Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a 13 éves (27 db)

Miért van az, hogy a 13 éves lányokkal már a fél város járt, de a 13 éves fiúknak : pl : velem még egy sem igazán?

Legjobb válasz: Miért foglalkozol ilyennel? Nyugodtan rakd össze a legújjabb star wars legódat.

Miért foglalkozol ilyennel? Nyugodtan rakd össze a legújjabb star wars legódat.
Remélem ez nem igaz. Nálatok minden 13 éves lánnyal járt már a fél város? Vagy van 1-2 osztálytársad, akik jártak 2-3 sráccal már, és ezt általánosítod ezerrel? Komolyan érdekel, mi a helyzet arrafelé, Várom válaszod. 13 éves fiúként még nincs benned férfiasság, ami a lányokat megfogja.
Nem unjuk még ezeket? Hatvanszor kitárgyaljuk ezt hetente, kéretik utána nézni.
Hatalmas piros betûkkel ki kéne írni a kérdések fölé pár dolgot, például: -Ne általánosíts! -Nem ciki, ha 12 évesen még szûz vagy! -Senkit nem érdekel, hogy mennyinek mérted a farkad! -Terhes vagy! . . .
Mert minden lány a legjóképûbb fiúkon osztozik, ez ebben a korban különösen igaz.

Miért van hogy a mai 12-13 éveseknek nagyobb mellük van mint egy felnőtt nőnek?

Megdöbbenek mindig hogy a 12-13 éveseknek nagy melleik vannak,a szó szoros értelmében!

Legjobb válasz: Igen,ez nekem is feltûnt már.Sokkal korábban érnek a lányok,mint ötven éve,minden szempontból,egy 11 éves lány már kétségbe van esve,ha nem menstruál... A fiúk meghát azt hiszem,hogy fordított arányban fejlõdnek a lányokhoz képest,egyre késõbb,egy 18 éves fiú,még bõven gyerek.

Igen, ez nekem is feltûnt már.Sokkal korábban érnek a lányok, mint ötven éve, minden szempontból, egy 11 éves lány már kétségbe van esve, ha nem menstruál... A fiúk meghát azt hiszem, hogy fordított arányban fejlõdnek a lányokhoz képest, egyre késõbb, egy 18 éves fiú, még bõven gyerek.
A sok hormon alapú gyógyszer amit beszednek az emberek az a vizelettel távozik és ezeket a hormonokat meg egyes gyógyszer alapanyagokat nem tudják a víztisztítót berendezések szûrni/tisztítani így ez akaratlanul is a szervezetükbe kerûl.
Naigen... én is észrevettem. Én magam meg vagyok elégedve a melleimmel, de ha meglátok egy kislányt, akinek D kosaras melltartó kell már, akkor eléggé elképedek, hogy ezek a kislányok... szóval mi lett velük? Mert ez nem egészséges, hogy valaki 10 évesen menstruál, mikor még a szorzótáblát sem tudja. Eléggé megdöbbentõ. Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, nekem ugyanis 15 évesen jött meg, és úgy érzem semmit nem szalasztottam el. :)
Nagyon sokan nem tehetnek ám arról, hogy 12-13 évesen nagy melleik vannak.Az én családomban mindenki erõs alkatû, és én is ez vagyok, és 13 évesen már nekem is hatalmas melleim voltak.Igen, nagyobbak voltak mint némely tanárnõmnek.És ez téged miért háborít fel vagy döbbent meg?Mert a kérdésedbõl kicsit ellenszenvséget látok.Jól látom?
hát megdöbbentõ ... 15 éves vagyok, de 13 éves csajok mellett néha kislánynak érzem magam.. =(
utolsó válaszadóval egyetértek
nekem D kosaras kellett 13 évesen és azóta nem nõtt olyan nagyot a cicim. akkor 16-17-18 éves fiúknak is tetszettem mert vékony voltam és nagy volt a cicim
Érdekes ilyenekkel nem sûrûn találkoztam, de egyszer a boltba menet találkoztam egy olyan 10-11 éves forma lánnyal, megdöbbentem, hogy mekkora melle van, egyáltalán nem volt kövér, sõt kifejezetten vékony, de vagy c-kosaras melltartó kellett rá.
16:26 Ez a válasz kb. úgy hangzott, mintha a 12-13 éves lányok tehetnének arról, hogy fejlettebbek, pedig nem tehetnek semmirõl egyszerûen ilyenek a hormonjaik. Egyébként nekem is 11 évesen jött meg (most 16 vagyok) és már 12 éves koromban jóval nagyobb volt a mellem mint az átlagos lányoké pedig soha nem szedtem semmit..sõt még irigyeltek is miatta. Szóval ez van a mai fiatalok jóval fejlettebbek mint a régi idõkben
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És tényleg annyira fura.Nekem 13 évesen jött meg. de mégsem rendelkezdtem 12-13 éves koromban nagy mellekkel. És sajnos ilyenkor ezek a kislányok azt hiszil felnõttek, érettek mindenhez...hát tévednek.
A kérdező hozzászólása: Nem. Engem csak az bosszant hogy az ilyen kislányok mutogatják magukat myvip-en és további oldalakon. Sõt, nagyon kihívóan viselkednek. Azt hiszik ha nagy mellük van akkor egybõ szexelhetnek, mert érettek, de ez tévedés.
Hát nem tudom... 12 éves vagyok, még nem nõtt egy picit sem a mellem, ami nem zavar, mert tudok póló nélkül menni :-)... De vannak olyan osztálytársaim akiknek óriási mellük van, már megjött nekik, festik magukat, cigiznek. Szerintem eléggé rosszul teszik :) Mivel nekem otthon még nagyon sok babám van :)

Miért van az, hogy a 13 éves unokámnak még mindig akkora a fütyije mint 2-3 éves korában?

