Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha egy lány (309 db)

MI errõl a véleményetek? Titeket nem zavar, ha a konditerembe félig felöltözött lányok mászkálnak? Miért jó ha egy lány ki van gyúrva?

a href="http://www.youtube.com/watch?v=diNEXe1e7bg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=diNEXe1e7bg

Legjobb válasz: Ez egy videoanyag, a teremben nem szoktak általában úgy mászkálni. Egyébként engem egy szintig nem zavar, sõt tetszik ha izmos egy lány. A zsíros jobb szerinted?

Ez egy videoanyag, a teremben nem szoktak általában úgy mászkálni. Egyébként engem egy szintig nem zavar, sõt tetszik ha izmos egy lány. A zsíros jobb szerinted?
Ó, nem zavarna, ha ez lenne, de még csak hasonló sincs :D Se ruházatilag, se testileg (najó, nem vagyok egy kukkolós, megtisztelem annyiban a jelenlevõ hölgyeket és a mindenkori páromat, hogy nem bámulok mást rajta kívül, pláne nyilvánosan). Nekem bejön, ha egy lány ilyen "kigyúrt", arra jó :D
Hát ja, oda is verne az rendesen, ha a termekbe járó lányoknál ez a szint lenne a sztenderd.
Nem zavar, kifejezetten tetszik amig popsit formál és nem muszklit :D
Én inkább örülnék neki, mert ahova én járok már hónapok óta nem volt lány :/ :D
Légy a feleségem! :D Képet én is szívesen megnéznék! :)
ja, a hasad kockásabb, a melleid meg nagyobbak...
Ez most komoly? Jó számot mondtál? Pics or didnt happen!
A kérdező hozzászólása: Hát én magam is járok konditerembe lány vagyok én nekem annyiból áll a ruházatom, hogy egy passzolós rövidnaci, egy póló, vagy trikó nyáron szoktam ilyen háromnegyedes toppot..de van, hogy úgy kimelegedek, hogy a pólót felkötöm a hasam felé. Ja meg egy edzõkesztyû. Kb olyan az alakom mint a csjnak 1:42-nél csak nekem kockásabb a hasam kicsit. Csak azért tettem fel ilyen érdekesen a kérdést, hogy "Miért jó?" , mert kíváncsi voltam mások mit gondolnak errõl:D:D
Olyan vagy, mint a kék fürdõruhás? Akkor szép lehetsz!

Az miért van, ha egy srác őszintén megmondja egy lánynak a véleményét annak pasizási szokásairól, akkor a lány egyből azzal vág issza, hogy: "Na mi van, összetörte valaki a kicsi szívecskédet és most éled ki magad nekem"?

Van ennél jobb érve a lányoknak? (Miközben véletlenül sem törték össze a srác szívét.)

Legjobb válasz: A csaj egy hülye p.icsa, miközben te közlöd vele a véleményed, holott gondolom, nem volt rá kíváncsi. Tényleg a csaj a hülye...

