Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha mégis (114 db)

Az a furcsaság van velem h ma nem ettem semmit és mégis nagyobb a hasam de van h zabálok és nem olyan nagy :/ ez most miért van? Ha nm eszek miért nem kisebb?

Legjobb válasz: A szervezet túlélésre van kitalálva. Ha nem kap elég tápanyagot, tartalékol. Ezért fontos az étkezés ha fogyni akarsz.

A szervezet túlélésre van kitalálva. Ha nem kap elég tápanyagot, tartalékol. Ezért fontos az étkezés ha fogyni akarsz.

Tisztelt doktor úr! Szépen kérem Önt, segítsen. A problémám a következő. Évekkel ezelőtt eltávolították a bartolin mirigyem, és a tömlőt is. Miért van az mégis, hogy időről időre mégis megdagad, duzzanat keletkezik, begyullad? Ha már nincs mirigy, mi az a

Tisztelt doktor úr! Szépen kérem Önt, segítsen. A problémám a következő. Évekkel ezelőtt eltávolították a bartolin mirigyem, és a tömlőt is. Miért van az mégis, hogy időről időre mégis megdagad, duzzanat keletkezik, begyullad? Ha már nincs mirigy, mi az amitől újból daganat keletkezik? Kérem szépen segítsen. Esetleg újból műteni kell? Szó szerint rettegek.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a mirigyet és a tömlőt csak részlegesen sikerült eltávolítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a mirigyet és a tömlőt csak részlegesen sikerült eltávolítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Szépen kérem Önt, segítsen. A problémám a következő. Évekkel ezelőtt eltávolították a bartolin mirigyem, és a tömlőt is. Miért van az mégis, hogy időről időre mégis megdagad, duzzanat keletkezik, begyullad? Ha már nincs mirigy, mi az a

Tisztelt doktor úr! Szépen kérem Önt, segítsen. A problémám a következő. Évekkel ezelőtt eltávolították a bartolin mirigyem, és a tömlőt is. Miért van az mégis, hogy időről időre mégis megdagad, duzzanat keletkezik, begyullad? Ha már nincs mirigy, mi az amitől újból daganat keletkezik? Kérem szépen segítsen. Esetleg újból műteni kell? Szó szerint rettegek.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a mirigyet és a tömlőt csak részlegesen sikerült eltávolítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a mirigyet és a tömlőt csak részlegesen sikerült eltávolítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az miért van ha egy 5GBos torrentet seedelik 5-en és mégis 30KBal jön lefele. Miért van ez?

Legjobb válasz: Az kérlek azért van, mert gondolom nem te vagy az egyedüli leecher, és a seederek feltöltési sebességétõl függ, hogy te mennyivel tudod lefelé szedni. Plusz ott van az is, hogy a kliensed nem biztos, hogy mind az 5 seederhez csatlakozni tud. Ezért van.

Az kérlek azért van, mert gondolom nem te vagy az egyedüli leecher, és a seederek feltöltési sebességétõl függ, hogy te mennyivel tudod lefelé szedni. Plusz ott van az is, hogy a kliensed nem biztos, hogy mind az 5 seederhez csatlakozni tud. Ezért van.
Úgy van ahogy az elõzõ válaszoló írta, annyival egészíteném ki, hogy valószínûleg nem csak azt az 1 torrentet seedelik , így a feltöltési sebességük megoszlik
Meg hát az sem mindegy, hogy aktív vagy passzív módon kapcsolódsz.
vagy mindenki zs*dóskodik a feltöltési sebességgel.

Miért nem teszi le a füvet? Ha nem függé miért van rá mégis ekkora szüksége?

Párom nem teszi le a füvet neki kell az esti nyugató cigi! Volt, hogy két hétig nem szivott, hogy bizonyitsa ? nem függ? és tényleg kibirta. De, hogy ? nem tud felszabadult és nyugodt lenni e nélkül. Tervezzük az összeköltözést ha együtt töltenénk az estéket lehet, hogy nem kéne a nyugi cigi?

Legjobb válasz: Az a gáz,hogy ez a dolog olyan,hogy vagy lerakja,és nem lesz belõle semmi,de viszont az is lehet,hogy eldurvul a dolog,és rosszabb is lehet.Szerintem ne költözz vele össze,és ha kérdezi,hogy mért,mond meg neki,hogy ettõl félsz stb.Ha igazán szeret le kell hogy tegye.

