Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a barátnőm elélvez (3 db)

Miért van az hogy a barátnőm elélvez de én nem veszem észre. Velem van a probélma vagy vele?

Legjobb válasz: Egyikõtökkel sincs probléma. Figyeld jobban a rezdüléseit, vagy kérd meg, hogy adjon ki hangokat (esetleg szóljon). Abból kiderül. :)

Egyikõtökkel sincs probléma. Figyeld jobban a rezdüléseit, vagy kérd meg, hogy adjon ki hangokat (esetleg szóljon). Abból kiderül. :)
Ha tényleg orgazmusa van, azt észre kell hogy vegyed. Ha nem veszel észre semmit, akkor vagy veled van a gáz, vagy kamuzik arról hogy elélvezett. Bár sztem eléggé nyilvánvaló amikor egy lány elélvez, mert össze-össze rándul a hüvelye, na és melyik pasi az akinek nem tûnik fel hogy össze-össze szorítják a farkát.
Elõzõ válaszolónak: az orgazmust simán lehet színleni is (mondjuk sosem értettem, akik ezt teszik). Szóval akaratlagosan is össze lehet húzni ott az izmokat, úgy, hogy a pasi ne vegye észre, hogy az nem feltétlen reflex!
Az én pasim se veszi észre, pedig tényleg szokott lenni orgazmusom... Az elõzõ partnerei állítólag szinte sikítoztak, én meg kis csendes vagyok szex közben... Hát ez van XD
Ez az u.n. orgasmo latencio nevû kóros állapot jele. Alapvetõen a hölggyel van a probléma, súlyos szervi eredetû elváltozás. Gyógyíthatatlan. Sorry, ez van.
Senkivel sincs baj, nekem sem vették észre szinte soha a pasik. Kis figyelemmel beleszokhatsz. A hüvely izmainak akartlagos mozgatásával mindkét félnek jobb a szex. Ha pedig ez bevett szokás, akkor megállapíthatatlan hogy volt-e orgazmus.
Nem értem a csöndes lányokat, miért jó kussban lenni?? Nem azért de ez nálam kb 50% -ban befolyásolja az élvezetet...nemtm más hogy van ezzel, de én megörülök a csöndes lányoktol. Ugyh tessék csak kifejezni az élvezetet hangokban is!

Miért van az, hogy a barátnőm átlagban 5-6 elélvez, de néha 8-szor is, amég én csak egyszer?

Ezt igazságtalannak tartom.

Legjobb válasz: Az élet és evolúció már csak ilyen "igazságtalan". Inkább örülj annak hogy ilyen sokszor el tud menni.

Nem biztos, hogy színleli a csaj. Én is gyakran elmegyek 5 perc alatt vagy sorozatban élvezek pár perces szünetekkel. Ez egy létezõ dolog. És ha valaki hamar élvez, akkor nyilván egy 40-50 perces együttlét során több is összejöhet. A kérdezõt meg nem értem. Más pasi büszkén feszíteni, hogy õ milyen nagy kan, mert a csaját ennyiszer a csúcsra juttatja, Te meg inkább panaszkodsz, hogy neki miért több, mint neked. És kicsit buta is a kérdés, mert egyfelõl ez biológia, szóval meg lehetsz sértõdve a természetre, de akkor is ez van. Másfelõl meg a szex nem teljesítménykényszeres dolog, hogy ki élvez többet. Ha mindenképp az a célod, hogy te gyõzz az orgazmus versenyben, akkor javaslok egy guminõt. Garantáltan Te élvezel majd többször!
Az élet és evolúció már csak ilyen "igazságtalan". Inkább örülj annak hogy ilyen sokszor el tud menni.
Szia! Vannak ilyen nõk, akiknek nagyon megy az orgazmus. Ennek örülni kellene, mert a párod legalább tuti elégedett (de mint valaki felvetette, annak a fele lehet, hogy tényleg csak színlelt). Sajnos vannak olyan nõk akik pl. képtelenek az orgazmusra, vagy annyira nehéz kielégíteni, hogy hihetetlen, az már a rosszabbik véglet. Viszont van egy olyan hormonális "zavar" is nõknél, ami végül is tekinthetõ betegségnek, hogy a legkisebb ingerre is orgazmusuk lesz. Kb fél éve láttam errõl egy dokumentumfilmet a discoveryn, hogy ennek a zavarnak van olyan durva fokozata, hogy a nõ napi szinten akár 30x is orgazmust él át a legkisebb ingertõl is (pl kicsit megdörzsöli neki a nadrágja) és ebben szenvedõ nõk is megszólaltak, hogy ez mennyire kellemetlen, hogy mondjuk munkahelyen vagy a tömeg kellõs közepén élvezéssorozat tör rájuk és komplett hülyét kell magukból csinálniuk. A férfi biológiája meg olyan, hogy ha 1x megtörtént az elélvezés, utána kiszáll a vér a péniszbõl, tehát lelankad. Ezzel nem tudsz mit csinálni, ez evolúciós hagyaték :) . Általában kell egy kb 15-20 perces szünet mire újra tudod kezdeni, mert az ondósejtek újratermelõdésére idõ kell és az bizony szükséges a merevedéshez. Üdv, Herbert
Talán mert nem nõböl vagy hanem férfibõl?Én egy alkalommal max 3x tudok elmenni de az már nagyon durva míg a 3 egy csajnak megse kottyan
ja végülis tarthatod igazságtalanságnak a nõk véreznek õk szüli kki a gyereket ..:D
ja majd kiváncsi lennék hogy egy havi vérzést hogybirnál
Annak a felét alapból szinleli, ezt tutira megmondom neked, amugy te is elmehetsz 2x, csak kell egy félóra szünet.. Legalább...
A kérdező hozzászólása: najó, de a nõk csak egyzser véreznek havonta, én meg naponta borotválkozom. és csak 1-2 gyereket szülnek, de mi 2-3 naponta szexelünk.
Ahogy itt elõttem írták, valamit valamiért. A nõk véreznek, a férfiak meg nem bírják a menetet :) Arról meg nem a nõk tehetnek, hogy a férfiak 2-3-szor akarnak szexelni naponta.
izé, 2-3 naponta akarnak szexelni :D de szerintem egyesekre az elsõ is igaz XD
de a természet adta különbségeket miért nem lehet elfogadni? ilyen elcsökevényesedett korlátolt debil világban kell élni hogy "én vérzek, de és borotválkozok, de én szülök" a [email protected] mááár

Miért van az, hogy ha egy csaj meglát az totál bezavarodik aki meg a közelemben van elélvez? így sose lehet majd barátnőm?

Legjobb válasz: Definiáljam az álmokat, vagy tudod magadtól is, hogy bilibe lóg a kezed, amivel magadhoz nyúlsz nõk helyett?:)

Definiáljam az álmokat, vagy tudod magadtól is, hogy bilibe lóg a kezed, amivel magadhoz nyúlsz nõk helyett?:)
de, egy vibrátornak is lehet barátnõje. mondjuk egy fleslight :D
Uristen -.-
Igazad van teljesen, így nem lesz sosem barátnõd. Barátkozz meg a gondolattal.
nem értjük a problémád
Kort esestle írnál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!