Találatok a következő kifejezésre: Miért van ha egy (2002 db)

Az miért van ha egy 5GBos torrentet seedelik 5-en és mégis 30KBal jön lefele. Miért van ez?

Legjobb válasz: Az kérlek azért van, mert gondolom nem te vagy az egyedüli leecher, és a seederek feltöltési sebességétõl függ, hogy te mennyivel tudod lefelé szedni. Plusz ott van az is, hogy a kliensed nem biztos, hogy mind az 5 seederhez csatlakozni tud. Ezért van.

Az kérlek azért van, mert gondolom nem te vagy az egyedüli leecher, és a seederek feltöltési sebességétõl függ, hogy te mennyivel tudod lefelé szedni. Plusz ott van az is, hogy a kliensed nem biztos, hogy mind az 5 seederhez csatlakozni tud. Ezért van.
Úgy van ahogy az elõzõ válaszoló írta, annyival egészíteném ki, hogy valószínûleg nem csak azt az 1 torrentet seedelik , így a feltöltési sebességük megoszlik
Meg hát az sem mindegy, hogy aktív vagy passzív módon kapcsolódsz.
vagy mindenki zs*dóskodik a feltöltési sebességgel.

Miért van, ha egy tanár jobban kedveli a butább diákokat, mint az okosakat?

Van néhány osztálytársam. Végigvihorásszák az órát, nem tudják a kérdésekre a választ, és még a legegyszer?bb feladatoknál is közlik, hogy nem értik. Ennek ellenére velük sokkal aranyosabb, mosolygósabb, közvetlenebb. Ez miért van? Nem irigykedem, de kedvelem ezt a tanárt, én is szeretnék vele jóban lenni. És tök okos vagyok abból a tantárgyból, amit tanít. Én is szoktam mosolyogni, nevetgélni, de azért visszafogom magam, figyelek és udvariasabb is vagyok. És picit rosszul esik, hogy ? meg nem értékeli. Szerintetek? (Ja, és egy fiatal tanárról van szó, mi meg, akiket a kérdés érint, lányok vagyunk, ha ez számít valamit.)

Legjobb válasz: mert egy ilyen kis nárcisztikus nyálgép vagy. :DDDD tenyérbe mászó stílusod van, és csömör vagy mint egy karamellás fagyi. Jó ,hogy nem vagy neki szimpatikus, ha a hányinger jön rá tõled. :D

mert egy ilyen kis nárcisztikus nyálgép vagy. :DDDD tenyérbe mászó stílusod van, és csömör vagy mint egy karamellás fagyi. Jó , hogy nem vagy neki szimpatikus, ha a hányinger jön rá tõled. :D
A tanár is ember, gondolom õ sem bírja a túlságosan strébereket.
Nekem se vagy valami szimpatikus a kérdésed leírása alapján.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, a kérdés melyik részébõl következtettetek erre. :) A srébertõl pedig nagyon messze állok, azt elhihetitek. Csak próbálom magam a helyébe képzelni, eddig teljesen más hozzáállást láttam a tanároktól, viszont õt meg bírom, talán valami példakép is a számomra. Azért érdekel.
Lehet, hogy akik beszélgetnek, meg úgymond rendetlenek az órán, azok jobban emlékeztetik a tanárt saját magára, ezért alapból szimpatizál velük attól függetlenül, hogy nem tanulnak az említett osztálytársaid. Valamint, még ehhez lehetséges, hogy hozzá jön az, hogy régen õ sem szerethette a stréber osztálytársait, ezért kialakult benne egy "antistréber" érzés, ami hidd el, sokáig benne marad. Vagy azért is utálhatja õket, mert irigy rájuk, mert tudja, hogy többre fogják vinni, mint egy tanári állás. ;)
Elõzõ vagyok.. Az is lehet, hogy csak egyszerûen nem vagy szimpi neki. :S Ez sem kizárt. :/ Nekem is van olyan, hogy tudom, hogy rendes a lány/fiú, de ettõl még nem lesz szimpi, mert mondjuk negatív kisugárzása van, vagy csak a kinézete nem jön be éppen nekem. Sok mindentõl függ. Párat leírtam. Ezeket meg tudod figyelni.
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy engem nem kedvel, személy szerint. Mert velem is mindig nagyon kedves, viccelõdõ, érdeklõdõ. De ezzel a 2-3 lánnyal meg mégis más, és csak érdekel, hogy választotta ki pont a legbutábbakat. Mert nem bántani akarom õket, de buták. És nem vagyok stréber. Nem szoktam órán jelentkezni sem, de mikor felszólít, tudok mindent. Nem is vagyok 5-ös teljesen, inkább olyan ingadozóbb. De azért tudom magamról, hogy mûveltebb vagyok náluk, meg még vannnak ilyen osztálytársaim, nem csak én. És mégis az elõbb említett 2-3 diákot szúrta ki kiskedvencnek, és nem értjük, miért.
Valószínûleg saját magára emlékeztetik a tanárt. Egyetemre járok. Rengeteg tanárom volt, és mindig érdekelt azok kölcsönös viselkedése a diákokkal. Amirõl te beszélsz az egyértelmûen ilyesmihez kapcsolódik. Egyszerûen olyasmi lehetett a tanár is, amilyenek a lány diáktársaid, emiatt akár újra is élheti a régi életét a tanár, ha látja, hogy hogy viselkednek. (Mindez persze csak abban az esetben igaz, ha a tanár is lány/nõ)
van 1 osztálytársam aki 1-eseket ír és azer inkább vele foglalkozik hogy megismerje és ratudja vezetni a tanulasra

