Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a 13 (65 db)

Miért van hogy a mai 12-13 éveseknek nagyobb mellük van mint egy felnőtt nőnek?

Megdöbbenek mindig hogy a 12-13 éveseknek nagy melleik vannak,a szó szoros értelmében!

Legjobb válasz: Igen,ez nekem is feltûnt már.Sokkal korábban érnek a lányok,mint ötven éve,minden szempontból,egy 11 éves lány már kétségbe van esve,ha nem menstruál... A fiúk meghát azt hiszem,hogy fordított arányban fejlõdnek a lányokhoz képest,egyre késõbb,egy 18 éves fiú,még bõven gyerek.

Igen, ez nekem is feltûnt már.Sokkal korábban érnek a lányok, mint ötven éve, minden szempontból, egy 11 éves lány már kétségbe van esve, ha nem menstruál... A fiúk meghát azt hiszem, hogy fordított arányban fejlõdnek a lányokhoz képest, egyre késõbb, egy 18 éves fiú, még bõven gyerek.
A sok hormon alapú gyógyszer amit beszednek az emberek az a vizelettel távozik és ezeket a hormonokat meg egyes gyógyszer alapanyagokat nem tudják a víztisztítót berendezések szûrni/tisztítani így ez akaratlanul is a szervezetükbe kerûl.
Naigen... én is észrevettem. Én magam meg vagyok elégedve a melleimmel, de ha meglátok egy kislányt, akinek D kosaras melltartó kell már, akkor eléggé elképedek, hogy ezek a kislányok... szóval mi lett velük? Mert ez nem egészséges, hogy valaki 10 évesen menstruál, mikor még a szorzótáblát sem tudja. Eléggé megdöbbentõ. Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, nekem ugyanis 15 évesen jött meg, és úgy érzem semmit nem szalasztottam el. :)
Nagyon sokan nem tehetnek ám arról, hogy 12-13 évesen nagy melleik vannak.Az én családomban mindenki erõs alkatû, és én is ez vagyok, és 13 évesen már nekem is hatalmas melleim voltak.Igen, nagyobbak voltak mint némely tanárnõmnek.És ez téged miért háborít fel vagy döbbent meg?Mert a kérdésedbõl kicsit ellenszenvséget látok.Jól látom?
hát megdöbbentõ ... 15 éves vagyok, de 13 éves csajok mellett néha kislánynak érzem magam.. =(
utolsó válaszadóval egyetértek
nekem D kosaras kellett 13 évesen és azóta nem nõtt olyan nagyot a cicim. akkor 16-17-18 éves fiúknak is tetszettem mert vékony voltam és nagy volt a cicim
Érdekes ilyenekkel nem sûrûn találkoztam, de egyszer a boltba menet találkoztam egy olyan 10-11 éves forma lánnyal, megdöbbentem, hogy mekkora melle van, egyáltalán nem volt kövér, sõt kifejezetten vékony, de vagy c-kosaras melltartó kellett rá.
16:26 Ez a válasz kb. úgy hangzott, mintha a 12-13 éves lányok tehetnének arról, hogy fejlettebbek, pedig nem tehetnek semmirõl egyszerûen ilyenek a hormonjaik. Egyébként nekem is 11 évesen jött meg (most 16 vagyok) és már 12 éves koromban jóval nagyobb volt a mellem mint az átlagos lányoké pedig soha nem szedtem semmit..sõt még irigyeltek is miatta. Szóval ez van a mai fiatalok jóval fejlettebbek mint a régi idõkben
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És tényleg annyira fura.Nekem 13 évesen jött meg. de mégsem rendelkezdtem 12-13 éves koromban nagy mellekkel. És sajnos ilyenkor ezek a kislányok azt hiszil felnõttek, érettek mindenhez...hát tévednek.
A kérdező hozzászólása: Nem. Engem csak az bosszant hogy az ilyen kislányok mutogatják magukat myvip-en és további oldalakon. Sõt, nagyon kihívóan viselkednek. Azt hiszik ha nagy mellük van akkor egybõ szexelhetnek, mert érettek, de ez tévedés.
Hát nem tudom... 12 éves vagyok, még nem nõtt egy picit sem a mellem, ami nem zavar, mert tudok póló nélkül menni :-)... De vannak olyan osztálytársaim akiknek óriási mellük van, már megjött nekik, festik magukat, cigiznek. Szerintem eléggé rosszul teszik :) Mivel nekem otthon még nagyon sok babám van :)

Miért van az, hogy a 13 éves lányokkal már a fél város járt, de a 13 éves fiúknak : pl : velem még egy sem igazán?

