Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy 18 (109 db)

Az miért van, hogy 18-20 éves párnak születik egy gyereke akkor 500-an lájkolják, meg gratulálnak, mikor ennél egyszerűbb dolog a világon nincs, mint összehozni egy gyereket?

Nem kell hozzá nagy teljesítmény, 2 ember csupán. Még az analfabéta cigányoknak is sikerül.

Legjobb válasz: Mert a kisbabának örülnek és nem annak hogy két embernek volt 9 hónappal ezelõtt egy jól sikerült orgazmusa. Azért nem kell megsértõdni mert a te tükör elõtt pózolós-csücsörítõs képedet kevesebben lájkolták mint egy kisbabáét.

Mert a kisbabának örülnek és nem annak hogy két embernek volt 9 hónappal ezelõtt egy jól sikerült orgazmusa. Azért nem kell megsértõdni mert a te tükör elõtt pózolós-csücsörítõs képedet kevesebben lájkolták mint egy kisbabáét.
Nem csak 18-20 évesek babáinak a képét lájkolják 500-an. Egy kisbaba érkezésének általában örülnek az emberek, én is mindig lájkolom, ha valamelyik ismerõsömnek kisbabája születik.
Esküszöm, néha áldom a sorsot, amiért nem regisztráltam fel facebookra, komolyan, így az ismerõseimet hallgatva egy csomó enyhébb lelki traumától megkíméltem magam.:D
Ez nem kortól függ, minden korosztályban könnyû "megcsinálni" egy gyereket. Az emberek nem a "hogyan készült" miatt gratulálnak, hanem azért, hogy szülõkké válnak, jó esetben felelõsségteljes anyává és apává. A cigánykérdéshez most nem szólnék hozzá, mert ma jó kedvem van, nem kívánom elrontani :-)
Én értem a kérdést! Alap esetben tényleg nem kell sokminden egy gyerek összehozásához. És ha ezt ilyen fiatalon csinálják az a dühitõ, mivel a mai világban HONNAN van egy 18-20 éves párnak egy (vagy több) gyerekre pénze? Anyuci apuci pénze jó lesz az unokának, hát ezért gyereket csinálni SZÁNDÉKKAL pofátlanság az ilyen pár nyilván nincs még kész a szülõi feladatokra. Nekem is van olyan nem túl közeli ismerõseim akik kb ennyi idõsen csináltak gyereket, otthon laknak a csaj szüleinél 1 szobában õk és a gyerek másikban a szülõk. Semmi elképzelésük, ambíciójuk a jövõvel kapcsolatban. Csak jött a ?pulya? és az tök jó, a legnagyobb problémájuk az, hogy nem fiú lett. De visszatérve a face-re minden nap mióta megszületett felraknak a gyerekrõl egy képcsomagot h milyen szép, mennyi 20e-sel tud pózolni, meg milyen menõ. Ennek kb 10 hónapja úgyhogy kicsit idegesítõ, hogy akármit csinálok mindig ez a gyerek jelenik meg elöttem. Talán ami a legszomorúbb az az hogy a csaj úgy gondolta itt vége az életének a gyerek létezik és semmi más. A pasi meg Német-ben ki tudja mit csinál. Volt már példa cifraságokra. Na ez a véleményem a témáról. Ettõl függetlenül örülni kell az olyan kis jövevénynek aki szeretõ családba születik.
Azért vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert még te is megtapasztalhatod, hogy milyen rohadt nehéz összehozni egy gyereket!!! Amúgy meg miért zavar, hogy ki mit lájkol?
Te biztos nem lehetsz több 16-nál!! Fogalmad sincs, hogy milyen nehéz egy gyereket összehozni. Van aki 5 évig vár rá, és akkor sem jön össze!!
attól még lehet neki örülni.
Mert az legalább szép dolog a képeiddel ellentétben.
Ne, hogy a cigányok még az állatok is képesek rá. Nem teljesen mindegy, ne nézd meg.
8-as, miért nem tiltod le õket? Én is inkább lájkolok szép dolgokat, például egy újszülöttet, mint egy pucsítós r!bancot.
Nekem és a páromnak 6 hónapja nem sikerül a baba. Ha az ismerõseim közül valakinek születik gyermeke, nem, hogy lájkolom, hanem még meg is hatódok néha! Nem egyszerû összehozni egy kisbabát, egy nõ nem esik teherbe a hónap bármelyik napján! Ha nincs peteérés- nincs esély a babára. Egy gyermek születése a legszebb dolog a világon!!! 19 éves Nõ vagyok:)
Utolsó, sose add fel! Barátnõm és férje öt évig próbálkoztak, már a csillagokat is lehozták az égrõl és nem sikerült. Aztán feladták és nézegették az örökbe fogadható gyerekeket. Egy héttel rá kiderült, hogy terhes, nemsokára szülni fog ;-)
# 12/13 Attól, hogy nem jön egyszerre fõleg 19 évesen, azért még önmagában nem egy agysebészet, csak tenni nem kell ellene ennyibõl áll.
Mert egy gyerek alapjában véve ÖRÖM! Ha neked valami nem tetszik ne lájkold, ne nézd meg! Én személy szerint szoktam örülni más emberek sikerének és örömének. Ha egy babát meglátok, illetve majd ha az enyém is megszületik nem arra gondolok, hogy basszus, milyen könnyû volt összehozni, hanem arra, hogy milyen csodálatos volt az a 9 hónap, amíg bennem volt, milyen nagy erõpróba volt mind a kettõnk számára a születés, és milyen csodás, hogy a kezemben tarthatom. Mellesleg megjegyezném, hogy én majdnem 2 évet küzdöttem azért, hogy gyerekem lehessen. A feltett kérdésért én a helyedben elszégyelném magam!