Legjobb válasz: Csókolom! Jó fiatal lehet a mama, ha még fél 11kor ide írosgat. :D Am 13évesen még csomót változik a szervezete, de sztem ez is 1 kamu kérdés. :D Nem baj, még nem elég belõlük, ha mégis igaz lenne, akkor elnézést, v ilyesmi.

Csókolom! Jó fiatal lehet a mama, ha még fél 11kor ide írosgat. :D Am 13évesen még csomót változik a szervezete, de sztem ez is 1 kamu kérdés. :D Nem baj, még nem elég belõlük, ha mégis igaz lenne, akkor elnézést, v ilyesmi.
Kedves nagymama! Én egy 14 éves srác vagyok és hidgye el nekem, hogy nincs probléma. Én méginkább egy túlsúlyos gyerek vagyok és nekem is azzal vannak problémáim hogy amikor zuhizok tesi után mondják, hogy neked mien kics, de engem ez nem zavar mert ha valami úgymond felizgat akkor azonnal akár 15 cm-re is megnõ. Nem vagyok egy szégyenlõs tipus, úgyhogy ha nem hiszi al megbeszélhetnénk egy találkozót ahol ezt megmutatnám, természetesen perverzkedés nélkül. Tudom, hogy a fiú életében ez még probléma lehet és próbálok segíteni.
A kérdező hozzászólása: A kérdés nem kamu.A fürdetés abban nyílvánul meg, hogy meg mosom a hátát. Külömben errõl az oldalról jelentkezett egy orvos aki vidékrõl feljött pestre a barátjához és megnézte a gyereket.Az aggályom nem alaptalan.Ez volt a célom a kérdéssel, amit egy orvos komolyan vett, és megpróbál segíteni. Szerintem ez az oldal a segítségre szorulóknak szól, amit nagyon jónak tartok.
13éves fiút fürdetni????? Kamu kérdés...
Ha ennyire aggódik, kérdezze meg a háziorvostól. Ha egy a háziorvosuk, akkor biztosan tud mondani valamit... Ha más nem, akkor legközelebb, ha a szüleivel nála járnak, akkor a doki szóba hozhatja a témát. De egyszer sem biztos, hogy valami baja van.
miért tetszik az unokája fütyijét nézegetni??:D am még nõni fog
A kérdező hozzászólása: Nem azt nézegetem, de sokat van nálam és akkor fürödni is szokott.Szereti, ha megfürdetem.Külömben 2 fiú gyerekem van és van összehasonlítási alapom.Valahol olvastam, hogy elképzelhetõ hormonális zavar.Arról nem beszélve, hogy 13 évesen 152 cm és több mint 60 kiló, tehát egy kicsit túl súlyos.
Honnan teccik tudni hogy az unokájának mekkore a kukackája? Azt nézegeti ? :O :)
Kedves Aggódó Nagymama! A fiúk nemi érése eltérõ idõpoontokban kezdõdhet, valószínûleg az Ön unokája esetében késõbb indul meg a fejlõdés. A másik tény, hogy a petyhüdt pénisz jelentõs méretváltozáson esik át merevedéskor (népiesen vér-pénisznek nevezik azt a pénisztípust, ami akár 3-4x-re is "megnõ"). Ha az unokája egyébként egészséges (a heréi is rendben vannak), akkor még várjanak türelemmel.
A hidegben nekem is összemegy akkorára. Ne tessék aggódni, majd ha jönnek a lányok megnõ az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Reménykedek.A szüleit sajnos nem érdekli.
Arra tetszett gondolni esetleg, hogy késõn érõ típus? Szerintem meg kell várni a pubertás kort, ami mindig késõbb jelentkezik, mint a lányoknál, és szerintem minden rendben lesz. 15-16 éves korára meg lesz minden.
A kérdező hozzászólása: Azért mert nagyi vagyok még lehetek a gépnél.A kérdésem valós.Arra gondolok hátha olvassa egy orvos, vagy aki hasonló cipõben jár.Elérkezik a kamaszkorba és szerintem problémája lesz belõle.
Tessék felizgatni ha nem áll fel minden oké

Miért van az, hogy a 12 éves az kis hülyegyerek, a 13 éves pedig már "igazi tini"?

Hülyeség ez az éles kontúr. Például:

Legjobb válasz: Szerintem a 13 éves is ugyan úgy gyerek mint a 12. Csak a viselkedése változik vagy változhat. Persze nem mindenkinél, és többnyire inkább lányokra igaz. Hú már betöltöttem a 13-at hivatalosan is serdülök. Azt várja el a világtól, hogy tiniként kezeljék, mert ezt látja a tv-ben neten osztálytársaktól, akik a tv-ben vagy a neten látták. Sminkelni? Basszus már most tönkreteszik a bõrüket.

Szerintem a 13 éves is ugyan úgy gyerek mint a 12. Csak a viselkedése változik vagy változhat. Persze nem mindenkinél, és többnyire inkább lányokra igaz. Hú már betöltöttem a 13-at hivatalosan is serdülök. Azt várja el a világtól, hogy tiniként kezeljék, mert ezt látja a tv-ben neten osztálytársaktól, akik a tv-ben vagy a neten látták. Sminkelni? Basszus már most tönkreteszik a bõrüket.
A 13 éves is ugyan úgy kis hülyegyerek. Sõt a 14 is...
Ez csak egy ilyen "lélektani határ", vagy mi a fene.Ez ugyan olyan, hogy 17 és fél évesen nincs saját döntésjogod sok esetben, nem vehetsz piát, cigit, nem ez, nem az.Fél év múlva meg úgymond azt csinálsz amit akarsz.
Ez azért közel sem ugyanaz.
De ugyanaz, mert februárban még mindenhez anyád kell, meg minden, sok mindent nem csinálhatsz, nem mehetsz be...stb.Viszont júniusban szinte azt csinálsz, amit akarsz.és nem utolsó sorban az emberek is másként néznek rád ha azt mondod 17, vagy azt, hogy 18.
De semmi köze a kérdéshez és egyáltalán nem ugyan az. Más az, hogy mások szemében kis hülyegyerek vagy és más az, hogy törvény szerint nagykorú.
Ilyen szempontból igen.Lélektani határ, vagy vízválasztó viszont ugyanúgy ott van.

