Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha két (101 db)

Miert van az, hogy a fiuk megvesznek az analis szexert, de ha a sajat popojukrol van szo, akkor mar undorodnak tole? Es miert elvezik, ha ket lany nyalja-falja egymast, de elutasitjak ket fiu kapcsolatat?

Miert fogadjak el konnyebben a lanyok az egynemuek szexszualis kapcsolatat?

Legjobb válasz: Mert ameddig nekik nyújt perverz élvezetet (másnak meg a legtöbb esetben szenvedést), addig rendben van, amikor viszont fordul a helyzet, akkor persze hogy nincs rendben. :) Egoizmus, csak magukat nézik. F/26

Mert ameddig nekik nyújt perverz élvezetet (másnak meg a legtöbb esetben szenvedést), addig rendben van, amikor viszont fordul a helyzet, akkor persze hogy nincs rendben. :) Egoizmus, csak magukat nézik. F/26
Hát... Én részemrõl nem veszek meg az anális szexért. Tulajdonképpen undorodok attól, hogy valaki fenekében turkáljak, még akkor is, ha nõ az illetõ, de ízlések és pofonon ugye... A kérdésedre tudok adni egy pontos, egzakt választ. A férfiak -a nõkkel ellentétben- kialakítanak maguk között egy rangsort. Azt tisztelik, aki ebben a rangsorban valahol helyet foglal. Tulajdonképpen majdnem mindegy, hogy hol, ha megtart bizonyos normákat. Ilyen norma a férfias viselkedés. Ez alatt mit értünk? Törekedni kell a tiszteletre, meg kell mutatni milyen erõsek, ügyesek, okosak vagyunk, stb... Ez a folyamat megy akkor is, amikor a diszkóban hõbörög néhány részeg srác és akkor is, amikor a CERN-ben tudósok vitatkoznak, vagy az olimpikonok egymással versenyeznek. Az elõbbiek elég más szintet képviselnek, de ugyan arra lehet õket visszavezetni. (A férfi versenyszellemre.) Namost: Az a férfi, aki nem viselkedik férfiként, nem érdemli meg a tiszteletet, sõt, a többi férfiben undort kelt. És itt jön a kérdésedre a válasz: Az, hogy a férfi meghódítja a nõt, alapvetõen férfias viselkedés. Az egész szex felfogható egy rituálénak is, melyben a férfi dominanciája (biológiai értelemben) megmutatkozik, a nõ pedig behódol. (Azzal, hogy magába engedi a másikat.) Tehát a férfias viselkedés a hódítás, a nõies pedig a behódolás. Ez egy nagyon leegyszerûsített modell. Nem azt akarom mondani, hogy a férfi magasabb rendû, csak azt, hogy a férfi szeret domináns lenni. Egy olyan férfi, aki megengedi, hogy egy másik belemenjen, ezzel megalázza magát. (A börtönökben is a csicska hajol le a szappanért, a domináns meg kihasználja a helyzetet. A börtönön kívül általában a behatolást is gusztustalannak tartják, de ez már azért van, mert a melegeknél a szerepek gyakran cserélõdnek.) A férfiak pedig undorítónak tartják a megalázkodást. Ez arra a válasz, hogy a legtöbb férfi miért utasítja el két fiú kapcsolatát. Ha két lány nyalja-falja egymást, akkor azzal általában azért nincs gond, mert a nõknek nem feladatuk a dominancia elnyerése, épp ellenkezõleg. Biológiailag pedig kedvezõbb választás egy olyan lány, aki más lányokkal szexuális viszonyt folytat, mert akkor valószínûleg nem fogja bánni, ha a férfi is viszonyt folytat más lányokkal. Biológiai értelemben ez volt a kérdésedre a válasz. Hogy személyes véleményt is hozzáfûzzek: Én undorodom a két férfi közötti aktustól, de addig nem zavar, amíg nem elõttem csinálják. A nõk is azt csinálnak egymással, amit akarnak, bár attól nem undorodok. Van egy barátnõm, akit nagyon szeretek és eszembe sem jut megalázni, bár az ágyban általában én vagyok felül. És nem örülnék, ha más nõkkel keverne. Remélem, sikerült válaszolnom a kérdésedre.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de engem egyáltalán nem vonz az anális szex, sõt eszembe nem jutna senkinek a [email protected] végbelébe tenni bármit, még ha a legkedvesebb barátnõmrõl is van szó. Voltam már végbéltükrözésen, nem is egyszer. Hát, inkább egy foghúzás... Két lány közti szexért sem vagyok oda, talán azért, mert kielégít a barátnõm (+ maszturbálok is naponta 2-3 alkalommal). Ha összehasonlítjuk a férfiak közti szexszel, annyit azért beláthatunk, hogy a nõk közötti viszony mindig is intimebb volt, a hétköznapok során, a nyilvánosság elõtt is, mint a férfiak közt. Ennek okai az õsközösségig vezethetõk vissza. A férfiak vadászni, élelmet gyûjteni és harcolni jártak, nem volt alkalmuk nagyon érzelmeskedni egymással. Ha idegenekkel találkoztak, nem lehettek biztosak, hogy azok nem pont a zsákmányra pályáznak-e, esetleg az életükre törnek. A nõk ezalatt odahaza voltak, vigyáztak a gyerekekre, csinálták a ruhákat, õrizték a tüzet, fõzték az ebédet stb. Többet voltak egymás közt, jobban kinyíltak egymás elõtt, és érzelmileg is közelebb kerültek a másik személyéhez. Ez a mai napig megvan valamilyen szinten, gondolj a "kebelbarátnõk" szóra. Ha két nõ karon fogja egymást, vagy idegen nõ megpuszilja a másikat, senkinek sem tûnik fel. Most képzeld ezt el két férfi esetében. Ha beszélgetés közben egyik megérinti a másik karját, vagy a vállát, már bizalmatlanságra adhat okot (tolakodónak tûnhet a szándék). Ezért van az, hogy két nõ közti kapcsolat (bár ugyanúgy homoszexualitásról van szó) általában nem olyan mértékig megvetett, mint a férfi homoszexualitás. Sõt, még a leszboszi szerelem névvel is illetik egyesek költõien. Hát ilyen a mi kis társadalmunk sajátos kultúrája :)
