Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy, nem jó egy (96 db)

Ha van egy cégnek honlapja, ahol árul is dolgokat (nem webshop), az miért van, hogy nem írja ki az árait? Nagyon sok ilyen honlappal találkozom, és máig sem értem, hogy mi lehet az oka, vagy mi lehet ebben a jó nekik?

Ahol nincsenek kiírva árak, ott mindenhol az van, hogy érdekl?djön az üzletben, és/vagy telefonon.

Legjobb válasz: gyorsan változnak az árak, kis mennyiségben tartanak csak maguknál, nincsen szükségük webshopra, idejük sincsen online aktualizálni mindig a dolgokat. az, hogy kiteszik a lapra, tájékoztató jelleggel mutatja, hogy azt is lehet náluk kapni, ha éppen van. pl ezekért.

gyorsan változnak az árak, kis mennyiségben tartanak csak maguknál, nincsen szükségük webshopra, idejük sincsen online aktualizálni mindig a dolgokat. az, hogy kiteszik a lapra, tájékoztató jelleggel mutatja, hogy azt is lehet náluk kapni, ha éppen van. pl ezekért.
A kérdező hozzászólása: Most akkor például ezen mik változnak? http://www.babycenter-sopron.hu/katalogus.php?akid=5 nem hiszem hogy például egy babakocsi ára állandóan változik.

Miért van az hogy, nem jó egy csaj se?

17 éves srác vagyok, és aranyos vagy helyes nem tudom, mit mondanak erre a csajok(legalább is ezt veszem észre).

Legjobb válasz: hát ha neked is szimpi meg ari sztem 1 randit mindenképp megér!vagy inkább próbálj vele jobban megismerkedni...ne ugorjatok rögtön a közepébe.nem kell ide idõsebb csaj.mi is 1mással vesztettük el a szüzességünket és nekem nem is kéne más!de ez egyéni:)nem vagy te szerencsétlen...te mondtad h sok lánynak bejössz/bejöttél:DISMERKEDJ!és ne ítélj elsõre!!jah és ha arra kerül a sor akkor gumi:)

hát ha neked is szimpi meg ari sztem 1 randit mindenképp megér!vagy inkább próbálj vele jobban megismerkedni...ne ugorjatok rögtön a közepébe.nem kell ide idõsebb csaj.mi is 1mással vesztettük el a szüzességünket és nekem nem is kéne más!de ez egyéni:) nem vagy te szerencsétlen...te mondtad h sok lánynak bejössz/bejöttél:DISMERKEDJ!és ne ítélj elsõre!!jah és ha arra kerül a sor akkor gumi:)
Ha arra gondolsz hogy te szûz vagy az a te dolgod hogy mit csinálsz.Amugy meg egy idõsebb csaj is lehet épp olyan tapasztalatlan mint te.Fõleg ha õ is szûz.De szerintem még ne rohanj sehová.Meg ha aztán jön a nagy Õ örülni fog hogy elõtte nem feküdtél össze mindenféle csajjal.
A kérdező hozzászólása: A csaj valószínûleg már nem szûz, volt már nem egy csávója köztük az egyik legjobb spanom is, ez is zavar kicsit. köszi az eddigi válaszokat.
én 2 lehetõséget látok: vagy nem teccik eléggé eddig egyik csaj sem (amit egy szinten megértek mert nehéz megfelelõt találni ha kicsit igényesebb vagy és ez nekem sem megy könnyen pl.) a másik pedig hogy lehet nem a hetero irányba érdeklõdsz valójában.
A kérdező hozzászólása: Jesszus dehogynem a heteró irányba, meleg nem vagyok. inkább igényesebnek mondanám magam, sok minden zavar egy lányon ami pl. másokat hidegen hagy pl: ha sárga foga, dohányzik, nagyon szõrõs a keze, bajsza van, meg ilyen ek. mind1 majdcsak összejön valami normális...
Hello! Ezen a lelkiállapoton majdnem minden srác átesik, én is voltam hasonlóan. A 18 éves lánynak mondd el mindazt, amit itt nekünk. Ha a lány igazán emberi, és igazán akar Téged, akkor mindenben megért, és mindenen átsegít. Ha nem, akkor ne görcsölj, mert az Igazi mindig úgy jön magától, hogy mire észreveszed, már tök szerelmes vagy bele! Nekem mindkét hosszabb kapcsolatom így kezdõdött, a másodikkal már együtt élek!
Nagyon egyszerû a problémád megoldása! Szállj le a magas lóról. Nekem úgy tûnik te a külseje alapján ítéled meg a nõket. Jobbnak tarod magad annál, hogy ilyen csajokkal járj. A lényeg, hogy a bajuszt és más szõrzetet el lehet távolítani egy kis gyantával és lehet, hogy máris kész a bomba nõd, aki belsõleg is megfelelne neked. De mivel ilyen a hozzáállásod esélyt sem adsz nekik. Majd rájössz te is hogy nem mind arany ami fénylik!
A kérdező hozzászólása: Hmm az utolsó kommentelõnek , lehet hogy igaza van, sõt. megfontolom... köszi :)
Elképzelhetõ, hogy a vga driver beállításoknál ment el valami.Engem is szivatott már meg így. Ráfrissítettem a driver-re és jó lett.
A kérdező hozzászólása: AMD Vision Engine-t használsz? Felpakoltam jó lett minden. Egy szépség hibája van mikor indul a win7 egy pillanatra kis fekete ablakocska bevillan. Azt nem tom hogy lehetne eltüntetni. Amúgy fajin.
Én CCC-vel tolom. De mindegy is.Az a lényeg, hogy jó lett.

