Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy úgy (1014 db)

Az miért van, hogy ugy érzem, hogy valaki figyel? Sokszor éjjel felébredek, s mintha valaki nézne (zavar a nézése, s ezért ébredek fel).

Sokszor ugyanabban az id?pontban. Van olyan, hogy érzem, hogy hol áll. Álltalában az ágyam végénél,s kicsit jobbra (kb a jobb bokám melett pontosabban.

Legjobb válasz: Ember, most nem merek elaludni. :D Szerintem szerezz be valami kis fogyasztású éjszakai lámpát, ami gyér fénnyel világít. Egy ezresért szerintem kapni ilyesmit.

Ember, most nem merek elaludni. :D Szerintem szerezz be valami kis fogyasztású éjszakai lámpát, ami gyér fénnyel világít. Egy ezresért szerintem kapni ilyesmit.
Tedd odébb a tükröt.
rendezd a vitát mert...szörnyü dolog fog történni...égszakadás, földindulás...özönleni fognak a démonok..2kezét lucifer kitárja...és megszolal a halál gitárja...inferno katonái pusztitani fogják a népeket...és örök szenvedés vár minden élõre ezen a világon...és ezt miért?mert feckoztál egy hozzádtartozoval...:D bocs de ezt nem hagyhattam ki...am probáldtad már h felkesz és jol megvered?ha szellem akkor szorad le soval...ez nekik olyan mint a sav :D
am most jutott eszembe h lefekvés elõtt vigyél magaddal lisztet , és ha úgy érzed h ott van, dobj belõle oda, és meglátod ha van ott szellem.. de vigyázz mert ilyesztõ :D
igy ebbol a leirasbol ugy tunik mintha vki hozzad tartozo meghalt, es mondani akarna vmit.. marmint egy szellem.. van esetleg ilyen ismerosod? illetve volt?
A kérdező hozzászólása: Van. S ha bvelegondolok, tudom, hogy ki
és azzal az illetõvel volt vmi elintézetlen ügyetek? mondjuk h összevesztetek vmin, és aztán õ meghalt.. mert akk lehet el akarja intézni azt a dolgot.. és akk már nyugodt lehet.. volt vele lezáratlan ügyed?
Ha tényleg nincs ott élõ ember, egy ismerõs aki meg akar viccelni akkor paranoiás vagy, képzelõdsz, szorongsz... Menj el pszichológushoz.Szellemek nincsenek egyébként......

Miért van, hogy úgy érzem, hiányoznak egyes érzelmeim?

Szeretni tudok nagyon is

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy menne, csak azt gondolod.

Nem hinném, hogy menne, csak azt gondolod.
Ez elég félelmetes. Szerintem az a baj, hogy a filmek, reklámok, meg effélék kicsi kortól tompítják a gyerekek érzékeit. Próbálj meg mindent igazán elképzelni képszerûen magadnak. Képzeld el, hogy te volnál az, akit ölnek, és fájna, meg siratnának a szüleid, szóval így menj bele képzeletben a dolgokba. Talán kialakul valami.
én is gondolkodás nélkül leszúrnám azt, aki rám támad az utcán. mindig nálam van a bökõ. de ettõl még nem vagyok pszichopata. szerintem te sem. :)
Szerintem ezt nem lehet így elméletben eldönteni.
Senki sem tudja magáról, hogy hogyan viselkedne ilyen helyzetben, amíg oda nem kerül és meg nem tapasztalja.
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek
írj emailt: [email protected]

A Stalker Clear Sky-ban itt nála hogy hogy látni három Ak 74\2u-t és egy PSO 1 távcsőt de miért van ott ha nem tudom felvenni vagy elvenni tőle. Vagy miért vannak ott úgy mintha fel lehetne venni?

http://kepfeltoltes.hu/120607/xrEngine_2012-06-07_23-43-28-9..

Legjobb válasz: Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.

Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.
A kérdező hozzászólása: Sost az elején tartok ott hogy át kell mennem KORDON-ba ez után hány küldi kell ahoz hogy megjelenjenek a komolyabb csúzlik meg cuccok?
Miután a játék nem lineáris, ezért nem lehet így küldetésre pontosan megadni. Ha a mocsárban is elég idõt eltöltesz, végigjárod a rejtekhelyeket és a mellékküldetéseket, már ott is lesz egy megfelelõ alapkészleted (a játék lényege az aprólékos végigjátszás, mert ha végigrohansz a fõszálon, akkor sokkal gyengébb leszel a végére, mintha fejlõdnél. Kordon-ban két kereskedõ is van, és ott a hadsereggel kell területfoglalási harcokat vívni, nekik pedig gépfegyverük van (+ utánpótlásuk az õrhelyrõl, ott pedig fegyverkészletek).


Az miért van, hogy az összes Skoda Octaviat vezetõ ember ugyan úgy néz ki?

Mindegyik baseball sapkában van és sportszemüveget viselnek..

