Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a barátnőm engedi (4 db)

Miért van az, hogy a barátnőm engedi h tapizzam bárhol ruha alatt is, de a nadragjaba nem engedi h nyúljak? Viszont nadrágon kivül tapizhatom nyugodtan a puncijánál is. Viszont nadrágon belül nem engedi. Mér lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy szégyenlõs? Vagy még nem volt "olyan" kapcsolata pasival ahol tapizták stb? magyarul: szûz még? Am én is ilyen voltam addig amig el nem kezdtünk pettingelni. Várd ki a végét. Meglátod a türelem rózsát terem ;-) Egy idõ után fogja engedni. :)

Nem lehet, hogy szégyenlõs? Vagy még nem volt "olyan" kapcsolata pasival ahol tapizták stb? magyarul: szûz még? Am én is ilyen voltam addig amig el nem kezdtünk pettingelni. Várd ki a végét. Meglátod a türelem rózsát terem ;-) Egy idõ után fogja engedni. :)
Talán ezt vele kéne megbeszélni, nem? Miért akarsz tõle többet szexuálisan, ha nem vagytok képesék egymással nyíltan beszélni?
Velem is sokáig volt ez.Gatyán keresztül engedten, alatta nem.viszont mikor megtörtént az elsõ ujjazásos élményem utána nem volt baj.Lehet, hogy ez a gond.
szerintem vagy szõrös, vagy tisztasági betétet használ, és eléggé kellemetlennek érezné ha oda tévedne a kezed a betétre, vagy éreznéd a dzsungelt
Lehet, h nem borotválja, és emiatt szorong.. bármi ilyesmi gondja lehet, és ez már elég visszatartó erõ. Plusz ott van a legvalószínûbb indok is, fél! Elõször én is féltem kicsit :) Ez vhogy megmagyarázhatatlan.. a csajok biztos tudják mirõl "beszélek", a lényeg, h idõvel hagyni fogja, te csak légy nagyon érzéki!
Egyetértek az elõttem szólóval, sztem is kicsit furcsa, hogy több mint 1, 5 év után még nincs semmi, ráadásul még csak azt sem lehet mondani, hogy fiatal lenne...
Lehet hogy attól fél, ha oda nyúlsz neki, akkor már szexelni is akarsz rögtön és õ még nincs erre felkészülve, én is ilyen voltam, ettõl függetlenül élveztem ha a melleimet kényeztette a párom. Szerintem beszélgess vele errõl, hogy miért nem engedi és attól hogy megsimized még nem kell egybõl szexelni. Magán vélemény de ennyi idõ után már szerintem jobban meg kéne bízni egymásban és nem kellene ennyire szégyenlõsnek lenni ilyen téren sem. Beszélgess vele.
A kérdező hozzászólása: szoktam , akartam mondani :P
A kérdező hozzászólása: Nem , nem 16 , hanem 18, s 3 honap mulva mar 19 ... ;) S az utolso valaszadonak uzenem h szoktak :) ))
Szoktál kezet mosni?
Nincs más indoka annak, hogy nem enged a nadrágjába azon kívül, hogy szégyenlõs. Vannak ilyen lányok. Fõleg, hogyha te vagy az elsõ barátja. Feltételezem, kb, 16 éves körüli lehet. NEM AZ AZ OKA, HOGY SZÕRÖS LENNE!!!!! Egyszerûen törelmesnek kell lenned. Elõbb utóbb hagyni fogja. Nekem is volt ilyen baránõm. Nem szabad eröltetni, és ha úgy érzi, hogy készen van, akkor hagyni fogja, addig is élvezd így az együttléteket. Ez is jó!
Én egyetértek a második válaszolóval, szõrõs ott lent és azért nem engedi, ez szinte biztos. Ez megmagyarázza, hogy miért szorong szex miatt.
A kérdező hozzászólása: Már együtt vagyunk 1 éve s 9 hónapja. S igen szûz még , s én vok az elsõ pasija. Szégyelõsnek meg szégyelõs de ha engedi h tapizzam a melleit is , s ott nem szégyelõs , akko meg ... ott mé az ... S amikor a sexrõl is beszéünk szorong , s mintha kinos lenne neki...
Szûz még ? Mennyi ideje vagytok együtt :) ?
Talán... lehet nagy hülyeséget irok, de nem lehet hogy nem borotválja és fanszõr ottvan? mert ha igyvan akkor talán azért nemengedi. Majd ha készlessz, vagy ugyéri megéri, akkor engedi. Lehet nem amiatt, lehet csal szégyenlõs, hogy mivan ha nemolyannak képzelted el lent. Én is ilyen voltam az elején.
én is ilyen voltam :) és borotváltam és betétet sem hazsnáltam, ahogy az elöttem szólók írták. egyszerüen csak idegen volt nekem a helyzet, nem szoktam hozzá hogy más is látja ugymond. de énis engedtem neki mindent, csak a bugyimból szedtem ki mindig a kezét. valahogy érd el hogy bízzon benned hamegvan akkor pedig, hogy ne legyen ott sem szégyenlõs szóval ne szégyelje, sok sikert:)
koszos a kezed
A kérdező hozzászólása: 17, és köszönöma tippet..:)
akkor nyilván azért feszeng, mert még szûz, és ha az ujjazást se engedi, akkor valószínûleg még azt se csinálták neki. el kell lazítani. sok simizés, kis csókok, és szépen fokozatosan. õt is meg lehet érteni :)
És mennyi a korotok
A kérdező hozzászólása: Nagyon szellemes ^^ gondolom te az vagy ha ilyeneket írsz..
12 évesen még nem akar újjazást.
A kérdező hozzászólása: Kínos kérdés neki, sose válaszol rá eggyértelmûen..
nem lenne egyszerûbb ha errõl õt kérdeznéd, mivel mi nem tudhatjuk?
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos..:/
hát..gondolom akkor még nem feküdtetek le. még szûz?
A kérdező hozzászólása: De kiss viccesek tetszenek lenni, nem avgyok igánytelen, kezet szoktam mosni, nem azzal van a baj, mert orálisan kielégít..
mert igénytelen vagy
1.nem érzi késznek magát erre 2.fél h fertõzést kap
Mert egy nagy nigger vagy baszott nagy fasszal?