Mindenki mondja, hogy nem jó, ha az oszt. Társad egyben a barátnőd/barátod is. Miért van ez, mi ebben a baj?

Az oké, hogy mindennap látom, de akkor is...

Legjobb válasz: ebben az a baj, hogy ha jártok oké boldogok vagytok... de mi van ha szakítotok.. akkor minden nap látnod kell, ez fõleg akkor szar ha õ szakít. nem tudtok már úgy beszélni egymással. és ezt sok idõn át... én nem járnékoszttárssal pedig van egy olyan fiú aki nem külsõleg hanem belsõleg fogott meg de nem tudnám magunkat elképzelni... na mind1 gondolkozz el azért ezen..:)

ebben az a baj, hogy ha jártok oké boldogok vagytok... de mi van ha szakítotok.. akkor minden nap látnod kell, ez fõleg akkor szar ha õ szakít. nem tudtok már úgy beszélni egymással. és ezt sok idõn át... én nem járnékoszttárssal pedig van egy olyan fiú aki nem külsõleg hanem belsõleg fogott meg de nem tudnám magunkat elképzelni... na mind1 gondolkozz el azért ezen..:)
Gondolj bele, mi történik ha nem jön össze/megromlik a kapcsolatotok. Ezért.
Második vagyok...bocs, h nem értem, de szerintem nem én vagyok a hülye...ugyanis ha már fel teszed a kérdést, legalább azt, h "osztálytárs" ki lehetett volna írni...de ha ennyit sem tudsz...
A kérdező hozzászólása: Kedves 19:20, örülök, hogy egyetértünk:DD
Nekem is ezvolt mint ami neked mostvan. csak én a lány vagyok, Idén kezdtem a 9.et:) és szeptember végén összejöttünk.Rá 2 hónapra szakítottunk :( nem túl jó minden nap látni...de ha kivánc vagy rá h mien szar akkor teis próbáld ki xxD de ismerek olyan párt akik 9.be összejöttek utána szakítottak és ballagás után újra öszzejöttek :)
én is így gondolkoztam de aztán arra jutottam hogy nem akarom kihagyni, 10 hónapja vagyunk együtt, és imádjuk egymást..a szakításról meg annyit hogy tudni kell kezelni ahelyzetet.szerintem.
A kérdező hozzászólása: eddig nekem is ez volt, de most gimiben (9.-es vagyok) van egy lány, akibe szerelmes lettem, de akkor hagyni kéne?:S
én amúgysem szeretem a korombelieket
A kérdező hozzászólása: határozottan van benne valami...
énis így gondoltam h mér lenne baj?! de már vége és elég sz*r h minden nap látnom kell
Azt a mondást sem hallottad, hogy "házinyúlra nem lövünk"?
hááthh jah:)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor "csak" a szakítás miatt?:p
majd amikor szakitotok meg látod hogy mért intenek óva az osztálytársaktól!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi nem világos, én csak arra gondoltam, hogy biztos hallottad már, hogy "osztálytárssal nem jó kikezdeni" ésatöbbi, na erre lennék kíváncsi, h miért nem jó... Mert én nem találok benne kivetnivalót^^
mert a kapcsolat közbe kevesebbet találkoztok délután, este mert minden nap elég sokat látjátok 1mást. A kapcsolat után meg, hát szerintem nem kell elmagyaráznom...akkor meg az a baj hogy minden nap látod. Tapasztalatból mondom...:S
Én ezt a kérdést nem értem...
A kérdező hozzászólása: jójó tényleg ki lehetett volna, sry^^ de am nem sértésnek szántam azt, h "nem tudom, ezen mit nem lehet érteni", ha annak vetted...
Honnan tudjam? Nem vagyon én orvos.
... vagyok ...
A kérdező hozzászólása: nem pont tõled kérdeztem.. -.-"
Vizsgáltasd ki magad, az elõzõ is erre célzott. Próbáltál már hányni?
A kérdező hozzászólása: még nme.. de nem is tudnék hányni, csak hány ingerem van!