A csaj egy hülye p.icsa, miközben te közlöd vele a véleményed, holott gondolom, nem volt rá kíváncsi. Tényleg a csaj a hülye...
Egyáltalán mi köze van bárkinek is a másik pasizási, vagy csajozási szokásaihoz, hacsak nincs köztük valami?
Feltételezem azért mondod el az õszinte véleményed, ami gondolom rohadtul nem érdekli, mert tetszik neked a csaj, csak az nem hogy ri***banckodik össze-vissza... Mert gondolom nem az volt az õszinte véleményed, hogy túlságosan szende a csaj, és hogy igazán pasizhatna már (vagy ha igen akkor bu***zi vagy). Namármost tudod az ember ritkán szereti az okvetetlenkedõket... És az a tény hogy azt a mondatot az összetört szívrõl olyan jól megjegyezted, arra enged következtetni, hogy a szívedet pontosan ez a mondta törte össze. Nameg az hogy a csaj az összes dákót kipróbálja a biliárdasztalnál, csak épp a tiedet nem veszi észre. Szólj ha tévedek.
Újabb, személyt érintõ kritika, amire senki nem volt kíváncsi. Irritáló egy kölyök lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Csak szerinted vagyok az :) Mert nem bírod tartani a lépést velem. Én egy vezetõ vagyok Mami.
Mami? Komolyan?
Arroganciából esetleg. Másból kétlem.
Hát igen, elismerem, biztosan többet tettél le az asztalra, mint én, meg még vezetõ is vagy, ez teljesen jó. Na persze az már kissé illúzióromboló, hogy egy olyan vezetõ egyéniségnek mint neked, aki már annyi sokat letett az asztalra, csak annyit sikerül érvelnie a válaszomra hogy "buta vagy". Õszintén szólva ez egy mindent eldöntõ érv, ezzel nem lehet versenyre kelni. Ha Churchill ezt mondta volna Hitlernek, akkor tutira nem tör ki a második világháború. Csak sajnos õ nem volt olyan jó vezetõ mint te, aki annyi mindent le tett az asztalra, és nem tudta. És mindazonáltal, hogy annyira nagy király csávó vagy, nekem csak annyi vigaszom marad, hogy én meg szerzem a csajt aki nekem kell, és sosem mondta még egy csaj sem hogy legyünk csak barátok :D
A kérdező hozzászólása: Kölyök te vagy. Felnõtt vagyok és többet tettem le az asztalra mint te valaha fogsz.
nem jössz be neki
A kérdező hozzászólása: Buta vagy!
Ha ezzel most az itteni "minden lány felszínes ribiszke" üzenettel ellátott kérdésekre és az arra adott válaszokra célzol, akkor azért, mert a véleményed k*rvára alaptalan.
Én például szívesen fogadnék építõ jellegû kritikát. Azt viszont vedd számításba, hogy akik nem bírják, ha valaki esetleg hibát talál a lenyûgözõ személyiségükben, azok támadni fognak. Mint amikor egy középszerû rajzra közlöd, hogy középszerû, erre azt a választ kapod, hogy "kuss, te ilyet sem tudsz".
Szeretem az ilyen lányokat, mert egy perverz dög vagyok.
mert egy h**ülye p**icsa az illetõ, azért
A lányoknak a jogos kritika fáj a legjobban :D Érveket meg ne várj tõlük, ahhoz túl ostobák.

Miért van ha egy bizonyos lánnyal álmodok mindig az ágyában kötünk ki?

Úgyértem hogy álmomban az ágyában kötünk ki. Álmomban mindig törõdik velem és ápol ha bajom van, de ugyan az a vége. El elég zavaró mert a lány olyan nekem mintha húgom lenne. Megváltoztak volna az iránta táplált érzéseim? Beleszerettem?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak a szexuális vágyad kapcsolódik össze azzal a lánnyal, akirõl épp álmodsz. Nem jelent semmi különöset, fõleg nem szerelmet.

Szerintem egyszerûen csak a szexuális vágyad kapcsolódik össze azzal a lánnyal, akirõl épp álmodsz. Nem jelent semmi különöset, fõleg nem szerelmet.
Én már pl. minden nõ ismerõsömet megdugtam álmomban, még azokat is, akiktõl egyébként nem akarnék soha semmit, ezért én nem tulajdonítok semmi jelentést ennek. Max. annyit, hogy kanos vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem akkor kicsit megnyugodtam :D

Miert van felhabarodva egy lany, aki 16 eves es mar a 6. pasin van tul meg nehany egyejszakason, azon ha azt mondom neki, hogy egy nsgy ribi?

Ennyire fajna az igazsag? Pedig lehet o is tudja hogy az, de eldonti magaban, vagy megmagyarazza a dolgokat azzal, hogy o artatlab es csak valogat a fiuk kozotz. De a legtobb ribi lany mind ilyen, hogy nem akarja bevallani meg maganak sem hogy egy ribi.