Miért van az hogy a barátnőm nem szereti az előjátékot és nem engedi hogy a számmal elégitsem ki őt, mert szerinte undorító?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak nem jo neki ahogy csinálod és inkább szeretnét elkerülni a kellemetlenséget!Bár megmondom öszintén hogy nem hallottam még olyanrol aki nem szeretné az orális dolgokat hacsak nem tul fiatalok vagytok vagy rossz tapasztalata volt ezen a téren!Beszélj vele erröl mindenképp!

Lehet hogy csak nem jo neki ahogy csinálod és inkább szeretnét elkerülni a kellemetlenséget!Bár megmondom öszintén hogy nem hallottam még olyanrol aki nem szeretné az orális dolgokat hacsak nem tul fiatalok vagytok vagy rossz tapasztalata volt ezen a téren!Beszélj vele erröl mindenképp!
mert szerinte undorító. sztem fél hogy kiábrándítónak találod. mondogasd neki sokat hogy milyen szép és kívánatos meg persze az is lehet hogy rosszul csinálod...:)
Kérdezd meg tõle, hogy amíg nem estt át rajta, addig miért fintorog? Vagy van tapasztalata?
Az en velemenyem az hogy valoszinuleg nem veled van a baj, hanem o meg nem akarja vannak ilyne lanyok akik felenkek es undoritonak tartjak de minol jobban meg fog bizni benned annal jobban fel fog szabadulni s elobb vagy utobb kerni fogja hogy csinald. Egyebkent biztasd hogy ne stresszeljen lazuljon el szerintem bele fog jonni ne aggodj.Sok szerencset
Vezesd rá szép lassan, hogy mit szeretnél! Lehet hogy nem jól csinálod és így nem élvezi! Nem szégyen az, de nézz utána, hogy hogy kell igazán jól nyalakodni! http://www.szexualitas.hu/page.php?catid=4&id=35&p=3 - tippek fiúknak, lányoknak! Érdemes átolvasni! :) )
sajnos lehet hogy a neveltetésébõl adódik ez. Szerencsére az én apukám nagyon szemérmes. Már férjes asszony voltam, mikor elõadta, hogy ez mennyire undorító dolog, és válóok ám. Én meghallgattam, bólogattam, és azóta is imádjuk a párommal az orális szexet. De most képzeld el, milyen hatással lett volna a szexuális életemre ha mindezt mondjuk 15 éves koromban adja elõ. :S Lehet hogy a párod attól fél, hogy neked kellemetlen ez. PL. hogy õ kellemetlen szagú vagy ízû odalent és te emiatt kiábrándulsz belõle. Vagy ilyesmi. Szerintem mindenképp beszéljétek meg ezt. Sõt az is lehet, hogy õ nem szereti a péniszedet szájjal kényeztetni és azért nem akarja hogy te nyalakodj, mert ugye azt akkor illik viszonozni. Szóval sok lelki dolog lehet az elutasítás hátterében. De beszélgetés útján kideríthetõ, mi is zavarja õt tulajdonképpen.
Nem tudom hány évesek vagytok, de fiatal korban elõfordul, hogy undorítónak találja, vagy fél attól, hogy te majd nem találod szépnek, illatosnak ott lent, esetleg attól, hogy viszonoznia kell és még nem készült fel erre. Ne erõltesd a dolgot, várj vele egy kicsit és próbáld újra, egyszer tuti meg fogja engedni és akkor majd mindig csak azt akarja! :) Már ha jó csinálod, bár mindenkinek más a jó és nem is akarom elvenni a kedved. Türelem, beszélgess vele esetleg errõl, hogy te nem várod el ugyanezt tõle, és késõbb majd eljut õ is oda, hogy szeretné megtenni neked, de nem fogja kényszernek érezni.