Ez miért van? Ha egy együtt vagyok a barátnőmel es erzem a közelségét amikor hozzám bújik vagy amikor csokolozunk. Akkor ilyen átlácó valami szivárog a péniszemből . Miért van ez?

Miért van ez? Ha egy együtt vagyok a barátn?mel es erzem a közelségét amikor hozzám bújik vagy amikor csokolozunk. Akkor ilyen átlácó valami szivárog a péniszemb?l. Nem tudom miez es engem ez nagyon zavar es egy id? után mar kezdem erezni h nedves az alsógatyám. (komoly válaszokat lecci mer minnel hamarabb megszeretnem oldani ezt a problemat)?

Legjobb válasz: elõváladék mert felizgultál és kész vagy a behatolásra

elõváladék mert felizgultál és kész vagy a behatolásra
A kérdező hozzászólása: ez ellen nem lehet semmit csinálni?? mer néha zavaro szokott lenni amikor nincs sex köztünk.

Az miért van ha egy új ember ül be mellém akkor mindig kinyomom a kocsi szemét és ökör módon megyek?

De csak ha új ember van aki még nem látta a gép erejét...egyszerûen nem tudom megállni, am 18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ne nyomd ki a szemét szegény kispolskinak, tényleg jobb sorsra érdemes. Újabb haszontalan kérdés a gyakori kérdéseken. Miért nem lehet úgy moderálni kérdést, hogy "ez a kérdés haszontalan" ?

Ne nyomd ki a szemét szegény kispolskinak, tényleg jobb sorsra érdemes. Újabb haszontalan kérdés a gyakori kérdéseken. Miért nem lehet úgy moderálni kérdést, hogy "ez a kérdés haszontalan" ?
Senki nem kíváncsi a géped erejére, viszont sokkal szívesebben látnak egy olyan felnõtt(?) embert, aki normálisan vezet.
Mert valahol mélyen legbelül van benned egy surmó ösztön, hogy márpedig meg kell mutatni mindenkinek , hogy ki a Jani. Ezért van ez. Én a majd 300 lovas benzintemetõmmel teljesen normálisan tudok közlekedni, tökmindegy ki ül mellettem.
Két évet fiatalodtál a korábbi kérdéseidhez képest, amikor a menõ testeddel próbáltál csajozni. Egyébként, ha a kérdésben feltett állítás igaz, akkor azért, mert tele vagy komplexusokkal, és így próbálod többnek mutatni magad, hogy az "új emberek" felnézzenek rád. Biztos van olyan társadalmi réteg, ahol ez bejön...
Ne aggódj egy kicsit én is ilyen vagyok. Tudat alatt meg akarjuk mutatni, hogy jó autónk van. Ez nem biztos, hogy pozitív tulajdonság, sõt, de így mûködünk, na.
"Két évet fiatalodtál a korábbi kérdéseidhez képest" Biztos megborotválkozott
Talán mert egy ökör vagy?
mert egy boyracer vagy a kivikkel.

