Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha várnom kell valamire (2 db)

Miért van az ha várnom kell valamire pld orvosi rendelö elött 1orát kb vagy kevesebbet már sirhatnék is rámjön és nagyon ideges vagyok sirok is sokszor, vagy ha a gép lassul be már agressziv vagyok és mindent széttörök... miért van ez?

Legjobb válasz: Nagyon picike a tûrésküszöböd:))) Amúgy én is így vagyok vele, azt mondják, a jóga segít türelmet fejleszteni.. hát ... majd lehet megpróbálom. Ezta dolgot fejben kell helyretenni.

Nagyon picike a tûrésküszöböd:) )) Amúgy én is így vagyok vele, azt mondják, a jóga segít türelmet fejleszteni.. hát ... majd lehet megpróbálom. Ezta dolgot fejben kell helyretenni.
Az önuralmad fejleszthetõ. Autogéntréning, agykontroll, jóga, ilyesmi. Sajnos vannak ilyen érzékenyebb idegrendszerû emberek.

Miért van az hogy ha ezotéria rovatba teszek fel egy kérdést egyből kapok rá ezer választ, viszont ha valami tényleg fontosat akarok megtudni napokig kell várni mire valaki egyáltalán elolvassa a kérdést?

Legjobb válasz: A legtöbb ember viccet csinál ebbõl a rovatból. Szándékosan kamu kérdéseket tesznek föl, és trollkodnak. Ez az egyik ok. A másik, hogy ezotéria témakörben semmit sem lehet igazán tudni. Ha tudni akarsz valamit, akkor a tudomány kategóriában kell keresgélned. Az ezotéria az inkább hipotézisekkel dolgozik. A vallás meg hittel. Itt tudni semmit nem lehet biztosra. A vélemény olyan mint a s3gglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Mégis, vannak pávián jellegû emberek akik mutogatják.

A legtöbb ember viccet csinál ebbõl a rovatból. Szándékosan kamu kérdéseket tesznek föl, és trollkodnak. Ez az egyik ok. A másik, hogy ezotéria témakörben semmit sem lehet igazán tudni. Ha tudni akarsz valamit, akkor a tudomány kategóriában kell keresgélned. Az ezotéria az inkább hipotézisekkel dolgozik. A vallás meg hittel. Itt tudni semmit nem lehet biztosra. A vélemény olyan mint a s3gglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Mégis, vannak pávián jellegû emberek akik mutogatják.
ezzel én is így vagyok, nagyon idegesít hogyha felteszek egy fontos vagy normális kérdést alig kapok rá választ és annak is a fele értelmetlen igazából a legtöbben csak magyaráznak, nem is tudnak semmit a dologról, vagy leszólják az embert hogy miért érdekli az ezotéria(bár ha annyira lenézik akkor nem tudom hogy minek nézik)
Sõt, igazából a gyakorikérdések már nem is az a weboldal, aminek szánták, inkább egy paródia, hála a képzelgõ ezósoknak, meg a felvilágosítatlan tinilányoknak.
Mert itt sok hülyeségre ráakad az ember, amin tud jókat nevetni, ezért sokan ezt nézik. Ugyanez van a szerelem szex rovatba is. Az ünnepek rész meg például rohadt unalmas, nem is nézik sokan.
Azért, mert cikizni mindenki tud, de egy fontos kérdésre kevesen tudják a választ.
Mert az ezotériához nem kell különösebb mûveltség.
Nemtom. Most is csak azért írok, hogy hamarabb meglegyen az ezer :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!