Az a gáz, hogy ez a dolog olyan, hogy vagy lerakja, és nem lesz belõle semmi, de viszont az is lehet, hogy eldurvul a dolog, és rosszabb is lehet.Szerintem ne költözz vele össze, és ha kérdezi, hogy mért, mond meg neki, hogy ettõl félsz stb.Ha igazán szeret le kell hogy tegye.
Én nem költöznék össze függõvel.
Attól, hogy két hétre lerakja még lehet függõ. Én alkoholista vagyok és 1-2 hétre sokszor megálltam már. Próbáljátok elõször úgy, hogy mindig kevesebbet. Elõször csak kétnaponta, aztán 3 naponta, aztán hetente...a havi egy joint szerintem belefér.
Jah, a fû lelki függõséget okoz, nem fizikait. Akit én ismerek és abbahagyta az azt mondta azért tette, mert totál begolyózott tõle... rémségeket képzelõdött és hasonló. Szóval ha lelkileg függ tõle - márpedig úgy tûnik - akkor úgy fogja tudni letenni, ha megismeri a negatív oldalát és az erõsebb lesz, mint a pozitív, vagy ha talál valamit, ami lelkileg helyettesíti a füvet. Na már most a szex nem ilyen, de szerintem még egy jó kapcsolat sem. Szerintem adj neki ultimátumot, csak akkor költözöl hozzá, ha abbahagyja.
Mert függõ. Általában a függõk állítják, hogy nem azok.
az én párom is dettó, neki is kell az esti nyugi cigi. Hidd el, hogy végleg nem fogja lerakni. Én elfogadtam így is mert nincs kihatással az életünkre jó munkahelye van mellette és viszonylag jól élünk. De ez nem mindenkinél van így. Sokan nem bírják
Palm: és aki tényleg nem függõ, az mit állít? Hogy õ függõ?
Így van. Akkor egy kis szex ellazitaná és csak utána jól esne egy spangli. De még elõtte is jó lenne mert úgy vadabb a szex. Meg utánna jönne a pénztelenség mert a fû az nem olcsó.
Jaja, akkor nyugi nuni kellene, de utána meg úgy is rágyújtana.. :D
csak akkor fogja letenni ha le akarja tenni. ha majd le akarja tenni az minden további nélkül menni fog: nem okoz fizikai függõséget. addig amig õ nem akarja nem tudsz mit csinálni. (egyébként szerintem ez még mindig jobb mint a pia, hiába hogy az a legális)
Kérdezô drága, hallottad már azt a kifejezést, hogy IP-cím? Volt annyi eszed, hogy ne otthon, vagy a munkahelyeden tedd fel ezt a kérdést..?
Kemény elvonási tünetei vannak, ha nem érzik azt a "lazaságot"!!!drogosnak SOHA ne higyj!!Tapasztalat!!!! Persze meg tudják magyarázni meg jönnek a süketelésükkel, de nem válnak le róla, és megszerzik bármi áron.
14.59 adófizetô állampolgárként qrva dühös lennék, ha arra szórnák el a pénzt, hogy a kérdezô párjára kommandósok törjék rá az ajtót 1-2 gramm fû miatt. Túl sok krimit nézel.
Volt függö férjem! A világ legédesebb embere volt, de az idö elteltével egyre idegesebb lett mikor nem szívhatott, ezért semmihez nem volt türelme, mindig ideges volt, bárhova mentünk, a végére meg is csalt, mert ö kalandra vágyott, olyannal aki színtén szívott, (ugyanis én hozzá nem nyúltam), de akkor is még imádlak azt mondta, szoval tiszta zavarodott lett.na meg én is....6 évig bírtam....aztán elváltam, és mást kerestem...
Ez ojan mint ha elvárnám tõled hógy ne igyál vizt.
Akkor lesz a legjobb, amikor a kommandósok rátok törik az ajtót az éjszaka közepén. Minek kezdesz drogossal?
Hajjajjajjj!!! Összeköltözés után kell csak igazán a nyugi-cigi! Amúgy a drog rossz. ÉÉÉÉRTEEEM?
