Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy úgy jobban (12 db)

Az miért van, hogy egyszer úgy érzem kell nekem egy lány, ilyenkor önbizalom semmi, lehangolt vagyok, magambafordulok, aztán meg leszarom az egészet és sokkal jobban érzem magam, elhiszem magamrol, hogy jó vagyok meg minden?

Megjegyzem, hogy nem volt még barátnõm, nem is smároltam meg semmi. Nos? 18/F

Legjobb válasz: Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L

Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L
Szintén így. Nemigazán tudnám megmagyarázni mért. 19/l
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, Igen hasonló helyzetben vagyok, mint te. Szerencse, most szebb napjaimat élem, de a napi kontakt azzal a lánnyal, fel-fel hozza azt amit érzek. :)
Én is szoktam így lenni, akkor jönnek az új célok!:)
Rosszul vetted észre.
szia:) nem tudom miért van ez...de talán azért, mert ha pl. egy fiú a neten ismer meg egy lányt, elkezdenek msn-en beszélgetni és egyre jobban megismerik egymást, akkor a fiú a lányt nem a külseje miatt szereti meg, hanem a belsõ értékei miatt, a személyisége miatt:) a való életben pedig ugye a feltûnõ lányokat nézik meg a pasik:) de ez sem jó, mert akkor csak a külsõ számít...szóval szerintem sokkal jobb, ha valaki a belsõ értékei miatt szereti meg a másikat, és nem azért mert a legújabb divat szerint öltözködik, ezekbõl alakulhat ki egy komoly kapcsolat:) jó persze, nem azt mondom h nem számít egyáltalán a külsõ és h ki hogy öltözik, de egy normális, rendes pasinak komoly kapcsolatra nem a divatörültek kellenek, hanem az (persze azért jól öltözött, de ez nem azt jelenti h örülten divatos) egyszerûbb lányok:)
Figyelj, akinek az számít, hogy a nõje trendi és divatkövetõ legyen, az egy felszínes ember, és nem is baj, hogy nem Téged vett észre!Nem egy, nem kettõ olyan csajt ismerek, aki úgy néz ki, mintha most lépett volna ki egy divatlapból, de egyedülálló, mert olyan a modora, mint a lópokróc.Szóval a külsõ és a ruhák még nem minden!A lényeg, hogy ápolt légy, és alkatodnak megfelelõen öltözz, legyen ízlésed, stílusod.Az már huszadrangú, hogy az utolsó divat szerinti ruhákat hordod-e.Legalábbis a normális, értelmes emberek körében.
Miért te mit hordasz? Amúgy hülyeség. Volt barátnõm aki a turkálóból szedte össze a ruháit, nem szorult rá, de mániásan vásárolt, szerintem még egy lisztes zsákban is jól nézett ki, mások szerint is. :D Egy buliban számít a ruha, hogy kicsi ki legyél csípve, de a hétköznapokban a konszolidált öltözékû lányokat is észreveszik a pasik.
nemkell 50-60 ezer ft.okat költeni hogy jol kinéz kimehet az ember pld:a kinai piacra nemcsöves, szakadt cucok vannak ott hanem uj a legujabb divatu cuccok ami olyan mint ha az ember a westendben vette volna negyed annyi árér mellesleg az anyaga se olyan gagyi hogy 5 perc mulva tönkre megy nehogy aztgondold...ha vki onnan öltözik gondolhatják hogy huuu milyen drága ccca van...pld a haverom plaboyos fölsöt 700 ftért vett..na és szted kitudta az igazi árát?
A kérdező hozzászólása: Most gondolok olyan csajokra akiknek annyi pénzt megkeresett anyuci-apuci, hogy heti rendszerességgel elkölt ruhákra, sminkre és cipõre 50-60 ezer forintot. És a másik oldalon a nem divatkedvelõ lány.
A kérdező hozzászólása: hát nem egy párnál elõfordult...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Most attól h rákérdeztem már én vagyok a hülye? NEM NEM ÉN VAGYOK AKI A MÁSIK CSAJ... Egyébként pedig, ha tudni akarjátok tényleg drága dolgokba jár és nem is hamisítvány. Köszönöm a válaszokat. Errõl ennyit, amire kíváncsi lettem volna azt már tudom :)

Miért van az, hogy úgy jobban meg tudom megkívánni a párom, ha szexfilmet nézek előtte?

Amikor szexfilmet nézek, teljesen be vagyok indulva, de ha csak úgy simán szeretkezünk, az nem olyan jó.

Legjobb válasz: Nem nagy baj :) Mindenki nézett már szexfilmeket életlében legalább egyszer.Még a lányok is nézik ca õk nem vallják be.Nézd nyugodtan ha ez téged boldoggá tesz csak a párod meg ne tudja!