Miért van ez, hogy a 13-14 évesek nemi életet akarnak élni?

14 éves fiú vagyok és nem értem h mostanság miért men? h mindenki elveszti a szüzességét hamar úgy h alig emlékszik rá vagy úgy gondolja h nem olyan fontos dolog ez?

Legjobb válasz: Mert kanosak. Tapasztalat XD

az relõttemszólóval és az az elõtt szólóval nagyon egyetértek! a mopstani 13 évesek közül vannak akik agyilag érettebbek mint társaik ezért van hogy azonosítják az emberek õket a 14éves átlagon aluliakkal a hisztis beképzelt p*csákkall) PEDIG NEM KÉNE ez irritáló
Mert kanosak. Tapasztalat XD
Én 13 éves /lány/ vagyok és teljesen egyet értek veled. Az én osztálytársaim fele is már nem szûz, én meg még nem is csókolóztam. De nagyon nem érdekel. Nem sietem el a dolgot. Nem pazarolok egy jött-ment fiúra. Mind1. Szal szntem felvágásként csinálják...
Azért ne legyél olyan nagyra magaddal hogy 14 éves vagyok és 8 hónapja járunk...mert azt csak te hiszed hogy az sok...még gyerek vagy, most kéne kb a csókon gondolkoznod...nekem anyum kitekerte volna anyakam ha ilyet csinálok...már nem mintha valaha is megfordult volna afejemben...a szüzesség fontos dolog...amit csak egyszer adhatsz oda valakinek..és sztem 13-14 nem elég érett az ember hogy ezt el tudja dönteni...ezért is tiltja a törvény...és nem agyi érettsége gondolok, hanem érzelmire, engem anyukám ugy nevelet hogy korán szexelni nagyon csunya dolog:D ugyh én 18 el is multam , és másfél után volt...szóval 8 hónap után 14 évesen...sztem gáznehogy már még a petting se legyen elég...téllleg 20 évesen már unni fogod...
*másfél év után...
Az elõttem szólónak teljes mérékben igaza volt! (mondjuk az anyu témát egy kicsit túlzásba vitteh...)
1.: elõttem szólónak igaza van 2.: én 13 éves korom óta vagyok együtt a barátommal (2008. június 25.e óta) és a születésnapi partymon csókolóztunk elõször (2008. október 11-én) amikor már fülig szerelmesek voltunk egymásba... azóta már nyáron Olaszországban voltunk kettesben 10 napot, itt-ott voltunk (sátorozások, pizsipartyk, bulik, nálunk, náluk, stb) és még nem feküdtünk le egymással, ugyanis épp azért, mert érett vagyok nem feküdtem le vele és nem is fogok még egy ideig (1 talán 2 évig) és a barátom vár rám mert szeret, pedig már 17 lesz... Lényeg ami lényeg h pontosan a nem érett, gyerekes emberek adják csak oda a szüzességüket, mert azt hiszik h szerelmesek...
Mert hajtja õket a kíváncsiság, a barátok cikizése, vagy esetleg nem akar lemaradni semmirõl. És a mai világban rengeteg dolognak a szex áll a középpontjában, ezért úgy érzik, hogy csak akkor érvényesülhetnek, ha már õk is részese ennek. Szerintem.:)
Mert azt hiszik, hogy nagyfiúk/nagylányok lesznek tõle.
Hogy miért? Mert a haveri társaság és/vagy a barátnõk cikizik, hogy õ még szûz...
Na akkor mégsem mondtam oltári nagy baromságot! Mégis lepontoztatok! Kössz...
Én is 14 vagyok(lány)Már nem vagyok szûz... És nem azért nem vagyok szûz mert ciki lenne ha még az lennék...Nem! Am. is a mi társaságunkba még mindenki szûz! Én azért feküdtem le a barátommal mert nagyon szeretjük egymást és már több mind 8hónapja együtt vagyunk...Szal nem azért csináltuk mert "menõ" hanem mert szeretjük egymást!!!!! Lehet lepontozni...de ezvan!
A SZERELEM NEM A SZEXRÕL SZÓL!!! (elõzõ voltam) 15/L
anyucis vagyok:) Szerintem 14 évesen egyszerûen nem érett egy gyerek, mert gyerekek vagytok a sexre, nem agyilag , nem testileg(bár az is elõfordulhat) hanem érzelmileg, felelõsségben nekem télleg nem fordult meg soha reális gondolatként, mert tudtam h gyerek vagyok, persze volt vágy volt szerelem, de azt másképp is ki lehet fejezni, és örülök neki hogy így történt, a párommal szoktunk is merengni ha fiatalabban lefekszünk, lehet nem tartana még minidg, nem éltük volna át együtt azokat a lépcsõket és éveket amiket így..nemtom lehet h hülyeség...