Miért van az hogy barátnőm ha vannak otthon akkor még azt sem engedi hogy a lába közt simogassam?

Legjobb válasz: Ezt te sem gondolhatod komolyan... Jó, hogy nem azt sérelmezed, hogy nem dughatod meg az anyja elõtt. Ilyen dolgokat akkor kell csinálni, amikor kettesben vagytok.

Ezt te sem gondolhatod komolyan... Jó, hogy nem azt sérelmezed, hogy nem dughatod meg az anyja elõtt. Ilyen dolgokat akkor kell csinálni, amikor kettesben vagytok.
mert fél hogy rajtakapnak titeket ennyi az egész
Hát nálunk minden kihallatszik és behallatszik, rohadtul idegesítõ, egyáltalán nem tudom elengedi magam miközben azt hallgatom ahogy anyámék a konyhában beszélgetnek vagy fõz és stb. mondjuk ha már mindenki alszik az már más, de én például elég hangos vagyok szóval elhiszem, hogy õt is frusztrálja ez a dolog, próbálj kicsit megértõbb lenni vele, amúgy sosem attól féltem, hogy rám nyitnak nem jönnek be ha pasi van nálam, írnak a konyhába egy cetlit, hogy holnap mit vegyek a boltba vagy ha elmentek otthonról, de szerencsére nem nyitogatnak be. 23L
Utolsó ez tetszik..:D Kül nem biztos, h attól tart, h felizgul és nem lesz semmi sem.. Ha már azt sem engedi h a lábát simogasd, az valószínû azértvan, mert eléggé erkölcsös és neki túl..h is fejezzem ki magam..túl sok ha a szülei elõtt.. szóval valószínû kicsit prûd. Nincs ezzel semmi baj, bár elég ritka..
Ez hülyeség:D. Minket sosemérdekelt ha volt otthon valaki...hadszóljon! barátnõd valszeg hozzádhasonulóan éretlen és ami problémátokozhat kiskorú ergo szülei nemcsípnék ha a konyhaasztalon dugnádmeg...pedíg jómóka =D, majd 18-21évesen megjönazesze ;)
doldog=dolgok
Ucsó Nem az én szüleim voltak, a lányé.Olvasd újra!És tuti bizos semmit nem hallottak belõle.Ne vad dugást képzelj el, csak olyan lassú tempót. De volt olyan csajom, amlyennek te vallod magad, hangosabb.Abból sem lett gond, hogy hallotta esetleg vki, mert a lány muterja ugyanolyan kéjjenc volt, mint a lánya. Ezek a doldog kb 10 éve történtek, uh ne oktass ki, éretségrõl tanárnéni! Srác!Te meg valszeg nem vagy még olyan bizalmi viszonyban a lánnyal.Ha már éltek rendszeres nemi életet, õ is sokkal spontánabb lesz. 28/F
Ha az érettség azt takarja nálad, hogy anyádék elõtt/hallatára dugsz csak gratulálni tudok! Ez mindenkinek a magánügye és nem hiszem hogy az a korrekt ha a fél családod azt hallgatja te hogy dugsz! Majd ha Te felnõsz akkor másképp fogsz gondolkozni! Én sem tudom magam úgy elengedni ha bárki van a másik szobában, mivel minden hallatszik és én sem vagyok éppen halk!
Õsz végén, mikor még nem fûtenek, tévénézés volt a barátnõméknél.Anyú-Apu a kanapén, mi meg egy fotelágyon.Fázásra hivatkozva betakaróztunk, és lassú tempóban, de összehoztam a dolgot.Egy rossz volt benne.Vágó úr néha hangosabb volt a kelleténél a tvben.
vagy tudja h nem lesz semmi ha otthon vannak..és attólmeg csak fel izgul
A kérdező hozzászólása: jah már elmúl 18 de semmi baj csak félõs egy cseppet de nagyon tuti. imádom
Nem az volt itt a lényeg, hogy kinek a szülei. Hanem alapból az hogy "vannak otthon", tudok olvasni köszike! De akkor mégiscsak érettség kérdése ha ezek 10 éve voltak nem?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!