Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy 5 (370 db)

Az miért van, hogy letöltök valamit torrentbe és akkor azt írja kárbaveszett pl:5, 28MB?

Ez számít valamit a letöltésbe vagy nem ?

Legjobb válasz: Semmit nem számít, mindíg vesznek el csomagok az éterben! Illetve annyit hogy lehet rossz a ping-ed.Természetesen ha 5.5 MB -ból veszik el 5.28MB akkor gond van...

Semmit nem számít, mindíg vesznek el csomagok az éterben! Illetve annyit hogy lehet rossz a ping-ed.Természetesen ha 5.5 MB -ból veszik el 5.28MB akkor gond van...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!!!!!

Kérlek minél többen írjatok: Miért van hogy a két és fél hónapos lányom éjjel 2, 5-3 óránként kér enni (anyatejes)? Egész nap max 3, 5 óra telik el 2 evés között.

És olyan nehezen alszik el, mikor végre elalszik fel kel sír mert álmos felveszem visszaalszik de megint felkel. Mi a baj mit csinálok rosszul? Köszönöm válaszaitokat

Legjobb válasz: Nekem 2,5 honapos kisfiam napkozben 2 orankent, ejjel 3 orankent eszik.

Nekem 2, 5 honapos kisfiam napkozben 2 orankent, ejjel 3 orankent eszik.
Nekem ennyi idõsen az evés ilyen idõközökben teljesen normálisnak tûnik. Vannak babák, akik nehezebben alszanak el, felületesen alszanak, ehhez se kell semmit se rosszul csinálni. Nagyon fárasztó szakasz ez a friss anyák életében, türelemmel, önbizalommal kell megélni.
Mert hihetetlen ütemben kell növekednie a gyomra pedig nem tud annyi táplálékot befogadni, amennyire szüksége van. Egyszerûen emészt és megéhezik ismét. Teljesen normálisnak tûnik. Akkor aggódj, ha nem alszik szépen vissza evés után, sír folyamatosan, esetleg enni sem akar.
Lehet érzi az aggodalmadat, a feszültséget benned. Próbálj megnyugodni, és természetesnek kezelni ezt a helyzetet. Ha eszik örülj neki, ne aggódj miatta. EGy pici baba így mûködik gyakran felkel, eszik, alszik. Próbáld lenyugtatni magad, miközben ringatod, és meglátod õ is átveszi a nyugodtságot, esetleg valami nyugtató zenével is segíthesz, hogy te magad is jobban átszellemülj.
Mert õ ilyen.Teljesen normális.
Amúgy nem fejlõdési ugrásban vagytok? Én úgy tudom 3 hónaposan van ilyen. De ha meg ez mindig így volt, akkor is normális. Még picike! Majd lassan-lassan kitolódnak az éjszakai evési idõk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek !
Nem csinálsz rosszul semmit. A babának most erre van igénye, a gyomra befogadó képessége ennyit bír el. Az én fiam is kb. így evett ennyi idõsen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek !

Az miért van hogy ha magamnak csinálom (maszturbálok), akkor van hogy 5 perc alatt elmegyek van hogy 10-15 perc kell? (többi lent )

Viszont nem feküdtünk még le a barátn?mmel, de szokott izgatni, van hogy másfél órája izgat meg minden, és élvezem is de nem megyek el . Akkor maga a szex meg a maszti sem ugyan az?

Legjobb válasz: magadnak gyorsan csinálod?lehet az a baj

magadnak gyorsan csinálod?lehet az a baj
Szerintem azért mert nem lazulsz el eléggé, talán aggódsz vagy szégyenlõs vagy.
Szépen tedd rá a kezed a kezére, és mutasd meg neki, hogyan szeretnéd. Nem ciki "használati utasításokat" adni.
A kérdező hozzászólása: Igen magamnak gyorsan csinálom . Teljesen elvagyok lazulva , nem is baj mondjuk hogy nem megyek el , mert remélem az elsõ szexnél sem 2 perc alatt fogok elmenni .

Az miert van hogy mar 7 napja megvan a menzeszem, es altalaban csak 4 maximum 5 napig van meg!? 16/L

eddig mindig csak 4-5 napig volt meg dr most valamiert meg a 7. napon is teljesen megvan.

Legjobb válasz: Fiatal vagy. Elõfordulhat. A 7 nap is még a normális határon belül van.