én a 14. születésnapomon veszítettem el és nem bántam meg mert véletlen volt csak úgy megtörtén szal nem nagymenõségbõ l vesztettem el és nem körtöltem világgá....az én baráti körömben nem számít az h vki szûz vagy nem...még mindig azzal a fiúval járok és életünk végéig ezt így szeretnénk...én 16 leszek õ 19 éves..... és az anyum is tudja és nincs ellenére mert tudja h nem volt koroai a szex mert nagyon szeretjük egymás és Gabim gondoskodó és odafigyel rám.....11 éves kromban csókoltuk meg egymást elõször szal azóta vagyunk együtt
ezt úgy szeretem... mikor " mert menõ" meg "mert ettõl nagynak érzik magukat" hát egyáltalán nem... ez nem "menõ" hanem ha szereti megteszi ez van az mért jobb ha valaki 20 évesen már azért veszíti el h n legyen szûz, és akkor nem is fogja élvezni a szexet nem egy ilyen ismerõsöm van 14 évesen nagyon tágak a korlátok vannak akik 14 évesen agyilag vannak akár 18 évesek is, de vannak akik még csak kb 3. ban járnak mert annyira nem érettek... ennyi nem menõzésbõl, meg egyéb, kitalált, hülye ha úgy tetszik lassan már "vádak" hanem általában szerelembõl, bizalomból, vágyból...és senki ne mondja nekem h pl 20 évvel ezelõtt nem voltak ilyenek? csak akkor nem volt elterjedt internet és nem volt senkivel megosztva, sehol..ennyi 14/L
Szia! Elég elkeserítõ, hogy a mai fiatalság csak így "dobálodzik" a szüzesség elveszítésével. Ne érezd magadat rosszul azért, mert nem akarod elveszíteni a szüzességedet. Ha majd komolyabb körökbe kerülsz fõsulin, egyetemen és megtalálod a tökéletes lányt örülni fogsz, hogy még van valami amit adhatsz neki.
Én 13 lány vagyok, és az én baráti körömben még mindenki szûz, sõt a legtöbbünknek még az elsõ csók sem volt meg, pedig ilyen "menõcsajok" vagyunk (Nem beképzelt pi**k hanem mindenki szeret velünk barátkozni stb.) és szerintem ezek az emberek betegesen hülyék, és ráadásul törvény tiltja, szóval a magyarázat az, hogy azt hiszik, hogy 16 évesek, isznak cigiznek és szexelnek. Ezt nem bírom a többi lányban. Mármint nem azt hogy miket csinálnak, hanem hogy azt hiszik, hogy minimum17 évesek és úgy is próbálnak öltözni, gondolkodni, stb. :S Teljesen igazad van.
Az elõttem szólónak: az "anyucis" kommentelõ (ha már mindenki így hívja ^^) az 1 vagy 2-vel elõtte kommentelõnek válaszolt, aki azt írta, hogy 14 évesen már nem szûz.
Az anyuci úgy neveltnek mondanám, hogy nekem úgytûnt hogy a kérdezõ nem érti, hogy miért van ez és neki nem az a véleménye, hogy hamar elkell kezdeni, hanem várni kell vele.. vagy csak nekem tûnt így?
Egeyetertek veled.En se tudom mert olyan meno ha valaki mar nem szuz.Szerintem nagyon sok 13-14 eves lany gondol a szexre, de nem tenne meg.En is igy vagyok vele.Neha kivancsi vagyok milyen, de mindig elhesegetem a gondolatot.Nem tennem meg.Meg tul korai.Csak 14 eves vagyok.Szerintem sok lany a kornyezeterol vesz peldat es ha korulotte levok mar nem szuzek akkor o se akar az lenni.En orulok h a baratnoim is ugyanazon vannak h a szuzesseget csak egynek lehet oda adni es azt az igazinak kell.Az en ismeros korombol, osztalyombol mindenki szuz, talan ezert nincs ki szekalja a szuzeket.
Ha nem volt elég, akkor mért nem hagytad ott elõbb? És még mi nem vagyunk a százasak?
Miért mit csináljon egy 13 gyerek? Szopjon, dugjon orrba szájba. Annyi bizonyos, hogy ha az én kislányom lenne és kiderülne, hogy többet akartál tõle én ásnálak el téged ott ahol meglátlak kisfiam.
Mért, tán le akartál feküdni a 13 évessel? Tudod, hogy az bûncselekmény, eh? Aztán meg az lenne a bajod, hogy a sitten a kárpáti brazilok meg túl gyorsan akarják...
Most mi van? Azért hagytad ott m nem csókolt meg? Egy 13évestõl mit vársz még, fõleg ha nem egy korán érõ tipus? Te mennyi vagy? A "másik" mennyi? Asszem nekem több kérdésem van mint neked :D :P
