Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha egy fiú nagyon (19 db)

shalom!
ha ezzel gondod van miért a csajokat hibáztatod? tegyél ellene: orrplasztika, ennyi!
Én ismerek olyan fiút, akinek a nagy orra a szexepile:D
Hát az én páromnak nem éppen az a húúúú de nagy de érdekes a formája meg picinek sem mondható. Olyan sajátos orra van. Oda vagyok érte. Nem mindenkinek ugyan az tetszik
biztos hogy az orrod a legnagyobb baj? ismered a mondást?:minden zsák megtalálja a foltját
Pinokkió, te vagy az?
Az én barátomnak nagy orra van, de nem mintha különösebben érdekelne. Szoktam piszkálni vele, de csak olyan cukkolás szinten :D
Nem tudom, miféle lányokkal állsz te szóba, akik az orroddal vannak elfoglalva? Hány évesek ezek? Nekem senki nincs a környezetemben, aki ilyennel foglalkozna.....
22-23 környéki vagy feletti lányokat keress, akinek már nem a szõke, szabály arcú, kis orrú matyóhímzéses pasik kellenek, hanem érett, erõs arcszerketû, sportos testû, magabiztos férfiak.

Miért megy el egy fiú nagy közel egy lány mellett, ha amúgy nagyon sok szabad hely van a térben?

kültérben történik,rengeteg a hely,és ő direkt úgy megy el,hogy majdnem összeütköznek,mintha végigsimítanák egymást,de nem ér persze hozzá

Legjobb válasz: Hogy megszagolja a p*csáját

Hogy megszagolja a p*csáját
Azért [email protected] mert nagyon nagy testek esetén, mint egy dagadt lány a kohéziós errõ közbe avatkzoik és vonzzák egymást... tanultál te fizikát?
biztos meg akarja dugni kutyafuttában :D
:D :D
zsebes
Lehet hogy rosszak a szemei és közelebbrõl meg kell néznie hogy lássa ki az.
A tér az végtelen (a jelenlegi tudomány állítása szerint)! A fiú mégis nagyon közel ment el egy lány mellett! Ez nem lehet véletlen ... nem gondolod ?

Ha egy fiú nagyon tudna szeretni és már szeretethiánya is van egyben, akkor miért nem kell vajon egy lánynak sem? Ennyire megéreznék a lányok, hogy érzelmes, gyengéd, nem alfa típus vagyok?

Legjobb válasz: Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..

Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..
nem, igazából pont h azért nem kellesz senkinek sem mert egyedül vagy.ha lenne egy csajod már harapnának rád mert biztos tudsz vmit h csajod van(ilyenkor többszörösére nõ a feromon-kibocsájtás ami a tudósok szerint a 'vonzóerõ' a másik nem felé(de ez tapasztalatom szerint igaz is)).szerezz egy csajt.és jönni fog rád a többi.
ne legyél nyámnyila .. én se vagyok alfa, de nem nyávogok :) szeretni én is tudok , de nem teszem ezt közzé ..
Mert nem néz ki elég jól.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy szerintem azt hiszik én jól megvagyok egyedül meg elég zárkózott, távolságtartó, rideg külsõt mutatok a láõnyok felé, mert rondának tartom magamat és nem akarok beégni, meg nem hiányzik, hogy azt higgyék rájuk nyomulok csak, mert hozzájuk merek szólni. De azért sok jóképû fiúra maguktól másznak a lányok. Rossz érzés, hogy én egy lánynak sem jövök be ezek szerint. :(
Nem az a baj, hogy nem vagy alfahím. Kinyitnád a szemed, látnád, hogy nem csak az alfahímeknek van nõje. Baj az, hogy Te még egy omega hím sem vagy. Nyávogós sírós kislányok meg egy nõnek se kellenek.
A nõk olyan férfire vágynak, akik mernek udvarolni, randira hívni minimum telefonon, de fõleg személyesen és nem a facebookon meg egyéb internetes csevegõkön tartják velük a kapcsolatban. Az érzelmekkel nincs gond, a lényeg, hogy egyezzen az elvárások.Ha egy nõnek olyan érzelmes férfi kell mint te, akkor jó leszel neki.Ha nem, akkor nem.
jav:kapcsolatban helyett kapcsolatot.
Azért nem, mert nincs pár fölös milliója és fekete Bömöse. Ha adott a lóvé és a verda is, bármelyik csajt megszerezheted, ez ilyen egyszerû.