Én élvezem az anális szexet a pasim 28 én 18 vok IMÁDOM amikor úgy vagyunk együtt!! És õ is megszokta engedni h a seggébe nyomjam az újjam és élvezi!! Nem a leghigénikusabb de nagyon élvezzük!!
a magyarok nem arról híresek, hogy nyitottak és elfogadóak legyenek. tehát egyrészt nem nagyon szeretik elfogadni ha vki másképp lát vagy érez bizonyos dolgokat, inkább megpróbálja önzõ módon ráerõszakolni (ebben az esetben a nõre) a saját elképzeléseit. ugyanakkor sokat ad arra, hogy "vajon mit gondolnak rólam" tehát elutasítja azt, amirõl azt hiszi, hogy elítélendõ (homoszexualitás). sokan azt hiszik, hogy a férfiasságukat rendíti meg, ha nyitnak egy olyan irányba, amit õk a homoszexualitással azonosítanak. persze semmi köze az egésznek a homoszexualitáshoz. én személy szerint nem utasítok el semmit, amit mindkét résztvevõ akar, sem a fiúk, sem a lányok részérõl.
Az utolsó kommentelõnek: Ha általánosságban akarsz írni a magyarokról, akkor nem ártana forrással alátámasztanod. Nem igaz, hogy a magyarok általánosságban elutasítóak. Erre az egyik bizonyítékom a számtalan kisebbségi önkormányzat (próbálj csak meg Oroszországban Roma Kisebbségi Önkormányzatot létrehozni...) a másik pedig Szent István intelmei Imre herceghez. Ebben István külön kitér arra, hogy milyen fontos a más kultúrák befogadása. Egyébként meg az se lenne baj, ha egy kicsit körülnéznél a világban, mielõtt ilyen messzemenõ következtetéseket vonsz le a magyarsággal kapcsolatban. Nézd meg a már elõbb említett Oroszországot. Ott is próbáltak melegfelvonulást rendezni, de a rendõrség egyszerûen bevitte õket a sittre. Izraelben pedig a vezetés elvileg liberális, de ott is megvannak azok az ortodox közösségek, amik bizony fegyverrel berontanak a melegbárba és lelõnek néhány embert. Hidd el nekem, nem a magyar férfiak specialitása, hogy nem tolerálják a homoszexualitást. Olvasd el légy szíves az elsõ hozzászólás(oma)t. Ott leírtam a részletes okokat. A magyar emberek meg (legalább is a 21. századig) híresek voltak a vendégszeretetükrõl. (Itt elég szigorúan vették a vendégjogot. Menj el egy eldugott kis faluba, valószínûleg még ma is találni fogsz magadnak éjjelre szállást akkor is, ha egy fillér sincs nálad.) Ami meg az egoizmust és a ráerõszakolást illeti: Bármilyen furcsa (én sem értem), de sok nõ szereti az anális szexet. Az a nõ pedig, akit erre az akaratán kívül lehet kényszeríteni, vessen magára.
A válasz megírásának idõpontja: ma 02:50 lehet, hogy ez meglepõ számodra, de én körülnéztem a világban. persze általánosítottam, hisz a kérdezõ is ezt tette :) mindig az a kérdés, hogy mihez hasonlítunk. ami a melegfelvonulást illeti, nem kell messzire menni, csupán 250 km nyugat irányába. bécsben nincsenek rumlik. de németországben sincs rumli emiatt. persze lehetne iránnal is példálózni, ahol azért dugják seggbe a lányokat, hogy szûzhártyájuk ne sérüljön. hozzám azért közelebb áll a nyugati kultúra, mint a keleti. de nem vagyunk egyformák.
Én egyik kultúrát sem érzem magaménak. Szerintem a nyugat túllépett a toleranciában egy olyan határt, ami már a társadalom alapvetõ szövedékét (család, összetartozás, hagyományok, stb...) A keleti meg a vallási bigottságával pont a másik véglet. Szerintem ahelyett, hogy a nyugatot majmolnánk mindenben, ideje lenne a saját kultúránkat újraéleszteni. Nekem semmi bajom a melegekkel, de ne akarjanak maguknak annyi jogot, mint egy heteroszexuális pár, mert sok dologra képtelenek, amik miatt létrejött pl. a házasság intézménye. (Például egy gyermek felnevelése, és itt nem csak a szülésre gondolok. Ezzel sok meleg is egyet ért. Kérdezz meg néhány normálisabban gondolkodót, de ha akarod, keresek linket.) A bevándorlókkal sincs semmi bajom egészen addig, amíg nem akarják a hazaiakra ráerõltetni a saját kultúrájukat. (Ez Mo-n nem gond, de nézd meg, mi a helyzet a briteknél az arabokkal, vagy a franciáknál. Vagy akár a németeknél, ha már szóba kerültek.) De ez már nagyon erõs off. Az anális szexre visszatérve: Én férfi létemre nem akarom kipróbálni. :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, nagyon tetszett az oskozossegbe visszavezetett valasz. Talan az a leg meggyozobb. Az elso valaszban volna vitatnivalom, de abban is van igazsag. A magyar felfogasrol kialakult eszmecsere sem volt rossz, lehet, hogy legkozelebb kiirom kerdesbe. :)

Miért jó, ha két éves kora után bölcsibe jár a kicsi és miért jó, ha otthon van anyával amíg csak lehet?

Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Bölcs: gyerekközösség, megtanulja, hogy nem csak õ van egyedül, toleranciát, lemondani tudást tanul. De együtt még nem tudnak játszani, még a 3 éves sem képes összedolgozni egy másik gyerekkel! Otthon: nem kell kiszakadni a megszokott környezetbõl, marad a napirend. Az anyával is megtanulhatja ugyanazokat a mondókákat, dalokat, ami miatt sokan favorizálják a bölcsit, sõt mivel csak vele egyedül foglalkoznak, lehet, hogy hamarabb... bn Emellett az anya közelsége biztonságérzetet ad... Ha bölcsibe járt elõzõleg, általában könnyebben veszi az óvodai beszoktatást (bár volt nem egy bölcsibõl érkezõ 3 évesem, akit ugyanúgy megviselt!). Szóval nagyon múlik a gyerek személyiségén is, hogy melyik jobb neki (persze, ha az anya választhat).

Bölcs: gyerekközösség, megtanulja, hogy nem csak õ van egyedül, toleranciát, lemondani tudást tanul. De együtt még nem tudnak játszani, még a 3 éves sem képes összedolgozni egy másik gyerekkel! Otthon: nem kell kiszakadni a megszokott környezetbõl, marad a napirend. Az anyával is megtanulhatja ugyanazokat a mondókákat, dalokat, ami miatt sokan favorizálják a bölcsit, sõt mivel csak vele egyedül foglalkoznak, lehet, hogy hamarabb... bn Emellett az anya közelsége biztonságérzetet ad... Ha bölcsibe járt elõzõleg, általában könnyebben veszi az óvodai beszoktatást (bár volt nem egy bölcsibõl érkezõ 3 évesem, akit ugyanúgy megviselt!). Szóval nagyon múlik a gyerek személyiségén is, hogy melyik jobb neki (persze, ha az anya választhat).
Szia! A bölcsõdében gyerekek közt van, szocializálódik, sokkal könnyebben, gyorsabban tanul meg dolgokat, mert ott egymást is tanítják. A barátnõm kislánya egyidõs az enyémmel (1, 5 évesek). Neki vissza kellett mennie dolgozni, így 1 évesen bölcsibe adta, nagyon sok dolgot tud már, amit az enyém még nem, pedig foglalkozok vele sokat, és valahogy a bölcsiben rájuk ragadnak a dolgok, egymást 'tanítgatják' :D A kislányomon is sokszor észre veszem, hgoy teljesen másképp játzsik / viselkedik a gyerekekkel, mint velem (jó értelemben). Én is 2 évesen viszem bölcsibe, mert sztm annyi idõsen már jobb lesz neki gyerekek közt lenni, mint egész nap összezárva velem. Az az anyuka, aki úgy marad otthon, hogy tényleg foglalkozik a gyerekkel, fejleszti, neveli, az tényleg ok. De itt nálunk pl. a játszótéren ott vannak a 2, 5-3 éves gyerekek, neveletlenek, rosszak, és olyan nyulak fiúk létére, hogy csak na. De nem adják õket bölcsibe, mert õk a jó anyák. Csak azt nem veszik észre, hogy a jó anya nem ott kezdõdik, hgoy 5 éves koráig a szoknyáján hordja a gyereket, hanem tanítgatja, stb. Ráadásul ezek a gyerekek durvák, hisztisek, látszik, hgoy nagyon el vannak kapatva, otthon õk hordják a nadrágot... Ráadásul, általában akik nem járnak bölcsibe, utána 3-4 évesen már sokkal nehezebben szoknak be az oviba. 1, 5 éves kislány anyukája
a másik és nem utolsó szempont , hogy átesik minden féle betegségen és nem az óvodából kell hiányozni!
A keresztlányom két évesen kezdett bölcsibe járni, napról-napra javult a magatartása, fejlõdött a szókincse, megtanult alkalmazkodni a társaihoz, igazodik az elvárt viselkedési normákhoz... Szerintem nagyon jó hatással van rá, közösségfejlesztõ hatása van a bölcsinek. Késõbb könnyebb lesz beilleszkednie a gyereknek az óvodába, és majd az iskolába is.
Fiam 21 hónaposan ment, lányom 2 évesen fog. Fiamnál semmi hátránya nem volt, csak "annyi", hogy bnagyon hamar szobatiszta lett és elkezdett beszélni, az addig mondottakhoz képest. Hamar beszokott, oviba szinte csak átment. Most már iskolás, monduk õs olyan nyílt, nagyon könynen barátkozós típus.

Lányok! Miért van egy két lány aki nem szereti ha orálisan kényeztetik?

Legjobb válasz: Akkor minek tetted fel a kérdést, ha nem fogadod el más válaszát?

