Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha várnom kell (12 db)

várj míg felkel majd a nap , te csak várj míg felkel majd a nap
nemkell várni. ha van azért van mert elsõre nem szakadt át teljesen a szüzhártya, és a "maradék" még akkor szakadt át.
belsõvérzésed van!!
Miért kell bunkónak lenni?! Szerintem nem szakadt át teljesen, de várni nem szükséges.
Már nem emlékszem pontosan hányszor, de nekem is többször vérzett. Volt olyan is, hogy már régóta nem és aztán egyszer csak megint mikor 1 hétig nem szexeltem.
Nem mindenki vérzik az elsönél de ha a másodiknál is vérzel akkor az atol van h a párodnak vastag a fasza és nem birod ennyi ;D:P
szerintem masodjara mar tul erosen nyomtatok, vagy tul vastag volt a baratodnak a fasza.ennyi.:)

Miért van az ha várnom kell valamire pld orvosi rendelö elött 1orát kb vagy kevesebbet már sirhatnék is rámjön és nagyon ideges vagyok sirok is sokszor, vagy ha a gép lassul be már agressziv vagyok és mindent széttörök... miért van ez?

Legjobb válasz: Nagyon picike a tûrésküszöböd:))) Amúgy én is így vagyok vele, azt mondják, a jóga segít türelmet fejleszteni.. hát ... majd lehet megpróbálom. Ezta dolgot fejben kell helyretenni.

Nagyon picike a tûrésküszöböd:) )) Amúgy én is így vagyok vele, azt mondják, a jóga segít türelmet fejleszteni.. hát ... majd lehet megpróbálom. Ezta dolgot fejben kell helyretenni.
Az önuralmad fejleszthetõ. Autogéntréning, agykontroll, jóga, ilyesmi. Sajnos vannak ilyen érzékenyebb idegrendszerû emberek.

Miért van az, hogy ha a Star-->Kikapcsolásra rá nyomok akkor vagy 5 percet kell várni még be jön az ablak (készenlét, kikapcs, újraindít) és utána még vagy 10 perc még le áll a rendeszer. Miért van ez? És lehet változtatni rajta?

Legjobb válasz: Ha a rendszernek szintén 10 perc kell mire betölt, normálisan, akkor valószinûleg túl sok "szemét" gyûlt össze a regisztrációs adatbázisban, túl sok progi indul nagy az össze-visszaság stb, stb, stb, sokminden telepítsd újra az egészet, már nem érdemes vele foglalkozni. Ha csak kikapcsoláskor, vagy huzamosabb mûködés idején tapasztalod, akkor valami nagyon "eszi" a memóriát, ki kell taláni mi az.

Ha a rendszernek szintén 10 perc kell mire betölt, normálisan, akkor valószinûleg túl sok "szemét" gyûlt össze a regisztrációs adatbázisban, túl sok progi indul nagy az össze-visszaság stb, stb, stb, sokminden telepítsd újra az egészet, már nem érdemes vele foglalkozni. Ha csak kikapcsoláskor, vagy huzamosabb mûködés idején tapasztalod, akkor valami nagyon "eszi" a memóriát, ki kell taláni mi az.

Miért van az hogy ha ezotéria rovatba teszek fel egy kérdést egyből kapok rá ezer választ, viszont ha valami tényleg fontosat akarok megtudni napokig kell várni mire valaki egyáltalán elolvassa a kérdést?

Legjobb válasz: A legtöbb ember viccet csinál ebbõl a rovatból. Szándékosan kamu kérdéseket tesznek föl, és trollkodnak. Ez az egyik ok. A másik, hogy ezotéria témakörben semmit sem lehet igazán tudni. Ha tudni akarsz valamit, akkor a tudomány kategóriában kell keresgélned. Az ezotéria az inkább hipotézisekkel dolgozik. A vallás meg hittel. Itt tudni semmit nem lehet biztosra. A vélemény olyan mint a s3gglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Mégis, vannak pávián jellegû emberek akik mutogatják.