Lehet, hogy nem jó helyre írom a kérdést, de miért van az, hogy a 21. században egyre több tizenéves lány esik teherbe? Engem ez teljesen felháborít, mert a csapból is a fogamzásgátlás folyik! 22/L

Legjobb válasz: Azért mert felelõtlenek és már az is úgy mond "menõnek " számít ha gumi nélkül csinálják...nem egyszer voltam ennek fültanúja a középsuliban... Erre nem lehet mit mondani hogy hülyék :D Azt sem tudják mi hogy van csak csinálják... 20/L

Azért mert felelõtlenek és már az is úgy mond "menõnek " számít ha gumi nélkül csinálják...nem egyszer voltam ennek fültanúja a középsuliban... Erre nem lehet mit mondani hogy hülyék :D Azt sem tudják mi hogy van csak csinálják... 20/L
Mert sajnos még a 21. században is nagy a sötétség a fogamzásgátlásról, magáról a szexrõl a fejekben. Amikor azt hallom, hogy az elsõ együttlétkor nem lehet teherbe esni, meg ilyen kérdést tesz fel itt az oldalon valaki, hogy ha lenyeli az ondót, terhes lehet-e és hasonlók, akkor elgondolkozom, hol vannak ilyenkor a szülõk.. minek is van ennyi fogamzásgátlással foglalkozó mûsor, könyv, tájékoztató kiadvány... hogyhogy nem jut el a fiatalok agyáig? Egyáltalán: mi a francnak szexel az, aki nincs tisztában az alapvetõ dolgokkal? minek kell már 12-13 évesen szexuális életet élni???? Valamirõl talán lemaradnak, ha nem teszik??? aztán csodálkoznak, hogy 20 éves korukra kiégnek és túl vannak 2-3 abortuszon.
Az egészséges életmód is folyik a csapból mégis több az elhízott, magas vérnyomásos, cukros ember, mint korábban valaha. Egy dolog hallani, más felfogni és betartani a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Én 14éves voltam mikor elvesztettem a szûzességem, de tisztában voltam a dolgok súlyával(nem mellesleg meg a pasival 3 és fél évig együtt voltunk.)Én Anyuval rengeteget beszélgettem errõl, mert engem érdekeltek a dolgok, sõt a menstruációról is.Itt vagyok 22 évesen se gyerekem se abortuszom nem volt/nincs.Barátnõmrõl másfél éve derült ki, hogy 6hónapos(!)Terhes.Nem hittem már akkor sem el, hogy nem tudta mi a szitu.Most egy 1éves kisfiú Anyukája viszont élete nincs.Én bulizni járok õ meg otthon van vele.Nem tudom felfogni ezeket a dolgokat. Szerintem a fogamzásgátlás meg az egészséges táplálkozás nem egy súlyban vannak.

