Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy 18 éves (46 db)

Az miért van, hogy 18-20 éves párnak születik egy gyereke akkor 500-an lájkolják, meg gratulálnak, mikor ennél egyszerűbb dolog a világon nincs, mint összehozni egy gyereket?

Nem kell hozzá nagy teljesítmény, 2 ember csupán. Még az analfabéta cigányoknak is sikerül.

Legjobb válasz: Mert a kisbabának örülnek és nem annak hogy két embernek volt 9 hónappal ezelõtt egy jól sikerült orgazmusa. Azért nem kell megsértõdni mert a te tükör elõtt pózolós-csücsörítõs képedet kevesebben lájkolták mint egy kisbabáét.

Mert a kisbabának örülnek és nem annak hogy két embernek volt 9 hónappal ezelõtt egy jól sikerült orgazmusa. Azért nem kell megsértõdni mert a te tükör elõtt pózolós-csücsörítõs képedet kevesebben lájkolták mint egy kisbabáét.
Nem csak 18-20 évesek babáinak a képét lájkolják 500-an. Egy kisbaba érkezésének általában örülnek az emberek, én is mindig lájkolom, ha valamelyik ismerõsömnek kisbabája születik.
Esküszöm, néha áldom a sorsot, amiért nem regisztráltam fel facebookra, komolyan, így az ismerõseimet hallgatva egy csomó enyhébb lelki traumától megkíméltem magam.:D
Ez nem kortól függ, minden korosztályban könnyû "megcsinálni" egy gyereket. Az emberek nem a "hogyan készült" miatt gratulálnak, hanem azért, hogy szülõkké válnak, jó esetben felelõsségteljes anyává és apává. A cigánykérdéshez most nem szólnék hozzá, mert ma jó kedvem van, nem kívánom elrontani :-)
Én értem a kérdést! Alap esetben tényleg nem kell sokminden egy gyerek összehozásához. És ha ezt ilyen fiatalon csinálják az a dühitõ, mivel a mai világban HONNAN van egy 18-20 éves párnak egy (vagy több) gyerekre pénze? Anyuci apuci pénze jó lesz az unokának, hát ezért gyereket csinálni SZÁNDÉKKAL pofátlanság az ilyen pár nyilván nincs még kész a szülõi feladatokra. Nekem is van olyan nem túl közeli ismerõseim akik kb ennyi idõsen csináltak gyereket, otthon laknak a csaj szüleinél 1 szobában õk és a gyerek másikban a szülõk. Semmi elképzelésük, ambíciójuk a jövõvel kapcsolatban. Csak jött a ?pulya? és az tök jó, a legnagyobb problémájuk az, hogy nem fiú lett. De visszatérve a face-re minden nap mióta megszületett felraknak a gyerekrõl egy képcsomagot h milyen szép, mennyi 20e-sel tud pózolni, meg milyen menõ. Ennek kb 10 hónapja úgyhogy kicsit idegesítõ, hogy akármit csinálok mindig ez a gyerek jelenik meg elöttem. Talán ami a legszomorúbb az az hogy a csaj úgy gondolta itt vége az életének a gyerek létezik és semmi más. A pasi meg Német-ben ki tudja mit csinál. Volt már példa cifraságokra. Na ez a véleményem a témáról. Ettõl függetlenül örülni kell az olyan kis jövevénynek aki szeretõ családba születik.
Azért vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert még te is megtapasztalhatod, hogy milyen rohadt nehéz összehozni egy gyereket!!! Amúgy meg miért zavar, hogy ki mit lájkol?
Te biztos nem lehetsz több 16-nál!! Fogalmad sincs, hogy milyen nehéz egy gyereket összehozni. Van aki 5 évig vár rá, és akkor sem jön össze!!
attól még lehet neki örülni.
Mert az legalább szép dolog a képeiddel ellentétben.
Ne, hogy a cigányok még az állatok is képesek rá. Nem teljesen mindegy, ne nézd meg.
8-as, miért nem tiltod le õket? Én is inkább lájkolok szép dolgokat, például egy újszülöttet, mint egy pucsítós r!bancot.
Nekem és a páromnak 6 hónapja nem sikerül a baba. Ha az ismerõseim közül valakinek születik gyermeke, nem, hogy lájkolom, hanem még meg is hatódok néha! Nem egyszerû összehozni egy kisbabát, egy nõ nem esik teherbe a hónap bármelyik napján! Ha nincs peteérés- nincs esély a babára. Egy gyermek születése a legszebb dolog a világon!!! 19 éves Nõ vagyok:)
Utolsó, sose add fel! Barátnõm és férje öt évig próbálkoztak, már a csillagokat is lehozták az égrõl és nem sikerült. Aztán feladták és nézegették az örökbe fogadható gyerekeket. Egy héttel rá kiderült, hogy terhes, nemsokára szülni fog ;-)
# 12/13 Attól, hogy nem jön egyszerre fõleg 19 évesen, azért még önmagában nem egy agysebészet, csak tenni nem kell ellene ennyibõl áll.
Mert egy gyerek alapjában véve ÖRÖM! Ha neked valami nem tetszik ne lájkold, ne nézd meg! Én személy szerint szoktam örülni más emberek sikerének és örömének. Ha egy babát meglátok, illetve majd ha az enyém is megszületik nem arra gondolok, hogy basszus, milyen könnyû volt összehozni, hanem arra, hogy milyen csodálatos volt az a 9 hónap, amíg bennem volt, milyen nagy erõpróba volt mind a kettõnk számára a születés, és milyen csodás, hogy a kezemben tarthatom. Mellesleg megjegyezném, hogy én majdnem 2 évet küzdöttem azért, hogy gyerekem lehessen. A feltett kérdésért én a helyedben elszégyelném magam!

Az miért van, hogy 17-18 éves koromban kezdtem el "kételkedni" a nemi identitásomban?