Sajnos nem fognak leállni róla.Nagy önbizalmat ad nekik, amire szükségük van, nélküle semminek érzik magukat.Elképesztõ mennyire rácsavarodnak, és habár szinte mindegyik azt mondja, hogy le tud állni róla, valójában nem állnak le, mert a hiánya pánikbetegséget okoz náluk.
gondolom sok stressz éri, ideges típus, a fû meg lenyugtatja..meg attól lazább is lesz.. elhiszem h nem akarja letenni..
Nem lehet minden jó, ha [email protected] jár a férfi.
21.06- Én értem. DE akkor egyet magyarázz már meg légyszíves, hogy olyan férfit akit csak a farka vezérel mi a f.sznak csinál gyereket és házasodik meg???? Akkor inkább maradjon szingli vagy a franc bánja, de az olyan undorító dolog, hogy a feleségét aki mondjuk állapotos is readásul és csalja méghozzá k.rvákkal... Most ez õszintén emberi dolog? Én nem tudom az ilyet embernek nézni. Legyen az férfi, vagy nõ. Aki hazudik, az ássa el magát. egy büdö.s d.ög semmi több!
De minek lovagolsz ezen a témán majd biztos a sok 10-töl 30 éves korig itt mászkálló emberek fogják neked megmondani az élet értelmét!Ha té így jártál sajnállak.De attól h vmit megkérdezel 100X attól még nemfogod megtudni a választ.Pláne h 1-2ember kivételével ugyan azok az emberek fognak válaszolni!!!És kit érdekell h ha a nõk is kefélnének össze vissza ha õk élvezik csinállják aztán meg kit érdekell h azt mondják rá h ri.anc ha neki így jó úgysem érdekli.Az én ismerõseim mindenkit ku.váznak meg ri.bancoznak úgy h mégcsak nem is ismerek (és nem mindig kinézet alapján)EZEK CSAK SZAVAK!!!
Otthon van egy csomó Sopronid nagyon jó sör az van dögivel...mégis elmész a haverokkal sörözni egy olyan kocsmába ahol csak Budweiser kapható...miért?:) )
Már megint te nem volt elég az a 26 válasz amit kaptál?!Mi a bajod?A férfiak ilyenek és pont [email protected]ák akit lehet.Ennyi.
Na ezért nem fogok én férjhez menni és gyereket szülni egy db tapló férfinak se.
Mert van pénze, szeret inni és otthon nem õ a fõnök... Ennyi.
A lényeg h korrektnek kell lenni a másikhoz, vállalni a döntéseinket, nem gyávának lenni. Ha kell vki azt, ha meg minden próbálkozás ellenére sem, de vállalni kell, h nem megy, és megtisztelni a másikat is, h közöljük vele. Nem kibúvókat keresni, és jobbra-balra kurogatni, és ürügyeket, meg mentségeket keresni. És ez elsõsorban férfiaknak szól, mert áltban míg élvezik az életet, életük szerelme marad a szarban egyedül, a gyerekkel/gyerekekkel, sõt, azért látni sokszor olyat is, hogy beteg gyerekkel. Felelõséggel kell legyünk megannyi együtt töltött év után a másik érzelmi világa felé is, nem menekülni.
Van ugyanilyen a nõk között is... Ugyanúgy félre tudtok TI is k*rni, csak a kaland kedvéért. Akkor minek feszegeted ezt a témát? Nincs férfi és nõ között semmi különbség ebben a témában...
a "09-23 22:30" közeljár. Egyszerûen tényleg arról van szó, hogy a pasi õszintén szeret egy nõt, de a többi nõ, hogyismondjam... nem JOBB csak MÁS! Tény, hogy az ilyennek elvileg nem szabadna megházasodnia amig ezt ki nem éli. Már ha ki lehet. Nincs olyan nõ, hogy legjobb, mindig lesz olyan, aki csinosabban öltözködik, vagy szemeivel megbabonáz. Valahogy ezt a nõknek kezelniük kell, nem szabad abba a hitbe kapaszkodni hogy "minden pasi csak azt akarja"