A kiscsaj jól járt, hogy megszabadult tõled
ha õ csak a kezedet akarta megfogni akkor te fogd meg a mellét és smárold le
Komolyan, mit vársz egy gyerektõl? Ha gyorsan akarsz haladni, keress egy idõsebb lányt.
Egyetértek kis nõcsábász hagyjuk abba, különben is azt csinálsz ami jól esik csak ne feledd a lányoknak vannak ám szülei is aztán ha elméred a farkad a csajnál és az apuka rossz néven veszi akkor a hagyjuk abba nem fog mûködni mert az isten nem ment meg az intenzív osztálytól, pláne ha kislányt megbántod vagy ráerõltetsz valamit amit nem akar. Csupán jó tanács.:DD
"A legtöbb 13éves viszont már "bas*ik orrba szájba", szóval ez tényleg nem nagy kérés, ráadásul már a 11éves hugom is csókolózott már-.-xD" Nem a legtöbb, hanem fõként a cigányok. Na, azok valóban 13 évesen szokták kezdeni, vagy még hamarabb. Persze védekezés nélkül, hadd jöjjön a gyerek is. A kórházban meg a szülést levezénylõ dokik hivatalból feljelentik az örömapát, elvégre a törvény szerint büntetendõ 14 év alatt a nemi kapcsolat, akkor is, ha a másik beleegyezik. Így anyuka megszül, valószínûleg az iskolát is otthagyja, apuka meg addig a börtönben szocializálódik. Íme az ideális, segííjkére hajazó családmodell. De hogy a legtöbb ilyen lenne? Azt azért kétlem.
A kérdező hozzászólása: A lánnyal van a baj... Egy vele eggyídõssel összejöttem, de persze nem ismerik egymást xD (ez nagyon nagy elõny) És 1 hét alatt volt ott minden ami emitt talán 20 év elteltével összejött volna...
Azért etet, mert nem azt akarja amit te.Nem vonzódik hozzád.Lehet hogy csak barátként szeret.Még gyerek, ahogy te is...
A kérdező hozzászólása: Szó nem volt semmiféle szexrõl, és honnan veszitek, hogy pedofil lennék, mivel csak 1 évvel idõsebb vagyok tõle. És szerintem már nyugodtan lehet ebbõl csókolózás. Ja és kezdjük ott, hogy puszi se volt. És nem a félõsök között van, mert már elég jól ismerem õt. Nem tudom, hogy tudtok ilyet kitalálni, de jót röhögtem :) . Most már érthetõbb? Végre valaki :D De igen akartam adni, csak elszarladt xD azt mondta hogy "most ne" meg hogy "nincs hozzá kedvem" am mindenki nagy lol itt xD
Kedves kérdezõ.:) Én természetesen a te pártod fogom most. Most az egyszer talán:) Fontos kérdés lenne, hogy te próbáltad-e megcsókolni? Ha nem, akkor aztmondom, hogy sajnos mégse a lány a hibás. Ha igen, és õ nem akarta, akkor viszont igenis õ. Egy 13éves lánytól, 1éves "kapcsolat"-ban elvárandó, hogy egy csókot azért adjon. Amennyiben késõn érõ, viszont ne várd el tõle. A legtöbb 13éves viszont már "bas*ik orrba szájba", szóval ez tényleg nem nagy kérés, ráadásul már a 11éves hugom is csókolózott már-.-xD Barátnõm meg 14éves, másfél éve vagyunk együtt, és már nemi életet is élünk..Persze fõ a biztonság(tabi).
A kérdező hozzászólása: omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg Na ezt itt hagyuk is abba... xD
Ne haragudj de 13 évesen ne is legyen pasija majd ráér pasikkal foglalkozni 18 évesen is...13 évesen élje a gyerekek gondtalan életét, mert pasizni bõven ráér még felnõtt korábban is. A csók nem sok, de nem gyerekeknek. A szexuális élettel meg pláne ne foglalkozzon egy 13-14 éves kisgyerek....
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg 1 év alatt egy csók sok? :S
A kérdező hozzászólása: Nem kell buzulni. Ha meg a lányod is csak annyit adna másnak hoyg kezetfog akkor bizony neki sem lessz sok pasija :S
A kérdező hozzászólása: Mert csak igért és igért... De aztán már a kisujjamat sem érdekelte hogy mi a halált csinál.
A kérdező hozzászólása: xD valamit benéztetek xDDD Na ott kezdeném hogy 1 évvel ídõsebb mint õ. Aztán meg hogy 1 évig azzal szaratni hogy max megfogja a kezemet xD Hát finoman szólva ti se vagytok 100asak xD
A kérdező hozzászólása: És pont egy olyan "szülõ" hord le aki elásná ezt a pasit aki meg akarja csókolni a lányát :DD