Legjobb válasz: Miért foglalkozol ilyennel? Nyugodtan rakd össze a legújjabb star wars legódat.

Miért foglalkozol ilyennel? Nyugodtan rakd össze a legújjabb star wars legódat.
Remélem ez nem igaz. Nálatok minden 13 éves lánnyal járt már a fél város? Vagy van 1-2 osztálytársad, akik jártak 2-3 sráccal már, és ezt általánosítod ezerrel? Komolyan érdekel, mi a helyzet arrafelé, Várom válaszod. 13 éves fiúként még nincs benned férfiasság, ami a lányokat megfogja.
Nem unjuk még ezeket? Hatvanszor kitárgyaljuk ezt hetente, kéretik utána nézni.
Hatalmas piros betûkkel ki kéne írni a kérdések fölé pár dolgot, például: -Ne általánosíts! -Nem ciki, ha 12 évesen még szûz vagy! -Senkit nem érdekel, hogy mennyinek mérted a farkad! -Terhes vagy! . . .
Mert minden lány a legjóképûbb fiúkon osztozik, ez ebben a korban különösen igaz.
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?
Hogy érted azt hogy nincsen?
A kérdező hozzászólása: hát úgy értem, hogy mintha nem lenne billentyûzet. már a menüben is csak egérrel tudok navigálni. más játékoknál, pedig tökéletesen mûködik a billentyûzet, szóval nem hinném hogy billentyûzet hiba lenne..

Miért van ez, hogy a 13-14 évesek nemi életet akarnak élni?

14 éves fiú vagyok és nem értem h mostanság miért men? h mindenki elveszti a szüzességét hamar úgy h alig emlékszik rá vagy úgy gondolja h nem olyan fontos dolog ez?

