Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a baránőm 1év (1 db)

Miért van az hogy a baránőm 1év 1hónap után dobott amikor olyan jól megvoltunk? Nagyon összevesztünk 1szer mert beszóltam neki, de akkor is ennyi idő utánn? :(

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy mit szóltál be neki, és min vesztetek össze. Nézd, ez egy olyan dolog, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki más és más. Ezért más dolgokra másként reagálunk. Lehet, hogy nagyon a lelkébe gázoltál a beszólásoddal. Szerintem próbálj meg vele errõl beszélni, lehet, hogy még menthetõ a kapcsolat!:) Szurkolok! Ja, ennyi idõ után? Ez a másik kérdésed. Hát figyelj, a kedvesemmel 5 éve vagyok együtt, de ha engem bármikor megalázna, vagy beszólna egy olyan dolgot, amivel vérig sértene, lehet, hogy én is szakítanék, persze, ennek 5 év után nagyon nagyondurva dolognak kellene lennie.

Az attól függ, hogy mit szóltál be neki, és min vesztetek össze. Nézd, ez egy olyan dolog, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki más és más. Ezért más dolgokra másként reagálunk. Lehet, hogy nagyon a lelkébe gázoltál a beszólásoddal. Szerintem próbálj meg vele errõl beszélni, lehet, hogy még menthetõ a kapcsolat!:) Szurkolok! Ja, ennyi idõ után? Ez a másik kérdésed. Hát figyelj, a kedvesemmel 5 éve vagyok együtt, de ha engem bármikor megalázna, vagy beszólna egy olyan dolgot, amivel vérig sértene, lehet, hogy én is szakítanék, persze, ennek 5 év után nagyon nagyondurva dolognak kellene lennie.
Ja, kíváncsi lennék, mit szóltál be neki. Addig mi sem tudunk írni semmi értelmeset, míg nem tudjuk, valódi oka van-e a csajnak a szakításra. Ugyanis szavak is nagyon durva kárt okozhatnak!!!
Én a párommal 6 év után szakítottam, szval az idõ nem minden, ha valami nem úgy mûködik. Lehet mélyen a lelkébe gázoltál, ezt neked kell tudnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek miért mosolyog rám, integet, köszön egy bulin olyan lány, aki csak látásból ismer?

9

Fiúk, válaszát kérem elsősorban. Kinek van szüksége tanácsra? Vagy véleményre.

7

Hogy titkoljam hogy szerelmes vagyok?

Arról van szó, hogy itthon nem tudhatják meg. De azóta...teljesen szétszórt vagyok. A szobámban minden a feje tetején áll. Ha beszélnek hozzám, sokszor látszik hogy nem figyelek, hülyeséget válaszolok vagy bambán nézek. Olykor magamban mosolygok. Vagy piros az arcom.
Megfelelő önuralommal sikerülhetne legyőznöm ezeket a dolgokat szerintetek, vagy esélytelen?

6

Lányok! Valakinek tetszik?

Van olyan lány akinek tetszik a nagy szakáll? :D
Nekem nincs mert mindig leborotválom de gondoltam most meghagyom... Szóval van olyan lány akinek tetszik (férfiasság jelképe) a szakáll? :D

5

Lenne vmi jó tippetek ismerkedéshez?

Van egy srác, akit suliba szoktam látni és elégge szimpi.Megszeretném ismerni de nem tudom hogyan.Általában mindig az osztálytársaival van ezért hogy köszönjek neki v oda menjek hozzá kizárva. Bejelölni se akarom mer utána ha megkérdezi h mért jelöltem be, mit mondok. És mi a garancia h vissza is jelöl.
Lenne vmi jó tippetek?

2

A lányok miért szeretik ha "megalázzák" őket?

Persze nem durva megalázás,de a legtöbb szereti ha a pasi erősebben lefogja és nem engedi,félrepakolja stb.
Meg azt is ha megijesztik,megtréfálják őket.
De ezt miért szeretik?

6

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

2

Te járnál osztálytárssal?

persze ha szerelmesek vagytok.belemennél egy kapcsolatba?
Gimiben.

19

Milyen egy gólyatábor?

Most vagyok 8.-os és izgulok milyen a gólyatábor és a -bál. Nektek milyen volt? Tetszett nektek srác/lány akivel volt valami? 14L

9

Lehet valami köztük? ( gyerekes anya)

Egy női ismerősöm fél éve szült, van neki vőlegénye, viszont, fb-n egy srác ismerősének írogat folyton,mikor megy át hozzá kávézni, meg ilyenek. A srác minden nap több órát ott tölt nála, de a férje olyankor nincs otthon. Múltkor hajnali fél2-kor írt a srác lapjára. Már több embernek is feltűnt ez.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!