Akkor minek tetted fel a kérdést, ha nem fogadod el más válaszát?
A nõk lelkileg nagyon adakozó beállítottságúak. Önzõségnek érezhetik azt, hogy mikor nyalják õket, akkor csak õk élvezik.
Engem mindig is taszított a gondolat. Mint ahogy azt is utálom, ha valaki masszírozni akar. Egyszerûen a hideg ráz tõle. Sok férfi meg nem is nagyon szereti, csak azért csinálja, hogy utána viszonzást kapjon. Ettõl meg mindig mérges leszek. Én örömmel kényeztetem a partnerem orálisan, és olyan bunkóságnak érzem ezt a dolgot ilyen cserebere kötelességnek beállítani. Ha valakinek nincs kedve, akkor ne csinálja.
A pasiknak is lehet elég kellemetlen szagú a péniszük, õket még se tántorítja ez el az oráltól... ez miért lehet ?:P
14, mert õk könnyebben vállat tudnak vonni dolgok felett....és nem agyalnak túl dolgokat..meg néha picit igénytelenebbek...nem mind:D
Nemtudom. Nekem nem nagy élmény, jobban szeretem ha újjaz inkább :)
mert rosz tapasztalalataik vannak
Miért te szereted ha se*gbedugnak? NEM. Nos õk se szeretik. Élni és élni hagyni. na meg elfogadni.
nem análisról volt szó..
csak egy példa volt, tanulj meg szöveget értelmezni. Köszönöm!
Biztosan nem általánosítható, de szerintem is a rossz tapasztalatokkal lehet kapcsolatban. Elõször én sem szerettem... egészen addig, amíg a jelenlegi páromat megismertem. :) Ha meg egy nõ szégyelli a teste bármelyik részét a barátja elõtt (jó, tudom, nem párkapcsolatról volt a kérdésben feltétlenül szó), akkor ott rég problémás a dolog.
*orális
Találkoztam már olyanokkal, akik jól csinálják, jelenlegim is ilyen, mégsem vagyok oda érte. Néha jól esik, de alapvetõen megvagyok nélküle. Ennek oka, hogy az orálid izgatás nem nagyon tud felérni a kézzel való izgatás intenzitásához; tehát jó-jó, de elélvezni vagy egyáltalán nem tudok tõle, vagy csak nagyon hosszú idõ után. 22/L
Talán még nem volt jó partnerrel, vagy túlparázza a dolgokat. Pedig egy lány ha igényes, higiénikus, semmi aggodalma nem kéne hogy legyen.
Nekem tetszik fõleg ha olyan pasi csinálja aki érti is a dolgát :) ) Rossz még sose volt, kivéve olyan h nem éreztem semmit...
A kérdező hozzászólása: ma 14:15 Nem biztos hogy ez a válasz, én csak ezt gondolom.Ami nem egyenlõ a valósággal hsizen férfi vagyok így nem tudom.Abból gondoltam mivel egy pu.nci nyalás azért annyira nem lehet rossz, még ha éppen nem is annyira kellemes.Mert fájni nem fáj gondolom amikor egy puha nyelvel nyalogatod.Szóval nekem ez jutott eszembe, persze nem biztos hogy ez a válasz, de sok esetben szerintem közre játszik és talán kellemetlen lehet nekik ha esetleg éppen van egy kis szaga..:) )
Pedig tényleg a rossz tapasztalat... Nem minden férfi csinálja jól, úgy meg tök élvezhetetlen, sõt néha még kellemetlen is. Én sem szerettem, amíg nem találkoztam "tehetséges" férfiakkal.
Pl megharaptak a puncijat vag elvezes utan is nyalni akartak es akkor mar fajt nekem volt igy de en imadom ha nyalnak jo alaposan es jo hosszan
A kérdező hozzászólása: Rossz tapasztalat?Egy punci nyalással milynen rossz tapasztalatot lehet szerezni?Szerintem a legtöbb nõ attól fél hogy büdös a pu.ncija vagy kellemetlen szaga lesz és szerintem ettõl félnek sokan...
A kérdező hozzászólása: ma 21:55 Hát elég hülye hasonlat volt..egy anál az tud fájni de egy nyalás max kellemetlen lehet.
*gyomra :D
Én ehetek akármit össze nincs semmi bajom. Van aki érzékeny, ha vizet iszik gyümölcsre, veszélyes csokoládéra, édességre gyümölcsöt enni, mert beindul az erjedés a gyomorba, az valóban fájdalommal jár.
én sose vagyok rosszul semmitõl..... ha meg valaki igen akkor azért mert nem bírja a hasa

Ha két azonos nemű kutya van együtt, abból miért lesz baj?

Úgy tudom, kan-kan ból id?vel bunyó lesz. Szuka-szuka se jobb. Kan-szuka, ott meg más lesz, nem bunyó. Hacsak nincs ivartalanítva a kutya. Nekem van 2 kanom, meg egy ivartalanított szukám, és soha nem verekedtek össze a kanok. Pedig azt hallottam, ez lesz. Hogy van ez a kutyáknál? Mi kézteti, hogy azonos nem?t bántani kell? Lehet hülyeség, de a embereknél miért nincs ez? Most két n?t bezárunk egy helységbe, gondolom indok nélkül nem fognak egymásnak ugrani...

Legjobb válasz: Ha két (ember) nõt összezárunk, õk azért nem verekszenek, mert mi emberek "értelem"lények vagyunk. A kutyák ösztönlények. Ha két azonos nemû kutya össze van zárva, egy idõ múlva valószínû, de egy ellenkezõ nemû egyed megjelenésekor biztos, hogy dominanci harc lesz. Azért mert a természetben, az az egyed párosodhat a szukával, amelyik megnyeri a harcot. Vagyis az erõsebb kutya. Nálatok azért nincs harc a két kan kutya között, mert a szukátok ivartalanítva van, azaz nem ivaros, azaz nem tüzel. A kan kutyák akkor "hülyülnek" meg, amikor itt van a párzási idõszak (õsz, tavasz) és a szuka kutyák elkezdenek tüzelni. A te szukád nem tüzel, ezt érzik a kan kutyák, nincs miért harcolniuk. Érted?

