Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a 5 (273 db)

Kérlek minél többen írjatok: Miért van hogy a két és fél hónapos lányom éjjel 2, 5-3 óránként kér enni (anyatejes)? Egész nap max 3, 5 óra telik el 2 evés között.

És olyan nehezen alszik el, mikor végre elalszik fel kel sír mert álmos felveszem visszaalszik de megint felkel. Mi a baj mit csinálok rosszul? Köszönöm válaszaitokat

Legjobb válasz: Nekem 2,5 honapos kisfiam napkozben 2 orankent, ejjel 3 orankent eszik.

Nekem 2, 5 honapos kisfiam napkozben 2 orankent, ejjel 3 orankent eszik.
Nekem ennyi idõsen az evés ilyen idõközökben teljesen normálisnak tûnik. Vannak babák, akik nehezebben alszanak el, felületesen alszanak, ehhez se kell semmit se rosszul csinálni. Nagyon fárasztó szakasz ez a friss anyák életében, türelemmel, önbizalommal kell megélni.
Mert hihetetlen ütemben kell növekednie a gyomra pedig nem tud annyi táplálékot befogadni, amennyire szüksége van. Egyszerûen emészt és megéhezik ismét. Teljesen normálisnak tûnik. Akkor aggódj, ha nem alszik szépen vissza evés után, sír folyamatosan, esetleg enni sem akar.
Lehet érzi az aggodalmadat, a feszültséget benned. Próbálj megnyugodni, és természetesnek kezelni ezt a helyzetet. Ha eszik örülj neki, ne aggódj miatta. EGy pici baba így mûködik gyakran felkel, eszik, alszik. Próbáld lenyugtatni magad, miközben ringatod, és meglátod õ is átveszi a nyugodtságot, esetleg valami nyugtató zenével is segíthesz, hogy te magad is jobban átszellemülj.
Mert õ ilyen.Teljesen normális.
Amúgy nem fejlõdési ugrásban vagytok? Én úgy tudom 3 hónaposan van ilyen. De ha meg ez mindig így volt, akkor is normális. Még picike! Majd lassan-lassan kitolódnak az éjszakai evési idõk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek !
Nem csinálsz rosszul semmit. A babának most erre van igénye, a gyomra befogadó képessége ennyit bír el. Az én fiam is kb. így evett ennyi idõsen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek !
Ocsmányak azok mindig, elég ha megszólal egy cigánylány, már az magában taszító..
Azok mindig ocsmányak.
Az életvitel.
Fiatalon is elég rondák, pláne akiknek olyan hatalmas orruk van + a tipikus flegma cigány tekintetük.
Ehhez még az is hozzájön hogy a cigány nõk sokkal gyorsabban és látványosabban öregednek. Tény. Meg egyébként a rossz körülmény, a szegénység, a kosz és a tartós dohányzás mind a külsõ rovására megy.
Mert a sok szülés rendesen megviseli a nõi szervezetet, és mint köztudott, õk sokat szülnek.
Mert szar az ízlésed.
Tipikus agyatlan ribit linkeltél, grat. Ez nem túl meggyõzõ.
Valószinûleg azért, mert korábban kezdik el élni az életet, hogy finoman fogalmazzak... és egyszerûen mire eljutnának az érett kategóriaba addigra már rég lestrapálták õket.
A kérdező hozzászólása: Ti tudjátok.. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/72805..
Kicsit félreérthetõen fogalmaztam az elsõ válaszomban. Arra próbáltam ezzel utalni, hogy ha fiatal korukban "szexinek" tartja õket, akkor szar az ízlése.
Azért, mert gyorsabban érnek, épp ezért gyorsabban is öregednek.
Nehezen tudom elhinni, hogy attól legyen csúnya valaki mert szegény. A gazdagok között is elég sok ronda embert lehet látni.

Az miért van, hogy a 2, 5 hetes babám 100 ml anyatej után 1 órával süvölt az éhségtől, ugyanakkor 90 ml tápszerrel durmol órákat? Lehet, hogy vizes, vagy nem elég neki a tejem? Adjak neki 120 ml anyatejet?

(Nagy baba,4300 gramm most) Kérlek segítsetek! Szeretném sokáig szoptatni, de nem akarom, hogy állandóan sírjon az éhségt?l.

Legjobb válasz: Anyuka, ne szoktasd át tápszerre, ha van tejed! Nem lehet, hogy hasfájós és azért üvölt? Mondod, hogy nagy baba, szerintem 120 ml is simán mehet, a baba nem hinném, hogy túleszi magát...de ezt védõnõtõl kéne megkérdezni!

