Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a PS2-höz (1 db)

mer a ps 2 egy nagy szaar
2010-12-22 14:05 Te h*lye f*szszívó, sekélyes f*szfej!!!!
A PC elterjedtebb és univerzálisabb, mint a játékgépek. Egy átlagos PC-hez sok minden kell (pl. több memória, gyorsabb processzor és videokártya), hogy minõségileg hasonló játékélményt nyújtson, mint egy játékgép. A PS esetében a játékkonzolok közötti piaci verseny miatt a gépek eladása veszteséges, ezért a játékokkal próbálnak nyereséget termelni.
a pchez a játékgyártók úgy emelik a gépigényt hogy a pc parts gyártók is jól járjanak és mivel a konzolok nem igényelnek bõvítést ezért a játékokba hozzák be az pénzt a monnyt a dellát :D
szerintem inkább te vagy a szar


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

L. O. L. -osok? !

Csak a Sorcerer's Shoes item tud adni magic penetrationt?

0

Éredemes a Bloodsclap szerveren kezdeni?

Melyik eu Wow szerveren érdemes kezdeni jelenleg? Sok fórumon írják hogy a bloodsclap nem jó, de miért?

4

The elder scrolls V: skyrim eltűnt follower-t hogyan tudom visszahozni?

Skyrimbe eltűnt a followerem és nem nagyon tudom elővarázsolni sehogy sem. Nem tudom, hogy beragadt e valahova, vagy meghalt volna. Hiába várok több napot akkor sem jön elő. Boethiah's calling küldetéshez kellene. Nem tudtok esetleg olyan console parancsot amivel elő tudnám hozni valahogyan, vagy pedig a küldetést átugrani??
(azt hiszem Dark Brotherhood-os followerem volt)

2

Hol vannak a halloween-i szellemek a Star Stable Online-ban?

2

Miért crash-el be a TekkitLite-om?

Eddig tökéletesen működött, de mostanság ha megpróbálok belépni egy világba vagy egy újat szeretnék legenerálni akkor lefagy és
ezt írja ki : Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!

0

Amikor el indítom a a Metin2lifet akkor ki ad egy hibaüzenetet amiben az van hogy Log: system. Py (line:273) RunmainScript. Mit lehet ilyenkor tenni? Ja és régen működöt.

2

én nekem van egy xbox 360 slim 250gb/go-m és járt hozzá xbox live gold én beirtam a kódót amit kaptam hozzá tudok is multizni meg internetezni rajta de van egy problémám. Többi lent?

nah szóval tudok multizni meg használni rajta az internet explorer-t de viszont a havi 2 bonus játékot valamiért nem tudom letölteni most pl a halo3 a bonus game rá is megyen hogy games wich gold vagy mi ott rámegyek a halo3 ra de nem az van ott hogy download free hanem hogy 29000FT rámegyek és csak azt hozza ki hogy cancel megy hogy add payment option.De mivel én még csak 15éves vagyok sajna nincsen credit kártyám és nem tudom megadni nah szóval azt hogyan tudnám megoldani hogy le tudjam szedi a havi 2 játékot??? nagyon fontos lenne .... Előre is köszönöm a válaszokat :)

2

A howrse-n ismer valaki olyan lovat ami jó lenne a 96. célkitűzéshez? (Adj egy almát egy olyan lónak, amely 2011-10-31-án született)

Közösség: Adj egy almát egy olyan lónak, amely 2011-10-31-án született! Tudtok ilyen lovat mondani a howrse-ben ???

1

1. Hogy kell a minecraft-ba (mester mc) lilával irni ch atbe? 2. Táblára hogy kell szinesen irni?

2

Megvettem a Fifa 14-et szépen fut, de nincs közönség. Ezt, h lehetne orvosolni?

Egy kicsit bővebben:a Fifa 12-nél és a 13-nál ilyen problémák nem voltak.Lehet-e eszt egyátalán orvosolni? Előre is közszönö a válaszokat:)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!