Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy 10 (257 db)

Az miért van, hogy 10-bõl 5-ször BMW csinál balesetet vagy csavarodik fel valahova?

Legjobb válasz: Ha ez igaz lenne, akkor a magyarázat az, hogy sok ember presztizsnek tekinti a BMW-t, megveszi nagy teljesítményü motorral, de vezetni nem tud, csak felvágni, menösködni meg a gázt nyomni igen.

Ha ez igaz lenne, akkor a magyarázat az, hogy sok ember presztizsnek tekinti a BMW-t, megveszi nagy teljesítményü motorral, de vezetni nem tud, csak felvágni, menösködni meg a gázt nyomni igen.
Ilyen statisztikát még nem olvastam sehol. Ha van is alapja a dolognak akkor az abból adódik hogy aki fiatal és még adrenalint keres az utakon az nem suzukit meg opelt vesz. Ha egy 20 éves pelyhes állú "én jól tudok vezetni" hülyegyerek menõsködni akar a baráti körében akkor a többségük BMW-t vesz akkor is ha csak 400 000-e van rá. Az biztos hogy aki normál családi gazdaságos kocsiban közlekedik annak arra kell a kocsi hogy eljusson A-ból B-be mindenféle különlegesebb mutatvány nélkül.
Mert Magyarország jobban teljesít, több pénzük van az embereknek, a mûmájerek megveszik a drága autót, de vezetni meg nem tudnak..
Mutatnál valami hivatalos forrást, ahol ezt leírják? Mert elég nagy butaságot állítasz, ezért gondolom van valami, amivel alátámasztod.
13: az ugye megvan, hogy a kettes és a hármas pontod éppen az ellenkezõje egymásnak? :-)
Mert valamiért ha BMW-rõl van szó, akkor azt egybõl mutatják a TV-ben is, mig az átlagautós baleseteket nem fújják fel annyira. Másik dolog, hogy aki BMW-t vesz, azért veszi, mert szereti a sebességet, tehát nagyobb esélye van balesetezni. Harmadik dolog, és egyben válasz a kérdésre: ilyen statisztika nem létezik, ezt csak te találtad ki, BMW-bõl sem balesetezik több, mint más autóból!!!!
Nagyobb autó -> nagyobb lendület. Egy 2 tonnás autót megállítani sokkal nehezebb, mint egy 1 tonnásat. Ezért kellenek a nagyobb gumik és a nagyobb fékek, nem azért, hogy hamarabb álljon meg. Példa: VW Passat (ami egy átlag középkategóriás autó) 100-ról 37, 7 m alatt áll meg. A BMW M5 (ami egy versenytechnikát használó autó) 39, 2 m alatt. A Passat 1500 kiló, a BMW 2000.
Az valóban nem, de a fékteljesítmény, a gumiméret, a biztonsági dolgok igen. Ahogy egy 2 tonnás autónak ezelõtt 20 évvel 200 méter volt a féktávolsága (mondtam valamit, tök mindegy, csak az arány miatt), egy szintén 2 tonnás autónak most lehet, hogy csak 100 méter. Fizika, értem én, de azért lehet befolyásolni egy szintig.
"Nem gondolom, hogy egy CLS 370, vagy akár egy 5-ös BMW ugyan akkora távon áll meg mondjuk 150-rõl, mint egy Opel Astra, vagy egy Renault Clio. :) " Pedig nincs nagy különbség, 1-2 méter. A fizikát nem írja felül az autó márkajelzése.
Nem gondolom, hogy egy CLS 370, vagy akár egy 5-ös BMW ugyan akkora távon áll meg mondjuk 150-rõl, mint egy Opel Astra, vagy egy Renault Clio. :) Nem azt mondtam, hogy helyeslem azt, hogy száguldoznak, de nem feltétlen azért van ez, mert minden prémium kategóriás kocsit birtokló vadparaszt.
"volt szerencsém ülni már nagy gépekben, és tényleg más a sebességérzet." Nagyon jól látod. A gond csak az, hogy a fizika köp a sebességérzetre. Mindegy, mennyinek érzed, ugyanannyi a féktávolság..
Ha ez így lenne, a BMW már rég lehúzhatta volna a rolót, olyan pocsék reklám lenne. Talán jellemzõen gyorsabban hajtanak, mivel az autó sokkal is képes túllépni a megengedett sebességet, de meglepõdnék, ha emiatt mondjuk 10%-kal több lenne a baleset.
Alá is tudod ezt támasztani statisztikai adatokkal? Vagy csak a szokásos urban legendekre és mendemondákra alapozva tetted fel a kérdést? Általában két esetben van hírértéke egy autóbalesetnek, ha kis kategóriás olcsó autó törik millió darabra, vagy ha prémium kategóriás kocsit nulláznak le. Na a BMWre, Audira mindenki felfigyel és egybõl megy a " lóvés köcsög száguldott" meg a "vállalkozó csemetéje lezúzta apu kocsiját" és hasonlók...
Egyébként tényleg igaz, hogy szeretik felfújni, ha prémium kategóriás kocsi okoz balesetet, ezért látod általában azokat a híradóban. Egyszerûen azért nem lehetséges, hogy 10-bõl 5-ször BMW csinál balesetet, mert akkor 10-bõl 5-embernek BMW-je lenne. Bár lehet, hogy én a másik 5-be tartozom? :)