Kicsit össze vagyok zavarodva...szóval egészen kb 17 éves koromig egy szikra kétség nem volt bennem afelől, hogy a férfiakhoz vonzódom. Már óvodában is volt "szerelmem", meg kisiskolás koromban és gimnáziumban is. Mindegyik fiú volt, ugye. De egyszer csókolóztam egy lánnyal és nagyon jó érzés volt...és észrevettem(ezt régebb óta), hogy filmekben szexjeleneteknél szinte mindig a nőket nézem, nem a pasikat. Az utcán mindkét nemet végigmérem. Eddig mindig fiúktól jöttem zavarba, de mostanában párszor előfordult, hogy a lányoktól is. És...az utcán valahogy sokkal több szép csajt látok, mint jóképű pasit, ez jelent valamit? És mostanában gondolkoztam el azon is, hogy a női testet szebbnek tartom, mint a férfi testet. Egyre többet gondolok nőkre, és ettől megijedtem. Segítenétek, hogy tisztában lehessek magammal? Hülye vagyok tudom, de kérlek normális válaszokat írjatok. Nyugodtan tehettek fel kérdéseket, de ne privátban, oda ne írjatok. 19/L

Legjobb válasz: A nemi orientáció változhat az évek során. Lehet, hogy eddig elnyomtad magadban az ilyen irányú vágyaidat, és a szülõi/társadalmi elvárásoknak próbáltál megfelelni, csak most, ahogy kezdesz önállósodni, tört felszínre a valódi irányultságod. Szóval számíts arra, hogy lehet, leszbi leszel, vagy legalábbis valamilyen mértékig biszex. Ijesztõnek hangozhat, de elõbb-utóbb megbékélsz majd vele. A boldogság egyik kulcsa, hogy fogadd el önmagad.

A nemi orientáció változhat az évek során. Lehet, hogy eddig elnyomtad magadban az ilyen irányú vágyaidat, és a szülõi/társadalmi elvárásoknak próbáltál megfelelni, csak most, ahogy kezdesz önállósodni, tört felszínre a valódi irányultságod. Szóval számíts arra, hogy lehet, leszbi leszel, vagy legalábbis valamilyen mértékig biszex. Ijesztõnek hangozhat, de elõbb-utóbb megbékélsz majd vele. A boldogság egyik kulcsa, hogy fogadd el önmagad.
Mintha csak magamat "hallanám " :)
homi
Van ez így , ez nem átalakulás.Csak egyszerûen most kezded megismerni magad.Nem kell ettõl félni, ettõl nem lesz egyszerûbb az élet.Csak magaddal legyél õszinte, ezzel úgy látom nincs gond.
Amin agyalsz, és amit elképzelsz, az azt tükrözi, hogy mit neveltek beléd, és, hogy mennyire akarsz megfelelni az elvárásoknak. Amit kívánsz, arról szól, hogy mire vágysz. A tested nem csap be. Ha el fogod fogadni, hogy biszex vagy, el fogod tudni képzelni azt is, hogy lánnyal élj. Csak rajtad, múlik, hogy eljön-e ennek az ideje és mikor.
A kérdező hozzászólása: Sokat gondolkodtam azon, hogy lehetnék-e egy pár egy lánnyal. Elképzeltem, hogy vár rám/várok rá a buszmegállóban, otthon...együtt eszünk, TV-ünk ilyenek...de arra jutottam, hogy az olyan üres lenne. Egy lány lelkébe nem tudnék beleszeretni. Ebben biztos vagyok. Az lehetséges szerintetek, hogy van bennem egy biszex hajlam? De ez úgy, hogy csak testileg...mert aki biszex, az lánnyal is eltudja képzelni az életét nem? Nekem viszont az nem menne...tehát csak testileg kívánom meg? Van ennek valami értelme? :D
A kérdező hozzászólása: Csak látásból ismertem, a barátnõm barátnõjének a barátnõje volt :D Egy diszkóba mentünk szülinapot ünnepelni és ott történt. De ne hosszú smárolásra gondolj, "csak" egy rövid csók volt. Akkor már elég sokat ittam...és miközben táncoltunk én megkívántam azt a lányt... :( Fiúval már többel csókolóztam, de azok is ilyen "rövidek" voltak. Azok között volt jó és kevésbé jó is. Érdekes, hogy fiúk közül azokkal jobban élveztem, akiket régebb óta ismertem... Hú, most jó nagy r*bancnak nézhettek, szégyellem is magam...csak részegen csókolóztam még, összesen 3 "buli" volt, amin ilyen sokat ittam és idáig fajultak a dolgok :(
Akivel csókolóztál azzal jóban voltál?egy közeli barát volt, vagy egy idegen? és elõtte fiúval smáároltál már?
A kérdező hozzászólása: Elsõnek, ezt kihagytam: ha kiderülne, hogy tényleg van bennem egy ilyen erõs hajlam, nagyon szégyelleném, ez igaz. De nekem anyukámmal nagyon nagyon jó volt a kapcsolatom, neki mindig mindent elmondtam(jó hát majdnem :D), szóval ha akkor ilyen járt volna az eszembe, biztos elmondtam volna neki.
A kérdező hozzászólása: De örülök, hogy nem vagyok egyedül!! Neked van valami tipped, hogy ez akkor mi történik velem/velünk? Vagy te is olyan bizonytalan vagy mint én?
A kérdező hozzászólása: Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy lehet, hogy eddig elnyomtam magamban. De az az igazság, hogy szerintem nem. Megpróbáltam visszaemlékezni olyan pillanatokra, amikor megkívántam volna egy lányt vagy valami hasonlóra, de semmi ilyenre nem emlékszem. Csak ez a tv-s dolog van egyedül. Pedig láttam már jó párszor meztelen nõi testet(pl. öltözõben), de eddig szerintem tényleg nem érdekelt ez a dolog.
Én is ugyanígy vagyok! Én is 17 évesen kezdtem el ezen gondolkodni (még mindig annyi vagyok) de sajnos még nem jutottam semmire, mert még nem próbáltam lánnyal, de nagyon tetszik egy, és szeretném vele kipróbálni :P Amit az utcajelenetekrõl írtál, az is teljes mértékben igaz rám. Óhh, bárcsak tudnám mi van :D Egyébként én is "képzelgek" milyen lehet lánnyal járni, én el tudom képzelni, akár azt is, hogy nõvel éljek. Én átadtam magam az idõnek... az mindent megold!

Az miért van, hogy nekem kb 12 éves korom óta (akkor mértem meg először) semmit nem nőtt a péniszem? Már nem is fog? 18/F

Csak érdekl?dés céljából írtam ki :)

Legjobb válasz: Hát nagyon elképzelhetõ, hogy nem fog.