Nem nagy baj :) Mindenki nézett már szexfilmeket életlében legalább egyszer.Még a lányok is nézik ca õk nem vallják be.Nézd nyugodtan ha ez téged boldoggá tesz csak a párod meg ne tudja!
A kérdező hozzászólása: Biztos kinyírna, ha megtudná. De õ is nézi, tele van a számítógépe szexfilmekkel. Én tudom, hogy õ nézi, de azt nem tudja, hogy én is. Közösen is szoktuk, azt bírom a legjobban... :) De már szinte teljesen rászoktam.
Próbáljátok ki úgy, hogy elkezdtek nézni közösen egy szexfilmet és közben izgassátok egymást és amikor úgy érzitek, hogy elég az elõjátékból térjünk a lényegre! :D akkor meg elkezdtek szeretkezni... ennyi


Amióta levágtam magamnak a hajam végéből (már nagyon töredezett volt) azóta úgy vettem észre mintha jobban hullana a hajam. Viszont elég észrevehető hogy jobban nő. Ez miért van?

Legjobb válasz: a hajhullás oka lehet,hogy napközben nem fésülködsz,vagy nem olyan alaposan,így nem szedi ki a fésû az elhalt hajszélakat vagy most regenerálódik a hajad,ameddig napi 100 szál vagy annál kevesebb az nem vészes,csak regenerálódik amúgy a hosszabb haj jobban hullik mint a rövidebb a növekedés oka,pedig hogy töredezetten tulajdonképpen sérült a hajad,így nem is tud nagyon nõni(vagy csak nagyon lassan),míg az egészséges haj jobban nõ:)

a hajhullás oka lehet, hogy napközben nem fésülködsz, vagy nem olyan alaposan, így nem szedi ki a fésû az elhalt hajszélakat vagy most regenerálódik a hajad, ameddig napi 100 szál vagy annál kevesebb az nem vészes, csak regenerálódik amúgy a hosszabb haj jobban hullik mint a rövidebb a növekedés oka, pedig hogy töredezetten tulajdonképpen sérült a hajad, így nem is tud nagyon nõni(vagy csak nagyon lassan), míg az egészséges haj jobban nõ:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
semmi koze egyiknek a masikhoz.

Miért érzem úgy hogy az apját jobban szereti a babám? Miért van ez? Esetleg valami praktika?

Kisfiam 8 hós.Egész nap én vagyok vele,róla szól az életem.Félbehagytam miatta egy fontos sulit.(Sajnos más városban volt nem tudtam eljárni.)Mindennél jobban szeretem,mégis úgy érzem,hogy én kevébé vagyok fontos neki.Ha megjön az apja kitör? öröm,ha én jövök meg bárhonnan egy kis mosoly és játszik tovább.Miért van ez?

Legjobb válasz: Ez így természetes, ettõl még nem õt szereti jobban, csak hát éppen azért, mert téged lát egész nap, így örül ha megjön az apukája :-)) Ez nálunk is így van! Mi 9 hónaposak vagyunk. Én azt olvastam, hogy mindig is más lesz a viszonya az anyukájával és az apukájával. Anya az aki egész nap "terelgeti", tanítja, neveli, ellátja, stb., apa pedig a "haver", õ leginkább a játékból, a mókából veszi ki a részét. Ettõl még téged uu. szeret!!!!

Ez így természetes, ettõl még nem õt szereti jobban, csak hát éppen azért, mert téged lát egész nap, így örül ha megjön az apukája :-)) Ez nálunk is így van! Mi 9 hónaposak vagyunk. Én azt olvastam, hogy mindig is más lesz a viszonya az anyukájával és az apukájával. Anya az aki egész nap "terelgeti", tanítja, neveli, ellátja, stb., apa pedig a "haver", õ leginkább a játékból, a mókából veszi ki a részét. Ettõl még téged uu. szeret!!!!
Nekem 14 hós a fiam, és mindig is így volt, mint írod. Engem is sokáig bántott a dolog, de rájöttem, hogy úgy van, ahogy az elõttem hozzászóló írta: egyrészt engem mindig lát, másrészt én sokat 'korlátozom', tiltok neki dolgokat, macerálom az öltözködéssel, etetéssel, míg az apja csak felhõtlenül mókázik vele. Így érthetõ a kirobbanó öröm.
Nálunk nem így van. A fiam nagyon sok mindent csak tõlem fogad el, de õ már 21 hónapos. Kb annyi idõs lehetett mint most a tied mikor ragaszkodni kezdett jobban. De vannak hullámvölgyek, de ha megvan pl. hogy este te fekteted le akkor nagyobb korában már az a természetes neki.Nálunk apát ellöki ilyenkor.Minél több közös dolgot csináltok annál jobban ragaszkodik.Még elég kicsike. Majd másfél évesen tudod igazán kihez ragaszkodik, mert akkor mutatja ki a valós érzelmeit.Addig légy türelmes, tutira nagyon szeret.
Várj egy kicsit, és változni fog. Nálunk legalábbis így volt. 14 hónapos a babám, és alig foglalkozik az apjával. Folyamatosan a sarkamban van, apával nincs már el. Pedig régebben olyan aranyosan elvolt apával. Alig várta, hogy hazajöjjön, repült hozzá. Még vissza fogod sírni ezt az idõszakot szerintem. Nálunk most az a helyzet, hogy anyuval elvan még rajtam kívül, de más nem nagyon érdekli, és fõleg más nem nagyon tudja lekötni, csak anyu meg én. Fura idõszak, sokszor nagyon fárasztó.
Nálunk is a kisfiam meg az apja "cinkostársak", én így hívom õket, mer rá egész máshogy, olyan kis cinkosan, huncut módon mosolyog. De például csak velem akar pisze-piszét játszani, szóval mindennek megvan a maga szépsége, varázsa. Ne aggódj, tényleg nem baj, hogy így viszonyul hozzád, késõbb fogja csak tudni az igazi, valós érzelmeket kimutatni, ahogy már elõttem is írták. B.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit megnyugodtam.