Legjobb válasz: Én a helyesírásodon vagyok felháborodva ;D

Én a helyesírásodon vagyok felháborodva ;D
És minek neveznél egy 16 éves fiút, aki már túl van 6 lányon?
Kedves "váraboldogság", te sajnos még a ribancoknál is rosszabb vagy, egy igazi szûzk*rva...
ja, hogy 30 pasival csókolóztál, 8-cal meg jártál. az még rosszabb arány.
trollbozsi, hol látsz te itt helyesírási hibát? az ékezetek hiánya nem az, csak szólok. váraboldogság, de igen, te is egy ribi vagy. 8 fiúval csókolóztál, mikor kezdted? kb. kéthavonta váltogathatod õket. tudod, nem kell az összes szembejövõvel csókolózni, úgy kéne válogatni.
Senkinek sem esik jól, ha ilyet mondanak rá... még akkor sem, ha amúgy igaz.
"helyesiras? van ket diplomam, intelligensebb vagyok nalad, erre az eletemet is feltennem. Azert irok igy, mert mobillal potyogom be a kerdest. Erted kedves iq fighter kommentelo?" Ha annyira okos meg intelligens vagy miért foglalkozol a 16 évesekkel? Egyáltalán mi közöd hozzá, meg miért érdekel? Képes vagy telefonon pötyögni ezt a kérdést? Ha van két diplomád nyilván idõsebb vagy, meg van munkahelyed foglalkozz azzal! Az életedet azért ne tedd fel arra, hogy okosabb vagy bárkinél is!
Teljesen igazatok van! Meg is bantam ;)
En 16 eves lany vagyok, 30 pasival smaroltam abbol 8al jartam! En nem erzem magam ribinek csak kielvezem az eletet! Viszont szuz vagyok, es varom azt a szemelyt akit szeretek es majd neki "adoom" a szuzessegem :D
A kérdező hozzászólása: helyesiras? van ket diplomam, intelligensebb vagyok nalad, erre az eletemet is feltennem. Azert irok igy, mert mobillal potyogom be a kerdest. Erted kedves iq fighter kommentelo?
De azért nagyon ritka az, aki csak simán facere pakolja fel a tangás képeit. Amik a napiszaron is terjednek, legtöbbször olyan, hogy a lány elküldte a pasijának a tangás képet, és szakítás után a pasi meg beküldte a képet. Azért kevés olyan lány van, aki ennyire fel akarja hívni a figyelmet, hogy mindenkinek mutogatja magát. A 27 évesen szûz vagyok kérdések, meg tényleg nem egészségesek már...de azért még mindig jobban tolerálja az ember az ilyet, mint a "lehetek terhes, ha a barátom megujjazott miután kiverte magának?12L" kérdéseket... Nyilván mindenki maga dönti el, hogy mikor készült fel a testi kapcsolatra(meg mikor talál hozzá megfelelõ partnert)...de az ilyenek engem is felidegesítenek, hogy a 13 évesek azt hiszik magukról, mennyire érettek, meg hogy örökre együtt lesznek az(idõsebb) barátjukkal...közben meg nagy részben a pasi csak kihasználja a lányokat és miután megvolt, nem sokkal szakítanak is. Rám is nyomultak 18-20 évesek amikor én 13 voltam, de nem éreztem magam elég érettnek és felnõttnek, ahhoz, hogy járjak is velük. A mai napig nem bánom, hogy nem jártam velük. A suliban mi is kibeszéltünk minden lányt, aki már nem volt szûz hatodik, hetedikben....jobb szerintem, hogy én nem azok közé tartoztam, akiket kibeszéltek:) és én a 17.szülinapom elõtt egy hónappal vesztettem el és nem bántam meg, mert a srác is egyidõs velem és nagyon szeretjük egymást a mai napig:)