Hát nagyon elképzelhetõ, hogy nem fog.
Az attól függ h most mekkora
Hát haver nem valószínû, hogy már nõni fog...
A kérdező hozzászólása: most 13 cm
nem fog már nõni...:S de ezzel is lehet varázsolni, ha ügyes vagy
és mi bajod ezzel a mérettel?
Nem írta hogy baja van vele.

Miért van, hogy MINDENEM ropog? Borzasztó idegesítő, minden mozdulatra ropogok 18 évesen!

Reggel felkelek, a csíp?mnél: reccs. Kinyújtom a lábam: reccs. Az összes ujjpercem ropog, a térdem és a bokám is, de a legdurvább a vállam meg a könyököm. A könyökömnél irtó hangosan szokott, a vállamnál meg kifejezetten fáj is: bármilyen súlyt ha meg akarok emelni, vagy odébblökni vlamit, belenyilall a fájdalom, igaz nem kibírhatatlan, de kellemetlen. Mi baj van velem?

Legjobb válasz: Nem mozogsz eleget szerintem. Ha nem is sportolsz legalább hetente mozgasd át magad párszor (ilyen tesiórás egyszerû gyakorlatokkal:fejkörzés,törzskörzés stb :)). Ha meg rendszeresen mozogsz és mégis akkor kérdezd meg a háziorvosodat.

Nem mozogsz eleget szerintem. Ha nem is sportolsz legalább hetente mozgasd át magad párszor (ilyen tesiórás egyszerû gyakorlatokkal:fejkörzés, törzskörzés stb :) ). Ha meg rendszeresen mozogsz és mégis akkor kérdezd meg a háziorvosodat.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen mozgok...
kevés ízületi folyadék.Vegyél ízületvédõt(glükozamin, kondroitin, MSM, Zselatin) Pl Joint x
án 26 vagyok, és szintén ropogok, bár nekem a nyakam, gerincem....és már most nyakcsigolya kopásom van.....én thai masszzásra járok havi 1*és utána 2 hónapig egyáltalán nem ropogtam....
nekem is ugyan ez a bajom 17 évesen, Dona nevû gyógyszertökéletesen javította, recept nélkül is kiváltható
Én is szedem a Donát, mondjuk én a port, napi egy ital. Egy évben kétszer, tavasszal- és õsszel 3-3 hónapig. Ez ugy-ahogy segit, de én 50 éves vagyok. Nem tudom, hogy ilyen fiatalon ez ajánlott-e?

Miért van az, hogy 18 éves létemre, még egy komoly kapcsolatom nem volt? Olyan kapcsolat ami többet tartson egy buli erejénél! Mi történik?

Mert persze egy egy éjszakára csak összejött valami, persze sex nélkül, de másnap már semmi sehol. A leghosszabb 5hét volt, amin most vagyok túl. Valahogy már meguntam mindezt? Mi lehet a baj? Velem lenne a baj? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy.

Azt nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy.
utolsó vok: am ha gondolod írj privit és akkor smnen is dumcsizhatunk:) pusz
NEM KELL BELETÖRÕDNÖD!!! Én egy 18 éves fiú vok egészen 17 éves és 7 hónapos koromig semmi aztán az égbõl a nyakamba pottyant az igaz szerelem most már 8 hónapja eggyütt vok a barátnõmmel és tervezzük a jövõt!! Szóval nehogy beletörõdj!!! Élvezd az életet flörtölgess, ismerkedj mert egyszer rátalálsz az igazira!!! rem tudtam segíteni:) 18/F
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy fontos lenne, hogy hova valósi vagyok! Most épp a sebeim nyalogatom a szakitás után. Nagyon össze vagyok zavarodva. De hát ez van, aki vesztesnek született az ugy is fog meghalni, élõ példa vagyok erre.
Na és hova valósi vagy?
Én 19 éves vagyok, fiú, megismerkednék veled, nekem sem volt még semmi komolyabb kapcsolatom.
A kérdező hozzászólása: Ja, és ami az ellazulást illeti, van egy pasi akivel már 5x voltam együtt, nem feküdtem le vele, és nagyon el tudtam lazulni, nem érdekelt hogy mi van körülöttem, csak õ és én számitott, de mégse tartott...de mégcsak meg se probált lefektetni, nem is apropozott. Öszintén, már nem is tudom, hogy mit csináljak. Talán abba kéne hagyjam a keresést, és törödjek bele az egyedüllétbe...
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok!
Ha fiú vagy, akkor nem , nem Te vagy az egyedüli, sok ilyen ismerõsöm van. Szerintem ez elõbb-utóbb ki fog alakulni. Lehet, h még nem állsz készen, hiányzik valami... Valami gátol abban, h elkötelezd magad! Lehet, h csak szimplán félsz az elkötelezettségtõl, ehhez csak annyi kell, h lazítsd el magad, és élvezd az életet, egyik se életreszoló kapcsolat, ha mégis, annak csak pozitív oka lehet :) Ne félj, azért vannak a szerelmek , h jöjjenek-menjenek. Az is lehet, h nincsenek meg benned az alapdolgok, amire egy kapcsolat épül, ezért ne haragudj meg. Például tolerancia, bizalom, (nyitottság), alkalmazkodás. Ennek ezer oka lehet, de szerintem ezt neked kell megtalálnod saját magadba, h mi akadályoz!
Hmm... Arra nem gondoltál, hogy rossz helyen keresed a szerelmet? Egy ismerõsöm (fiú) mondta, hogy csak azért jár diszkóba, hogy szexpartnert találjon... Amikor buliba megyünk, általában kisminkelünk, kiöltözünk mi csajok, és másképp is viselkedünk, mint hétköznapi keretek között. A párunkkal meg többet vagyunk együtt nem "party" környezetben. Érdemes lenne máshol körülnézni, ahol van lehetõség mélyebb (lelki értelemben véve :) ) ismeretség kötésére!
elírtam bocsi: msnen :)

Miért van az, hogy a 20-22 éves pasiknak legtöbb esetben 15-18 éves barátnőjük van?

Kortársaik helyett...