Az miért van, hogy 17-18 éves koromban kezdtem el "kételkedni" a nemi identitásomban?

Kicsit össze vagyok zavarodva...szóval egészen kb 17 éves koromig egy szikra kétség nem volt bennem afelől, hogy a férfiakhoz vonzódom. Már óvodában is volt "szerelmem", meg kisiskolás koromban és gimnáziumban is. Mindegyik fiú volt, ugye. De egyszer csókolóztam egy lánnyal és nagyon jó érzés volt...és észrevettem(ezt régebb óta), hogy filmekben szexjeleneteknél szinte mindig a nőket nézem, nem a pasikat. Az utcán mindkét nemet végigmérem. Eddig mindig fiúktól jöttem zavarba, de mostanában párszor előfordult, hogy a lányoktól is. És...az utcán valahogy sokkal több szép csajt látok, mint jóképű pasit, ez jelent valamit? És mostanában gondolkoztam el azon is, hogy a női testet szebbnek tartom, mint a férfi testet. Egyre többet gondolok nőkre, és ettől megijedtem. Segítenétek, hogy tisztában lehessek magammal? Hülye vagyok tudom, de kérlek normális válaszokat írjatok. Nyugodtan tehettek fel kérdéseket, de ne privátban, oda ne írjatok. 19/L

Legjobb válasz: A nemi orientáció változhat az évek során. Lehet, hogy eddig elnyomtad magadban az ilyen irányú vágyaidat, és a szülõi/társadalmi elvárásoknak próbáltál megfelelni, csak most, ahogy kezdesz önállósodni, tört felszínre a valódi irányultságod. Szóval számíts arra, hogy lehet, leszbi leszel, vagy legalábbis valamilyen mértékig biszex. Ijesztõnek hangozhat, de elõbb-utóbb megbékélsz majd vele. A boldogság egyik kulcsa, hogy fogadd el önmagad.

