Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha egy fiú nagyon (14 db)

shalom!
ha ezzel gondod van miért a csajokat hibáztatod? tegyél ellene: orrplasztika, ennyi!
Én ismerek olyan fiút, akinek a nagy orra a szexepile:D
Hát az én páromnak nem éppen az a húúúú de nagy de érdekes a formája meg picinek sem mondható. Olyan sajátos orra van. Oda vagyok érte. Nem mindenkinek ugyan az tetszik
biztos hogy az orrod a legnagyobb baj? ismered a mondást?:minden zsák megtalálja a foltját
Pinokkió, te vagy az?
Az én barátomnak nagy orra van, de nem mintha különösebben érdekelne. Szoktam piszkálni vele, de csak olyan cukkolás szinten :D
Nem tudom, miféle lányokkal állsz te szóba, akik az orroddal vannak elfoglalva? Hány évesek ezek? Nekem senki nincs a környezetemben, aki ilyennel foglalkozna.....
22-23 környéki vagy feletti lányokat keress, akinek már nem a szõke, szabály arcú, kis orrú matyóhímzéses pasik kellenek, hanem érett, erõs arcszerketû, sportos testû, magabiztos férfiak.

Miért megy el egy fiú nagy közel egy lány mellett, ha amúgy nagyon sok szabad hely van a térben?

kültérben történik,rengeteg a hely,és ő direkt úgy megy el,hogy majdnem összeütköznek,mintha végigsimítanák egymást,de nem ér persze hozzá

Legjobb válasz: Hogy megszagolja a p*csáját

Hogy megszagolja a p*csáját
Azért [email protected] mert nagyon nagy testek esetén, mint egy dagadt lány a kohéziós errõ közbe avatkzoik és vonzzák egymást... tanultál te fizikát?
biztos meg akarja dugni kutyafuttában :D
:D :D
zsebes
Lehet hogy rosszak a szemei és közelebbrõl meg kell néznie hogy lássa ki az.
A tér az végtelen (a jelenlegi tudomány állítása szerint)! A fiú mégis nagyon közel ment el egy lány mellett! Ez nem lehet véletlen ... nem gondolod ?

Ha egy fiú nagyon tudna szeretni és már szeretethiánya is van egyben, akkor miért nem kell vajon egy lánynak sem? Ennyire megéreznék a lányok, hogy érzelmes, gyengéd, nem alfa típus vagyok?

Legjobb válasz: Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..

Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..
nem, igazából pont h azért nem kellesz senkinek sem mert egyedül vagy.ha lenne egy csajod már harapnának rád mert biztos tudsz vmit h csajod van(ilyenkor többszörösére nõ a feromon-kibocsájtás ami a tudósok szerint a 'vonzóerõ' a másik nem felé(de ez tapasztalatom szerint igaz is)).szerezz egy csajt.és jönni fog rád a többi.
ne legyél nyámnyila .. én se vagyok alfa, de nem nyávogok :) szeretni én is tudok , de nem teszem ezt közzé ..
Mert nem néz ki elég jól.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy szerintem azt hiszik én jól megvagyok egyedül meg elég zárkózott, távolságtartó, rideg külsõt mutatok a láõnyok felé, mert rondának tartom magamat és nem akarok beégni, meg nem hiányzik, hogy azt higgyék rájuk nyomulok csak, mert hozzájuk merek szólni. De azért sok jóképû fiúra maguktól másznak a lányok. Rossz érzés, hogy én egy lánynak sem jövök be ezek szerint. :(
Nem az a baj, hogy nem vagy alfahím. Kinyitnád a szemed, látnád, hogy nem csak az alfahímeknek van nõje. Baj az, hogy Te még egy omega hím sem vagy. Nyávogós sírós kislányok meg egy nõnek se kellenek.
A nõk olyan férfire vágynak, akik mernek udvarolni, randira hívni minimum telefonon, de fõleg személyesen és nem a facebookon meg egyéb internetes csevegõkön tartják velük a kapcsolatban. Az érzelmekkel nincs gond, a lényeg, hogy egyezzen az elvárások.Ha egy nõnek olyan érzelmes férfi kell mint te, akkor jó leszel neki.Ha nem, akkor nem.
jav:kapcsolatban helyett kapcsolatot.
Azért nem, mert nincs pár fölös milliója és fekete Bömöse. Ha adott a lóvé és a verda is, bármelyik csajt megszerezheted, ez ilyen egyszerû.