Legjobb válasz: na még mielõtt valaki elkezdi ecsetelni az agyi fejlettségi szintet hozzátenném hogy azért mert míg egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet...egy 15-18 éves lány még nem gondol ilyenekere olyan véresen komolyan...na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni mint egy tartós kapcsolatban lévõ 22 éves :D

na még mielõtt valaki elkezdi ecsetelni az agyi fejlettségi szintet hozzátenném hogy azért mert míg egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet...egy 15-18 éves lány még nem gondol ilyenekere olyan véresen komolyan...na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni mint egy tartós kapcsolatban lévõ 22 éves :D
Mert a 20-22 éves csajokat elviszik az 50 éves pénzeszsák faszik.
Mert túl [email protected] a saját korosztályukhoz. Fiatalokat elég a korukkal hülyíteni, meg elõadni, hogy õk mennyivel többet tudnak a 15-18 éves fiúknál. Ez mindig is így volt. Aki normális az talál a sajátjában.
mert nyomorék és nem tud befûzni egy gyönyörû 20éves nõt.:P
pedobear-ek vagy pedig túl nyomik hogy a kortársaik közül válogassanak...
Mert szebbek és aranyosabbak, ilyen egyszerû.
na...ne vitatkozz:D te kérdezel én válaszolok õszintén :D de ez a tervezgetõs dolog igaz...persze hogy te is tervezel ilyet stb csak nem biztos hogy épp az aktuális bnõddel...
A kérdező hozzászólása: Nekem már van valakim, nem azért aggódom. :DDDD Mint írtam, személyes sérelem emiatt nem ért. :)
hát akkor meg?:D mégjobban szard le:D na de eltipliztem aludni, lefárasztott a meccs meg a sör:)
A kérdező hozzászólása: Jó éjt :D
köszi viszont.
Egy 20-22 éves srác miért ne járhatna egy 18 éves lánnyal? :) 14-15 oké, az már tényleg furcsa, bár így alapból az sem feltétlen elítélendõ. Amúgy van egy ilyen téveszme, hogy a lányok elõbb érnek, amitõl azt hiszik, hogy hozzájuk idõsebb pasi illik. Pedig ez csak biológiai érettség, és nincs sok köze a szellemi/érzelmi részéhez a dolognak.
Mert a korunkbeli lányok azt képzelik magukról, hogy k*rva érettek és már náluk 15+ évvel idôsebb férjük van.Nincs választási lehetôségünk.
20év azmár autóban is öreg, nemhogy nõben:D Na de viccet félretéve énis túl vagyok már a 20-on mégis a 17-18éves csajok jönnek be leginkább. Nemtudom a magyarázatát, hogy miért, de ha megfigyeled mondjuk a szüleidet vagy a nagyszüleidet akkor náluk is megvolt ez a korkülönbség a legtöbb esetben. Sokan egyszerûen azt tartják természetesnek, hogy a pasi legyen idõsebb pár évvel.
azért mert sok esetben egy 20-22 éves lánynak már nem elég jó egy vele egy idõs fiú. nincs egzisztenciája, míg egy 30-40 éves palinak már megvan és õk ugyanúgy szeretnének egy 20 éves fiatal barátnõt. a kis tini csajoknak pedig elég a kinézet és vagy a jó szöveg. még nincsenek olyan mértéktelen nagy elvárásaik mint a másik említett korosztálynak. egy 20-22 éves lány gyakorlatilag a topon van, ilyenkor akar mindegyik gazdag pasi fogni aki "jó vétel". késõbb már sem szebb, sem jobbak nem lesznek, ebben a korban kell levadászni a zsákmányt, mert aki lemarad az kimarad... a 20-22 éves fiúk pedig a fiatalabb lányok közül válogatnak, majd amikor elérik a közel 30-at, nekik is lehet huszonéves barátnõjük. f23
szard le...lesz valakid és kész, kor nem számít...a nem annál inkább:D
A kérdező hozzászólása: * -,
A kérdező hozzászólása: Nem, azért mert most ejtettek egy 16 éves miatta - mielõtt valaki ezzel támadna. :) Csak így estefelé gondolkodtam, hogy a baráti, ismerõsi körömben hány és hány ilyen van... Nem értem kicsit. Mindegy. :)
A kérdező hozzászólása: "egy 20-22 éves lány már a gyereket lakást stb-t tervezi addig a pasi még kanyarba nem akar ilyet..." Ez neeem igaz... :DDDD
A kérdező hozzászólása: "na meg még karcsú, szép test, fiatal, nem képes magát annyira elhagyni" - Ez sem :D
A kérdező hozzászólása: "csak nem biztos hogy épp az aktuális bnõddel..." Nincs barátnõm. :D
Azért mert a 20-22 éves lányok az idõsebb férfiak társaságát keresik, legalábbis részemrõl így van! Így marad az ilyen korú kisfiuknak a tinileányzó társasága! :) Na a poénkodást félretéve tényleg kevés olyan pasi van, aki e nõi korosztály szintjén lenne!
SZEBBEK?! na ezen kiakadtam... 1 14-18 éves lány még fejlõdésben van! hogy lehet szebb egy kifejlett, érett nõnél?! aranyosabbak?! a beképzelt kis 15 éves p*csák? ez most komoly?-.-" nekem mindig is a +20 éves nõk jöttek be...
ez tipusfüggõ...a lányok nagyon szeretnek ezzel kérkedni hogy a korabeli srácok kisfiuk stb...ugyanez az arány van a lányoknál is.Míg a lányok szivesen szülnek 22-24 évesen addig a férfi elõregondol hogy inkább akkor amikor már megvan az anyagi biztonság...a régi világba lehet így müködött a dolog de hogy ma nem így müködik ez tuti
A kérdező hozzászólása: Azért nem mindenki szülne szívesen 22-24 évesen, fõleg, hogy manapság hogy ismondjam... elég "mûködésképtelen" dolog. Legalábbis magamból kiindulva, elõször fontosabb a biztos, jó végzettség, aztán munkában elért eredmények, ház, kocsi, élmények ("kiélés")...
na tök normális a gondolkodásod:D miért is van ez a kérdés?:D
Mert kalandra azok a jók, könnyû õket manipulálni, és bármit megtesznek érted. Illetve a 20 éves lányok 90%-a fapina, nekem olyanok nem kellenek, és tényleg túl komolyan gondolnak mindent.

Miért van az, hogy sok 17-18 éves lánynak, 35-38 éves pasija van?

Legjobb válasz: Nem tudom, de az biztos, hogy ez nem normális. Meg azt a pasit is megnézném, aki 30-on felül leáll egy 17-18 évessel.