Fiatal vagy. Elõfordulhat. A 7 nap is még a normális határon belül van.
10 napig nem kell aggódnod, fõleg ilyen fiatalon, hiszen gondolom még nem állt be.
Általában azt mondják a nõgyógyászok hogy 3-7 napig normális utána érdemes kivizsgálásra menni! Egyébként most én is ilyen helyzetben vagyok én jövõhéten megyek orvoshoz mert nekem darabos is :( 7 napom!!
Azért, mert a nõi hormonális mûködést az agyalapi mirigy szabályozza, ami nagyon érzékeny minden ingerre. Idõnként minden nõvel elõfordul az, hogy nem a megszokott idõben jön meg, nem a megszokott ideig tart. 10 napon belül természetes a menzesz "hossza".
Nincs ezzel semmi baj, majd a következõ lehet, hogy megint rövidebb lesz.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokaat:) megnyugodtam

Az miért van hogy horgáaszat előtt etetek 3-4 napot és 5-naptól a balinok beállnak a kukoricás etetésre? Annyira hogy napi 4 balin az szinte biztos. Kukoricával horgászok. A balin úgy udom hogy halat eszik és most ritka sok kishal van .

Ilyen 2-3 kilós példányok jönnek.Ez hogyan lehet???

Legjobb válasz: Ilyenrõl még nem hallottam Milyen tavon/folyón etetsz? Mivel etetsz? Csináld úgy hogy etetsz és közben pecázol Nádas mellet? Pontyozni akarsz?

Ilyenrõl még nem hallottam Milyen tavon/folyón etetsz? Mivel etetsz? Csináld úgy hogy etetsz és közben pecázol Nádas mellet? Pontyozni akarsz?
A kérdező hozzászólása: Nincs vele semmi bajom csak megenni nem az igazi csak halászléba jó mert annyira szálkás. Egy pontyot sokféle képpen el lehet készíteni. Ezt meg vagy visszarakod vagy halászlébe fõzöd.
N az szép. De mi a baj vele, hogy keszeg, ponty helyett balint fogsz? Szerintem szép, és jó sporthal is.
A kérdező hozzászólása: 2-3 kg-os az átlag de jöne mellette 1, 5kg-os is. Jött egy 3, 7-es is.
Mekkora balinokat fogsz így?
Nálunk a Tiszán kukoricával balinoznak, valamiért nagyon szeretik, a harcsa is rámegy néha a kukoricára is.
A kérdező hozzászólása: Oké hogy a békés halakra várnak de akkor minek eszik meg a kukoricát? A dévérek pedig nem ilyen kicsik jönnek hanem kilósak azt meg hogy enné meg? Lehet hogy veetáriánusok lett a balinok egy része?
Szvsz. a kukoricával odacsalod a békés halakat, a balinok pedig arra várnak.
A kérdező hozzászólása: AZ RSD-n horgászok a 35 fkm körül 100 méterre a partól. De van hogy 1-2 nap alatt ott a balin vagy etetés nélül is. Kukoricával etetek kukoricával horgászok mézes kukoricával/fõt füzött kukoricával.És pontyra, amúrra, lapát dévérre horgászok nha jön egy 1-1, 5 kgs-s dévér is de a legtöbb a BALIN
A kérdésedben megadtad magadnak a választ is!! Azt írtad, hogy most ritka sok kishal van. Ezek az apróbb testû halak minden bizonnyal beállnak az etetésedre, és ezek miatt a kishalak miatt kerülnek oda a balinok is!!! Nem ritka eset, hogy békés halas etetésen süllõt vagy harcsát is fognak. mert bizony a sok kishalra odagyûlnek. Egy idõben horgásztunk úgy csukára, hogy gyorsan bomló és felhõt képzõ etetõanyaggal folyamatosan egy helyben tartottuk a halakat. A kisebb halak szó szerint nyüzsögtek az etetésen és ezt egy idõ után a csukák is észrevették......
lehet azért mert haverodnak nincs rotere, neked meg van és router mögött nem lehet szervert csinálni
A kérdező hozzászólása: Ez ugy van hogy most elment oszt kirándulásra és tesója bekapcsolta a szervert az illetõ gépén ahol eddig is ment, csak nem tudunk felmenni rá. Aztán átkülde a szerver fájljait nekem az én gépemen se jó. Valami más van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Ja meg csak az tud felmenni a szeróra aki gépén van. És ip hez azt irja be hogy Localhost.
bundás kenyeret

Az miért van, hogy a 2, 5 hetes babám 100 ml anyatej után 1 órával süvölt az éhségtől, ugyanakkor 90 ml tápszerrel durmol órákat? Lehet, hogy vizes, vagy nem elég neki a tejem? Adjak neki 120 ml anyatejet?

(Nagy baba,4300 gramm most) Kérlek segítsetek! Szeretném sokáig szoptatni, de nem akarom, hogy állandóan sírjon az éhségt?l.

Legjobb válasz: Anyuka, ne szoktasd át tápszerre, ha van tejed! Nem lehet, hogy hasfájós és azért üvölt? Mondod, hogy nagy baba, szerintem 120 ml is simán mehet, a baba nem hinném, hogy túleszi magát...de ezt védõnõtõl kéne megkérdezni!