Az miért van, ha egy srác őszintén megmondja egy lánynak a véleményét annak pasizási szokásairól, akkor a lány egyből azzal vág issza, hogy: "Na mi van, összetörte valaki a kicsi szívecskédet és most éled ki magad nekem"?

Van ennél jobb érve a lányoknak? (Miközben véletlenül sem törték össze a srác szívét.)

Legjobb válasz: A csaj egy hülye p.icsa, miközben te közlöd vele a véleményed, holott gondolom, nem volt rá kíváncsi. Tényleg a csaj a hülye...

A csaj egy hülye p.icsa, miközben te közlöd vele a véleményed, holott gondolom, nem volt rá kíváncsi. Tényleg a csaj a hülye...
Egyáltalán mi köze van bárkinek is a másik pasizási, vagy csajozási szokásaihoz, hacsak nincs köztük valami?
Feltételezem azért mondod el az õszinte véleményed, ami gondolom rohadtul nem érdekli, mert tetszik neked a csaj, csak az nem hogy ri***banckodik össze-vissza... Mert gondolom nem az volt az õszinte véleményed, hogy túlságosan szende a csaj, és hogy igazán pasizhatna már (vagy ha igen akkor bu***zi vagy). Namármost tudod az ember ritkán szereti az okvetetlenkedõket... És az a tény hogy azt a mondatot az összetört szívrõl olyan jól megjegyezted, arra enged következtetni, hogy a szívedet pontosan ez a mondta törte össze. Nameg az hogy a csaj az összes dákót kipróbálja a biliárdasztalnál, csak épp a tiedet nem veszi észre. Szólj ha tévedek.
Újabb, személyt érintõ kritika, amire senki nem volt kíváncsi. Irritáló egy kölyök lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Csak szerinted vagyok az :) Mert nem bírod tartani a lépést velem. Én egy vezetõ vagyok Mami.
Mami? Komolyan?
Arroganciából esetleg. Másból kétlem.
Hát igen, elismerem, biztosan többet tettél le az asztalra, mint én, meg még vezetõ is vagy, ez teljesen jó. Na persze az már kissé illúzióromboló, hogy egy olyan vezetõ egyéniségnek mint neked, aki már annyi sokat letett az asztalra, csak annyit sikerül érvelnie a válaszomra hogy "buta vagy". Õszintén szólva ez egy mindent eldöntõ érv, ezzel nem lehet versenyre kelni. Ha Churchill ezt mondta volna Hitlernek, akkor tutira nem tör ki a második világháború. Csak sajnos õ nem volt olyan jó vezetõ mint te, aki annyi mindent le tett az asztalra, és nem tudta. És mindazonáltal, hogy annyira nagy király csávó vagy, nekem csak annyi vigaszom marad, hogy én meg szerzem a csajt aki nekem kell, és sosem mondta még egy csaj sem hogy legyünk csak barátok :D
A kérdező hozzászólása: Kölyök te vagy. Felnõtt vagyok és többet tettem le az asztalra mint te valaha fogsz.
nem jössz be neki
A kérdező hozzászólása: Buta vagy!
Ha ezzel most az itteni "minden lány felszínes ribiszke" üzenettel ellátott kérdésekre és az arra adott válaszokra célzol, akkor azért, mert a véleményed k*rvára alaptalan.
Én például szívesen fogadnék építõ jellegû kritikát. Azt viszont vedd számításba, hogy akik nem bírják, ha valaki esetleg hibát talál a lenyûgözõ személyiségükben, azok támadni fognak. Mint amikor egy középszerû rajzra közlöd, hogy középszerû, erre azt a választ kapod, hogy "kuss, te ilyet sem tudsz".
Szeretem az ilyen lányokat, mert egy perverz dög vagyok.
mert egy h**ülye p**icsa az illetõ, azért
A lányoknak a jogos kritika fáj a legjobban :D Érveket meg ne várj tõlük, ahhoz túl ostobák.