A 19/L-é a pont - megvan a válaszod!
Nem tudom, de az biztos, hogy ez nem normális. Meg azt a pasit is megnézném, aki 30-on felül leáll egy 17-18 évessel.
Az még semmi... Az egyik 15 éves ismerõsömnek 26 éves pasija van. Persze titokban, nehogy a szülõk megtudják. Az egyik táborban éjszaka mindig arra ébredtem, hogy erotikával fûtött beszélgetéseket tartottak... A másik 13 éves ismerõsömnek pedig 19 éves a barátja. Õk is csak titokban, nyilván... A lány állítása szerinte már le is feküdtek egymással. Én ezt egyébként kinézem a lányból... Ilyen világban élünk ma, most ez a menõ.
Lányok érettebbek, és igénylik azt az odafigyelést amit ez a korosztályú férfiak adnak.. Általában , meg lányok nagyon ritkán jönnek össze fiatalabbal ilyen korban, vagy saját korosztályukkal... DE nekem ezek már öregek, nekem max 30... 19L
Nem értek egyet azzal a kijelentéssel, hogy a lányok a koruknál jóval érettebbek, inkább csak annak hiszik magukat, mert nem felnöttként viselkednek, hanem egyszerüen nagyra tartják magukat. Nem ugyanaz a kettö...
ja jaaa mert kell nekik az "érett f*sz"...apakomplexus. Meg menõzni...aztán meg sír a szájuk, hogy egy hét mulva a barátnõlyükel heztyeg az õ "álompasijuk" Ezeknek a férfiaknak meg önbizalomnõvelõ, hogy 35 évesen is kellenek a 28 éves tiniknak....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Mert ribik!
Én pl hosszútávú kapcsolatot nem igazán tudnék elképzelni 30 feletti pasival. Rövidebbet annál inkább :)
Mert azt hiszik, hogy ettõl sokkal érettebbek a korosztályuknál. Bár egyes pasikat elnézve tényleg nem lehet valami nagy a választék, de ez inkább nagyképûségbõl jön.

Miért van az, hogy mostanában a 15-18 éves lányok a 30-40 éves pasikra buknak?

Legjobb válasz: 18 éves lány vagyok, de nekem biztosan nem kéne 25-nél idõsebb. Bár a szüleim külön élnek, de nincs apakomplexusom. Kicsit bizarr, ha te ismersz olyan 15 évest, akinek 30-as pasi kell. :/

