Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha mégis engem (3 db)

Miért van vele ha mégis engem szeret?

3 hónapja szakított velem a pasim és megtudtam,hogy most újta a volt barátn?jével van!Már napok óta irogat nekem,hogy mindig a szívében voltam és ott is leszek!

Legjobb válasz: Ez az a kerdes, ami megvalszolhatatlan.... Engem is megcsalt a volt pasim a tobbit hadd ne irjam...aztan 3 evig uldozott a szerelmevel miutan kiadtam az utjat. Ki erti ezt???? Nincs valasz. Ha o ugy dontott akkor, hogy nem kellessz neki tobbe, akkor most mit akar? Tudom, hogy kemeny amit irok, es tudom, hogy foglalkoztat hiszen en is benne voltam ebben a helyzetben, de azt mondom, ha egyszer elhajtott, akkor most aztan ne probalja visszanyalni magat! Ne kusszon labtorlo alatt az eletedbe, mert lehet, ujra megteszi es ujra osszetori a szivedet. Probald a kicsi szived mas iranyba forditani es ne hagyd, hogy erzelmileg zsaroljon, mert azt teszi. Keress olyat aki ugy szeret ahogy vagy es csakis teged akar nem ket baratnot egyszerre hiszen abbol amit irtal, nyilvanvaloan ez tunik ki. Sok boldogsagot es erot kivanok nagyon nagy szeretettel.

Ez az a kerdes, ami megvalszolhatatlan.... Engem is megcsalt a volt pasim a tobbit hadd ne irjam...aztan 3 evig uldozott a szerelmevel miutan kiadtam az utjat. Ki erti ezt???? Nincs valasz. Ha o ugy dontott akkor, hogy nem kellessz neki tobbe, akkor most mit akar? Tudom, hogy kemeny amit irok, es tudom, hogy foglalkoztat hiszen en is benne voltam ebben a helyzetben, de azt mondom, ha egyszer elhajtott, akkor most aztan ne probalja visszanyalni magat! Ne kusszon labtorlo alatt az eletedbe, mert lehet, ujra megteszi es ujra osszetori a szivedet. Probald a kicsi szived mas iranyba forditani es ne hagyd, hogy erzelmileg zsaroljon, mert azt teszi. Keress olyat aki ugy szeret ahogy vagy es csakis teged akar nem ket baratnot egyszerre hiszen abbol amit irtal, nyilvanvaloan ez tunik ki. Sok boldogsagot es erot kivanok nagyon nagy szeretettel.
szerintem a srac nem tudja eldonteni mit is akar, es hasonlitgatja a ket lanyt... En nem foglalkoznek vele. Tudom nehez meg osszetorte a szivedet de most kell erosnek lenned es kiadni az utjat. lehet h azert ir ilyeneket mert rajott nem is csinalt olyan jo uzletet h szakitott veled. de en nem szeretem ezt a megoldast ha lo nincs a szamar is jo alapon. ha meg latja h meg teged erdekel a szemlye akkor fog tovabb probalkozni. evvel a romantikus szoveggel akar ujra visszanyalni magat. en nem hagynam. Inkabb talalj egy olyan fickot aki megerdemel teged es akinek CSAKIS TE leszel az egyetlen midnene. Hidd el megeri varni es elfog jonni!!!
Nagyon egyszerû: amiért a nõk is állandóan igénylik hogy bókolgasson nekik fû/fa, még ha van barátjuk akkor is, a fiúk is szeretnek több vasat tartani a tûzben, mert ha az egyik ugrik, ott a másik. Az, hogy mindig a szívében leszel, semmit nem jelent hidd el, nem szerelem, csak szeretet, de ezt mindenki mondhatja annak akit kicsit is szeret. Valószínûleg azért nem Veled van, mert kell a változatosság neki, vagy mert a csaj nem engedi el, vagy olyan jó az ágyban.

Ha a külsőm miatt nem kellek a csajoknak, engem folyton elutasítanak, miért érzem azt, hogy ez nem igazságos, miért látom úgy, hogy más srácok is vannak kb. olyan csúnyák, mint én, nekik mégis van szép barátnőjük, miért?

Bár lehet az a baj, hogy gizda vagyok és alacsony, de akkor is, nem hiszem el, hogy nincs lány, akinek bejönnék. Tudom, hogy ronda vagyok, mégis mostanság egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy talán tévedtem, hogy nekem is lehetne párom, csak valamiért sosem találok olyan lányt, akivel kölcsönös lenne a vonzalom, mert nem is vagyok egy nagy társasági emberke, de pont amiatt lettem ilyen visszahúzódó, mert folyton érzem, hogy milyen ronda vagyok és nyomi.