Nem értem miért kell mindent belemagyarázni a válszomba. Egy szóval sem írtam, hogy aki fent van közösségi oldalakon arról egybõl erotikus képek is vannak a neten. Csak sok "szenede szûz" tini, akinek még életében nem volt kapcsolata felpakol magáról tangás-meztelen képeket. És szerintem ez nagyobb ribancság, mint fiúkkal járni. És igen, nyilván az embernek elõször még gõze sincs egy kapcsoltaról. De a tini kornak nem a nagy szerelmekrõl kell szólnia. Hanem a gyakorlásról, amásik iránti tolerancia megtanulásáról. Lehet ezt késõbb is kezdeni, de sokszor ebbõl lesznek a "27 évesen szûz vagyok, nem volt még senkim, nem is csókolóztam, hogy kezdjek hozzá?" jellegû kérdések. Ami szerintem szintén nem egy normális dolog.
"nincs facebbookom ergo nincsenek erotikus képek rólam a neten" ez aztán az összefüggés....csak a szellemi szintedet mutatja. szerinted, ha valakinek van facebookja, akkor automatikusan erotikus képek vannak fent róla a neten, ha meg nincs, akkor tuti nem? jézusom. 16 évesen, hat "pasin" túl lenni igenis sok. éretlenek vagytok, fogalmatok sincs egy kapcsolatról. szánalmas.
Én is 16 vagyok, én is a 6. pasimon vagyok túl. És volt jópár akivel csak smároltam, de nem jártunk. Nem öltözködöm ribisen, nem kelletem magam, nincs facebbookom ergo nincsenek erotikus képek rólam a neten. De ha valaki közeledik és épp jó kedvem van, akkor nem utasítom el. Soha nem játszadozom senkivel, a fiúk akikkel összejöttem mind tudták, hogy semmi komoly nem lesz. Volt, hogy velem szakítottak, arról meg nem tehetek. A nagy Õ még várat magára, ha majd megtalálom nyilván nem kell majd senki más. De nem akarom elpazarolni a legszebb éveim, hogy ne 20 évesen kelljen majd rájönnöm hogy még nem csókolóztam, nem jártam senkivel, azt sem tudom mi fán terem ez a kapcsolatosdi. Ribi vagyok? Oké. Nekem nem fáj, ha ezt gondolod. De nem értem, hogy téged miért érdekel ez két diplomával, meg a szuperintelligenciáddal. Melleselg ki vagy Te, hogy ítélkezni mersz bárki felett? Szerinted attól több vagy, hogy nem volt sok kapcsolatod? Mert akkor nem okos vagy, hanem hülye. Ha nem tetszik, ne foglalkozz vele. Ja, hogy savanyú a szõlõ? Így persze már érthetõ a felháborodásod.
"Miert van felhabarodva zon ha azt mondom neki, hogy egy nsgy ribi?" mert nincs jogod megítélni másokat... mellesleg te hány éves vagy, és mennyi kapcsolatod volt?...és mások mit mondanak erre?
ne itt veszekedjetek már b*meg:D a kérdezõnek meg: nekem is van ilyen ismerõsöm és õ is fel van háborodva ha leri.bancozzák. nyílván ez az igazság... de nem tudja elfogadni a tényt... mert nem ugyanaz, ha a szerelmeddel veszíted el 16évesen mintha csak egy buliban hagyod, hogy megk*rjanak..
