Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy 10 perc (56 db)

Miért van az hogy 10 perc alatt elmegyek barátnőmmel szex közben, aztán pedig egyből összemegyek és 10-20 perc kell ahhoz, hogy megint kemény legyek?

Legjobb válasz: Mert a férfiakat ilyennek alkották meg. Ez teljesen természetes, van aki még eddig se bírja.

Mert a férfiakat ilyennek alkották meg. Ez teljesen természetes, van aki még eddig se bírja.
A kérdező hozzászólása: Huh Ez megnyugtat ^^
Mert a pasik így mûködnek. Ezért van az a mondás: A pasi mindig akar, a nõ meg mindig tud.
Sok-sok ezer férfi örülne, ha ilyen hamar tudná lõni a következõt. Nyugi, szexuálisan jól állsz, de legyél ilyen kedves is a nõkkel ! Ne feledd: minden mondásban van valami ostobaság. Ha igaz lenne, hogy minden nõ tud, akkor a nõk nagy része nem hazudna álandóan fejfájást, valamint nem nem 1-2 hetente szexelnének, stb

Az miért van hogy ha magamnak csinálom (maszturbálok), akkor van hogy 5 perc alatt elmegyek van hogy 10-15 perc kell? (többi lent )

Viszont nem feküdtünk még le a barátn?mmel, de szokott izgatni, van hogy másfél órája izgat meg minden, és élvezem is de nem megyek el . Akkor maga a szex meg a maszti sem ugyan az?

Legjobb válasz: magadnak gyorsan csinálod?lehet az a baj

magadnak gyorsan csinálod?lehet az a baj
Szerintem azért mert nem lazulsz el eléggé, talán aggódsz vagy szégyenlõs vagy.
Szépen tedd rá a kezed a kezére, és mutasd meg neki, hogyan szeretnéd. Nem ciki "használati utasításokat" adni.
A kérdező hozzászólása: Igen magamnak gyorsan csinálom . Teljesen elvagyok lazulva , nem is baj mondjuk hogy nem megyek el , mert remélem az elsõ szexnél sem 2 perc alatt fogok elmenni .
Ennél értelmetlenebbül tudnál esetleg fogalmazni?
A kérdező hozzászólása: a körmöm fehér része véletlenszerû idõzítéssel sárgás lesz majd eltûnik

Az miért van hogy amikor a laptopom bekapcsolom csak a háttérkép jelenik meg és az ikonok egy 10 perc múlva kb?

Tegnap csináltam egy vírusirtást és talált 1-et. Az ellen?rzés végén rányomtam arra hogy megtisztítás és akkor újra kellet indítani a gépet. Újraindítottam és azóta ilyen.

Legjobb válasz: Vírusirtód pontosan? naplójában bene van még mi volt az? akor leirhatnád pontosan mi is volt az az 1 virus amit talált ((plusz nem ártana windows pontosan milyen 32, 64Bit... iletve laptop pontos neve))

Vírusirtód pontosan? naplójában bene van még mi volt az? akor leirhatnád pontosan mi is volt az az 1 virus amit talált ((plusz nem ártana windows pontosan milyen 32, 64Bit... iletve laptop pontos neve))
A kérdező hozzászólása: Vírusirtó : Eset Smart Security4 Ez volt az : C:\Program Files\ddmt2_hu\metin2client.bin - módosult Win32/Packed.MoleboxVS.K kéretlen alkalmazás - a mûvelet az ellenõrzés végén választható ki A windows-ot nemtom a laptop pontos neve : acer aspire 5920
Sajátgépre jobbklikk -> tulajdonságok -> Ott le lesz írva a windows pontos típusa. Azt oszd meg velünk.
Windowst pedig illene tudnod:D sajátgép tulajdonságok és kirja bit ét is meg nevét van XP, Vista, 7 32 és 64 bit és vanak típúsai Home Premium, Ultimate, Professional stb...
Futatad megint irtót? mélyvizsgálatal? . iletve van az AntiMalwareBytes ami még szokot találni kémprogramokat . metin 2 privát... még a hivatalos metin 2 is virusos nem hogy az ilyen privátok
Eset-böl amugy 5 ös a legújabb ugytudom . amugy pedig laptopod nem mai darab persze ha edig jól ment akor most se kéne ezt csinálnia valahogy károsulhatot a rendszer is én megprobálkoznék windows javitásával és rendszer és lemezkarbantartókal CCleaner pl.
A kérdező hozzászólása: am windows xp professional és most nemtom ezeket írja :D : Microsoft Windows XP Professional 2002-es verzió Szervizcsomag3 Számítógép: Intel(R) Celeron(R) CPU 530 @ 1.73GHz 1.73 GHz, 0.99GB RAM
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló : Futattam megint és amikor megtisztítottam utána nem adott ki semmit hogy talált. Am meg 2 éve játszok már és eddig semmi baja nem volt.