Miért van az ha egy fiú nagyon hamar elmegy? (kb 5perc)

Van egy fiú akivel többször is lefeküdtem és kb. 5perc alatt elélvezett! Ennek mi lehet az oka???

Legjobb válasz: A srác nyilván a gyorstüzelõ klub tagja. Különben meg 5 perc nem is rossz teljesítmény, nem kell annyit szuttyogni az elélvezéssel, neked is pont annyi idõd volt rá mint neki!!

A srác nyilván a gyorstüzelõ klub tagja. Különben meg 5 perc nem is rossz teljesítmény, nem kell annyit szuttyogni az elélvezéssel, neked is pont annyi idõd volt rá mint neki!!
Olyan okos mindenki, hogy a saját példájából általánosít mindenkire. Férfiban is és nõben is száz féle van... érdekes nekem volt olyan barátnõm aki elment 5 perc alatt, sõt még elõbb is, viszont volt olyan is akinek fél óra kellett hozzá. Ez mindenkinél más, nemtudom míért kell kijelenteni egyedi esetekre, hogy ez mindenhol így van. Van akinek több idegvégzõdése van, van akinek kevés, van aki jól csinálja, van aki bénán... ez sok dologtól függ.
Nem azt mondtam hogy pancser a fiú hogy 5 perc alatt elmegy, hanem hogy az a pancser aki azt hiszi, hogy egy nõ 5 perc alatt el tud menni. Sorozatos orgazmus létezik, tapasztaltam, de mutass be egy oyan nõnek akinek 5 perc alatt sikerült!!! Érdekes hogy férfiak mennyire azt gondolják, hogy értenek a nõk szexuális orgazmusához. Pedig meglepõdnének ha megtudnák hogy a nõk 80%-a csak szinlel. 5perc. Titeket jól átvágtak!!!! :DDDDDD
nekem tobb olyan nom is volt, akik rovid idon belul 3-4szer is elelveztek... tobbszoros orgazmus? valoszinuleg a humorizalo uriembert szapulo noszemely szamara ez a fogalom ismeretlen =P
A kérdező hozzászólása: Nem pancser...Csak egy párszor fordult elõ...De már bírja 2 óra hosszán keresztül! Csak kiváncsi voltam mik lehetek azok a kis idõszakok!
A kérdező hozzászólása: Nem annyira pancser, mert azóta már bírja 2 órán keresztül!!! Csak azért kiv voltam mik lehetek azok a kis idõk!
Sajnálom hogy nincs jobb dolgod! Hol hagytad a macádat?
Én úgy jártam hogy elkezdtük es elmentem. Aztán játszottunk picit. Aztán megint merev voltam. és egy óráig bírtam. és kétszer elmentem. Jó menet volt. nagyon élvezetes és hosszu. és van olyan kotton ami spéci sikosítóval van ellátva és késõbb megy el a csávó. ha más nem azt próbáld ki. na bye Performa :D
Hát yah, cefet rossz nekem hogy fogalmam nincs az igaz szexrõl, valójában a fogalom jelentésével sem vagyok tisztában. Ez most akkor a dugás? Vagy ez miez. Totál kétségbeejtõ, hogy semmiféle szégyenérzet nem társul hihetetlenül primitív felfogóképességemhez. Nyilván akkor estem fejre amikor a legutóbbi nõ kirúgott az ágyából. De inkább élem az életem mint primitív, mármár állattá visszasilányult vadember, minthogy magam is humorérzéket nélkülözõ, vad feministaként, lángoló szózatokkal bombázzam mellesleg elég jól szórakozó opponenseimet. Tehát, csak rajta, kérlek taníts még!
Egyébként meg egy igazi temperamentumos maca úgy kicsinál hogy lábra nem tudsz állni, és nem 5 perc alatt!!! Ha neked lett volna igazi temperamentumos macád akkor tudnád milyen hülyeséget irtál!!!
Ez az utsó válaszolónak szólt!
Sajnálom, hogy ennyire nincs fogalmad az igaz jó szexrõl!!! Elég silány lehetsz az ágyban és megkérdezhetsz bármilyen nõt, hogy mire vágyik. Szerintem a 99% egyetért velem. Neked meg maradjon az 1% . A többi úgyis kivágna 1 perc alatt. Nagyon gáz hogy még csak nem is szégyelled amit irsz. Szexelsz vagy gépelsz? Végülis egy vibrátorral nélküled is elvan egy nõ.
A harmadik válaszoló tuti frigid nõ. Mit kell fél órát reszelni, egy igazi temperamentumos maca pillanatok alatt elmegy, ha aláteszi az ember a cájgot, aztán jöhet a következõ menet. Én így nyomom. Persze, lehet másfél órás jelmezes-gyertyás elõjátékot is folytatni vonósnégyessel a háttérben (szórt holdfény, nyáresti fuvallat, hársfák), és harminc strófában összefoglalni kedvesünk bokájának szépségeirõl vallott nézeteinket, csak minek. A dolognak semmi köze a vérbeli, ösztönös, vad szexhez. Inkább afféle sznob virnyogásként azonosítanám.
A legelsõ válaszoló tuti férfi! Egy nõ nem megy el 5 perc alatt, és pancser aki azt hiszi igen! Véleményem szerint azért megy el hamar, mert sokat kézijátszik és igy szokta meg, vagy nagyon felizgattad és rég volt üritve. Ilyenkor tanácsos esetleg 15-20 perc múlva egy második menet. Az tuti lassabban menne már.
figyu, próbáld meg lassan rászoktatni, h tartsa vissza. LASSAN, IDÕ
Hivatalos statisztika szerint átlagosan egy férfi 3 perc alatt, egy nõ 10 perc alatt tud elélvezni. És mivel ez átlag, nyilván 50% alatta, 50% felette.