Miért van az ha egy fiú nagyon hamar elmegy? (kb 5perc)

Van egy fiú akivel többször is lefeküdtem és kb. 5perc alatt elélvezett! Ennek mi lehet az oka???

Legjobb válasz: A srác nyilván a gyorstüzelõ klub tagja. Különben meg 5 perc nem is rossz teljesítmény, nem kell annyit szuttyogni az elélvezéssel, neked is pont annyi idõd volt rá mint neki!!

A srác nyilván a gyorstüzelõ klub tagja. Különben meg 5 perc nem is rossz teljesítmény, nem kell annyit szuttyogni az elélvezéssel, neked is pont annyi idõd volt rá mint neki!!
Olyan okos mindenki, hogy a saját példájából általánosít mindenkire. Férfiban is és nõben is száz féle van... érdekes nekem volt olyan barátnõm aki elment 5 perc alatt, sõt még elõbb is, viszont volt olyan is akinek fél óra kellett hozzá. Ez mindenkinél más, nemtudom míért kell kijelenteni egyedi esetekre, hogy ez mindenhol így van. Van akinek több idegvégzõdése van, van akinek kevés, van aki jól csinálja, van aki bénán... ez sok dologtól függ.
Nem azt mondtam hogy pancser a fiú hogy 5 perc alatt elmegy, hanem hogy az a pancser aki azt hiszi, hogy egy nõ 5 perc alatt el tud menni. Sorozatos orgazmus létezik, tapasztaltam, de mutass be egy oyan nõnek akinek 5 perc alatt sikerült!!! Érdekes hogy férfiak mennyire azt gondolják, hogy értenek a nõk szexuális orgazmusához. Pedig meglepõdnének ha megtudnák hogy a nõk 80%-a csak szinlel. 5perc. Titeket jól átvágtak!!!! :DDDDDD
nekem tobb olyan nom is volt, akik rovid idon belul 3-4szer is elelveztek... tobbszoros orgazmus? valoszinuleg a humorizalo uriembert szapulo noszemely szamara ez a fogalom ismeretlen =P
A kérdező hozzászólása: Nem pancser...Csak egy párszor fordult elõ...De már bírja 2 óra hosszán keresztül! Csak kiváncsi voltam mik lehetek azok a kis idõszakok!
A kérdező hozzászólása: Nem annyira pancser, mert azóta már bírja 2 órán keresztül!!! Csak azért kiv voltam mik lehetek azok a kis idõk!
Sajnálom hogy nincs jobb dolgod! Hol hagytad a macádat?
Én úgy jártam hogy elkezdtük es elmentem. Aztán játszottunk picit. Aztán megint merev voltam. és egy óráig bírtam. és kétszer elmentem. Jó menet volt. nagyon élvezetes és hosszu. és van olyan kotton ami spéci sikosítóval van ellátva és késõbb megy el a csávó. ha más nem azt próbáld ki. na bye Performa :D
Hát yah, cefet rossz nekem hogy fogalmam nincs az igaz szexrõl, valójában a fogalom jelentésével sem vagyok tisztában. Ez most akkor a dugás? Vagy ez miez. Totál kétségbeejtõ, hogy semmiféle szégyenérzet nem társul hihetetlenül primitív felfogóképességemhez. Nyilván akkor estem fejre amikor a legutóbbi nõ kirúgott az ágyából. De inkább élem az életem mint primitív, mármár állattá visszasilányult vadember, minthogy magam is humorérzéket nélkülözõ, vad feministaként, lángoló szózatokkal bombázzam mellesleg elég jól szórakozó opponenseimet. Tehát, csak rajta, kérlek taníts még!
Egyébként meg egy igazi temperamentumos maca úgy kicsinál hogy lábra nem tudsz állni, és nem 5 perc alatt!!! Ha neked lett volna igazi temperamentumos macád akkor tudnád milyen hülyeséget irtál!!!
Ez az utsó válaszolónak szólt!
Sajnálom, hogy ennyire nincs fogalmad az igaz jó szexrõl!!! Elég silány lehetsz az ágyban és megkérdezhetsz bármilyen nõt, hogy mire vágyik. Szerintem a 99% egyetért velem. Neked meg maradjon az 1% . A többi úgyis kivágna 1 perc alatt. Nagyon gáz hogy még csak nem is szégyelled amit irsz. Szexelsz vagy gépelsz? Végülis egy vibrátorral nélküled is elvan egy nõ.
A harmadik válaszoló tuti frigid nõ. Mit kell fél órát reszelni, egy igazi temperamentumos maca pillanatok alatt elmegy, ha aláteszi az ember a cájgot, aztán jöhet a következõ menet. Én így nyomom. Persze, lehet másfél órás jelmezes-gyertyás elõjátékot is folytatni vonósnégyessel a háttérben (szórt holdfény, nyáresti fuvallat, hársfák), és harminc strófában összefoglalni kedvesünk bokájának szépségeirõl vallott nézeteinket, csak minek. A dolognak semmi köze a vérbeli, ösztönös, vad szexhez. Inkább afféle sznob virnyogásként azonosítanám.
A legelsõ válaszoló tuti férfi! Egy nõ nem megy el 5 perc alatt, és pancser aki azt hiszi igen! Véleményem szerint azért megy el hamar, mert sokat kézijátszik és igy szokta meg, vagy nagyon felizgattad és rég volt üritve. Ilyenkor tanácsos esetleg 15-20 perc múlva egy második menet. Az tuti lassabban menne már.
figyu, próbáld meg lassan rászoktatni, h tartsa vissza. LASSAN, IDÕ
Hivatalos statisztika szerint átlagosan egy férfi 3 perc alatt, egy nõ 10 perc alatt tud elélvezni. És mivel ez átlag, nyilván 50% alatta, 50% felette.