Legjobb válasz: Mert kanosak. Tapasztalat XD

az relõttemszólóval és az az elõtt szólóval nagyon egyetértek! a mopstani 13 évesek közül vannak akik agyilag érettebbek mint társaik ezért van hogy azonosítják az emberek õket a 14éves átlagon aluliakkal a hisztis beképzelt p*csákkall) PEDIG NEM KÉNE ez irritáló
Mert kanosak. Tapasztalat XD
Én 13 éves /lány/ vagyok és teljesen egyet értek veled. Az én osztálytársaim fele is már nem szûz, én meg még nem is csókolóztam. De nagyon nem érdekel. Nem sietem el a dolgot. Nem pazarolok egy jött-ment fiúra. Mind1. Szal szntem felvágásként csinálják...
Azért ne legyél olyan nagyra magaddal hogy 14 éves vagyok és 8 hónapja járunk...mert azt csak te hiszed hogy az sok...még gyerek vagy, most kéne kb a csókon gondolkoznod...nekem anyum kitekerte volna anyakam ha ilyet csinálok...már nem mintha valaha is megfordult volna afejemben...a szüzesség fontos dolog...amit csak egyszer adhatsz oda valakinek..és sztem 13-14 nem elég érett az ember hogy ezt el tudja dönteni...ezért is tiltja a törvény...és nem agyi érettsége gondolok, hanem érzelmire, engem anyukám ugy nevelet hogy korán szexelni nagyon csunya dolog:D ugyh én 18 el is multam , és másfél után volt...szóval 8 hónap után 14 évesen...sztem gáznehogy már még a petting se legyen elég...téllleg 20 évesen már unni fogod...
*másfél év után...
Az elõttem szólónak teljes mérékben igaza volt! (mondjuk az anyu témát egy kicsit túlzásba vitteh...)
1.: elõttem szólónak igaza van 2.: én 13 éves korom óta vagyok együtt a barátommal (2008. június 25.e óta) és a születésnapi partymon csókolóztunk elõször (2008. október 11-én) amikor már fülig szerelmesek voltunk egymásba... azóta már nyáron Olaszországban voltunk kettesben 10 napot, itt-ott voltunk (sátorozások, pizsipartyk, bulik, nálunk, náluk, stb) és még nem feküdtünk le egymással, ugyanis épp azért, mert érett vagyok nem feküdtem le vele és nem is fogok még egy ideig (1 talán 2 évig) és a barátom vár rám mert szeret, pedig már 17 lesz... Lényeg ami lényeg h pontosan a nem érett, gyerekes emberek adják csak oda a szüzességüket, mert azt hiszik h szerelmesek...
Mert hajtja õket a kíváncsiság, a barátok cikizése, vagy esetleg nem akar lemaradni semmirõl. És a mai világban rengeteg dolognak a szex áll a középpontjában, ezért úgy érzik, hogy csak akkor érvényesülhetnek, ha már õk is részese ennek. Szerintem.:)
Mert azt hiszik, hogy nagyfiúk/nagylányok lesznek tõle.
Hogy miért? Mert a haveri társaság és/vagy a barátnõk cikizik, hogy õ még szûz...
Na akkor mégsem mondtam oltári nagy baromságot! Mégis lepontoztatok! Kössz...
Én is 14 vagyok(lány)Már nem vagyok szûz... És nem azért nem vagyok szûz mert ciki lenne ha még az lennék...Nem! Am. is a mi társaságunkba még mindenki szûz! Én azért feküdtem le a barátommal mert nagyon szeretjük egymást és már több mind 8hónapja együtt vagyunk...Szal nem azért csináltuk mert "menõ" hanem mert szeretjük egymást!!!!! Lehet lepontozni...de ezvan!
A SZERELEM NEM A SZEXRÕL SZÓL!!! (elõzõ voltam) 15/L
anyucis vagyok:) Szerintem 14 évesen egyszerûen nem érett egy gyerek, mert gyerekek vagytok a sexre, nem agyilag , nem testileg(bár az is elõfordulhat) hanem érzelmileg, felelõsségben nekem télleg nem fordult meg soha reális gondolatként, mert tudtam h gyerek vagyok, persze volt vágy volt szerelem, de azt másképp is ki lehet fejezni, és örülök neki hogy így történt, a párommal szoktunk is merengni ha fiatalabban lefekszünk, lehet nem tartana még minidg, nem éltük volna át együtt azokat a lépcsõket és éveket amiket így..nemtom lehet h hülyeség...