semelyik ferfi sem elte magat ki teljesen es sajnos ez a rideg valosag, a ferfiak mindig megcsaljak a baratnojuket ha tudjak.es ne irja nekem senki azt hogy nem igaz.ha valaki igy gondolja csak mert meg eddig nem jott ra hogy megcsaljak. mondjuk szerintem attol meg szeretheti a feleseget, de muszaj felreke..fel...nie.
Uramatyám, ez a sok megcsalt, buta nõ honnan szabadul elõ? Én is nõ vagyok, nem is mai gyerek, 36 évesen mégsem mondok ilyet hogy minden pasi csal. Egyik ilyen, másik olyan. Egyiknek így sikerül, másiknak úgy. Mint ahogy a nõknek is. Ne sajnáltassátok magatokat csajok, és ne áltassátok, hogy olyan van, amit fönt leírt a kérdezõ. Ez csak a tudatlanságát bizonyítja, hogy ilyet leír. Ha minden jó otthon, akkor nem kur*vázik a pasi. Ha meg igen, akkor magatokba nézhettek hogy miért, mit keres máshol. MInt ahogy én is magamba fogok, ha a pasim megcsal. Nem azon fogok keseregni hogy én mindent megadtam neki mégis ezt tette velem szegénnyel. Önsajnálatot befejezni, és ideje mindenkinek magába szállni. Fájdalmas lesz, de hasznos. Ne járassuk már le magunkat teljesen mindenhol ahol csak lehet.
A tisztelt erkölcscsõsz hölgyeknek üzenem, hogy bizony a nõk is ugyanúgy félre szoktak lépni, mint a férfiak. Ne játssza meg magát senki!
on kedves holgyem, eleg naiv ahoz kepest hogy 36 eves! de hat amirol nem tudunk, az nem is fajhat.
hát igen és ha megcsal, nem magamba fogok kutakodni h úristen mit hibáztam, hanem [email protected] mint macskát [email protected] a retkes qrváival 1ütt.ha annyi bõr nem volt a képén h elmondja h mi a baja velem, min kéne változtassak, esélyt sem ad arra h megadjam neki a "mindent" (mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát) akkor elmehet a p.csába a büdös qrváival..legyen velük boldog.és én is ismerek olyan pasit aki megmondta h nincs olyan h igazi, neki minden nõ kell..érzelmileg infantilis, képtelen a családi életre ha csak a p.na lebeg elõtte.ellenben ismerek olyat is, aki nem akar tucatpasi lenni és szûz volt és már 10éve van a csajával(tehát nem élte ki magát) és szereti a csaját és nekem elmondaná, de még nem csalta meg , ígérete szerint elõbb hagnyá el inkább mint megcsalná mert h az gerinctelen..
Elmagyarázom. Van két ember, x ideje(legyenek ezek évek, az a tuti) együtt élnek, élettársi, vagy házastársi viszony. Nekem 8. Vannak x ideig együtt. Mindkettõ azért szerette meg a másikat, amiért, amikor összejöttek, elvileg mindent megkapott, amire neki igénye volt és vágyott. Na és akkor: Mi az a szöveg, h nem kapom meg ezt és ezt, ezért mást keresek. Mert ez a szöveg nagyon is divatos, még ott is, ahol tudatában vannak teljesen a választásuknak. 1.szokás mondani, h nem akar szexelni a feleségem blablabla, erre a megoldás, megint mást keresni. OK Kérdem akkor, miért kell a balhét kizárólag a nõnek elvinni, mert két emberes a történet. Vszníû meg van az oka, igyekszik is azt közvetíteni, de már rég késõ.. Bezzeg ha a nõ menne félre, ajaj. Másik fele: minden ok, de nem kapja meg férfi, amire vágyik, mondja ezt annak ellenére, h minden ok.:D Akkor, megint mi ez. Régen minden jó volt, megkapott mindent, ergo hosszabb távra terveztek, de most egyszerûen nem kapja meg, holott oka nem lenne ezt mondai, csak jól hangzik. Na, ezekrõl beszélek, és ezért gyávaság ez férfi részrõl. rem nagyjából érted.