Szerintetek egy fiú szereti, ha a lány nehezen kapható meg? S miért van az, hogy egy fiú nagyon bunkó, de tud nagyon aranyos is lenni, bár az elég kevés esetben van.

Van egy srác, akivel már elég régóta beszélgetek, és flörtölgetek. Nagyon megkedveltem, viszont õ egy olyan személyiség, hogy õ azt mondja, "miért õ fusson egy lány után?" Ezeken felül nagyképû nagyon, és tudja magáról hogy megkaphat minden lányt, talán ezért is nézi le a lányokat. Úgy érzem, mintha én futnék utána, de félek nagyon attól, ha én nem fogom keresni, akkor õ a makacssága miatt többet nem fog. Mert õ azt hiszi, ha a lány nem keresi, akkor biztos nem érdekli, én viszont fordított esetben ugyanígy vagyok. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Mert a szociopaták aranyosak.

Mert a szociopaták aranyosak.
szard le... ha valóban vágyna a társaságodra akkor hidd el keresne... csak könnyebb neki ezzel a dumával etetnie téged, mert így tuti ott leszel neki egy csettintésre bármikor
ah ha meg is szerzed ezt a pasit, túl komoly dolokra ne számíts, megfeketet egy párszor aztán annyi, lemerném fogadni
Az elõzõ párom után soha a büdös k rva életbe nem választanék olyat, akinek az önérzete fontosabb, mint a másik. Nyilván nem kell túlzásokba esni, legyen önálló az ember, de ne annyira, hogy minden ilyen apró (és nagyobb) dolognál önmagát elõrébb helyezze, mint azt, akit kedvel.
Nem. Van egy határ miután azt mondom h elég. 27 éves vagyok, és 2-4 hét amit várok többet nem.
Az 5-höz csak annyit, h komolyan ne vedd kedves kérdezõ.Azt Te döntöd, el, h mit csinálj.Azok akik nem tudnak , akarnak várni azok.... hát ott nem a NÕ a lényeg, hanem egy numera.Arra meg ugye megvannak megfelelõ helyek és személyek, akikre nem kell várni. Ha "bevállalod", h beállsz sorba és ... tudod végét. Hagyd egy kicsit, ne keresd.Ha õ keres, akkor jó, ha nme sztem csak parkolópályán vagy, mivel Te mindig kéznél vagy.(bocs)
A kérdező hozzászólása: Koszi az ertelmes valaszokat, #6 teljesen igazad van.