az, hogy Neked Kedves kérdezõ kettõ diplomád van, még egyáltalán nem feltételezi azt, hogy intelligens is vagy. sajnos találkoztam már több olyan emberrel, aki a diplomája ellenére egy tajparaszt volt...
vasárnap van, te nagyokos utolsó. mit foglalkozzon a munkahelyével?
nem belemagyarázás. ez a mondta "nincs facebbookom ergo nincsenek erotikus képek rólam a neten." ugyanis azt jelenti, hogy nincs facebookom, és ezért nincsenek erotikus képek rólad...az ergo ugyanis azt jelenti, tehát. szóval, amit írtál, az bizony azt jelenti, hogy abból, hoy nincs facebookod, következik, hogy nincsenek rólad erotikus képek....
Mert nõies.
és mert nekünk hosszú hajú lányoknak is nagyon jó ha beletúr a kedvesünk :D
miért neked milyen van?
mert jó érzés beletúrni, belemarkolni :P
Nem tudom, mit szeretnek, de szexnél azért lehet zavaró a dús, hosszú haj. :) Persze össze lehet fogni, de akkor nem érvényesül. :)
Nõies, jól meg lehet markolni a tarkójánál és gyengéden meghúzni. Imádjak ezt a nõt, én még olyannal nem találkoztam aki ne indult be volna erre mégjobban..
Imádom fésülni, elalszik közben. :P
szerintem nagyon vonzó D
föleg csokolozásnál nekem bejön :D
Mert megbántottad az érzékeny lelkét.
Én a mellkassal vagyok így. Az szõrös és az is marad. Mondjuk soha nem is volt leszedve így normális, nem dzsungel.
Mert a lányok szerint csak nekik lehetnek elvárásaik a fiúkkal szemben, fordítva nem.
kedves 3-as. Ez annyira gyerekes felfogás. Nem azzal kezdesz egy kapcsolatot, hogy belekérdezel a képébe, hogy szörös-e.
Hát én speciel magam miatt is borotválom, mert sokkal jobb, könyebb tisztítani , nem izzad be meg egyebek.. Nyílván nem 2-3 naponta mint most mikor barátnõm van, de azért heti 1 legalább... Megértheted õt is, nyílván nem akarja a szõrszálakat a szájából kihúzgálni orál után vagy, hogy csikizze az orrát, meg igényesebben is néz ki... Te sem nyalogatnád a szõrös punciját és bogarászni, hogy vajon hol lehet a csiklója :D
És ez neked miért oly nagy teher, hogy leborotváld? Kössetek kompromisszumot. Pl, csak visszavágod kicsire. Gyanítom te sem akarsz összejönni olyan lánnyal akinek õserdõ van a lábai között.
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad. # 8/8 Idõpont ma 16:35 Kb. 1 hónap telt el, amíg szóba került a dolog.
Ez már eleve elég felszínes kapcsolatnak indulhatott, ha rögtön az elején ilyen témák kerültek szóba, és emiatt bárki megsértõdött.Nem ezen áll vagy bukik egy kapcsolat.Szóval hagyjátok egymást, és elõbb nõjetek fel, utána kezdjetek kapcsolatot bárkivel is!
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad. # 3/3 Idõpont ma 15:17 Alapvetõen azért, mert szerintem nem az a megoldás, hogy másokat megpróbálunk megváltoztatni, hanem az, hogy olyan párt keresünk magunknak, aki megfelel az elvárásainknak is.
Te mit szólnál hozzá, kedves kérdezõ, hogyha a csaj tiszta szõr lenne alul?