A legtöbb ember viccet csinál ebbõl a rovatból. Szándékosan kamu kérdéseket tesznek föl, és trollkodnak. Ez az egyik ok. A másik, hogy ezotéria témakörben semmit sem lehet igazán tudni. Ha tudni akarsz valamit, akkor a tudomány kategóriában kell keresgélned. Az ezotéria az inkább hipotézisekkel dolgozik. A vallás meg hittel. Itt tudni semmit nem lehet biztosra. A vélemény olyan mint a s3gglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Mégis, vannak pávián jellegû emberek akik mutogatják.
ezzel én is így vagyok, nagyon idegesít hogyha felteszek egy fontos vagy normális kérdést alig kapok rá választ és annak is a fele értelmetlen igazából a legtöbben csak magyaráznak, nem is tudnak semmit a dologról, vagy leszólják az embert hogy miért érdekli az ezotéria(bár ha annyira lenézik akkor nem tudom hogy minek nézik)
Sõt, igazából a gyakorikérdések már nem is az a weboldal, aminek szánták, inkább egy paródia, hála a képzelgõ ezósoknak, meg a felvilágosítatlan tinilányoknak.
Mert itt sok hülyeségre ráakad az ember, amin tud jókat nevetni, ezért sokan ezt nézik. Ugyanez van a szerelem szex rovatba is. Az ünnepek rész meg például rohadt unalmas, nem is nézik sokan.
Azért, mert cikizni mindenki tud, de egy fontos kérdésre kevesen tudják a választ.
Mert az ezotériához nem kell különösebb mûveltség.
Nemtom. Most is csak azért írok, hogy hamarabb meglegyen az ezer :)

Miért van az, hgy ha nehéz fokozatra állítom a sakk játékot, miért kell akár hosszú perceket is várni a következő lépésre?

Tényleg ennyire er?forrásigényl? lenne egy, egyszer? sakk játék?

Legjobb válasz: Mert a gép végig játsza magában a játékot, minden egyes lehetõséggel. Szal lépsz egyet a bástyával, és a gép erre reagál, és végig számolja, ha milesz ha monjuk a királynõvel lépsz. Ha ezzel gondolatban lejátszott egy meccset, akkor jön a következõ bábu, és így a végéig, és majd összesíti, hogy melyik esetben nyerne õ, és azzal fog lépni, amelyikre a legnagyobb esélyt számolta ki, hogy nyerni fog. És hát kicsit sokáig tart kiszámolni, de nem ennyire. Ez az idõ arra szolgál, h húzza az idegeidet, hogy minél több hibát véts el a játékban.

Mert a gép végig játsza magában a játékot, minden egyes lehetõséggel. Szal lépsz egyet a bástyával, és a gép erre reagál, és végig számolja, ha milesz ha monjuk a királynõvel lépsz. Ha ezzel gondolatban lejátszott egy meccset, akkor jön a következõ bábu, és így a végéig, és majd összesíti, hogy melyik esetben nyerne õ, és azzal fog lépni, amelyikre a legnagyobb esélyt számolta ki, hogy nyerni fog. És hát kicsit sokáig tart kiszámolni, de nem ennyire. Ez az idõ arra szolgál, h húzza az idegeidet, hogy minél több hibát véts el a játékban.
A gép számol, sokat számol, mérlegel, állapotokat hasonlít össze. A sakk egy eléggé összetett játék, ezért lehet belõle nagymesternek lenni, ha egyszerû lenne, mindenki profi szinten tolná. Képzeld el szegény számítógépnek nincsenek olyan fejlett mintaillesztõ módszerei mint a te agyadnak, így neki sokkal bonyolultabban kell kiszámolnia, mi is lenne jó neki.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat

Hp deskjet d1360 tintasugaras nyomtatópatront feltöltötem, de nem folyik belõle csak akkor ha nagyon erõsen hozzádörzsölök egy papírt és utána kell várni vagy 30másodpercet, hogy újra jöjjön belõle egy kicsi, ez miért van? Esetleg vákum miatt?

Legjobb válasz: alapból volt lyuk a tetején,ha eltávolítottam a címkét róla,de megfurtam még,hátha a vákum miatt nem folyik belõle,de semmi..videóban láttam,hogy beleinjekciózzák,és jó is

A kérdező hozzászólása: alapból volt lyuk a tetején, ha eltávolítottam a címkét róla, de megfurtam még, hátha a vákum miatt nem folyik belõle, de semmi..videóban láttam, hogy beleinjekciózzák, és jó is

Wow eredetin loot késésem miért van? Tökéletesen megy minden, bg-k, insta nincs lag, csak amikor lootolok kb 2-3 sec-et kell várnom mire kiadja az ablakot. Vagy ha táskában áthelyezek egy itemet az is kis időbe telik.

Legjobb válasz: Jelentsd a Ticket részlegben a loot laggot. Akkor utánanéznek, mert lehet valami "laggoltató" cuccod van, ami csak a Te karakteredre hat mint negatív lagg.

Jelentsd a Ticket részlegben a loot laggot. Akkor utánanéznek, mert lehet valami "laggoltató" cuccod van, ami csak a Te karakteredre hat mint negatív lagg.

Miért van az hogy ha regisztrálok erre a gyakorikerdesek.hu-ra akkor fél órát kell várni h kérdezhessek vgay válaszolhassak?