A nemi orientáció változhat az évek során. Lehet, hogy eddig elnyomtad magadban az ilyen irányú vágyaidat, és a szülõi/társadalmi elvárásoknak próbáltál megfelelni, csak most, ahogy kezdesz önállósodni, tört felszínre a valódi irányultságod. Szóval számíts arra, hogy lehet, leszbi leszel, vagy legalábbis valamilyen mértékig biszex. Ijesztõnek hangozhat, de elõbb-utóbb megbékélsz majd vele. A boldogság egyik kulcsa, hogy fogadd el önmagad.
Mintha csak magamat "hallanám " :)
homi
Van ez így , ez nem átalakulás.Csak egyszerûen most kezded megismerni magad.Nem kell ettõl félni, ettõl nem lesz egyszerûbb az élet.Csak magaddal legyél õszinte, ezzel úgy látom nincs gond.
Amin agyalsz, és amit elképzelsz, az azt tükrözi, hogy mit neveltek beléd, és, hogy mennyire akarsz megfelelni az elvárásoknak. Amit kívánsz, arról szól, hogy mire vágysz. A tested nem csap be. Ha el fogod fogadni, hogy biszex vagy, el fogod tudni képzelni azt is, hogy lánnyal élj. Csak rajtad, múlik, hogy eljön-e ennek az ideje és mikor.
A kérdező hozzászólása: Sokat gondolkodtam azon, hogy lehetnék-e egy pár egy lánnyal. Elképzeltem, hogy vár rám/várok rá a buszmegállóban, otthon...együtt eszünk, TV-ünk ilyenek...de arra jutottam, hogy az olyan üres lenne. Egy lány lelkébe nem tudnék beleszeretni. Ebben biztos vagyok. Az lehetséges szerintetek, hogy van bennem egy biszex hajlam? De ez úgy, hogy csak testileg...mert aki biszex, az lánnyal is eltudja képzelni az életét nem? Nekem viszont az nem menne...tehát csak testileg kívánom meg? Van ennek valami értelme? :D
A kérdező hozzászólása: Csak látásból ismertem, a barátnõm barátnõjének a barátnõje volt :D Egy diszkóba mentünk szülinapot ünnepelni és ott történt. De ne hosszú smárolásra gondolj, "csak" egy rövid csók volt. Akkor már elég sokat ittam...és miközben táncoltunk én megkívántam azt a lányt... :( Fiúval már többel csókolóztam, de azok is ilyen "rövidek" voltak. Azok között volt jó és kevésbé jó is. Érdekes, hogy fiúk közül azokkal jobban élveztem, akiket régebb óta ismertem... Hú, most jó nagy r*bancnak nézhettek, szégyellem is magam...csak részegen csókolóztam még, összesen 3 "buli" volt, amin ilyen sokat ittam és idáig fajultak a dolgok :(
Akivel csókolóztál azzal jóban voltál?egy közeli barát volt, vagy egy idegen? és elõtte fiúval smáároltál már?
A kérdező hozzászólása: Elsõnek, ezt kihagytam: ha kiderülne, hogy tényleg van bennem egy ilyen erõs hajlam, nagyon szégyelleném, ez igaz. De nekem anyukámmal nagyon nagyon jó volt a kapcsolatom, neki mindig mindent elmondtam(jó hát majdnem :D), szóval ha akkor ilyen járt volna az eszembe, biztos elmondtam volna neki.
A kérdező hozzászólása: De örülök, hogy nem vagyok egyedül!! Neked van valami tipped, hogy ez akkor mi történik velem/velünk? Vagy te is olyan bizonytalan vagy mint én?
A kérdező hozzászólása: Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy lehet, hogy eddig elnyomtam magamban. De az az igazság, hogy szerintem nem. Megpróbáltam visszaemlékezni olyan pillanatokra, amikor megkívántam volna egy lányt vagy valami hasonlóra, de semmi ilyenre nem emlékszem. Csak ez a tv-s dolog van egyedül. Pedig láttam már jó párszor meztelen nõi testet(pl. öltözõben), de eddig szerintem tényleg nem érdekelt ez a dolog.
Én is ugyanígy vagyok! Én is 17 évesen kezdtem el ezen gondolkodni (még mindig annyi vagyok) de sajnos még nem jutottam semmire, mert még nem próbáltam lánnyal, de nagyon tetszik egy, és szeretném vele kipróbálni :P Amit az utcajelenetekrõl írtál, az is teljes mértékben igaz rám. Óhh, bárcsak tudnám mi van :D Egyébként én is "képzelgek" milyen lehet lánnyal járni, én el tudom képzelni, akár azt is, hogy nõvel éljek. Én átadtam magam az idõnek... az mindent megold!

Az miért van hogy szex után még folyok de rendesen? A pun. Cimból csak úgy folyik sex után a nedvesség még fél óra múlva is. Ez normális vagy csak nekem van ez? 18/L

Szabályszerűen folyik ki belőlem és ha bugyit veszek akkor negyed óránként le kell cserélem.Normális ez?

Legjobb válasz: sex után fürödj meg

sex után fürödj meg
Hát de mennyi ideig? Mondjuk ezen könnyû segíteni :) Izgalomban vagy még gondolom... kellene még egykis kényeztetés nem? ;)
A kérdező hozzászólása: ma 19:02 Kb egy óráig szokott így folyni.De nem mindig. Elsõ válaszadó, miköze ennek a fürdéshez?Akkor is szokott ugyan úgy.
Na most biztos sok lány irigyel akinek meg nehezebben nedvesedik :) De azért én megkérdeznék egy orvost. Ötletem nem sok van, csak ha menni kell valahova akkor tampon, de amúgy meg annyit tudok csak mondani, hogy amíg nem nyugszol meg addig ne nagyon mocorogj.. törcsi és pihi ;)

Az miért van, hogy nekem kb 12 éves korom óta (akkor mértem meg először) semmit nem nőtt a péniszem? Már nem is fog? 18/F

Csak érdekl?dés céljából írtam ki :)

Legjobb válasz: Hát nagyon elképzelhetõ, hogy nem fog.

