zavar. És akkor kicsit fog disztingválni.

Az én barátom is ilyen. Ilyen a jelleme. Ha valaki más is a társaságotokban van, akár legyen ez élõben, akár csak telefonon, õ meg akar felelni, nem akarja hogy lássák az úgymond gyenge pontját. Ez nem baj. De mondd neki, hogy zavar. És akkor kicsit fog disztingválni.
Pontosan errõl van szó hogy nem szívesen adja ki magát mások elõtt! én sem teszem mert valaki visszaélne vele, de próbára teheted, ha nem vagy benne biztos hogy valódiak az érzései!
Az én pasim is is ilyen néha.De te tudod a legjobban hogy szeret-e téged.De a legfontosabb amit már megtanultam NEM KELL MINDÍG MINDENT KOMOLYAN VENNI!Hidd el te is ha kicsit lazábban veszed a dolgokat jobb lesz. remélem segítettem :D
szia! az én pasim ugyanilyen. szornyu érzés ez nekem, mint ahogy neked is. valojában szerintem ezt a viselkedést, mi lányok soha nem fogjuk megérteni. ez az o világuk. azt hiszem tehát, ezen át kell néznunk! És az a véleményem, hogy ha felhivod ot, amikor a haverjaival van, akkor egyszeruen ilyenkor nem lesz veled olyan kozvetlen, mert talán cikinek érzi a fiuk elott. a szíve mélyén pedig repes a boldogságtol, hogy ujra hallhatja a hangod! szerintem biztosan szeret téged nagyon!
Sajnos ez egy természetes dolog. Leginkább a fiuknál fordul el´ö, de sokszor lányoknál is. Tini korban kezd´ödik, jobb esetben huszon éves korra levetk´özik, de sokszor még 30 évesen is meg van a fiukban ez a probléma. Ez egy gátlásosság, szeret veled lenni, és benne is meg van a szeretet, és benned már megbízik , tudja hogy te nem csúfolod ki azért ha érzelg´ös. de ugye a fiatalok nagyon gonoszak tudnak lenni és lehet hogy a társaságban ´ö neki volt eddig a legnagyobb hangja hogy "nézd má a Géza hogy puszilgatja a Rozit , elment az esz , tök gáz...." és most rájött hogy annyira nem gáz, de fél hogy mások ´öt fogják cikizni. Vagy már esetleg megtörtént vele hogy cikizték, ez lehet akár mondjuk egy óvodai szerelem és mondjuk otthon a szül´ö , idösebb tesó , unokatesó kinevette, vagy csak olyan hangon beszéltek róla hogy ´ö azt cikinek érezte. Mond meg neki nyugottan, hogy neked nem jó hogy a barátok, haverok elött le se szar téged, mert téged ez zavar. De ilyen fiutól ne várd el hogy nagyon közel enged a társaság elött. Mond meg neki , hogy nem kell hogy mindenki elött ölelgesen, de legyen kicsit figyelmesebb. ès mondom, én már láttam olyan 30 éves embert, aki minden haverját cikizte, meg leszolta a csajaikat, aztán 30 éves korára nem talált magának megfelel´ö párt. Pont ezek miatt. ha volt is neki csaja nekünk soha nem mutatta be, pedig akkor már mindenkinek volt komoly párja, gyereke. Csak egyszer´üen nem tudta a gátlásait levetk´özni amiket ´ö épített.
Szerintem bunkóság, és egyáltalán nem természetes!Nekem is volt ilyen pasim és késõbb kiderült hogy egy szemét.Ha szeretek valakit akkor a haverjaim elõtt is szeretem.Kérdezd meg tõle hog ymiért csinálja ezt, mert neked ez rosszul esik, és sztem teljesen jogosan!
Nem lehet hogy csak egyszerûen szégyell téged az a fiú?? Ha így lenne, nem érdemes kapcsolatot építeni vele :(
Igen, ez a másik. Vedd lazábbra a figurát. ha olyan a hangulata, és úgy beszél veled, ahogy írtad, akkor kicsit engedd el magad, és viccelõdj vele, õ is nagyra fogja értékelni, és talán te se fogsz idegelõdni annyit. Még a végén kellemes beszélgetéssé fajul az egész. Próbáld ki! Nálam sokszor bejött. :)
nem nagyon olvastam a hozzászolásokat de az én véleményem, az, hogy lehet hogy szeret csak nagyképû. a haverjai elõtt teszi a nagy menõ csávót és nem meri elõttükkimutatni mennyire odavan érted. szerintem illene leugatnod :D bocs de azért szolj rá!!!!szió
egyszerû.nagy menõnek akarja beállítani magát a haverjai elõtt :)