Nos van egy gépem és rajta a directx 11 ami nem kompatibilis a kártyával. Counter strike sourcezni szeretnék és nem értem hogy miért van csak 10 fpsem. Miért van ez?

Legjobb válasz: semmi köze a dx 11hez a dolognak. egymagos processzorral nagyon lassan futnak a játékok Vistával vagy Windows 7el !

semmi köze a dx 11hez a dolognak. egymagos processzorral nagyon lassan futnak a játékok Vistával vagy Windows 7el !
A kérdező hozzászólása: Ccleaner-el??vagy ha nem evel akkor javasoljatok egy jó programot amivel karbantudom tartani a gépem folyamatosan, és szeretném ha javasolnátok egy jó vírusirtót
elsõnek portalanítsd a géped !
A kérdező hozzászólása: Ahogyan a counter striket is felraktam megint csak 10-20 fps között mozog, nem értem segitsetek kitalálni mi lehet a probléma.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, feltelepítettem a windows xp-t és igen, gyorsabb lett a gép
A kérdező hozzászólása: csak tudni akartam hogy a directx 11 okozza-e az fps laggot vagy tényleg ennyire gyenge a gépem
ez csak akkor derül ki ha kipróbálod :) nem tudom miért problémázol ezzel ennyit !
A kérdező hozzászólása: Akkor nem kell feltételeznem h tönkrement a videókártyám??
igen , sokkal jobban fog menni vele
A kérdező hozzászólása: Akkor telepitsem a windows xp sp3-at?
A CS Source pedig dx9es játék , nem kell win7 hozzá
kevés a ramod a Windows 7 hez, 2 kell minimum az elfogadható mûködéshez , a kártyádhoz pedig nincs rendes driver Windows 7hez, ez okozza azt hogy az Xphez képest sokkal lassabb.a driectxnek semmi köze hozzá
A kérdező hozzászólása: vagy nem lehet hogy tönkrement a videókártya és attól van ez a baj?
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor telepitsem fel a windows xp sp3-at?
A kérdező hozzászólása: a gépem teljesitménye:2.6ghz-s processzor intel -1.50giga ram -Ati Radeon 9600 pro 255-mb-és még ezt nem értem 256-ot kellene irjon állitólag, ezt mi okozza? -Windows 7 op rendszer Esetleg ezen futna a windows xp sp3 hibátlanul meg a játékok is arjta?
A kérdező hozzászólása: Tehát ebbõl arra a megfontolásra kell kovetkeztetnem hoy telepitsem fel a windows xp-t?
A kérdező hozzászólása: bocs, csak félreolvastam...nekem van egy gyanúm hogy valami tönkrement a gépben, de nem tudom csak feltételezem.És nem tudom megérteni hogy miért van csak 10-20fpsem.A counter nem olyan nagy játék nem tudom megérteni hogy miért nem megy rendesen
Úristen. Biztos az aszcendensetek passzol...
Ez ezért van, mert a horoszkóp ... izé ... szóval nem 100% megbízható :)
Bátyám kos mérleg aszcendenssel, a felesége meg halak, kos aszcendenssel, így szerintem passzolnak horoszkópilag:D
Talán a holdad a halakban van.
azt kifelejtetted megnézni
A kérdező hozzászólása: nem : Mérleg aszcendens, Nap a Kosban, Hold a Skorpióban, Merkúr a Bikában, Vénusz a Halakban, Mars a Vízöntõben, Jupiter a Rákban, Szaturnusz a Bakban, Uránusz a Bakban, Neptunusz a Bakban, Plútó a Skorpióban...
ne aggódj!a horószkóp nem szent írás :D ha jól kijösz a halakkal, akkor ne izgulj ezen :D
Hold és plútó a skorpióban, vénusz a halakban. ez szerintem épp elég magyarázat arra, hogy komálod a halakat. amúgy szerintem a halak örülnek, hogy jól kijönnek veled, mert nem sok embert viselnek el maguk körül.
jaj, meg most jut eszembe... nézd meg a védikus horoszkópot... lehet az szerint te is halak vagy. ott asszem április 15-20 ig halak van, aztán jön a kos... meg kell nézni... szóval lehet az indiai szerint te nem is kos, hanem halak vagy... meg a többi bolygód se biztos, hogy az...
Máshol van a szerver. A játék lehet beleszámolja a szerver válaszidejét is.

