Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy 18 éves létemre, (1 db)

Miért van az, hogy 18 éves létemre, még egy komoly kapcsolatom nem volt? Olyan kapcsolat ami többet tartson egy buli erejénél! Mi történik?

Mert persze egy egy éjszakára csak összejött valami, persze sex nélkül, de másnap már semmi sehol. A leghosszabb 5hét volt, amin most vagyok túl. Valahogy már meguntam mindezt? Mi lehet a baj? Velem lenne a baj? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy.

Azt nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy.
utolsó vok: am ha gondolod írj privit és akkor smnen is dumcsizhatunk:) pusz
NEM KELL BELETÖRÕDNÖD!!! Én egy 18 éves fiú vok egészen 17 éves és 7 hónapos koromig semmi aztán az égbõl a nyakamba pottyant az igaz szerelem most már 8 hónapja eggyütt vok a barátnõmmel és tervezzük a jövõt!! Szóval nehogy beletörõdj!!! Élvezd az életet flörtölgess, ismerkedj mert egyszer rátalálsz az igazira!!! rem tudtam segíteni:) 18/F
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy fontos lenne, hogy hova valósi vagyok! Most épp a sebeim nyalogatom a szakitás után. Nagyon össze vagyok zavarodva. De hát ez van, aki vesztesnek született az ugy is fog meghalni, élõ példa vagyok erre.
Na és hova valósi vagy?
Én 19 éves vagyok, fiú, megismerkednék veled, nekem sem volt még semmi komolyabb kapcsolatom.
A kérdező hozzászólása: Ja, és ami az ellazulást illeti, van egy pasi akivel már 5x voltam együtt, nem feküdtem le vele, és nagyon el tudtam lazulni, nem érdekelt hogy mi van körülöttem, csak õ és én számitott, de mégse tartott...de mégcsak meg se probált lefektetni, nem is apropozott. Öszintén, már nem is tudom, hogy mit csináljak. Talán abba kéne hagyjam a keresést, és törödjek bele az egyedüllétbe...
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok!
Ha fiú vagy, akkor nem , nem Te vagy az egyedüli, sok ilyen ismerõsöm van. Szerintem ez elõbb-utóbb ki fog alakulni. Lehet, h még nem állsz készen, hiányzik valami... Valami gátol abban, h elkötelezd magad! Lehet, h csak szimplán félsz az elkötelezettségtõl, ehhez csak annyi kell, h lazítsd el magad, és élvezd az életet, egyik se életreszoló kapcsolat, ha mégis, annak csak pozitív oka lehet :) Ne félj, azért vannak a szerelmek , h jöjjenek-menjenek. Az is lehet, h nincsenek meg benned az alapdolgok, amire egy kapcsolat épül, ezért ne haragudj meg. Például tolerancia, bizalom, (nyitottság), alkalmazkodás. Ennek ezer oka lehet, de szerintem ezt neked kell megtalálnod saját magadba, h mi akadályoz!
Hmm... Arra nem gondoltál, hogy rossz helyen keresed a szerelmet? Egy ismerõsöm (fiú) mondta, hogy csak azért jár diszkóba, hogy szexpartnert találjon... Amikor buliba megyünk, általában kisminkelünk, kiöltözünk mi csajok, és másképp is viselkedünk, mint hétköznapi keretek között. A párunkkal meg többet vagyunk együtt nem "party" környezetben. Érdemes lenne máshol körülnézni, ahol van lehetõség mélyebb (lelki értelemben véve :) ) ismeretség kötésére!
elírtam bocsi: msnen :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Help! Barátnőm nagyon szomorúmert jár (t) valakivek kicsit összekaptak aztán 2napra rá volt egy disco ésa srácnem is ment oda hozzá h bocs vagy vmi barátnőm kivan!?

11

Elmondjam nekik?

1 hete vagyok eggyut a barátnőmmel de még nem mondtam a szuleimnek.
Nem azert mert szegyenlem hanem mert így lenne mivel zsarolni engem.
Mertha pl nem csinálom meg amit mondanak ink elmegyek hozzá akkor addig nem engednének el ti mit tennétek?

5

Miért mondja ezeket nekem? Mit válaszoljak rá?