Miért van az mindig, hogy a lányok azt mondják, hogy "legyünk barátok", amikor érthetően kimutatom, hogy tetszik nekem? Nem elcsépelt már ez a szöveg kissé? Eddig 2× jártam így.

Legjobb válasz: A legyunk baratok nalam azt jelenti, hogy szeretem, mint embert, es jol erzem magam vele, es szivesen maradnek vele jo viszonyban, de nem akarok vele osszejonni. Ennyi. Nem lekoptatas, csak egyszeruen havernak jo, de pasikent nem tudokra gondolni. Biztos nektek is vannak olyan lanyok, akikkel joban vagytok, de el se tudnatok kepzelni, hogy jarjatok veluk. Es ilyenkor mem feltetlen a kulsovel van baj. Van, hogy helyes, jofej, de valami megmagyarazhatatlan taszit benne. Volt olyan, akivel felig meddig egyutt voltam, es amikor tobb idot kezdtunk egyutt tolteni, akkor derultek ki olyan tulajdonsagai, amiket nem tudtam elviselni. Amugy meg nektek is nehez megfelelni, hogy mit kene modania szerencsetlen lanynak, mert nekem is volt, hogy elmondtam a sracnak, mi bajom a szemelyisegevel, mire teljesen beragott, hogy a lanyoknak semmi nem jo, meg milyen intoleransak meg stb. Ha meg nem mondom el, hanem csak azt mondom, nem tudom vele komolyabb szintre emelni a kapcsolatot (=ha tudunk, maradjunk baratok), akkor meg azert vahyok a kocsog.

A legyunk baratok nalam azt jelenti, hogy szeretem, mint embert, es jol erzem magam vele, es szivesen maradnek vele jo viszonyban, de nem akarok vele osszejonni. Ennyi. Nem lekoptatas, csak egyszeruen havernak jo, de pasikent nem tudokra gondolni. Biztos nektek is vannak olyan lanyok, akikkel joban vagytok, de el se tudnatok kepzelni, hogy jarjatok veluk. Es ilyenkor mem feltetlen a kulsovel van baj. Van, hogy helyes, jofej, de valami megmagyarazhatatlan taszit benne. Volt olyan, akivel felig meddig egyutt voltam, es amikor tobb idot kezdtunk egyutt tolteni, akkor derultek ki olyan tulajdonsagai, amiket nem tudtam elviselni. Amugy meg nektek is nehez megfelelni, hogy mit kene modania szerencsetlen lanynak, mert nekem is volt, hogy elmondtam a sracnak, mi bajom a szemelyisegevel, mire teljesen beragott, hogy a lanyoknak semmi nem jo, meg milyen intoleransak meg stb. Ha meg nem mondom el, hanem csak azt mondom, nem tudom vele komolyabb szintre emelni a kapcsolatot (=ha tudunk, maradjunk baratok), akkor meg azert vahyok a kocsog.
Nezzel magadba, lehet jo okuk van ezt mondani. En nem ezt szoktam mondani, hanem kerek perec azt, hogy sajnalom, de ez meg ez nem tetszik benned stb.
Ez lekoptatós szöveg. Ez azt jelenti: Nem tetszel, nem akarok tõled semmit, de hogy ne bántsalak meg nagyon, így fejezem ki magam" :/
lekoptatós szöveg: azt jelenti, hogy tetszik neki, ahogy bánsz vele, csak ronda vagy. aztán elmegy az elsõ jóképû, bunkó s*ggfejjel.
Pontosan.
Nagyon jó lenne, ha minden lány így tenne, mint te, elsõ válaszoló. Nemrég én is találkoztam egy ilyen lánnyal, konkrétan elmondta, mi nem tetszett neki bennem. Azóta lett barátnõm, és szerintem sokat segített, hogy a másik lány által mondott objektív dolgok közül volt, amit megváltoztattam:) (tehát a "túl fiatalnak nézel ki" véleménnyel nem lehet mit kezdeni, de a "ne legyen olyan hajad, amit folyton ki kell söpörni a szemedbõl, mert az a mozdulat b*zis"-on elgondolkodtam, és barátaim is mondták, mennyivel jobb így, hogy picit rövidebb a hajam)
Utolsó te nem tudom mirõl beszélsz ez egy tipikus lekoptatós szöveg ilyen apróságokért meg valakit nem szoktat lepattintani mert a szemébe lóg a haja. Úgy látszik te sem vetted a lapot.