Az miért van hogy egy kevésbé szép vagy átlagos külselyû lánnyal könnyen tudok beszélgetni, gyakran visszakérdez, míg egy szebb lányhoz lassan már szólni sem lehet akkkora egója van? (tisztelet a kivételnek, de 10 bõl 8 alkalommal ezt tapasztalom. )

Legjobb válasz: pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)

pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)
Mert amelyik igen dekorativ az megszokta, hogy királykisasszony, és hasra esnek elõtte. Az ilyen hatalmas egoval megáldott "diszp***k" esetében megengedett (sõt az egyetlen hatékony módszer) a "k--val mint a kirlynõvel, királynõvel mint a k---val" elve. Magyarul az ilyet átlagosként kezelni, és ha nem tetszik neki (mert az ilyennek nem szokott tetszeni, ha nem esnek hasra tõle) akkor pedig elkerülni. Ez minden. Igazából ezekbõl a lányokból a kanos fiúk csinálnak ilyen nõket. Mindig mondom, hogy a férfiúi méltóság ott kezdõdik, hogy a szexualitással nem lehet irányitani :)
Tisztában van a külsõ adottságaival, és ezt elégnek tartja, talán mert otthon is ez a minta rögzült belé, illetve a környezete mindig ezt igazolta vissza.Ezek után jogosnak és normálisnak gondolja ezt a felsõbbrendûség látszatát keltõ viselkedést.

Az miért van hogy ha magamnak csinálom (maszturbálok), akkor van hogy 5 perc alatt elmegyek van hogy 10-15 perc kell? (többi lent )

Viszont nem feküdtünk még le a barátn?mmel, de szokott izgatni, van hogy másfél órája izgat meg minden, és élvezem is de nem megyek el . Akkor maga a szex meg a maszti sem ugyan az?

Legjobb válasz: magadnak gyorsan csinálod?lehet az a baj

magadnak gyorsan csinálod?lehet az a baj
Szerintem azért mert nem lazulsz el eléggé, talán aggódsz vagy szégyenlõs vagy.
Szépen tedd rá a kezed a kezére, és mutasd meg neki, hogyan szeretnéd. Nem ciki "használati utasításokat" adni.
A kérdező hozzászólása: Igen magamnak gyorsan csinálom . Teljesen elvagyok lazulva , nem is baj mondjuk hogy nem megyek el , mert remélem az elsõ szexnél sem 2 perc alatt fogok elmenni .

Miért van, hogy feltöltöttem 10 gigányi filmet a dropboxomba de csak a gépről látom a mobilról nem?

vagyis a mobilon nem férek hozzá a filmekhez

Legjobb válasz: s3-am van így 2 évig 50 gigám van!