21-hetes kismama vagyok! Miért van az, hogy egyik nap jobban, a másik nap kevésbé érzem a baba rugdosását? Ugye nincs baj? Nálatok hogy van?

Legjobb válasz: Szia! Ilyenkor még nem olyan intenzív a baba mozgása és van neki elég hely, tehát ha mozog sem biztos hogy érzed. Ne izgulj késõbb még lesz idõd élvezni a rugdosást, a nyomkodást. Üdv: 36 heteske

Szia! Ilyenkor még nem olyan intenzív a baba mozgása és van neki elég hely, tehát ha mozog sem biztos hogy érzed. Ne izgulj késõbb még lesz idõd élvezni a rugdosást, a nyomkodást. Üdv: 36 heteske
Ne aggódj nagyon jól van a kis pocaklakod! Odabent rengeteg sok helye van még és lubickol! Nekem amikor pocakos voltam a babám akkor mozgot kevesebbet például amikor hideg front jött! Boldog babavárást!
23 hetes vagyok.Az én babám is ilyen ne aggodj!Valamikor többet alszik, vagy ugy van fordulva hogy nem érezzük.Na és van nekik böven még hely!Ha egész nap nem érzed mozogni akkor érdemes felkeresni a dokit de ha párszor érzed akkor jol van ne aggodj!Az enyém is ilyen kis "lusta".:-) Minden jot!
Szerelemnek hívják ;-)
szerelem:P nálam ugyanez volt:)
jobbképûbb :D:D
Ilyen nem létezik. egy kedves, de bûnronda fiú
A kérdező hozzászólása: 4-es. Azt nem irtam, hogy ronda csak eddig nekem nem tetszet.
Azért, mert nem ismerted. Vonzalom alakul ki, aztán szerelemmé növi ki magát.

Most az MSZP miért kampányol a semmivel? Most úgy állitják be a dolgokat, hogy ők mindent jól csináltak és nekik köszönhető minden nagyon jó helyzetben van, főleg egyre jobban mondják ezt, mivel közeledik a választás.

Szerinted is hazudnak?Mert szerintem annyira , hogy tiszta szégyen amit m?velnek a népppel.És úgy néz ki mindenáron hatalmon akarnak maradni.Félnek a jobbiktól.És ujból esetleges kormányrakerülésük után , ujjab nyomorokba döntenék a népet.Most még arról beszélnek , hogy x milliárd forintot nem fognak tudni majd elkölteni.Eddig meg az egész ország az eladósodásról , a rengeteg hiányról és mergszorításokról szólt minden hírforrás.Akkor választáskor mindig minden rendben van.A másik az , hogy ingyen tankönyvekkel magyarorszák nem fog felemelkedni.MEG AMIRÕL MÉG BESZÉLNEK HOGY MILYEN JÓT TETTEK A NÉPPEL , NAGYON JÓ ÉLÜNK MOST.NAGYON JÓ A FIZETÉS IS.IGEN AZON KÍVÜL NEM VETTEM ÉSZRE SEMMIT HOGY MINDENNEK NAGYON FELMENT AZ ÁRA.A FIZETÉS UGYANANNYI.aKKOR JOBBAN VAGY ROSSZA BBUL ÉLUNK.SZTEM AZ UTÓBBI.

Legjobb válasz: Hazudik és fût-fát ígérget most mindegyik párt!... A Fidesznek még programja sincs, mindig éppen azt ígéri meg, amirõl épp szó van... Mindegyiknek csak a hatalomra fáj a foga, hogy aztán szabadon tömködhesse a zsebét.

