Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a bal (99 db)

Az miért van hogy a bal kezemen 120/70 a vérnyomásom a jobb kezemen meg 150/70? Egy perc sem telt a mérések között.

Legjobb válasz: 2 kar között szokott eltérés lenni, bár talán nem ekkora. Viszont a bal karon (csuklón) kell(ene) inkább mérni.

2 kar között szokott eltérés lenni, bár talán nem ekkora. Viszont a bal karon (csuklón) kell(ene) inkább mérni.
Csak egy oldalon mérjünk! A jobb és bal karon mért értékek eltérõek lehetnek. A vérnyomást általában a bal karon mérjük, de ha a jobbon magasabb értékeket kapunk, akkor ott ellenõrizzük rendszeresen. Mérés elõtt lazítsunk!A lazítás csökkenti az értékeket, ezért a mérés elõtt kapcsolódjunk ki öt percre, de ha ezt megelõzõen stresszes állapotban voltunk, hagyjunk magunknak ennél több idõt. http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/hea..
5 percet kell várni 2 mérés között, a vétnyomásmérõ miatt!!!
A kérdező hozzászólása: higanyos vérnyomásmérövel mérte a belgyogyász.

Az miért van hogy a bal oldali hasizmom lejjebb van mint a jobb? Ez baj?

Legjobb válasz: Nem, ezt hívják "aranymetszés"-nek.:-) Ha jobban megfigyeljük, tökéletesen szimmetrikus ember nincs is.

Nem, ezt hívják "aranymetszés"-nek.:-) Ha jobban megfigyeljük, tökéletesen szimmetrikus ember nincs is.

Miért van, hogy a bal cicimben sokkal kevesebb tej van, mint a jobban?

Tudnék ezen változtatni? Így sajnos nem tudok a balból egy etetésre valót adni, mindig oda kell adnom a jobbat is. A jobb-ból ki tud szívni elegend?t. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Semmi baj! Add oda neki a másikat is! Nekem is jobban adja az egyik!

Semmi baj! Add oda neki a másikat is! Nekem is jobban adja az egyik!
Tedd minél többet a kevésbé "jó" cicire, a baba szopása stimulálja a tejtermelõdést. Hagyd azon a cicin jó sokáig szopizni, s csak akkor add neki oda a másikat, ha az elõzõbõl már tutira nem jön semmi, de a baba még éhes. Nálunk is volt ilyen kezdetben, aztán annyit tettem arra a cicire, hogy megcserélõdött a dolog és abban lett több tejcsi. De ha kevesebb is van, ne aggódj, szoptass, szoptass, szoptass, a baba igénye szerint, akkor minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Persze, amíg van elég a kettõben mindenképp szoptatok, remélem még sokáig tudom szoptatni.
Nekem kezdetben a bal cici volt a jobb cici, jobban bekapta, jobban jött a tej, aztán ez megváltozott, most a jobb cici a jobb cici :) Én mindkettõbõl szoptatok, amúgy is jobb így, mert elegendõ ingert kap így mindkettõ és a tejserkentés szempontjából ez hatékonyabb. Szerintem változtatni nem tudsz ezen, valószínûleg jóllakik így két cicibõl, ne aggódj!
Ne aggódj.Ez normális.Nincs 2 egyforma mell.Sem külalatra, sem tejképzésban.Nyugodtan add neki mind a 2-t ha csak 2bõl lakik jól.Én is így adtam, és 2 évig szopizott a lányom.Olyan 1 éves kora körül rájött hogy a baj gyengébb így azt nem akarta tovább szívni és nem is erõltettem.Így csak a jobbost szívta még egy évig!Allig tudtam leszoktatni róla!

Az miért van, hogy a bal mellemen, nem nagyon látszik a bimbó, a jobb mellemen meg igen?

21 vagyok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne szégyeld magad! Ilyen a természet. Valószinû festékhiány az oka. Nekem mind a két mellbimbóm halvány, ráadásul a mellem is kicsi és a párom igy fogad el. BOLDOGOK VAGYUNK!

Ne szégyeld magad! Ilyen a természet. Valószinû festékhiány az oka. Nekem mind a két mellbimbóm halvány, ráadásul a mellem is kicsi és a párom igy fogad el. BOLDOGOK VAGYUNK!
szia! Nekem is ilyen. Engem mondjuk annyira nem zavar, elfogadtam h ilyen.De hideg víz, v hideg éri, akkor meg simán látszik. Próbáld ki. Annyira meg nem is kell ám szégyelned ezt sztem, nyugi, másnak is van ilyen, ez legyen a legnagyobb problémád.
Senkinek sem teljesen egyforma a 2 oldala. A fiúknak sem. Van olyan lány, akinek 3 mellbimbója van (a 3. a melle alján ráadásul) - és õ is talál párt. Úgyhogy ne foglalkozz a dologgal sokat. Amikor a fiúd elkezd felderíteni, mielõtt meglátná, mondd el neki. Szerintem olyan kívácsi lesz, hogy azonnal meg kell néznie :-) Utána meg már nem lesz gond :-)
Menj plasztikai sebészhez. Menj pszichiáterhez, aki segít önmagadat úgy elfogadni ahogy vagy.

Az miért van hogy a péniszem balra húz?

lehet ezen változtatni?

Legjobb válasz: Keress olyan barátnõt, akinek balra kanyarodika hüvelye és akkor meg van oldva.

