Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a baránőm 1év (1 db)

Miért van az hogy a baránőm 1év 1hónap után dobott amikor olyan jól megvoltunk? Nagyon összevesztünk 1szer mert beszóltam neki, de akkor is ennyi idő utánn? :(

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy mit szóltál be neki, és min vesztetek össze. Nézd, ez egy olyan dolog, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki más és más. Ezért más dolgokra másként reagálunk. Lehet, hogy nagyon a lelkébe gázoltál a beszólásoddal. Szerintem próbálj meg vele errõl beszélni, lehet, hogy még menthetõ a kapcsolat!:) Szurkolok! Ja, ennyi idõ után? Ez a másik kérdésed. Hát figyelj, a kedvesemmel 5 éve vagyok együtt, de ha engem bármikor megalázna, vagy beszólna egy olyan dolgot, amivel vérig sértene, lehet, hogy én is szakítanék, persze, ennek 5 év után nagyon nagyondurva dolognak kellene lennie.

Az attól függ, hogy mit szóltál be neki, és min vesztetek össze. Nézd, ez egy olyan dolog, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki más és más. Ezért más dolgokra másként reagálunk. Lehet, hogy nagyon a lelkébe gázoltál a beszólásoddal. Szerintem próbálj meg vele errõl beszélni, lehet, hogy még menthetõ a kapcsolat!:) Szurkolok! Ja, ennyi idõ után? Ez a másik kérdésed. Hát figyelj, a kedvesemmel 5 éve vagyok együtt, de ha engem bármikor megalázna, vagy beszólna egy olyan dolgot, amivel vérig sértene, lehet, hogy én is szakítanék, persze, ennek 5 év után nagyon nagyondurva dolognak kellene lennie.
Ja, kíváncsi lennék, mit szóltál be neki. Addig mi sem tudunk írni semmi értelmeset, míg nem tudjuk, valódi oka van-e a csajnak a szakításra. Ugyanis szavak is nagyon durva kárt okozhatnak!!!
Én a párommal 6 év után szakítottam, szval az idõ nem minden, ha valami nem úgy mûködik. Lehet mélyen a lelkébe gázoltál, ezt neked kell tudnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak le akart fektetni?

Egy buliban odajott hozzam egy fiu.ezelott sose lattam de nagyon helyes volt es komolyan erdeklodott irantam.a buli folyaman csokoloztunk es a telefonszamomat is elkerte de azota nem beszeltunk.

5

Mit tegyek? Tovább lent

14, 4 hónap múlva már 15 leszek,és egyszerűen azt érzem,hogy leakarok feküdni valakivel..De egyrészben félek is az elsőtöl..Mit tegyek??

3

Szerintetek melyik lány néz ki a legjobban?

Ha nehezen dönthető el, lehet max 3-ra is szavazni.

1:
2:
3:
4:
5:

25

Mit ártottak a ronda fiúk, hogy csak gyűlöletet kapnak mindenkitől?

Mindenképpen szeretnék választ kapni rá!iii

42

Tetszik egy fiú és nem tudom hogy mondjam el neki, vagy inkább ne is mondjam neki? Szerintetek?

6

A sors úgy rendelkezett, hogy nem köthetünk ki egymás mellett. Ugye az elfogadás a legjobb lehetőség ebben az esetben? Remélem Ti is így gondoljátok majd!

Tudom, hogy a könyvekben elcsépelték már ezt az "első pillantásra" dolgot...mégis megszeretni épp csak ennyi volt. Aztán összebarátkoztunk, lett egy közös múltunk, emlékeink, amiken majd jókat derülünk 20 év múlva, amikor neki is lesz saját családja, és nekem is. Holott én tiszta szívemből Õt szeretem. Nem azért mert Õ a legkülönb, de szívesen hátat fordítanék a legkülönbeknek, ha tudnám hogy ez az érzés nem egyoldalú. Nekem Õ lenne a fényem, ha a sors nem játszotta volna velem azt a játékot, hogy keresztezi az útjainkat,megmutatja Õt, megszeretteti, aztán az "erkölcsi" dolgokból kifolyólag elválnak útjaink. Legyen boldog, nekem ez a legfontosabb!

6

Mi a különbség a sima csók és a nyelves csók között?

3

Budapesten hol szoktak lenni útszéi prostik?

Légyszi soroljatok fel minden helyet amiről tudtok köszi

6

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe?

18 éves lány vagyok a legjobb barátnőm 16 éves
Tegnap nálunk aludt,és éreztem hogy nagyon kívánom vagy hogy fogalmazzak. Olyan szép és mindig elgyengülök mellette. Lehetséges hogy szerelmes vagyok belé?

7

Szex újra apás szülés után?

Mikor voltatok először újra együtt apás szülés után? Milyen volt?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!