Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy úgy jobban meg (2 db)

Miért van az, hogy úgy jobban meg tudom megkívánni a párom, ha szexfilmet nézek előtte?

Amikor szexfilmet nézek, teljesen be vagyok indulva, de ha csak úgy simán szeretkezünk, az nem olyan jó.

Legjobb válasz: Nem nagy baj :) Mindenki nézett már szexfilmeket életlében legalább egyszer.Még a lányok is nézik ca õk nem vallják be.Nézd nyugodtan ha ez téged boldoggá tesz csak a párod meg ne tudja!

Nem nagy baj :) Mindenki nézett már szexfilmeket életlében legalább egyszer.Még a lányok is nézik ca õk nem vallják be.Nézd nyugodtan ha ez téged boldoggá tesz csak a párod meg ne tudja!
A kérdező hozzászólása: Biztos kinyírna, ha megtudná. De õ is nézi, tele van a számítógépe szexfilmekkel. Én tudom, hogy õ nézi, de azt nem tudja, hogy én is. Közösen is szoktuk, azt bírom a legjobban... :) De már szinte teljesen rászoktam.
Próbáljátok ki úgy, hogy elkezdtek nézni közösen egy szexfilmet és közben izgassátok egymást és amikor úgy érzitek, hogy elég az elõjátékból térjünk a lényegre! :D akkor meg elkezdtek szeretkezni... ennyi

Az miért van, hogy egyszer úgy érzem kell nekem egy lány, ilyenkor önbizalom semmi, lehangolt vagyok, magambafordulok, aztán meg leszarom az egészet és sokkal jobban érzem magam, elhiszem magamrol, hogy jó vagyok meg minden?

Megjegyzem, hogy nem volt még barátnõm, nem is smároltam meg semmi. Nos? 18/F

Legjobb válasz: Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L

Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L
Szintén így. Nemigazán tudnám megmagyarázni mért. 19/l
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, Igen hasonló helyzetben vagyok, mint te. Szerencse, most szebb napjaimat élem, de a napi kontakt azzal a lánnyal, fel-fel hozza azt amit érzek. :)
Én is szoktam így lenni, akkor jönnek az új célok!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!