Utolsó úgy a 2.-ik mondatod után nem nagyon értlek de a házasság is két oldalú dolog.Manapság már nem is nagyon divat a házasság inkább a élettársi kapcsolat és hát nem házasodunk rögtön!évekig járnak élnek együtt az emberek míg megtörténik (aki nem az meg kapkod és vessen magára) és ha ez alatt nem ismeri ki a másik félt az illetõ akkor az az õ baja.A gyerek ilyen embereknél véletlen + ha megházasodott a nõ is benne van a dologban ha 1-2 év után a férfi kur.ázik.Csak úgy ha vkit elvesz 1 férfi nem kezd el kur.ahoz járni.
A kérdező hozzászólása: pedig nekem van nem is 1 ilyen férfi ismerösöm....) és még mondja is hogy szereti a feleségét, soha nem hagyná el....de ku rváznia kell neki, mert ugy nem elég teljes az élete...:S
A kérdező hozzászólása: milyen jo igy leegyszerüsiteni mi?? 2.válaszolo., és ha a nök össze-vissza kefélgetnek mindenkivel, akkor is ilyen egyszerü a helyzet? mert csak szeretik csinálni, ennyi? na ne máááár...olyankor megy a ri bancozás. :)
A kérdező hozzászólása: 20:48-as, ugyanezen a véleményen vagyok.....
A kérdező hozzászólása: hát, ebben igazad van, csak szeretném felfogni végre a pasik gondolkodását, de mindig ott kötök ki, hogy inkább nem kell senki....az meg nekem se lesz jo.bocs, de tul sokat gondolkodok mindenen:S
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy akkor minek ilyen hapsinak a feleség meg a gyerek?? erre sincs normális válasz, mert CSAK.....a csaj meg le van sz arva ugyis.....
20:47 Ha egy férfi megcsalja a párját az nem jelenti azt, hogy nem szereti (ez a ritkább eset). - Lehet, hogy simán paraszt. - A monogámia nem fekszik neki (utálni fogtok, de én ezt megértem), egy nõt szeret, de többet dugna. - Még nem élte ki magát és nagyon szeretné stb, stb
A kérdező hozzászólása: aki nem élte ki magát, az ne házasodjon meg ne csináljon gyereket... köszi a válaszokat
Aki nem élte ki magát, az ne házasodjon Aki szeret valakit, azt nem bántjuk ( elvileg )
Jaj, nem kap meg mindent otthon szöveg a kedvencem. És miért nem újítja meg a szexuális életet, meg egyebek.. Príma! Szintén tapló felfogás, mert ha vki nem akar szexelni(nõ), annak is meg van az oka. Akkor ez nem két emberes dolog lenne. Szal, hagyjuk már, a különbözõ sz*rabbnál sz*rabb, gyenge kifogásokat, h ki, miért csal meg vkit. Ha egyszer megházasodott, szerette és szereti azt az embert, tudta kit vesz el, ergo elég volt akkor is, amit kapott, megoldatlan probléma sztem nagyon nem lehetne!!. Csak beszélni kéne, információ áramlás, meg tenni érte.A pasik nagy része gyáva, megmenekül, egyszerûbb utat választja, és nekik a legnagyobb a pofájuk a nõkkel kapcsban. Amiért lehet, csak megszólják õket, holott õk idézik elõ ezeket...:D vicces! Van egy kevés kivétel, aki talán normális, de ez a világ nem afelé halad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ha minden rendben van, akkor is megcsalja a pasi a nõt, mert mindig uj kell neki...szoval tökmindegy, lehet vki okos, szép, csinos, jo alakú, tökéletes nõ, akkor is megcsalja mert megunta, vagy csak vmi ujat akar.. na mindegy:) köszi mindenkinek:)

