Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha vízszintbe (2 db)

Miért van az hogy ha lemegyek vízszintbe, egy idő után rettenetesen elkezd fájni a fogom és az egész állkapcsom?

Napközbe amíg állok vagy ülök nem fáj, de amint lefekszem iszonyat mód el kezd fájni. Majd amikor felkelek, öblögetek kicsit akkor elmúlik, majd kezd?dik minden el?röl.

Legjobb válasz: valszeg van valami gyulladás, rossz az egyik fogad, csak mivel nappal pörögsz, estére meg már kimerülsz és elöjön ez a fájás. olyan mintha pl tul sokat dolgozol és nem érzed napközben, de amint lefekszel elkezd fájni mongyuk a karod...mindenképp menj el fogdokihoz

valszeg van valami gyulladás, rossz az egyik fogad, csak mivel nappal pörögsz, estére meg már kimerülsz és elöjön ez a fájás. olyan mintha pl tul sokat dolgozol és nem érzed napközben, de amint lefekszel elkezd fájni mongyuk a karod...mindenképp menj el fogdokihoz

Miért van az, ha vízszintbe fekszek, megfájdul a fejem?

Legjobb válasz: Szerintem a vérnyomásod hirtelen leesik. Vagy folyamatosan fáj onnan kedzve?

Szerintem a vérnyomásod hirtelen leesik. Vagy folyamatosan fáj onnan kedzve?
Egyetrétek az elõzõ hozzászólóval, vagy a vérnyomásod, de az is lehet, hogy a nyakadnál vagy hátadnál becsípõdött egy ízület, vagy ilyesmi (esetleg izomrándulás).
A kérdező hozzászólása: Folyamatosan fáj a homlok részen vagy a halánték.
hmm...ez elég érdekes..nekem nem jellemzõ h lefexek vizszintbe és elkezd fájni hanem ha elalszok.erre valamilyen magyarázat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!