Miért van az hogy a mai lányok 15, 14 vagy akár már 13 évesen el akarják/vesztik a szüzességüket bepiálva egy aluliskolázott disco-s "menő sráccal"?

Azt hiszik hogy a szüzesség egy betegség és ez a gyógyszer rá?! anyuci apuci azt hiszi hogy a kislánya a legjobb barátn?jénél pizsipartyizik, közben egy kocsma mögött az avarban döngeti egy kivénhett macsó... Miért jó annak a szerencsétlen lánynak, hogy mire 20 éves lesz már több f*szt fogott mint kilincset? A másik hogy a 20-on felüli férfiakat mi izgatja egy 15 évesben???

Legjobb válasz: Na-na , én 24 vagyok és sose kezdenék egy 15 évessel, 19 rendben van. Amúgy szerintem tudod miért ? Szerintem azért mert ma már az a " menö" ha 14 évesen elveszted a szüzességedet.

Na-na , én 24 vagyok és sose kezdenék egy 15 évessel, 19 rendben van. Amúgy szerintem tudod miért ? Szerintem azért mert ma már az a " menö" ha 14 évesen elveszted a szüzességedet.
Én pl szórakozóhelyen egyszer megismerkedtem egy nagyon szép lánnyal. Tök aranyos volt, és egy kis beszélgetés után levágtam hogy a szépségéhez még inteligencia is párosul. Számot cseréltünk majd jövõhéten újra találkoztunk, és újra, és megint. Körülbelül a 4. randin megkérdeztem mikor van a szülinapja, és csak akkor kapcsolok hogy nem is tudom mennyi idõs. Persze jött a poénos kitérõ válasz hogy egy nõtõl nem illik ilyet kérdezni, majd hazamentem és egy közösségi portálon nagy nehezen megtaláltam õt. 15 éves volt. 15!!! JÉZUS... gondoltam magamban. 2 nappal késõbb találkoztunk, de már nem tudtam úgy nézni rá mint az elõbbiekben. Kérdeztem hogy miért nem mondta meg. Erre sírni kezdett és mondta hogy ne hagyjam el azért mert még fiatal, meg hogy tudta hogy akkor nem foglalkoznék vele. Persze mondtam hogy sajnos nem lehet köztünk semmi, de egyre jobban kezdett hiányozni. Tényleg egy picit megszerettem mert annyira tökéletes volt. Õ persze sms-ekkel bombázott, és nagyon ki volt bukva. Néhány héttel késõbb találkoztunk tök véletlenül, és könnybe lábadt szemekkel odajött és megpuszilt. Annyira meg voltam hatódva, hogy szóhoz sem jutottam. Simán kinézett 20 évesnek, és olyan szép volt mint egy álom... Még utoljára irt egy sms-t hogy nem fog elfelejteni és hogy majd pár év mulva ujra találkozunk. Persze én megmosolyogtam hiszen egy tizenéves lánynak addig minimum 20 csalódása lesz és már azt sem fogja tudni ki vagyok... 23/F
Ne minket kérdezz hanem a médiát.
mi a bajotok a szexszel, nyomik? :D
Nem tudom, miért van, leginkább jó dolgukban nem tudják, mit csináljanak. Na de ne feledkezzünk meg a srácokról sem! Pénteken elmentem bulizni a barátnõmmel. Egy srác felkért táncolni, de fél perc nem telt el, már le akart kapni. Mikor jeleztem, hogy nem kéne, konkrétan MEGLEPÕDÖTT. Gondolom, a többi kiscsajjal nem volt ilyen jellegû problémája (16-nak nézek ki és nem kötöttem az orrára, hogy valójában már 21). De amúgy is szánalmas, hogy ma már minden szórakozóhely lényegében húspiac, ahol a kislányok kipakolják, amijük van - vagy épp nincs -, nem azért, de régen tényleg csak a kuplerájokban csináltak ilyet....
Ez pont olyan, mint a dohányzás, mindenki, aki menõ akar lenni, csinálja, de arról már fogalmuk sincs, mi a menõ benne. Csordszellem ugyebár... Szomorú, hogy ilyen ez a világ.
Haggyuk már azt a hülyeséget hogy mert menõk akarnak lenni meg csordaszellem.... Nem tudom mért gondolkodtok igy. A cigre se azért szoknak rá mert hogy hú de menõk..... Pont az a csordaszellem aki valahol olvasta ez az "infót" és utánna azt szajkozza.. Énis 14 éves voltam mikor elvesztettem, és nem bántam meg. Azóta még járunk, már több mint két éve. És nem hiszem hogy több faszt fogok fogni mint kilincset. Tisztában vagyok vele hogy nem a jelenlegi párom lesz a férjem. De attól még ez egy szép kapcsolat. És igen, tudom hogy le fogok majd utánna még feküdni másokkal is, de nem azért mert hogy húú de menõ, hanem az élvezet miatt. Ahogy mondani szokták, amig meg nem találod a nagy Õ-t addig jólérezheted magad az esélyesekel is.
De kedves 15:22-es, itt nem errõl van szó. Inkább azokról, akik hetente-kéthetente váltanak partnert, minden hétvégén mocsok részegek, ráadásul hajjdebüszkék erre. Tudod, vittem már dokihoz sürgõsségiért a kicsi húgocskámat, meg aludt nálunk a barátnõje azért, mert olyan részeg volt, hogy egyszerûen nem lehetett hazavinni. Mindezt 15 évesen. Másnap meg beléptem a hugica szobájába és azt tárgyalják a barátnõvel, hogy milyen jó buli volt, mert a barátnõ merevre itta magát. És mivel ez sajnos nem kirívó eset, hanem jellemzõ a korosztályra (tisztelet a kivételnek), ez az elkeserítõ.
Alulírom hogy van ilyen eset. Énis voltam már tulságosan illuminált állapotba, és nem vagyok büszke rá, mert elvetettem a súlykot az ivásban. Ez sztem elõfordul, és valamilyen szinten az "élet rendje" hogy mindenki átesik tinikorában egy ilyen eseten. De tudom mire gondolsz, ismerek énis olyanokat, és hát hogyismondjam, igazad van gáz. Egyébként meg, egy 15 éves lány tudd finom vonzó nõies lenni, aki elég éretten tud viselkedni egy normális kapcsolathoz. Ilyet is ismerek. Sajnos beleesünk megint az általánosítás csapdájába:) De valamilyen szinten megértelek kérdezõ, és kedves elõttem szóló:)
en most toltottem be a 14-et es mar par honapja el akarom veszteni de nem jon ossze egy csaj se.Nem tudom mit tegyek.Eleg koranero tipus vagyok amugy.