Fiúk! Benneteket miért zavar, ha egy lánynak sok ruhája. Cipője. Kiegészítője van?

Eddig az össze pasim megszólta,hogy sok cuccom van..nem vágom,hogy ez ?ket miért zavarja.. Ez minden fiút zavar..? Ha igen,akkor miért? Korotokat is írjátok meg légyszi..el?re is köszönöm.:)

Legjobb válasz: Mert mind azt akarták, hogy vetkõzz...

Mert mind azt akarták, hogy vetkõzz...
"Akkoris..egy lánynak fontos, hogy hogy néz ki..nektek akarunk tetszeni..szóval ráértek várni..:P" Gondoltam, hogy elõjön ez a baromság. Megvesztek egy rakás drága cuccot, amiknek a nagy részét aztán az életben nem fogjátok felvenni. Aki pedig a sok cucca van, az ellensúlyozni próbál valamit. pl azt, hogy egy unalmas személyiség és a külsején kívül semmit sem tud felmutatni. Aztán ott a híres nõi határozottság: "felveszem a sötét kék ruhámat. Nem, inkább a világoskéket. Nincs egy rongyom, amit felvegyek." Arra még csak véletlenül sem gondoltok, hogy esetleg a személyiségetekkel próbáljatok lenyûgözni valakit és nem a ruháitokkal?
A kérdező hozzászólása: Ha szertitek a csajt, akkor ennyit igazán kibírhatnátok neki...
Engem nem zavar, szeretem ha egy lány elegánsan öltözik, ha ad magára az elõny nálam. De az tényleg rossz ha sokat kell rá várni amíg készülõdik.Pláne ha engem kérdez, hogy mit vegyen fel, nem értek a nõi divathoz, honnan a fenébõl kellene nekem azt tudni? Lányoka a férfiakat ne nyagassátok ilyen kérdésekkel! 24
A kérdező hozzászólása: -.-" Nem az volt a kérdés, hogy hogy tetszik jobban..
A baj csak az, hogy nekünk ruha nélkül tetszetek legjobban.
Nem zavar, sõt. Örülök neki, hogy kellõ képen fel tud öltözni akárhova is megyünk.
A kérdező hozzászólása: Akkoris..egy lánynak fontos, hogy hogy néz ki..nektek akarunk tetszeni..szóval ráértek várni..:P
Második vagyok. Nem tudom, olyan unalmas nézni ahogy próbálgatja egymáshoz a ruháit:D Most már megbeszéltem vele, akkor hívjon, amikor már veszi a cipõjét, és akkor indulok érte, de ilyenkor is ülök a kocsiba 10 percet, mert rájött, hogy mégse jó a nadrág vagy valami:D
A kérdező hozzászólása: Olyan jó hallani, hogy nem csak én vagyok ilyen "csajos" csaj..:D
exeimet nem zavarta. még jó mert imádom a ruhákat magassarkúkat imádok vásárolni sminkelni meg minden ilyen dolgot:) )
A kérdező hozzászólása: Naigen..ez a másik.:D Miért nemlehet nyugiba megvárni amíg a lány elkészül..?
Engem nem hogy nem zavar, de imádom, ha a nõmnek sok ruhája van. Szeretem azt is amikor divatbemutatóznak nekem, sõt, szeretek elmenni vásárolni vele sok szexi ruhát és cipõt. Szeretem ahogy felhúzza, mutogatja magát nekem benne, stb...
reklám:
Engem egyáltalán nem zavar, hogy a barátnõmnek sok cucca van, csak az zavar, amikor tõlem kérdezgeti, hogy most melyiket vegye fel, na attól kész vagyok. Mindig mondom neki, hogy tökmindegy mit vesz fel, de képes 1 órát válogatni a ruháit:D 18F
nem értem hogy miért zavarja sok fiút, hiszen nõbõl vagyunk istenem. fiúk az jobban tetszene ha lenne egy farmer, egy póló és hetekig ebbe járnánk?! meg nem kizárólag a nõknek van sok cucca, az igényes fiúknak még talán több van mint nekünk. nem baj az ha szeretjük a divatot:)

Ha egy lány és fiu kozott 10-20 év kozott van, miért van rogton apakomplexusa a lánynak? Miért olyan hihetetlen hogy boldogok lehetnek igy?

foleg ahogy a mai fiukat nézzuk még 18 évesen elég sokan gyerekesek akik anyucira támaszkodnak és semmi tervuk a jovore nézve.

Legjobb válasz: Miért ki mondta, hogy az van? Bár nekem az ilyen hozzáállás amit lejjebb írsz soha nem tetszett. A nõ se a férfitõl várja már a kapcsolat elején is, hogy eltartsa. Miért baj, ha anyucira támaszkodik míg tanul? 18 évesen és felette is teljesen normális ha egyetemre jár és tanul.