Miért van az, hogyha egy lány a nagy péniszt szereti akkor r*banc, viszont ha egy fiú szereti a nagy melleket az természetes?

Legjobb válasz: Mert a legtöbben kettõs mércével mérnek, én is, bár nem vagyok rá büszke.

Mert a legtöbben kettõs mércével mérnek, én is, bár nem vagyok rá büszke.
Akkor r*banc, ha a kisebb pénisz miatt kerül lapátra a csávó, mivel nem lehet vele mit kezdeni. A mellett meg simán lehet plasztikázni...
Ez is egy olyan dolog, amit ráaggatnak a nõi nemre a nõgyûlölõk. : D
Miért lenne r#banc?
Egy nõ korántsem attól lesz r.banc hogy mekkora farkat szeret :)
A kérdező hozzászólása: Na, jól lepontoztak titeket:S:D
Miért van az, hogyha a fagyinak sült hús szaga vagy, azt nem szeretjük, viszont ha az oldalasnak van ilyen szaga, az természetes? Ez nem kettõs mérce, a kettõ nem ugyanaz. Az se kettõs mérce, hogy ha egy lány sminkeli magát, az természetes, ha egy fiú, azt b u z i n a k hiszik. De hogy normális választ is adjak: a társadalomban a férfiaké a szex-orientált szerep, ezért természetes, ha ilyenekrõl beszélnek. Egy nõ esetében azonban ez megbillenti a sztereotípiákat, ezért szoktak rá pejoratív kifejezéseket aggatni. Elég szakszerû voltam? :D
Sajnos a pasik tobbsege ilyen, de nem kell veluk foglalkozni, csak elfogadni ilyen tuskonak.
MIÉ' ÁLTALÁNOSÍTASZ?
A kérdező hozzászólása: Tudnák én is mesélni, hogy miken mentem át férfiak miatt, hogy bántak velem, de akkor is az lenne a többség véleménye, hogy én vagyok a hibás...
Hááát. Elõre leszögezem nem általánosítani akarok, csak leírom mi a helyzet. Az elsõ lány akivel össze szerettem volna jönni, nem ismertem, csak facebookról. Írtam neki párszor majd mondtam nem-e találkoznánk, kicsit beszélgetnénk. Jött rá a számomra jól ismert: nemtudom választ. Persze találkozás egyszer sem jött össze 3 hónap próbálkozás után mástól tudtam, meg hogy nálamnál fiatalabb barátot akar és , hogy van is pasija. Miért nem lehetett ezt az elején elmondani? Miért kellett 3 hónapon át csak reményt adni a semmire?... 2. eset, a lány keresett meg engem egy csomót beszélgettünk, pár nap facebook beszélgetés után õ vetette fel, hogy találkozzunk. Találkoztunk, dumáltunk, minden tök jó volt. Utána is facebookon egy csomót beszélgettünk, elõkerült, hogy nekem tetszik a lány, minden, több olyan írása is volt amibõl arra gondoltam, hogy õ is többet szeretne. aztán kb 2 hét után (gondolhatod 18 évig senkim nem volt, mennyire boldog voltam abban a 2 hétben) kiderült, hogy van pasija. újabb hidegzuhany. Miért nem tudta ezt mondani mikor elmondtam neki, hogy tetszik nekem... a 3. esetemet le se írom, mert egy hülye vagyok, hogy már 8 hónapja próbálkozok a lánynál és nem ad sem egy igen sem egy nem választ... hozzá kell tennem az elsõ eset után is, de a2. után hónapokon át teljesen kész voltam. volt olyan egész nap itthon voltam csak bámultam az ágyból ki sem kelve a plafont hallgattam a depis zenéket és bõgtem. És ezek után csodálkozik sok lány, hogy hol vannak azok a fiúk akik igazán tudnak szeretni és nem csak átba***ák õket? Vannak õk, csak félnek egy újabb csalódástól.