Ha két (ember) nõt összezárunk, õk azért nem verekszenek, mert mi emberek "értelem"lények vagyunk. A kutyák ösztönlények. Ha két azonos nemû kutya össze van zárva, egy idõ múlva valószínû, de egy ellenkezõ nemû egyed megjelenésekor biztos, hogy dominanci harc lesz. Azért mert a természetben, az az egyed párosodhat a szukával, amelyik megnyeri a harcot. Vagyis az erõsebb kutya. Nálatok azért nincs harc a két kan kutya között, mert a szukátok ivartalanítva van, azaz nem ivaros, azaz nem tüzel. A kan kutyák akkor "hülyülnek" meg, amikor itt van a párzási idõszak (õsz, tavasz) és a szuka kutyák elkezdenek tüzelni. A te szukád nem tüzel, ezt érzik a kan kutyák, nincs miért harcolniuk. Érted?
szia! Nekem beagle és angol cocker spániel kanom volt, a spániel 7 évvel volt idõsebb. Nem volt vita. A spani volt a fõnök, és kész :) ).
Ez nem feltétlenül igaz. Simán kijönnek egymással. Nevelés kérdése. Az enyémeim pl kijönnek egymással.
Ez nincs minden esetbe így. Ha barátságosak a kutyák, még ha azonos nemûek is nem bántják egymást. Pl. nekem is van egy szuka kutyám meg a barátnõmnek is mindig együtt sétáltatjuk õket, és sose bántják egymást, játszani szoktak.még akkoris együtt szoktuk sétáltatni õket mikor valamelyik tüzel, és akkor se agresszívak egymással.
Kutyás életem elsõ 6 évében 2 kan kutyám volt együtt. Soha nem volt egy morranás sem köztük. Még akkor sem, mikor már lett egy szukánk és tüzelt. Együtt sírtak az ajtó elõtt, hogy "nõt akarok". Na akkor lettek kiherélve. Jelenleg 10 ivaros, 2 ivartalanított szukám, 2 ivaros és egy ivartalanított kanom van. Semmiféle hatalmi harc nincs. Néha egy játékon összekapnak, akkor egymásra mordulnak és el van intézve. Tudják, hogy nem tûröm a bunyót. Volt két szukám és egy kanom, aki verekedett, õket elajándékoztam.
Nekem 3 azonos nemû kutyám van és ivarosak. És sosem volt velük gond. Képesek egy tálból enni ha kérem. A kulcs: nevelés... Szerintem pl egy tenyésztõ hány kutyát tart együtt, és mégsincs bajuk? Amúgy szerintem a versengés miatt verekednek. Míg egy kan és egy szuka potenciális páros lehet, kölyökkel stb, persze hogy nem verekednek.
ha megfelelõ hierarchikus rangsor van ahol a jelenlévõ ember(ek) a vezetõk akkor nem lehet harc családon-falkán belül.
ezért nem törvényszerü hogy 2 azonosnemü kutya mindig összeverekszik nekem 2 szukám van, soha mégcsak egymásra morgás sem volt köztük
A kérdező hozzászólása: Aha, gondoltam hogy köze van! kösz
Az azonos nemû kutyák között gyakran felüti a fejét a hatalmi harc, a dominancia és az, hogy ki legyen a falkavezér. Ha az egyik könnyen behódol, akkor nagy bunyó nem alakul ki. A másik meg a nevelés. Nekünk is van 2 kan spániel. Néha volt olyan, hogy szét kellett csapni közöttük, de mindig odafigyelünk és ha látjuk, hogy kezd magasra csapni az õrület lángja, akkor idõben közbelépünk. Szerencsére meg is tanulták, tehát az ilyesféle összeverekedés nagyon ritka.
Azért ez fajtafüggõ is. dobermann , vagy kaukázusi kanokat érdekes lenne együtt tartani.

Elmagyaráznátok azt hogy ha két vektor merőleges vagy párhuzamos akkor milyen kapcsolatban vannak és hogy miért semmisítik meg egymast vagy miért 0?

Legjobb válasz: Wat. Ha két vektor párhuzamos, egyenlõ hosszú és ellentétes írányú, akkor összegük 0/nullvektor. Ez azért van, mert a vektorra kb. gondolhatsz úgy, mint mozgásra, elmozdulásra. Gondolj arra, hogy egy vonalban lépsz x-szer elõre, majd x-szer hátra. Visszajutsz az eredeti pozicióban, tehát az öszelmozdulás 0. Ha két vektor merõleges, akkor skalárszorzatuk 0. Szerintem erre nincsen nagyon szép gyakorlati ok. Egyszerûen ha a definció szernt elégzed a szorzást, akkor 0-t kapsz, hisz valami*valami*cosalfa-t kapsz, ahol alfa a bezárt szög, ami 90, de cos90 pedig 0.

Wat. Ha két vektor párhuzamos, egyenlõ hosszú és ellentétes írányú, akkor összegük 0/nullvektor. Ez azért van, mert a vektorra kb. gondolhatsz úgy, mint mozgásra, elmozdulásra. Gondolj arra, hogy egy vonalban lépsz x-szer elõre, majd x-szer hátra. Visszajutsz az eredeti pozicióban, tehát az öszelmozdulás 0. Ha két vektor merõleges, akkor skalárszorzatuk 0. Szerintem erre nincsen nagyon szép gyakorlati ok. Egyszerûen ha a definció szernt elégzed a szorzást, akkor 0-t kapsz, hisz valami*valami*cosalfa-t kapsz, ahol alfa a bezárt szög, ami 90, de cos90 pedig 0.
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszod , megértettem mind kettot :D Van egy pelda ami miatt felmerult bennem ez a ketto lehetoseg a vektroknál. Ez a példa: http://i.imgur.com/R39UBFq.jpg A kérdés hogy mekkora ero hat az q1 toltesre. Felirtak vektorossan hogyan hatnak egymasra a toltesek, majd a magyarazatban leirták hogy egymást hogyan "semmisitik " meg a vektorok. De van a vegso lepes amiben csak azt irjak hogy az F1 ero (a vegso ero) párhuzamos a F16 erovel, ezert ezt F1 = f16 - 2*F13 erovel kapjuk meg a vegeredmenyt. Nem ertem miert 2*F13 mal számoltak, miert vettek bele a számításba ha azt az F13 at elozoleg azt irtak ra hogy semmisiti a F15 os ero. Tudnal ebben segiteni. Koszonom

Miért van az, hogy a pasik begerjednek, ha két lány egymással csókolózik?