Az miért van, ha egy csajra ránézek az vissza se néz, de ha egy csávóra véletlenül pár másodpercig ránézek rögtön észreveszi?

Pedig nem vagyok feltün? tényleg nem szoktam senkit se bámulni és azt veszem észre, hogy a férfiak felfigyelnek rögtön, de a csajok általában nem kivétel néha. Ti, hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: te most melyik oldalon állsz, öreg?

te most melyik oldalon állsz, öreg?
A kérdező hozzászólása: fiu vagyok és nem értem....
Nem lehet minden jó, ha [email protected] jár a férfi.
21.06- Én értem. DE akkor egyet magyarázz már meg légyszíves, hogy olyan férfit akit csak a farka vezérel mi a f.sznak csinál gyereket és házasodik meg???? Akkor inkább maradjon szingli vagy a franc bánja, de az olyan undorító dolog, hogy a feleségét aki mondjuk állapotos is readásul és csalja méghozzá k.rvákkal... Most ez õszintén emberi dolog? Én nem tudom az ilyet embernek nézni. Legyen az férfi, vagy nõ. Aki hazudik, az ássa el magát. egy büdö.s d.ög semmi több!
De minek lovagolsz ezen a témán majd biztos a sok 10-töl 30 éves korig itt mászkálló emberek fogják neked megmondani az élet értelmét!Ha té így jártál sajnállak.De attól h vmit megkérdezel 100X attól még nemfogod megtudni a választ.Pláne h 1-2ember kivételével ugyan azok az emberek fognak válaszolni!!!És kit érdekell h ha a nõk is kefélnének össze vissza ha õk élvezik csinállják aztán meg kit érdekell h azt mondják rá h ri.anc ha neki így jó úgysem érdekli.Az én ismerõseim mindenkit ku.váznak meg ri.bancoznak úgy h mégcsak nem is ismerek (és nem mindig kinézet alapján)EZEK CSAK SZAVAK!!!
Otthon van egy csomó Sopronid nagyon jó sör az van dögivel...mégis elmész a haverokkal sörözni egy olyan kocsmába ahol csak Budweiser kapható...miért?:) )
Már megint te nem volt elég az a 26 válasz amit kaptál?!Mi a bajod?A férfiak ilyenek és pont [email protected]ák akit lehet.Ennyi.
Na ezért nem fogok én férjhez menni és gyereket szülni egy db tapló férfinak se.
Mert van pénze, szeret inni és otthon nem õ a fõnök... Ennyi.
A lényeg h korrektnek kell lenni a másikhoz, vállalni a döntéseinket, nem gyávának lenni. Ha kell vki azt, ha meg minden próbálkozás ellenére sem, de vállalni kell, h nem megy, és megtisztelni a másikat is, h közöljük vele. Nem kibúvókat keresni, és jobbra-balra kurogatni, és ürügyeket, meg mentségeket keresni. És ez elsõsorban férfiaknak szól, mert áltban míg élvezik az életet, életük szerelme marad a szarban egyedül, a gyerekkel/gyerekekkel, sõt, azért látni sokszor olyat is, hogy beteg gyerekkel. Felelõséggel kell legyünk megannyi együtt töltött év után a másik érzelmi világa felé is, nem menekülni.
Van ugyanilyen a nõk között is... Ugyanúgy félre tudtok TI is k*rni, csak a kaland kedvéért. Akkor minek feszegeted ezt a témát? Nincs férfi és nõ között semmi különbség ebben a témában...
a "09-23 22:30" közeljár. Egyszerûen tényleg arról van szó, hogy a pasi õszintén szeret egy nõt, de a többi nõ, hogyismondjam... nem JOBB csak MÁS! Tény, hogy az ilyennek elvileg nem szabadna megházasodnia amig ezt ki nem éli. Már ha ki lehet. Nincs olyan nõ, hogy legjobb, mindig lesz olyan, aki csinosabban öltözködik, vagy szemeivel megbabonáz. Valahogy ezt a nõknek kezelniük kell, nem szabad abba a hitbe kapaszkodni hogy "minden pasi csak azt akarja"