Anyuka, ne szoktasd át tápszerre, ha van tejed! Nem lehet, hogy hasfájós és azért üvölt? Mondod, hogy nagy baba, szerintem 120 ml is simán mehet, a baba nem hinném, hogy túleszi magát...de ezt védõnõtõl kéne megkérdezni!
Elõzõ vagyok: a nagyobbod már nem szopizik? Mert az enyémek sokszor tandemban nyomták az elején, mostanra a lányom szépen tûri, hogy szopizik a kicsi. Azt is gyakran csinálom, hogy amíg a kicsi szopizik, addig a nagyobbnak mesélek, vagy együtt nézünk mesét, esetleg valamit játszunk, amihez nem kell ugrálnom. :-) Így nincs gond, hogy a kicsi szopizik.
A kérdező hozzászólása: ja, azért tudom így a mennyiségeket, mert napközben fejem a tejem és üvegbõl kapja, mivel a 16 hónapos másik gyerekem mellett kivitelezhetelen órákat szoptatni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Kedves 2., 3.: :) a nagyobbik 5 hónapig szopizott csak. Ezért is próbálok meg mindent, hogy a kicsi sokáig tudjon szopizni... az elsõ 2 hétben nem is volt gond, mivel a sárgaság miatt aluszékony volt, így elégnek tûnt neki a tejci. Az a baj, hogy nem tudom kivitelezni hogy állandóan a cicin lógjon... gyakorlatilag folyamatosan a cicin lenne, ha nem fejném és adnám neki cumisüvegbõl. A tápszert "csak" kipróbáltam, hogy vajon mit szól hozzá. Hát aludt is rendesen tõle...
Egyetértek az elõzõekkel, tényleg nagyot kockáztatsz, ha ezt folytatod továbbra is! Az "egész napos" szoptatás nagyon fontos és sokkal jobban kivitelezhetõ, ha hordozókendõben viszed magaddal a babádat. Így együtt tudsz lenni a nagyobbal, és a kicsi is akkor szopizhat, látatlanul, amikor csak szeretne. Tényleg hagyd el az üveget, mert egy esetleges cumizavart már pláne nehezebb megoldani...
Nézd, ha jól értem nem is szoptatsz, lefejt tejet adsz neki cumisüvegbõl. Xstefix meg tudja mondani pontosan, de én úgy emlékszem a tej tartalma változik napszakról napszakra, szoptatáson belül (elõször zsírosabb aztán..) Szerintem ha elõre lefejed, az tökre nem ugyanaz, mintha szoptatnál. Meg így te szabályozod, mennyit kap. Lehet 120 kell neki egyszer máskor meg 70.

Miért van, hogy a 3 hónapos kislányom (anyatejes) nyüszög, hogy éhes és 5 perc szopizás után elfordítja a fejét és nem kér többet?

Aztán büfi, bukás (néha sok, néha kevés) 1-1,5óra múlva ismét nyügi és enni akar. Baj ha két szoptatás között forralt leh?tött vizet adok neki? Vagy teát adjak neki? Milyet?

Legjobb válasz: Ilyenkor szerintem nem is éhes. Nyugodtan próbálj egy kis kamillateát.. mindig legyen friss, pár órát eláll. Ha nincs nasi akkor talán az evésekkor rendes mennyiséget, kevés bukással fog tudni enni.

Ilyenkor szerintem nem is éhes. Nyugodtan próbálj egy kis kamillateát.. mindig legyen friss, pár órát eláll. Ha nincs nasi akkor talán az evésekkor rendes mennyiséget, kevés bukással fog tudni enni.
Vannak korszakok, mikor sûrûbben eszenk. Van, hogy nem éhes, csak cicire vágyik. Ilyenkor talán eszik egy kicsit, de inkább csak cuclizik, nem? Ha gondolod, próbáld ki, hogy nem adsz neki, csak 3 óránként, addig foglald le, beszélj hozzá, játsz vele, akkor talán nem nyöszög, vagy vidd el sétálni, nálunk ezek beváltak-) De én is szoktam adni neki, ha kér, még ha csak cuclizikis:-) Úgy élvezi... Folyadékot adhatsz, persze. Én vízpárti vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
Az is lehet, hogy sok levegõt nyel és egyszerre csak keveset tud enni. Büfiztesd meg többször! Szerintem felesleges más folyadékot adni, az újszülöttnek minden számára értékes tápanyag és folyadékmennyiség benne van az anyatejben. Én sem adtam kb. 5-6 hónapos koráig. Persze más nyáron 50 fokban. Akkor mindenkinek szüksége van vízre.

Miért van, hogy a gépem 4-5 percenként ledob az internetröl? Igy nem igazán lehet rajta dolgozni. Köszönök minden segítséget.