Miért van az hogy én tök normális a barátaimmal amikor vele vagyok és a srác meg tökbunkó amikor haverokkal van?

na úgy van hogy mint pl mais taliztunk de ott voltak a haverjai meg minden.és olyan bunkóvolt meg ilyyen szardumákat mondodtt hogy cica este akkor tali meg stbb ez miért van ? meg azon szórakozatk hogy nézek ki .. a kell küldök képet .. szerintetek??

Legjobb válasz: A pasik kb 90%-a a haverjai elõtt tök máshogy viselkedik. Teszik az agyukat hogy menõnek számítsanak, hiszen ha kimutatják azt hogy szeretik a barátnõjüket meg ilyenek akkor már a haverok rögtön cikizik õket (tisztelet a kivételnek).

A pasik kb 90%-a a haverjai elõtt tök máshogy viselkedik. Teszik az agyukat hogy menõnek számítsanak, hiszen ha kimutatják azt hogy szeretik a barátnõjüket meg ilyenek akkor már a haverok rögtön cikizik õket (tisztelet a kivételnek).
Szerintem, ha egy pasi bunko mint aki ellötem irt akkor csak menö akar lenni!!!de ha a haverok nincsenek ott és rendes ne agodj.:-)
fater azért kemény, hogy meghegeszti a fia barátnõjét:D
A barátom apukája... megtörtént, aminek nem kellett volna Most ugye hülyéskedsz? Ha pedig tudod, hogy az idõsebb pasikhoz vonzódsz, mi a fenének lettél a barátod barátnõje, kezdhetted volna rögtön a papával is, akkor legalább nem mondja rólad senki: "hogy te mekkora [email protected] vagy!", mivelhogy akkor már rögtön látszik rajtad. Így meg futottál egy kört, és behülyítetted a barátodat, utána meg behülyíted a papáját is. És még meg is kérdezed, hogy mit tegyél? Most már semmit, csak kussoljál!
Semmi gond, hogy idõsebbekhez vonzódsz, de azért házi nyúlra ne lõjj.
1. Kamu. 2. Ásd el magad!
Kamu.
Apa komplexus! Nincs feltétlen ezzel semmi baj, csak úgy csinálod, hogy emiatt senki más se sérüljön! Tehát ne a barátod apukájával vagy egy családos férfival!!!
Szépek lehettek mindketten. Én a helyedben.. vagy nem, nem lennék a helyedben, mert én sohasem csinálnék ilyet.. Nézd meg a Végzet címû filmet, Jeremy Irons és Juliet Binoche a fõszereplõ. Mindent elárul arról a gusztustalanságról, amit mûveltetek.
Egyszerûen mert az idõsebb pasik érettebbek, erõsebbek, határozottabbak és jobban tudják, hogy mi kell a nõknek! Semmi gond. Ha jó volt, ne aggódj miatta. De a barátoddal szakíts inkább, mert ha kiderül (elõbb-utóbb ki szokott) ne legyél a közelében. Jók az idõsebb pasik. Élvezd õket és tanulj tõlük! Minden jót neked!
Ne féltsd anyucit, segít neki a fiacskája! Gondolom!