Az miért van, hogy egy tökéletes kapcsolat nekem nem jó és folymatosan az újat keresem mellette?

Trollok kíméljnek!

Legjobb válasz: Mert egy kevés és sokat akarsz. Nem volt egy nehéz kérdés. Majdnem mindenki szeretne kacsingatni jobra balra.

Mert egy kevés és sokat akarsz. Nem volt egy nehéz kérdés. Majdnem mindenki szeretne kacsingatni jobra balra.
Mert telhetetlen kis..... ...... vagy, aki nem képes értékelni amije van. Éretlen. Ezt a szót kerestem. Mindig azt hiszed, hogy majd találsz valami mást, különlegesebbet. Nem kell neked kapcsolat, csak kínzod a másikat vele. Egyelõre csak keresd folyamatosan az újat, kapcsolat nélkül.
nekem is hasonló a szitum, csak én nem mondanám tökéletesnek a kapcsolatomat..
Miért kell vkit leribizni azért, mert még nem találta meg az Igazit, és kétségbe van esve????
Nemed és korod?
A kérdező hozzászólása: Higgadjatok le fiukak! 25 es hatarozottan f! Éretlentõl tavol allok. Többieknek koszonom a valaszt..

Az miért van, hogy én csak az olyan lányokkal tudok jóban lenni, akiknek nem számít a külső? A legtöbb lánynál tényleg ennyire zavaró még haverkodásnál is, hogy én csak ilyen aranyosnak, cukinak tartott fiú vagyok és nem egy adonisz alfahím?

Általában olyan lányokkal, főleg tinikkel vagyok jóban, akik bírják a humoros, pimasz, kicsit gyerekes lényemet.

Legjobb válasz: Most neked az a bajod,hogy nem tudsz ismerkedni felszínes emberekkel? Tényleg vannak bajok..

Most neked az a bajod, hogy nem tudsz ismerkedni felszínes emberekkel? Tényleg vannak bajok..
Én is egy ilyen lány vagyok, akinek nem számít a külsõ, örülj neki, hogy legalább valaki szeret :) Szerintem ezerszer jobb valakit önmagáért szeretni, minthogy azért, ahogy kinéz.
Te olyan lányra vágysz, akinek nem tetszel? Az kinek jó?
Örülj neki. Sok ember szenved itt nyilvánosan, hogy abszolút egy lány sem érdeklõdik iránta, és amikor kezdeményez, akkor is felszínest fog ki. Neked vannak lányok, akikkel jóban vagy, ráadásul õk nem is felszínesek, tehát mindenképp érettebbek és jobb barátok. Mert téged szeretnek, nem a külsõdet. Nem értem a problémát. 17/L
De jó lenne, ha nekem is lenne élõben legalább egy lány, aki tényleg jóba lenne velem. De ez az én esetemben kizárt.
A kérdező hozzászólása: Minek örüljek, senki sem szexel velem, egy csaj sem, inkább havernak tartanak, de nem is jönnek be nekem mondjuk ezek a csajok külsõre. A vonzó csajok emberszámba sem vesznek, nincs miért boldognak lennem. Bezzeg a lányok élvezhetik az életet. Én is szeretném élvezni, jókat szexelni, mint amit a lányok megkaphatnak bármikor.

Az miért van, hogy a gépemre rádugtam egy winchestert és működik minden jó, de ha valamit elindítok róla pl. : film, játék akkor lefagy a gép és ilyen kék alapon hibaüzenetet hoz ki, de nem lehet elolvasni mert egyből újra is indul?

Legjobb válasz: keress rá start menüben a speciális rendszerbeállítások-ra Indítás És ne induljon újra hiba esetén a rövid kódot írd le amúgy le kellene formázni a merevlemezt szerintem

keress rá start menüben a speciális rendszerbeállítások-ra Indítás És ne induljon újra hiba esetén a rövid kódot írd le amúgy le kellene formázni a merevlemezt szerintem
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam, hogy ne induljon újra, de ugyan úgy újraindul. Viszont neten találtam egy képet és nekem is ezt írja http://prohardver.hu/dl/upc/2010-05/268766_dsc00072.jpg de a kód nem biztos, hogy az mint nekem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!