Legjobb válasz: hogy addig is megfigyeld hogy itt milyen a közösség, milyen témák vannak stb... :)

hogy addig is megfigyeld hogy itt milyen a közösség, milyen témák vannak stb... :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) most már tudom csak az a szar hogy a kérdések közt 1 órát kell várni :/
Sajnos, mint minden korlátozás, ez is azok miatt van, akik nem szabályszerûen használnák az oldalt, regisztrálnak, hogy provokáljanak, hirdetessenek, és ha az egy órás korlát se lenne két kérdés között, még rosszabb lenne a helyzet.
Nekem naponta csak egy kérdés feltételét engedélyezi. :(

Miért van az, hogy ha a pasimmal cseten beszélek, sokat kell várnom?

Azt írja, hogy senkivel nem csetel, de azért már felment bennem a pumpa, hogy 5-6, 7-8 perceket kellett várnom, mire megnézte mit írtam, válaszoltam. Mérges lettem, szóba hoztam, és besértődött. Felőlem csetelhet másokkal is, de azért jobban figyelhetne rám.

Legjobb válasz: Közben más oldalakat is néz, cikkeket olvas, akármi... Nem feltétlen csetel mással.

értelmes kérdéseket, köszönöm!
Ez eddig mind értelmes volt, mert mindegyik lehetséges. Honnan tudjuk, hogy pontosan mit csinál ? 1000 dolog lehet a háttérben
Közben más oldalakat is néz, cikkeket olvas, akármi... Nem feltétlen csetel mással.
ismerkedési fázisban vagytok, de cseszegeted?
nem kötözködés de ismerkedni nem fb-on kell
Nem nagyon fogsz ismerkedésbõl párkapcsolatba váltani, ha már most cseszegeted. Ha nem tudod a válaszait, lépj ki, írd meg neki, hogy majd alkalmasabb idõben beszéltek.
A kérdező hozzászólása: annyira nem érdekli amit írok, hogy már ráírtam, hogy mit csinálsz, untatsz. nem cseszegetem, csak fel akarom nyitni a szemét, hogy engem érdekel, és viszonozza már. elég dühítõ, ha levegõnek néz.
ilyenen megsértõdni...áá öcsém...utálom ezt. tudod az embereknek soha semmi dolguk nincs, csak a fb chatnél csapkodják a billentyûzetet egész álló nap. nem kell mellette tanulni, stb...csak a szájbavert FB chattel törõdni.
Szia! Szerintem most jött el az idõ, hogy észre vedd, hogy a "pasid" nem is pasid. Akivel ismerkedsz, az nem a pasid. Ha járnátok akkor már lenne okod kiakadni. Amúgy azt is jó lenne tudni, hogy mennyi idõsek vagytok. De szerintem 18-nál nem több. (Azért az tud különbséget tenni az ismerkedés és a járás közt.) Ha jártok, akkor igen is jobban foglalkozna veled. 10 perc sok. Én tudom a páromról, hogy sok hírt olvas. (Érdeklõdik a világ felé és ismerem a médiafogyasztását is. ) Ha csetrõl is van szó, vedd bele azt is , hogy te is más oldalakon böngészel és én is rajta kapom magam, hogy hoppsz itt egy kicsit elidõztem. Összegezve, hogy ne hasson leszólásnak. Nekem is volt régebben ilyen, hogy írtam nekem tetszõ fiúnak, mert ismertem a suliból. De van különbség. A srác, ha itt se foglalkozik veled, ..... . Akkor írná azt, hogy figyú, most közben mást is nézek... és az, hogy te szólsz ilyenért... látod te a helyzetet. Valóságban is ilyen passzív? A másik, hogy valóban ismerkedésnél már te magad el is döntötted a kimenetelt azzal, hogy segítettél a srácnak meghozni. Követelõdzõ vagy és mindent számon kérsz rajta... és hogy még az elején vagytok az még rosszabb... Én azt mondom, hogy lazíts a pórázon, vagy engedd el, hogy ha nem tudsz megbékélni ezzel... (bár nem sok srác szereti, hogy úgy van ellenõrizve, mintha az édesanyja tenné. Tudod mint a jojó, többet engedsz visszatér..... 21L
A kérdező hozzászólása: arról van szó, hogy ismerkedési fázisban vagyunk, és nem kérdez semmit, nem érzékelteti, hogy fontos lennék.
biztos gyakorin ír ki hülye kérdéseket
szerintem elég értelmes válaszok voltak (fel is pontoztam. de mindegy). akkor azt írom amit hallani akarsz: mással beszélget. jobb lett neked?
A kérdező hozzászólása: ha lecseszem, azonnal ír, érdekes
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszokat, köszönöm
lassú a net.
Lassú a net.
Biztos kockul valamivel közbe :D
Magas a latency, mert a sok 18+ dolog amit letölt elszívja a sávszélességet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!