18 éves lány vagyok, de nekem biztosan nem kéne 25-nél idõsebb. Bár a szüleim külön élnek, de nincs apakomplexusom. Kicsit bizarr, ha te ismersz olyan 15 évest, akinek 30-as pasi kell. :/
17 éves vagyok és nekem is az ilyen korabeli férfiak tetszenek. Nem mondanám apakomplexusnak, mert jó viszonyban vagyok apukámmal. De mégis, szeretném érezni azt, hogy egy ilyen férfi mellett biztonságban vagyok. Egy 17-18 éves srác mellett nem érezném ezt a biztonságot. És itt most egyáltalán nem az anyagiakról beszélek, mert nekem nem számít az, hogy mennyi pénze van.
mert bmw meg lakás kell nekik
MENJETEK A [email protected] hülye 14 éves kis pi..csák.annyi+annyi kérdés van itt hogy 14L 27F szerintetek van értelme folytatni. +ilyen 16L32F nagyon szeretjük 1mást, de nem értik+ 15L 28F a barátaim elitélnek mert isõsebb pasim van miért csinálják ezt? 14L 37F nagyon szeretem ezt a férfit, de senki sem ért meg minket. 14L beleszerettem a 47 éves férfitanáromba hogy mondjam el neki? 14L láttam a strandon 1 férfit a körübelül 10 éves lányával nekem nagyon bejött a férfi hogyan hivjam fel magamra a figyelmét? 14L Beleszerettem a sarki boltban dolgozó 24 éves pénztáros fiuba.Mit mondjak neki hogy nekem csak szex kéne. 14LMa láttam a discóba a helyi DJ-s fiút annyit tudtam meg róla hogy 33 éves mit mondjak neki hogy meg..du..gjon. 14L épp a mi nap költözött a szembelévõ házba egy 42 éves férfi és az õ erkélye pont a miénkel van szembe és úgyvettem észre hogy stirõl.jaj istenem most mit csináljak aszem leteszem a nacit és kimegyek bugyiban meglátom mi a reakciója.jaaj annyiratetszik az a férfii. 14L megint csak beleszerettem a irodalom tanáromba aki 53 éves mit tegyek? 14L beleszerettem egy családos férfiba mit tegyek hogyan hivjam fel magamra a figyelmét? 14L nekem csak az érett nálam 20-30 évvel idõsebb férfiak jönnek be miért? HÁT ENNYI KIS [email protected]Ó RIBANCOK
Bocs kislányok, de akik azt írják, hogy csak az érett, komoly felnõtt, apakorú férfi érdekli õket, aki mellett biztonságban érzi magát --> PONTOSAN EZ AZ APAKOMPLEXUS. Arról viszont nincs kétségem, hogy egy 25-30 éves pasi miért pont egy 15-18 éves friss pipikét ku.rogat. Hát nem azért, mert védelmezni akarja, meg babusgatni, hanem mert tapasztalatlan, úgy idomítja be, ahogy akarja, és könnyen befolyásolható. + Még éppen kifejlõdött a teste, nem lóg semmije. Nem az "érett személyisége" vonzza. Az a pasi se semmi, aki ennyi idõsen éli a második kamaszkorát, csak pipikéket akar ku.rogatni, és esze ágában sincs komoly kapcsolatot kötni. Aki arra vágyik, az a saját korosztályában keresgél.
Nekem speciel 27éves a párom. Nincs apakomplexusom, és nem is a pénz miatt vagyok vele, hanem mert szeretjük egymást. Amúgy pedig az idõsebb fiúk/férfiak sokkal érettebbek, és jobban rájuk lehet bízni magunkat. De ez csak az én véleményem! 18L
06/26 12:16 Teljesen iagazd van. A mai tizenéves lányok többsége hatalmas egoval rendelkezik, azt hiszik, hogy õk már az érett nõk közé tartoznak. Tény, hogy a lányok hamarabb érnek, de ekkora különbség nincs egy 18 éves fiú és egy 18 éves lány között. De hát ez van, majd észhez térnek. Nekem azokról a harmincas pasikról is megvan a véleményem akik ilyen tizenéves tini lányok után "kutatnak". Szerintem õk a saját korosztályukban "kudarcot vallottak", ezért a fiatalabb lányokat keresik, akiket könnyû "idomítani" és odavannak értük csak azért mert nekik már van kocsijuk és õk 30 évesek. Amúgy egy-két lány nincs tisztában azzal, hogy mit jelent az apakomplexus.
Akik ezeknél a kérdéseknél pattognak, azokból csak a keserûség beszél. ;) Nekem volt kapcsolatom korombelivel, egyidõsek voltunk, 1hónap után fûvel-fával megcsalt. 21/L egy 30/F párja.
Akkor kedves utolsó válaszoló, kérlek világosítsd fel a tinilányokat, hogy mit jelent az apakomplexus! Kíváncsian várom válaszod!
Ezen felesleges vitatkozni, lerágott csont.. 1000 +1 ilyen kérdés volt már. Egyébként én 20 vagyok, párom 42... és? Nem érdekel, ki mit mond, igenis õt szeretem. Nem a pénzéért, az van nekem is, eddig is megoldottam az életem, nem függtem sem a családomtól, sem egy pasitól. Apakomplexuson sincs, az eddigi kapcsolataimban mindig max 1-2 év volt a korkülönbség. Kifejezetten megalázónak tartanám, ha egy férfi akarna eltartani, soha nem mennék bele. Nem azért güriztem idáig...
sajnos valamilyen szinten igaza van az elöttem szólónak. nem 1 nem 2 lány van az ismeretségi körömben aki igenis bevallotta, hogy õt nem érdekli mennyire idõs a pasi, ha van pénze akkor nyert ügye van..persze vannak kivételek, de én akkor sem hiszem el azt, hogy 1 16 éves azért van együtt mondjuk 1 36-40 évessel mert annyira fiatalos.. Tény mint mondtam az én volt barátom is 34 éves és megvan mindene, sõt õ még sportos is hisz ez a foglalkozása viszont engem nem a pénz hajtott..sõt többször szóvá is tette, hogy miért nem engedem, hogy elvigyen kocsival bárhová, vagy ha étterembe mentünk miért csak italt rendelek, vagy ha bevásároltunk akkor miért nem engedem kifizetni az én cuccaimat..?õ azt hitte utólag, hogy szégyelltem õt de én csak azt akartam, hogy ne érezze úgy, hogy én csak kihasználom õt..mint oly sok fiatal általában. 21/L
„Egy 17-18 éves srác mellett nem érezném ezt a biztonságot. És itt most egyáltalán nem az anyagiakról beszélek, mert nekem nem számít az, hogy mennyi pénze van.” Akkor mégis mirõl beszélsz? Fizikai biztonságról? Mert ha igen, akkor mennyivel biztonságosabb egy 42 éves faszival, mint egy 19 éves sráccal. Ez csak duma, persze, hogy a pénz a lényeg. „Amúgy pedig az idõsebb fiúk/férfiak sokkal érettebbek, és jobban rájuk lehet bízni magunkat.” Mert a tizenéves csajok szeretik érettebbnek hinni magukat. Pedig nagyon nem azok. Ez is csak egy újabb gagyi indok, mint a nem a pénz a lényeg. Mivel már annyiszor feltették ezt a kérdést, újra leírom azt, amit korábban, hátha nem olvasta még valaki. A mai csajok rohadtul beképzeltek, fõleg a tízen húszon évesek. Egyszerûen tökéletesnek hiszik magukat, mert a gyökér média és a nõi magazinok sulykolnak beléjük. A velük fiatalabb, de még az egykorú srácokat is lenézik, gyerekes hülyének tartják. Õk persze a nagybetûs NÕK minden téren. Már a 14-15 éves kislányok is nõnek hiszik magukat. Aztán persze ráakaszkodnak egy 30-40 évesre, mondván, hogy érettebbek és biztonságban érzik magukat stb. Persze egy ennyi idõs férfinak már jó eséllyel van pénze, lakása, egzisztenciája. A készbe mégis csak könnyebb beleülni, mint megdolgozni érte. Hiába fogják az ellenkezõjét hazudni. A 20-on éves srácok így kénytelenek a fiatalabb korosztálynál próbálkozni, mert azokat még könnyebb behülyíteni. A legnagyobb vesztesek így a tizen éves fiúk lesznek, akik van felszednek egy 13 éves kislányt, vagy várnak amíg betöltik a 20-at.
ez csupán általánosítás..én 21 vok a volt párom pedig 34..nagyon jól el vtunk bár tény, h én az elején nem tudtam a koráról mert fiatalabbnak mondta magát..majd kiderült de nagyon megkedveltük egymást és 9honapig együtt is vtunk..de közölte h nincs jövöje mert zavarja ez a korkülönbség és neki 1 Nõre van szüksége..korabelire..de tény h 1 30as pasi máshogy kezeli a Nõt..szerintem udvariasabb bár v h közölte h soha nem udvarolt még senkinek annyit mint nekem.. 21/L
Én 15 éves lány vagyok, de nekem a max. egy 23-24 éves pasi lenne, attól idõsebbet már túlzásnak tartanám.Ez meg még csak 8-9 év korkülönbség, bár ez sem kevés, de mégsem 20 év. De mondjuk nálam ha már több, mint 10 évvel lenne idõsebb a pasi, meg sem fordulna a fejemben, hogy összejöjjek vele.
Nálam szóba se jöhetne 22 évesnél idõsebb pasi.Nem, hogy 30 meg 40... 17/L
Nem értem ez miért kavar ilyen indulatokat. Ha nincs eõltetés és erõszak a dologban, akkor mindneki azt csinál amit akar. Ha 100 éves öregemberekre buknak, há tegyék! Egyszerûen SEMMI közünk hozzá. Mindenki a maga portáján söprögessen.
Igaz hogy én nem "vadászom" tinikre, de 34 évesen annyit mondhatok hogy a korosztályi sávom nõbem csak ritkán fõnyeremény. A hideg is kiráz az elvált 1-2-3 gyerekes "megkomolyodott" nõktõl akik most már méltóztatnak felfigyelni rám. Persze régebben magasról [email protected] csak hát apuciról kiderült hogy nem az aminek látszott ugyebár. Megfõzték, egyék is meg. 34 ffi
hol találkozhatnék olyan 15-18 éves lányokkal, akik 30-40 éves pasikra buknak?
A kérdező hozzászólása: Ezen az oldalon írogatják, meg ismerek is pár ilyen csajt.
kérdezõ, hol végezted a felmérésedet?
apakomplexus
már leírták elõttem.