Legjobb válasz: Hát, tudom hogy fordítva ez nincsen így. Úgy értem, egy nõ nem gerjed be attól ha két férfi smárol. Vagy igen? Mindegy. Hát, egy férfi agya alapból szexuálisan túlfûtött, lubickol a testünk a tesztoszteronban, amitõl aztán általában sokkal többet gondolunk a szexre, mint kellene, vagy mint amennyit egy nõ tesz. Egy piszkos trükk volt az evolúció részérõl. Talán nem is az "egymással" a fontos, hanem inkább az "együtt". Egy férfi ösztönei szerint minél több nõvel minél többször kell lefeküdnie (még mindig csak ennek a huncut evolúciónak a hibája) hogy több utódot nemzhessen. Szóval, az hogy két nõt látunk egyszerre szexuális jeleket szétsugározva a világba, az rögtön két potenciális szexpartnert jelenthet egyidõben. Ráadásul az, hogy két nõ egymásra van begerjedve, azt sugallja, hogy az illetõ(K) sokkal, hogy úgymondjam, bevállalósabb(ak), kevesebbet kell noszogatni egy szexulis együttlétre. Õk egyszerûen könnyebb prédának tekinthetõk, mint mások, hiszen ha ugyanezt férfival tennék, akkor az adott nõ már tabu, ahhoz a férfihoz tartozik. Foglalt, hogy úgymondjam. Viszont két nõ esetében megvan a szexuális kisugárzás, nincs a közelben "tulajdonos", ráadásul duplán jut ebbõl az ingerbõl. Bizony, nagyon "megindító" egy férfi számára. És persze ott van a másik dolog is, hogy esztétikailag két nõ sokkal szebb látványt nyújt, mint két férfi.

Hát, tudom hogy fordítva ez nincsen így. Úgy értem, egy nõ nem gerjed be attól ha két férfi smárol. Vagy igen? Mindegy. Hát, egy férfi agya alapból szexuálisan túlfûtött, lubickol a testünk a tesztoszteronban, amitõl aztán általában sokkal többet gondolunk a szexre, mint kellene, vagy mint amennyit egy nõ tesz. Egy piszkos trükk volt az evolúció részérõl. Talán nem is az "egymással" a fontos, hanem inkább az "együtt". Egy férfi ösztönei szerint minél több nõvel minél többször kell lefeküdnie (még mindig csak ennek a huncut evolúciónak a hibája) hogy több utódot nemzhessen. Szóval, az hogy két nõt látunk egyszerre szexuális jeleket szétsugározva a világba, az rögtön két potenciális szexpartnert jelenthet egyidõben. Ráadásul az, hogy két nõ egymásra van begerjedve, azt sugallja, hogy az illetõ(K) sokkal, hogy úgymondjam, bevállalósabb(ak), kevesebbet kell noszogatni egy szexulis együttlétre. Õk egyszerûen könnyebb prédának tekinthetõk, mint mások, hiszen ha ugyanezt férfival tennék, akkor az adott nõ már tabu, ahhoz a férfihoz tartozik. Foglalt, hogy úgymondjam. Viszont két nõ esetében megvan a szexuális kisugárzás, nincs a közelben "tulajdonos", ráadásul duplán jut ebbõl az ingerbõl. Bizony, nagyon "megindító" egy férfi számára. És persze ott van a másik dolog is, hogy esztétikailag két nõ sokkal szebb látványt nyújt, mint két férfi.
Ti miért gerjedtek be egy Ferrarira ami egy jachtot húz maga után?:O

Annyira görcsöl a hasam minden egyes mienstruacional. Nagyon két adag algoflex M bevettem es nem tudom miért de ugyan úgy görcsöl miért van ez? Es ha elmegyek az orvoshoz akkor tud rá nekem más gyógyszert adni?

Kérlek segítsetek lányok tudjatok ti is milyen roszz ez...

Legjobb válasz: Szia! Ha elmész orvoshoz, biztosan ír fel erõsebb gyógyszert, de szerintem két algoflexnél az sem lesz sokkal hatásosabb. Legalábbis én csak receptre kapható Apranaxot szoktam néha bevenni ilyenkor, de attól sem múlik el teljesen, csak kicsit kevésbé szenvedek. Azt olvastam még sok helyen, hogy ha pár nappal menses elõtt elkezdesz tornázni, fõleg hasizomgyakorlatokat és láblendítéseket, akkor kevésbé lesz fájdalmas, jobban fogod bírni. Nekem ezzel az bajom, hogy rendszertelenül jön meg és nem tudom mikor kezdjem el:/ Bár biztos nem ártana ha minden nap csinálnám :D

Szia! Ha elmész orvoshoz, biztosan ír fel erõsebb gyógyszert, de szerintem két algoflexnél az sem lesz sokkal hatásosabb. Legalábbis én csak receptre kapható Apranaxot szoktam néha bevenni ilyenkor, de attól sem múlik el teljesen, csak kicsit kevésbé szenvedek. Azt olvastam még sok helyen, hogy ha pár nappal menses elõtt elkezdesz tornázni, fõleg hasizomgyakorlatokat és láblendítéseket, akkor kevésbé lesz fájdalmas, jobban fogod bírni. Nekem ezzel az bajom, hogy rendszertelenül jön meg és nem tudom mikor kezdjem el:/ Bár biztos nem ártana ha minden nap csinálnám :D
Szia! Érdemes lenne gyógyszerek helyett gyógynövény kivonatokat kipróbálni.Sok jó tapasztalat van velük.