én a 14. születésnapomon veszítettem el és nem bántam meg mert véletlen volt csak úgy megtörtén szal nem nagymenõségbõ l vesztettem el és nem körtöltem világgá....az én baráti körömben nem számít az h vki szûz vagy nem...még mindig azzal a fiúval járok és életünk végéig ezt így szeretnénk...én 16 leszek õ 19 éves..... és az anyum is tudja és nincs ellenére mert tudja h nem volt koroai a szex mert nagyon szeretjük egymás és Gabim gondoskodó és odafigyel rám.....11 éves kromban csókoltuk meg egymást elõször szal azóta vagyunk együtt
ezt úgy szeretem... mikor " mert menõ" meg "mert ettõl nagynak érzik magukat" hát egyáltalán nem... ez nem "menõ" hanem ha szereti megteszi ez van az mért jobb ha valaki 20 évesen már azért veszíti el h n legyen szûz, és akkor nem is fogja élvezni a szexet nem egy ilyen ismerõsöm van 14 évesen nagyon tágak a korlátok vannak akik 14 évesen agyilag vannak akár 18 évesek is, de vannak akik még csak kb 3. ban járnak mert annyira nem érettek... ennyi nem menõzésbõl, meg egyéb, kitalált, hülye ha úgy tetszik lassan már "vádak" hanem általában szerelembõl, bizalomból, vágyból...és senki ne mondja nekem h pl 20 évvel ezelõtt nem voltak ilyenek? csak akkor nem volt elterjedt internet és nem volt senkivel megosztva, sehol..ennyi 14/L
Szia! Elég elkeserítõ, hogy a mai fiatalság csak így "dobálodzik" a szüzesség elveszítésével. Ne érezd magadat rosszul azért, mert nem akarod elveszíteni a szüzességedet. Ha majd komolyabb körökbe kerülsz fõsulin, egyetemen és megtalálod a tökéletes lányt örülni fogsz, hogy még van valami amit adhatsz neki.
Én 13 lány vagyok, és az én baráti körömben még mindenki szûz, sõt a legtöbbünknek még az elsõ csók sem volt meg, pedig ilyen "menõcsajok" vagyunk (Nem beképzelt pi**k hanem mindenki szeret velünk barátkozni stb.) és szerintem ezek az emberek betegesen hülyék, és ráadásul törvény tiltja, szóval a magyarázat az, hogy azt hiszik, hogy 16 évesek, isznak cigiznek és szexelnek. Ezt nem bírom a többi lányban. Mármint nem azt hogy miket csinálnak, hanem hogy azt hiszik, hogy minimum17 évesek és úgy is próbálnak öltözni, gondolkodni, stb. :S Teljesen igazad van.
Az elõttem szólónak: az "anyucis" kommentelõ (ha már mindenki így hívja ^^) az 1 vagy 2-vel elõtte kommentelõnek válaszolt, aki azt írta, hogy 14 évesen már nem szûz.
Az anyuci úgy neveltnek mondanám, hogy nekem úgytûnt hogy a kérdezõ nem érti, hogy miért van ez és neki nem az a véleménye, hogy hamar elkell kezdeni, hanem várni kell vele.. vagy csak nekem tûnt így?
Egeyetertek veled.En se tudom mert olyan meno ha valaki mar nem szuz.Szerintem nagyon sok 13-14 eves lany gondol a szexre, de nem tenne meg.En is igy vagyok vele.Neha kivancsi vagyok milyen, de mindig elhesegetem a gondolatot.Nem tennem meg.Meg tul korai.Csak 14 eves vagyok.Szerintem sok lany a kornyezeterol vesz peldat es ha korulotte levok mar nem szuzek akkor o se akar az lenni.En orulok h a baratnoim is ugyanazon vannak h a szuzesseget csak egynek lehet oda adni es azt az igazinak kell.Az en ismeros korombol, osztalyombol mindenki szuz, talan ezert nincs ki szekalja a szuzeket.