Hát nagyon elképzelhetõ, hogy nem fog.
Az attól függ h most mekkora
Hát haver nem valószínû, hogy már nõni fog...
A kérdező hozzászólása: most 13 cm
nem fog már nõni...:S de ezzel is lehet varázsolni, ha ügyes vagy
és mi bajod ezzel a mérettel?
Nem írta hogy baja van vele.

Miért van, hogy MINDENEM ropog? Borzasztó idegesítő, minden mozdulatra ropogok 18 évesen!

Reggel felkelek, a csíp?mnél: reccs. Kinyújtom a lábam: reccs. Az összes ujjpercem ropog, a térdem és a bokám is, de a legdurvább a vállam meg a könyököm. A könyökömnél irtó hangosan szokott, a vállamnál meg kifejezetten fáj is: bármilyen súlyt ha meg akarok emelni, vagy odébblökni vlamit, belenyilall a fájdalom, igaz nem kibírhatatlan, de kellemetlen. Mi baj van velem?

Legjobb válasz: Nem mozogsz eleget szerintem. Ha nem is sportolsz legalább hetente mozgasd át magad párszor (ilyen tesiórás egyszerû gyakorlatokkal:fejkörzés,törzskörzés stb :)). Ha meg rendszeresen mozogsz és mégis akkor kérdezd meg a háziorvosodat.

Nem mozogsz eleget szerintem. Ha nem is sportolsz legalább hetente mozgasd át magad párszor (ilyen tesiórás egyszerû gyakorlatokkal:fejkörzés, törzskörzés stb :) ). Ha meg rendszeresen mozogsz és mégis akkor kérdezd meg a háziorvosodat.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen mozgok...
kevés ízületi folyadék.Vegyél ízületvédõt(glükozamin, kondroitin, MSM, Zselatin) Pl Joint x
án 26 vagyok, és szintén ropogok, bár nekem a nyakam, gerincem....és már most nyakcsigolya kopásom van.....én thai masszzásra járok havi 1*és utána 2 hónapig egyáltalán nem ropogtam....
nekem is ugyan ez a bajom 17 évesen, Dona nevû gyógyszertökéletesen javította, recept nélkül is kiváltható
Én is szedem a Donát, mondjuk én a port, napi egy ital. Egy évben kétszer, tavasszal- és õsszel 3-3 hónapig. Ez ugy-ahogy segit, de én 50 éves vagyok. Nem tudom, hogy ilyen fiatalon ez ajánlott-e?
Telepitsd Újra a játékot és a magyarosítást töltsd le innen:http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=636

Nem tudom miért van ez :/. A péniszem nagyon regota miota áló álapotban van nem egyenes . Ezért a 19, 8 cm helyet csak 18 cm es nagyon idegesit hogy van benne egy ilyen ugy mond "gőrbe". Mit tudok ezel csinalni hogy ne ilyen legyen? (tobbi lent)

19F Régota zavar ez engemet hogy nem egyenes a péniszem hanem a ugy mond gőrbe... Ez miert van??? Es mit lehet ezel tenni??? Mert nekem még azis eszembe jutot jogy amikor reggelente merevedésem van akkor a gatya visza ugy mond vissza szoritja es lehet hogy azért van ilyen alakja .. Legyszi valaki segitsen mit tudok vele tenni hogy egyenes legyen ... Komoly válaszokat legyszives

Legjobb válasz: Nem azért görbe, mert lenyomta a gatya, hanem azért mert úgy nõtt. Nem tudsz ellene semmit sem csinálni. Az meg hogy 19 helyett 18 nem utal nagy görbeségre. De ez ellen nem tudsz semmit csinálni. De a lányok 19 centit éreznek! ;)

