Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha sokáig szeretkezek (3 db)

Miért van az, ha sokáig szeretkezek a barátommal, akkor fáj a hüvelyem?

Legjobb válasz: szia. Lehetse´ges,hogy kidörzsöl.Èpen azért,mert sokáig csinálja´tok.A másik lehetöség,hogy valami nögyógyászati proble´ma.

szia. Lehetse´ges, hogy kidörzsöl.Èpen azért, mert sokáig csinálja´tok.A másik lehetöség, hogy valami nögyógyászati proble´ma.
szerintem, egyszerûen egy idõ után kiszáradsz és azért fáj, használjatok síkosítót, vagy tartsatok egy kis szünetet.
Én is a sikosítót javaslom, és ha pár alkalom után nem szünteti meg a problémád, mindenképp keress fel egy nõgyógyászt a lehetséges fertõzés miatt.
nem vagy kellõképpen nedves.

Miért van az hogyha a barátommal szeretkezek akkor sokáig bírja, de ha orálisan kényeztetem akkor 1 perc alatt elélvez?

Legjobb válasz: gyébként az is lehet hogy a száddal sokkal jobban ingerled a makkot, mint ahogy a puncid ingerli. Egyébként nemhogy örülnél neki, hogy nem megy el hamar szex közben. Sokan jönnek ide panaszkodni, hogy "hamar elmegy a barátom...", "Hamar elmegyek, mit tegyek?". Tehát ennek csak örülj. Ha fordítva lenne, akkor biztosan nem örülnél eg 1 percig tartó szexnek.

gyébként az is lehet hogy a száddal sokkal jobban ingerled a makkot, mint ahogy a puncid ingerli. Egyébként nemhogy örülnél neki, hogy nem megy el hamar szex közben. Sokan jönnek ide panaszkodni, hogy "hamar elmegy a barátom...", "Hamar elmegyek, mit tegyek?". Tehát ennek csak örülj. Ha fordítva lenne, akkor biztosan nem örülnél eg 1 percig tartó szexnek.
3as ment a zöld neked!egyetértek veled!
Talán mert jobban élvezi?
Azért, mert pl. egy kicsit is tág puncihoz képest (ami relatív, mert a csaj tarthatja a cerkát vékonynak) aktívabb fizikai ingert tud jelenteni egy rácuppanós, vákumos cumi.
A másik dolog, hogy orálnál nincs oka visszafogni magát.
Figyu! Egyszeruen jol szopsz. Gondot okoz? Van kedved beszelni rola? :)
Tudod ez olyan mint a takaritas: amig a szonyeget porszivozod hazimunka, de ha rateszed a cerkadra ... :)
Ha szopod nem az a cél, hogy NEKED jó legyen, ezért ott minek tartaná magát, csak elengedi élvezi és hamar elmegy. Ez természetes. :)
mert egy igazi szopógép vagy
Lehet, hogy fertõzés, vagy a spermáddal van gond... :/
anál szex? mert akkor érthetõ h fáj neki.. simánál meg nem értem a tágítást
Jah...nem lehet, hogy fertõzés? Vagy valami herpes?
énis fertõzésre tippelek, vagy a spermára, de ha óvszert használtok, még azt tudom elképzelni, hogy a gumira allergiás :/ más nemjut eszembe mi lehet
A kérdező hozzászólása: tágítás alatt ujjazást értek h ne fájjon neki ha egybõl pénisszel megyek be de már volt olyan is amúgy hogy 1 óra alatt kétszer is csináltuk a dolgot és akkor viszont semmi probléma nem volt amiket írtatok h fertõzés vagy sperma gond arra honnan lehetne rájönni?
Orvos segítségével...
Lehet hogy megvan csak kevés!!!! Vagy fertõzése van, vagy lelki baja!
Ha fertõzés, akkor vannak tünetei... de ezt neki kell tudnia.. pl ha pisil, és akkor is fáj, az lehet fertõzés...de am igen... a doki választ ad rá. ja és attól is függhet, h mekkora a fájdalom szintje.
A kérdező hozzászólása: oké hogy orvossal csak kicsit zavarban lennék ahhoz h elmenyjek hozzá és feltegyem a kérdéseimet és ez senkinek sem egyszerû az biztos:D de azért köszönöm a válaszokat de ha van ötlet vagy más akk várom szívesen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!