Miért van az, hogy a 13 éves unokámnak még mindig akkora a fütyije mint 2-3 éves korában?

Legjobb válasz: Csókolom! Jó fiatal lehet a mama, ha még fél 11kor ide írosgat. :D Am 13évesen még csomót változik a szervezete, de sztem ez is 1 kamu kérdés. :D Nem baj, még nem elég belõlük, ha mégis igaz lenne, akkor elnézést, v ilyesmi.

Csókolom! Jó fiatal lehet a mama, ha még fél 11kor ide írosgat. :D Am 13évesen még csomót változik a szervezete, de sztem ez is 1 kamu kérdés. :D Nem baj, még nem elég belõlük, ha mégis igaz lenne, akkor elnézést, v ilyesmi.
Kedves nagymama! Én egy 14 éves srác vagyok és hidgye el nekem, hogy nincs probléma. Én méginkább egy túlsúlyos gyerek vagyok és nekem is azzal vannak problémáim hogy amikor zuhizok tesi után mondják, hogy neked mien kics, de engem ez nem zavar mert ha valami úgymond felizgat akkor azonnal akár 15 cm-re is megnõ. Nem vagyok egy szégyenlõs tipus, úgyhogy ha nem hiszi al megbeszélhetnénk egy találkozót ahol ezt megmutatnám, természetesen perverzkedés nélkül. Tudom, hogy a fiú életében ez még probléma lehet és próbálok segíteni.
A kérdező hozzászólása: A kérdés nem kamu.A fürdetés abban nyílvánul meg, hogy meg mosom a hátát. Külömben errõl az oldalról jelentkezett egy orvos aki vidékrõl feljött pestre a barátjához és megnézte a gyereket.Az aggályom nem alaptalan.Ez volt a célom a kérdéssel, amit egy orvos komolyan vett, és megpróbál segíteni. Szerintem ez az oldal a segítségre szorulóknak szól, amit nagyon jónak tartok.
13éves fiút fürdetni????? Kamu kérdés...
Ha ennyire aggódik, kérdezze meg a háziorvostól. Ha egy a háziorvosuk, akkor biztosan tud mondani valamit... Ha más nem, akkor legközelebb, ha a szüleivel nála járnak, akkor a doki szóba hozhatja a témát. De egyszer sem biztos, hogy valami baja van.
miért tetszik az unokája fütyijét nézegetni??:D am még nõni fog
A kérdező hozzászólása: Nem azt nézegetem, de sokat van nálam és akkor fürödni is szokott.Szereti, ha megfürdetem.Külömben 2 fiú gyerekem van és van összehasonlítási alapom.Valahol olvastam, hogy elképzelhetõ hormonális zavar.Arról nem beszélve, hogy 13 évesen 152 cm és több mint 60 kiló, tehát egy kicsit túl súlyos.
Honnan teccik tudni hogy az unokájának mekkore a kukackája? Azt nézegeti ? :O :)
Kedves Aggódó Nagymama! A fiúk nemi érése eltérõ idõpoontokban kezdõdhet, valószínûleg az Ön unokája esetében késõbb indul meg a fejlõdés. A másik tény, hogy a petyhüdt pénisz jelentõs méretváltozáson esik át merevedéskor (népiesen vér-pénisznek nevezik azt a pénisztípust, ami akár 3-4x-re is "megnõ"). Ha az unokája egyébként egészséges (a heréi is rendben vannak), akkor még várjanak türelemmel.
A hidegben nekem is összemegy akkorára. Ne tessék aggódni, majd ha jönnek a lányok megnõ az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Reménykedek.A szüleit sajnos nem érdekli.
Arra tetszett gondolni esetleg, hogy késõn érõ típus? Szerintem meg kell várni a pubertás kort, ami mindig késõbb jelentkezik, mint a lányoknál, és szerintem minden rendben lesz. 15-16 éves korára meg lesz minden.
A kérdező hozzászólása: Azért mert nagyi vagyok még lehetek a gépnél.A kérdésem valós.Arra gondolok hátha olvassa egy orvos, vagy aki hasonló cipõben jár.Elérkezik a kamaszkorba és szerintem problémája lesz belõle.
Tessék felizgatni ha nem áll fel minden oké

Miért van az, hogy nem mertem megcsókolni/puszit adni sőt még átölelni sem a barátnőmet? 13/F ez miatt is dobott:S Mit kéne tennem, hogy bátrabb legyek?

Legjobb válasz: 13 évesen még van idõd. hidd el, hogy hamarosan lesz hozzá bátorságod. vagy keress egy olyan lányt aki kezdeményez és bátorságot ad:)

