Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy 18 éves létemre, (1 db)

Miért van az, hogy 18 éves létemre, még egy komoly kapcsolatom nem volt? Olyan kapcsolat ami többet tartson egy buli erejénél! Mi történik?

Mert persze egy egy éjszakára csak összejött valami, persze sex nélkül, de másnap már semmi sehol. A leghosszabb 5hét volt, amin most vagyok túl. Valahogy már meguntam mindezt? Mi lehet a baj? Velem lenne a baj? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy.

Azt nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy.
utolsó vok: am ha gondolod írj privit és akkor smnen is dumcsizhatunk:) pusz
NEM KELL BELETÖRÕDNÖD!!! Én egy 18 éves fiú vok egészen 17 éves és 7 hónapos koromig semmi aztán az égbõl a nyakamba pottyant az igaz szerelem most már 8 hónapja eggyütt vok a barátnõmmel és tervezzük a jövõt!! Szóval nehogy beletörõdj!!! Élvezd az életet flörtölgess, ismerkedj mert egyszer rátalálsz az igazira!!! rem tudtam segíteni:) 18/F
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy fontos lenne, hogy hova valósi vagyok! Most épp a sebeim nyalogatom a szakitás után. Nagyon össze vagyok zavarodva. De hát ez van, aki vesztesnek született az ugy is fog meghalni, élõ példa vagyok erre.
Na és hova valósi vagy?
Én 19 éves vagyok, fiú, megismerkednék veled, nekem sem volt még semmi komolyabb kapcsolatom.
A kérdező hozzászólása: Ja, és ami az ellazulást illeti, van egy pasi akivel már 5x voltam együtt, nem feküdtem le vele, és nagyon el tudtam lazulni, nem érdekelt hogy mi van körülöttem, csak õ és én számitott, de mégse tartott...de mégcsak meg se probált lefektetni, nem is apropozott. Öszintén, már nem is tudom, hogy mit csináljak. Talán abba kéne hagyjam a keresést, és törödjek bele az egyedüllétbe...
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok!
Ha fiú vagy, akkor nem , nem Te vagy az egyedüli, sok ilyen ismerõsöm van. Szerintem ez elõbb-utóbb ki fog alakulni. Lehet, h még nem állsz készen, hiányzik valami... Valami gátol abban, h elkötelezd magad! Lehet, h csak szimplán félsz az elkötelezettségtõl, ehhez csak annyi kell, h lazítsd el magad, és élvezd az életet, egyik se életreszoló kapcsolat, ha mégis, annak csak pozitív oka lehet :) Ne félj, azért vannak a szerelmek , h jöjjenek-menjenek. Az is lehet, h nincsenek meg benned az alapdolgok, amire egy kapcsolat épül, ezért ne haragudj meg. Például tolerancia, bizalom, (nyitottság), alkalmazkodás. Ennek ezer oka lehet, de szerintem ezt neked kell megtalálnod saját magadba, h mi akadályoz!
Hmm... Arra nem gondoltál, hogy rossz helyen keresed a szerelmet? Egy ismerõsöm (fiú) mondta, hogy csak azért jár diszkóba, hogy szexpartnert találjon... Amikor buliba megyünk, általában kisminkelünk, kiöltözünk mi csajok, és másképp is viselkedünk, mint hétköznapi keretek között. A párunkkal meg többet vagyunk együtt nem "party" környezetben. Érdemes lenne máshol körülnézni, ahol van lehetõség mélyebb (lelki értelemben véve :) ) ismeretség kötésére!
elírtam bocsi: msnen :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek? Szerelmi háromszög.

Körülbelül 3 hete ismerek egy srácot beleszerettem és nem csak fel lángolás. Viszont van párkapcsolatom már 8 éve nem vagyok megelégedve a partneremmel nem kapom meg azt amit egy nő megérdemel, ígérgetések sora folyamatosan .Nem tudom hogy döntsek félek az egész új kapcsolattól csak kérdések vannak bennem( megfogom bánni vagy nem?)( mi lesz ha elhagy?) ilyen kérdések forognak az agyamban. Ez alatt a 8 év alatt 6-7 évig minden rendbe volt mármint az én szemszögemből mindenért könyörögnöm kell a régi páromnak jó munkahelye van de nem kapom meg amit kell én csak egy kihasználási pontnak érzem magam.félek csak azért kellek neki hogy mossak ,főzzek, takarítsak, akkor ez kapcsolat? Kérdem én nem tudom hogy döntsek.Ezért kérném segítségét. Nem szeretek vele lenni ( a régi párommal) undorodom a csókjaitól még a szexuális életem is teljesen megváltozott mióta az új pasi belépett az életembe.Bizonytalan vagyok.Merjek kockáztatni de így meg nem akarok élni mármint hogy 3-asban .Nem tudom mit tegyek.Félek hogy megbánom a döntésem.Ha visszagondolok az emlékekre akkor az jut eszembe hogy mi lesz ha lesz barátnője fájni fog és az lesz a szívemben hogy már van ki szeresse,és tuti nem fogadna vissza.Eleinte lehet megbánnám és sírva omlanék össze annyira fájna nem tudom mit érzek.kérlek segítsetek

11

Leszbikusok, vagy biszexuálisok között mennyire jellemző a féltékenység?

6

Miért nem képes jobban alkalmazkodni? Kevésbé szeret, vagy azt hiszi, papucs, ha többet igazodik hozzám?