ohh...családi riba.nc. ez jó! :) Az esetben, ha mégsem kamu a kérdésed, ugyan írd már le, hogy hogyan is történt ez meg? Én értetlenül állok ezelõtt, mert egy pasim apjára sem tudtam volna rámászni!
Szaporodnak a...a... oszlopok!
Biztos azok pontoztak le, akik szerint normalis ez a "nezd meg az apjat, vedd el a fiat"-stilus... Aztan majd ha egy ilyen kis ceda veluk is ilyet csinal, majd maskepp beszelnek XDXD
Az a baj, hogy sajnos néhány mai fiatalról és persze néhány idõsödõ hapiról is mindezt el lehet képzelni. De talán éppen ezért, nagyon remélem, hogy azért mégsem tartunk még erkölcsben itt, és az egész csak egy kamu. Szeretném, ha az lenne!
Egy nagy Qrva vagy, mélységes megvetést érdemeltek, csak a srácot sajnálom hogy van egy ilyen b. nõje meg egy áruló apja.
Anyucinak lesz dolga, ha nemcsak a kiscsaj, de a férje száját is be akarja verni...
[email protected] Remelem majd Anyuci jol beveri a szadat... XD En biztos hulyere vernelek, ha az en gyerekemmel csinalod ezt meg... Apucit nem is minositem... szanalmas... Lehet, hogy kamu a kerdes, de az a baj, hogy siman el tudom kepzelni ezt amai vilagban...
No, meg a barátod kiskorú öcsikéjét is hanyagold! Egyelõre!
Ilyenkor illik végigmenni az egész családon, jön az anyuka!
Megtörtént ami megtörtént, de a nagypapát legalább hagyd békén.
Egyöntetû válaszok érkeztek, mégis vagyunk páran, akik le vannak pontozva! Egyszerûen nem értem azokat a szánalmas embereket ezen az oldalon, akiknek ez az elfoglaltságuk! Ha nincs annyi eszetek, hogy válaszoljatok a feltett kérdésekre, akkor ne járjatok ide lepontozgatni! Na és akkor most jöhet a lefelé mutató ujj!
Jókat mosolygok a válaszokon. :) De amúgy megesik az ilyen. Egy a hiba, hogy a barátod kikészül idegileg az biztos. Rád is kiakad de még jobban az apjára. Fõként az apjára. Már eleve az, hogy egy családon belül több taggal, háááát... Nem igazán jó ötlet és csúnya dolog átverni a másikat!
No igen! Az apuka sem szent!
Biztos most nézted az Amerikai szépséget. Amúgy mit csináltatok? Elszívtatok egy jointot aztán elkezdtetek GYK-zni?
Azert nem hiszem, hogy a "draga" kerdezo egy aldozat... Kezdem azt hinni, hogy kamu a kerdes. Meg lehet, hogy a [email protected] jarnak ide kerdest feltenni, hogy rohoghessenek! XD

Az miért van, hogy jobban szeretem kielégíteni a barátnõmet, mint amikor Õ elégít ki engem?

Talán az élvezés látványa, vagy nem tudom. Imádom amikor kényeztethetem.

Legjobb válasz: Mert nem elég jól csinálja neked.