Legjobb válasz: ez ennél bonyolultabb

ez ennél bonyolultabb
Nem vagyok életképtelen, csak roppantul ronda :P Ha valaki ezt el tudná fogadni, akkor már nyert ügyem van :)
Minek neked barátnõ? Te egyedül is életképtelen vagy, akkor párkapcsolatban is az lennél.. elnyomott pincsi szerep jutna rád, még egy szótlan lány mellett is.
Pedig de :) A külsõm miatt vagyok menthetetlen, mert annyira ocsmány és dagadt vagyok, hogy az már undorító mindenki számára :D Ez van. (10-es voltam, de inkább maradjunk az "undorítóalacsonydagisrác" jelzõnél :) )
10/10, Te menthetetlen vagy (DE NEM A KÜLSÕD MIATT)
Én sem kellek az ocsmány külsõm miatt a csajoknak. Na és. Marad az örök magány, hiszen olyan ronda vagyok, hogy egy lány sem tudna vonzódni hozzám.
Èn nem azèrt... ma melóztam 15 óràt ès reggel4kor kelek mert megyek vissza. Emellett nemrèg szakìtottam a csajommal de van màr màsik bnöm ès ìgy nem tartom fairnek hogy elmegyek bulizni meg csajozni. Az utolsó ok pedig, hogy ha bulizok, akkor elöfordul hogy màsnap rànèzek a csajra ès megbànom a hètvègèt.
"Most mièrt nem haverokkal vagy? Mièrt kockulsz?" Talán azért amiért én se (és te se)! Nincsenek haverjai...
Ez van ezt osztotta a sors, meg az elcseszett gének. Mondtam már párszor, hogy nemigen szabadott volna megszületnem. Voltak is intõ jelek, amikre senki nem figyelt így sajnos itt vagyok és ez régen rossz hír mindenkinek aki ismer(t)
Xenophilius: te már csak tudod, hiszen te csak szimplán ronda vagy.
Ronda, gusztustalan embernek hiába van "jó kisugárzása" (URBAN LEGEND) attól még ronda marad.
Kimàszol a gèp elöl ès csajozol. Ennyi a titok nyitja. Most mièrt nem haverokkal vagy? Mièrt kockulsz?
Mert a többi ronda pasinak van önbizalma, stílusa, kisugárzása, és nem sajnáltatja magát. Ennyi a titok.
Jól érzed ezek szerint.Van önkritikád.
Valaki szépne születik és jól él. Más meg ráb*sz, mert rondának születik. Ez a "világ rendje" sajnos.

Szerintetek, ha ilyen kicsi igényeim vannak külsővel szemben, akkor mégis miért nem találok olyan lányt, aki engem elfogadna a külsőm ellenére is és tudna szeretni?

Nem vagyok Brad Pitt elismerem, de nekem se sok igényeim van külsővel szemben, csak, hogy a lány ne legyen túlsúlyos, mert valamiért nem tudok vonzódni a túlsúlyos lányokhoz, talán azért, mert én is elég vékony, szálkás alkat vagyok.

Legjobb válasz: Hol keresed? Jársz társaságba? Ez a kikötés egyáltalán nem sok. biztos fogsz találni barátnõt ha amugy kedves jófej srác vagy.

Hol keresed? Jársz társaságba? Ez a kikötés egyáltalán nem sok. biztos fogsz találni barátnõt ha amugy kedves jófej srác vagy.
Nem bántásképp mondom, de lehet, hogy pont olyan a külsõd, amihez a legtöbb lány nem vonzódik. Tehát lehet, hogy nekik is csak néhány igényük van (mint neked, hogy ne legyen túlsúlyos), de te pont azokba nem tartozol bele. Vagy ha nem, akkor valami hozzáállásbeli, vagy viselkedésbeli dolog van a háttérben, ami nem jön be nekik.
Így nehéz kapcsolatot kialakítani.
azért, mert a személyiséged nem vonzó. gondolom a kisugárzásod is egyenlõ lehet egy darab fáéval.
Nekem egyáltalán nincs semmilyen igényem a lány külsejére vonatkozóan, de mégsem találok senkit, mert undorító és ocsmány vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!