Miért van, hogy nem igazán tudok sokáig állni (10-15 perc), mert elkezd feszülni a hasam?

Az utóbbi héten, ha már több ideje állok feszül a hasam, egy kicsit meg kell görnyednem, mert úgy jobb. Nem igazán tudom mi számít keménynek, szerintem nem az. Most 26 hetes vagyok, még annyira nem nagy a pocakom, hogy ne bírjam.

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen problémám,nekem akkor fordul inkább elõ ha egyszerre többet eszem ezért már csak minimálisat eszem,de többször/mert igy is kellene,de nincs mindigrá idõ/Figyeldmeg neked mikor fordul inkább elõ.De ahogy elõrehalad a terhesség ugy tágul a bõr is,nõ a hasad ezt is érezheted!28hetes kismama.

Nekem is van ilyen problémám, nekem akkor fordul inkább elõ ha egyszerre többet eszem ezért már csak minimálisat eszem, de többször/mert igy is kellene, de nincs mindigrá idõ/Figyeldmeg neked mikor fordul inkább elõ.De ahogy elõrehalad a terhesség ugy tágul a bõr is, nõ a hasad ezt is érezheted!28hetes kismama.
Nekem 20 hét után végig kemény volt a hasam. Mindenképp szólj a dokinak, valószínû ad magnéziumot. Bár nekem az sem segített, a Rutascorbin inkább jó volt. Pihenj sokat, és ha kemény , vagy fáj a hasad, mindenképp ülj le, pihenj és lazíts, mert az nem jó a babának!

Az miért van, hogy a babám egész nap szinte alig mozog, de este, amikor lefekszem aludni, eltelik 10 perc és rendre már kezdi is a mocorgást. Éjjel pedig, ha felébredek mindig rugdos. Normális ez?

Olyan mintha nappal eludna és éjszaka lenne fenn...

Legjobb válasz: Ez egyénenként változó. Teljesen normális dolog. Az én babám is akkor aktívabb amikor pihenni szeretnék. Biztos napközben is mocorog,csak nem olyan aktívan és nem figyelsz fel rá! Nincsen semmi baj.

Ez egyénenként változó. Teljesen normális dolog. Az én babám is akkor aktívabb amikor pihenni szeretnék. Biztos napközben is mocorog, csak nem olyan aktívan és nem figyelsz fel rá! Nincsen semmi baj.
Rendben van ez így, sok baba így szokta, hidd el nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Miért van az, hogy ha a Star-->Kikapcsolásra rá nyomok akkor vagy 5 percet kell várni még be jön az ablak (készenlét, kikapcs, újraindít) és utána még vagy 10 perc még le áll a rendeszer. Miért van ez? És lehet változtatni rajta?

Legjobb válasz: Ha a rendszernek szintén 10 perc kell mire betölt, normálisan, akkor valószinûleg túl sok "szemét" gyûlt össze a regisztrációs adatbázisban, túl sok progi indul nagy az össze-visszaság stb, stb, stb, sokminden telepítsd újra az egészet, már nem érdemes vele foglalkozni. Ha csak kikapcsoláskor, vagy huzamosabb mûködés idején tapasztalod, akkor valami nagyon "eszi" a memóriát, ki kell taláni mi az.

Ha a rendszernek szintén 10 perc kell mire betölt, normálisan, akkor valószinûleg túl sok "szemét" gyûlt össze a regisztrációs adatbázisban, túl sok progi indul nagy az össze-visszaság stb, stb, stb, sokminden telepítsd újra az egészet, már nem érdemes vele foglalkozni. Ha csak kikapcsoláskor, vagy huzamosabb mûködés idején tapasztalod, akkor valami nagyon "eszi" a memóriát, ki kell taláni mi az.