Legfeljebb testileg, de nem agyilag. Ezek az "el akarom veszíteni" fazonok nem tudják, igazán mire való a szex, csak egy élvezetet látnak benne, amit egy felszedhetõ partnerrel meg lehet ejteni, de hol van ez attól, amikor a szex kézzelfoghatóan üzeni, hogy szeretlek, kellesz nekem testestõl-lelkestõl, eggyé válunk lélekben, miközben nagyot élvezünk testileg. Egy nagy együttes élmény az életem párjával. Ne gondold már, hogy ha partnerváltogató el-akarom-veszíteni csaj vagy faszi válik belõled, akkor 20 évesen hirtelen átválthatsz hõsszerelmesbe, aki most már az igazival igazán tud szexelni. Addig az agyad beállt a pusztán testi élvezet szexre. Nem hallottam még olyan valakirõl, aki várt, és megbánta volna, magamat is beleértve.
En is csak tavlatilag gondoltam.Nem ugy hogy , erted.Mond azt, hogy te 14 eves korodban olyan erett voltal.Na ugye.
Én meg nem vállalnék be egy "tapasztalt" csávót. Lánykoromban is taszítottak az ilyenek. Õk is kerültek, mert gondolom sütött rólam, hogy nem vagyok könnyelmû fajta. Nem hiszem el, hogy aki ilyen jól "kiélte" magát, abból valaha normális családapa lesz. Eljátszva a bizalom. Kutyából nem lesz szalonna. Meg az a sok összevissza szex emléke, amit nem mos le a zuhany. Fúj.
A kérdező hozzászólása: melyik 14 éves nem szüzet vállalnád be?! :D
A kérdező hozzászólása: nah igen, a média... Mindenhol az megy, hogy mindenki mindenkivel. Ami még kiakaszt, hogy lassan már minden filmben van legalább egy homokos szereplõ. Miért nem lehet kihagyni õket belõle?!
mert az diszkriminácio lenne :S ha nincs benne homokos, mert akk mennek tüntetni hogy miért nem tesznek homókat a filmekbe, nekik is joguk van hozzá blá blá blá... amugy veled értek egyet, ez tiszta szánalom, ha nem arról szól a film ne kelljen már beletenni :( csak sajna ezek a fenenagy jogok, mert jogaik vannak, némelyeknek csak kötelezettségeik nincsenek... :S
de kib*szott nagy probléma talán az izgatja egy 15 évesben hogy 25nek néz ki ;) nem hiszem , hogy úgy mész oda egy csajhoz buliba hogy : szia hány éves vagy ? -_- média na az meg a másik ...ez akkora kamu szerintem és attól hogy ebbe meg abba k*rnak jobbra balra az nem azt jelenti , hogy neked is kell.. na meg akarja valaki úgy is csinálni fogja és se a te véleményed se a szülõk véleménye nem fogja érdekelni.20 évesen több f*szt fogott mint kilincset .. az lehet , de ha normális felfogása van valakinek akkor tapasztalt lesz vagy depressziós ennyi.. de lerágott csont ez a téma.Amúgy meg nem hiszem hogy azon kell kiakadni hogy 15 évesen valaki elveszti sokkal inkább a 11-12 éveseken mert olyan is van kérlek.. ;) L/13
A kérdező hozzászólása: néz ki a fenéket 25-nek, 90%-ban azért érdekli a 20-on felülieket mert a saját korosztálya már kikosarazta viszont az ilyen kis csitriket még el tudják varázsolni, meghempergeti egyszer kétszer aztán viszlát, utánna meg sírtok hogy nincs normális pasi a világon holott szét sem néztetek a környezetetekben hanem mindjárt beleugrotok a mélyvízbe mert azt hiszitek hogy már nagylányok vagytok, a körülöttetek lévõ fiúkat meg nem fogjátok érdekelni mert csak annyit fognak gondolni rólatok hogy úgyis az idõsebb, pénzesebb csávókra buktok és õket [email protected] sem nézitek. Majd pár év múlva meg siránkoztok hogy nem állnak szóba veletek a normális fazonok csak a linkek, holott miért várjátok el tõlük mikor már egyszer beintettetek nekik?????? az meg hogy már van 11-12 éves is akinek a szexen jár az esze azzal tisztában vagyok, elég sûrûn olvasom ezt az oldalt és ez az én személyes felháborodásom! ezt látni az utcán, a tv-ben, neten. Van már olyan szórakozó hely ahová be sem teszem a lábam mert 18 felett már szinte kinézik az embert, õrület. Amúgy 20/F voltam. és még mindig fenntartom hogy "Tisztelet a kivételnek, mert van!"
A kérdező hozzászólása: megcsappantak a válaszadók?! :D
A kérdező hozzászólása: a szexszel semmi problémánk nincs:) azt hiszem tudod felfogni a kérdést... :/
Szia! Azért van így, mert a legtöbb srácot sajnos az ilyen lányok érdeklik. Tudom, h nem mindenki ilyen, ezért én is azt írom, h , , Tisztelet a kivételnek!'' :) Divat: - ha 14 évesen már túl vagy az elsõ szexuális kapcsolaton - a plázában költöd Anyuci meg Apuci pénzét a legújabb márkás cuccokra, hogy a következõ buliban már abban mehess , , bevetésre'' - leinni magad minden hétvégén, h elmondhasd magadról milyen menõ csaj vagy, meg én vagyok a f_sza gyerek - stb. Ma sajnos divat, h minél hamarabb legyen párod, ami szerintem baromság, mert egy 13 éves kislány mit tud nyújtani egy felnõtt férfinak vagy akárkinek. Mindkét nem részérõl darab-darabnak nézik az ágyba vitt személyeket, szóval ami tényleg elszomorító, h nem a minõségre, hanem a mennyiségre utaznak sokan. Az ilyen emberek megérdemlik egymást. Baj még az is, ami már vki leírt, h 14-15 éves korosztálynak igen imponál, ha azt mondják nekik: milyen szép, csinos stb. Másrészrõl meg az a csaj is hülye, aki kikezd egy olyan pasassal aki kis túlzással az apja is lehetne és ez vonatkozik visszafelé is! De vannak normális lányok és fiúk is. Olyanok, akik hosszútávra szeretnének terveznie ha találkoznának egy olyan emberrel, akirõl érzik, hogy nem csak arra kellene neki és nem használna ki. /gáz, nem gáz én az utolsó kategóriába tartozom, de ez van/ 19 L
mert sok helyen azt olvasni itt is, hogy "nem vállalnék be egy szüzet.." és minnél idõsebb, annál kissebb rá az esély...
Nem voltam érett. Csakhogy én ezzel tisztában is voltam, és eszembe se jutott, hogy a szex nekem való. Mindig szerelmes voltam hol ebbe, hol abba, a srácok nem is bagóztak rám, de ha tették volna se akartam volna szexelni. 18 évesen egy srác meg akart fektetni, nemet mondtam neki. Vártam a megfelelõ partnerre. 19 évesen találtam meg, ma is együtt vagyunk, õ a férjem. Ja, menetközben megértem, agyilag is. Addig meg tisztában voltam a helyzetemmel.