Nem azért görbe, mert lenyomta a gatya, hanem azért mert úgy nõtt. Nem tudsz ellene semmit sem csinálni. Az meg hogy 19 helyett 18 nem utal nagy görbeségre. De ez ellen nem tudsz semmit csinálni. De a lányok 19 centit éreznek! ;)
#6 vagyok: nagyobb görbületnél!
00:40es qurva baromságot ír!!! Nekem is görbe a kéjgerendám azt mégis élek vele nemi életet:D
Még a vonalzót sem ismered..... Ha görbén mértél 18 centit, az annyi is lesz....nem 19, 8. 19 évesen használd magad értelmesebb dolgokra. Mûtéti úton talán, de egy orvos sem fog szóba állni veled.
kevesebbet foglalkozz esténként a farkaddal, aludj, és maradj ébren nyelvtanon, mert nagyon nagy szükséged lenne rá... -.-
Szia! Ez egy elváltozás ami attól alakul ki hogy egy pici bõrkeményedés nõ a péniszre és ettõl eldeformálódik a hímvesszõ. Keress fel minnél hamarabb egy urulógust, mert a "kiegyenesítéséhez" beavatkozásra van szükség. Azért fontos, mert így nem fogsz tudni nemiéletet élni.:c sok szerencsét!
Lehet kapni faszra szerelhetõ súlyokat, ha azzal vered, egy idõ után látszódni fog a javulás.
A kérdező hozzászólása: milyen kamu kérdés??:O nm értelek... Ebbe mi akarna lenni a hazugság?? Csak megkerdezetem hogy tudok e ezelen tenni...
Ne itt reklámozd a kamu kérdésed, szánalmas vagy...
Ez már azért fárasztó. Legalább a saját tested anatómiai tulajdonságaival legyél tisztában. Olvass utána.
ne aggódj semmit, a férfiak 80% -ának nem egyenes :) gondolkodtál már miért hívják a pornoszínészt pornószínésznek? a színészek a 20% :) amúgy is a nõk néha szeretik ha kicsit "görbe"

Miért van az, hogy a 14-15 év körüli lányok, de még a 16 évesek egy része is hihetetlen kedves és aranyos tud lenni. És mire elérik a 18-21 éves kort, kihal belõlük szinte teljesen?

Kevésbé tudnak addigra szeretni, bízni, vagy bizalmat ébreszteni másban. Inkább ilyen lélektelen állatokká válnak sokszor akik csak presztízsbõl élnek és nincsenek céljaik sem. Hova lett pár év alatt az az aranyos, édes lány aki felnõtt korában is lehetne ugyanilyen, akit sokkal könnyebb lenne õszintén szeretni?

Legjobb válasz: jah ez sajnos tényleg így van!!!!! nagyon talán vidéken lehet találni 18 felett még de nagyon elvétve azt is! sajnos ilyen világot élünk! és akkor jön a duma,hogy a férfiaknak nincs érzésük...nincs a fenét nincs...nagyobb is,mint a nõknek...sok mindennel lehetne bizonyítani!!!

jah ez sajnos tényleg így van!!!!! nagyon talán vidéken lehet találni 18 felett még de nagyon elvétve azt is! sajnos ilyen világot élünk! és akkor jön a duma, hogy a férfiaknak nincs érzésük...nincs a fenét nincs...nagyobb is, mint a nõknek...sok mindennel lehetne bizonyítani!!!
Hát ez így nem teljesen igaz. Nagyon sok kedves érzelmes nõ van. Akik bunkók lesznek, azt sok esetben mások teszik velük, és így próbálják kikerülni az újabb csalódást, fájdalmat.
Miattatok lesznek ilyenek. Meg amiatt hogy köztetek is sok a paraszt és kiirtjátok a jót. Bízni meg miben? Nem lehet tudni ki milyen aki szembe jön velem épp. Persze tisztelet a gyak közösség kivételeinek.
Mer' elkezdenek szexelni! Bezonyám. És rájönnek, hogy a pasik csak tárgynak, szexuális segédeszköznek, szo.pógépnek vagy ingyenku.rvának akarják õket, semmi másra. Minél gyorsabban be az ágyba, minden lukat betömni, tök mindegy, hogy neki jó-e vagy sem. A lányok ennyi idõs korukra érzik úgy, hogy ennél többet nem érdemelnek a pasik. 14-15 évesen még él bennük egy romantikus kép fiúkról, férfiakról, szerelemrõl, szerelmeskedésrõl, párkapcsolatról, meg egyebekrõl. A szexuális élet elkezdésével ezeknek lõttek, jó esetben marad az állatias szex csak az élvezetért, rosszabb esetben marad az, hogy muszáj szexelni, ha meg akar tartani valakit, még rosszabb esetben ba.sznak fûvel-fával, mert azt hiszik, ettõl lesznek valakik.
kedves kérdezõ sajnos igazad van
Hát velem az ilyen 14-16 éves lányok is ritka bunkók, a kviétel meg foglalt már...
Talán a flegmaság, vagy inkább a bizalmatlanság azért van mert már csalódtak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!