Azért, mert a fiúk önbizalmát a lányok igényei rombolják le. 36F #6 Nõk közötti barátság: Tegyük fel, ha egyik este a feleség nem jön haza és a férj másnap megkérdezi: hol aludtál? A feleség azt válaszolja: egyik barátnõmnél. Ekkor a férj felhívja a feleség 10 legjobb barátnõjét, de azok közül egyik se igazolja ezt vissza. Férfiak közötti barátság. Ha mondjuk a férj nem jön haza egyik este és a feleség megkérdezi másnap: hol aludtál? A férj azt válaszolja: az egyik barátomnál. Ekkor a feleség felhívja a férj 10 legjobb barátját. Ezek közül 8-an igazolják, hogy ott aludt, ketten meg hogy még mindig ott van. Eredet: [link]
Ez paradox. Általában fiúkat lúzerezik le, ha nem találnak párt, lányt meg egybõl elárasztják a privátüzenetek, ha nem kövér/asszimetrikus arcú.
Össze tartanak a srácok. A nõknél meg általába az a valódi probléma.
Mert ezen az oldalon több a panaszkodós fiú, mint a panaszkodós lány. :D
mert a túl válogatós lányok miatt nem talál párt a panaszkodó fiú
Én eddig leginkább azt vettem észre hogy a fiúkat meg leszerencsétlenezik..
Mert a lányok könnyebben találnak párt, míg a fiúk közül sokan egyedül élik le az életüket, mert a legtöbb mai lánynak 3 tényezõ a fontos: modellalkatú test, partyarcos viselkedés és sok pénz.
Természetesen férfiak között is van sajnos az a réteg aki fájdalmat okoz. Nem is kevés. Sajnos azt kell mondjam a korosztályom nagy része ( a fiatalabbat meg nem is említem <19) nem komoly kapcsolatra vágyik még. Legalább is én így látom.
mert fiú és lány között barátság NINCS
rengeteg dolog miatt lehet ez. velem még nem történt ilyen, de pár exem mesélt a pasijáról és olyanokat mondtak, hogy a srác egész nap gépezett mondjuk, vagy pedig pacsker lett a srácból, nem volt határozott, azt meg gyûlölik a nõk és ezért léptek le.
A kérdező hozzászólása: mhhhh érdekes azért hogy egyik nap még szeretünk másik nap meg már utáljuk azt akit szeretünk . Mondjuk velem szakított a barátnõm mert azt mondta már nem szeret és túl messze is voltunk egymástól de még is utál pedig nem zaklattam semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami sértõ lett volna :D
Én nem tartom a kapcsolatot az ex pasimmal, de nem a szívem csücske, nem mondom, h utálom, de nagyot csalódtam benne, mert pénzt lopott apumtól. Szóval ezek után még volt képe keresni engem .....
mert nem szeret. nem volt õszinte. ért egy ideje a dolog, és most döntött

Miért baj az ha egy lánynak több fiú haverja van mint lány? A fiúknál bezzeg nagyon nagy dolog és nem gáz. Miért ítélitek el őket?

Legjobb válasz: Belegondoltál te abba hogy esne neked ha egy kiszemelted aki srác tele lenne jobbnál jobb lány haverokkal? Biztos jól esne :)

Belegondoltál te abba hogy esne neked ha egy kiszemelted aki srác tele lenne jobbnál jobb lány haverokkal? Biztos jól esne :)
igaza van az elõttem szólónak.!! :)
Nem tudom. Én nem csinálok ilyeneket. (17/l)
Mert nagyon tetszik nekik ??? Wáóóóó.
talán mert tetszik nekik az a fiù...
Mert bejön.
A kérdező hozzászólása: De elég nagy orrom van, úgy is lehet tetszeni szép lánynak?o.O
persze miért ne?
Mert tetszik neki a fiú vagy ebben az esetben te :) Én se vagyok egy világszépe mégis egy helyes fiú csapja a szelet :D
Fogalmam sincs...én nem szoktam bámulni. Úgysem lesz az enyém. :) megállapítom, hogy jó pasi, aztán megyek tovább. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!