semelyik ferfi sem elte magat ki teljesen es sajnos ez a rideg valosag, a ferfiak mindig megcsaljak a baratnojuket ha tudjak.es ne irja nekem senki azt hogy nem igaz.ha valaki igy gondolja csak mert meg eddig nem jott ra hogy megcsaljak. mondjuk szerintem attol meg szeretheti a feleseget, de muszaj felreke..fel...nie.
Uramatyám, ez a sok megcsalt, buta nõ honnan szabadul elõ? Én is nõ vagyok, nem is mai gyerek, 36 évesen mégsem mondok ilyet hogy minden pasi csal. Egyik ilyen, másik olyan. Egyiknek így sikerül, másiknak úgy. Mint ahogy a nõknek is. Ne sajnáltassátok magatokat csajok, és ne áltassátok, hogy olyan van, amit fönt leírt a kérdezõ. Ez csak a tudatlanságát bizonyítja, hogy ilyet leír. Ha minden jó otthon, akkor nem kur*vázik a pasi. Ha meg igen, akkor magatokba nézhettek hogy miért, mit keres máshol. MInt ahogy én is magamba fogok, ha a pasim megcsal. Nem azon fogok keseregni hogy én mindent megadtam neki mégis ezt tette velem szegénnyel. Önsajnálatot befejezni, és ideje mindenkinek magába szállni. Fájdalmas lesz, de hasznos. Ne járassuk már le magunkat teljesen mindenhol ahol csak lehet.
A tisztelt erkölcscsõsz hölgyeknek üzenem, hogy bizony a nõk is ugyanúgy félre szoktak lépni, mint a férfiak. Ne játssza meg magát senki!
on kedves holgyem, eleg naiv ahoz kepest hogy 36 eves! de hat amirol nem tudunk, az nem is fajhat.
hát igen és ha megcsal, nem magamba fogok kutakodni h úristen mit hibáztam, hanem [email protected] mint macskát [email protected] a retkes qrváival 1ütt.ha annyi bõr nem volt a képén h elmondja h mi a baja velem, min kéne változtassak, esélyt sem ad arra h megadjam neki a "mindent" (mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát) akkor elmehet a p.csába a büdös qrváival..legyen velük boldog.és én is ismerek olyan pasit aki megmondta h nincs olyan h igazi, neki minden nõ kell..érzelmileg infantilis, képtelen a családi életre ha csak a p.na lebeg elõtte.ellenben ismerek olyat is, aki nem akar tucatpasi lenni és szûz volt és már 10éve van a csajával(tehát nem élte ki magát) és szereti a csaját és nekem elmondaná, de még nem csalta meg , ígérete szerint elõbb hagnyá el inkább mint megcsalná mert h az gerinctelen..
Elmagyarázom. Van két ember, x ideje(legyenek ezek évek, az a tuti) együtt élnek, élettársi, vagy házastársi viszony. Nekem 8. Vannak x ideig együtt. Mindkettõ azért szerette meg a másikat, amiért, amikor összejöttek, elvileg mindent megkapott, amire neki igénye volt és vágyott. Na és akkor: Mi az a szöveg, h nem kapom meg ezt és ezt, ezért mást keresek. Mert ez a szöveg nagyon is divatos, még ott is, ahol tudatában vannak teljesen a választásuknak. 1.szokás mondani, h nem akar szexelni a feleségem blablabla, erre a megoldás, megint mást keresni. OK Kérdem akkor, miért kell a balhét kizárólag a nõnek elvinni, mert két emberes a történet. Vszníû meg van az oka, igyekszik is azt közvetíteni, de már rég késõ.. Bezzeg ha a nõ menne félre, ajaj. Másik fele: minden ok, de nem kapja meg férfi, amire vágyik, mondja ezt annak ellenére, h minden ok.:D Akkor, megint mi ez. Régen minden jó volt, megkapott mindent, ergo hosszabb távra terveztek, de most egyszerûen nem kapja meg, holott oka nem lenne ezt mondai, csak jól hangzik. Na, ezekrõl beszélek, és ezért gyávaság ez férfi részrõl. rem nagyjából érted.