Miért van az, hogy a 14-15 év körüli lányok, de még a 16 évesek egy része is hihetetlen kedves és aranyos tud lenni. És mire elérik a 18-21 éves kort, kihal belõlük szinte teljesen?

Kevésbé tudnak addigra szeretni, bízni, vagy bizalmat ébreszteni másban. Inkább ilyen lélektelen állatokká válnak sokszor akik csak presztízsbõl élnek és nincsenek céljaik sem. Hova lett pár év alatt az az aranyos, édes lány aki felnõtt korában is lehetne ugyanilyen, akit sokkal könnyebb lenne õszintén szeretni?

Legjobb válasz: jah ez sajnos tényleg így van!!!!! nagyon talán vidéken lehet találni 18 felett még de nagyon elvétve azt is! sajnos ilyen világot élünk! és akkor jön a duma,hogy a férfiaknak nincs érzésük...nincs a fenét nincs...nagyobb is,mint a nõknek...sok mindennel lehetne bizonyítani!!!

jah ez sajnos tényleg így van!!!!! nagyon talán vidéken lehet találni 18 felett még de nagyon elvétve azt is! sajnos ilyen világot élünk! és akkor jön a duma, hogy a férfiaknak nincs érzésük...nincs a fenét nincs...nagyobb is, mint a nõknek...sok mindennel lehetne bizonyítani!!!
Hát ez így nem teljesen igaz. Nagyon sok kedves érzelmes nõ van. Akik bunkók lesznek, azt sok esetben mások teszik velük, és így próbálják kikerülni az újabb csalódást, fájdalmat.
Miattatok lesznek ilyenek. Meg amiatt hogy köztetek is sok a paraszt és kiirtjátok a jót. Bízni meg miben? Nem lehet tudni ki milyen aki szembe jön velem épp. Persze tisztelet a gyak közösség kivételeinek.
Mer' elkezdenek szexelni! Bezonyám. És rájönnek, hogy a pasik csak tárgynak, szexuális segédeszköznek, szo.pógépnek vagy ingyenku.rvának akarják õket, semmi másra. Minél gyorsabban be az ágyba, minden lukat betömni, tök mindegy, hogy neki jó-e vagy sem. A lányok ennyi idõs korukra érzik úgy, hogy ennél többet nem érdemelnek a pasik. 14-15 évesen még él bennük egy romantikus kép fiúkról, férfiakról, szerelemrõl, szerelmeskedésrõl, párkapcsolatról, meg egyebekrõl. A szexuális élet elkezdésével ezeknek lõttek, jó esetben marad az állatias szex csak az élvezetért, rosszabb esetben marad az, hogy muszáj szexelni, ha meg akar tartani valakit, még rosszabb esetben ba.sznak fûvel-fával, mert azt hiszik, ettõl lesznek valakik.
kedves kérdezõ sajnos igazad van
Hát velem az ilyen 14-16 éves lányok is ritka bunkók, a kviétel meg foglalt már...
Talán a flegmaság, vagy inkább a bizalmatlanság azért van mert már csalódtak.

Miért van az hogy a mai 14-15 éves lányok 18-25 éves pasikkal járnak?

Mi jön be rajtuk nekik és nem gondoljátok hogy ez nem helyes ?? :/

Legjobb válasz: Ja és azért a férfiért, akit 18 évesen szerettem a mai napig tûzbe tenném a kezem, pedig már 20-on túl vagyok . Csodálatos ember, de sajnos már nem találkozunk.