Miért van az h a hasamon, combomon, fenekemen és az arcomon is van némi felesleg ha 18 éves vagyok és mégis a koromhoz megfelelő a súlyom 75 kg és 188 centi vagyok?

Legjobb válasz: sajnos én is, 14éves vagyok 160cm és 47kg, de a hasamon , combomon és arcomon van. arcomon nem annyira izé, de a hasamon eléggé. emiatt régóta nem járok félmeztelenül (fiúvagyok) és ha itt kérdeztem mindenkitõl ezt kaptam válaszra: diéta - BASSZUS elfogyjak vagy miafranc? szerintem is elég lenne a sport, de miután ilyen válaszokat kaptam hát akkor felesleges mert úgyse sikerül-vagy mégis? énis kérek választ légyszi köszi

sajnos én is, 14éves vagyok 160cm és 47kg, de a hasamon , combomon és arcomon van. arcomon nem annyira izé, de a hasamon eléggé. emiatt régóta nem járok félmeztelenül (fiúvagyok) és ha itt kérdeztem mindenkitõl ezt kaptam válaszra: diéta - BASSZUS elfogyjak vagy miafranc? szerintem is elég lenne a sport, de miután ilyen válaszokat kaptam hát akkor felesleges mert úgyse sikerül-vagy mégis? énis kérek választ légyszi köszi
Mivel az izom nehezebb, mint a zsír az edzésprogram elején elõfordulhat súlynövekedés is, fõleg ha erõsítõ edzést is beiktatunk. Ne kedvetlenedjünk el: a súlynövekedés ellenére elképzelhetõ, hogy éppen a fölösleges zsírtól szabadulunk meg. Ne a súlyunkra koncentráljunk, hanem azt próbáljuk megítélni, hogyan állnak rajtunk ruháink és milyen a közérzetünk. Az is elõfordulhat, hogy izmaink elõbb indulnak növekedésnek, mint ahogy a zsírmennyiség csökkenni kezdene, ilyenkor ruháinkat kissé szorosnak érezhetjük. Legyünk türelemmel, és adjunk magunknak legalább néhány hónapot, mielõtt bármiféle következtetésre jutnánk. A kitartás elõbb-utóbb lenyûgözõ változásokat eredményez.
A diéta ne kell, azzal csak tönkreteszed magad. Sportolj, futás, uszás is már sokat segit, de a gimnasztikával tudod az alakodat formálni. Hiába fogynál, ha nincs rajtad izom, akkor sose lesz normális alakod.
Mert hiányzanak az izmok - a zsir nehezebb, mint az izom. Jót tenne, ha valamit sportolnál, egyböl szebb lenne az alakod és feszesebb a böröd.