Utolsó úgy a 2.-ik mondatod után nem nagyon értlek de a házasság is két oldalú dolog.Manapság már nem is nagyon divat a házasság inkább a élettársi kapcsolat és hát nem házasodunk rögtön!évekig járnak élnek együtt az emberek míg megtörténik (aki nem az meg kapkod és vessen magára) és ha ez alatt nem ismeri ki a másik félt az illetõ akkor az az õ baja.A gyerek ilyen embereknél véletlen + ha megházasodott a nõ is benne van a dologban ha 1-2 év után a férfi kur.ázik.Csak úgy ha vkit elvesz 1 férfi nem kezd el kur.ahoz járni.
A kérdező hozzászólása: pedig nekem van nem is 1 ilyen férfi ismerösöm....) és még mondja is hogy szereti a feleségét, soha nem hagyná el....de ku rváznia kell neki, mert ugy nem elég teljes az élete...:S
A kérdező hozzászólása: milyen jo igy leegyszerüsiteni mi?? 2.válaszolo., és ha a nök össze-vissza kefélgetnek mindenkivel, akkor is ilyen egyszerü a helyzet? mert csak szeretik csinálni, ennyi? na ne máááár...olyankor megy a ri bancozás. :)
A kérdező hozzászólása: 20:48-as, ugyanezen a véleményen vagyok.....
A kérdező hozzászólása: hát, ebben igazad van, csak szeretném felfogni végre a pasik gondolkodását, de mindig ott kötök ki, hogy inkább nem kell senki....az meg nekem se lesz jo.bocs, de tul sokat gondolkodok mindenen:S
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy akkor minek ilyen hapsinak a feleség meg a gyerek?? erre sincs normális válasz, mert CSAK.....a csaj meg le van sz arva ugyis.....
20:47 Ha egy férfi megcsalja a párját az nem jelenti azt, hogy nem szereti (ez a ritkább eset). - Lehet, hogy simán paraszt. - A monogámia nem fekszik neki (utálni fogtok, de én ezt megértem), egy nõt szeret, de többet dugna. - Még nem élte ki magát és nagyon szeretné stb, stb
A kérdező hozzászólása: aki nem élte ki magát, az ne házasodjon meg ne csináljon gyereket... köszi a válaszokat
Aki nem élte ki magát, az ne házasodjon Aki szeret valakit, azt nem bántjuk ( elvileg )
Jaj, nem kap meg mindent otthon szöveg a kedvencem. És miért nem újítja meg a szexuális életet, meg egyebek.. Príma! Szintén tapló felfogás, mert ha vki nem akar szexelni(nõ), annak is meg van az oka. Akkor ez nem két emberes dolog lenne. Szal, hagyjuk már, a különbözõ sz*rabbnál sz*rabb, gyenge kifogásokat, h ki, miért csal meg vkit. Ha egyszer megházasodott, szerette és szereti azt az embert, tudta kit vesz el, ergo elég volt akkor is, amit kapott, megoldatlan probléma sztem nagyon nem lehetne!!. Csak beszélni kéne, információ áramlás, meg tenni érte.A pasik nagy része gyáva, megmenekül, egyszerûbb utat választja, és nekik a legnagyobb a pofájuk a nõkkel kapcsban. Amiért lehet, csak megszólják õket, holott õk idézik elõ ezeket...:D vicces! Van egy kevés kivétel, aki talán normális, de ez a világ nem afelé halad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ha minden rendben van, akkor is megcsalja a pasi a nõt, mert mindig uj kell neki...szoval tökmindegy, lehet vki okos, szép, csinos, jo alakú, tökéletes nõ, akkor is megcsalja mert megunta, vagy csak vmi ujat akar.. na mindegy:) köszi mindenkinek:)