Miért baj az ha egy lánynak több fiú haverja van mint lány? A fiúknál bezzeg nagyon nagy dolog és nem gáz. Miért ítélitek el őket?

Legjobb válasz: Belegondoltál te abba hogy esne neked ha egy kiszemelted aki srác tele lenne jobbnál jobb lány haverokkal? Biztos jól esne :)

Belegondoltál te abba hogy esne neked ha egy kiszemelted aki srác tele lenne jobbnál jobb lány haverokkal? Biztos jól esne :)
igaza van az elõttem szólónak.!! :)

Van egy fiú aki nagyon kedves velem. De ha vele van az egyik barátja akkor meg bunkó. Miért?

Legjobb válasz: Mert gyerek. A barátja szemében nagynak akar látszani, és azt hiszi, hogy így tûnik erõsebbnek. (Máshogy megfogalmazva: Gondolom cikinek tartja a barátja elõtt, hogy õ tud kedves is lenni, vannak érzései, stb…)

Mert gyerek. A barátja szemében nagynak akar látszani, és azt hiszi, hogy így tûnik erõsebbnek. (Máshogy megfogalmazva: Gondolom cikinek tartja a barátja elõtt, hogy õ tud kedves is lenni, vannak érzései, stb…)
egy jó nagy fülesköcsög!
A kérdező hozzászólása: De azt nem értem hogy 14 évesen miért ilyen?
Mert egy éretlen tökmag. Majd kinövi! Ha meg nem akkor meg csatlakozhat a bunkó férfiak selejtes társulatához:)
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy tetszik de már olyan vagyok vele amilyen õ velem és ha nincs vele a barátja akkor meg kérdi hogy miért vagyok ilyen

Van egy fiú, akivel már többször beszéltem msn-en, de még nem találkoztunk. Nagyon jó vele beszélgetni, sok mindinben hasonlítunk. Ebből talán lehetne valami, de mostanában nem ír. Mi lehet a gond? Miért nem ír rám, és ha én írok miért nem ír vissza?