Miért ki mondta, hogy az van? Bár nekem az ilyen hozzáállás amit lejjebb írsz soha nem tetszett. A nõ se a férfitõl várja már a kapcsolat elején is, hogy eltartsa. Miért baj, ha anyucira támaszkodik míg tanul? 18 évesen és felette is teljesen normális ha egyetemre jár és tanul.
Ha a kislány 16-17 éves a barátja meg 20 évvel idõsebb, az egészségtelen, igen. Ha már 25-ön fölül vagy, akkor nem akkora gond, de az biztos, hogy teljesen más világ. Más generáció, más gondolkodásmód, teljesen más fejlõdési szakaszban vannak, más élethelyzetben. Ezért nem nagyon szoktak ezek mûködni. De azért a mai 18 éves lányok sem az érettségükrõl híresek. Huszas évek elején még érelõdik a személyisége egy embernek. Én még akkor soknak tartom ezt a korkülönbséget. Plussz ha monjduk együtt is maradtok évekig, és mondjuk te 30 évesen szülsz, õ már 50 éves... Vajon mennyi türelme lesz a gyerekhez ennyi idõsen, plussz meddig marad veletek, amiko manapsá már csoda, ha 60 évesen él az ember.
"mai fiukat nézzuk még 18 évesen elég sokan gyerekesek akik anyucira támaszkodnak és semmi tervuk a jovore nézve." Kérdezõ neked mennyi volt a kereseted 18 évesen, és milyen világmegváltó terveid voltak?
"és szerintem kicsit értheto hogy a lányok inkább olyan fiukkal terveznek hosszabb távon akinek vannak céljai, még ha 15 évvel idosebb és ha megtalál benne valamit ami megfogja, esetleg szerelmesek is ez elfogadhato." esetleg szerelmesek is.. hát ez komoly
10 év még nem nagy különbség. De 20 évnél már generációs különbség van, és a gondolkodásuk, értékrendjük nagyon eltér egymástól. Ritka, ha egy ilyen kapcsolat hosszú távon is jól mûködik.
Akkor kérdezõ te rossz helyen mozogsz, vagy az osztálytársaidból indulsz ki. Egyetemen több fiú csoporttársam volt mint lány, ne általánosíts.
Azért nem mindegy, hogy 10, vagy 20 év a korkülönbség.
Mert sajnos sok idosebb befolyasolni tudja a fiatalabbat es persze h egy feszes boru csinoska lany jobban bejon az idosebbeknek. Persze sok kivetel van :)
Azért, mert ezt így hívják. De nyugi, a 18 éves lányok is gyerekesek, naivak, buták, attól, hogy 20-as helyett 30-40-essel dugatják magukat nem lesznek felnõttebbek vagy érettebbek, csak még naivabbak. Sokan sajnos azt nem látják be, hogy ahol egy 30-40-es férfi egyáltalán szemet vet egy 18-asra, ott a férfival is komoly gondok vannak érettség terén. Ezek a kapcsolatok általában értelmi szintben még a 2 18 éves tinikapcsolatát is alulmúlják :)
Hú de sokra vitted. Egy mondatot nem tudsz értelmesen leírni..
A kérdező hozzászólása: hát én probáltam saját lábbra állni és dolgozni. nem mentem rogton továbbtanulni hanem dolgozni mentem, de késobb elkezdtem aZ egyetemet, amit saját magam fizetek és most fogom befejezni. volt bennem olyan ero hogy vigyem valamire és vigyem valamire, sokan régimodinak mondtak hogy 18 évesen késobbi idokre gondolok, mikor már család lesz pl. de ugyanugy tudtam bulizni járni meg minden amit fiatalon szoktak
A kérdező hozzászólása: nem azzal van a baj kedves válaszolo. hanem hogy nem akarnak továbbtanulni se, jo páran még dolgozni se, de azt akarják hogy jojjon a pénz. legalább is amit korulottem érzékelek, itt igy van. ha lenne bennuk már ekkor olyan hogy majd akarnak elérni valamit az életben .. hát már nem sok ilyen fiut látok .. bárki felol kérdeztem. és szerintem kicsit értheto hogy a lányok inkább olyan fiukkal terveznek hosszabb távon akinek vannak céljai, még ha 15 évvel idosebb és ha megtalál benne valamit ami megfogja, esetleg szerelmesek is ez elfogadhato.
Én is amondó vagyok, hogy inkább korban hozzád illõ pasival próbálkozz, de ha úgy gondolod, hogy azok a fiúk még nagyon éretlenek, akkor várj. Egyébként 10 év még nem gáz, nálam a 12 is belefér, persze ez sok mindentõl függ. Azt én is utálom, amikor rögtön az apakomplexussal jönnek, nem feltétlenül ez az oka annak, hogy egy nõ az idõsebb partnert részesíti elõnyben. Nekem boldog gyerekkorom volt, rendes apukám, aki most 63 éves, és mégis nagyon tetszik egy 48 éves férfi. Egyszerûen csak azért, mert elõzékeny, udvarias, figyelmes, régimódi, és nekem ez tetszik. Nem lesz köztünk semmi, nem állunk semmilyen kapcsolatban, egyszerûen csak vonzónak találom. De ugyanúgy vonzó számomra egy 30-as férfi is, ha így viselkedik.