Azt vettem észre, hogy barátom egyre többet mesél a múltjáról, pontosabban arról, hogy milyen hülyeségeket csinált.
Azzal még nem volt gond, mikor azt mesélte, hogy ekkor- meg akkor mennyire berúgott a sárga földig, ide oda hányt stb, csak kiábrándító volt.
De egyszer csak elkezdte,hogy régebb(15-16)éves korában milyen lányokkal beszélgetett, mit csináltak a haverjaival a lányokkal.(folyton a feneküket csapkodták)Mikor az ismerkedés szakaszában voltunk, teljesen egy csendes fiúnak tűnt, aki nem olyan mint a többi, ez tetszett meg leginkább benne.Aztán ezekre azt mondtam,hogy hát nem gondoltam volna ezeket róla. Erre mégjobban elkezdte mesélni, hogy áh, ők a barátjával összeálltak és le is fogták a lányokat, tapizták,paskolták a feneküket.Meg is nevezte a lányt, akit leginkább(ismerem)Meg mondta hogy jaj mennyire kanos volt stb stb stb -.-
Na hát ez nagyon rosszul esett nekem, hogy ilyeneket csinált, főleg az,hogy ezt így meséli nekem...
Nagyon nem érdekel, hogy miket csinált lányokkal, mert számomra kicsit kiábrándító és rossz.
Azt sem tudtam mit mondjak.
Szerintetek legközelebb mit feleljek neki,ha megint elkezdi ezeket? Mit mondanátok a helyemben?

6

Elrontottam végleg?

Veszekedtünk,és én hirtelen haragú vagyok,meggondolatlanul beszélek idegességemben sajnos.Meg is bánom utána rendesen.
Mikor már megnyugszom,akkor ő kezdi visszaadni nekem,és provokál is,amire nagyon nehéz higgadtan reagálni.Már párszor előfordult ilyesmi,na ezen szeretnék változtatni.Hogyan kezdjem?Hogyan fogjam vissza magam?
Értelmes válaszokat kérnék!Köszönöm!

3

Akkor már nem szeret?

A fiummal már 3 éve együtt vagyunk.Én most 16 vagyok,ő pedig most lesz 18.Eleinte minden nagyon jó volt,de mostanaban egyre kevesebbet beszélgetünk,mivel dolgozik,kevesebbet tslslkoxunk és félek már nem szeret.Meg még plusznak nagyon féltékeny is vagyok,bár nem mondom neki,de félek megcsal-Valaki adjon mar tanácsot,hogyan gyurjem le a féltékenységet,stb-koszi

2

Vigasztalni akar? Véleményetek?

Barátom szakított velem. Ez fáj nekem,borzasztóan szenvedek.
Egy régi ismerősömnek elmeséltem,valahogy jólesett elmondani, pedig előtte nem voltunk bizalmas kapcsolatban. Azóta találkozni akar velem ,keresi a társaságom. Lehet, hogy csak meg akar kapni?

1

FIÚK! A szerelmes fiúk megnéznék más lányokat is a barátnőjükön kívül?

Vázolom a helyzetet: 3 hónapja jöttünk össze a sráccal es nemrég szerelmet vallott. Amit érzek is,mert velem meg soha senki nem volt ennyire odaadó es odafigyelő mint ő. Mindig a kedvemben jár,csoókolgat,kényeztet,mindig velem van elfoglalva es minden ami kell. De a minap mikor egy plázában voltunk észrevettem hogy megnézett egy másik lányt. Nem volt feltűnő,sot eleg diszkret volt,meg az egész csak pár másodpercig tartott de kérdem en,így is szerelmes belém?

12

Úgy érzem nem szeret, pedig mondja? Én vagyok a hibás?

Már 1 és fél éve járunk a barátommal.Mikor 2 hónaposak voltunk smárolt egy másik lánnyal.Azóta nagyon féltékeny vagyok pedig ő tényleg meg bánta.Amikor tudom,hogy egy olyan lánnyal fog találkozni(barátikörében) akitől tartok már napokkal a találkozó előtt kissé depis hangulatom lesz.Valahogy ez nem csak féltékenység.Én imádom őt és ő is engem de én valahogy mindig félek,hogy történni fog valami.Ne mondjátok,hogy mert nem bízom benne,mert igenis bízom,de nálam sokkal szebb lányok futkoznak az utcákon én pedig úgy érzem,hogy azok a lányok mellett semmi vagyok.Mit tegyek,hogy legyőzzem ezeket a félelmeimet?

1

Parr tippet egy kapcsolathoz?

1

Szerintetek mit vegyek a barátomnak szüinapjára? (A többi lent)

Szóval a barátommal 7 hónapja járunk,és nem tudom,hogy mit vegyek neki szülinapjára. PLS segítsetek!Előre is köszönöm a választ!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!