Mert nem elég jól csinálja neked.
Jó fej vagy :) Most kapsz egy képzeletbeli cuppanós puszit a pofidra! 19/l
DE CSAK A POFIDRA :D
Szereted ha szereti.
Ezzel én is így voltam mindig :) Imádom kényezteni a barátnõm :) Már amikor van... :/
Én is így voltam vele. Aztán rájöttem, hogy csak a lányok többsége nem tud jól szopni:D
én is igy vagyok vele, jobb érzés látni hogy a csaj élvezi, nyög, mintha te nyögnél de persz a barátnõm is kielégit rendesen :D
ismerõs érzés :) )) Ha ezt õ is így gondolja, (mármint a párod) akkor igazán remek a kapcsolat köztetek :) )))
Gondolom mert neked is tetszik, hogy élvezi amit csinálsz vele, mint ahogy nekem is. :D Szerintem nincs ebben semmi különös...
én ilyenkor rácuppanok :p
Rástresszel, illetve "kiesik" a szerelmi együttlét ritmusából.
Húzd fel te neki! Én is a barátomnak mindig én szoktam!:) )
Örülj neki hogy egyáltalán felhúzza! Nem látod, hogy lelankad neki már az óvszer gondolatától is?!
van, akinél a gumi ernyedést eredményez egy idö utàn!
8 valaszolonal a pont!
mert a barátod homár
A kérdező hozzászólása: de hogyha én bontom ki és én húzom fel neki, akkor is ugyanez a helyzet.
Elõvenni, kibontani és felhúzni az óvszert az kb. olyan, mint kibontani és elkezdeni összerakni egy IKEA-s könyvespolcot... te is simán leállnál, ha szex elõtt még szerelned kellene.:) Segíts neki.
Ritmus kiesés. Elõfordul.
miért magának húzza fel?ott vagy te nemde?
Húzd te fel neki, akkor biztos nem fog kókadni!:D
Bizonyítási kényszere van.Nagy lelki nyomás van rajt, hogy sikerülni fog e veled a szex.Már jártam így én is!Szingliként kipróbáltam, ha nem kell feltétlen bizonyítanom, mi fog történni.(Egy gyönyörûszép fizetõslány.)Tökéletesen mûködött minden.Óvszerrel. Azért kapcsolatban ezt semmiképp sem ajánlanám, inkább sok-sok türelem---részedrõl!

Az miért van, hogy amikor nagyon szomorú vagy ideges vagyok, mert pl a barátom valamivel megbánt horrora vágyom?

Szivesen néznék horror filmet, vagy horror,szellemes, démonos,ördögös stb képeket? Attól egy nagyon picit jobban érzem magam....?

Legjobb válasz: én köpök a sírodra nézek-nézd velem online :P már régen néztem egyedül nem szeretem de talán nem álmodok össze vissza mint szoktam..

én köpök a sírodra nézek-nézd velem online :P már régen néztem egyedül nem szeretem de talán nem álmodok össze vissza mint szoktam..
csak lassú a gépem teli van szerintem vírussal így várok míg tölt és addig játszok..
Mindenkit más nyugtat meg, vagy nem nyugtat meg... Valószínûleg azért van ez mert ezzel eltereled a figyelmed.
A kérdező hozzászólása: Láttam az összes részét a köpök a sirodra-nak.:D azért köszi
Tapasztalatból mondom....azonnal rúgd ki!
1. mert egy idióta 2. nem jó a szex
Mi van? A barátod egy p*cs! Sürgõsen rúgd ki!
Menj át te hozzá, és kapd le mielõtt ki érkezne magának csapni. Amúgy vagy azért csinálja hogy jobban bírja majd az ágyban, de akkor meg nem értem miért nem akar szexelni veled. Én mikor barátnõm volt, azért csináltam hogy ne õrüljek meg az elsõ fél órában amikor találkozunk, hogy nem tudok ráugrani.
mert meleg
Gyere hozzám, én viszonzok mindent!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!