Ja és azért a férfiért, akit 18 évesen szerettem a mai napig tûzbe tenném a kezem, pedig már 20-on túl vagyok . Csodálatos ember, de sajnos már nem találkozunk.
most figyeljmár. egy 20on éves sokkal tapasztaltabb mint egy 16 körüli.már felnõtt férfi, nem kisfiú.kialakult a személyisége.biztosabb sokkal, és komolyabb.
mert ribancok
mert a velük egy korúak közt szinte csak komolytalan kis taknyok vannak, így idõsebb komolytalan taknyokkal kezdenek mert azt hiszik majd azokkal jobban kijönnek majd mint fiatalabb fajtársaikkal.
De a legtöbben sajnos sokkal idõsebbekkel járnak...általában ez menõ, ilyen korban még az számít a legtöbb lánynak, hogy minél menõbb pasija legyen és irigykedjenek rá a barátnõi...de ezt egy bizonyos életkor felett elnövik jobb esetben az ilyen lányok.
Én 21 vagyok, 18 évesen is 46 éves férfibe voltam szerelmes. Tehetek róla? Nem. 15 évesen pedig szó se róla én nagyon szerettem az osztálytársaimat, de õk akkoris késõbb lettek olyanok, mint mi lányok, ezért van az is, hogy egy kapcsolatban általában a férfi az idõsebb. Papa 4 évvel idõsebb mamánál, apa 2 évvel anyánál. Ezek a dolgok ilyenek. Nameg nézz már szét könyörgöm, mi megy most a tizenévesek körében? Lassan alig tudok olyat mutatni, aki nem iszik és füvezik. Viszont azzal abszolút egyetértek, hogy egy felnõtt srácnak már több eszének kellene legyen, minthogy egy 15 éves kislánnyal kikezd.
Már megint ez magyar általánosításos baromság. A lányok nem csak náluk 5 évvel idõsebb járnak csak van rá példa.
jobb esetben ... de mivel nõi agyról van szó, ez nem is olyan gyakori
miért ne lenne "normális" ?? mindkettõnek izgalmas sztem önmagában a korkülönbség is, nem értem mi lenne a gond ... ha nem lenne jó, gondolom nem csinálnák
Ezt a kérdést énis írhattam volna, észrevettem ezt én is. 16 vagyok, és most 1õs, és az esõ nõm egy 23 éves csávó miatt dobott, a másóodik pedig egy 25 éves miatt(õk is velem egy idõsek.A mostani osztályomba is van azthiszem 3-4 lány akik szintén velem egy idõsek és nekik is 23-25 éves barátaik vannak. Szerintem ez azért mégsem normális.
neee... most ezt komolyan kérdezted? arról még nem hallottál hogy a lányok hamarabb érnek? 15 éves csaj messze mással foglalkozik mint egy 15 éves srác, attól még ne hidd hogy érett vagy hogy dugni akarsz. majd idõvel megérted te is. én is 18-19 fele jöttem rá hogy a 16-17 éves csajok sokkal érettebben gondolkodnak mint a kortárs fiúk. ezt nem most fogod leszûrni hiszen a 12-13 éves korosztály nem példa. 3 év múlva 16 éves csajt kurogatsz majd ;) soksikert :D
Felejtsük el ezt a "lányok hamarabb érnek" dolgot. A két nem az életben különbözõ szerepet tölt be, ennek megfelelõen más a fejlõdésük. Amit anyu, meg a tanárnéni éretlennek tart, az késõbb a férfiak társadalmában erénnyé válik.
valójában megerõsítetted amit mondtam csak a sablont öntötted nagy szavakba
Ezt egy korábbi hozzászólással kapcsolatban írtam, de így is jó. Nem nagy szavakba öntöttem, csak pontosan fejeztem ki.:)
Azért nem járunk 14-15-16-17 évesen egyidõsekkel, mert azok nagyrésze takony kisgyerek, éretélenek és tapasztalatlanok. Igazat adok a 22:32-es nek. puszii :) 23/l
Tény, tapasztaltam márén is ezt, amikor fiatalabb voltam, nem most volt hanem mondjuk 6-7éve.... vagy kicsivel elöbb. a lényeg kb 14-16 közt voltam.... Nos, a konzekvencia az volt h minden csaj dobott egy idösebb pasiért, megjegyzem, egykorúak voltak velem, plusz mínusz egy év... de a lényeg nem változott... Álltalánosban is volt egy 6ikos csaj, és a nem mindennapi kategória.... 13 évesen 172 centi, és B kosaras melltartó....nem véletlenül kapta azt a becenevet hogy a létrás k*rva.... elöbbi is, utóbbi is igaznak bizonyult, nem fake és még csak nem is elirás... a 6-7-8os osztályok "krémje" hétvégente elég vad bulikat tartott.... ugye ugye... ki gondolná... ment a dugás orrba szájba, ahogy elfér... tudom, mert lett belöle egy két "kellemetlenebb" affér... és gyermekeltartási segélyezési ügy.... de visszatérve... a fiatalabb csajok igenis az idösebb pasik felé húznak, de nem minden esetben... magam ellen is beszélek... de az egy idös lányok , és fiúk nem ugyanúgy gondolkodnak. ezt a csajok nem birják, idösebb pasit keresnek, aki ezt kihasználja, elhiteti hogy oké a szitu, közben csak kúrja, és vagizik, persze a többség nem feltétlen ilyen, de van egy bizonyos százalék, és persze etnikai réteg, ... de nem csupán egy rétegröl beszélünk, hanem A-Z-ig vegyesen.
azért vannak együtt idösebb pasival mert a lányok hamarabb éretebel lesznek mint a fiuk, és ezért velük egygodolgodású pasit keresnek:)
A nõk szeretnek felnézni a partnerükre, és a kor egy olyan (vélt vagy valós) tekintélyt ad az embernek, amiért semmit sem kell tenni. Én inkább azt nem értem, hogy egy huszonéves férfi mit kezd ez 16 éves lánnyal. Vagy egy negyvenes egy huszassal. Elviszi álltakertbe?:D Nekem már 2 év korkülönbség sok...
Jah! a köcsögök elveszik elõlünk a velünk egy korú lányokat! :@
A kérdező hozzászólása: Háát sztem ez a dolog akk se helyes.. A sok 18-20 éves fiúk nem bírnak találni magukkal egy korú lányokat ?? Tiszta szégyenek azok a lányok is akkik ilyen kapcsolatba vannak !!!
A kérdező hozzászólása: Háát pedig eléggé gyakori :D
Hát itt most pont nem vagyok kivétel, mivel nekem is 20 éves a barátom.Amúgy én nem vettem észre, hogy ez általános lenne. Illetve...az általános, hogy megdugatják magukat a 18-25 éves pasikkal, de a járás... Ám...a mai 14-15 évesek szerintem kinéznek úgy mint a 18-20évesek.A legtöbb legalábbis.És ez nem csak az öltözködésen múlik, mert engem rendszerint 17-18-nak néznek, miközben sosem hordok ribancos cuccokat...inkább ilyen hippisebb, reggaesebb stílusom van.Pont tegnap is, voltam bahiába koncerten és odaültek hozzánk ilyen 22-26 éves pasik....hihetetlen primitív beetetõs szöveggel...hát elég gáz volt.Szóval nem hiszem, hogy ez a csajok hibája lenne.... Amúgy azt megkérdezhetem, hogy ez téged mért zavar?:) 14L
A kérdező hozzászólása: Háát sztem ez nem helyes ! Sõt gusztustalannak tartom ezt ...
Én is a kérdezõvel értek egyet, ne haragudjanak azok akik az ellenkezõ véleményen vannak! Sajnos valamilyen szinten ez a lányok hibája. Nem normális akkor sem, hogy 13-14 évesen 20-nak néznek ki:S Arra nem gondolnak, hogy majd 20 évesen 30-nak fognak kinézni..Arról nem is beszélve, hogy megérik a pénzüket. Én 13 évesen még babáztam, meg legóztam és max csak egy kézfogásig mentem el. L/19
közöd?:D amúgy meg nem értem mibajod azzal, hogy mondjuk egy 15éves jár egy 18-al, 20al..:)
Én sem értek egyet ezzel... De engem személy szerint soha nem is vonzottak túlzottan a tõlem több évvel idõsebb pasik, régebben se és most se. Egyébként azokat a huszonéves fiúkat sem értem, akik 14-15 éves (még szinte gyerek) lányokkal akarnak járni... 19/L
nem a csajok a hibásak ilyenkor hanem általában a kanok akik járnak velük. tulajdonképpen jóval könnyebb prédák mint a 17-20as korosztály. rohadjon meg aki ilyenre vetemedik. én lerúgnám az ilyenek máját.
teljesen egyetértek a 02:18 hozzászólóval, én nem aztmondom hogy baj a korkülömbség én aztmondom hogy akkor baj ha az egyik fél még 18 alatt van, vegyünk egy példát: ha van egy 35csávó és egy 25 csaj azt lehet tök normálisnak mondani de sztem 25csávó és 14-15csaj már nem teljesen oké(ez az én véleményem)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!