Miért van az, hogyha két lány smárol, kényezteti egymás testét azt nem "szólják" meg, de ha két pasi teszi ugyanezt, akkor már lebuzizzák?

Legjobb válasz: Sztem ennek az a háttere, ahogy a 2 nemet az emberek alapjaiban megítélik: eleve a nõ az érzékenyebb, a gyengébb, a nõnek van szüksége több szeretetre, mert ugye ottvan "az erõs férfi" kép, aki soha nem mutatna gyengeséget, max. a párjához. Ez az alapfelfogás mindenkiben benne van, mégha tudjuk is, h a pasiknak is szükségük van gyengédségre és az érzelmeik kimutatására. De gondolj csak bele: a jo barátnõk (nem lezbik, csak barátok) folyton egymáson lógnak, kissebb a távolság, amit egymástól tartanak akár beszélgetés közben, ölelgetik egymást ha szomorú az egyik vagy ha éppen vmi jo dolog történik... a férfiak pedig ugye ilyet eleve nem csinálnak. Nagyon speciális esetben fordulhat elõ 1 - 1 ölelés (de nem tul hosszantartó), a tipikusabb mégis inkább a vállveregetés kategoria sztem. Innen , ebbõl a teljes testi-lelki közelségbõl a csajoknak már csak egy lépés, hogy ténylegesen lekapják egymást, míg a fiúknak valljuk be.. elég sok kéne ahhoz, h egy ilyesmi megtörténhessen. Másrészt a nõk botlásaival szemben nem olyan szigorúak a felek, vannak férfiak, akik kifejezetten izgatóank találják, ha csaj csajjal van.

Sztem ennek az a háttere, ahogy a 2 nemet az emberek alapjaiban megítélik: eleve a nõ az érzékenyebb, a gyengébb, a nõnek van szüksége több szeretetre, mert ugye ottvan "az erõs férfi" kép, aki soha nem mutatna gyengeséget, max. a párjához. Ez az alapfelfogás mindenkiben benne van, mégha tudjuk is, h a pasiknak is szükségük van gyengédségre és az érzelmeik kimutatására. De gondolj csak bele: a jo barátnõk (nem lezbik, csak barátok) folyton egymáson lógnak, kissebb a távolság, amit egymástól tartanak akár beszélgetés közben, ölelgetik egymást ha szomorú az egyik vagy ha éppen vmi jo dolog történik... a férfiak pedig ugye ilyet eleve nem csinálnak. Nagyon speciális esetben fordulhat elõ 1 - 1 ölelés (de nem tul hosszantartó), a tipikusabb mégis inkább a vállveregetés kategoria sztem. Innen , ebbõl a teljes testi-lelki közelségbõl a csajoknak már csak egy lépés, hogy ténylegesen lekapják egymást, míg a fiúknak valljuk be.. elég sok kéne ahhoz, h egy ilyesmi megtörténhessen. Másrészt a nõk botlásaival szemben nem olyan szigorúak a felek, vannak férfiak, akik kifejezetten izgatóank találják, ha csaj csajjal van.
Tulajdonképpen az elõttem válaszoló "kicsit durván fogalmazva", de megadta a választ. A férfiak jellemzõ része elfogadja és tolerálja két nõ testi kapcsolatát, azonban ezen rész igen élesen utasítja el a férfiak közötti kapcsolatot. Pont ezért alakult ki a nõi és férfi homoszexualizmus között a nõi részre hajló "súlypontiság", mert a társadalmi támogatottsága "nagyobb".
Azért mert a pasik hülyék és nekik tetszik ha két nõt látnak szexelni, nekünk nõknek meg mindkettõ gusztustalan.Bocs, legalábbis nekem.
igy jó elõre pasi vok :D IGEN A PASIK HÜLYÉK :D (hé legaláûbb van ön kritikám :D) nos ugyebár izlések és pofonok csiljon mnidenki amit és akivelbetegebb esetekben :amivel akarja XD amugy gondolkozz: ugye van ez a nõi egyenjoguságnak nevezett elbaszott vmi ami csak azért van hogy a csajok megüljenek a fenekükön :D mert ugyan kérlek valamilyen uton módon ennek keresztbe tesz a társadalom (nem mintha a forditotja ne lenne igaz: lásd papucs férj xd) de most komolyan teszem azt el végzel egy gépíró szakots mennél titkárnak :D a kéjenc 50es fõnök épp meghalgatást tart és bemséz tegüyk fel 25 éves jolfésült pasas vagy :D kék ing meg mniden :D szinjelesre "vizsgázol" a palinál :D be megy utánad egy szõke nehéz bombázo aféle maya gold :D s max olyan 4esre nyomja (sry a jegyekért de még sulibbaj árok ez a viszonyitási alap bocs) szted kit fog fel venni? hacsak nem buzi akkor a csajt :D következik ebböl (mármint hogy nincs egyenjoguság) az a nézet fog elfogadottabbá válni amit az adott témában nagyobb hatást gyakoroló fél helyesel :D bizonyitando ezt: képzeljünk el egy osztályt (nem az enyémet) mondjuk legyen benne 20 lány 10 fiu és a 20 csajbol 3 rocker vagy punk a többi pláza cica :D tételezzük fle ohgy ballagnak a fiuk javasolják a nyak kendõnek ak éket a punkok a mondjuk a feketét a pláza cicák meg a vöröset mert õk ribik msot :D szted melyik fél nyer? egyértelmü: mindenki vörösbe fog fesziteni mert: a kanik fele: "áh nyáron ugy megrakom.... cal msot be nyalok :D" 3 punk: rohadt ribancok a tanár ugyisõket védi mert egy köcsög :D gondolom a példa világos :D alias azért nincs elfogadva hogy vki buzi :D mert ez esetbe a "férfi" kerekedett fölénybe :D
Mert a nõk esztétikusabbak, minta férfiak, így két nõ látványa szebb, mint két férfié. (a férfi ismerõseim válasza)
Ez most épp olyan, hogy ha egy csaj nagyon sok pasivel lefexik, akkor már kúrva, de ha a srác teszi ezt az természetes dolog. Hát ezt nem értem de lehet nem is fogom megérteni...
Mindkét dolgot gusztustalannak tartom! Akár fiú, akár lány!!!
én spec fiu létemre nem tolerálom egyiket sem, de nem lepõdök meg az ilyenen tudván a nõi hülyeség határtalanságát. Az meg kifejezetten felbassza az ideget az emberben mikor ez a férfi-nõ kapcsolat rovására megy. El lehet azt a szitut képzelni, mikor a csaj belép és a pasiját az egyik haverjával találja az akció kellõs közepén; ilyenkor vajon mit tenne vele ezután?!
Talán mert 2 lány sokkal érzékibben és higiénikusabban néz ki, mint 2 férfi. Egyébként a legtöb lánytól is azt hallom, hogy gyomorforgató 2 homokos pasi látványa.
végre van egy dolog, amit mi nõk megszólás nélkül megtehetünk, mig a férfiak nem. szerintem ugyanazért van ez kb, amiért az van, hogy ha egy férfi mindennap más nõvel fekszik le, arra felnéznek, az büszke lehet magára, de ha egy nõ évente kb több mint 4palival van, az már kurva! ennnyi