Az miért van ha egy nőnek viszket a nemi szerve?

Legjobb válasz: Pl mert vmi fertõzése van..? elkapott valami gombát vagy bakteriális gyulladást. esetleg lapostetve van, de ez viszonylag ritka manapság már tudtommal.

Pl mert vmi fertõzése van..? elkapott valami gombát vagy bakteriális gyulladást. esetleg lapostetve van, de ez viszonylag ritka manapság már tudtommal.
Hüvelygomba/fertõzés. Menj a nõgyógyászhoz, vagy a patikában kaphatsz Canesten krémet, az jó rá. Gyakori fehérnemûcsere(lehetõleg pamut), gyakori tisztálkodás, lehetõleg speciális intim mosakodógéllel. Ha továbbra sem múlik, akkor nõgyógyász, õ majd valószínûleg ír ki antibiotikumot.
Pinarák.
Csak hogy tisztában legyünk a fogalmakkal- az elõzõ válaszadónak: az antibiotikum nem jó a gombára, csak a bakteriális fertõzésekre. A gombára a fungicid készítmények való.
Ha viszket de nem mindig az nemfeltétlen fertõzés vagy gomba..természetes is lehet.
nekem viszketett de nem mondanám h sok büdös és túrúszerû volt a folyásom..nem is volt sok a szaga meg olyna volt mint mindig... elmult és nincs is most semmi tünet..azt mondták sokan hogy ez normális és elõfordul..nekem vagy 4-5 napig tartott..

Miért van ha egy bizonyos lánnyal álmodok mindig az ágyában kötünk ki?

Úgyértem hogy álmomban az ágyában kötünk ki. Álmomban mindig törõdik velem és ápol ha bajom van, de ugyan az a vége. El elég zavaró mert a lány olyan nekem mintha húgom lenne. Megváltoztak volna az iránta táplált érzéseim? Beleszerettem?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak a szexuális vágyad kapcsolódik össze azzal a lánnyal, akirõl épp álmodsz. Nem jelent semmi különöset, fõleg nem szerelmet.

Szerintem egyszerûen csak a szexuális vágyad kapcsolódik össze azzal a lánnyal, akirõl épp álmodsz. Nem jelent semmi különöset, fõleg nem szerelmet.
Én már pl. minden nõ ismerõsömet megdugtam álmomban, még azokat is, akiktõl egyébként nem akarnék soha semmit, ezért én nem tulajdonítok semmi jelentést ennek. Max. annyit, hogy kanos vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem akkor kicsit megnyugodtam :D
Ha tényleg boldog kapcsolata van akkor kíváncsiságból, vagy hogy az egóját etesse.
Ja, vagy egy kis kalandot keres... :) Ó, mennyien vannak ilyenek!!!
Nem csak a pasik ilyenek hanem sok nõ is és kalandvágyból mennek fel vagy nem elég kielégültek .
A társkeresõkön hatványozottan nagyobb is az arány. Sokan hajlamosak egy az egyben vetíteni a társadalomra a társkeresõ (ill. közösségi) oldalak "lakóit", pedig pont ezért vannak ezek a helyek, hogy az egyéb igények kielégítését egy gyûjtõ helyen megoldhassák. (ritkábban párkapcsolat, szimpla ismerkedés sokaknál mert unatkoznak vagy nem képesek kint emberi kapcsolatokat építeni, alkalmi kalandokat, flörtöket, és ami manapság férfira nõre egyaránt igaz, fõleg 35-40+ korosztálynál, szeretõket.)
"Állítólag a pasas boldog a kapcsolatában" Állítólag!
Pontosan, ahogy az 1-es írja! Unalom, kíváncsiság EGO!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!