Hazudik és fût-fát ígérget most mindegyik párt!... A Fidesznek még programja sincs, mindig éppen azt ígéri meg, amirõl épp szó van... Mindegyiknek csak a hatalomra fáj a foga, hogy aztán szabadon tömködhesse a zsebét.
Azért, mert mindig lesznek olyan agyhalott zombik, akik be is veszik azt a sok hazugságot, amit terjesztenek...
Bajnainál is kiborult a bili reggel bemondta a Class FM pont mikor mentem suliba ciprusra menetkittet állítólag állami pénzeket és most szimatol a rendõrség olyan jó kedvem lett hogy õ is lebukik a szemét
Le az mszpvel és a bolsikkal. A szavazóikkal is, utálom õket.
Faxán kezelte a válságot, de az "élvezését" velünk akarja megetetni!:) Ez kérem felháborító!
Igen, lesznek emberek akik nem értik meg a 20 év hazugságait! Akinek meg ez a 8 sem nyilvánvaló, azzal komoly problémák vannak.
Azért nem érdekes Gyurcsánynak hírét, hamvát nem hallottuk, láttuk hónapokig, most meg itt tépi a száját. Orbán alispán urunk se szaggatta az istrángot, most meg elõbujt a csigaházából és teleszkópjával széjjel néz, belehúz egy kicsit majd visszavonul. Na akkor kire szavazzunk?!A csigaházra?
Igen hazudnak !!
azért a bajnai [email protected]án kezelte a válságot.
A kérdező hozzászólása: Közbe gágogott!:D
Aaaa! Neeem, ok nem hazudnak. Sohase hazudtak, hat hogy mondhatsz ilyet? :) ) Kerdezd meg az elvakult komcsi szavazoikat!
Elõfordulhat, mert a szimpátia hamar kialakul, persze csak felszínesen, mert nem ismeri.
Kutatasok bizonyították ezt..
-Jobban nézek ki -Ezt tudom magamról -Ezért nagy az önbizalmam, magabiztos vagyok -Ezt veszik észre az emberek és hogy jó kiállásom van -Az emberek emiatt jobbak hozzám, mert látják rajtam hogy nem egy kis tutyi-mutyi visszafogott alak vagyok -Ettõl még több önbizalmam lesz -Ami tetszik az embereknek, ezért kedvesebbek velem 1: A lényeg az, hogy két belsõre ugyanolyan ember közül a jobban kinézõ könnyebben teremt más emberekkel kapcsolatot.
Szociálpszichológiai kutatások bizonyítják ezt. Sajnos tényleg ez a tendencia. Holdudvar-hatás a jelenség neve.
Persze, hogy igaz.Teljes mértékben.Mert mindenki szívesebben van akár egy olyannal aki jól néz ki, mint aki nem annyira jól.
Igen amit a 3-as is leírt, a kisugarzasuk is jobb.
Olvastam a egy könyvbe hogy sajnos ha egy aranyos kislány veri be az ablakod, jobban megbocsájtasz neki, mintha ugyan ezt egy cigány csúnya fiúcska tette volna. Igen, azért nem vagyunk még elég inteligensek, mert ha tetszik ha nem szubiektíven döntünk racionalizálva valamilyen természetes logikusnak tûnõ magyarázattal. Csak nem tudom, hogy ilyenkor az emberek magukat, vagy másokat próbálnak becsapni, avagy meggyõzni döntésük valabilitásáról.
7: De te úgy csinálsz, mintha ez az egész valami hatalmas kezelendõ probléma, betegség lenne. Legalábbis nekem úgy tûnik.
Én még csak nem is magyarázkodom :D Szép emberekkel együtt lenni jobb érzés, mert szépek. A szépség pedig önmagában is érték, akár egy festményrõl, egy ruháról, vagy egy emberrõl van szó.

Az itteni válaszokból úgy tûnik, hogy a barna hajú nõk tetszenek jobban a férfiaknak, az életben viszont egyértelmûen a szõkék tûnnek népszerûbbnek. Miért van ez?

Legjobb válasz: nem ez alapján választunk.nem vonzódom a szôkékhez,mégis mindkét eddigi szerelmem az volt.a jellem a fontos.persze nektek hiába magyarázzuk...

nem ez alapján választunk.nem vonzódom a szôkékhez, mégis mindkét eddigi szerelmem az volt.a jellem a fontos.persze nektek hiába magyarázzuk...
Az fontos, hogy a haja szép legyen, de ez nem a színétõl függ.
Nekem meg igazán a fekete jön be...
Nekem pl. a vörösek jönnek be, de nem a hajszín az ami igazán fontos
Mert sok itt a kamus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!