Ha nõk nem pénz miatt házasodnak, hanem mert "találtak valamit a férfiban" ami megfogta õket akkor miért van az, hogy tehetõsebb viszi a szép nõket?

Tehát hiába tanul az embert hiába olvas még is mintha azt venném észre , hogy nekik igazából olyan valaki kell aki jóval többet keres el is tartja õket és szorakoztatja ha unatkoznak . Akárkit kérdezek mind ködösen beszél , nincs kokrét dolog ami megfogta a külsõn kívül és az anyagi helyzete miatt . Még úgy mond tanult nõk is válalkozókhoz mennek hozzá . Mind 1 , hogy miket élt meg olvasott , tanult .

Legjobb válasz: És te miért csak a "szép" nõkrõl beszélsz?

És te miért csak a "szép" nõkrõl beszélsz?
Nézd, van ennek egy komoly mögöttes tartalma is, bár bele fognak kötni, hogy bezzeg, nem is így van :) Zömében az a férfi (de nõ is), aki elért valamit az életben, a szakmájában, az sikeres, ezáltal magbiztos, a maga területén otthon van, magabiztos, jól boldogul az élet kihívásaival, ami pedig az intelligencia egy fajtája. Nem, nem a bunkóvállalkozókról beszélek. Aki sikeres, magabiztos, az lazább, könnyedebb is általában (!). Ez mind-mind pozitív jellemtulajdonság. Az olvasás önmagában nem tesz senkit vonzóvá, mondom ezt nagy olvasóként. Olyan ember kellett nekem is, aki (hozzám hasonlóan), a munkáját hivatásként és hobbiként éli meg, akinek jó az önérvényesítõ képessége, aki sikeres. Ezek mind a személyiségének fontos, pozitív részei.
A kérdező hozzászólása: Én ezt tapasztaltam , egy közmunkás vagy egy szakmunkásnál nem láttam sem vonzó sem okos nõt .
Nem kell gazdagnak lenni, ha izmos vagy, és jóképû. Többiek [email protected] jártak. Ez van.
jó dolgot kérdeztél kérdezõ fenn vagyok több társkeresõ oldalon is, és ált az ismerkedés elsõ kérdései közt van, mit dolgozol, hol laksz milyen kocsid van, hol szeretsz vásárolni... azért ez sok mindent elárul a mai nõkrõl mindenki gazdag pasit akar, csak ugye, nincs annyi gazdag pasi, mint amennyi sírós nõ.
Ilyen helyesírással mint a tiéd, én nem hiszem el, hogy te bármit is tanultál vagy olvastál volna.
Alfahimizmus.Ne általánosíts.Sok csóróbra is buknak a nõk.Persze vannak akik a pénztõl indulnak be, de nem mind.(F)
Én tanult nö vagyok és NEM vállakozóhoz mentem hozzá. Attól hogy hülye általánosításokat találsz ki, nem lesznek igazak. A hiba BENNED van, ha nem találsz magadnak senkit. Öszintén szólva én sem állnák veled szóba, ha egyrészt ennyire lenézed a nöket, másrészt ennyire általánosítató, sablonokban gondolkodó buta ember vagy!
Elõször, mikor még fiatalok addig a külsõ a minden. Nézd meg kik ugrálnak Vastag Csaba koncertjén. Aztán idõvel rájönnek, h egész nap a plazaban ülni meg a Sétálón csövelni nem buli, így kitétel lesz a kocsi, a jó fizetés meg a többi. Annak lehet gyereket is szülni meg stb.
Vajon miért tehetõsek?
Na ezt énis észrevettem! :) Kajak volt egy nagyon szép vonzó csajszi! Egy válalkozás vezetõjével (fiatal srácal) jött össze! Mondom na ez se véletlen! ha munkanélküli lenne és nem volna drága kocsija itt se lenne semmi! Szóval hiába mondják igen is számit a pénz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!