Miért van az hogy a pasik 50%-a ha egy lány elvesziti a szüzességét le q**vázzák. Persze a fiuk azt csinálnak amit akarnak. Miért van ez?

lécci válaszoljatok

Legjobb válasz: Na még egy vadfeminista. Soha senkit nem ku rváztak le azért mert elvesztette a szüzességét, maximum ha ezt 13-4 évesen tette egy nála 20évvel idõsebb férfival.Ja meg akkor ha össze vissza [email protected] magát. Ez amit leírtál körülbelül annyira gyerekes mintha én azt mondom hogyha egy lány az óvodában autókkal játszik az normális, de ha egy fiú babázik, azt lebuz izzák meg pszichológushoz viszik. Na? Kvittek vagyunk?

Na még egy vadfeminista. Soha senkit nem ku rváztak le azért mert elvesztette a szüzességét, maximum ha ezt 13-4 évesen tette egy nála 20évvel idõsebb férfival.Ja meg akkor ha össze vissza [email protected] magát. Ez amit leírtál körülbelül annyira gyerekes mintha én azt mondom hogyha egy lány az óvodában autókkal játszik az normális, de ha egy fiú babázik, azt lebuz izzák meg pszichológushoz viszik. Na? Kvittek vagyunk?
mert a csajoknak van szûzhártyájuk, a fiúknak nincs XD
sok idióta választ kaptál, de ne törõdj velük. azért mert a pasi egy hüje bunkó, én sosem ku*váznák le ezért egy csajt sem.
azért mert általánosítasz te is az vagy amit a címben leírsz butaságokat kérdezel
MATEK MENNE ILYEN JÓL!
Gondolom 14 év körül lehetsz..Vagy 13..Azért kur*áztak le, mert ennyi idõsen csinálod..És dráága, ...Igazuk van!!!
a fiuk 50%ának nem nagyon lesz barátnöje, ugyhogy épp annyi fiu kurogathat össze vissza, mint ahány lány NEM piszkálnak ugyanezért.amugy johogy ringyó, ha nem bir várni.nem kell a mese, hogy 17 évesen már "párja" van...csak a kufirc tart össze beneteket semmi egyéb.
kérdezõ lécci nyald ki a seggem milyen h*lye kérdés már ez megint? :D linkeld az oldalt ahonnan ez a statisztika van pls
Elfojtott emlék? Ja...Volt egy srác óvodában, mindig barbizott aztán emlékszem az anyukák kibeszélték a gyereket a folyosón hogy biztos bu zi lesz belõle xD
a szüzzeséghez semi köze amugy ha valaki normális lány nem fogják le ku.rvázni, max roszindulatbol, én normálisnak tartom magam és szüz is vagyok:D és volt hogy kaptam oan kedves megjegyzést hogy "te szüz ku.rva"hát egyenesen imádom még indokom is van miért töröm el az ál kapcsát ^^ 16L
17:37 hmhm itt valami elfojtott emléket vélek felfedezni a te esetedben :)
én nem ribancozom le, ha velem veszíti el. :) :) :)
Én még akkor is [email protected], ha 15 évesen:)
csak akkor kur.vázzák le, ha kb 13-14 éves. és ezt én meg is értem! 19L
Kukitroll erõsebb pinakoboldnál... Tudod, a rasszok
Két pasiból egy leqrvázott vagy mi a bajod? Merthogy ez nagyon nem általános, viszont te buta mód általánosítasz.
Nem tûnt fel még nektek hogy csak azt ku*vázzák le aki nem adja magát oda egy srácnak?És ez miatt ku*vázza le a srác mert nem kapja meg.Semmi más oka nincs ennek a ribizésnek.

Miért baj az ha egy lánynak több fiú haverja van mint lány? A fiúknál bezzeg nagyon nagy dolog és nem gáz. Miért ítélitek el őket?

Legjobb válasz: Belegondoltál te abba hogy esne neked ha egy kiszemelted aki srác tele lenne jobbnál jobb lány haverokkal? Biztos jól esne :)

Belegondoltál te abba hogy esne neked ha egy kiszemelted aki srác tele lenne jobbnál jobb lány haverokkal? Biztos jól esne :)
igaza van az elõttem szólónak.!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!