Keress olyan barátnõt, akinek balra kanyarodika hüvelye és akkor meg van oldva.
Mert MSZP-s.
Sokat verted a balk kezeddel... :D Amúgy ez természetes dolog. Mindenkinek más és más. Nem lesz mindenkinek matematikailag tökéletesen egyenes...
A kérdező hozzászólása: engem zavar :/
Mert bal oldalt van a pu*ci mágnes ....:)
Vagy csak simán vágd le, akkor teljesen szimmetrikusan nem lesz...
sarokban is tudsz kefélni:)
nem sarokban hanem kanyarban :-DDDDD
Várd meg, amég teljesen kunkori nem lesz és akkor használhatod dugóhúzónak. Bár ki az a hülye, aki parafadugós bort vesz? :-D

Az miért van, hogy a jobb kezem hamarabb kiszárad mint a bal?

Ilyenkor télen mindig gyakrabban kiszárad a kezem, de valamiért a jobb kezem hamarabb szokott száradni mint a bal. Mitõl lehet ez? Van köze hozzá, hogy jobb kezes vagyok?

Legjobb válasz: Velem ugyanez van... Tiszta repdezett a jobb kezem. Borgyogyasz adott rá kenõcsöt, mosdokenocsot.

Velem ugyanez van... Tiszta repdezett a jobb kezem. Borgyogyasz adott rá kenõcsöt, mosdokenocsot.
bizonyára van köze hozzá hogy milyen kezes vagy, de lehet hogy más az élõflórája.
Nekem is így van, fõleg télen. Lehet köze a kezességhez, mert jobb kezedet éri több vegyszer. (pl. mosogatószer, mosószer, sampon stb.) Amióta mosdókesztyût használok sokat enyhúlt a szárazság.
Ha jobb kezes vagy, akkor szerintem azért szárad ki hamarabb, mert azt a kezed használod a legtöbbször. Tudod: azzal írsz, eszel stb. És mivel a jobb kezed éri több "megerõltetés", ezért hamarabb is elgyengül, mint a másik.

Miért van, hogy a jobb mellbimbóm nem, míg a bal nagyon érzékeny pár napja?

Nem rég volt mensim (12 napja jött meg) és nem értem, miután elmúlik sosincs ilyen. Most miért?

Legjobb válasz: Talán a peteérés felé közeledés miatt lehet.

Talán a peteérés felé közeledés miatt lehet.

Az miért van hogy horgáaszat előtt etetek 3-4 napot és 5-naptól a balinok beállnak a kukoricás etetésre? Annyira hogy napi 4 balin az szinte biztos. Kukoricával horgászok. A balin úgy udom hogy halat eszik és most ritka sok kishal van .

Ilyen 2-3 kilós példányok jönnek.Ez hogyan lehet???

Legjobb válasz: Ilyenrõl még nem hallottam Milyen tavon/folyón etetsz? Mivel etetsz? Csináld úgy hogy etetsz és közben pecázol Nádas mellet? Pontyozni akarsz?

Ilyenrõl még nem hallottam Milyen tavon/folyón etetsz? Mivel etetsz? Csináld úgy hogy etetsz és közben pecázol Nádas mellet? Pontyozni akarsz?
A kérdező hozzászólása: Nincs vele semmi bajom csak megenni nem az igazi csak halászléba jó mert annyira szálkás. Egy pontyot sokféle képpen el lehet készíteni. Ezt meg vagy visszarakod vagy halászlébe fõzöd.
N az szép. De mi a baj vele, hogy keszeg, ponty helyett balint fogsz? Szerintem szép, és jó sporthal is.
A kérdező hozzászólása: 2-3 kg-os az átlag de jöne mellette 1, 5kg-os is. Jött egy 3, 7-es is.
Mekkora balinokat fogsz így?
Nálunk a Tiszán kukoricával balinoznak, valamiért nagyon szeretik, a harcsa is rámegy néha a kukoricára is.
A kérdező hozzászólása: Oké hogy a békés halakra várnak de akkor minek eszik meg a kukoricát? A dévérek pedig nem ilyen kicsik jönnek hanem kilósak azt meg hogy enné meg? Lehet hogy veetáriánusok lett a balinok egy része?
Szvsz. a kukoricával odacsalod a békés halakat, a balinok pedig arra várnak.
A kérdező hozzászólása: AZ RSD-n horgászok a 35 fkm körül 100 méterre a partól. De van hogy 1-2 nap alatt ott a balin vagy etetés nélül is. Kukoricával etetek kukoricával horgászok mézes kukoricával/fõt füzött kukoricával.És pontyra, amúrra, lapát dévérre horgászok nha jön egy 1-1, 5 kgs-s dévér is de a legtöbb a BALIN
A kérdésedben megadtad magadnak a választ is!! Azt írtad, hogy most ritka sok kishal van. Ezek az apróbb testû halak minden bizonnyal beállnak az etetésedre, és ezek miatt a kishalak miatt kerülnek oda a balinok is!!! Nem ritka eset, hogy békés halas etetésen süllõt vagy harcsát is fognak. mert bizony a sok kishalra odagyûlnek. Egy idõben horgásztunk úgy csukára, hogy gyorsan bomló és felhõt képzõ etetõanyaggal folyamatosan egy helyben tartottuk a halakat. A kisebb halak szó szerint nyüzsögtek az etetésen és ezt egy idõ után a csukák is észrevették......
Ennek mi köze a logo beégéshez?
Azért mert túl sokat nézed az RTL-t. Nézd az M1-et és társait, hagy égjen bele az is......:) /mert ezek a szép fehér karikák is bele fognak, ezúton is gratulálnék a tervezõnek/ http://www.budaorsiinfo.hu/?p=32800
Katódsugárcsõ rákfenéje. Az LCD TV-k talán már nem lesznek ilyenek...
Mondjuk a Samsung TV a [email protected] Ha már venni kell valamit, minimum LG. Nem reklám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!