A kérdező hozzászólása: s3-am van így 2 évig 50 gigám van!
Ah, értem. Akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: nem is 2 perc volt az hanem több de semmi gépen látom mobilon nem amit mobilról töltöttem rá azt meg látom mobilon is meg gépen is
Az alap dropbox fiók 3GB. Van elõfizetésed 10GB-ra?
A kérdező hozzászólása: nem baj! azért köszi!
Biztos, hogy feltöltõdött? 10GB nem 2 perc alatt megy fel.
Azta.. Lövésem sincs mostmár tényleg. Bocs. :\
A kérdező hozzászólása: megvan! miután bemásoltam még szinkronizálja és csak utána kerül be hivatalosan a dropbox fiókba így azt kell kivárni ami filmnél hosszú idõ

Az miért van, hogy ha valakinek válaszolok az oldalon, 10 kérdezőből csak 2 ír visszajelzést?

A héten is volt olyan, hogy válaszoltam valakinek, és még annyit sem írt vissza, hogy köszönöm. Tudom manapság bunkók az emberek (tisztelet a kivételeknek!) Nade ennyire? Vagy ez a mai embereknek a megszokott reakció, hogy ég válaszra sem méltat?

Legjobb válasz: Velem is többnyire ez van, már arra gondoltam, hogy mindig hülye válaszokat adok. Ennyire bunkó az emberek többsége szerintem. Most tutira lepontoznak ezért. Azért akadt olyan, aki megköszönte nekem, de nem sok.

Velem is többnyire ez van, már arra gondoltam, hogy mindig hülye válaszokat adok. Ennyire bunkó az emberek többsége szerintem. Most tutira lepontoznak ezért. Azért akadt olyan, aki megköszönte nekem, de nem sok.
Miért kellene bármit írjon? Arra való az értékelés, hogy megköszönjük a hasznos válaszokat.
Nem csak arról van szó, de néha tanácsot kér valaki, és én a válaszomban még kérdezek valamit tõle, mert helyes választ szeretnék adni. Ugyanis az adott infó kevés. Semmi indiszkrétet nem kérdezek. Erre semmi visszhang. Elég sok ilyen van, és engem irritál. Arra sincsen semmi válasz, hogy sikerült-e megoldania a problémáját. Az emberek linkek az életben is általában, meg itt is. Nem kell fényezni õket, mert nincs miért. Tisztelet a kivételnek. Elsõ voltam.
Túl sokat problémázol. Ha kérdezel tõle, hogy pontosabb választ adhass, és nem reagál, akkor egyszerûen ne törõdj a kérdéssel. Vagy már megoldódott a problémája, vagy nem is olyan fontos.
Mennyire igazad van! Az életben is mindig problémázok, de igyekszem lazábbra venni. Tényleg nem tudom, miért izgatom magam ilyen dolgokon.
én ezen nem akadok ki az jobban irritál, mikor a válaszolók kezdenek kérdezgetni hogy hány éves vagyok, hol lakok stb. ez egy anonim oldal, nem véletlenül és szerintem közük nincs hozzá egy kérdést ezek nélkül is meg lehet válaszolni én a hasznos válaszokat felpontozom, ennyi. így jelzem hogy köszöntem, volt értelme
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszaitokat. abban igazatok van, hogy nem kellene rajta problémázni, de valahogy mégis foglalkoztat
Ennél értelmetlenebbül tudnál esetleg fogalmazni?
A kérdező hozzászólása: a körmöm fehér része véletlenszerû idõzítéssel sárgás lesz majd eltûnik

Az miert lehet, hogy 10 mb os netem van és ha torrentezek csak 600-700 KB/s-el szedi a dolgokat?

Legjobb válasz: Kábel / wifi? Futó programok? Router sebessége? Van elég seeder?

Kábel / wifi? Futó programok? Router sebessége? Van elég seeder?
A kérdező hozzászólása: wifin es kabelen is ugyan annyival szedi , ja seeder is van
Router nélkül mennyi a tempó? Mennyi a garantált sávszélességed? Speedtest mit mutat? (a torrent kliens még mindig nem sebesség mérõ)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!