Legjobb válasz: És az miért van, hogy az összes pl :Mercedes W124, BMW X6-ot...... vezetõ ember ugyan úgy néz ki? Mindegyik nagydarab, kopasz , és agresszív Na meg persze az utak királyaiknak hiszik magukat! Ennek a kérdésnek semmi értelme :)

És az miért van, hogy az összes pl :Mercedes W124, BMW X6-ot...... vezetõ ember ugyan úgy néz ki? Mindegyik nagydarab, kopasz , és agresszív Na meg persze az utak királyaiknak hiszik magukat! Ennek a kérdésnek semmi értelme :)
Mi van, lealázott egy Octavia? :)
A kérdező hozzászólása: Attól még az Octavia messze van:)
Érdekes...Nemrég azt olvastam hogy az összes Octaviában 70 éves õsz papák ülnek :D Úgy hogy ez új infó :D
inkább segíts neki kimenni a körforgalomból
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az meg a másik fele, hogy tényleg azok ülnek benne
Hát ezt soha nem tapasztaltam, pedig sok Skodást ismerek.

Miért van az úgy hogy az emberek azt szeretik akit nem lehet? Miért van az úgy hogy az emberek nem szeretik akit lehet?

Legjobb válasz: Mert az emberek hülyék, mind. Én is, te is, õk is. Ha most mégsem azok, akkor majd azok lesznek, ha lesz rá lehetõség.

Mert az emberek hülyék, mind. Én is, te is, õk is. Ha most mégsem azok, akkor majd azok lesznek, ha lesz rá lehetõség.
Mert emberek vagyunk. Mindig azt akarjuk elérni ami nem a miénk, hogy tágítsuk a lehetõségeink határait. Van, aki kivétel persze:)
ez így izgalmas, aztán majd jön egy akivel kölcsönös lesz a vonzalom, na õ lesz az igazi..:) )
Mert pont akkor látod meg pont ott , amikor pont nem kéne :)
A kérdező hozzászólása: számomra nem túl izgalmas......de úgy legyen :)
Hmm..
Hümm..
Lol..
Hümmm??
A kérdező hozzászólása: Szoval végigjátszottam, meg kellet volna kapnom Devil Jin-t de ugyan az a kérdõjel volt ott.
Hát nálam is ez a probléma, , ,
Nem a Tekken devil withint kell ki vinni?? ja és eddyt ugy tudod megszerezni ha chrisitek megveszed a 500 000-es teljes costumot utána a háromszõg és kõr gombal választod christi névtábláján
Játszál összesen vagy 200, vagy 500 meccset, már nem emlékszem. Ha mindenkivel végigviszed a gamet és utána lenyomsz még pár végigjátszást, akkor már meg is szerezted. Leganább is nekem így sikerült. Meg a tekken devil vithin végigvitelével is megszerzed, én az elõzõt javaslom.
egyszerûûû... :D nemkell ide tekken5. xDD mivel ottvan a : Tekken 5. Dark Resurrection. összes embert megkapod alapból és jobb a játék. ;)
Ha az összessel kijátszottad és még akkor sem kaptad meg devil jin-t akkor játszd arcade módban(kb.:100 pálya kell hozzá vagy kevesebb)és meglesz!!

Miert van az hogy eddig nem dagadt a labam? De mar ugy 3 napja dagad a bokamtol lefele. Es miert van hogy ha megnyomogatom a mellbimbom akkor van hogy feher fojadek jon ki belole es van mikor sarga?

33 hetes kis mama vagyok. segitsetek mert nagyon megijedtem.

Legjobb válasz: Szia! Csdak, hogy megnyugodj, nálam 21 hetes korom óta igy van. Fölösleges dolgokon parázol, ami nálad már teljesen idõszerü. A bokád elkezdett vizesedni. Visszább kell fognod a só ill. füszerfogyasztásodat. A melledbõl folyó folyadék az elõtej. Ami eleinte átlátszó, utána sárgás lesz. Az anyatej szine is ilyen. Ez teljesen természetes. Nyugalom! További boldog babavárást!