13 évesen még van idõd. hidd el, hogy hamarosan lesz hozzá bátorságod. vagy keress egy olyan lányt aki kezdeményez és bátorságot ad:)
EZ MIATT.... ááááá na mind1 csak lazán kérdezd meg h átölelhetlek? Am én úgy csinálom h széttárom a kezem és szépen nézek a lányra. 15/f ~RSK~
Én egyszerüen megkérdeztem volna hogy"Át ölelhetlek" ha azmondja hogy igen akkor hajrá ha nem akkor bocsi.:D 13/f
MErt még csak 13 vagy...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat a 2. segített, adott egy kis bíztatást, remélem a köv lehetõségnél nem leszek ilyen:)
13 éves vagy, ennél többet ne várj... Sokszor, még a huszonévesek is bizonytalanok... A szexre ne gondolj, a kézfogás, ölelés, sók, simogatás megengedett... Gondolj, arra, hogy a lány szülei nagyon félthetik a lányukat. Úgyhogy óvatosan az érzelmekkel, légy határozott.. Ne légy bunkó és türelmetlen. Ha komolyan gondolsz egy kapcsolatot, tegyél meg mindent azért, hogy a lehetõ legjobban jól érezhessétek magatokat... Ne foglalkozz a nálad idõsebb, menõ srácokkal, mert õk az ostobák! A kapcsolatot, pedig vállaljátok fel, nem kell kézen járnotok az utcán, vagy csókolózni vagy hasonlók, mert szerintem ez zavar benneteket... és nem is erkölcsös, mindenkinek a magánügye... De ha megkérdezik, hogy együtt vagytok e, akkor mond, hogy igen.... Legalábbis te...A lány ha ezt hallja, lehet hogy elpirul, de örülni fog, mert érzi, azt, hogy érdekled... Sok sikert a dologhoz!
Én nekem pont ez a bajom 3 hónapja járok egy sráccal és még nemcsókolóztunk persze szájra puszit értetem ezalatt de nem még nemvolt meg én ezt felis adtam kérdésnak itt de csak értelmetlen válaszokat kapok pl:Büdös a szám meg ilyesmiket írnak. Többször felmerült a téma de mindig közbe jött valami meg persze volt úgy hogy else jött a megbeszélt helyre. Félreértés ne essen én nemakarom eröltetni csak sajnos nemtok fiú aggyal gondolkodni. 12/L

Miért van az, hogy a zállodákban/hotelekben általában nincs 13-as számú szoba?

Legjobb válasz: egyszerü a 13-as számot õvezõ babona miatt. azt hiszik a 13 szerencsétlenséget hoz.

egyszerü a 13-as számot õvezõ babona miatt. azt hiszik a 13 szerencsétlenséget hoz.

Miért van az, hogy a 12 éves az kis hülyegyerek, a 13 éves pedig már "igazi tini"?

Hülyeség ez az éles kontúr. Például:

Legjobb válasz: Szerintem a 13 éves is ugyan úgy gyerek mint a 12. Csak a viselkedése változik vagy változhat. Persze nem mindenkinél, és többnyire inkább lányokra igaz. Hú már betöltöttem a 13-at hivatalosan is serdülök. Azt várja el a világtól, hogy tiniként kezeljék, mert ezt látja a tv-ben neten osztálytársaktól, akik a tv-ben vagy a neten látták. Sminkelni? Basszus már most tönkreteszik a bõrüket.

Szerintem a 13 éves is ugyan úgy gyerek mint a 12. Csak a viselkedése változik vagy változhat. Persze nem mindenkinél, és többnyire inkább lányokra igaz. Hú már betöltöttem a 13-at hivatalosan is serdülök. Azt várja el a világtól, hogy tiniként kezeljék, mert ezt látja a tv-ben neten osztálytársaktól, akik a tv-ben vagy a neten látták. Sminkelni? Basszus már most tönkreteszik a bõrüket.
A 13 éves is ugyan úgy kis hülyegyerek. Sõt a 14 is...
Ez csak egy ilyen "lélektani határ", vagy mi a fene.Ez ugyan olyan, hogy 17 és fél évesen nincs saját döntésjogod sok esetben, nem vehetsz piát, cigit, nem ez, nem az.Fél év múlva meg úgymond azt csinálsz amit akarsz.
Ez azért közel sem ugyanaz.
De ugyanaz, mert februárban még mindenhez anyád kell, meg minden, sok mindent nem csinálhatsz, nem mehetsz be...stb.Viszont júniusban szinte azt csinálsz, amit akarsz.és nem utolsó sorban az emberek is másként néznek rád ha azt mondod 17, vagy azt, hogy 18.
De semmi köze a kérdéshez és egyáltalán nem ugyan az. Más az, hogy mások szemében kis hülyegyerek vagy és más az, hogy törvény szerint nagykorú.
Ilyen szempontból igen.Lélektani határ, vagy vízválasztó viszont ugyanúgy ott van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!