Mindig azzal a buta dologgal jönnek itt a lányok, hogy mindenkinek más tetszik. De ha ez így van, akkor mégis miért mindig ugyanarra a típusra gerjednek a lányok?

Peldanak okaert itt van egy kép. Kapasbol meg tudom mondani, hogy ha muszaj lenne valasztani, akkor az 5 pasibol tuti minden laby a kozepsot valasztana. Ha mindenkinek mad lenne az izlese akkor a tobbi pasit a keprol is ugyanolyan arányban vàlasztanàk. Minden csaj ugyanarra a tipusra.gerjed szerintem akar tagadjak, akar nem.

Legjobb válasz: Miért a férfiaknál nem az ideál a befutó? Ezt kár tagadni. Az ember úgy lett kitalálva, hogy a szép nyerjen elsõ körben. Hogy miért? Mert aki szép külsõre, arról jó géneket lehet feltétezni és ez a szaporodás alaplilére, a jó gének örökítése. A sorsod te alakítod. Ne azt nézd, hogy milyen hátrányaid vannak, hanem azt, hogy ebbõl hogy kovácsolhatsz elõnyt.

Miért a férfiaknál nem az ideál a befutó? Ezt kár tagadni. Az ember úgy lett kitalálva, hogy a szép nyerjen elsõ körben. Hogy miért? Mert aki szép külsõre, arról jó géneket lehet feltétezni és ez a szaporodás alaplilére, a jó gének örökítése. A sorsod te alakítod. Ne azt nézd, hogy milyen hátrányaid vannak, hanem azt, hogy ebbõl hogy kovácsolhatsz elõnyt.
Igen valoban en is azt valasztanam, de akkor is teves az allitasod mert nem igaz. A volt baratom nekem annyira tetszett, hogy azt mondanam, hogy a legszebb ferfi akit lattam, es kepzeld az osszebaratnom azt mondja rola, hogy ronda es nem ferfias nincs semmi benne, tehat tevedsz aki tetszik a tesomnak / csajnak az nekem egyaltalan nem jon be, mind ketten lanyok vagyunk es meg soha nem volt, hogy teszedjen nekem az o pasija vagy forditva es nem azert mert tesok vagyunk, hane mert mas az izlesuk a noknek
De ez nem ér, négy átlag alatti meg egy "jópasi" közül jóhogy mindenki a középsõt választaná.
fiú vagyok, de szerintem a bal szélsõre gerjednek jobban...
Nekem ebbõl pont a szõke srác tetszik. De az élet nem áll meg a külsõ mögött. FOntos, hogy valakivel ki is lehessen jönni, hogy támogasson, hogy mellettem legyen. Nekem ami a férfiban számít, az az illata, az érintése, a mosolya, az életrõl hogy vélekedik, és, hogy az elveiért és szeretetiért álljon ki, ha kell a világgal szemben is. Ne hisztizzen, és értsen az otthoni munkákhoz pl. barkácsolás. Egy ilyen pasi simán eltekerheti a fejem. 22/L
Szerintem csak a jobb szélsõ hanyagolódna el, de õ sem teljesen.
hát speciel nekem egyik se jön be
A kérdező hozzászólása: Ezt csak direkt irtatok, de senki sem gondolta komolyan.
Na, megvan az elsõ szavazat az 5.-re, így már mindegyik kapott. :)
RiverSong: Nem tudom, nekem a negyediken kivul barmelyik megfelel...
Én is a bal szélsõt választanám. Mondjuk a külsõ nekem nagyon kevés ahhoz, hogy kezdjek valakivel. Nekem nem a szememet kell lenyûgözni, hogy megmaradjak egy pasi mellett, hanem az agyamat. Ha valakivel jól el tudok beszélgetni, az háromnegyed siker. 24/N
Hát, nekem egyik se jön be :D 24/L
Mi a szarnak tetted fel a kérdést ha nem érdekelnek a válaszok? Menjél inkább vissza legózni.
Hát nekem meg balról a második jön be :D Kis cuki :D
A kérdező hozzászólása: Ugyis mind azt valasztana. Tok mind1. Max meg balrol a masodik johetne nekik szoba. Minden lany egyfoeman mukodik.Ellenben mi ferfiak nem azt valasztattuk volna. Hanem mind mast.
5 lány4 már kapásból egymástól különbözõ pasit választott, szóval ROHADTUL NEM Jött be az elméleted.
Eloszor is a ferfiaknal is hasonlo a helyzet.... Masodszor a kepen lathato kepen a legfiatalabb es legidoesebb kozott szerintem van 20 ev. Igy aztan tenleg van ertelme hasonlitgatni oket. Harmadszor: Te ezek szerint nem olvastad el a valaszokat. Kb 50% valasztotta a kozepsot a tobbiek mast.
A kérdező hozzászólása: Atlag alatti. Bolond vagy? Mind atlagosak. De legalabb nem cafoltak meg a lanyok hogy melyiket valasztanak. Szoval lanyok innentol kezdve nem szeretnem azt hallani hogy a szepseg relativ, mert nem az es mindig az idealok lesznek a befutok.
Balrol a masodik. (de masodik helyen nalam is a kozepso sarc lenne)
Én tök komolyan gondoltam.