Legjobb válasz: mennyidösök vagytok? amugy nekem is pont ugyan ez van...:S:S nekem kell ráirni és csak akkor ir... náha ir rám ha én már nem irok az nap lehet megunt picit de már nem érdekel találtam jobbat..:) ha nem ir rád és nem válaszol haggyad..:D (15/L)

mennyidösök vagytok? amugy nekem is pont ugyan ez van...:S:S nekem kell ráirni és csak akkor ir... náha ir rám ha én már nem irok az nap lehet megunt picit de már nem érdekel találtam jobbat..:) ha nem ir rád és nem válaszol haggyad..:D (15/L)
talán az a gond, hogy még nem találkoztatok
A kérdező hozzászólása: Én 16 vagyok, a fiú 17. Köszi a választ. És ti hány évesek vagytok???
talán barátnõje lett idõközben vagy talált valakit, aki jobban tetszik neki nálad.

Van egy fiu. Akivel az interneten nagyon sokat beszelek, es mar mondta is, hogy szeret. De ha elobe talakozunk, vagy valami, akkor nem szol hozzam egy szot sem. Ez miert van?

Legjobb válasz: Vagy hazudik vagy interneten bátor.Ott jól beszél.Viszont élõben fogalma sincs,hogy kéne lépni/mit kéne csinálni

Vagy hazudik vagy interneten bátor.Ott jól beszél.Viszont élõben fogalma sincs, hogy kéne lépni/mit kéne csinálni
félõs nyuszi!
Zavarba van a kisfiú. Szegyenlõs szegényke. Talán bátorítani kellene ahhoz, hogy megnyíljon. Találkozzatok gyakrabban, aztán majd lesz valami!
A kérdező hozzászólása: A talakozast nm ugy ertem, hogy megbeszelt, hanem, mondjuk...eljon az en iskolamba..(o mar mashol van)..es ott..elvan a tobbi fiukkal...es engem ilyenkor szamba sem vesz...csak neten. De en nem ugy ismerem, hogy felos lenne!
beszéljetek meg egy randit ahol csak kettesben vagytok...elvégre ha szeret akkor akar találkozni veled nem??:)
Azért van, mert: talán félénk talán 15 másik lánynak is ugyanezt írja

Miért van az, hogy ha nagyon tetszik egy fiú és mikor már tudom, hogy az enyém lehetne utána már nem kell? 18/L

Legjobb válasz: "Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell, neked ez a kereszted a sorsod ami hajt, de ha megkaptad, már nem érdekel, ott rohad a szemétdombon majd.." :)

"Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell, neked ez a kereszted a sorsod ami hajt, de ha megkaptad, már nem érdekel, ott rohad a szemétdombon majd.." :)
Hát, Kérdezõ, nem tudom. De valahogy furcsán unszimpatikus vagy.
Mert csak addig izgalmas, amíg nem.kaphatod meg, ez kb mimdennel így van...Hallgasd meg a Depresszió-Nem akarok elszakadni számot :)
A kérdező hozzászólása: 1-es...megértelek...azt hisezm én is unszimpatikus lennék magamnak :D
A kérdező hozzászólása: (vagyis antipatikus, mert olyan nincs, hogy unszimpatikus, legalábbis nem helyes)
Hát gondolom ha tudod, hogy a tied lehetne akkor valamilyen szinten ismered is. Talán csalódtál benne. Nem ilyennek képzelted el.
Ezt én is szeretném tudni.. Nálam is ez a helyzet..sajnos..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!