Legjobb válasz: Sok eset lehetséges, mivel nem konkretizáltál semmit, éppen ezért a választ sem lehet. - a szolgáltatónál van valami probléma - szarakodik a modem - a hálókártyának van valamiyen problémája - a router nincs jól beállítva - a wifi jelerõssége nem megfelelõ - a torrent klins bugja miatt - kábelezési probléma

Sok eset lehetséges, mivel nem konkretizáltál semmit, éppen ezért a választ sem lehet. - a szolgáltatónál van valami probléma - szarakodik a modem - a hálókártyának van valamiyen problémája - a router nincs jól beállítva - a wifi jelerõssége nem megfelelõ - a torrent klins bugja miatt - kábelezési probléma
Nálam akkor csinálja ezt, ha külföldi oldalról töltök valamit. De amúgy a szolgáltató hibája is lehet, mert nálunk miután megigazították a vezetéket, jobb lett.

Miért nem alszik? Nekem 25 hónapos a lányom, eddig hang nélkül aludt éjszaka, akár 12-13 órát is, az elmúlt 2-3 napban viszont van hogy 4-5-ször is felébred.

Általában visszaalszik ha bemegyek, és kicsit megsimizem, de van úgy ha kijövök rögtön sírni kezd. Aztán azt hiszi hogy reggel van és ki akar szállni az ágyból, és nem akar visszaaludni. Nemtudom mi lehet az oka.

Legjobb válasz: Lehet front van.Az én lányom is fel kell,sír,de vissza alszik.Õ velünk alszik,lehet azért sikerül vissza aludnia.24hónapos.

Lehet front van.Az én lányom is fel kell, sír, de vissza alszik.Õ velünk alszik, lehet azért sikerül vissza aludnia.24hónapos.
Front minket is megvisel nehezek az éjszakák.

Az miért van hogy ha kiverem akkor nem élvezek el annyira hogy szét spricceljen a gêCï hanem csak 5-6 nagyobb "csepp" jön ki?

Lehet az a baj hogy túl sokat verem? Vagy nincs elég spermam ennyi elég lehet egy gyerekhez majd? F/19

Legjobb válasz: Az elõváladék is elég egy gyerekhez.

Az elõváladék is elég egy gyerekhez.
tul sok pornofilmet nezel kisfiam es ne verd annyit a f...uledet inkabb szerezz egy not magadnak...
frlfáztál, ill prosztatagondok, ill sok recska. 3 napig ne verd ki. utanna emglátod mennyi lesz! .D nem melesleg az érzés is mmélyrehatóbb lesz!
Szerintem simán túl gyorsan akarsz elélvezni. "ennyi elég lehet egy gyerekhez majd" - Azért 19 évesen ilyet kérdezni...
Ha nagyot akarsz spriccelni, akkor az elélvezés elõtt hagyd abba. Majd félig lankadt állapotban kezd újra, és spricc elõtt újra hagyd abba. Ezt 30-35 percig ha csinálod, akkor tuti, hogy spriccelni fogsz. Közben persze vagy gondolj a csajodra, vagy nézz valami pornót.
van aki mindig spriccel ha napi maszti van is.de ha izgatod a fkad, abbahagyod, szânsz idñt rà, spric lesz.

Az miért van, hogy maszturbálás után nem érzem azt, hogy "de megdugnám ezt a csajt"? De ez kb 4-5 percig tart.

Legjobb válasz: "Sokszor elhatározom, hogy na most kétszer kiverem egymás után, de az elsõ kiverés után valahogy megfogni sincs kedvem xD." mint ha csak én írtam volna :D

"Sokszor elhatározom, hogy na most kétszer kiverem egymás után, de az elsõ kiverés után valahogy megfogni sincs kedvem xD." mint ha csak én írtam volna :D
Mindenkinél így van.
"Maszturbálás után nem dugnám meg a nõt KLUB"
Nyissunk ;D xd Mi lenne a neve? :P
A kérdező hozzászólása: Nyitunk egy klubbot?XD
lol nekem is így van :DD
Sokszor elhatározom, hogy na most kétszer kiverem egymás után, de az elsõ kiverés után valahogy megfogni sincs kedvem xD Detto :D xd azzal a különbséggel, hogy lány vagyok:P
Ezek csak fellángoló érzelmek elélvezés után. Semmibe kell venni õket ...
Akkor úgy néz ki nem csak nálam van ez így :D. Sokszor elhatározom, hogy na most kétszer kiverem egymás után, de az elsõ kiverés után valahogy megfogni sincs kedvem xD.
A kérdező hozzászólása: értem köszi!
már a plafonomból is a maszturbálás téma folyik. de szerintem azért mert az ejakuláció utáni vágyérzés hanyatlik az agy kéregállományában és még a fáradság is okozhatja amit már nem bír elviselni a hímvesszõ húzó rántó fizikuma és ettõl úgy érzed hogy nincs már szükséged arra a csajra
Mota van farkad neharagudj?:) Ez olyan mint nálunk nõknél a vásárlás.Ha éhhesen mész boltba mindent megveszel ha full teli hassal negyedannyit.Egyszerûen a kielégültségtõl nem kivánd annyira viszonnt amikor már "leülepszik"ujbol és ujbol:)
Én maszturbálás elõtt se :'D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!