Miért van az, hogy szex közben kevesebb mint 10 percig bírom? Nem indultam be kellőképp? Vagy mi lehet a probléma? 18/F

Legjobb válasz: ki mondta, hogy 10 percig kell bírnod? a rövidebb menet is lehet jó. van, hogy a rövidet kívánom, van, hogy a hosszabbat

ki mondta, hogy 10 percig kell bírnod? a rövidebb menet is lehet jó. van, hogy a rövidet kívánom, van, hogy a hosszabbat
A kérdező hozzászólása: értelmes választ vártam...
mi bajod azzal a válasszal??!! van hogy 3 perc után sikít a barátnõm, van hogy sokkal tovább csináljuk... sok mindentõl függ... az meg hogy miért eddig bírod azért van, mert kiskorodban sokat recskáztál, és ott meg annyi eszed volt, hogy csak arra mentél, hogy elélvezz...
pont, hogy beindultál, ha 10perc alatt elélvezel, nem?
A kérdező hozzászólása: hát akkor valószínûleg igen. de volt már jó pár alkalom mikor több mint 30 percig bírtam.

Miért van az, hogy leülök tanulni és bebeszélem magamnak, hogy ezt most bemagolom ha az életem múlik is rajta, de 10 perc múlva már teljesen hidegen hagy és mást csinálok?

Tudok ez ellen valamit tenni? Igen fontos nekem ez az év hisz 8.-os vagyok. És ha nem szerzek jó jegyet akkor nem vesznek föl. Ezért légyszi segítsetek.

Legjobb válasz: köszi a válaszokat:) utolsó: az a baj, hogy minden eltudja terelni a figyelmem. a cetliket is kiírom de nem segít semmi. 10 perc múlva már nem is figyelek a tanulásra:S

A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) utolsó: az a baj, hogy minden eltudja terelni a figyelmem. a cetliket is kiírom de nem segít semmi. 10 perc múlva már nem is figyelek a tanulásra:S
Nem lehet, hogy ADHS-d van? ( Figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) Szerintem menj el a iskolapszichológushoz, lehet rajta segíteni és ez NEM AZT JELENTI HOGY BOLOND VAGY!!!!! Egy próbát megér, hidd el tudna segíteni neked, hogy jobban tudj koncentrálni.
Próbálj meg olyan helyre menni, ahol nem vonja el semmi a figyelmed. Én például tanulni az asztalomnál nem tudok, csak az ágyamon vagy a nappaliban a fotelban. Ott nincsen elõttem a számítógép, tévé, érdekes könyvek. És van, hogy elhatározom, hogy addig nem kelek fel, amíg ezt meg nem tanulom. Vagy valahol itt olvastam, hogy valaki megjutalmazza magát, ha végez a tanulnivalóval, pl. csokival, ez jó motiváció lehet. Ja és ne magolni próbálj hanem értsd meg az anyagot és utána tanuld meg. Ha csak a tanulnit akartad máshogy mondani, akkor bocsi. Esetleg használhatsz szövegkiemelõt, színeseket, fölmondhatod magadnak, kiírhatod cetlikre, stb. ezek szerintem érdekesebbé teszik.

Miért van az, hogy evés után éhesnek érzem magam, majd 10 perc múlva úgy érzem, mindjárt kipukkadok, rá 5 percre megint éhes vagyok, majd 5 perc múlva megint tele érzem magam, és így tovább?

Egyszerûen nem tudom eldönteni, hogy eleget ettem-e, vagy keveset, vagy sokat..

Legjobb válasz: Nézz utána a stresszevésnek, és az inzulinrezisztenciának. Bármelyik lehet, vagy akár mindkettõ.

Nézz utána a stresszevésnek, és az inzulinrezisztenciának. Bármelyik lehet, vagy akár mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem, hogy a testsúlyom átlagos.
Szerintem túl gyorsan eszel és kevésszer rágod meg az ételt amit lenyelsz. Ha túl gyorsan eszel mikor elfogy az általad kiszedett mennyiségû étel valószínûleg még éhesnek érzed magad majd aztán jön 10 perc múlva a kipukkadsz érzés mert addigra veszi be a gyomrod hogy már nem jön több étel és ezzel kell beérje. A másik két 5-5 perces periódus az meg szimplán mástól van. Lehet hogy tudat alatt tudod, hogy van desszert és arra vágysz majd rájön a gyomrodból küldöd jeltõl az agyad hogy fullon vagy. De vannak orvosok akik erre szakosodtak esetleg keress fel egyet miután megpróbáltad azt hogy lassabban eszel és többször rágod meg az ételt így étkezés közben nem fér beléd annyi.
A kérdező hozzászólása: Nem, a gyors evés biztos hogy nem okozza. Nagyon lassan eszek, alaposan megrágom az ételt, 2x annyi ideig tart 1 szendvics is, mint másnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!