Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha két hétig (4 db)

Miért van hogy ha két hétig nem megyek szoliba már teljesen kifakulok?

Legjobb válasz: Mert a szoli nem olyan mint a nap, nem jutnak be olyan mélyen a sugarak a bõrõd alá, és kevésbé lesz tartós.

Mert a szoli nem olyan mint a nap, nem jutnak be olyan mélyen a sugarak a bõrõd alá, és kevésbé lesz tartós.

Miert van az, hogy ha veszek egy novenyt a boltban, ami elso latasra kicsattan az egeszsegrol. Egy-ket het utan ugy osszezuhan, hogy sok esetben tonkre is megy, pedig igenyei szerint gondozom?

Legjobb válasz: 1. mig eljutsz a bolttól a házig megfázik 2. nem tesz jót neki a hirtelen tápváltás stb 3. nem teljesen elégíted ki az igényeit 4. nem birja a virág a ház energiáit. a 4-es magyarázata: anyámnak volt virágai, mindegyik szépen nõtt, az egyik ilyen futónövény volt mindenhova vitt belõle, a növényt már kétszer körbe futatta kb a konyhában. aztán egy nap az összes virág kezdett szépen kokadni, beteg lenni (anyám és apám között feszültség volt késõbb el is váltak) azóta egy növény se marad meg nálunk, pedig abból a növénybõl is hozott vissza ami végig futotta anno a konyhát... mostmár a kaktusz se marad meg. Én kaptam egy cserepes virágot, az is 2 hét után elpusztult.

1. mig eljutsz a bolttól a házig megfázik 2. nem tesz jót neki a hirtelen tápváltás stb 3. nem teljesen elégíted ki az igényeit 4. nem birja a virág a ház energiáit. a 4-es magyarázata: anyámnak volt virágai, mindegyik szépen nõtt, az egyik ilyen futónövény volt mindenhova vitt belõle, a növényt már kétszer körbe futatta kb a konyhában. aztán egy nap az összes virág kezdett szépen kokadni, beteg lenni (anyám és apám között feszültség volt késõbb el is váltak) azóta egy növény se marad meg nálunk, pedig abból a növénybõl is hozott vissza ami végig futotta anno a konyhát... mostmár a kaktusz se marad meg. Én kaptam egy cserepes virágot, az is 2 hét után elpusztult.
A kérdező hozzászólása: Nagyon erdekes megkozelites. En is eszre vettem hogy a novenyek nagyon sok ilyet megereznek. Pl van ket ember aki ugyanugy gondozza, amelyik szeretettel teszi, annal sokkal szebben virul. Viszont a kerdessel kapcsolatban szerintem az a problema, hogy a boltban tul vannak tapozva, igy nagyon megviseli oket a hirtelen valtozas.
a boltiak általában tõzeges földbe vannak ültetve, amiben kb 0 a tápanyag, emiatt igénylik a rendszeres tápozást. Ha hazaviszed, szedj le a gyökerérõl amennyi földet bírsz és ültesd normális, komposztos földbe. ezentúl még lehet probléma az alacsony páratatalom, kevesebb fény...
Azonnal át kell ültetni.
Huzat is lehet az oka.
Nincsenek komoly szándékai vagy arra vár h te írj...
Ha komoly szándékai lennének, küldene smst. Ha 2 hétig nem küld, akkor nincsenek komoly szándékai.
Biztos csóró vagy komolytalan
ha komoly szándékai lennének nem sms-t küldene... 2 hétig, jesszus... O.O


A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem hogy ez komoly kapcsolat mert ha haza jön akkor összeköltözünk
Valahogy értelmesebben kellene kifejezned magadat, mert ebbõl nem sok derül ki...
nem próbatétel..ilyen a munkája szerintem, meg lehet, h az albérletre is gyujt ahoá majd bekoltoztok..azért az sem ingyen van...:D
A kérdező hozzászólása: hálistennek van lakása ahova költözünk amugy köszi a kommentett


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!