Szia! Csdak, hogy megnyugodj, nálam 21 hetes korom óta igy van. Fölösleges dolgokon parázol, ami nálad már teljesen idõszerü. A bokád elkezdett vizesedni. Visszább kell fognod a só ill. füszerfogyasztásodat. A melledbõl folyó folyadék az elõtej. Ami eleinte átlátszó, utána sárgás lesz. Az anyatej szine is ilyen. Ez teljesen természetes. Nyugalom! További boldog babavárást!
Szia! A mellfolyástól ne ilyedj meg, az csak elõtej, ez teljesen normális 33 hetes korban! :) De azért ne nyomogasd! A lábdagadásról meg annyit, hogy örülj neki, hogy eddig nem dagadt! :) A vizesedéstõl van, valószínûleg. Jó babavárást!
Az elõtej miatt ne aggódj és ne nyomkodd magad!:) A lábad szerintem azért dagad 3 napja, mert nagyon meleg van! Annak is dagad a lába sokszor ilyen melegbe, aki nem várandós. Szerintem borogasd hideg vizes törölközõvel és pihentesd, polcold fel! Annak meg csak örülj, hogy eddig nem dagadt be! Nekem eddig 2x is bedagadt már ilyen nagy melegbe, egyszer a 21. héten meg tegnap elõtt este, de az azért volt mert sokat mászkáltam, borogattam és elmúlt, mostanra meg semmi baja! Ne ijedj meg és ne aggódj!!! További boldog babavárást! 25 hetes kismami
Amikor elõszõr tapasztaltam kb a 29. héten az elõtejet én is megijedem de a doki megnyugtatott ez benne van, viszont azt is mondta ez sajna nem jelenti azt biztosan hogy lesz tejem... ez sok kismamánál van és kész. 34. hetes kismama
Cicit nem nyomkodunk :) Az elotej van, akinek van, van, akinek nincs, de tul. keppen, mint irtak elottem, semmit se jelent a kesobbi szoptatast illetoen (lesz-e tej avagy sem). Meleg: ha van klimad, nyomsad ezerrel, nekem egyedul az viszi le a vizesedest. Minden nap mennem kell a varosba be, mire hazaerek du.an, tiszta dagadt a bokam. Ilyenkor otthon lefekszem, labamat felpolcolom, es nyomatom a klimat, par ora alatt eljesen megszunik a vizesedes. Meg iszom a csalanteat, az segit a vesenek.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a megnyugtatast es a tanacsokat es mindenkinek szep baba varast!!!!!!
én igy csinálom ha elmegyek h másik gumi és folytatjuk..
Gyakorlat kérdése és nagy önfegyelem, így akár 30-50 perc is lehet a csúcsig! De fiatalon kezdetekben ez nem így mûködik , ott a gerjedelem és egyébb okok miatt jóval elõbb bekövetkezik.
"Van aki már berakja és egybõl elélvez mert annyira izgató" Ez csak azért van, mert régen volt nõvel..
A kérdező hozzászólása: érdekes én sûrûn szexelek és mégis mindig hamar elmegy az elsõ... onnantól már nincs gond
Fogd vissza magad! Olyankor gondolj anyádra! Ill. másra! Most nehogy megsértõdj! Bocs.

Az miért van, hogy egyszer úgy érzem kell nekem egy lány, ilyenkor önbizalom semmi, lehangolt vagyok, magambafordulok, aztán meg leszarom az egészet és sokkal jobban érzem magam, elhiszem magamrol, hogy jó vagyok meg minden?

Megjegyzem, hogy nem volt még barátnõm, nem is smároltam meg semmi. Nos? 18/F

Legjobb válasz: Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L

Alábecsülöd magad? Elhiszed, hogy mégsem kell és leszarod nem? Ugyan ez van velem is.. 18/L
Szintén így. Nemigazán tudnám megmagyarázni mért. 19/l
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, Igen hasonló helyzetben vagyok, mint te. Szerencse, most szebb napjaimat élem, de a napi kontakt azzal a lánnyal, fel-fel hozza azt amit érzek. :)
Én is szoktam így lenni, akkor jönnek az új célok!:)
mert különben miért vágta volna pofon?:D
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezt kutatások bizonyították. Két felbérelt színész játszott el egy nyilvános veszekedési jelenetet különbözõ helyeken, az emberek túlnyomó többsége a férfiról volt negatív véleménnyel.
Talán mert ha én pofon váglak, azt állod, ha meg visszaadod, én kifekszem. Ezért olyan bátor dolognak tûnik, ha egy nõ odáig fajul, hogy megüt egy férfit . Azért volt már, hogy visszakapták. Mindenesetre egy nõnek nem jut eszébe pofon elõtt, hogy halál lesz belõle. Az ideális férfi nyugodt és udvarias, és lovagias, a nõ hisztizhet is. Elõítéletes vagyok. A mi családunkban azt láttam, hogy bántak ki a férfiakkal, úgyhogy részmrõl egybõl a hapsi mellé állok. Ez így lehet másokkal is. Összefoglalva: nem hiszem, hogy a nõ mellé állnak. A többség azt gondolhatja, hogy HP.
Amikor válásra kerül a sor akor is minden bizonyíték vagy ismertség hiánya ellenére is a férfi a gonosz. Ez van ilyen a világ. Elõítéletesek sokan.
a férfi üthetõbb. erre volt 1 jópofa kísérlet is. fájdalommal kellett büntetni alanyokat ha valamit elrontottak, X skálán. ha az alany férfi volt sokszor a skála legvégéjéig elmentek a büntetéssel, nõ esetében viszont félbehagyták inkább a kísérletet. nem tudták tovább bántani. ez bennünk van. ennyi
Ma egy buszon láttad ezt? Mert akkor az nem volt komoly :D
mert mindig a nönek van igaza :3 ezt jegyezd meg :*
mer szereti a szadot xd engem egyszer pofon vágott egy csaj, mondom ezt most miért, azt mondja mer szeret xd
Ez jó kérdés. Ha viszont a férfi vágná pofon akkor egy agresszív állat és a nõ ártatlan.
Mert a nõk azt hiszik, valakik, csak mert hozzánõttek a p_nához. Kerülne egy arab kezébe... ott aztán megtanulná, hol a helye.
Nagyon szomorú. Én nem tudom megmagyarázni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!