Miért nem tudok túllépni? Lassan 1 éve hogy vége lett egy másfél éves kapcsolatomnak azóta van egy barátom akit nagyon szeretek 6 hónapja vagyünk együtt. Mégis ha azt mondanám az exem hogy újra kezdené velem szó nélkül elhagynám a párom. Miért van?

Legjobb válasz: Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom,hogy miért voltam ekkora fasz,hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!

Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom, hogy miért voltam ekkora fasz, hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!
a fontos kapcsolatokat nehezen felejti el az ember... valahogy, tudjuk, hogy az már úgy mûködött velem is ez van :S és szerintem még sokak értik, hogy mirõl beszélek
Akkor nem szereted a mostani párod. Ha vége lett annak oka van. Örülj, hogy van most melletted valaki, és probálj meg vele boldog lenni, de ha továbbra is az ex pasidra gondolsz, akkor hagyd szerencsétlen barátodat, hogy kapjon magának olyan lányt aki õt akarja. Forditott, helyzetben gondolkoztál el? neked hogyan esne a dolog, ha téged hagynának el szó nélkül. Azért nem tudod elfelejteni a régi párod mert nem volt be fejezve rendesen.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem nagyon szeretem a párom. De úgy érzem hiányzik valami amit az exem meg tudott adni mindent megadnék hogy újra kezdhessem vele..
nagyon szereted az újat, de nem szerelmes vagy. a szerelem az mindent visz nem látsz, nem hallasz és centikkel a föld felett jársz ez a srác egy nagyon rendes ember , de ez neked kevés. jönni fog valaki aki miatt gondolkodás nélkül fogod elhagyni
összekötnek az emlékeke , a közös múlt.. próbáld meg végleg lezárni... és koncentrálj a mostani párkacsolatodra !
Nem èri meg felrúgni egy kapcsolatot az ex miatt. Csak ennyit mondok.
Ha te borítod fel õt, föléhajolsz, és te irányítasz mindent - akkor egyáltalán nem megalázó. Olyankor õ teljesen passzívan heverhet... nem is nagyon illik mást csinálnia (ha oldalt vagy, akkor közben simogathat téged is, ill. lehet 69-es pózban is). Ha idegenkedsz tõle, akkor próbáld meg így.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem úgy tûnik. De akkoris... ez olyan megalázó! Míg valaki "általánosságból" ezzel oltja a haverjait, addig egy nõ belegondol és... undorító kijelentés ez fiúk! Egy nõnek ez megalázó. Utolsó elõtti: én tutira nem pontoztalak le.
A kérdező hozzászólása: Igaz... legjobb védekezés a támadás. köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Egyébként a konkrét kérdésemet lenne érdemes elolvasni és arra válaszolni, hogy mi annak az oka.
Ez a "Kapd be", "Nyald ki" beszólásos dolog, tulajdon képpen csak szleng, kb. ugyan olyan mint ha azt mondanád valkinek, h "Menj a fenébe", vagy "Haggyál békén"stb. Az ilyen dolgokra sokszor rá se kell hederíteni, annyira mindennapos dologgá vált, mint a "Szia", vagy a "Jó reggelt"!
1) Szerintem ez csak egy rosszul rögzült frázis, semmi egyéb. Régebben a "nyald ki" volt ugyanilyen, és a fenékre vonatkozott, és nem hiszem, h komolyan gondolták volna. 2) Én nem vágyom rá, hogy a barátnõm arcára élvezzek, szegénynek biztos nagyon kellemetlen lenne.
Vannak pózok, ahogy nem megalázó. Ha a párod nem megalázni akar, akkor úgy kell megpróbálni. Amúgy a viselkedésén is látszik. És persze tényleg csak akkor tedd meg, ha te is szeretnéd. Ezzel hatalmas örömet tudsz okozni neki - de akkor nem éri meg, ha közben te rosszul érzed magad. Ha pedig idegenkedsz, akkor azt javaslom, hogy addig menj el, amíg még jó: pl. csókold meg, vagy csak egy pillanatra... ahogy gondolod.
Ez egy érdekes kérdés. Persze azt soha nem dobta még fel senki, hogyha egy srác szájjal elégít ki egy lányt, akkor arra vajon miért nem lehet azt mondani, hogy megalázó? De ha egy lány ugyan ezt teszi egy sráccal, akkor az megalázó. Egyébként ezzel kapcsolatban a legtöbb csaj sosem az igazat mondja el, csak akkor ha már elég régóta együtt kavartok.
Te még ezek szerint sosem vágytál arra, hogy a párod igazán közel kerüljön hozzád? De visszakérdezek, miért van az, hogy ezek a nõk viszont nem érzik megalázónak, ha õket nyalják ki? Én igenis imádom, ha szájjal kényeztet a barátnõm, ha Te pedig megalázónak érzed, akkor csak sajnálni tudlak Téged is és a barátodat is.
Ja és még annyit hozzá tennék, hogy nálunk a barátnõm akarja kipróbálni, hogy milyen az, ha az arcára verem. Tudod, normálisan, a szexben, az is örömet okoz, ha a másiknak jó.
JA! SZOPJÁL LE, EZT GYAKRAN A FÉRFIAK IS MONDJÁK EGYMÁS KÖZT, DE NEM HOMOKOS/CSALÁDOS/ EGYIK SEM. EZ EGY IEN MONDAT: MONDJUK PL. HA FELBASZ VALAMIVEL EGY KOLLÉGA STB. DE EGY CSAJNAK IGY NEM ILLIK MONDANI, MERT AZ TÉLLEG MEGALÁZÓ!!! ANNAK UGY ILLIK MONDANI: DRÁGÁM, KÉNYEZTESS MÁR SZÁJJAL AMIG A KÖNNYEM KI NEM CSORDUL...MÁRMINT OTT LENNT!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, kösz, hogy megosztottad velem.
a kérdésedre nagyon egyszerû a válasz, a "megalázó" lehet izgató is, mindkét fél örömére. Ennyi.
kab be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
na akkor témánál vagyunk!!! szopjon le aki lepontozott!!! errõl beszéltem, nem tudom miért kell 0 ismétlem 0 %-re lepontozni?! pedig az igazat irtam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Korrekt válasz volt.
A kérdező hozzászólása: De azt mondjátok meg, hogy akkor miért "szopatnának le" mindenkit, akivel bajuk van? Annyiszor hallottam már, hogy "szopjon le" vagy "kapja be a f...omat". Jaaa, ilyen helyzetben már megalázó, de egy nõvel szemben viszont nem. Éééértem. Kicsit paradoxon, de mindegy. Az arcraverés meg... na no comment!
Szerintem ez majdnem ugyanaz, mint a macsó vs. k.rva kérdése. Soha nem lesz 100%-os a nõi egyenjogúság. :D Na meg még az ilyen excsajok.hu-s bejegyzéseket imádom, mikor mindennek elhordják a csajt, hogy mindenkit lesz.p stb... de amíg õt sz.pta, nem zavarta. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!