13 éves fiú vagyok régen nem értettem hogy miért mondják azt a "nagy" fiúk hogy nem értik a nőket. Most kezdem érteni az osztályomban a lányok ugy néznek ki mint akik a sarokról jönnek. Én vagyok lemaradva vagy mindenki így van ezzel?

Legjobb válasz: A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)

A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)
milyen jó ilyet olvasni h vannak még olyan fiúk akik megvetik ezeket a lányokat. mert manapság úgynézki h azilyen kiskurvákra mindenki bukik, de úgyláccik nem, és jó ezt olvasni. én nemvagyok ugyan 13-15 éves, kicsit idõsebb, de mikor énvoltam 13-15 akkormég nemezvolt. a lányok nemúgynéztek ki, mintha az útszélrõl jönnének, és nem feküdtek le minden 2. pasival akik az útjukba kerültek de szerencsére ma is vannak még kivételek, és azok a lányok, akik nemilyenek, lehet h most nem népszerûek, mert a kis pisis srácoknak ezkell h a nõjük úgynézzen ki mint egy ribanc 13 évesen, de ezek a lányok késõbb megfogják szívni, mert a francnak sem fog kelleni egy elhasználódott 20 éves fiatal lány. azok a lányok meg akik megõrizték tartásukat 13-15 évesen, majd nagyobb korban 3szorosan is jobban fognak járni. ti fiúk pedig keressétek az olyan lányokat, akikben még maradt egykis tartás, mert sokkal többet érnek, és õk is vágynak egy normális fiúra.
én 14 éves vagyok és csak igazat tudok adni , a mi osztályunkban is majdnem az összes csaj "kiskurva".csak azért mert cigiznek stb.azthiszik hogy menõk.le se kell szarni õket:)
Egyet értek ^^ én is mostanság szembesülök azzal, h kezdõ nõtársaim milyen.... furcsák:P én 13-14 évesen még közel sem votlam ilyen:D és örülök is ennek, így utólag... még sok hasonló érthetetlen dolog lesz az életedben, mint mki máséban, fõleg ebben a korban :) és fõleg a lányokkal kapcsolatban:P Keress normális lányokat, akikkel lehet beszélgetni! ^^ sok sikert
az olyan lányokkal te ne törõdj vagy azér beszélhetsz az eggyikel (megnézni valoban kurva e ) ha igen mehet az ágy :P ha nem lehet romantikázni vagy kereshetsz más csajokat is
A kérdező hozzászólása: hát azért még talán nem sülyedt olyan mélyre a társadalom hogy kurvák legyenek a 13 éves lányok:D.és egy kurvával elveszteni a szüzességemet háát enyhén szólva megalázó
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
amúgy a 13 éves plázacica rib*ncokat a többi lány is utálja és a legtöbb fiú is(csak nem vállalják mer nagy fiúnak akarnak tûnni h nekik a k*rvás csajok teccenek(a haverok elõtt))
Én meg egy 13 éves lány vagyok, és igen vannak, még az én közvetlen közelemben is olyan lányok, akik minha a sarokól jöttek volna, ezt szerintem csak azért teszik, hogy vonzóbbnak tünnyenek a fiúk szemében, vaqy mert õk már nagylánynak hiszik magukat, pedig még távol állnak ettõl. Ja, és én nem tartozom a plázacicák közé.
Régen nálunk, ha egy 16 évesnek kapcsolata volt, azt mondták, hová fajul a világ. Rá 20 évvel egészen más, ha egy 16 éves nem egy sarki lotyó, már az a gáz. Balcsin családdal nyaraltam idén is, és kint a parton ülve érdekes beszélgetés ütötte meg a fülemet néhány 12 éves lányka felõl: - Hát, azért elég gáz, hogy betöltöm a tizenhármat, de még nem csókolóztam... - Erre van a nyár, nem? Ma már egy nyolcadikos kis csitrinek meg az a gáz, ha még szûz. Most én vagyok túl öreg, vagy tényleg ez a mai trend? Ahogy te is írtad, osztálytársaid már most úgy néznek ki, mint a sarkidíszek.
szerintem még inkább Counter Strike-ozzál kedves kérdezõ:D most jelent meg a Call of Duty7(black ops) játszál! ne törõdj a riban× lányokkal.március15-én meg ünnep lesz!(jön a Crysis új része)xD

Miért van az, hogy van amikor 3-4 hetet is késik a menstruációm? (16 éves leszek pont egy hónap múlva már 13 éves korom óta menszeszelek de nem állt be! ! ! Miért van ez? )

Legjobb válasz: Mert egyszerûen nem állt még be,ezek a hormonok sajnos. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt ,de ennek idõ kell sajnos.

Mert egyszerûen nem állt még be, ezek a hormonok sajnos. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt , de ennek idõ kell sajnos.
16 évesen még egyáltalán nem rendellenes hogy nem állt be, az hogy 3 éve menszeszelsz még enm oylan sok idõ, és mindenkinek változó hogy mikor áll be, mondjuk ha még 18 éves korodban sem áll be akkor már irány a doki mindenképpen. De ez így normális, egyszerûen még fiatal vagy.
Mert agyilag nem vagy 13.
Mert még túl fiatal hozzád
mert a pedofília büntetendõ. õk meg nem akarnak bûnpártolni
kölcsön adjam apádnak a pisztolyom, hogy megoldja az ügyet?
Figyu, nõvéremnek megvannak még a Barbie-ai a padláson, csak adj egy címet és elküldöm. :D
Mert nem normális dolog, hogy egy 13 éves kislány, egy 19 éves felnõtt férfival "barátkozzon"!
egyszer még hálás leszel nekik ezért... egy 19 éves fiúnak komoly igénye van a sexre, viszont elég sokat ülhet érte, ha veled megteszi (és a börtönben nem biztos hogy, lesz rá igénye, de megkapja, elég csúnyán). Ne gondold, hogy tényleg meg tudjátok találni a közös hangot. Tök normális, hogy féltik a lányukat, én is félteném az enyémet...
Ne legyél ilyen! Csak kihasználná a naivságodat! Velem is pont ugyanez volt 13 évesen! 17L
Még ha csak naiv lenne a kérdezõ...
Felfogják, jobban mint te, pont ezért tiltanak el. Amúgy hiába vannak lazább törvények erre vonatkozóan, a pasid így is mehet a sittre, örülj hogy nem jelentették fel.
Kaptál már tõlük egy-egy egészséges fülest? Mert ha nem akkor szólok nekik, hogy adjanak.
Neeeeee :D.
Mert nem is kicsit cinkes?
ez ugye vicc?:DDDDDD
Mert gyerek vagy, O meg felnõtt férfi
Túl öreg vagy neki.
az én szülaim is ilyenek.. pedig én 14 vagyok a barátom meg 18 és amikor megtudták anyámék hogy járunk, kicsapták a patáriát hogy elvisznek megvizsgálni hogy szûz vagyok-e. szomorú, hoggy ennyire nem bízik bennem és nem vesz annyira hogy tudja, én ilyenekkel aki ilyen korba lévõ lánnyal dugni akarnak szóba sem állok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!