Anyuka, ne szoktasd át tápszerre, ha van tejed! Nem lehet, hogy hasfájós és azért üvölt? Mondod, hogy nagy baba, szerintem 120 ml is simán mehet, a baba nem hinném, hogy túleszi magát...de ezt védõnõtõl kéne megkérdezni!
Elõzõ vagyok: a nagyobbod már nem szopizik? Mert az enyémek sokszor tandemban nyomták az elején, mostanra a lányom szépen tûri, hogy szopizik a kicsi. Azt is gyakran csinálom, hogy amíg a kicsi szopizik, addig a nagyobbnak mesélek, vagy együtt nézünk mesét, esetleg valamit játszunk, amihez nem kell ugrálnom. :-) Így nincs gond, hogy a kicsi szopizik.
A kérdező hozzászólása: ja, azért tudom így a mennyiségeket, mert napközben fejem a tejem és üvegbõl kapja, mivel a 16 hónapos másik gyerekem mellett kivitelezhetelen órákat szoptatni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Kedves 2., 3.: :) a nagyobbik 5 hónapig szopizott csak. Ezért is próbálok meg mindent, hogy a kicsi sokáig tudjon szopizni... az elsõ 2 hétben nem is volt gond, mivel a sárgaság miatt aluszékony volt, így elégnek tûnt neki a tejci. Az a baj, hogy nem tudom kivitelezni hogy állandóan a cicin lógjon... gyakorlatilag folyamatosan a cicin lenne, ha nem fejném és adnám neki cumisüvegbõl. A tápszert "csak" kipróbáltam, hogy vajon mit szól hozzá. Hát aludt is rendesen tõle...
Egyetértek az elõzõekkel, tényleg nagyot kockáztatsz, ha ezt folytatod továbbra is! Az "egész napos" szoptatás nagyon fontos és sokkal jobban kivitelezhetõ, ha hordozókendõben viszed magaddal a babádat. Így együtt tudsz lenni a nagyobbal, és a kicsi is akkor szopizhat, látatlanul, amikor csak szeretne. Tényleg hagyd el az üveget, mert egy esetleges cumizavart már pláne nehezebb megoldani...
Nézd, ha jól értem nem is szoptatsz, lefejt tejet adsz neki cumisüvegbõl. Xstefix meg tudja mondani pontosan, de én úgy emlékszem a tej tartalma változik napszakról napszakra, szoptatáson belül (elõször zsírosabb aztán..) Szerintem ha elõre lefejed, az tökre nem ugyanaz, mintha szoptatnál. Meg így te szabályozod, mennyit kap. Lehet 120 kell neki egyszer máskor meg 70.

Miért van, hogy 3 hónapos kisfiam napközben csak ölben képes aludni? Ha leteszem kb 5 perc múlva már fel is ébred. Ám ha tartom 1 órát is végig alszik.

Legjobb válasz: Azért mert vágyik a közelségedre, testmelegedre, illatodra. Ha a kisbaba állandóan az ágyában alszik egyedül és ha fennvan akkor pl hordozóban van, akkor nincs kielégítve az a közelség amire szüksége van az egészsége fejlõdéséhez. Persze nem lehet reggeltõl estig üldögélni és fogni az öledben... de erre találták ki a hordozókendõket és mei-taikat! Szivbõl ajánlom õket

Azért mert vágyik a közelségedre, testmelegedre, illatodra. Ha a kisbaba állandóan az ágyában alszik egyedül és ha fennvan akkor pl hordozóban van, akkor nincs kielégítve az a közelség amire szüksége van az egészsége fejlõdéséhez. Persze nem lehet reggeltõl estig üldögélni és fogni az öledben... de erre találták ki a hordozókendõket és mei-taikat! Szivbõl ajánlom õket
a hordozó alatt a bébihordozó/autósülést értettem.
A kérdező hozzászólása: Szoval végigjátszottam, meg kellet volna kapnom Devil Jin-t de ugyan az a kérdõjel volt ott.
Hát nálam is ez a probléma, , ,
Nem a Tekken devil withint kell ki vinni?? ja és eddyt ugy tudod megszerezni ha chrisitek megveszed a 500 000-es teljes costumot utána a háromszõg és kõr gombal választod christi névtábláján
Játszál összesen vagy 200, vagy 500 meccset, már nem emlékszem. Ha mindenkivel végigviszed a gamet és utána lenyomsz még pár végigjátszást, akkor már meg is szerezted. Leganább is nekem így sikerült. Meg a tekken devil vithin végigvitelével is megszerzed, én az elõzõt javaslom.
egyszerûûû... :D nemkell ide tekken5. xDD mivel ottvan a : Tekken 5. Dark Resurrection. összes embert megkapod alapból és jobb a játék. ;)
Ha az összessel kijátszottad és még akkor sem kaptad meg devil jin-t akkor játszd arcade módban(kb.:100 pálya kell hozzá vagy kevesebb)és meglesz!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!