Hetente 2-szer találkozunk átlagban, mivel nem egy helyen lakunk. Előfordul, hogy nekem át kell tennem a randit másik napra, mert alkalmazkodnom kell a munkámhoz, családomhoz. De mindig megteszem a tőlem telhetőt. Ilyenkor szinte mindig összeveszünk, mert neki is változtatni kell a napján. Én azt gondolom, egy kapcsolat a kölcsönös alkalmazkodáson is nagyban múlik. Ilyenkor azt hiszi, nem férfias, "kemény"? Az én szememben inkább pont ez lenne a férfias érett hozzáállás. Ha igazodik a másikhoz.

3

Simán bunkó vagy féltékennyé akar tenni?

Exem írt, hogy elhozná nekem a cuccaim, mert úgy is jönnek be a városban az új barátnőjével..
Ha annyira ide akarnà adni már rég megtehette volna, meg amúgy sem értem miért kell hozni a csajt is.

6

Terhes lettem, a párom szakított velem. Vajon fogok olyan társat találni aki a babával együtt szeret engem? 5 hetes kismama.17/L

60

Miért mondják, hogy nem szabad sms-t küldeni, vagy irni annak a pasinak, aki szakitani próbál?

Miért tanácsolják, mindenütt, hogy ne keresd, ne írj neki, ne telefonálj!! Stb..?
De én nagyon várok valamilyen válaszra,
Én amit korábban irtam neki, az egy picit talán félreérthető volt, igy majd meg bolondulok, várom, hogy visszairjon. Ha nem ír, az is egy válasz,
Én most fontolgatom, hogy megkérem:
Irjon valamiiit .
Meddig várjak ezzel? Egy hét? Vagy annyit se?

7

Ti mit gondoltok erről?

A párommal tegnap beszéltük, hogy megint nagyon hullik a hajam, és minden tele van vele, még a borostájára is folyton ráragad. Mire szedegetni kezdtem róla, egyet megnéztem, mire mondta, hogy az az én hajam, pedig alapból én sem feltételeztem mást. Mire montam, hogy ha a gatyájában is találok, az biztos nem az enyém. Mire ő, hogy meg is vakulnék akkor, mire mondtam neki, hogy akkor ő vakulna meg (kikaparnám a szemét) de csak úgy félig-meddig poénból mondtam, de ő teljesen komoly volt. Mire elkezd lobogtatni pár perc múlva egy fekete hajszálat, (világosbarna vagyok, ő sötétszőke) hogy a gyerek ruháján találta, és hogy biztos a szeretőmé, de nem, és itthon nem is fekete senki, esküdni mernék, hogy róla ragadt rá, de mégis mi értelme lenne meggyanusítanom, úgysem mennék vele semmire, szimplán azt mondaná, hogy hülye vagyok, pedig full fekete hajszál, tuti nem az enyém!

11

Az is lehet a srácnál jele annak hogy tetszem neki, hogy kerüli a pillantásom és soha nem szól hozzám?

Hogyha felé nézek elkapja a tekintetét, és alig szól hozzám. Például az osztályteremben én ülök közelebb hozzá, és ha kérdése van mégis átkiabál a felem fölött a mellettem ülőknek.
Azért kérdezem ezt, mert lányként én is hajlamos vagyok ilyesmit csinálni, sőt akár teljes közönyt is tudok mutatni, de ez a fiúknál is lehet esetleg így?

5

Vajon igazam lehet, vagy csak beképzelt dolog ez?

2 éve vagyok együtt a párommal, 1 éve élünk együtt. Most terhes vagyok, aminek mindenki örül, a párom is.
Az az igazság hogy sokat dolgozik, mert mint tudjuk ez az Élet gondolom mindenki így van ezzel.
Eddigi munka beosztása (Szakácsként dolgozott egy hotelben) délután 2-től este 10-ig volt. At én munkabeosztásom, reggel 7-től délután 3-ig. Tehát gyakorlatilag mindig elkerültük egymást.
Úgy érzem hogy ezáltal kihűlt a kapcsolatunk.
Mindig időben ment, és mindig időben jött haza soha nem késett egy percet sem, sokat beszélgettünk munka közben is viberen akkor is amikor ő dolgozott.
Mindig mondja h szeret, hiányzom, és amikor otthon van igyekszik mindent megtenni hogy nekem jó legyen.
Például szombat reggel úgy keltem fel terhességem révén hogy kívántam egy friss kenyeret, azonnal kikelt és kiment a boltba nekem.
És mondtam neki hogy alig bírok felkelni a rosszulléttől, de mégis kéne ennem valamit, mert az se jó ha üres a hasam,és behozta nekem ágyba a hamit.
Tegnap hosszú idő után belenéztem a telójába, és volt 3 szám, ami hivogatta őt, az a baj hogy elég felületesen néztem meg hiszen dátumot, és időt annyira nem néztem.
Félek attól, hogy esetleg van valakije?
És érdekes modon ezek a hívások mindig akkor voltak, mikor dolgozott....
Azért is gondolok erre mert ugye lassan másfél hónapja nincs szex a terhesség mkatt...
Vagy csak hülyeség az egész????
Szerintetek?
Köszönöm, hogy elolvastátok, és köszönöm az esetleges válaszokat.
Szép napot nektek.

8

Szerteintetek 1 szer lesz igazán szerelmes az ember vagy tanul a más példájából?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!